Broken-hearted girl.

You're anything I thought you never were and nothing like I thought you could be.
But still you live inside of me, so tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget.
The only one I love to not forgive.
And though you break my heart,
you're the one.

And though there are times when I hate you.
'Cause I can't erase the times that you
hurt me and put tears on my face.
And even now while I hate you it pains me to say;
I know I'll be there at the end of the day.

I don't wanna be without you babe.
I don't want a broken heart.
Don't wanna take a breath without you babe.
I don't want to play that part.
I know that I love you but just let me say,
I don't wanna love you in no kinda way - no no.
I don't want a broken heart.
And I don't wanna play the broken-hearted girl.

Med våren kommer fotbollen.

Klockan blev lite senare än vad jag räknat med, men men. Imorgon har jag lite sovmorgon. Ska väll inte traska förens runt 9.00. Alltså har jag gott om tid ifall jag ser till att släpa mig upp. Det var inte det jag skulle skriva om nu. Inte därför jag slog på dumburken.
Idag i sportbladet fick jag syn på en gammal vän som tydligen blivit stjärna i Djurgården. Nog för att jag är obotlig AIKare, lite kul är det iallfall. Försökte kolla upp när det är AIK-DIF men min dator har inte lust att sammarbeta just nu. Får helt enkelt kolla med huliganerna i klassen imorgon. Så i vår/sommar/höst blir det fotboll med Jenny. OM det ska bli roligt! Kanske blir vi några fler. Ju fler desto bättre.
Imorgon är det tema-dag i skolan. Morgonen ska min postivitet och Jenny kolla på "LEON" i särklass den sämsta filmen jag sett. Under eftermiddagen skulle det komma någon konstnär och lära oss hur man är kreativ? Typ. Som för att bli lite positiv inför imorgon ska jag slå på en film nu alldeles strax. Steget Efter - Wallander, FAKTISKT väldigt bra film. Ja, trots min otroliga svaghet för och-så-levde-de-lyckliga-i-alla-sina-dagar-filmer och överlag hatar allt vad vapen, spänning och skräck heter. Den filmen gillar jag faktiskt.
Mycket snack liten verkstad.
Känner jag mig själv rätt så tittar jag nog in i morgon bitti.

31/3-09.

Happyday! Finfint väder - sånt gör mig lycklig. 
Nu är det vår, hoppas bara den stannar också.
Skoldagen var OK. Spacklade satan imorse nu har jag bara lite mer än halva rummet kvar. Med lite motivation och lite mer fint väder är det nog färdigspacklat innan lovet. Det skulle vara sjukt skönt!
Tog en promnad hem efter skolan i det fina vädret. Ska börja gå både dit och hem nu när vädret tillåter igen. Det tar faktiskt inte så lång tid, pinnar man på är man där på femton minuter. Den tiden kan jag gott behöva nu när mina inställda träningar tycks avlösa varndra.
Fick lite panik när jag kom hem idag också, tack vare min älskade sol. I år är nämligen inte mina "love-handles" mitt största problem inför sommaren, de är ganska mysiga faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Däremot det här med sommarjobb börjar bli lite panik känner jag. Vill verkligen inte hamna där jag gjorde förra sommaren, det var inga roliga veckor ska jag tala om för er. Ingen jävel ställer sig och tapetserar i mitten av juli = inget jobb för mig som anställdes som tapetansvarig. Två veckors kaffe drickande. Det enda positiva var John men han blev flyttad till en annan butik för att vi hade för roligt (?). Hur som helst. Om det är någon som behöver anställa någon ett par veckor i slutet av juni HERE I AM! Jag gör vad som helst, utom förhoppningsvis packar tapeter och lite annat kanske. .
Nu ska jag ta och laga mig en riktig yummi middag. Nudlar i mikron. Men vad gör man egentligen när halva familjen ligger och kräks och andra halvan redan har ätit middag? Inte ställer man sig och lagar mat till sig själv, iallfall gör inte jag det. Sen så ska jag tvätta lite och fixa mina katastrofala naglar för en gångs skull - det var ett tag sen. En dusch står på schemat också.
Nu håller vi alla tummar i världen för att solen är kvar imorgon också! :)

men först ska jag tydligen följa med mammi till centrum.

So sick of it all.

Are the sins getting staler?
Does every moment move past you?
Or does it feel like forever?
And shouldn't you be laughing too?
Take a look how they found you!
Take a look what they've done to you now!
So what was it they wanted?
Sullen and haunted.
If only you saw it comming.

How far down wpuld you fall,
if you never came up again?
'Cause you're so sick of it all,
and you want to change everything.
Just how deep would you go,
to see through it all.

If you could consume me.
Would you say you were finding your way out?
Is anything coming clearer?
Smashing your mirror?
Still you can see you're guilty!

Musik.

Raderade som sagt var min gamla musikspelare.
Men nu har jag fyra låtar som bara måste spelas här!

Sick Of It All - Finger Eleven
Mixtape - Butch Walker
Songs In My Pocket - Bethany Joy Lenz
Hold Me Tight - Your Favourit Enimies

Det är så jag.

30/3-09.

Min träning blev av någon anledning inställd. Väldigt tråkigt!
Hur som helst idag sprang jag på Madeleine på vägen från skolan. Happy! Shit det var länge sen. Saknar henne sjukligt mycket titt som tätt. Vi ska väll försöka bli bättre på det där med att ses och så men tillsvidare kan jag nog leva med den korta stunden jag fick spendera med na' idag. Fick också träffa Deniz, oj vad lik Felix han är!
Annars har dagen varit lugn. Började bredspackla i skolan, inte roligt. Nu ska jag snart lägga mig och läsa en stund. Sen blir det dusch och väldigt tidigt sov-tid idag. Så skönt!

Också grattis till mina kära Ella&Martin som ska förlova sig idag!
Ella, din provisoriska ring kunde inte varit snyggare!
Tänk om jag också fick ha den på mig fortfarande.

Du är som bortblåst tills måndag morgon nalkas igen.

Jag ska släppa ut håret ur dess strama knut och låta det falla längs nacken och axlarna. Skaka ut det och dra fingrarna igenom det. Jag ska släcka alla ljus och öppna fönstret en aning. Låta natten bli ett med mitt rum. Jag ska stänga dörren och släcka lamporna. Ställa tofflorna vid sängkanten. Lyfta på täcket och krypa ner. Ner i de nybäddade, nyinköpta sänkläderna. Där ska jag ligga en stund och låta ögonen vänja sig vid mörkret. Jag lovar att skänka dig en tanke men inte mer. För jag mår bra just nu och du kan inte ta det ifrån mig. Jag älskar dig, men minnet av dig trycker ner mig.

Soon she'll figure out what his intetions were about.

And that's what you get for falling again,
you can never get him out of your head.

It's the way that he makes you cry
It's the way that he's in your mind
It's the way that he makes you feel
It's the way thah he kisses you
It's the way that he makes you fall in love

29/3-09

Inatt fick vi sova en timme mindre och nu är det sommartid.
Då borde våren komma snart iallfall tycker man. Och det var faktiskt helt okej väder idag. Tog en promenad med mammi till JYSK och brännde pengar. Nu har jag sex nya kuddar, ett nytt påslakan-set och lite mer ljus. De hade något erbjudande så jag fick allt för 310kr OCH det mina vänner är ett jädra klipp.
Så idag blev en bra dag. Lång promenad + nya sängkläder som faktiskt stod högt på min vill-ha-lista. Dessutom behagades inte snön irritera mig och temperaturen var över nollan hela dagen.
Nu ska jag snart få lasagne och
så är det som alltid på söndagar One Tree Hill och Gossip Girl.

peace&love

28/3 lördag 2009.

Snabb resumé.
Gick upp tidigt väldigt motvilligt. En tjugo minuters lång resa i lastutrymmet senare befann jag mig i Farsta. Moster flyttade som sagt var idag. Bärde kartonger och möbler i drygt en timme sen var lägenheten tom, extremsmidigt!
Åkte till den nya lägenheten och började tömma lastbilen sen for mammi, bror och jag för att käka lunch i Hökarängen. Efter det bar det av mot sköndalshallen. Sista seriematchen som A-flicka. Hade åkt på två utvisningar efter sju minuter sen sparade Erik mig ganska mycket för ett rött kort till och jag hade blivit avstängd under slutspelen. Matchen gick riktigt uselt! Men jag kan inte ta åt mig av kritiken för jag gjorde inget fel.
Tillbaka i lägenheten åt vi flytt-pizza. Var hungrig som en varg och tänkte vara lite man och käka hela pizzan men det blev mest bara kanterna som vanligt. Måste lära mig sånt där alltså! Nu kom vi iallafall nyss hem igen. Baba, bror och jag.
Earth Hour, kanske skulle man vara lite miljövänlig och släcka? Men jag vet inte, jag är mörkrädd!

Varför är man aldrig såhär pigg på morgonen?

Om tio timmar sitter jag fastspänd i lastutrymmet på pappas lastbil med min lillebror som enda sällskap, den du! Jag menar det räcker inte med att jag måste upp supertidigt, det finns inte tillräckligt med sittplatser i bilen. Nu hoppas jag bara på att orre-borre inte är så pigg han heller så behöver jag iallfall inte sitta och leka bokstavslekar hela vägen till farsta. Så är han trött kan det nog bli en ganska behaglig färd.
Sen är det flytta som gäller i några timmar. Moster min ska flytta tillbaka till hennes gamla trakter. Fast jag kan inte hjälpa till så länge för 14.00 går startsignalen för min absoult sista match någonsin som A-flicka.
Sköndalshallen, 14.00 som sagt var.
G/T-76 står för motståndet.
Med andra ord blir det en ganska tung dag imorgon. Hard work. Men som vi alla redan vet vid det här laget så är jag 100% superstark så det blir inga problem alls! Mer än kanske de där första tjugo minutrarna då sängen drar oroväckande mycket. Dit ska jag iallfall nu så jag får lite sömn även denna natten.
XOXO geek.

No I can't find the words 'cause I lost 'em.

You say hello; inside I'm screaming I love you.
You say goodnight; in my mind I'm sleeping next to you.
You drive away from my car crash of a heart.
And I don't know.

But you gave me the best mixtape I have.
And even all the bad songs ain't so bad.
I just wish there was so much more than that.
About me and you.

You talk to her, and it burns me like the sun.
You talk to him, and you say that you feel like she's the one.
I talk to me, but you can't hear the pain I feel.
You don't know.

Cause you gave me the best mixtape I have.
And even all the sad songs ain't so sad.
I only wish there was more than that.
About me and you.

Slagsmålsklubben.

Jag som alltid tyckt tjejer varit fånigare än killar när det gäller att bli sura över småsaker.
Den uppfattningen droppade jag helt idag!

Gymastiklektionen slutade i kaos kan man väll säga för att bara ta lite lätt på det. Vi spelade spökboll. Till slut var det bara Simon kvar på ena sidan och Michel, Ion och Jenny kvar på andra. Så lyckas Michel träffa Simon som försökte hoppa undan och hamnade liggandes på golvet då råkar Ion skjuta bollen på honom. Simon flyger upp och kastar sig över Ion som är halva Simons storkek och slutar inte slå förens gymnastikläraren bär bort Simon.
Fan vad trött jag är på att min klass till 80% består av förvuxna bebisar. Av femton killar står jag ut med fyra(!). Och två av dem är de som gått om, alltså är de lite äldre. Tänk vad skönt om alla bara kunde växa upp eller något? Antingen det eller förintas från jordens yta .. åtminstonde. Tack vet jag Ella, Jenny och Jessica. Utan dem hade jag antagligen blivit hjärtvättad vid det här laget.
Pojkar, pojkar, pojkar. Det är dags att växa upp nu.

I've been alone so long I'm starting to get used to it.

Jag skulle inte gett dig mitt hjärta så innerligt.
Jag skulle inte gått i miljoner delar när du gick.
Jag skulle inte vänta på dig än idag.
Om det inte var för att jag hellre är ensam
än med någon som inte är du.


"What I wanted?
I wanted you to fight for me.
I wanted you to say that
you'd rather be alone than whitout me.
What I wanted?
I wanted you to love me endlessly."

25/3 2009.

Idag var jag uppe med tuppen för skyddsrond med Ella och resten av skolans elevskyddsombud. Vi har en tjej som är så äckligt jobbig att det finns inte med i vår grupp. Lyckligtvis var vi inte ensamma om att tycka det så vi gick med Mathias och Blondie, fordonsgrabbar. Slutade 11.30 så min dag var uthärdlig.
Åkte till dagis och lekte några timmar. Gick hem med lilla M. Lekte sen med lilla E resten av eftermiddagen. Pappa kom och hämtade oss och jag åkte hem och bytte om i extremsnabbt tempo.
Träningen var jätteroligt. Vi hade någon Jonas, en ganska ny tränare. Väldigt snabbt tempo, mycket fight och roliga övningar. Fem av fem getingar! Dessutom slapp vi intervallerna. Yes, jag gillar Jonas. Efter träningen skjusade vi Miranda till stationen och sen åkte jag hem till våfflorna som väntade på mig. För det är faktiskt våffeldagen.
Har hunnit med att plugga lite engelska med Oscar också. Vad duktig jag är! Nu ska jag duscha och sen lägga mig och kika på One Tree Hill.
Imorgon ska jag gå till skolan och sen direkt till dagis och jobba dubbelt.
Först hämta lilla M sen sitta barnvakt till lilla E resten av kvällen.
Så vi hörs kanske imorgonkväll!

This time there are no tears left here to cry.

You can't break a broken heart.
So try your best now baby,
try your best to break me.

No damage you can do now.
I'm immune to you now.
You can't break what broke apart.



23/3 Tisdag 2009.

Okej, engelskan idag var rolig! Word-game, råsunda tiderna kommer tillbaka. Aron och jag känndes och självklart väldigt överlägsna. Inte så konstigt kanske Christer körde word-game med oss från åk6-9 alla engelska lektioner. Happy us, vi hamnade i samma lag och vårt lag vann.
Har även guidat Ella's vän som gick vilse i Sundbyberg och hamnade i Solna. Lite lokal-sinne har jag och hon hamnade faktiskt rätt efter ett tag! Annars har dagen varit lugn. Våra tisdagsträningar har blivit flyttade ett par veckor framöver så jag drog till dagis och hämtade lilla M, stackarn höll på att blåsa bort i snöstormen.
Kom hem och började på bild-projektet men jag fattade ingenting så det fick ge vika åt en lång dusch. Sen har jag legat på soffan och slumrat varvat med TV-tittning. Är fortfarande ganska förkyld och hoppas på att tillfriskna lite mer till imorgon. Enda träningen jag kommer ha möjighet att gå på vill jag verkligen inte missa!
Förövrigt börjar jag 8.30 imorgon, missar sovmorgen. Allt för att Ella & jag var lite heta på gröten i början av ettan och fick för oss att agera ML1's skyddsombud, vad tänkte vi med? Jag är lika säker som en trasig hjälm licksom. Vi går iallafall bara till 11.30 så det är ganska lugnt. Sen får vi kompledigt under eftermiddagen eftersom vi är där så tidigt.
Resten av eftermiddagen spenderar jag troligvis på dagis. Where I belonge, det är verkligen på min nivå där! Nej, men ska ändå hämta lilla M 15.30 och så kan jag leka lite med mina andra jämnlika där!
Usch vilken lång text det blev. Måste bli bättre på att sammanfatta kortare eller kanske oftare? Hur som helst ska jag sova nu så jag får tillräckligt med sömn. Det syns rätt bra att min skönhetssömn uteblivit de senaste .. 17 åren shit charlotte vad jag ser ut! Så det måste införas nu. Skönhetssömn!

Hjärtat har skäl som förnuftet inte förstår.

jag älskar dig
så mycket att
jag hatar mig

So if you're asking me I want you to know.

Don't be afraid.
I've taken my beating.
I've shared what I made.
I'm strong on the surface not all the way through.
I've never been perfect but neighter have you.

When my time comes forget the wrong that I've done.
Help me leave behind some reasons to be missed.
Leave out all the rest.

,-

eighter way I found out: i'm nothing without you!

Älskade vännen.

Att inte svara är lågt. Inget av det jag skrivit personligen till dig kan ens misstolkas som en kärleksförklaring eller liknande. Jag har bett om ursäkt för hur illa jag betedde mig.
Men du då? Det finns inget som kan försvara hur du beter dig nu! Du beter dig presis som jag gjorde .. för fyra år sedan. För fyra år sedan betedde jag mig omänskligt illa gentemot dig och det finns inget som någonsin kan försvara det jag gjorde. Men lite vikt lägger jag faktiskt vid att jag var tretton år gammal.
Idag & det senaste halvåret har du gjort presis samma sak som jag gjorde då.
Det jag gjorde mot dig var det värsta jag gjort i mitt liv. Det elakaste, det jag ångrar mest. Ärligt. Och jag råkar veta att du mådde uselt under en lång period då, lärde du dig inget av det?
Misstaget jag gjorde som trettonåring gör du medvetet som tjuoåring. Hör du inte hur sjukt det låter? Älskade vänner, för jag älskar dig faktiskt, kan du inte bara göra presis det du ville att jag skulle göra då? Prata med mig! För visst hade det varit enklare om jag gjort det då?
Jag vet att du aldrig trodde på mig när jag sa att jag älskade dig. Men nu börjar mina vänner få skavsår i öronen och jag lär snart att gråtit sönder varenda axelparti på varenda tröja de äger. Det har gått ett halvår och jag är kvar presis där du lämnade mig. Bevisar det inget?
Du kanske är lycklig nu. Jag hoppas det, du förtjänar att vara lycklig. Det gör jag också. Ryktesväg har jag hört att du har ny flickvän och för din skull hoppas jag hon är allt jag inte kunde vara då. Men jag vora bra dum om jag sa att jag hoppades på att hon var rätt för dig för det hoppas jag fortfarande jag är. Men hur som helst, om du nu är lycklig och har gått vidare borde du kunna göra det här för mig. Jag har sagt förlåt, mer jag kan inte göra nu.
Kan vi inte börja om på noll? Försöka bli vänner och utgå från det. Du vet lika väl som alla andra att jag hoppas men jag kan lova dig att så länge du har flickvän kommer jag inte försöka nå dig på det planet.

Mina misstag är många och otroligt onödiga. Du är ingen ängel du heller men jag vet att du inte vill såra folk avsktligt. Du är inte sån. Ingen är perfekt och tänk vilken tur. Vad världen hade varit tråkig med 12 miljarder perfekta människor. Dock tror jag på att det finns någon som är prefekt för någon annan och jag är ganska säker på att det är för just mig du är perfekt. Oavsett om det är som vän eller mer.
Jag kan be om ursäkt tiotusenmiljarder gånger om det är vad du vill. Men jag hoppas du är enklare än så. Älskade du. Ge mig en chans att visa vem jag är egentligen, visa personen du borde fått lärt känna redan för flera år sedan. Låt mig visa dig hur jag utvecklats och låt mig vara den del av ditt liv.
Om du kan förlåta mig för allt jag gjort
så kan jag lämna de senaste sex månaderna bakom mig.
Vi kan börja från början.


Hej! Jag heter Helena, vad heter du?

Allting har en mening.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet.
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet.

Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna.
Den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.

Och jag somnade den natten i tror på att allt var en del i en kärlekshistoria.
Men det visade sig att jag gjort fel när jag gav dig en gloria.

Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon.
Och dom himelska ben som jag ville förtära dom gick därifrån.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt.
Graderna sjunker så fort överallt .
Och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis fryser nu sakta till is.

Och du somnade den natten så vaken och drömde om allt vi kunnat göra.
Och om någon vill ge dig värme när allt känns kallt, och om nån att beröra.

Och jan kunde gjort vad som helst för att höra den tanken.

Men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farlinga branten,

jag liksom föll över kanten.


Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick, och allt var förlorat.

Och där satt jag och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat.


Så kom änglar och ta mig till honom och ge mig en chans.

För jag vet att ett hjärta redan brinner för honom någon annan stans.


Och det är bråttom, ett hjärta av is brister så lätt.

Lite uppdatering.

Matchen igår blev försenad med en timme. Det hade tydligen inträffat en allvarlig nackskada tidigare under dagen. Vi kan inte skylla förlusten på det men visst fan blir man seg av att bara vänta i en timme? För mig gick det inge bra heller. Jag kommer aldrig mer spela förkyld! Spelade femtiofem minuter nonstop sista fem var jag tvungen att gå av, annars hade abulansen fått ta ytterligare en sväng till sjöstadshallen igår. Hur som helst förlorade vi med tolv bollar. Det var iallfall kul att spela med Mia (min tränare sen jag var på mini-handbollsnivå). & rätt uppenbart somnade jag omedelbart när huvudet landade på kudden igårkväll.
Imorse ringde klockan tidigt. Närmare bestämt 9.00, sharp. Gick upp och började torka lite kläder jag skulle ha på mig med hårfönen. Största nackdelen med att tvätta alla kläder på en gång. Sen blev det till att lunka mot t-banan. Åkte till stan och träffade Fanny. Vi satte oss på hennes skolas skolgård och drack teé och chatshade up allt vi missat. Sen blev det lite affärer också. Det var så skönt att träffa henne igen. För även om vi knappt träffats sen i oktober så har hon funnits där, hjälpt. Otroligt vad en ensam människa kan åstadkomma!
Sen hämtade mor&far, bror&syster mig vid centralstation och vi åkte till Haninge och mormor&morfar. Fikade och pratade en stund. När vi kom hem vid 17.00 var det EM kval så det bänkade jag mig framför och sen dess har jag inte gjort många knop. Nu är det verkligen slut i huvudet, ska bli kul att se hur bilden går imorgon .. Hela dagen lär bli tung.

Whispering I'm sorry.

You're right, it's a little too crowded up here
My mind, my head and whatever I might forget
Is this love, misery or something in between?
I'm confused, you're upset

Some shadows are simply too hard to fight
I wish you'll understand
I've been up forever now
Fading for you over and over again

I guess it's not that easy, well I don't know
Should be runnig from daylight, sleepless
Waiting for you to hold me, to hold me tight
Just like you never ever let me go
Whispering I'm sorry.

Livet som eftertraktad.

Hemma för att vända, lite så känns det.
Spelade våran sista hemmamatch imorse med A-flickorna. Vinnst med tio bollar. Grym match, vilja rakt igenom - jättebra! Som ni vet så är jag dunderförkyld, trots det kunde jag inte vila något för vi hade som vanligt inga avbytare. Fick en utvisning vilket gav mig två minuter på bänken och fyrtioåtta minuter på plan. Så jag är rätt slut nu.
Har nyss duschat och krypit i mammas mjukisbyxor och träningoveralsjackan. Mina planer för eftermiddagen/kvällen var att göra absolut ingenting. Jag menar jag var svimfärdig efter matchen och det snurrar fortfarande lite. De planerna höll inte länge. Olle ringde nyss. Gissa vad? B-damerna har fått flera återbud och folk som var tvugna att åka till A-damernas match i Norrköping imorse. "Perniz vi skulle behöva din hjälp i en match till idag? vi har inga avbytare och ..". Och vad gör man inte för laget?
Nu blir det en match till idag. 17.45 i Sjöstadshallen.
Med B-damerna. Mot Westis HK.
Och jag som precis kom ut ur duschen. Jaja. Lyckligtvis spelar Olivia, Molly och troligtvis Elin också. Det blir alltså fyra av sex A-flickor. Hey, vart är alla B-damerna? Men det brukar bli bättre när vi A-flickor är med. Vi sammarbetar så bra!

Antingen kommer jag vara vaken hela natten av adrenalinkicken eller också ramlar jag i säng runt 19.30 ikväll när jag kommer hem. We'll see. Hur som helst tycker jag ni ska röra er mot Sjöstadshallen NU och hålla tummarna för att jag står upp hela matchen! :)

Föresten. Christopher är här, Coffeé ni vet Johannas ex. HJÄLP vad lång han har blvit!

Yes, my life does suck without you!

Om jag säger att jag mår bra säger jag inte hela sanningen.
Säger jag att jag mår dåligt ljuger jag.
Mitt i ingenting. Min största räddsla är framtiden.
Tänk om jag aldrig mer får se dig? Tänk om jag aldrig mer får höra din röst?
Tänk om jag aldrig mer får röra vid dig? Tänk om det inte blir bättre än såhär?
För det är inte dåligt nu. Du mår bra. Du är lycklig.
Mer än så behövs inte för att mitt liv ska rulla på bra, men tänk om det aldrig blir mer?
Tänk den dagen jag får höra genom en bekant till någon bekant att du gått
och gift dig, väntar barn, köpt villa, volvo, vovve. Den dagen räcker inte din lycka längre.
Den dagen kan du vara hur lycklig som helst, men inte jag.
Nu lever jag för kanske. På hoppet om en framtid med dig.
Drömmar är för idioter men det spelar ingen roll längre för jag styr dem inte.
Jag behöver dig. Jag vill ha dig. Jag orkar inte utan dig.

A total eclipse of the heart.

Every now and then I get a little bit lonley,
and you're never coming round.
Every now and then I get a little bit tired,
of listening to the sound of my tears.
Every now and then I get a littlebit terrified,
that the best of all the years have gone by.

Once upon a time I was falling in love.
But now I'm only falling apart.
Nothing I can do.
A total eclipse of the heart.

20/3-09.

Måleri - grundade dörren och slipade på snobbkanten.
Engelska - grammatik uppgifter med Simon & Aron.
Kickboxning - SJUKT ROLIGT!
Dagis - klädde på lilla M och lilla E och lekte ute.

Min förkylning blir värre för varje sekund som går, jag lovar! Kanske inte var så bra med kickboxningen? Nu ska jag iallfall ner till Råstapark för nu tränar snart P97 och jag ska följa med. Efter det ska jag få mat, wok - men hur kul är det egentligen när det ändå kommer smaka som att tugga på papper? Senare ikväll kommer Mathilda hit för hon ska följa med på matchen imorgon.
Idag fick jag också lite mer jobb nästa vecka. Ska hämta lilla M måndag, onsdag och torsdag dessutom ska jag sitta barnvakt åt lilla E på torsdag kväll. Nu har jag snart min kamera! :)
Nu var det träning som gällde.

Snabb, snabbare, helena.

Nejmen 7.34!
Nu ska jag dra mig mot skolan, en timme för tidigt. Men idag är jag lat och orkar inte jaga bussen så jag tar snålskjus med mammi och baba. Jag menar de ska åt samma håll OCH åker nästan förbi min skola på vägen. Det får bli en timme i soffan helt enkelt. Brukar gå lika bra att sova där som här faktiskt.
Efter kickboxningen i eftermiddag hämtar jag lilla M och sen drar jag mig nog hemmåt och kurerar min förkylning. Vilken gnällspik jag känner mig som.. men vadfan. Nu håller vi tummarna för att det blir en solig dag.
Måste springa.

19/3-09

Jag har utvecklat en lätt form av beroende under dagen. NÄSSPRAY! Nu har jag tyvärr använt upp både mina tre rekomenreade doser och mina ytterligare två orekomenderade, ändå sitter jag med munnen på vid gavel för att inte kvävas. Börjar bli gammal och skruttig mitt imunförsvar blir bara sämre och sämre.
Idag spenderades min tid i skolan, inte mycket att säga om den. Same same but different.
Lagade mat med lillasyster idag, inte min starka sida. Den slutade med Johanna vid spisen och mig vid diskmaskinen. Det var ioförsig inte heller någon lyckad kombination för jag hade väldigt mycket annat som känndes mycket viktigare att göra då. Typ byta kläder tre gånger och provsmaka pannkakorna. Fick iallfall en maskin diskad.
Efter maten träffade vi Kevin. Gick till centrum men det var sjukt dött och allt var stängt, trist! Kevin åkte hem efter ett par timmar, syster och jag gick hem till vårat. Jag har hunnit plugga någon timme och snart är det dags för en dusch. Så jag är i säng iallfall tills mamma kommer hem vid 00.00. Ska nog överskrida nässpraysdosen en gång till annars kommer jag kvävas till döds inatt. Och inatt är inte rätt tid för min död ska ni veta, det finns väldigt mycket jag måste fixa till innan jag har tid för sådant så vänta er ingen begravning förens frammåt 2097, då kanske.

ps. imorgon är det på dagen ett år sedan vi satte oss på bussen och åkte till tyskland, sweibrücken. Åh, vad saknar det. Inte bussresan dock men allt annat. Så värd vecka! Om ett år åker vi igen :)

"forever acctually meant something for me"

Jag lever för den dagen du älskar mig igen.
Så säg mig, lever jag för något?

Hur kan allt vara så bra när jag känner mig sämst?

Utvecklingssamtal idag. Allt var bra, precis som de senaste tjugo samtalen vi haft sen sexårs. Men hur kan det vara så? Allt är så bra, jag är alltid i tid, engagerad, förberedd, glad, aktiv och ger bra resultat det enda jag måste jobba på är det muntliga. Hur kan allt vara så bra i deras ögon? Jag känner mig inte bra, alls. Men det var väll kul för päronen att höra, igen. Själv är jag skeptisk, visst jag kanske är duktig men jag vill känna mig duktig också.
Har även varit och lunchat med mammi & baba. Varit ute i vårvädret. Blivit dunderförkyld. Varit på apoteket. Köpt ett par chinos, visst det kanske är lite stora överallt utom över höfterna men har man norra europas bredaste höfter är det sådant man får räkna med! Hämtat lilla M. Klippt topparna. Pluggat både svenska och engelska.
Mycket gjort. Nu är det enda jag har kvar att göra duscha. Sen ska jag sova för att orka dra mig till skolan imorgon. Tyvärr har jag inte tid att vara hemma och sjuk annars skulle min kropp nog må väldigt bra av en dags sängliggande - men icke! Åh, gud vad jag behöver lov nu.
16 dagar kvar ..

& jag vet vem som skrev hans nummer nu. Tyvärr spelar det ingen större roll,
hans intresse är uppenbarligen obefintligt. Tråkigt nog.

"What if?"

What if you were left with a stone cold heart,
and you were all alone and just falling apart?
Would you rise again?
What if hope was lost for tree hundred days,
and you feel that life was just slipping away?
Would you rise again?
What if?

Dagsresumé 17/3-09.

Okej, två motgångar kan man leva med!
1. Bussens sena ankomst vilket resulterade i att jag fick lov att byta om på exakt trettiosju sekunder imorse tyvärr han jag inte det men fick nog ingen frånvaro. Robban gillar mig.  
2. Gruppen jag hamnade i på Engelskan. Ion och Simon är nog de oseriösaste lirarna jag någonsin ens försökt sammarbeta med. Men deras oseriöshet gör egentligen inte så mycket för Majken gillar mig också.
Okej, mina motgångar var väll inte så frukansvärda egentligen. Annars flöt dagen på helt okej idag. Håller på att bli sjuk men det har jag inte tid med så försöker lära mig leva med min onda hals och snuva nu.
Innan träningen träffade jag My och vi var sjukt duktiga. Gick ut och sprang och körde gym innan träningen, BEACH '09 - hallå? Nej, men det var faktiskt skönt vi ska försöka göra det varje vecka nu. Ordinarie träningen gick också bra utom råstasjön sen Hellan och jag fick vända tillbaka och sen springa och möta Ollie och Becca, fick lite löpningn där iallfall men inte så mycket som vi hoppats på. Kanske en och en halv kilometer eller så. Och imorgon är det träning för mig igen med damerna.
Nu sitter jag och tjattrar lite med Kevin, känns så skönt att det är bra med oss igen. Har typ inte pratat på en månad men nu så. Back on track, nu håller vi sams resten av året iallfall! :)

Imorgon är det utvecklingssamtal för mig 11.30, hämtning av lilla M 15.30 och träning 18.15. Innan och däremellan är jag ledig. Fri som en fågel. Gissa vem som ska sova ut imorgon? :D

"love can touch us one time and last for a lifetime"

Jag föll för dig och du förtjänar en nominering för rollen du spelade.

"äta, sova, träna"

Hur kan man bli så lycklig av något som är så fruktansvärt jobbigt för stunden? My och jag körde gym idag. Armar, mage, ben, rygg, ja allt. Vi joggade ner 2km på friidrotsgolvet också, mycket bra med tanke på att ingen av oss egentligen ens borde gå på det golvet. Visst var det förjävla jobbigt då men nu tror jag snart att jag lyfter och svävar iväg. Vilken kännsla! Tänk vilken bitch jag skulle bli om jag inte tränade som jag gör, är aldrig på så bra humör som efter en bra träning eller match.
Längtar till träningen imorgon. Då blir det dubbel löpning för mig. Ska möta My ca. 17.15 och ta ett varv runt sjön innan träningen och sen springer jag med resten av laget efter träningen. Sen blir det förmodligen träning med damerna på Onsdag. Åh, vad skulle jag göra utan handbollen?

Imorgon är det skola också. Sista dagen innan en dags ledighet, mmh. Ska fortsätta spara mina vägga, tror det blir dags att måla upp snobbkanten också innan det är klart för att rolla första varvet. ÄLSKAR kulören jag blandat till, borde kanske gå nyans-kursen nästa år iallafall? Jag är faktiskt ganska bra på att blanda till fina kulörer redan!
Nog med babbel. Nu ska jag duscha och sen börja om från början med One Tree Hill.
Längtar tills säsong fem kommer ut!

Go black you'll never go back.

Okej, visst har jag varit mörkhårig överalag de senaste fyra åren. Men sen i slutet av september har jag låtit min naturliga färg komma fram om kanske inte ännu ljusare. Så i vad blir det, fem månader? Ja, i fem månader har jag varit "ljushårig" "ljusbrun" you name it inte jättemörk iallafall.
I helgen färgade jag tillbaka till min farvoritfärg. Mörk, mörk brun nästan svart. Igår på matchen var det EN person som såg att jag färgat håret, idag i skolan var det FYRA. Flera har frågat om kag klippt mig eller använt nytt shampoo, men bara fem har kommit på att det är hårfärgen som är ny.
Jag antar att det betyder att folk är vana att se mig mörk? Men helt färgblinda är väll inte folk, för nog tycker jag det syns ganska bra! Eller..!?

-
den första är efter
den andra är före

förlåt för dålig kvalitet
jag
ska köpa en ny kamera! snart.

One Tree Hill - junkie.

Hey!
Egentligen har jag bild nu men vi ska skriva ut bilder och skrivaren vill inte vara med. Vi ska förstora ansiktsbilder och måla av dem i svart vitt. Mitt val av ansikte blev James Lafferty, Nathan i One Tree Hill. Den bilden kommer sitta fint på min vägg hemma - om den blir klar. Så snygg!
Men nu har typ Nicke lagat skrivaren så ska försöka skriva ut min bild igen. (bilden nedan) 
Hoppashoppashoppas.


James Laffery, ojojoj.

We never had a chanse 'cause we never took the time.

But what if we started over, what if we're meant to be?
I know I won't give up and I know you won't give in.
You say it's hopeless living in this fantasy.
But I'll be waiting for you, this is where I wanna stay.
Hoping for a way back to love.

BEBIS! <3

-

I need you forever.

Mitt förstånd säger "släpp det".
Mitt hjärta skriker efter dig.

Visst, man går aldrig oberörd ur ett förhållande
men nu börjar jag känna mig riktigt fånig.
Varenda sekund saknar jag, varenda sekund av den tid jag spenderat med dig de senaste fyra och ett halvt åren. Jag vill inte tro på att jag sett dig för sista gången, att jag rört vid dig för sista gången, att jag pratat med dig för sista gången - att du älskat mig för sista gången.
Du vet också att det är något speciellt. Annars hade du inte avslutat ett sex månader långt förhållande med Tumbas i särklass snyggaste tjej för ett par år sedan för att istället bli tillsammans med en fyra år yngre tjej med ett lika tråkigt utseende som en hasselmus. Det är något utöver det vanliga, det vet du.

Det känns som jag kännt dig hela mitt liv och det känns som att du var min mening här i livet. Och jag hatar mig själv för att jag älskar dig. Kan du inte bara göra något som du vet skulle få mig att hata dig? Tänk vad lätt allt skulle bli då, om jag slapp gå runt och älska en annan tjejs pojkvän.


och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Vad gör man när tårarna aldrig tycks ta slut?

Trodde verkligen på att nu behöver jag inte honom längre. Aldrig mer. Men varför gör det då så ont att se att det finns en annan tjej i hans liv nu? Det gör så ont att veta att han älskar en annan tjej på samma sätt som han en gång älskade mig. Smärtan är obeskrivlig och just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.
Varför kan inte bara all tid i världen spola tillbaka ett par år?
Jag vill ha en sista chans att göra allt rätt.

jag saknar honom, hela tiden

your beauti is beyond compared with flaming locks of auburn hair
with ivory skin and eyes of emerald green
your smile is like a breath of spring, your voice it soft lite summer rain
and I can not compete with you _ _ _ _ _ _ _ _ _

you could have your choise of men but I could never love again
he's the only one for me, _ _ _ _ _ _ _ _ _
I had to have this talk with you, my happiness depends on you
and whatever you decide to to, _ _ _ _ _ _ _ _ _

12/3 torsdag 2008.

21.26
Min dåliga vana håller i sig. Obeviljade sovmornar. Visst, jag hinner i tid men det är så tråkigt att stressa! Imorse gick jag upp 7.45 började 8.30 och det tar alltid minst tjugo minuter till skolan. Blev klar med grundandet på måleritet idag, skönt att gjort det för sista gången den här terminen. Imorgon blir det tak och kulörmålning, jag längtar inte.
Vi såg klart När Lammen Tystnar på svenskan också. Okej, jag gillade inte filmen men den var inte heller jättedålig. Nu måste jag se uppföljarna, någon som vill titta med mig?
Hämta lilla M och lämnade lilla M, hon var lite hängig så vi får se om det blir något dagis för henne imorgon. Sen tog jag en sväng i centrum medans jag väntade på Jenny. Hamnade på Panduro i nästan en timme. Med mig hem fick glitter, snören och klistermärken följa. Min älskling kommer bli så fin!
Träffade Jenny i centrum sen gick vi hem till mig. Den tjejen alltså, hon uppfyller vartenda kriterie för vad en bra vän bör vara. Hon är så mycket mer. glad att du fortfarande finns i mitt liv, jag låter dig aldrig gå my love! Igår,idag,imorgon,föralltid.
Nu han hon nyss gått och jag ska hoppa in i
en dusch och försöka bli av med målarfärgen i håret!

-
and as our lifes change, come whatever
we will still be - friends forever

Goodbye my lover, goodbye my friend.

Förord: En text täcker inte upp för allt jag vill ha sagt. Ord räcker inte till.


Tack!
För att du var en del av mitt liv under lång tid. I sommar är det fem år sedan vi träffades första gången. Då är det också nästan ett år sedan vi slutade prata med varandra. De här fyra åren har varit turbulenta kan man säga. Vi har älskat varandra till oigenkännlighet. Hårda ord och missförstånd har lett oss till vart vi står idag. Helt utan varandra.
Du har visat mig alla sidor av kärleken som finns. De bra och de dåliga, de enkla och de svåra, de möjliga och de omöjliga. Jag har aldrig varit så lycklig och olycklig som jag var med dig. Ena dagen svävade jag på rosa moln och nästa kunde jag knappt andas.
Idag är det halvår sedan jag såg dig sist. På dagen ett halvår, faktiskt. Ett halvår sedan vi pratade med varandra sist. Då känndes det verkligen som mitt liv hade gått under. Jag blev överabitiös med skola och träningar för att slippa tänka på det. Men verkligheten kom ikapp.
Inte förens för några veckor sedan insåg jag att det sista tåget gått. Min besatthet av att fortfarande var älskad av dig avtog mer för varje dag, man kan inte tvinga någon att älska en annan människa. Jag försökte få kontakt igen men helt utan resultat. Det känns faktiskt okej.
Vi älskade faktiskt sönder varandra. Vi försökte för mycket och istället för att acceptera att inget är perfekt försökte vi uppnå perfektion. Vi växte ur oss själva och varken du eller jag är densamma som sommaren vi träffades.
Att det tog slut tog verkligen död på mig ett tag. Jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt att ens lé igen. Det var det. Idag mår jag faktiskt bra. Jag saknar dig, det går inte att komma undan. Det känns faktiskt bra att sakna. Visst är min största dröm att allt bara blev som förut igen men det går inte och det vet jag. Kanske funkar vi ihop någon gång i framtiden? Tills dess är det dags att låta dig gå, låta mig själv släppa det och hoppas på att våra vägar möts igen.
Om de inte gör det, om du inte kommer finnas med i min framtid fysiskt vill jag att du ska veta att jag älskade pojken jag träffade sommaren 2005 och att jag tror jag skulle kunna älska den man han växte upp till att bli minst lika mycket. Jag vill att du ska veta att jag saknar honom varje dag och att jag skulle göra precis allt för att få honom tillbaka i mitt liv. Bara för att det inte gör ont längre betyder det inte att jag inte älskar.
Mitt enda sätt att älska dig är att hålla mig borta.

Guilt kicks in then I start to see,
the edge of the bed where you used to be.
I told myself I won't miss you.
But I remember what it feels like beside you.
The bed I'm lying in is getting colder.
Wish you never would have said it's over.
And I can't pretend I won't think about you when I'm older.
I'll miss you forever.

Tomaterna lämnar oss.

Växthuseffekten? Nu påstås det att jorden är utsatt för det men jag är nog mer orolig för att tomaterna isådanfall är utrotningshotade. För vilken tomatplanta skulle överleva -6 grader och snöoväder? Juste ingen och så vitt jag vet så är det precis så det ser ut utanför mitt fönster, -6 grader och snöoväder.
Nej, jag tror inte på någon växthuseffekt!

-
Den här bilden är tagen den 7 mars 2008. Jag kommer ihåg dagen.
Vi frös inte ens utan jackor! Det snöade inte förens i december sen igen.
Idag är det den 10 mars 2009. Och ja, kolla bara ut genom fönstret!

10/2 tisdag 2009.

13.46
Imorse vaknade jag av att mamma sa "jag vet inte om jag vågar väcka dig". Nehe? Tänkte jag. Det visade sig att stockholm drabbats av en snöinvasion igen. Därav blev det lite för många snooznigar innan jag rullade ner på golvet. Hade trettio minuter på mig att hitta kläder, äta, gurgla munnen, borsta tänderna och springa till bussen. Tack vare snön var bussen en kvart sen, så jag han faktiskt till den även om jag kom fem minuter sent till skolan sen - men det ju inte mitt fel!? Får inte ens frånvaro för jag kunde minsan bevisa att bussen var försenad! nanana.
Måleritekniken var faktiskt alldeles lagom aktiv idag. Bättre än de senaste veckorna av min svacka men fortfarande ljusår sämre än vad jag jobbade i början. Är iallfall klar med vävsättningen nu, på torsdag blir det grunmålning, usch! Idag ångrade jag att jag aldrig skaffat en videokamera, Simon skulle hjälpa Gabbe med vävsättning i taket - & jag lovar att det skulle krossa alla videor i Americas Funniest Home Videos.
 Mattelektionen var kort och skön. Elin skulle prata med oss om proven från förra veckan. Hon är dubbel kan man lätt säga. De första hon sa till mig i höstas var att jag nog skulle ha det svårt att hänga med, nu tycker hon jag visar på MVG-kvalite. Okej? Bra för mig antar jag.
Engelskan var självständig så vi drog hem. Alltså slutade jag 13.00 men jag stannade kvar med Jenny en stund och peppade, eller irriterade henne när hon kompleterade sitt prov.
Nu ska jag pyssla med min nya älskling ett tag
innan det är dags att laga middag och dra sig mot Råsta Park.

22.48
Jag är en fena på att steka fiskpinnar, så alla vet det.
Träningen gick väll helt OK. Som vanligt var det nästan inget folk där, men vi som var där skötte oss mycket bra! Dock saknar jag faktiskt råstasjön litegran, all is och snö har förstört nästan hela vintern. Jag längtar tills våren kommer och man kan gå ut i shorts och linne och springa. JAG längtar tills löpningen kommer igår ordenligt igen, hey vad har hänt? För det har faktiskt aldrig hänt förut.
Idag körde vi iallfall skott, genombrott och istället för löpningen benstyrka i gymmet. Mina ben behöver inte de, de behöver formas om! Dras ut kanske? De är korta och tjocka. Eller inte tjocka, men stora. Har manliga vadmuskler och fotbolls-lår.
Nu ska jag pyssla med min älskling ett tag. Älskar det. Så synd att man inte kan gå en gymnasielinje i pyssel. Skulle passa mig som handen i handsken!
Imorgon är det sovmorgon. 11-15 är skoldagen. Filmhistoria hela dagen. Vi ska analysera När Lammen Tystnar eller Lyon - antagligen blir det När Lammen Tystnar, den fick flest röster. Sen på kvällen ska jag städa och få ordning på familjen stök här hemma, usch för att komma hem till röran. Hur ska det gå när jag flyttar ut? ;)

You better shape up 'cause I need a man.

Hey!
Vad är det för liv jag lever, ångrar allt som hänt?
Visst har inte mitt liv gått spikrakt uppåt eller varit en dans på rosor den senaste tiden. Snarare en dans på krossat glas. Men utan motgångar skulle inte medgångar vara lite effektfulla. Utan livets alla hinder skulle det inte vara lika spännaden att se hur man tar sig ur de knivigaste situationerna.
Idag kände jag lycka. Riktig lycka. Jag pratade med ett par gamla klasskompisar om hur mycket VI saknar VARANDRA. Då kände jag att för ett år sedan var jag lyckligare än någonsin. Min klass var tightare än någonsin. Vi var verkligen ett, ingen var utanför. Hela förra våren var en dans på rosor för mig.
När jag tänker på hur lycklig jag var då blir jag lycklig nu också. För kunde jag då så kan jag nu. Ingen mår dåligt av att jag gräver ner mig i ett svart hål mer än jag själv och jag vill inte må dåligt. Jag gillar Rasmus kommentar idag "men du som alltid brukade vara så glad?". Han har rätt jag var alltid glad för det fanns alltid något att vara glad för! Jag är ganska säker på att det fortfarande finns det även om jag inte sett det på ett tag. 
Men nu är jag påväg tillbaka. Starkare än någonsin. Tack vare de vänner som stått kvar och dämpat fallet så mycket det gått. Den här våren, sommaren och resten av mitt liv ska bli deras. Jag har så mycket jag vill hinna med, så mycket jag tänkt göra. Jag har helt enkelt inte tid att deppa ihop för att han inte är man nog att ta ett förlåt. Vill han mot alla odds ha mig får han öppna käften, för jag har gjort vad jag kan nu. You better shape up, 'cause I need a man.
Nu börjar jag på ett nytt kapitel, låt mig inte falla tillbaka. Snälla?

9/3 måndag 2009.

7.26
Jag är pigg. Något är det iallafall, sova går inte. Tur är väll det idag är det skola igen och jag vill verkligen inte. Har jag något val? Nej. Det jobbigaste är att jag inte kan sätta fingret på vad det är som är fel. Klassen, utbildningen, mig? Jag vill bara inte gå dit längre och aldrig igen. Kanske blir tvåan bättre - men vågar jag chansa?
Åh, jag orkar inte. Inte. Inte. Inte. Allt var så bra i nian. Mina vänner där är oersättliga, kanske är det problemet? Jag hade det för bra i Råsunda? Aldrig kände man sig ensam, alltid fanns det någon oftast flera där. Jag blev bortskämd med lycka där. Att hamna här sedan blev en smärre chock. För man behöver folk man tycker om runt om sig. Det ska vara helt OK att gå upp på morgonen för att man vet när man kommer till skolan finns det alltid någon man kan skratta med, prata med eller vara tyst med - det ska kännas bra. Inte här, inte på rätt sätt. Nu menar jag inte att jag inte gillar någon i min nuvarande klass, men majoriteten går jag verkligen inte ihop med. Alls.
Därav min frustration. För vad gör man egentligen när allt går åt helvete? Vad gör man när man inte passar inte, när man inte vill vara där man är och inte är personen man vet att man egentligen borde vara? Hur hamnade jag här? Jag brukade vara så lycklig!
Nu är jag ingenting.

17.08
Min dag var väll helt OK. En liten incident då jag välte ut en limburk på 12 liter men snabb som jag är räddade jag säkert tre fjärdedelar. Sen fick jag lite inside information om Ella och Martin, men det håller vi hemligt sålänge! :)
Efter skolan mötte jag upp lillebror och mammi i centrum. Vi köpte dentan som min tandläkare sa åt mig och så köpte jag ett fotoalbum och en guldpenna. Ska börja samla mina kort där nu, kommer bli en salig blandning - men det är trevligt!

Sitter och pratar med Rasmus och saknar mitt gamla liv. Det gör han också! 9:4 det var något speciellt. Hjälp vad jag saknar alla :( <3

Förlåt för att jag hatar det.

Vad gör man när man inte kan vara sig själv?
Vad gör man när man inte är där man vill vara?

Jag vet inte vad jag vill mer än att jag inte vill vara kvar här. Mitt val var klarare än glas, då. För över ett år sedan, då visste jag - trodde jag. Fel av mig. Gymnasieval, framtidsval, viktiga val överhuvudtaget vid sexton års ålder är idioti på hög nivå. Hur skulle jag veta då vad jag ville? Efter tio år av konstant läsande, skrivande och tjatande väljer man inte frivilligt tre år till. Att få jobba praktiskt lät som en dröm då. Visst var det så ett tag också tills för ett tag sen. Det var inte här jag var menad att hamna, det funkar inte längre. Min framtid som målare är ovis, jävligt ovis.
Jag vill jobba med människor. Och varesig det blir som förskolelärare eller sjuksyrra är jag ganska säker på att det kommer göra mig lyckligare än om jag fullföljer min måleriutbildning. Det är inget fel på att vara målare, jag är inte sämre än någon annan i min klass just nu jag tycker bara inte om det längre - det var inte mitt öde. Jag ger upp, jag hade fel för ett år sedan. Min värsta mardröm blev just ett faktum, jag misslyckades.

But I can't make a change on my own.

Another day, is going by
I'm thinking of you all the time
But you're out there and I'm here waiting

And I wrote this letter in my head
'Cause so many things were left unsaid
But now you're gone and I can't think straight
This could be, the last chance, to make you understand

I'd do anything just to hold you in my arms
To try to make you laugh
Somehow I can't put you in the past
I'd do anything just to fall asleep with you
Will you remember me?
Cause I know I won't forget you

I miss you.

We fell in love for a reason.
Now you're leaving.
And I just want you back.
So many things we belived in.
Now you're leaving.
And words won't bring you back.

I'll never let go of the heart I broke.

7/3 lördag 2009.

8.31
Uppe med tuppen.
Blev inte allför sent igår så det är ganska lugnt. Igårkväll var en av det skönaste kvällar jag haft på bra längre. Nog om det, det räcker att hon och jag vet vad vi gjorde - kul hade vi! Och när jag kom hem somnade jag ganska direkt.
Nu har dressat upp mig i alla matchkläder, nästan, och fixat frukost till mig. Ogge har match 9.30 så jag följer med till den istället för att behöva ta bussen en timme senare. Det blir en hel förmiddag i hallen och eftersom jag inte är alltför pigg fick det bli take-away-frukost på mitt eget vis.
En smörgås, ett glas juice (i merflaska), ett glas mjölk (i cola-flaska) och ett äpple. Perfekt! Min match börjar 12.20 och är mot Skuru, pepp pepp pepp. Och vi behöver allt stöd vi kan få idag med typ världens minsta trupp så kom och kolla - tallbacka och matchstart 12.20 som sagt var. :)
Tugga tandtråd och kör över nu. Vinner vi är vi HELT klara för slutspel även om det redan är spikat till 99% men ändå. Fan om vi inte vinner ..

23.23
ÖNSKA NÅGOT!
Nu är jag back on track. Vilken dag .. det är vad man kallar handbollsdag.
Åkte till tallbacka imorse och det var ganska kort om folk. Inga domare och inget sekritatiat var fixat. Så vi fick ringa P92 så de kunnde dömma och jag fick sitta med pappa i sekritariatet. Matchen gick inget vidare heller. DÅ fick jag ett sms från Erik, det saknade massor med folk till B-lagsmatchen idag som jag redan sagt att jag inte kunde vara med på, men det fanns inga avbyta så jag tog en för laget.
Mitt lag började droppa in vid 11.15, sen var det uppvärmning i en timme innan matchen som gick SÅ bra. Vi är klara för slutspel och troligtvis vinner vi serien då Rimbo kommer dra sig ur. Direkt efter det hoppade jag, My och Elin in i bilen och körde i olaglig hastighet till Knivsta, en bit bortom Arlanda. Matchen skulle börja 15.00 vi var där tjugo i.
Det matchen gick helt OK. Förra gången förlorade de med 10 idag blev det med två. Där ska också tilläggas att vi var EN avbytare och Elin och jag bråkade om vem som skulle få vila.
Det blev en heldag i hallen om inte bara tallbacka.
För min del personligen gick det också väldigt bra. Även om jag fick spela båda nia och kant på B-dams matchen. Jag gjorde inte bort mig iallfall :)
Nu är jag sjukt sliten har slumrat framför melodifestivalen och nu ska jag sova på riktigt, jättelänge! Imorgon blir det nog någon form av träning, annars kommer jag vara en stel pinne på måndag - kanske en löprunda? Nu är jag iallfall trött och reda för sänge.
-
Sliten men förvånanvärts glad,
jag gillare!
SOV GOTT.

6/3 fredag 2009.

07.58
Godmorgon! Lite snabbt bara, min buss går 8.16. Tänkte bara informera er om min nya idé. Jag kommer framöver updatera samma inlägg hela dagen, är ni med? OM jag skriver något som bara relaterar till vad som hänt hamnar det inte i något nytt inlägg, istället skriver jag ett klockslag i det här inlägget och skriver där under.
Vi får väll se hur det blir!
Idag är det mjukisbyx-dagen, så skönt! Ska strax dra mig mot bussen och sen är det tre lektioner innan helg. Förhoppningsvis två, man vet aldrig med gymnastiken. Efter det hämtar jag lilla-m och sen är det helg på riktigt. :)

11.38
Engelska lektion med Robert. Nehe du, det funkar inte. Han är inte så bra på engelska, alls. Nu sitter vi i datasalen och ska egentligen planera en resa till London som ska vara klar till nästa fredag, men jag har verkligen inte motivationen att göra det. Har trettiofem minuter att fördriva tiden innan det är dags att redovisa arbetet vi gjort idag, undra vad jag ska säga?
Men nu ska vi försöka övertala eller kanske lyckas få i Robert att vi är klara för det här går inte att göra på lektionstid och på de här datorerna. Nej. Nu behöver jag mat om jag inte ska kolapsa helt. MAT!

17.36
Jag fick mat. Vi käkade i gympasalen. Gymnastiken var faktiskt sjukt kul idag. Badminton. Jenny, Simon och jag mot Ella, Jessica och Aron. Jag vet inte vilka som vann för de enda som var bra var Simon&Aron. Men kul hade vi iallfall.
Sen gick  jag till dagis och hämtade lilla-m. Hela vägen hem sa hon "hlenaa kaan" jag undrar vad det var jag kunde? Fick pengar också idag.
Nu har jag nyss städat och duschat. Ska väll slänga på mig något och börja röra mig in mot stan. Ikväll blir det middag med Mathilda. Tror vi ska käka något mongoliskt, mums! Vi får  väll se om jag dyker upp här senare

5/3 torsdag 2009.

Snabbt. Snabbt. Snabbt.
Dagen har varit lite stressig men den har faktiskt varit helt OK iallfall! :) Måleriet gick förvisso åt helvete, vi hittade fel i väven, började dra loss den och halva väggen lossnade - resten av lektionen spenderade vi i omklädningsrummet. Datan var också väldigt seg så är den förvisso alltid men idag var det lite extra. Men vi fick tillbaka våra hantverksorienteringsarbeten idag och jag är mycket nöjd. Fick också tider för utvecklingssamtalen, onsdagen 18/3 11.30 - där var den dagen förstörd. 30 minuter i skolan, mitt på dagen. Suck!
Kom iväg lite tidigare så tog en promenad till dagiset istället, solen kikade fram där en stund. Gick hem med lilla-m och skyndade vidare till nästa buss. Alla som går från den stationen går till Solna C så jag tog första bästa, lyckades hamna på den som tog längst tid. Men jag överlevde iallfall.
Hann iallfall så nu är jag ombytt, mätt och glad. Bussen går om 20 minuter så det är nog dags att vandra tror jag. Träning i tallbacka 19.00-21.00. Får se om det blir buss eller promenad hem.

pussen.

update. 22.59.
Träningen gick helt okej. 8km i uppförsbackar kanske inte var så jätteroligt, men Miranda och jag chillade lite så det gick på runt 35 minuter. Hallträningen var värdelös. Björken, Mimmi och jag fick gå upp på nio meter - ingen av oss kan det speciellt bra. Dessutom var vi alltid en kort i vårat lag av någon anledningn. Erik hatar oss?
Och jag kanske inte hatar men ogillar vårat lag starkt just nu, VAR I HELA HELVETET HÅLLER NI HUS? Idag var vi tre stycken 92:or. arrrgh.
Efter träningen gick jag över till farfar och hans fru. Pappa var där, satt och pratade en stund och sen skjusade farfar hem oss. Gulligt! :)
Nu har jag ätit två knäckesmörgåsar utan smör, blää. Men smöret var tydligen slut och jag var hungrig. En halvliter mjölk slank också ner. MUU. Det var gott faktiskt. Duchen var väldigt skön också.
Nej, dags för sängen nu. Lite One Tree Hill och sömn så jag är på topp imorgon. Skola, barnhämtning och dejt med Mathilda står på schemat. Trevligt, iallfall de två sista punkterna. Dessutom får jag en kaka till maten imorgon, mums! Kommer längta hela förmiddagen. Så skolan blir nog uthärdlig iallfall.
Vilket babbel. Märks min trötthet (ögonen går i kors).
Vi hörs mer seriöst imorgon när jag fått sova en stund!

Åh nej.

Idag är min dag fruktansvärt lång! Längsta skoldagen och tråkigaste skoldagen.
Måleriteknik, svenska, måleriteori och data. Slutar egentligen 15.20 men vi brukar få gå vid 15.00. Då ska jag springa till 15.15 bussen och sen åka till dagis och hämta lilla-m efter skynda mig till bussen som går 15.54 eller 16.09 och åka hem. Laga mat, byta om för att stressa iväg till bussen igen vid 18 någonting. Åka till tallbacka för att gå ut och springa 5km vid 19.00 sen fys och en timme bollträning. Skynda till tunnelbanan 21.20 och åka hem, plocka undan i mitt rum duscha och sen sova.
Lite mycket att göra för mig idag känner jag. Lite för tight iallfall.
Just nu sitter jag nästan och sover och är redan efter i tidsplaneringen.
Min buss går 8.04 och jag har inte ens borstat tänderna.
Önska mig lycka till.

4/3 onsdag 2009.

Hey!
Imorse började på Mirro med Ella, hela fordon + några snickare. Teatern vi såg hette "orka bry sig" och var faktiskt väldigt bra! Självklart blev allt mycket bättre för att killen råkade se sjukt bra ut. Under eftermiddagens lektion satte vi klart all väv på väggarna och fick sluta nästan en timme tidigare. Happy us.
Sprang till bussen och matchade nästan lika perfekt som i måndags. Drog till dagis och lekte en stund innan det var dags för lilla-m och mig och vandra. Blev en vårig promenad då solen fick lust att kika fram där i en kvart, "olen är shå kracker". Sen satt jag på dagis och väntade tills mamma slutade, vi gick och handlade middag och sen hämtade pappa oss.
Fick tillbaka min telefon idag också. Blandade kännslor, den känns så ömtålig! 3310 var mer macho, det gjorde inte så mycket när jag tappade den stup i kvarten eller la den i min överfulla väska. Nu får jag vara superförsiktig.
Innan jag tråkar ut er totalt ska jag nog avsluta det här. Men först måste jag berätta en otroligt kul sak; Fredrik. Ni har hört talas om honom förut, han lyckas tydligen alltid? Idag gick han iallfall rakt in i en dörr idag. Jenny ropade på honom samtidigt som han och Hektor gick mot våran verkstad, han vände sig om men fortsatte gå. Då öppnade Hektor dörren och lagom till Fredik och Jenny tjattrat klart var han framme vid den öppna dörre och PANG sa det. Varför låter det alltid så tråkigt när man återberättar roliga saker? :(

Hur som haver ska ni slippa mig nu.
Förmodligen somnar jag vilket sekund som helst.

To late to cry. To broken to move on.

Jag gråter inte längre, det betyder inte att det inte gör ont.
Jag hoppas fortfarande på någon gång i framtiden.
Jag tror inte på det längre men hoppas gör jag.
Du är allt jag vill ha, du är allt jag inte kan få. Hur kunde du bli en främling för mig?
Kanske har du lagt dina sista kort och det känns faktiskt OK. Men för det slutar jag inte hoppas. Jag slutar inte vilja, aldrig. Jag är inte påväg någonstans och har all tid i världen att lägga på att sakna dig. Jag hoppas bara att det inte behöver bli så.
Tro mig jag försöker verkligen. Jag skulle göra precis vad som helst .. vad som helst.
Jag hoppas du kan förlåta mig en dag.
Jag hoppas fortfarande på oss, hur otroligt det än låter.

"I thought I hade all the answers, never giving in.
But baby since you've gone I admit that I was wrong.
We said we'll never be together and we ended with goodye.
Don't know what I'll do, I'm lost without you."

Bra dagar är överskattade.

Nästan lite komiskt hur otroligt fel allt kan gå på en dag.
På träningen var vi sex stycken. Jävligt dåligt tycker jag. Är faktiskt ganska trött på det här laget för tillfället. Det känns som att det är en person som satsar utöver mig och hon är i Thailand just nu. Så tråkiga träningar när vi inte kan köra något uppställt spel. Fyfan, tjejer kom igen!
När jag kom hem var all mjölk slut så det var bara att knyta på mig löparpjucksen och springa ner till bensinmacken och köpa ett par liter. Gick hem och kollade på DHW, duschade och hamnade här.
Nu ska jag snart se till att min helvetesdag tar slut.
Vågar man hoppas på en bättre morgondag?
Då är det teater med Ella och fordonspojkarna på förmiddagen och vävsättning på eftermiddagen. Thank good att Ella är lätt att umgås med!
Sova var det.
Önska mig lycka till imorgon så lovar jag att försöka överleva.

My life sucks without you.

-
Waking up from this nightmare.
How's your life, what's it like there?
Is it all what you want it to be?
Does it hurt when you think about me,
and how broken my heart is?

Rädda mig?

Fredagen den trettonde var en helt OK dag för mig, 
Tisdagen den tredje - inte så mycket.

Imorse när jag vaknade var marken täckt av snö och termometern visade på -3 grader. När jag efter mycket om och men till skolan kom jag på att jag hade glömt att ta med en ny T-shirt och tjocktröja, fick ha på mig de andra som är fulla av glasfiber. Väl på lektionen jävlades varenda våd med mig och blev sned, bubblig eller ojämn.
Lunchen gick rätt smärtfritt sen iallfall.
Sen kom vi till matten och hade prov som ingen hade koll på. Nej, det skulle inte vara så svårt. It was. På engelskan ville jag bara förvsinna. Dessutom fick jag tillbaka min "stone cold" uppsats och den kanske jag måste göra om ifall jag vill ha högre betyg än G. För jag har ju inte läst boken tycker hon.
När jag kom ut från skolan såg jag bussen åka. Till det hör att det är 25 minuter mellan bussarna vid den tiden. Det tar lika lång tid att gå hem. Så jag gick, inget klyftigt val. All snön jag förbannade mig på imorse hade nämlige smält och fått för sig att bli enorma vattenpölar överallt.
Väl hemma ringde mamma och sa att hon satt fast på jobbet. Jag fick packa min västa i 180km/h och laga mat till Oscar som kom hem och vägrade hjälpa mig att duka. Makaronerna kokade över och köttbullarna brändes. Ungefär då fick jag ett samtal jag inte hann ta. Från ett ställe jag sökt jobb på, jippie där rök det jobbet.
Och allt det här är helt sant. Inga överdrifter. Jag hatar idag.
Det här kommer gå till historien som min näst värsta dag någonsin.
Nu sitter jag här och fyser, för det är fortfarande vinter. Jag lyckades få med en dålig sak till.
Jag kommer inte bli förvånad om jag bryter ett ben eller något på träningen idag. Shit alltså.
Kan ingen göra min dag lite bättre, snälla?

Du. Du. Du.

Jag hoppas fortfarande.
Jag tror bara inte längre.

lovestory

"efter allt vi gjort gick vi skilda vägar
och det trots att du är den enda jag vill ha nära
och nu tänker jag på den kännslan som föddes
den dagen, den gången
när våra läppar möttes
"

jag saknar dig.

Notes in my drawers.

Honey I just can't get around it anymore.
You make me feel like home is where you are.
And baby I just can't run around it every morn.
It's time that I belive it, home is where you are.

2/3 måndag 2009.

Så var lovet slut och idag knackade verkligheten på igen.
Började med en kylig promenad till skolan alldeles för tidigt, dessutom med en lärare i släptåg. Sen i trappan till Löftröms mötte jag Gabbe. Dubbel otrur. Tur var iallfall att Jenny var där när jag kom.
Satt och målade mitt knögliga gips-hjärta och skrattade åt Fredrik i princip hela lektionen. Han har skrivit på ett två veckors kontrakt med ett företag. Ett försäljar företag. Han ringer runt och tvingar på folk trosor. Fredrik 18 år sitter alltså och övertygar folk om hur sköna de här trosorna är. Det är sjuk roligt faktiskt. Kanske ännu roligare om man vet vem han är.
På svenskan började vi med film-historia. Och filmer från 1906 är inte sådär extremt spännande ska ni veta. Fortfarande bara jag och Jenny där av tjejerna så vi fick gå och äta lunch utan annat sällskap. Men det var väll trevligt det också.
Målerilektionen var faktiskt väldigt aktiv för mig. Ella och jag lyckades bli klara med hennes rum, imorgon är det mitt som står på tur :).
Sen sprang jag till ankdamsrondellen för att ta bussen till mammas jobb. Där hade jag faktiskt otrolig tur, när jag sprang upp för backen såg jag bussen komma och han precis. Sånt är bra! Hämtade lilla-m och gick med henne. Hon var lika pratglad som alltid. Sen fick jag åka bil hem med mamma.
Vi gick till centrum för att handla middag. Men jag hittade en snygg jeansjacka så den fick också följa med hem. 300kr fattigare och lite med redo för våren!
Nu har jag nyss ätit fiskpinnar, det är gott. Sitter och fryser sönder, jävla kyla! Snöar gör det också. Jag hatar det. Väldigt mycket. Ska snart ut och gå till träningen. Yeey. Okej, träna ska bli skönt men promenaden dit längtar jag inte efter, är jag konstig?

Puss.

Living in a world with no air.

" Men det vi mest ångrar är inte det vi gjorde utan det vi inte gjorde.
Sånt vi inte sa som kunde räddat någon vi bryr oss om.
Särskilt när vi ser stormen som är på väg åt hans håll. "

Det är inte fjärilar, det är något annat.

Nu är det sagt. Nu har jag spytt. Nu ska jag sova.
Shit. Det där känndes .. det där känns.

Imorgon är det skola igen. Efter det ska jag hämta lilla-m.
På kvällen är det träning. Vad allt blev strukturerar igen.
Sov gott.

Det lilla ordet förlåt.

Varför är det så svårt att säga förlåt?
Jag är rädd för din respons. Rädd för vad? Ett halvår har jag överlevt utan dig, varför inte ett halvår till? Ett år till eller två. Vad spelar det för roll? Det lilla ordet förlåt. Så litet och så mycket värt.
Jag vill säga säga det personligen, det är en omöjlighet. Jag vågar inte säga det alls fast jag insett mitt misstag för länge sen. Varför är det så svårt? Det är det starkaste ordet i världen.
Idag sa min mamma någon klokt; "om man är blyg ska man intala sig själv att man inte är det". Samma sak måste gälla här. Man måste intala sig att det inte är farligt, inget kan bli värre. Jag tror på det.
Man måste våga för att vinna. Förlorar man vet man iallfall att man försökte.
Och hur svårt kan det vara, förlåt lixom.
Bara det tas på allvar.

1/3 söndag 2009.

Imorse vaknade jag som sagt var inte på rätt sida alls. Dock är det lite svårt att vara arg när man inte vet vem det är man är arg på. Så det var nog ingets som märktes. Men tro inte att jag gett upp, jag ska komma på vem som fick idiot-idén.
Utöver det har jag varit i Orminge idag. Lillebror spelade cup och jag var snäll och följde med. Det gick åt skogen, de spelade inte som ett lag någonstans - lite tråkigt.
Nu sitter jag och väntar på mat. Snart svälter jag nog ihjäl. Ska nog ta en sväng ut i köket och se om inte maten är klar snart. Sen ska jag inte röra en fena ikväll. Sista kvällen på lovet, buhu. Imorgon är det tillbaka i målarbyxorna.
Hoppas de här fem veckorna går fort och att våren kommit till påsk! 
Då blir iallfall jag mycket gladare.

Take what's left of this girl, make me whole once again.

Fallin' faster.
Barley breathing.
Give me something to belive in.

Riktigt onödigt.

Okej, nu är jag arg. Jag vet inte vem det är jag är arg på, men någon är det. Förmodligen någon i min familj. IP adressen är nämligen densamma som min. För ett par dagar sedan fick jag en kommentar från anonym avsändare med ett telefonnummer som jag aldrig sett förut.
IP adressen är min. Men inte telefonnummret. Jag ringde upp nummret hemligt igår bara för att se vems det var. Och personen som svarade är med största sannolikhet inte personen som kommenterade inlägget.

Inte roligt. Inte okej.
Nu räcker det, inga flera anonyma kommentarer.

De raderas omgående.

RSS 2.0