Alldeles för mycket att göra.

Kom nyss hem från träningen som vi på torsdagar har tillsammans med 90:orna även kallade damjuniorerna. Slapp springa ute idag eftersom jag hade mitt utvecklingssamtal då med tränarna berättade om sjukgymnastiken och lite så och så fick jag veta lite andra saker. Sen fick jag erbjudande om match imorgon med 90:orna - Olivia och Andrea ska också spela.

Imorgon blir en hektisk dag. Första lektionen prov i sam.ekonomi sen två lektioner och vidare till simhallen för att efter det gå tillbaka till musiken som slutar 15.35. Hem fixa matchkläder och annat sen kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka och äta och sedan vidare till Oscars träning som också är i Råstapark 18.00 sen samling där med 90:orna 19.00 matchstart 19.45 eller 20.15. Jobbigt, men rolitg.

Även detta inlägg utan färg. För nu måste jag fixa garderoben ALLT ligger i min säng nu.

Sjukgymnastik.

Har hunnit med lite mer än hälften av vad jag skulle eller hur man ska säga. Jag har varit på sjukgymnastiken, hon drog och vred och drog lite till, jag har belastnings fel och irriterat muskelfäste tror jag det var - ska iallafall dit igen nästa vecka. Sen har jag pluggat satan, fortfarande svårt men jag tror jag kommer klara det iallafall. Så började jag städa garderoben, men bara så långt att jag har slängt allt på sängen gick sen och åt i centrum med mamma och pappa och nu ska jag strax åka och träna. Händelserikt men inte allt för roligt - eftermiddagen menar jag. 

När jag kommer hem bloggar jag inget mer. Måste hitta en bikini och sen se till att det ser okej ut iallafall. Kommer känna mig som en alvedon imorgon. Men nu måste jag gå hinner inte lägga in färger i det här inlägget heller så det blir ett tråkigt inlägg. Lovar på bättre bloggning imorgon. 

Numera NOLL IG!

Idag var livskunskapen för ovanlighetens skull lite kul faktiskt. Vi fick leka namnleken som gick åt helvete (man går runt och när man hälsar på ngn får man deras namn och sen ger man vidare deras namn till nästa person man hälsar på och får ett annat etc. sen när man får sitt eget namn igen sätter man sig) det blev ganska många "vafan sitter du för, jag har ditt namn" och "men jag kommer väll inte ihåg vilket namn jag fick" och "men det är ingen som har mitt namn". Jättesvårt om man bara går i 9:an haha. Sen lekte vi några andra lekar också. Sen fick jag G på min franska, äntligen. Grattis till mig! Också haft pratstund med rektorn idag det var så att, utan att peka ut några Mathias, Tobias och Rasmus, igår så flyttade några killar i klassen skåpen i koridorerna så det stod överallt.

Dagen var faktiskt skön så det var en bra dag. Nu ska jag börja leta efter min bikini så jag kan bada imorgon och sen städa lite i mina garderober - det behövs. Och om en timme ska jag till sjukgymnasten i huset här bredvid hon ska utvärdera mina knän. Så måste jag plugga mer sam.ekonomi och så ska jag träna ikväll. Fullt upp helt enkelt. Men först .. garderoberna.



Don't mind if I just fade away.

Hej, jag är död!

Det här får bli ett kortkort inlägg eftersom jag börjar i skolan om tjugo minuter. Idag har jag 'kort' dag .. eller fem lektioner. Känns inte alls kul, är helt slut i hela kroppen och jag tränade inte ens igår ^o). Jag var i solnahallen och kollade på matchen 11 - 11 efter halvtid 24-24 efter full tid. Nu på morgonen har jag 'inför nationella proven - svenska B-delen'. Sen livskunnskap, lunch, franska, no, matte.

Efter skolan ska jag städa min garderob, leta efter en bikini (vi ska bada med skolan imorgon ^^), gå till sjukgymnasten och sen vanlig träning efter det - måste även plugga lite mer på sam.ekonomin till imorgon. Men NU måste jag gå på en gång.

Herr match.

Åt nyss middag och ska snart bege mig mot solnahallen. Herrarna spelar idag och det GÅR INTE att missa. Jenny och hennes lillebror kommer också dit. Vet inte när jag kommer hem och vet därför inte heller ifall det är så att jag kan skriva mer ikväll. Men jag tror nog att jag kommer hem runt 21.00 - 21.30. Skriver kanske senare annars imorgon.

Ny design.

Yes. Igen haha. Inte är jag bra på det heller, men nu får det vara såhär. Bilden är från i sommras .. fatta att med alla de molnen var de en utav de 'finaste' dagarna. Piss väder helt enklet. Men om det är ngn frivillig som skulle vilja fixa header och så, skriv skriv skriv! Skulle verkligen vara kul med ngt snyggt!

"rubrik"

image207Idag var skolan rätt okej, utom att bilden utgick eftersom vi skulle på 'rockshow' på stadion. Det var kulturama, tror jag, som ville att vi skulle söka dit till hösten.  Annar har vi fått se häftet för nationella provet i svenska B delen, byggt lite mer på bron och fått uppgifter i SO:n för två veckor framåt. När jag gick ifrån skolan var jag ändå på ganska kasst humör men det fixade pojkarna (Läs: Mathias och Rasmus) när de försökte skrämma mig. Eller såhär var det, jag missade totalt att vi skulle gå tillsammans och satte på högsta volym i hörlurarna och började gå efter ett tag kännde jag på mig att ngn stod bakom mig och presis när jag vänder mig om springer pojkarna in i mig. Sen fick jag sällskap och så fick jag skratta lite - det var bra!

Ikväll ska jag på handboll. förmodligen med Jenny. Och så ska jag slänga in alla kläder i garderoberna och så ska jag .. inget mer tror jag. Har inget jag måste göra, det här är faktiskt min lediga eftermiddag i veckan. Nu ska jag hjälpa Johanna som redan börjat skrammla med disken och sen sätter jag mig nog här igen .. nörd! Bilden är från innan jul och föreställer Köhl och mig.

Regn och åter regn.

Kul att vakna utav att det ösregnar ute. Speciellt när jag brukar kunna få åka bil på Onsdagar men icke idag -mamma började halv åtta och jag kvart över åtta. Så snart blir det till att gå ut i regnet och ta sig till skolan, kommer vara genomblöt innan jag ens är halv vägs. Sen första lektionen ska vi bygga broar, med min "underbara" grupp. Okej, Köhl är underbar men det är annat med de andra två låt oss kalla demimage205
 P och R, usch. Sen har jag fem lektioner till idag efter den .. tur att det faktiskt finns roligt folk i skolan också.

Ikväll ska jag nog till Solnahallen och se när herrarna spelar .. alltid lika roligt. Jenny skulle kanske med och det är trevligt men jag vet inte hur det blir med den saken hon skulle vara barnvakt till sin bror tror jag. Men jag ska dit iallafall och det är alltid någon där så det är inga problem. Men nu måste jag ut i regnet och försöka undvika att bli blöt (?). Lägger
in en bild för att bli på bättre humör;
Johanna, Sandra, Fanny och jag sommaren 2006 måste det ha varit.



Undrabar, ge mig!

image204Världens coolaste tröja på världens bästa Mathias,
Jenny och jag bara älskar den. Tobias tog kortet, och han gjorde det samtidigt som jag drog i tröjan så den blev suddig. För er som inte ser vad det står så står det.

" JAG ÄR INTE PERFEKT MEN JAG
ÄR SÅ NÄRA ATT DET SKRÄMMER MEJ!"


Den tröjan skulle passa perfekt på mig. Eller vad säger ni? Haha, nej nu måste jag sova. Kännde bara att det här var viktigare. Nu ska jag se till att få ett par timmars sömn

Bed time.

Känner mig som en påse nötter. Riktigt jävla seg faktiskt. Ska gå och lägga mig och kika på "50 first dates" tills insidan utav ögonlocken är allt jag ser. På tal om film såg jag och Johanna en igår .. "På andra sidan häcken". Fan vilken underbar film, ny favorit helt klart. Jag både grät och skrattade, så söta.

Imorgon har jag ganska kort dag, tio minuter kortare än idag faktiskt. Sen på kvällen blir det Solnahallen för min del, herrarna spelar ju! Så ska jag plugga lite sam.ekonomi till Fredagens prov. Så blev jag på dåligt humör nu, bilddagboken la av usch hata när man gör något och allt raderas pga av att sidan slocknar. Puss och godnatt.

Stone Sour.



I don't know how else to put this - it's taken me so long to do this
I'm falling asleep and I can't see straight
My muscles feel like a melee - body's curled in a u-shape
I put on my best, but I'm still afraid
Propped up by lies with promises - saving my place as life forgets
Maybe it's time I saw the world
I'm only here for awhile - but patience is not my style
And I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
Did you really think I wouldn't see this through?
Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all
I'm still too tired to care and I got to go

I get to go home in one week, but I'm leaving home in three weeks
They throw me a bone just to pick me dry
I'm following suit and directions, I crawl up inside for protection
I'm told what to do and I don't know why
I'm over existing in limbo,  I'm over the myths and placebos
I don't really mind if I just fade away...
I'm ready to live with my family, I'm ready to die in obscurity
Cuz I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
You still don't think I'm going to see this through?
Tell me I'm a part of history - Tell me I can have it all.

Rubrik.

Aptrött och ont i halsen, värsta combon! Har presis käkat tidig middag .. våfflor med glass. Kanske inte det bästa innan träningen men va fan why not. Ikväll är det som sagt var träning får se hur det går har fått återkommande magsmärtor ett tag nu, inte bra. Sen vid 20.00 börjar Gossipgirls. Men nu måste jag dra. Pusshej.

Skolan.

Sitter i studieverkstaden med massa småmänniskor runt omkring och Jenny bredvid. Vi har håltimme .. ingen franska idag! Yeey. Nyss var vi med Mathias och Tobias på 300 planet. Men nu har Matte tyska och Tobbe skulle hem och ringa till sin flickvän. Så nu sitter vi här helt ensamma .. Jenny och jag och massa småfolk. Om en stund börjar andra SO lektionen för idag och sen efter den är det en kort engelska och sen slut för idag. Nu ska vi kolla runt lite på datorn och sen gå .. skriver nog senare.

>

The end of my story wasn't like this.

Finns det ngt mer att ge eller ta? Jag tror det här är slutet, vad var det egentligen som hände? För drygt ett halvår sedan sa vi föralltid, vi bytte ringar det skulle vara föralltid. Sen hände det som jag inte tänker dra upp här, för jag har glömt och jag har sagt förlåt ett dussintals gånger och det går inte att gör ogjort. Det är inte heller bara jag som varit en idiot, det har vi bägge och bägge har också bevisat lika mycket i vart vi stod i det förhållandet. Men efter X antal månader utav svek, från bägge håll, orkar man inte mer. En chans till hade varit en för mycket, egentligen var det det redan första gången.

Hur olidig tanken utav dig med någon annan är, är det den jag måste acceptera. För jag vet att nu var det jag som lämnade och det som gör ondast var att du följde inte efter. Du lät mig gå utan motstånd. Det kanske var bäst så, det kanske var meningen att vi inte skulle vara föralltid? Jag saknar dig redan och det kommer alltid finns en del utav mig som kommer undra vad hade hänt utan allt detta bråk!? Jag vet inte om jag helt säger farväl nu, det är upp till dig det vet du. Bägge gjorde misstag, snesteg som egentligen inte borde varit något större att bråka om men det gjorde vi ändå. Nu ligger det i dina händer, jag finns kvar och du har nyckeln tillbaka iallafall ett tag. Du bestämmer ifall föralltid fortfaranda har en chans ifall det går att rädda eller tar slut här. Oavsett vilket älskar jag dig, det kan ingen få mig att sluta med bara sådär.

Yeah right !?

Råstasjön två varv 22 minuter .. och det skulle vara realistiskt? Don't think so. Får nog nöja mig med G i idrotten för aldrig att jag springer två på 22 när jag springer ett på 13.53 .. och det är bra för mig licksom. Utvecklingssamtalen har låtit likadant i fyra års tid nu, alltid samma sak och alltid utan att jag förändrar något. Onödigt? Ja. Innan mig hade Matte utvecklingssamtal han hade sin fina tröja på sig .. "Jag är inte perfekt men det är så nära att det skrämmer mig!" me likes för den passar ju verkligen på honom!

Efter det släppte mamma och pappa av mig i centrum där jag mötte upp Jen som skulle kolla på en tröja .. asfin var den! Var bara där ca. 20 minuter sen skulle bägge hem. Jag skulle sen som sagt var kolla på 2900 happiness visst, 15 minuter sen sov jag. Får ge det ett nytt försök nästa måndag. Nu tänkte jag gå och lägga mig är astrött, och så börjar jag tidigt imorgon. Får se om jag ens kommer upp imorgon känner mig tung som en tegelsten i huvudet .. inte bra. Men ska försöka. Har ju ganska skön dag egentligen.

Måndag.

Det är ganska skönt i skolan nu. Johanna och Jenny hade elevlektion på gympan idag, det resulterade i spökboll och hundra års uppvärmning. Ganska roligt utom att killarna tror sig vara massmördare och skjuter bollarna stenhårt. Sen andra lektioner t.ex brobygget på tekniken. Gick genom centrum med Dannis och Jenny på vägen hem och letade efter bokia som är borta ^ ^. 

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma tillbaka sen ska vi på utvecklingssamtal, kul .. eller inte! Efter det börjar någon dansk serie på TV ikväll och den tänkte jag kolla på vid 19.00 på TV3 tror jag det var. Men nu måste jag gå, tillbaka till skolan. Jiippi. Det finns ju absolut inget roligare än att tillbringa kvällstid i skolan.

Oavgjort.

Matchen mellan AIK och Hästö slutade 25-25. Det var en riktigt seg match på grund av domarna. De var det sämsta dommarparet jag sett i hela mitt liv. De var dåliga en och en också, fyfan. Glad var jag iallafall Alexander fick spela mycket, min favorit faksikt! Äsch, hoppas på att matchen blir bättre på Onsdag då vi måste närvara också. Inget mig emot egentligen .. handboll är kul!

Nu tänker jag hoppa in i en dusch och sen lägga mig och kolla en film som går på TV3 21.00 What a girl want's, tror jag den hette. Imorgon är det skola igen känns kasst att helgerna är så korta .. de borde vara minst fem dagar! Men så är inte fallet, jag skriver mer imorgon. Puss och godnatt.

Söndag.

Igårkväll eller natt blev det inte av att sova så tidigt, Johanna och jag kollade på en film istället. Sen somnade jag väldigt fort. Idag vid elva väckte mamma mig och frågade om jag ville med på loppis i solnahallen och varför inte? Så dagen har spenderats i solnahallen till större delen. Mamma köpte en present till min kusin en .. usch en HAMARBY tröja, men även en AIK tröja och flagga till min bror. Köpte en TV också då min är totalt död och jag haft Johannas på halvtid. Sen gick vi till centrum där jag köppte en grå tröja & underkläder (bilder nedan).


Oscar fotade mig.

Snart ska jag tillbaka till solnahallen, herrmatch allsvenskan. AIK-HÄSTÖ. Sen ikväll ska jag skriva ett par mail som måste iväg och så ska jag försöka sova någorlunda bra tid eftersom imorgon är det måndag .. igen. Usch, men ska kila nu. Ett inlägg senare (?).

Aoosch.

Helt slut känner mig som en snurrande karusell som har åkt alldeles för många varv. Det är absolut dags för mig att hoppa i säng nu .. innan jag kollapsar på golvet någonstans i lägenheten, det skulle inte vara sådär jättemysigt att vakna på ett kallt, hårt golv imorgonbitti. Men jag skriver nog ett inlägg eller ett par innan herrmatchen imorgonkväll. Puss och godnatt.

Kom nu.

Stoppade nyss ner mig själv i mina mysbyxor och tände lite lapor i rummet. Mysigt! Så kommer snart Martina .. MIN Martina bara min. Det känns som det är typ tvåhundra år sedan vi träffades sist egentligen är det bara någon månad men ändå. Ikväll ska vi käka och så kommer vi säkerligen spela tv-spel just like always. Så ska jag försöka övertala na att komma ner på träningarna igen! Här kommer en bild från i sommras, vårt sanslott blev awsome tillsut (a)!

image200

Rummet.



(klicka på bilden för större bild)

1. Nyckelpigan som morfar målade dit, ni vet det är mormor!
2. Hylla, min deltids TV och lite sådär äsch ni ser.
3. Sängen, väggen och Zorro.
4. Fönstret och gardinerna.
5. Det är mina garderober tre st med spegeldörrar.
6. Det viktigaste i rummet ju, Zorro.

Var kanske lite onödigt att beskriva alla bilderna jag menar men ser ju vad det är för något.

Four months to go.

Yees. Vi vann, inte alls lika bra som förra gången men bra ändå, väldigt bra. första halvlek skrevs 18-3 och andra 21-1 för de som inte räknat ut det slutade matchen 39-4. Matchen var Björks idag hon gjorde typ tjugioelva mål hon är så satans snabb. När jag satt på bänken kom det en tjej till motstådarnas bänk och var asförbannad på tränaren "sätt inte mig på kanten jag hinner ju inte ikapp henne" .. och vem gör det egentligen?

Sen var det handboll på tv idag också, Sverige - Norge. Tyvärr somnade jag och såg bara de två förlängningarna som Sverige tillslut lyckades vinna. VM - säkrat. OS kval - säkrat. Jättebra. Ikväll kommer Martina och hennes familj hit få se om jag kanske lyckas övertala henne att komma tillbaka nu, men jag vet inte. Ska iallafall ta och gå och klä på mig ngt annat än strumpbyxor och tjockiströja som jag går runt i nu. Men först ska jag lägga in bilderna som jag tog på mitt rum för ett par dagar sen, ska ta några senare ikväll så ni får se både i dagsljus och nattsvart tänkte jag.
Juste! Idag är det exakt fyra månader tills jag fyller sexton, yeey. Det är nästan bara etthundratjugp dagar. Det är ju ingenting haha.

Jättebra humör.

Oh det känns nästan som dagen innan julafton när man var liten. Jag måste verkligen älska det där med att spela handboll. Imorgon är det nämligen seriepremiär del två om ni fattar .. dvs serien vänder  (för trögisar). Kommer tyvärr inte komma i säng alltför tidigt ikväll nya SOLO väntar på mig i sängen. Nu ska jag iallafall packa allt jag behöver imorgon så kan jag gå upp relavits sent imorgon mellan kvart i åtta och åtta. Jättebra!

image192
bilden är från göteborg i augusti 2007

Ganska kul faktiskt!

"nicklas", 12 år, kom släpande på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn. Han sa till bordellmamman: "Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte härifrån förrän jag har fått det jag vill ha!" Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund, men sa sedan: "OK då, välj ut en av mina flickor." Han frågade: "Har någon av dem någon sjukdom?" Bordellmamman svarade naturligtvis "Nej", men pojken påpekade: "Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!" Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville. Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade: "Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?" Han svarade, om än lite motvilligt: "Jo, ikväll när jag kommer hem så skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så jag kommer att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem igen så kommer han att spänna på morsan, och i morgon knullar hon som vanligt med brevbäraren. Och det är DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda!

Lite luddigt.

Förra inlägget blev lite luddigt. Det var så att på gympan idag när vi spelade killerboll och fotboll så finns det riktiga svin i min klass. Vi kan kalla dem S, R och A. Den fjärde M gick hem när jag hade lackat på honom och skjutit en boll in huvudet på han. Ibland är Rasmus också sådär omöjlig, men inte idag! Tack Rasmus! Verkligen.

Nu har jag varit och handlat. Så att en gammal vän satt i kassan, så vi bytte kassa mamma och jag, haha. Nu är det snart mat och sen ska jag nog lägga mig och sova en stund, är astrött. That's why jag skriver så tråkigt och dåligt idag.

Sen hade vi musik idag och har delats in i grupper. Jag är med Dannis, Matilda, Madeleine, Rasmus, Tobias, Mathias och Albin, great! Lärt mig hotel california på gitarr idag, :).

We love Rasmus.

Rasmus kan vara helt underbar faktiskt! Idag var en sådan dag. Vi spelade tjejerna+Rasmus mot killarna på gympan, och Rasmus som förut varit riktig ensamspelare samarbertade som bara den. Och han skrattade fasst han missade och berömde hela tiden, vad glad man blev! Sen på musiken satt jag bredvid honom och så sa han "Vad bra ni var på gympan!" hör man det från honom blir man glad!

Berättar mer om dagen när jag kommer hem ska åka med mamma och handla nu.

Inte så jobbigt längre.

Idag gick det upp för mig att jag var glad när jag kom till skolan, när jag var i skolan och när jag kom hem. Inte är det kul att ha lektioner och så, men det är mycket enklare när man har någorlunda snälla lärare och några underbara att prata och skatta med hela tiden. Det kanske inte blir så jobbigt att gå de sista månaderna iallfall.

Idag har jag:
- Lämnat in uppsatsen.
- Haft privatlektion tsm med Freja och Tobbe med franskaläraren.
- Varit i centrum med Madde och Matte.
- Börjat med Teknik-projektet med Robert, Patrik och Johanna.
- Fått veta resultatet på magnetismprovet, G+.
- Pluggat SO och Teknik.
- Sett OC.

Idag ska jag:
- Köpa tuggummi.
- Träna.
- Plugga franska.
- Försöka se lite utav Sverige matchen.
- Sova så tidigt det går.

Nu ska jag kryssa en utav sakerna för jag ska ta mig ut och köpa tuggummi, och sen hem igen och plugga franskan. Men skriver nog inget mer idag, träningen slutar ganska sent. Men är tillbaka med lite onitressant information.

..



Still it hurts inside I gotta tell you. Wanna let you know, I can't live a lie.
Gotta get this of my chest, I never meant to tear your world apart,
I never meant to break another heart, I've traded a moments bliss
for the price of our happiness. I didn't wanna mess things up again,
I never meant to cheat and hurt a friend.I've traded a moments bliss
for the price of our happiness. I'm standing all alone. I watch you move,
I hear you laugh can't escape my faith!
It catches up, it hunts me down.

Bara 18 bollar ..

Kom nyss ut ur ducshen efter att ha spelat mot B-damerna. Vi förlorade med 18 bollar .. bara. Men kul var det iallafall. Innan jag åkte till solnahallen var min syster och jag i centrum och ett par benvärmare fick följa med mig hem .. från Gina Tricot. Sen såg jag även matchen Sverige - Spaninen och gissa vilka som vann? Sverige .. yeeeey!
Nu ska jag kolla runt på lite bloggar sen ta ett glas mjölk och krypa ner i sängen med nya VR och HäntExtra! Imorgon börjar jag ganska hyffsat sent eller en halvtimme senare iallafall kanske får lite sovmorgon ifall inte mitt nya betende även visar sig hålla i sig imorgon, hope not! Har vaknat av mig själv ASTIDIGT hela veckan .. och varit pigg. Men nu måste jag dra, godnatt trogna och otrogna läsare!

Heath Ledger 1979-2008.

image191

Han var 28år gammal och hade en 2-årig dotter och kunnde även blivit en ännu större stjärna är vad han var .. liver är orättvist.

Blev tok förälskad i honom eller hans rollfigur i 10 orsaker att hata dig, helt underbar film jag lovar jag har sett din minst 100ggr och jag har inte tröttnat. Sen en annan bra film med honom är En riddares histora och sen Brokeback mountan blev bra pga att han var med i den. Det känns faktiskt extremt sorgligt att han är död, extermt!

Sen tycker jag även synd om Madde som hade planerat på att gifta sig med honom!

Rest In Peac.
4april 1979-22januaria 2008.


"sometimes you make me go ..."

Nu är jag tillbaka för att plåga er en sekund eller två. Dagen gick ganska smärtfritt har skrivit uppsats i många timmar men nu är jag på 7:e sidan känner att den måste ta slut snart! Så den avslutar jag imorgon. Sen hade vi korsord som vi själva hade gjort och Tobbes var svårast. Ett utav orden var rubriken till det här inlägget .. ngn som vet vilet ord på 4 boktäver det ska vara? Sen fick jag sällskap av Rasmus och Mathias på hemvägen.

Sen nu sitter jag här ska snart gå och lägga mig i soffan och ladda inför macthen mot damerna ikväll. Nej, men lägga mig ska jag och så spelar ju sverige match nu men den kan jag inte kolla på för den håller de på att spela in. Ska dra nu tänkte jag, men jag återkommer senare skulle jag tro.

(God)morgon!

I can't say it! Det är inte trevligt att dras upp ur sängen bara för att ngn minister fått för sig att man måste gå i skolan och stiftat en lag som säger att det är olagligt att inte gå. Inte kul alls faktiskt. Idag har jag lång dag också, sex lektioner - hur ska det gå? 08.15-14.35, låt mig ligga hemma och sova istället - bara idag, bara sex timmar och femton minuter?

Nej det går inte att göra så alls. Ikväll är det match mot B-damerna i Solnahallen kvart över åtta. Ska bli kul, träningen igår var rolig tycker jag faktiskt - utom idioten, that sucks! Men nu ska jag ut i kylan, eller är det lika kallt som igår? Hoppas inte. Först tandborstning. Sen när jag kommer hem då ska jag ta en filt och lägga mig i soffan, lätt! Whis me luck, nu går jag.

PS 1. Eller vad man nu säger. Jag läste på aftonbladet.se att Heath Ledger (alla vet vem det är!?) är iallafall död. Lite sorgligt för han var väldigt snygg och så var han ju bara 28år ung också.
PS 2. Sverige spelade lika mot Ukraina igår, jättebra! Nu måste dom vinna mot Spanien idag eller var det Tyskland?

Klant.

Just nu är det paus i handbollen, Sverige ligger under med två bollar tror jag - men dom kommer igen i andra halvlek. Sverige ser ganska mini ut bredvid ungrarna som är stora som hus, men det är som att jämföra mitt lag med de vi spelade mot sist som vad jag kan minnas var väligt små! Ska iallafall snart tillbaka till TV:n och sen blir det inga fler inlägg idag. Lite snabbt om träningen. Löpningen gick bra idag, utom isfläcken som jag halkade på .. klant jag vet. Sen kollektiv bestraffning IDIOTEN usch, och jag var först till samlingen men måste ändå springa pga de andra. Sen hade vi mycket försvar på träningen och det är kul. Men nu måste jag skicka uppsatsen och skynda till soffan, you'll hear from me tomorow.

Inga bilder.

Nu är det snart dags att åka mot Råstapark om en timme ska jag ut och springa, det suger! Tänkte berätta lite om mina få lektioner idag.

1:a SO lektionen. Då jobbade jag och Matte med instuderingsfrågorna. Anita blev imponerad när Matte faktiskt gjorde vad han skulle, jag var helt enkelt en bra person för Matte att sitta bredvid. Och så fick vi veta att vi ska ha prov i sam.ekonomi nästa fredag.
Franska lektionen. Johanna, Jenny, Hellan, Ludde, jag och ett par till kom tio minuter sent. Sen fick jag jobba med mitt spec. häfte. Ni vet jag är sämst på franska.
2:a SO lektionen. När vi kom in i klassrummet var det askallt så jag tog Mattes jacka och använde som täcke medans vi kollade på film först blev det ingen skillnad men efter en stund blev det ganska varmt faktiskt. I gentjänst för att jag fick den fick han massage och sen jobbade vi med Jenny och Johanna en stud i slutet av lektionen.
Engelska lektionen. Vi gjorde någon gramatik uppg. det sög. Sen läste vi våra böcker min är riktigt dålig ska faktiskt byta ut den, jag fattar ju ingenting.

Det var en ganska skön dag alltså. Men nu måste jag kila bråttom bråttom. Sen hem raka vägen till matchen som börjar 20.00 TV4 tror jag. Skriver om jag loggar in senare ikväll.

Tänk om.

Hade jag vetat om att det var inställd lektion imorse hade jag utan problem kunnat sova till för en fyrtio minuter sen, minst! Istället har jag varit ute i snöstormen och efter det suttit inne och frusit. Det är fan kallare här inne än ute, jag svär. Jag har fotat mitt rum också, tyvärr är jag väldigt oteknisk och får vänta tills någon som är mer teknisk kan hjälpa mig att ladda över bilderna till datorn. Nu ska jag gå och lägga mig bredvid katten i sängen en stund innan det är dags att gå ut i helvetesvädret igen. Det snöar fortfarande.

Nästa inlägg kommer nog ganska sent skulle jag tro, mamma hämtar mig i skolan idag ca. halv tre och sen är det ganska stressigt här på tisdags eftermiddagar. Men något mer inlägg blir det, måste ju visa bilderna på rummet!

Dubbelt upp.

För det första när jag gick hemifrån för tjugofem minuter sen började det snöa nästan precis när jag gick ut ifrån porten .. på vägen blev det snöstorm så under de elva minuter det att gå till skolan blev jag en snögubbe. För det andra när jag kommer till skolan och kollar på info tv:n så är min första lektion inställd, den lektionen är två timmar lång. På vägen hem snöade det såklart och möjligt ännu mera. Usch, den här morgonen skulle man bara ha stannat i sängen.

Nu är jag iallafall hemma till ca. 09.45 sen får jag gå ut i skitvädret och gå till skolan igen. Skulle hunnit plugga och lite sånt den här tiden jag är hemma .. om det faktiskt var så att vi har fått några läxor men det kan inte påstå att vi har. Det kommer senare i veckan, yeees. Ge mig sommar, eller iallafall vår utan snö!

Skoltrött.

Det är inte eftermiddag, men jag skriver ändå. Ska snart iväg till helvetet, usch jag har verkligen tröttnat på allt vad skolan har att göra med. Bara fem månader kvar minus sportlov och påsklov, så på ett ungefär är det väll 18 skolveckor kvar och 20 veckor allt som allt. Hoppas verkligen att det börjar gå snabbare.

Dagen ser ut på följande vis först skolan där vi har syslöjd, so, lunch, franska, so och engelska. I eftermiddag skall jag skriva klart min uppsats i svenska/no tror jag och sen är det träning ikväll. Efter träningen spelar Sverige första matchen efter grundomgången i EM mot Ungern och efter det är det nog dags att sova.


Sen förlåt för att jag är så envis, eller vad man ska säga. Förlåt för att jag inte alltid lyssnar men jag lovar jag försöker bli bättre på det - det behöver vi båda bli. Men det är värt att kämpa för det vi har .. för trots bråk och tjaffs så är det helt enkelt så att utan dig kan jag inte leva vilket känns lite onödigt att sluta med pga mig själv. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga men du vet att när jag ringer vill jag ungefär samma sak som du ville igår "jag vill bara höra dig prata". Du vet att jag älskar dig, jag har gjort det i över 18 månader nu. Då, nu & föralltid?

Skylla ifrån mig.

Idag har det varit extremt dåligt med uppdatering, för dagen skyller jag det på illamåendet och skolarbete. Sen är det nog ett och annat hjärnspöke i mitt huvud just idag .. get away! Ska iallafall gå och tvätta mitt hår nu och sen krypa ner i sängen och kika på någon utav filmerna vi lånade igår tror jag. Imorgon blir det skola längtar inte det finns irritationsmoment som känns ganska onödiga i min klass faktiskt. Men det är inte många månader kvar, just keep fighting. Skriver någon gång imorgon eftermiddag. :)

How will I know?

I don't know how,
or where to start
Here we're standing again
And I see now,
from where we are,
that our road has come to an end
Though we've come this far,
I don't know why,
but I still can't see who you are

I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me, how will I know who you are?

It's too late now,
we've gone this far,
to see what's hidden within
Though we said that we'd never part,
maybe I've been trying too hard

To believe in love
I don't know why,
but I still can't see who you are

I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me, how will I know who you are?
Tell me, how will I know who you are?

Don't worry
I promise
It's for the better
So, I think we should let it go now
And maybe we'll find love again

I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me, how will I know who you are?

I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me, how will I know who you are?

Tell me, how will I know who you are?
How will I Know
Tell me, how will I know who you are?

Not so well.

Idag har jag mått sådär jättebra men det börjar bli bättre nu. Gick faktiskt hem från skolan pga fruktansvärd huvudvärk. Missade faktiskt ingenting om jag inte minns fel vi hade tre lektioner kvar när jag gick tror jag, och på dem skulle vi skriva uppsattsen (som jag har skrivit ganska bra på här hemma nu någon timme) och så gympa med vikarien som bokstavligt talat hata mig. Nu mår jag iallafall bättre, sov ganska många timmar 12.20-16.40 och efter det låg jag en stund i soffan och slöade och nu har jag suttit här och skrivit lite på min uppsats. Det tänkte jag faktiskt fortsätta med nu, kommer ett inlägg senare det är jag ganska säker på.

Dalibor Doder.

De förlorade .. 28-24 till Frankrike. Matchen startade riktigt kasst. Då både skademässigt, utvisningar och måltorka. I halvlek låg Sverige under med 13-18 och då hade Magnus Jernemyr fått gå av pga skada och Kim Andersson hade varit borta en stund pga smäll på knät. Andra halvlek vann Sverige, men förlust blev det allt som allt.

Bäst i matchen för Sverige var helt klart Dalibor Doder! Han gjorde ett par riktigt snygga mål efter att ha blivit sydd i munen. Vart kommer han ifrån? Har aldrig hört talas om honom förut .. !? Bra var han iallafall. Nu är nästa match imorgon då måste Sverige vinna mot Slovakien. (?) eller är det Slovenien? Vinna måste de vilket som!

Handbolls EM.

Mitt rum är färdigt nu, helt klart faktiskt! Det blev jättebra ska lägga upp ett par bilder någon dag tänkte jag. Sen fick jag veta att morfar busat lite när han målade .. nu har jag nämligen både mormor och morfar på väggen! Han har lyckats måla in två hårstrån (från morfars huvud eller skägg) och så målade han också en liten liten nyckelpiga (mormor helt enkelt) på väggen . Mormor och Morfar!
image185


Om tjugo minuter börjar handbollen.Hoppas hoppas hoppas att dom slår Frankrike nu! Om de inte gör det vet jag varför .. jag menar utan mig
så går det inte, haha
. Föresten vet ni hur svårt det är att hitta bilder på laget!? As-svårt! Hittade en lagbild och där är de inte ens blå-gula (!) och jag vet inte hur gammal/ny den är heller. Äsch, hoppas dom vinner nu .. VERKLIGEN! 

Storm?

Åkte aldrig till Tallbacka imorse, det var mycket skönare att sova. Vaknade när Christoffer gick hem och då gick jag upp. Vet inte vad klockan var men ganska mycket, så diskade jag och sen har jag legat och kollat på tv resten utav tiden. Känner mig ganska hängig idag. Dagen kommer att fortsätta extremlugnt. Ska försöka få upp gardinerna idag och sen 20.00 Sverige - Frankrike TV4 Handbolls EM, ett måste!!!!

Skulle det inte vara storm idag föresten? Det sa iallafall massor med folk igår och så står det överallt. Visst det blåser ganska mycket, eller Johanna tyckte det när hon öppnade balkongdörren men jag vet inte. Så farligt är det väll inte? Inte som när vi skulle åka från Hallby med handbollen när den där Gudrun eller vad den nu hette var. Usch! Det var lite småläskigt. Sitta i en buss och åka förbi massor med träd som rasade och så flög det löv och pinnar överallt. Sen regnade det asmycket också.

R.I.P tandborsten.

Min syster och hennes pojkvän är inte mina favoriter just nu. Vet ni vad de gjorde? Christoffer skulle färga håret svart och sen använde de min tandborste till att ta bort överflödig färg ^o). Sen sa dom inget! :o. När vi åt middag så började jag skratta så det sprutade dricka genom näsan och munen och sprang in i badrummet och skulle spotta. Då ser jag den ligga i papperskorgen. Väldigt sorgligt måste jag få säga!

Gardiner!

Nu har jag gjort lite nytta idag, jättebra! Har varit och köpit gardinstång och gardiner. It's going to be beautiful!! Ska nog hänga med min far nu till Råstapark och springa och styrketräna lite on my own, eller pappa ska hjälpa mig. Så ska jag försöka få upp gardinstångarna ikväll också! Men nu ska jag fixa annat. Ciao!

Fanny, Sandra, William, Johanna & jag.


(klicka för större bilder)

Bildförklaringar.
1. På första bilden är Fanny och jag ute och går och jag drabbades utav en akut graviditet.
2. På andra bilden är Fanny jätteglad och Sandra och William ligger och kramas där bakom.
3. På tredje bilden sitter Johanna i min säng och håller för munnen.
4. På fjärde bilden har vi en skrattattack Fanny, Johanna och jag.
5. På femte bilden ramlade Fanny och jag det var jätteroligt benen tillhör William och Sandra.
6. På sjätte bilden står Sandra och William i hissen.
7. På sjunde bilden är det vi soulmates, Fanny och jag! <3

Sjukdomar.

På lunchen idag satt vi och pratade. Vi kännde att vi orkade gå i skolan mer och försökte komma på sjukdomar som kunnde vara en epedimi oss fyra emellan. Ofc kom vi inte på ngt så Johanna och jag gick till franskan och sen träffade vi Dannis och Madde igen på gympan.

Där lekte vi kull dör vi skulle bära varandra. När Madde och jag hjälptes åt kunnde vi knappt rubba Rasmus ur fläcken. Och när jag skulle hjälpa Albin upp rasade jag rakt på honom. När jag skulle försöka gå förbi Mathias ramlande jag baklänges. Fatta fördel killarna! FUUSK! Nästa lek var hoppa bock - yeeah right! Aldrig i livet jag höll händerna på ryggen och gick runt. Efter det skulle vi ligga bredvid varandra, då fuskande vi lite haha. Sen efter det skulle vi springa och hålla i handen jag hamnade bredvid Rasmus som var assnabb och Mathias som blev astrött, där blev det lite dragkamp. Sen lekte vi ngt med en boll eller tre bollar faktiskt.

Nej, nu ska jag göra ngt annat. Uppdate senare. Eller juste! Ska lägga in några bilder här strax!

Tallbacka.

Oh äntligen. Det är ngt speciellt med Tallbacka. Hemmaplan och hela allt. Sen har jag tränat där varje vecka i sex år, jag gillar Tallbacka .. bortsett från golvet såklart! Nu var det dags igen, träning i Tallbacka 19.00-21.00 ganska tråkig tid EM drar igång idag och Sverige spelar mot Island 20.15 skulle varit kul att se. Men inte. Först nu träning och sen ska jag göra klart mitt rum no matter what! Måste springa nu, börjar om 35minuter.

Tillbaka.

Glöm vad jag sa .. det går inte att göra någonting fören tejpen är borta. Jag kan inte damsuga för det kommer behövas sen igen jag kan inte tvätta fönstrerna eller ngt. Jag har tagit bort allt papper därifrån no more. Jag får helt enkelt bli klar sen men jag SKA bli klar idag eller jag kommer bli klar idag .. tänker fan vara uppe hela natten om det behövs. Nu ska jag slöa framför TV:n i väntan på mamma.

Om inte så kommer jag bli förbannad.

Ska jag vara ärlig så började jag inte med ngt förra gången jag var hemma vad gäller mitt rum. Så det tänkte jag faktiskt göra nu en stund, det måste bli klart idag annars kommer jag vara förbannad på mig själv ett bra tag framöver. Så ska strax börja plocka ihop saker och rensa kasta pappret som morfar tog bort igår och lite så tänkte jag.

Dom två lektionerna vi hade i skolan var väll okej. I No:n fick vi reda på hur vi ska sammarbeta med Svenskan och så fick vi börja och det var faktiskt jättekul sen blev det mindre kul när vi fick tillbaka resultatet på ifall vi är behöriga till att göra nationella proven i matte vilket det bara är 4st i klassen som är nu .. och jag är inte en utav dom. Äsch, jag kommer ju få göra dem igen så jag har lite tid på mig.

Men nu har jag ingen tid. Ska börja fixa nu så det blir klart innan mamma kommer hem.

Här ska ni få se ngt hett.

image172

Det är från julavslutningen med handbollen. Klär jag inte i sånt där extremsnyggt sele!? Jag tycker det blev särskillt snyggt tillsammans med 20strlekar för stora byxor, verkligen! Haha, ska se om jag hittar ngn bild när jag klättrar också - fasst det är tveksamt ifall jag lägger ut alltså!

Håltimme.

Maa goosh. Vad gjorde vi på den lektionen lixom? Vi ska ha ett sammarbete Svenska/No, vet ni vad vi gjorde? Vi fick tips på hur man ska skriva en underhållande uppsatts med mycket synonymer .. !? Vi ska ju typ skriva om ett kärnkraftverk, hur underhållande kan man göra det? Nej, det där lektionen känndes onödig sen att läraren dessutom sa att vi kunnde ha fått ledigt ifall vi frågat .. yees vad kul det är att gå upp tidigt på morgonen.

Nej men nu har jag iallafall håltimme, ska vila upp mig för mina två sista lektionen i eftermiddag. No & Matte, samma sal, samma lärare - så man kan säga att det blir en lång lektion. Nu tänkte jag iallafall få lite gjort .. vill så gärna bli klar med rummet idag. Så tänkte ålocka lite med alla saker som ska in dit senare för tejpen och det måsta mamma hjälpa mig med annars kommer det bli blåa sprickor längst listerna. Sen ska jag äta lunch sen iväg och så till skolan och sen hem och fixa lite mer. Ciao.

Stress.

Onödigt! Nu har jag gått upp jättetidigt, för en lektion. Sen har jag nämligen håltimme i hundra år. YEEY! Äsch, nu måste jag skynda mig kommer nog hem vid kvart i tio ungefär.

Sorry.

Fan vad surt! Haha, det har blivit "nya" regler gällande intagningen på vissa program. Nu söker man i första hand till nästan alla gymnasier utom sam. och natur. i innersthlm, det roliga i det var att större delen utav klassen (inte jag) har bara kollat på sådanna. Sorry, bättre lycka nästa gång.

Imorse skrev jag ju provet och det gick nog helt okej iallafall. Sen har jag inte gjort ngt mer viktigt bara varit i skolan och skrivit det jag ska. Kom nyss hem och ska nu strax invadera min säng, alltså soffan! Massa mysigt med täcken och filtar och allt vad jag nu sover med - i soffan! Äsch, skriver kanske senare.

Elektromagnetism.

Godmorgon kanske inte är rätt ord men vad säger man om det är en dålig morgon? Sov som sagt var i soffan inatt, extremt skönt! Ska göra det inatt med faktiskt, imorgon natt kanske jag får sova i min egen säng. Så idag. På morgonen nu har jag 2timmars prov i elektromagnetism och jag känner att jag har pluggat på tok för lite, men vafan NO har aldrig varit min grej, jag förstår inte sånt. Men ska göra mitt bästa hoppas det räcker till ett G.

Sen ska vi prata med SYV ang. gymnasieval och sådant en stund på SO:n och resten utav dagen är nog som vanligt. Men nu ska jag faktiskt dra mig mot skolan och se ifall det är ngn som känner för att lära mig ALLT om magnetism och allt vad det nu heter. I eftermiddag kommer Pontus och han tycker inte om att jag sitter vid datan så jag skriver kanske inget mer idag.

WTF .. !?

Inatt ska jag sova på soffan .. och jag snarkar inte ens. Skandal. Haha. Nej men jag tycker faktiskt om soffan, så det ska bli mysigt! Sen imorgon blir mitt rum klart och på torsdag kan vi börja fixa med att bära i alla sakerna och riva tejp och sådant. Jag längtar till på torsdag .. verkligen! Det kommer bli jättefint! Nej nu är det soffan som gäller för min del. Puss.

Yees.

Fystesterna gick .. bra. Så nu är jag glad. Det började med att vi lunkade runt sjön (2.5km) ganska skönt ärligt talat. Sen beep-testet först det fick jag 7.1 på så det är jag väll ganska nöjd med! Efter det plankan som jag fick 2.32 min på, och sen spänst haha, 27cm. Bra om man jämför med 18cm som den som hoppade lägst hade och dåligt om man jämför med den längsta 46cm. Sen benstyrka är väll inte min grej, eller iallafall inte med skivstång. Jag har varit skadad ex antal gången och allt har varit rygg och knän känns ju lite surt för stark är jag med inte i just de musklerna som måste bära upp skivstången så det blev 50kg. Så i det stora hela är jag helnöjd. Verkligen!

På torsdag är mitt rum inflyttningsbart, yeey. Det är jättefint där inne (eller väggarna är) men morfar skulle måla ett lager till så det blir perfekt. :) Snart sova och kanske plugga lite till tror jag. Elektromagnetism är astråkigt!!

Dåligt humör.

Usch. Nej jag orkar inte med dig du kan dra åt helvete rent ut sagt. På riktigt. Dagen har varit sämst som sagt var.

Nu ska jag strax till tandregleringen buuhuu. Ska kolla överbettet och det. Funnubunny. Sen bär det av till Råstapark för träning .. eller ja vad man nu ska kalla det. Efter det hem och duscha, sen blir det till att plugga en stund känns måttligt kul .. men det mesta kan jag redan så det är skönt. Ska försöka komma i säng tidigt idag som igår, det var väldigt skönt. Var nyss inne i mitt rum också, det ser bra ut. Har jag tur är det färdigt imorgon .. hoppashoppashoppas. Men nu .. tandborstning och packning utav träningskläder. Kanske ett inlägg till ikväll.

Duktig.

Igårkväll gick jag och la mig .. tidigt. Somnade innan 23.00 och sov alltså i över åtta timmar. Inte blev man piggare för det, men det sägs ju att det är bra så, why not!? Till dagen idag .. börjar med min hatlektion syslöjd nu på morgonen .. skulle ha valt trä istället. Sen hundra timmar håltimme sen ska Johanna redovisa alla nyheter den senaste veckan och efter det är det lunch. Franska. So igen (lektionen när Johanna redovisade var också So). Engelska. Sen när jag kommer hem hoppas jag att mitt rum är klart eller någorlunda iallafall, färgen täckte inte helt så mamma och pappa köpte mer igår. Ska även till tandläkaren eller tandregleringen idag, med mitt överbett :s. Dit ska jag kvart i fyra och sen direkt till Råstapark för fystester, yeeeey. Sen är det till att plugga det sista inför provet imorgon, elektromagnetism. buuuhuuuu. :(. skolan är inte min grej, däremot gillar jag större delen utav människorna, ..

Time for bed.

Oh yes. Tidigt idag, men det behövs verkligen! Dels pga skolan dels pga fystesterna imorgon. Så nu ska Johanna och jag gå och kolla på OC en stund, mysigt va!? Iallafall skriver nog imorgon eftermiddag för börjar astidigt imorgon faktiskt. Sen tror morfar att mitt rum blir klart imorgon, det är nice! verkligen. Mitt rum is going into red, just like love.

Det funkar.

Sådär. Känns som att det har varit skola hela dagen, började nio imorse och sen dess har jag antinge suttit i skolan eller så har jag suttit i solnahalles konferens rum. Yeey. Men nu är jag hemma iallafall. Idag har det inte hänt så mkt skola som jag sa och sen så har jag stört mig något otroligt på en viss person .. han har skaffat skägg :o. Iallafall nu ska jag följa med min syster och köpa tuggummi, mums.

Svartsjuka?

Ärligt talat, hur kommer det sig? Anntingen är jag extremt svartsjuk eller också vet jag inte. Jag hatar att han pratar med alla dessa tjejer, eller iallafall en del utav dem. Usch! Men jag förstår inte varför, borde jag inte kunna tro på honom när han säger att de bara är kompisar!? Jo! Men när jag har läst sms går det inte, sorry. Men ibland tycker jag det är lite väl personligt för att berätta för någon som du inte ens kan berätta om för mig.

Äsch, nu håller morfar på för fullt i mitt rum! Ännu mera snart tills det är klart. Men nu ska jag in till mitt tillfälliga rum och sen dra mig mot skolan. Yeees. En timma matte och sen engelska. Skriver när jag kommer hem ikväll. Puss på er.

Måndag.

Har nu sovit första natten inne i Johannas rum, somnade när vi kollade på TV så jag var ganska pigg när jag gick upp i morse faktiskt! Eller jag gick upp för kanske 25minuter sen, men pigg var jag. Så skulle jag tvätta håret och presis när jag satt i balsam blev vattnet smutsigt. så jag sitter med balsam i håret. Nu har morfar också kommit, ännu en liten bit på vägen till att mitt rum blir klart. Nu idag kommer det bli en lång dag. Börjar 09.00 och kommer hem runt 19.00-19.30 skulle jag tro. Vi har nämligen inte träning idag, vi har spelarmöte i Solnahallen och jag orkar faktiskt inte gå hem emellan! Jag går ju faktiskt i skolan till 16.00 och mötet börjar 17.00 -.-. Nu ska jag gå och se om duschvattnet funkar, sen höra ifall det är någon som har lust att sällskapa mig till skolan.

Juste! Bara som ett litet tillägg. I natt eller igårkväll slog det mig att nästa fredag har jag vars tsm med Pontus i ett och ett halvt år, det är 18månader. Det är as lång til!! Fattar inte hur han fortfarande står ut med mig !? Äsch, jag ä glad så länge han gör det ! :) Älska!!

"Snart är mitt rum klart!"

Inatt vid 01.00 kom Pontus hit, jag menar bättre sent än aldrig. Vi kollade en stund på Natt på museet sen sov jag. Imorse, eller mitt på dagen, väckte mamma oss vi skulle börja fixa mitt rum ta bort allt och så. Vi bar, tejpade lister och sånt. Sen fixade jag min 'nya' säng eller sängen jag ska ha för ett par dagar iallafall och sen somnade jag och Pontus. Vaknade vid middagstid och sen skulle han hem :(. Då fixade iallafall mamma och ja det sista i rummet och imorgon kommer morfar hit, så snart är mitt rum klart .. om några dagar iallafall! Men nu ska mamma och pappa gå och sova så jag får väll lägga mig i soffan en stund Cristofher är här så in i Johannas rum går jag inte.

Found it!

Yeey. Var och tittade på färg idag och gissa vad? Jag hittade min färg. Så jag hoppas på att mitt rum blir rött nu någon gång i veckan! Beror på om morfar orkar, hoppashoppashoppas! Sen som ni säkert ser (hoppas jag) har jag fixat lite i bloggen, det blir aldrig perfekt men det här blev iallafall mycket med personligt.

Kvällen kommer att spenderas framför TV:n jag är helt slut! 19.00 börjar faktiskt avsnitt två utav Livet enligt Rosa. Någon som kommer ihåg det? Iallafall det ha startat och och jag kommer ihåg att jag äälskade det, så det ska jag helt klart se. Sen händer det inget mer, tråkigt jag vet men det är skönt också.

Målar färg.

Vaknade ganska normal tid idag, fasst egentligen hade jag tänkt gå och träna men när jag vaknade hade träningen redan börjat så det blev det inget utav. Låg kvar en stund i sängen med sen ringde Christofhers mamma och eftersom jag hade telefonen i mitt rum så fick jag lov att gå upp. Så vid 11.10 var jag klarvaken, väldigt bra för att vara mig!

Sen vart tiden tog vägen faktiskt, har inte gjort någonting alls faktiskt. Men snart ska jag iväg med mammi och baba. Målarfärg och alla dess behör ska vi åka och kika på och köpa ifall jag hittar något som tilltalar mig. Sen efter det är jag fasst hemma för Johanna tog bussremsan och känner jag henne rätt gör hon inte som jag säger och då är jag fasst även när hon kommer hem. Iallafall hittar jag färg jag vill ha så kan mitt rum nog vara klart i nästa vecka någon gång! Det nice.

Ciao Bella.

Har legat och kollat film hela kvällen, skönt efter hundra år i skolan - eller ah iallafall en vecka. Bloggen kaosar också, inget blir som jag vill! Men vafan nu får det vara så här tråkigt. Filmen jag såg var Ciao Bella, den svenska filmen ni vet? Den var jättebra, verkligen. Imorgon ska vi åka och kolla på färg till mitt rum, hoppashoppashoppas det finns en fin färg. Men nu är det time for bed. Ska inte sova bort hela dagen imorgon. : )

Fredag och helg.

Hejsan! Finns egentligen inte mycket att skriva om dels för att jag har blivit så dålig på att skriva, dels för att det inte har hänt så mycket. Vi hade i och för sig våran första musik lektion idag, lärde oss en låt på 12 minuter, vi är MVG barn! :) Sen nu sitter jag och väntar på mat, är as hungrig. Äsch, ska sjunga lite nu, kanske ett seriösare inlägg later.

Yees.

Bara några få timmar tills det är helg, oh jag älskar. Däremot hatar jag mornar, spec nu. Har en början till ögonflamtaion eller ngt det kliar och är rött så något smink kan jag inte ha. Sen att vi har längre fredagar i år än förra året är väll inte heller direkt något jag är sådär jätte glad över, men musik? Det är okej, jag menar ska vi spela på skolavslutningen så måste vi öva!! Nu ska jag plugga lite sam.ekonomi och äta frukost.

Sverige - Schweiz

Jag är helt uppe i varv. Det har varit en helt underbar kväll, utom städningen på slutet men allt annar var perfekt. Kvällen började med att Mathilda och jag tog bussen hem till Anna och sen därifrån gick vi tillsammans till hallen. Där fick vi CREW tröjor, vi skulle jobba. Sen Fick vi instruktioner och lotter sen var det bara att sätta igång att flörta med folket. Strax innan matchstart var alla, eller iallafall alla mina lotter sålda så jag började kolla matchen. Sen i halvlek var det bolltävling och efter det skulle vi in och hämta alla bollarna! Ca. 13000pers i publiken. Efter matchen städade vi och sen fick vi gå ner i VIP-rummet och äta. Det var kvällen i stora drag, kanske inte låter så roligt men det var det!

Sen såg jag ju en as snygg spelar, självklart från Schweiz .. killarna i Svenska laget har jag full koll på. Iallafall har suttit nu och letat efter bilder på honom för att visa men hittade ingen. För de hade skrivit fel i matchprogramet. INTE André Schmid utan ANDY SCHMID, han var verkligen snygg. Tänk er James Laffery (Nathan i OTH) så snygg! Ska försöka hitta en bild innom kort. Och ifall han på något höger skulle lyckas googla sig in här (han kanske googlar på sitt namn?) så här kommer en hälsning ;)

ANDY SCHMID! I'M NOT VERRY GOOD ENGLISH SPEAKER OCH WRITER BUT I THINK YOU'RE HOT! AND PROBABLY THE BEST HANDBALL PLAYER I'VE EVER THOUGHT BEING HOT, LIKE YOU. JUST SO YOU KNOW, HAHA THIS SOUNDED WIERD. BUT IF I EVER GOING TO SCHWEIZ I'LL BE COMING WATCH YOU PLAY, BTW I SAW YOU WHEN YOU WERE PLAYING AGAINST SWEDEN 10/1-08 ERIKSDALSHALLEN.

Kommer ju aldrig hända att han läser, men för att vara på den säkra sidan ;)!

Sängen lockar.

Har nog aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Skola, skola, skola, plugga, handboll. Sängen är verkligen läskig för lägger jag mig nu somnar jag och det kan jag tyvärr inte göra, betona tyvärr. Idag har jag ändå sovit en gång mitt på dagen så jag borde vara pigg. Men måste tyvärr avsluta nu fick just sms från Mathilda som är på väg hit så ska vi snart åka in till stan.

OJ!

Jag har blivit så dålig på att blogga att det inte är sant, kanske betyder det att jag har fått mer att göra eller att jag inte tar mig tid? Äsch iallafall i eftermiddag kommer det sannerligen ett inlägg (med förutsättningarna att internet inte lägger av) innan Mathilda kommer hit och vi ska åka till Eriksdalshallen. Men nu .. skola.

Morning.

Tänkte skriva lite snabbt om igår eftersom jag höll på med massa annat igårkväll när jag kom hem. Dagen tillbringade jag as usual i skolan. Var annars .. !? Sen när jag kom hem tänkte jag sova lite men no way. Jag hade minsan träning. Mötte Mathilda i Råstapark vid 16.45 sen gick vi ut och sprang vid 17.30. Det var hemskt! Skönt efteråt men just då .. hemskt! Innomhusträningen var rolig faktiskt, mindre kul var träningsvärken jag dragit på mig och sen att nästa tisdag har vi fys tester. Kill me! Nejmen det är verkligen inte min grej, beep testet lixom. Sen några andra var det också mage och ben och balans tror jag. Sen fick vi också veta att på torsdag är det eriksdalshallen som gäller, landskampt sverige-sweish (ni vet vilket land jag menar?) vi ska sälja lotter och sen städa läktarna, mmh.

Men nu är det på tiden att jag börjar röra på mig, skoldagen börjar med NO och ooj vad jag hoppas att den riktiga läraren är frisk, hata vikarier som stannar för länge.

Ursäkta röran.

Igen. Men den här gången blev resultatet något bättre. Förlåt också för att jag inte har bloggat .. alls idag. Men jag var på arg på att det blev så fult. Lovar mer uppdatering i övermorgon, vet inte om jag hinner imorgon. Men som sagt var designen är INTE klar.

Misslyckat.

NU ger jag upp. Har försökt fixa så det ska se bra ut med inte gör det det. Ska göra om ngn dag, men jag orkar inte nu. Det orkar jag iallafall inte angagera mig i just för tillfället, sorry om det ser sjukt ut.

Ursäkta röran.

Jag bygger om.

Maaat.

Jag vill fylla 18 nu .. det är skandal jag fyller 16 i år och får inte fixa mitt eget bibliotekskort. Jag har hängt upp mig på det där jag vet, men vad tror det jag ska göra med det lixom? Iallafall jag brukar inte så ofta vara hungrig men nu är jag det hela tiden, verkligen heela tiden eller nästan iallafall! Äsch nu ska jag ner till biblioteket igen med min far - han får fixa mitt kort för han är över 18.

Yeey.

Lyckat, första lektionen efter lovat hade vi vikare. Han stammade, kunnde inte matte och pratade om allt som inte intresserar oss överhuvudtaget! Kunnde vi it fått sovmorgon? Andra lektionen fick vi såklart säga vad vi gjort under lovat och fick en läxa om att ta med en bok på engelska. Sen fortsatte dagen som alltid annars.

Efter skolan gick vi till biblioteket i centrum Madde, Dannis, Freja och jag. Tobbe följde med en bit. Men när vi kom till biblioteket vad vi för små :o 18års åldersgräns på att fixa bibliotekskort måste ha vuxen med .. gaah. Vad fan ett bibliotekskort? Iallafall fick stressa hem för träningen ska egentligen börja fem men när jag kommer hem har Erik skickat mail - inställd träning. Tjoho vilken dag!

Ny design.

Nytt år, ny design. Kanske inte riktigt men jag ändra på den nu iallafall, blev väll ungefär noll nöjd men jag orkar inte vara med kreativ nu .. har fan bild i 80minuter sen så jag sparar på min kreativitet tills dess. Men iallafall är det ngn som har en aning om hur man ändrar så att det här på ngt höger skulle kunna se bra ut är det bara att skriva en kommentar! Nu ska jag röra mig emot fängelset och få träffa mina medfängslade fångar igen. Är hemma igen efter fyra, yeey vilken toppenstart på terminen. Förlåt nu tjatade jag om det igen.

Amazing'

Det är helt otroligt! Klockan är inte ens åtta och jag är vaken, uppe ur sängen OCH färdigklädd/sminkad. Great! Däremot är jag såklart väldigt trött men det får funka, nu går vi ju emot sommaren lite mer än fem månader till sommarlov. Det måste gå, måste orka. Nu ska jag dricka klart mitt hallon-tée och kanske läsa några bloggar. (Blev just ensam hemma för de intresserade.) Sen börjar jag ju faktiskt inte förens fem i nio, så kan gott ta det lungt till halv och sen börja småfixa.

Ska nog träna i eftermiddag, ifall mina kära tränare kan skicka ut ett mail om vilken tid träningen börjar. Jag menar ofta att vi springer intervaller ute i ishalka, eller .. !? Äsch, ska återgå till téet innan det blir kallt. Sen iställa hjärnan på matte, yeey.

Om tolv timmar sitter jag på första lektionen ..

Det här känns kasst! Just nu är livet inte alls vad det borde vara. Kolla här.

Imorgon börjar skolan = Tidigt uppgång vilket automatiskt måste innebär tidig läggdags.
Pontus är inte här = Inget sovsällskap och allt vad det innebär inatt, väldigt sorgligt.
Inga glömmda kläder här utav Pontus = Inget som luktar gott som man kan ligga och sniffa på.
Mens = Mensvärk, världens sämsta humör + att jag bara gråter för allt.
Nyduschat ej torkat hår i knut = Världens ruffs när jag tar ut knuten, oborstligt,

Nej livet är inte vad det borde för tillfället. Och som sagt var om tolv timmar sitter jag på första lektionen - matte. Sen följer engelska (förutsägbar lektion) vi kommer få berätta vad vi gjort, fått i juklapp och sånt, samma sak alltid. På bilden kommer vi på fritt för hon kommer inte ha kommit på ngt vi ska göra. På NO lektionen kommer vi forstsätta för vi avslutade aldrig innan jul gympan kommer bli ngt jobbit och på svenskan (eftersom vi har samma lärare i engelskan) kommer vi få skriva vad vi gjort och fått i julklappa i ngn form utav berättelse.

Nej nu ska jag ta en fight med vattenkokaren och dricka lite tée sen ska jag se ifall Pontus har lust att prata i telefon en stund och efter det eller ifall han inte har lust ska jag läsa min bok och se till att komma upp imorgonbitti.

Att det gick så fort.

Imorgon börjar det igen, helvete vad fort det gick. Två veckor och det är redan över? Det är väll bara att bita i det sura äpplet antar jag, 22 veckor sen är det över - föralltid. Ioförsig skönt, men jag menar det är 22 veckor kvar.

Iallafall igårkväll kom ju pojkarna hit (johannasochmin) vi kollade på en film och så spelade vi tv spel sen gick vi och la oss. Jag somnade kanske vid 3 då satte Pontus på en film och sen somnade han senare. Så ganska logiskt vaknade jag i morse tre timmar innan honom, vid halv ett lyckades jag få honom att prata och vid kanske ett att gå upp. Det var väll mysigt men ansträngande. Sen skulle vi till kyrkogården med farmor, gammelfarmor skulle fyllt år idag så vi tände ljus där. Sen när vi kom hem så åkte först Coffée hem och sen Pontus. Efter det har jag väll mest kollat TV med Johanna och sen duschat. Nu ska jag inte svammla mer, ni ska få höra min första dag på vt imorgon.

Ytte pytte, men bättre än inget.

Nu har jag hållit på med att duscha, sen fick Johanna äran att fixa mitt hår är så förbaskat trött på luggen! Så har vi ätit middag också. Sen målade jag naglarna och har också kollat lite på tapeter och färg. Ska måla om i slutet av Januari. MYSIGT!

Nej nu ska jag terrorisera min syster och Coffée. Haha. Eller också kanske jag kollar jag TV i vardagsrummet. JUSTE! Rubriken handlar om min lilla lilla lilla lilla lilla lilla solbränna haha.

Klockan går fasst man har tråkigt.

Nu är det en timme sen jag skrev sist och DÅ skulle jag gå och duscha. Men vet ni vad? Det gjorde jag aldrig, jag har suttit här och nördat istället. Men snart måste jag ta mig in i duschen, har inte ens klätt på mig idag ju! :O. Sitter ensam hemma och lyssnar på Bethany Joy Lenz - Halo (hon som spelar Haley i One Three Hill). Låten har gått på reapeat hela dagen i princip.

Men nu måste jag ta mig in i duschen, och så ska jag duscha länge längre längst. Så skönt. Sen ska jag se om det finns ngt ätbart hemma börjar bli lite smått hungrig såhär vid fyra. Haha. Nej nu bled det ett kaos inlägg. Sorry. :)

Tillbaka vändning.

Allt är i uppror nu. Börjar få asont i halsen, det just snyggt att bli sjuk presis när skolan börjar. Det är bara att ignorera, kan ärligt talat inte vara hemma första dagarna eller ngt den första tiden. Sen har man ju vänt på dygnet totalt Johanna och jag låg och kollade på Snake On A Plane inatt sen snackade vi till 4.00. Imorse försökte jag vända tillbaka det något så vid halv elva gick jag upp och kollade på tv, men jag somnade om en stund.

Annars idag hag har hunnit med ganska mycket. Städat rummet (Läs: dammsugit, dammtorkat, putsat fönster & bädda sängen). Sen så har jag .. haha inget mer men jag tycker det är bra att jag hunnit med det iallafall. Nu snart ska jag väll hoppa in i en dusch tror jag och sen lägga mig och läsa min bok och tända ljus. Ikväll får vi pojkbesök. Johannas Kristoffer (Enligt mig: Coffée) har kommit hem från Thailand och kommer hit och sen kommer pojkvännen min också hit. Så det blir en lugn dag och tée knarkning.

Bron till Terabitia.

image170Kollade nyss på filmen Bron från Terabitia. En familjefilm. Trodde väl inte att den skulle vara sådär jättebra, men oj vad jag hade fel. Den var jättebra, verkligen! Men den var så grymt sorglig. Självklart tänker jag inte berätta filmen, inte ett dugg utav den. Jag rekomenderar istället ALLA att se den. Jag grät säkert halva filmen, och visst jag har lätt för att gåta men en familjefilm? Iallafall se den ALLIHOPA!

Så vad ska man hitta på nu? Fredagkväll, halv tio, svinkallt ute. Haha, det får bli inneaktivitet! Kanske lägga sig i ett bad, det skulle inte vara helt fel, eller duscha sen tända lite ljus och gå och lägga sig och läsa min bok (som förövrigt är väldigt bra!). Nej vet faktiskt inte alls vad jag ska hitta på, men det blir nog bra till slut. Annars är ju sova ett alternativ och det skulle jag verkligen behöva, big times! Nej nu ska jag inte uppehålla er längre utan faktiskt se till att göra ngt, men se filmen ni blir inte besvikna, belive me!

Bilden är från google.se

Pure love,

Har suttit i över en timme nu och kollar på One Three Hill klipp på youtube nu. Jag är kär, men kär än vad jag har varit innan. Jag bara måste ha alla säsongerna, ngn som har en aning om vad de kostar och  vart man kan hitta dem? Isånnafall kommentera gärna det här inlägget! Ofc får ni kommentera ändå. Nu ska jag kolla lite mer.

160dagar kvar.

Det slog mig nyss att det här är sista terminen i grundskolan och jag orkar verkligen inte! Idag är det 160dagar kvar tills skolavslutningen då är jag färdig med mina 10 år i grunskolan. Men det känns som att det är 100 år tills då. Seriöst jag är så äckligt skoltrött, trött på allt! Har världens ångest för att skolan börjar igen på måndag, vart tog jullovet vägen?

Det är 160 dagar exakt om jag inte räknade fel. Inklusive sport och påsklov, helger och annan ledighet men ändå. ETTHUNDRASEXTIO DAGAR! Det är en evighet. Och tänk såhär om jag är skoltrött NU vad kommer jag inte vara i början utav maj? Nej, hoppas det utav ngn konstig anledning går jättefort att jag snart står där i kyrkan och får mina betyg och sen aldrig mer behöver komma tillbaka.

Självklart kommer man sakna folket, men man lär känna nytt folk i gymnasiet. Och är det ngn man inte vill tappa kontakten med, då gör man inte det. Bara skolan tar slut. NU NU NU! Jag orkar inte mer, men lixom har man stått ut i 9,5år så ska man klara ett halvår till. Jag måste.

Nåtarö reunion.

Igår var Fanny och jag som sagt ute och åkte pulka och sånt, massa roligt! Sen kom vi på den briljanta idén att försöka få hit Sandra och det gick ju bra, på köpet fick vi William också. Så igårkväll var vi bara nåttaröfolk här, vi kollade lite på film och så spelade vi spel á la Nåtarö, tog kort och pratade. Mysigt! **

Till slut blev det bara Fanny och jag kvar i mitt rum, de andra skulle sova eller iallafall William&Sandra. Så Fanny och jag tog lite fler bilder, Sandra har säkert 200 nu från bara igår. Sen pratade vi sen somnade vi runt halv fyra och så skulle vi egentligen gå upp 6.00 imorse för vi var så hungriga, men så blev det inte vi gick upp 12.00. Så nu gick Fanny nyss hem, Johanna vaknade nyss och William&Sandra åkte väll vid 11.00 någongång.

Vet inte riktigt vad man ska sysselsätta sig med resten utav dagen, känns segt som fan. Ska snart hoppa in i en dusch tror jag och kanske lägga mig och läsa min bok? Nej, mer här ska jag inte skriva då blir det bara blablabla. Skriver senare om det kommer upp ngt intressant.

Lite bilder.

Såhär medans jag väntar på Fanny, som har flyttat långt bort vilket gör att det tar längre tid att åka hit (hon har flyttat ända till Blackeberg tror jag det var) men iallafall lägger in lite bilder från julafton så länge. Bättre sent än aldrig!

image163image169image164image165image166image167image168

1. Oscar och jag klär granen.
2. Julpuss .. under en julgranskula.
3. Mamma fixar det sista med granen och Oscar står där.
4. Oscar och jag framför granen.
5. Granen som färdig, gick inte att rotera mer än så att den stod uppochner.
6. Oscar och jag framför granen igen.
7. Johanna och jag öppnar julklappar (morgonrock) pappa är med i hörnet.

Ganska rolig faktiskt.

Sex in the Dark
There was this couple that had been married for 20 years.
Every time they made love the husband always insisted on shutting off the light.
Well, after 20 years the wife felt this was ridiculous. She figured she would break him out of this crazy habit.
So one night, while they were in the middle of a wild,screaming, romantic session, she turned on the lights. She looked down. and saw her husband was holding a battery-operated pleasure device... a vibrator!Soft,wonderful and larger than a real one.. She went completely ballistic. "You impotent #$%&^*%,"

She screamed at him, "how could you be lying to me all of these years?
You better explain yourself!" The husband looks her straight in the eyes and says calmly: "I'll explain the toy . . . you explain the kids."

Som jag längtat.

Nu är snön här, att det tog så lång tid? Det var absolut tvunget att klockan skulle slå 2008 först? Äsch nu ska jag inte klaga, snön kom iallafall och det ska jag se till att få ut det mesta utav haha. Fanny är påväg hit, vi ska leka lite i snön tror jag och kanske spela lite Guitarr Hero (?) om min lillebror är snäll och lånar ut det. Så så ser min dag ut idag, Fanny&snö kan det bli bättre? Don't think so!

Wii.

Usch, det känns verkligen som att bloggen är på väg i graven pga dator krashen - hinner inte alls uppdatera lika mycket längre! Men jag ska försöka så gott det går iallafall, helt blir ni inte av med mig i första taget. Så idag .. Vi har varit och kollat skor, skulle egentligen vara stövla höst/vinter anpassade men nej jag köpte ett par vita converse istället. Sen köpte Lillebror en Harry Potter film idag (såg den senaste igår, fenixorden) idag blev det fångaren från Azkaban, fasst jag somnade efter 20minuter.

Vi åkte på middag till RobbanMarieJulia&Oliver vid 17.00, och så kom vi hem nu nyss. Vi spelade Wii (eller hur det nu stavas) ni vet när man spelar med hela kroppen, jääätteroligt! Nu sitter jag och äter ett fönster från vårat ex-pepparkakshus, vi gjorde sönder det nyss. Det var inte så gott faktiskt. Hade ju aldrig varit värt 1500kr eller vad det nu skulle kostat ifall vi inte hade vunnit det! Nej nu är det dags att krypa till sängs strax, är trött som bara den!

Hjälp, snälla - någon?

Varför syns inte min header(?), det stör mig något otroligt! Eller är det någon som ser den? Usch, vad irriterad jag blir när det inte funkar, har noll tålamod! Så snälla ifall det är ngn som är bra på sånt här eller ngn som iallafall har en aning om varför det inte syns, antingen kan man skicka ett mail på [email protected] el. skriva det i en kommentar! :)

366 dagar kvar.

Nu är det bara 366dagar tills det är 2009. Fakiskt, undra om man måste gå i skolan en dag mer eller om man får en dag mer lov nu när det är skottår? Äsch, man räknar ju ändå inte dagarna på året men det skulle inte göra något ifall sommalovet blev en dag längre!

Gårdagen var väll i stort sätt som vilken dag som helst, jag menar jag är ofta uppe längre än till 00.00 det var roligare när man var liten och bara fick vara uppe så sent på nyår. Vi smällde iallafall lite smällare, dom var ganska tråkiga det blev inget sånt där fint regn utav våra raketer :/. Sen spelade vi lite tv-spel sen kollade vi film också.

Imorse vaknade jag vid 10.00 och försökte få upp Pontus men vid 13.00 gav jag upp, sen sov han tills hans mamma ringde. Själv kollade jag på Jönsson-ligan. Nu har vi nytt ätit middag och jag ska väll runda av här och gå och vara lite social - om någon vill vara social med mig det vill säga.  

2008

GOTT NYTT ÅR!!

Jag kan inte fixa färger och sånt, men föreställ er att det är RÖTT! :)