"it was never ours"

34-12, hmm. Känns sådär. Dock tappade vi Kjell efter fyra minuter, hon gjorde sönder foten. På det har jag inte rört en handboll sedan Eken Cup i juni. Jag känner mig godkänd. Personligen gjorde jag inga större missar, mer än min två tvåor. Men vad är en match utan mig utvisad? Precis! En dålig match.
Nu ska jag duscha och sen krypa ner och pussa på älsklingen. ♥

"this is real, this is me"

Okej. Vad har jag jiddrat om? Jag älskar ju handbollen. Så. Jävla. Mycket. Aldrig i livet att jag kommer sluta med den. Nu har jag fruktansvärt ont i kroppen, men det är skön smärta. Och min kära pojkvänn har lovat mig massage idag så jag tror att jag överlever, jag är till och med ganska säker på saken.
Idag hade vi löpning och styrka. Inte världens roligaste. Men vad bra jag mår. Imorgon har damerna DM på Lidingö, så det blir match för mig imorgon. Vad kul! Livet känns så bra nu.
Och nu ska jag krypa ner i sängen med världens sötaste, vad jag älskar mitt liv! ♥

"you stole our love away from me"

I skolan idag gjorde vi ingenting.. Lyssnat på SE:s *host* otroliga historier. Chillade i byggställningen med Jessica och bestämmde oss för att vi var klara med underarbetet. Vi rymmde till ICA. Sen var sista lektionen inställd. Då åkte jag till stan med Ella. Spatserade. Åkte hem och sov till kanske halv fem.
Nu har jag nyss misslyckats med micro-mat. Jag tycker så synd om mig själv, jag kommer få leva på mjölk och youghurt när jag blir vuxen. Hur som helst har jag pressat ner mig i träningskläderna, okej så illa var det inte. De sitter nästan bättre nu än innan sommaren, mina muskler har försvunnit! Ska snart röra mig mot säsongens första träning, har en stark kännsla av att jag kommer dö.. Löpning och styrka. Jag kan inte påstå att jag är jättetaggad. Men det brukar kännas bra efteråt! Och imorgon ska jag hänga i byggställningen hela dagen så det är lugnt. Hoppas jag!
Och ikväll kommer hjärtat till mig :) ♥

"!"

"i'm not saying it is going to be easy,
i'm saying it's going to be worth it."

"från och med du"

Jag kom att tänka på en sak, på hur dålig jag är på att skriva om kärlek. Alla de ämnen som svider i hjärtat, dem kan jag utan och innan. Olycklig kärlek. Orden skriver sig själva då. Nu när hjärtat är helt, när allt känns så bra. Vart finns orden då? Hur uttrycker jag mig nu?
Jag har svävat på rosa moln, flugit ett par centimeter över alsfalten och bara njutit av fjärilarna i flera veckor nu. Att jag gillar den här killer skarpt kan inte ha undgått någon. Hela bloggen är hans. Vartenda ord som går att knyta an till kärlek, det är hans. Mitt dilemma nu är att de senaste två åren har det varit ur ett annat perspektiv. Helt fel perspektiv, ett jag idag nästan glömt bort.
Idag är jag lycklig, med honom. Vi. Tillsammans. Och jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Jag har aldrig tyckt att ord någonsin har svikit mig, tills idag. Jag vill så gärna att han ska veta hur mycket han betyder, jag vill att alla ska veta. Hela världen. Och det känns så fel att allt jag har nu är tusen och åter tusen ord om hur olycklig jag var utan honom. Hur kan det då vara så svårt att skriva hur lycklig jag är med honom?

"you don't really wanna mess with me"

Vet ni hur mycket jag längtar till måndag den 6:e september? Något helt otroligt! Mitt schema för den kommande veckan är sjukt.. Jag känner bara för att dra täcket över huvudet och sluta andas eller så. Vad hemskt att jag bara skriver massa scheman, men den här veckan var helt hopplöst! Om jag överlever, shit vad stolt jag kommer vara över mig själv!

Måndag 30/8
skola 8.30 - 15.55
löpning + styrka 19.00 - 21.00

Tisdag 31/8
skola 10.15 - 15.50
match på lidingö 19.15 samling 17.45

Onsdag 1/9
skola 8.30 - 14.15
möte 19.00 - 21.00

Torsdag 2/9
skola 8.30 - 14.15
träning 19.00 - 21.00

Fredag 3/9
skola 8.30 - 14.15
match DM 20.00 mot spårvägen

Lördag 4/9
match DM 11.45 mot årsta
match DM 14.30 mot GT-söder

Söndag 5/9
match DM 9.00 mot tumba
troligtvis slutspel

oskar linnros ♥

står i din port står bara still
för en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med du

jag blir aldrig samma från och med du
somliga ljus brinner aldrig ut

"lovekiller"

you're a lovekiller
you're a love lovekiller
you're a lovekiller
you're a murderer

"how to be a better man"

Idag har jag hunnit med mycket! Skolstart, lunch och shopping men Jessica, fika med Malin, sprungit in i Jenny och secondhand-fyndat med mammi och syster. Började vid 9.00 imorse, kom hem vid 17.00 ungefär. Har köpt en kjol idag och en helt underbar lampa. Det var kärlek vid första ögonkastet! Annars finns det absolut inget av intresse att informera om. Trist..



jag och min snygga lampa

Schema 10/11

Jag hatar mitt schema, jag hatar måleri överhuvudtaget..

Måndag.
8.30 - 9.55 Småföretagande A
10.15 - 11.40 Måleriteknik
12.50 - 15.55 Äldre målningstekniker B

Tisdag.
10.15 - 10.45 Mentorstid
10.45 - 11.40 Måleriteknik
12.50 - 15.50 Måleriteknik

Onsdag.
8.30 - 9.55 Svenska B HT / Religionskunskap A VT
10.15 - 11.40 Måleriteknik
12.50 - 14.15 Måleriteknik

Torsdag
8.30 - 9.55 Lågtryckssprutning HT
10.15 - 11.40 Lågtryckssprutning HT / Måleriteknik VT
12.50 - 14.15 Måleriteknik

Fredag.
8.30 - 9.55 Svenska B HT / Religionskunskap A VT
10.15 - 11.40 Måleriteknik
12.50 - 14.15 Måleriteknik HT / Rostskydd VT
14.25 - 15.50 Rostskydd VT

"senior year"



"det känns helt cp! känner mig som queen of the world!" - Jessica Ventula
Hon är taggad till tänderna inför sista året!

"love the way you lie"

when words can't describe..

"in every way you could ever imagine"

Bomullen is still here. Gick till apoteken imorse, det är max 100 meter att gå. När jag kom tillbaka till lägenheten kändes det som att jag lika gärna hade kunnat sprunigt ett marathon. Hemskt! Skulle egentligen åkt till Trosa med kärleken ikväll och firat hans födelsedag, men min fysik klarar tyvärr inte riktigt av det idag. Sen blev jag kallad till match och jag var nära på att faktiskt dra mig dit innan jag insåg att jag inte ens orkade lyfta upp träningsväskan. Det får bli en überlugn kväll, imorgon börjar jag i trean. Trean!? Vart tog de två första åren vägen? Studenten om 10 månader..
Nu ska jag titta lite på tv, vila upp mig så jag orkar packa ihop lite papper och sånt till skolan imorgon. Ska även försöka orka duscha och plocka fram lämpliga kläder. Och så ska jag skicka ett "jag-saknar-dig-sms" till min älskling. För det gör jag just nu fast jag träffade honom för bara några timmar sen..

"thats when she said I don't hate you"

Hei! Jag tycker om att vara förkyld.. Det är så kul att låta som Fran Fine och inte kunna andas. Fem av fem toasters. Bomullen i huvudet är bara ett extra plus. Att vara trött vareviga sekund är helt amazing. Nej. Usch! Tog nyss en kalldusch i hopp om att piggna till, funkade sisådär. Var faktiskt ganska pigg, tills jag gick ur duschen. Nu lyssnar jag på lite julmusik, fråga inte varför. Johannas spotifylista!
Och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på 2½ men. Hoppas på att jag inte somnar och vänta på att kärleken kommer kommer hem från jobbet. Han slutade nyss men blixten är knappast hans efternamn så jag är nog ensam i åtminstonde fyrtio minuter till! Inte helt fel, förutom om jag somnar. Får. Inte. Sova. Skulle tagit med mig kaffet.. Och nässprayen. Det här kommer bli en bra kväll. Peace!

Shared the laughter.
Shared the tears.
Through fire and flame.
When all that was over.
Our love still remaind.
We both know, we'll go on from here.
Cause together we are strong.
In my arms, that's where you belong.

but it's better if you do

Jag tror jag är mentalt instabil. Lite galen. Borde väll egentligen stängas in i ett vitt rum med mjuka väggar och runda hörn. Men så kommer det nog inte bli. Rätt skönt ändå. Fast jag kanske skulle behöva det.
Vaknade klockan sju imorse, notera att jag var vaken till klockan tre inatt, och var pigg. Fyra timmars sömn.. Det är sjukt. Inte hälsosamt heller för den delen. Försökte väcka hjärtat som skulle iväg och jobba idag, han var inte så pigg - alls. Men jag, som kan sova hela dagen, jag var pigg. Superpigg. Ibland blir jag så trött på mig själv.
Nu är jag däremot trött, men att gå och lägga sig nu vore bara idioti. Ska fixa en kopp kaffe och börja fixa mig för dagen. På schemat står kvalitetstid med syster när hon slutat skolan, träffa hennes pojke och ikväll åker jag till mitt hjärta. Blir nog en bra dag. Men nu. KAFFE♥.

nobody like you



Vissa människor mår man så fruktansvärt bra av. Sån är hon.
Feelgood på väldigt, väldigt hög nivå. Nu ska jag åka och må bra i några timmar.

world spins madly

Det regnar inte, det forsar vatten. Hopplöst! Man drunknar om man sticker en hand utanför fönstret. Lovely! Så, jag hade tänkt möblera om i mitt rum. Tills jag försökte rubba garderoben och insåg att den väger 100kg minst. Ungefär där tog min motivation slut. Nu går jag runt i sovkläder med en lilla-my-knut på huvudet och har någon form av söndagsångest fast det är lördag. Min lillebror steker ägg nu, sen ska vi krypa ner i sofforna och titta på något värdelöst på tv. VAD KAG KÄNNER MIG POSITIV IDAG!

we'd be stupid to throw this away


igår, 20/8, var det 2 år sedan jag träffade dig första gången.
hur sjukt? väldigt! på torsdag börjar vi i 3:an.
vilket faktiskt är ännu sjukare.
det här är hur som helst den första bilden som togs på oss.
du har växt ikapp mig lite nu, riktigt så lång är jag inte längre!
tillbaka till det vesäntliga. sista året nu fröken.
sen är det dags att ta tag i verkligheten.
men först ska vi leka i ett år till :)
så grattis på två års dagen igår älskade du.
och på torsdag kör vi igen! <3

eighteen and life

"Tequila in his heartbeat, his veins burned gasoline.
It kept his motor running but it never kept him clean.
They say he loved adventurde, "ricky's the wild one".
He married trouble and had a courtship with a gun.
Bang Bang Shoot 'em up, the party never ends.
You can't think of dying when the bottle's your best friend
."

holding you, I'm smiling to

Hur svarar du i hemtelefonen? helena här!
Hur svarar du i mobiltelefonen? hallå!?
Ringer det mycket till dig? inte så att det stör, ett par gånger om dagen 
Ringer du mycket? då och då, någon gång om dagen kanske
Vem ringde du senast och när? oscar när jag var på väg hem imorse
Hur mycket pengar har du? ett par tusen typ
Senast kramat och när? pontus när han gick av i älvsjö imorse
Antal timmar sömn inatt?  oj, inte jättemånga kanske 5-6 
Sov du ensam? nej :)
Vem sov du hos senast och när? pontus inatt
Vem sov hos dig senast? min syster inatt, fast jag var inte där
Vem vet mest om dig? syster <3
Vem vet du mest om? mig själv och syster
Vad ser du fram emot? studenten!
Vad vill du ha just nu? jag är lite hungrig så mat vore inte helt fel
Vem hånar du? ingen?  
Vem längtar du mest efter? fanny! var länge sen nu :(  
Vem vill du helst slippa? jag nämner helst inte henne namn
Vem stör du dig på? samma person som åvan
Vem vill du sova bredvid inatt? pontus :$ 
Vilken buss åker du oftast?  506,509,512, det är lika mellan dem
Vilken årstid är det nu? sensommar, mitten av augusti
Anser du dig själv snygg? from time to time 
Har du varit kär? yesman!
Är du kär nu? ja :)
Är du en bra partner? jag lär mig
Har någon varit otrogen mot dig? det tror jag inte, jag vill inte veta heller
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? det har hänt..
Har du varit otrogen? nej!
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? neighter
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? yepp! alldeles nyss faktiskt
Vad åt du senast? ett ägg!  
Är du polare med grannarna? nej, mina grannar är torrbollar 
Har du varit på ett party? haha, såklart ;)
Har du varit utomlands? flera gånger, mest tyskland
Var är dina syskon just nu? ett väntar på mig så vi kan åka, det andra duschar
Vilken tid gick du upp imorse? 7.40, efter många om och men
Vad gjorde du kl 2 inatt? pussades!
Vad är det första du gör på morgonen? snoozar och förbannar tidigare mornar
Vad ska du göra efter det här? åka till kista och gå på bio med min bror

with every heartbeat darling

They call me superman.

De senaste dagarna har jag mest åkt pendeltåg känns det som. Träffat vänner och åkt pendeltåg. Inga klagomål, bara konstateranden. Igår åkte jag till Tumba vid 22-tiden för att sova, gick upp vid 7-tiden idag och åkte hem. Och nu när jag ändå konstaterar saker och ting, kan jag konstantera att jag gillar att åka pendeltåg på kvällen inte på morgonen. Fick stå från tumba till centralen..
När jag kom hem blev det strömavbrott i nästan en timme. Helt ovärt, jag som skulle se på tv. Så jag sov istället. Tills nu. Vaknade av att min bror låg och stirrade på mig, scary! Ikväll ska han och jag gå på bio. Vampyrer suger. Så jag ska väll klä på mig och sen ska vi börja röra oss mot Kista. Oscar har tjatat nu sen klockan 9.00 han är lagom rastlös min stora lillebror.
puss

someone falls to pieces

Igår fick jag sms från min såkallade vän Jessica.
sms 1 "Jag har rört joel kinnaman."
sms 2 "Han är så snygg jag dör. Och alexander skarsgård är här."
HALLÅ!? Hon på är på Way Out West i Göteborg. Hur tänkte hon när hon inte tog med mig? Okej, Skarsgård är väll kanske inte wow men han ser jävligt bra ut. Däremot Kinnaman, jag dör för den mannen. Bokstavligt talat. 
Jag var lite putt en stund, ville till Göteborg. Sen kom jag över det när jag kom fram till att världens sötaste faktiskt låg alldeles bredvid mig. Trots turen i detta läge är jag lite, lite, lite sur på fröken Ventula. Hon kunde väll åtminstonde dragit sönder en liten bit av tröjan åt mig, annan accesoar hade också funkat. Det var Joel Kinnaman, HALLÅ!?

tequila in his heartbeat

Jobb. Jobb. Jobb.
Det finns egentligen ingenting av värde att dela med sig av.
Mitt liv består av brännhet frityrolja, lyxshakes och otacksamma fjortisar.
Inatt blir sista natten på jobbet för denna månad. Det tackar jag för.
Sen blir det lite mer än 10 dagars sommarlov innan skolan drar igång.

Och för er som missat det, det är VI igen och jag kunde inte varit lyckligare. <3

It's not like me to walk away.

I'm so addicted to all the things you do.
When you're rollin' round with me in between the sheets.
All the sounds you make, with every breath you take.
It's unlike anything, when you're lovin' me.

..

ex's who still can be friends are still inlove or they never were

like a cirkle, no start no end

Har haft fullt upp sen i Torsdags nu. Då var det bio med Sandra, William och Pontus. Knight and Day, ingen vidare film annars var det bra. Därefter åkte vi hem till William, dödade silverfiskar och tittade på Snabba Cash. Fredagen började med Alice i underlandet och frukost från donken, hmm.. Därefter tog vi bilen in till stan och vidare kommunalt till djugården och Gröna Lund. Där insåg vi att grabbarna grus är rätt mesiga. Men det var en bra dag ändå. Kvällen fortsatte med ett kort stopp i Tumba och sedan vidare hem till Solna. Middag vid 23.00.. Fint folk äter sent, eller är det något annat?
Lördagen startade vid 8.00! Ut till ön skulle vi, det var superfint väder. Tills vi gick av båten i Nynäshamn. Sen rengnade det hela dagen och natten. Blixtrade gjorde det också, något otroligt. Jag har aldrig sett så mycket regn förut och vi var ute på nattorientering i det vädret. AWESOME!
Och idag var det hemgång, eller ja, "hemåkning". Barnvakteri till lilla M mellan 16.00-00.15. Och sen mycket värd promenad hem. Nicenice! Nu ska jag sova och imorgon är det jobb mellan 12-17.
Hur som, en bra helg. Förutom regnet - det kunde jag överlevt utan!

Singing in the rain.

Lilla fröken E skulle självklart hålla i paraflaxet själv, fast det var 102 storlekar för stort.

jag har tröttnat på att vara likadan

Hello there. Har träffat Jessica idag, mysmysmys. Men bara en litenstund.
Efter det styrde ja gmina steg mot Jenny för lite ring-shopping. Hon glömde informera
mig om att hennes bf var hon henne. Pinsamt pinsamt. Men han är trevlig så..
På VeroModa hittade jag en fin klänning (första bilden). Dock lite lång, men jag tänkte bröllop kanske!?
Sen hittade jag min man, barbapappa också (andra bilden). Han var mycket söt.
Sen bild tre en finfin sådan på mig och fröken herself, Jenny alltså.
Och nu när jag kom hem, då brann det i solna centrum så jag sitter och väntar på mat.
Mamma, pappa, bror var tvungna att åka till Maxi för att handla.
Jag ska få faitas. LIFE'S GOOD!


you are love

I wanna grow old with you.

The time we spend apart will make our love grow stronger.
But it hurts so bad I can't take it any longer.

I wanna grow old with you.
I wanna die lying in your arms.
I wanna grow old with you.
I wanna be looking in your eyes.
I wanna be there for you.
In everything you do.
I wanna grow old with you.

Någon gång i Augusti.

15.20 och jag har hunnit med massor idag. Bra dag! Vårdcentralen, parkhäng, lunch med familjen Ö-C och biblioteket med lilla E. Träffade lillasyster-lilla-M för första gången idag också. Bebisar är mysiga. Nu vill jag hitta på något. Solna Centrum känns som en bra idé. Vill låna lite böcker on cé library, men ingen verkar speciellt pigg på min idé. Fan. Får väll gå dit själv som ett annat ufo. Shit vad med nödvändig information jag spottar ur mig idag, life's good. Puss&kram.

all that I wanted was you

De små sakerna.

Imorgon ska jag få träffa lilla E igen.
Lite parkhäng med gungor, klätterställningar och rutschkanor. Wiho!

..

great words won't cover ugly actions
good frames wont save bad pictures

Kär var det sista jag ville bli.

Jag ligger i sängen, kan ej finna ro.
Vet inte längre vad jag ska tro.
Jag hoppades länge på svar ifrån dig.
Att du skulle vakna och tänka på mig.

Jag tänker på alla dom saker jag sa.
Allt som jag lovat när det kändes bra.
Jag menade allt men jag ändrat mig nu.
Mitt hjärta det bultar det finns bara du.

Märkligt att det skulle vara så svårt.
Att svälja sin stolthet och be om förlåt.
Jag ville va stark och klara mig själv.
Men fan vad jag behöver dig här nu ikväll.

Jag ville va stolt.
Inte be om förlåt.
Men jag faller på knä nu.
Och ber dig om nåd.

Så ta mig tillbaka.
In i ditt liv.
Jag ångrar mig nu.
Jag vill inte va fri.
Jag bönar och ber.
Men det struntar jag i.
För kär var det sista som jag ville bli.

People always leave.

Because of you.

Because of you I never stray too far from the sidewalk.
Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt.
Because of you I find it hard to trust not only me but everyone around me.
Because of you I am afraid.
RSS 2.0