30 November

Det är inte ens December och ändå blev jag klar med alla julklappar idag. Lycka! Ingen julstress för mig i år. Dock lever jag lite i ett dilemma just nu, jag är totalt förälskad i pyjamasbyxor på killar. Och för att kunna njuta av detta till fullo kräver faktiskt en pojkvänn, något jag inte har. Min bästa vän är förvisso kille och andra sidan, hur ofta ser jag honom i pyjamasbyxor? Never. Ändå känner jag att jag verkligen vill köpa ett par pyjamasbyxor. Det är illa det här. Snacka om att slänga pengar i sjön..
Nu väntar två och en halv timmes träning. Inte ett dugg taggad, det är kallt, blött och mörkt och jag kan inte tänka på annat än pyjamasbyxor för tillfället. Åh, vilka problem jag lever med.

29 November

Facebook har gjort det igen! Först "because of Edward Cullen, human boys have lost theur charm" och nu "Vi som hatar innebandyfjollor som gnäller om klister i deras hallar!!". Jag vet inte, men mycket mer klockrent än såhär blir det faktiskt inte. 
Nu är det dags att sörja att helgen är över för den här gången. Men jag är ganska lycklig iallafall: får sovsällskap inatt. Mycket bra! Har sovit dåligt i lite mer än en vecka nu, sovit dåligt och sovit ensam. I min värld är det ungefär samma sak har jag upptäckt. Med andra ord: dags att skaffa permanent sovsällskap!
puss

Inga ord i världen kan förklara ändå.

      

28 November

Jag hade fel! Fick mycket speltid idag, 30-40 minuter iallafall. Och det gick bra, åtminstonde bättre än igår. Antagligen skulle vi kunnat krossa dem med bra mycket mer, men vi hamnade snabbt i deras tempo och dom hade bara ett; långsamt. Men jag är nöjd med min insats och vi tog 2 poäng vilket alltid är bra. Nu har vi vunnit fler än vi förlorat med damerna tror jag.
Lyckades dessutom med att få upp tre våder i lägenheten imorse även om jag försov mig tre timmar. Så imorgon är det bara att smälla upp de resterande åtta så är jag klar. Tänkte gå upp vid åtta tiden imorgon och åka dit så jag blir klar frammåt eftermiddagen och kan ta det lugnt då. Och nu ska jag laga mat till mig och mina syskon. Mammi och baba ska på AIK handbolls ledningsfest ikväll så vi är solo och jag är bäst på att laga mat. Fajitas blir det, mums!

27 November

Misslyckade. En underdrift. Handbollen går inte så bra just nu, speciellt inte för mig. Det är ganska jobbigt, det känns som handbollen är allt jag har.. Imorgon är det dam match men efter vårat stora misslyckande idag tror jag inte vi juniorer kommer få så mycket speltid. Och jag har inga motargument, hela laget var fullkommligt usla idag!
Nu är det dags att sova. Ska upp tidigt imorgon och åka iväg till lägenheten, blev nästan klar idag. Imorgon ska tapeterna upp, jag hoppas verkligen jag blir klar så att jag kan slappna av efter matchen imorgon eftermiddag. Ledigt, vad är det? Förhoppningsvis följer min bror med mig imorgon, idag kom pappa och sällskapade en stund. Ensam är inte stark, jag hatar att vara ensam.. Och imorgonkväll är jag hemma och ser till att min bror inte drar iväg på rövartåg, ska bli väldigt skönt att spendera en hel kväll i soffan. Alldeles för länge sen sist!
puss

o.0

It's impossible..



These are the days when I can't forgive myself,
seeing those pictures of you with someone else.
I wish you were here to turn darkness into light.
If you were here tonight I'd find a million ways to say I love you.
Sing a million songs to make you smile.
But I can't turn back time.
And I can't make you mine.
It's impossible.

Don't ever think that I'm proud of what I've done.
What we had in common, now it's gone.


It's impossible to bring you back.
And ever if I try to turn your heart.
It's impossible to turn back time.
It's impossible.

I miss you.

What I have in me, in my mind is you.
All I have is you, it is all that I'm breathing for.
All I need is you, now I can't make it through.
I'm not prepared to be strong.
Undprepared to carry on.

26 November

Öppethus i skolan. Jippi. Min lärare, usch - de andra lärarna, jatack! Modevisningen var helt OK. Höjdpunkten var helt klart när de höll på att riva ner draperiet, skadeglädje är den enda sanna glädjen. En aning avundsjuk på de coola sminkningarna frisörerna fixat på det som gick visningen. Inne hos oss var det mest ettorna som fick uppmärksamheten vilket vi, utan framgång, försökte ändra på. Vi är gammla, dammiga och bortglömda i år..
Efter det jobbade jag hos favoriten lilla E ett par timmar och åkte till lägenheten, som jag ska spenderna helgen i, för att lämpa av alla verktyg. Jag ska fixa en fondvägg hos en kompis till min mamma över helgen, från scratch. Hoppas verkligen på att hinna med allt tills på Söndag. Åker dit tidigt, tidigt imorgonbitti och börjar spackla. Oddsen ökar drastiskt för varje extra minut jag kan vara där, tiden är faktiskt mitt enda hinder. Och mitt hat gentemot att vara helt solo. Så om någon vänlig själ inte har något för sig imorgon förmiddag..!?
puss

Lifestyle.

Över en vecka sen jag tränade sist. Idag, äntligen, ska jag träna igen. Och min Martina kommer idag, tyvärr inte min My. Damerna tränar med oss idag också så jag får träffa alla igen fast det bara är Tisdag. Lite lyckokännslor finns allt här. Förstår inte hur jag har överlevt hela veckan..

All I can do is keep breathing.

If anyone asks I'll tell them we both just moved on.
When people all stare I'll pretend I don't hear them talk.
Whenever I see you I'll swallow my pride and bite my tounge.
Pretend I'm okay with it all act like there's nothing wrong.

If anyone asks I'll tell them we just grew apart.
What do I care if they belive me or not.
Whenever I feel your memory is breaking my heart.
I'll pretend I'm okay with it all act like there's nothing wrong.

Is it over yet?
Can I open my eyes?
Is this as hard as it gets?
Is this what if feels like to really cry?

I'm talking in cirkels.
I'm lying, they know it.
Why wont this just all go away?

24 November

Exeptionellt dåligt schema. Jag har sovmorgon till 13.00 idag och alla andra Tisdagar hela höstterminen. Visst, det låter jätteskönt men det är bara superdrygt. Varena person jag känner till, förutom de som går arbetslösa, går i skolan eller jobbar på förmiddagar. Med andra ord finns det inget vettigt att pyssla med. Det närmaste vettiga jag gjort idag har varit en konversation med Aron om hur dåligt vårat schema är upplagt. Superkul..
25 dagar till lov, gissa om jag längtar!

Föralltid men aldrig, eller?

Eftersom träningen är inställd idag ska jag träffa Kevin om en halvtimme.
Antagligen kommer vi vandra i runt planlöst i några timmar, vi är väldigt bra på det!
Jag ska föreslå en tripp till närmaste lekpark för tro mig: växer upp det gör vi aldrig.
And I love it.


nåtarö i sommras

Waking up screaming it's always the same.

supermassiv black hole

Broken.

Broken this fraigle thing now.
And I can't, I can't pick up the pieces.

Made my mistakes, let you down.
And I can't, I can't hold on for too long.

Ran my whole life in the ground.
And I can't, I can't get up when you're gone.

Something's breaking up.
I feel like I give up.
But I won't walk out until you know.

Here I go, scream my lungs out and try to get to you.
You are my only one.
I let go, there's just no one that gets me like you do.
You are my only, my only one!

22 November

Kevins flickvänn är väldigt trevlig, Kevin inte lika mycket. Inte igår iallafall. Men det gick över lagom tills jag skulle dra vidare. Får se till att träffa honom något i veckan så vi kan lösa våra fighter. Inte kul att vara osams. Han är trots allt min bästavän. Och Malin hoppas jag på att få träffa snart igen, igår känndes ju inte jättelyckat!
Natten slutade till slut i Hässelby tillsammans med Jenny på någon villafest. Riktigt fjortisfylla, träffade två seriösa lirare som jag satt och pratade med i ett par timmar. När vi skulle hem missade vi tuben med en minut, satt på station i en halvtimme vid tresnåret - jättekul.. Sprang in i Jessica som var på väg hem från krogen hon var glad och hamnade tillslut hemma hos Jenny i Sundbyberg vid fyra. Okej kväll som jag antagligen klarat mig lika bra utan, men det var kul att träffa Jenny det blir inte av så ofta längre.
Vaknade vid elva och drack tée innan jag drog mig hemmåt, min hals är inte vad den borde. Är lagom sliten idag, gick extremt mycket inatt och av någon anledning envisades jag med att ha tolv centimetersklackar på mig. Jag har fortfarande ont i fötterna. Och söndagsångesten har inte infunnit sig ännu så det här är trots allt en väldigt bra söndag!

21 November

Filmen var bäst. Den går inte riktigt att sätta ord på, helt klart sevärd!
Idag har jag varit i mitt älskade Tallbacka. Satt i sekretariatet på 97:ornas match med pappa. Tyvärr förlorade dem. Matchen var slut runt halv tre och sen dess har jag duschat och pysslat med att klä på mig och så. Ikväll är det middag hos min bästavän och hans familj. Ska få träffa hans flickvänn för första gången, spännande.
Ska vara där om tjugo minuter så det är helt klart dags att åka nu.

Det är inte mig du ser.



Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.
Jag går bredvid men halkar efter - jag orkar inte springa mer.
Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser.
Det här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
Hur ska man älska nån som har älskat nånförut?

20 November, äntligen.

Hur styrs Sverige? Jag har ingen aning, tyvärr. Hoppas stenhårt på ett G nu. Helt värdelöst tror jag inte det var att åka och göra provet idag, skönt att bli av med det. Slutade 10.45 och gick och handlade mat med Jessica. När jag kom hem gick jag med mamma till centrum. Handlade present till Alexander och julklapp till Oscar. Min första julklapp för i år! Mitt problem nu: hur ska jag kunna hemlighethålla den i en månad?
Ikväll är det middag och bio med min Mathilda. Mysigt. Och jag har skyhöga förväntningar på filmen, inte så bra kanske men jag tror inte jag kommer bli besviken. Robert Pattinson är med, bara det gör filmen sjukt sevärd. Enda minuset är Kista-Solna by night, blå linjen är inte rolig att åka med på natten tyvärr. Dock har jag inget större val oavsett vart jag ska ta mig ifrån eftersom jag bor på blåa men Kungsträdgården-Solna är bra mycket trevligare! Ska se om inte pappa kan släppa av mig på vägen dit, han ska ändu ut och agera taxi till Oscars träning så kanske om jag smörar riktigt ordentligt. Det ligger faktiskt åt samma håll (a).
Ha en super bra fredagskväll, det ska jag!

Love me, please?

It's too late to cry.
Too broken to move on.
And still I can't let you be.
Most nights I hardly sleep.

I'm still praying that you and me might end up together.

Whatever it takes.

Jag har bomull i huvudet, hela huvudet där jag borde ha "hur styrs Sverige?" i massor. Är hemma och sjuk men måste ändå ta mig till skolan imorgon bara för att skriva provet och jag måste få G annars är jag körd. En annan sak jag måste är att bli klar med debattartikeln som ska vara inne senast 00.00 inatt och en tredje sak är att bli av med hostan så att jag inte blir utslängd från bion imorgonkväll. Med andra ord har jag fullt upp idag eftersom allt tar femtioelva gången mer tid i mitt tillstånd. Jättekul..

Det är att leka med eld när jag drar upp det här igen.

I tried to help you once against my own advice.
I saw you going down but you never realized.
That you're drowning in the water.
So I offerd you my hand.
Compassion's in my nature, tonight is our last stand.

I tear my heart open I saw myself shut.
My weakness is that I care too much.
And my scars remind me that the past is real.
I tear my heart open just to feel.
And I would do it all over again.



i miss you,
more than ever

Take me back to were I belong.



Haha, nu har jag kämpat med att spara ut min lugg i snart två år.
Dags att sabba det. Bestämmde mig alldeles nyss för att mitt hår är trist.
Och hårfärg orkar jag inte pyssla med så det blir till att sätta saxen i det.
Ska gå till mamma på en gång, hon brukar ställa upp på mina idéer.
Hoppas det blir bra! Annars får jag låta det växa ut igen..

En smula söndagsångest.

Inatt sov jag med min ögonsten. Det var skönt att inte vara ensam även om hon ibland inte kan ligga stilla en sekund. Och idag vaknade jag av att vi trasslat ihop oss en aning. Mysigt. Jag har lite ångest idag, söndagsångest måste det vara. Jag behöver mer helg, ledighet, sömn. Fem veckor kvar, fem stressiga veckor - jag vet inte hur det här kommer att gå. Idag ska jag åka med pappa och byta däck på bilen. Och plugga och kolla på One Tree Hill. Nu måste jag springa och byta om till lite oömmare kläder och pussa på min syster som fortfarande sussar i min säng.

I think we were right but we did it wrong.

Vet du hur mycket jag saknar dig?
Men jag kan inte säga det till någon egentligen, för det är fel säger dom.
Efter så här lång tid ska det sedan länge vara över och bortglömt.
Och jag försöker nu, med hela mitt hjärta har jag försökt.
Jag vill glömma. Jag vill inte vara ensam längre.
Men när jag försöker blir det helt fel, tro mig helt galet har det blivit.
Det slutar alltid på samma sätt: jag bryter ihop och saknar dig.
För trots att mina vänner är de bästa som finns var det dig jag stod närmast.
Det är dig jag vill gråta ut hos när skolan är jobbig.
Det är dig jag vill ringa när något har gått extra bra.
Det är dig jag vill säga godmorgon till i resten av mitt liv.
Men det är fel, så låt oss glömma allt jag skrev alldeles nyss.
För dom säger att det är fel att sakna, dom säger du var fel för mig.

Fredagen den 13:e.

Eddie åkte ut ur idol. That sucks!
Utöver det missödet har dagen flutit på helt OK.
Nu ska jag lägga mig och läsa KLICK!'s extrabilaga för dagen.
ALLT om New Moon etc. Oh yes, I'm a nerd.
Morgondagen spenderas i värsta fall med plugg (borde verkligen).
I bästa fall går jag emot mitt eget bästa ut och gör något roligare.
Tyvärr lutar det år alternativ 1. Bara för att skolan håller på att gå åt..pip.
Dags att svida om till sovkläder.

ps. om sex dagar ska jag och fröken Olausson på premiären av New Moon
NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!

Mental Breakdown.

I'm falling apart.

Man väcker en ångest när man släcker en annan.

Jag förstår inte hur lärare tänker.. Så äckligt mycket att stå i för tillfället. Projekt i svenskan, inlämning+reovisninig i engelskan, prov i biologi, prov i sam. "hur styrs sverige?", deadlines i måleri. Jag orkar inte, allt det här är till nästa vecka och utöver det skulle jag behöva åka till gymnasiemässan en dag, jag har träning minst tre dagar helst vill jag hinna fler, jag jobbar minst en dag kan bli tre och sen ett par matcher på det. FRUKTANSVÄRT SKOLTRÖTT! Jag vill hinna leva litegrand också men det känns som ett omöjligt projekt..
Idag har jag "bara" måleri i skolan, 10.15-14.45. Efter det måste jag skynda hem och börja skriva på mitt svenskaprojekt i ett par timmar det ska vara halvklart imorgon, jag ska hinna laga middag och packa träningskläder också hoppas på att hinna städa mitt rum en smula. 18.40 ska jag möta My och så ska vi på match, Erik och Johan spelar och efter den har vi träning till 21.30. Så efter 18.30 är det en bra kväll, innan det är dagen ganska kass.

My babe is back!


det här är min kärlek, hon är väldigt söt egentligen
idag ska hon börja spela handboll igen, efter två års uppehåll
hon gör mig så lycklig!

Stackars er.

Jag steker köttbullar. Jag kokar makaroner.
Jag lyssnar på musik. Jag pratar i telefon.
Jag packar träningskläder. Jag bloggar.
Am I a girl or what?

Aron har klippt av sig håret, dagens stoora nyhet. Han snaggade sig igår..
Jag som verkligen gillade hans dreads! Men han gör om dem om 1,5år.
Utöver det sög min skoldag. Fick träffa Ella förstås men inte mycket mer.
Tydligen fick jag IG på mitt engelskaprov också vädligt intressant eftersom
jag pratade med henne och "det var inga problem men inget jättestarkt G".
Vi är inte vänner hon och jag, kommer aldrig bli - jag saknar Majken!
Ikväll är det träning. Martina min älskade kommer ner och ska börja igen.
Men nu måste jag äta mina köttbullar innan de blir kalla.

ps. jag ska fixa designen här snarast möjligt, jag känner att vitt passar inte mig längre.
jag är inte vit överhuvudtaget, mer än min alldeles för vita hy..

Jessicas 18 års dag.

Måndag..
Helgen ska vi inte prata om, inte matchen åtminstone. Vi är ute ur SM 2009/2010, nästa år blir det revansh. Punkt. Annars var helgen kul, tolv timmars bussresa för en match, Kiruna drog sig ur.. Lördagskvällen på hotellet var rolig! Jätterolig till och med.
Idag fyller Jessica år. 18 år, sucks to be me. Jag kan inte följa med ut och fira henne, jag har sex månader kvar. Buhu. Hon fick välja mat idag och sen hade vi bara en lektion så vi gjorde sällskap till centrum. Nu sitter jag här och är fundersam över varför Erik inte har mailat idag. Han gör alltid det på Måndagar, om hur veckan blir för DAM och DJ med träningar, matcher och sånt. Med andra ord chansar jag hej-vilt nu och drar till hallen så att jag är där till 19.00 så får vi väll se.. Det brukar vara damträning idag! Hoppas verkligen det, känner att jag behöver det.
Imorgon är det sovmorgon till 12.50. Thank god!
ps. Oscar är hemma igen, äntligen! han kom idag..

Härnösand; jag tänker på snö.

Jadå! Imorgon 11.30 går bussen.
SM STEG TVÅ!
Vi spelar våra matcher på Söndagen, motståndare; Kiruna och Härnösand. Men då resan tar lite mer än sex timmar åker vi imorgon. Kommer hem mitt i natten på Söndag.. Själv har jag inte börjat packa ännu, & My kommer och hämar mig med bil 11.10 imorgon.
Kanske dags att börja?
Har ganska mycket annat jag måste fixa innan jag åker imorgon, typ gå upp ur sängen. Har fortfarande lite ångest över att behöva sitta på en buss i sex timmar men det ska nog gå bra. Vi ska kolla på Twilight och så kanske jag ska försöka sova en stund också.
Önska oss lycka till! :)

I'm not tired of you.

I'm tired of breathing.
Tired of feeling.
Tired of looking at the past for meaning.
Tired of running.
Tired of searching.
Tired of trying.
But I'm not tired of you.

Jag smälter.



sötare än socker
och det är anledningen till att idol intresserar mig

Sen en tid tillbaka.

Nu släpper du min hand 
På varsin sida av vägen
Som en främling för varann

5/11 Torsdag 2009

Utvecklingssamtalet gick helt OK. Det var inga problem i de ämnena lärarna lämnat rapporter i. Dock vet jag själv att engelskan håller på att spårar, sjukt svårt! Men ett ämne, vafan.
Resten av dagen har jag pysslat med läsloggen. Lyckades få ihop allt på tre A4 till slut. Stolt fan, från början hade jag 15 sidor. Det var inte helt bra, det blir alldels för mycket text då när det bara är en VG uppgift. Debattartikelt dealade jag till mig två veckor extra att knåpa ihop, mycket bra för idag skulle jag inte hunnit.
Nu ska jag packa min träningsväska och dra mig mot bussen. 16.30 ska jag hämta lilla E på dagis, 19.00 kommer hennes föräldrar hem, 19.00 börjar min träning - det är tight där! Men tränarna sa att det var okej att jag kom sent, bara jag kommer över huvud taget. Men bussen går om fyrtio minuter så nu måste jag stressa lite, igen.

New Moon.



Fixade biljetter till sverigepremiären av den idag, överlycklig!
Så den 20:e November mellan 21.30-23.30
spenderar jag i en biosalong med min otroligt söta vän Mathilda.
Femton dagar kvar, vi längtar sönder.

What not kills you makes you stronger.

When he left me for that girl I thought my happy days were over.
I fell really hard and I was pretty sure I would never stand up again.
I was wrong, today I'm not standing strong I'm not even standing up. 
But I'm flying, high above ground and that is so much better.

Vi sätter oss ner utan ett ord.

Vi har blivit som dom som aldrig får bli
Som sitter tyst på nått café
Ingen får ju se att
han är gift och hon är fri

Vi har blivit som dom
Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser
Eller dina röda kinder som avslöjar mer

När jag går därifrån
Och du håller kvar
Så vet vi båda två

Och fast vi båda vill
Mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan
Att man väcker en ångest när man släcker en annan

Kärlek på ett starkare vis.

Varmt té, Melissa Horn och en läslogg att skriva på den vackraste boken jag vet.
Jag är inte helt missnöjd även om tiden knappt räcker till.

4/11 Onsdag 2009

Veckan blir bara bättre! Dagen började med gymnastik i Hallonbergen, med andra ord gick jag och Ella vilse till att börja med. Ringde Aron och han fick komma och hämta oss.. Massage stod det på schemat, hamnade med Stefan som kanske inte var jättebra på att masera. Kul hade vi åtminstone och det räcker väldigt långt för att få ett OK betyg i gymnastiken har vi märkt.
Målerilektionen var kort och lunchen ska vi inte ens snacka om. What happens i vegas, stays in vegas. Och efter den hade vi måleriteori i en halvtimme innan vi 13.30 fick gå för dagen. En timme och femton minuter tidigt! Så skönt. Därav har jag hunnit en bra bit med läsloggen och kommer med största sannolikhet hinna klart innan träningen idag. WIHO!
Kvar idag att göra:
nu-18.00 skriva klart min läslogg, kanske börja på debattartikeln.
18.00-19.00 private bussiness..
19.30-21.30 träning! :)
Morgondagens schema ser ut på följande sätt:
9.10 utvecklingssamtal - borde gå OK, har inte strulat jättemycket ännu.
9.40-16.00 ledig tid - MÅSTE skriva klart min debattartikel.
16.30-19.00 JOBB! mata lilla E och sen lektid.
19.00-21.15 träning - matchträning med både Junior och Dam inför JSM i helgen.
Ja, min vecka har blivit mycket slapp. Och jag gillar det, skarpt!

In a better world darling.

Jag måste börja andas ordentligt igen, nu snart. För varje dag som går blir det svårare och svårare. Träningarna är mitt liv idag, det är allt jag lever för. Skolan och andra relationer kommer i kläm. Jag prioriterar träningarna för det är min kärlek, mitt allt, mitt liv. Utöver dem lever jag i ständig stress, det är måsten och inget annat. Därför tränar jag fem dagar i veckan om möjligheten finns då andas jag som bäst. Jag lever ordenligt när jag är och tränar och när jag får spendera tid med mina lagkamrater. Annars, inte så mycket.
På fredag ska jag släppa alla hämningar, då ska jag ut med en av mina absolut närmaste vänner. Då kan jag andas lika bra som på träningarna. Hon är nog det bästa som kunnat hända mig! I helgen ska jag åka iväg, långt bort. 6 timmar enkel resa, långt långt långt bort. Och jag ska åka med de finaste jag vet. Då ska jag andas så det räcker långt framöver, förhoppningsvis till jullovet. För då kanske jag har tid att lösa mina problem. Det har jag inte nu, inte om jag ska andas medans jag gör det.

Can you see the value of my life?

Att inte skolarbeten kan göra sig själva? Har varken motivation eller ork att sitta med det. Som om jag har något val. Två arbeten ska vara klara tills Torsdag 00.00, jag är klar med ett halvt. Min läslogg tycks bli 24 A4 sidor om inte mer, hur lyckas jag? Debattartikeln har jag inte ens börjat med, den får bli ett sista minuten projekt.
Är hur som ledig idag, åtminstone från skolan. Har faktiskt varit i tvättstugan i morse och så var jag och handlade åt mamma så det har varit fullt upp. Och nu ska jag som sagt var plugga, nejtack. Har suttit i tjugo minuter nu och sagt "om fem minuter" men nej jag vill inte. Ska bli klar med läsloggen tänkte jag. Sen får jag skriva debattartikeln på Torsdag, då är jag ledig från 9.30 till 16.30 så.
När jag har pluggat klart för idag ska jag förmodligen träffa Kevin. Han behövde prata tror jag. Sen ikväll är det träning, wiihoo! Men nu fan ska jag fortsätta med läsloggen. Måste.. buhuu.
Puss.

So just pull the trigger!

En vecka till Jessica fyller 18 år. Äntligen, då blir det slut på tjatandet. Nej skoja bara men det har pratats en hel del om den 8:e November i låt mig se.. ett år? Men hon är söt. Nu är det femtio minuter tills Råsunda faller sönder och samman, kan jag tänka mig. Gratis inträde för alla som vill hylla våra svenska mästare! Får se hur mycket som finns kvar när jag kommer hem.. Kanske har mitt hus rasat då, bor bara 150m därifrån.
Själv flyr jag iallafall fältet. Åker in till stan, Sprallenhallen närmare bestämt för att spela match. Det är damserien och vi spelar mot Bolton. Hejja. Hejja. Hejja. Invigning av de nya overallerna, yey! Puss så länge.

Spöknatten.



En tripp till kyrkogården i Lördags med pappa, bror och farmor.
Titta på min pappa, hur gullig får man vara?
Och min bror, hallå!? hur många hjärtan kommer inte han krossa..
Lilla farmor <3
Självklart bjuder jag på mina biffiga lår!

(klickbara)

2/11 Måndag 2009

Engelskan är idag väldigt mycket eget arbete. Jessica och jag jobbar om austarienska reptiler, superintressant.. Nej. Så nu tänkte vi avlägsna oss härifrån för en tripp till Solna Centrum och hämta mina skor. Wiihoo! Efter skolan idag kommer jag har fruktansvärt ont i fötterna, går i höööga klackar. Tur vi bara har en lektion kvar, natur med padbull. Inge kul förvisso men det är sista lektionen i natur för två veckor frammåt så det känns helt okej.
I eftermiddag är det råplugg som gäller för min del. Två inlämningar till Torsdag + en novell jag skulle vilja bli klar med till den 6:e November. Vilken kul eftermiddag jag ska ha. Som tur är blev jag kallad till dammatchen ikväll. TACK! Så 19.30 är det samling i sprallenhallen och 21.00 är det avkast. Längtar sönder!
Nu måste jag rusa, puss.

Forgiveness is our key to happiness.

and what's even worse;
that we don't remember why we're fighting
so both of us are mad for nothing
fighting for nothing
crying for nothing

Du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.

SM GULD! två färger, en tro.



kärlek på det <3

AIK-IFK

FAAAAN! 0-1..
45 minuter kvar

when you can live forever

Dags att sova. Imorgon ska jag åka med min syster till Kista för en smula fönstershopping. FÅR INTE slösa mer pengar nu. Studiebidraget kom igår, det är slut. Har kvar lite pengar från förr men ska försöka spara dem ett tag, några dagar iallafall - tills på Torsdag när jag får pengar igen vore bra. Väldigt bra faktiskt.
På tal om shopping. Mina pengar gick åt till min nya helt fantastiksa höstjacka (800kr Vero Moda), jag kommer inte behöva frysa på hela vintern - belive me! Och införskaffade mig även nya pjucks (400kr Din Sko), bruna halvhöga stövlar - lovely. Köpte även en, till, plansh från the twilight saga att pryda min vägg med. Ja, jag skulle lätt offra min högra arm om jag så bara fick röra vid Robert Pattinson. He's gorgeous!
Men lite fönstershopping med systra mi imorgon och sen blir det fotboll på eftermiddagen. Jag måste se när mitt AIK tar sm guld så den matchen har vi köpt till våran tv. Fråga mig inte hur, jag vet bara att. Hoppashoppashoppas det funkar. Suger ganska stenhårt att matchen inte går på Råsunda, då hade jag kunnat stå på balkongen..
Dags att sova.
Peace!

gammal kärlek rostar inte

sextio sekunder per minut
sextio minuter per timme
tjugofyra timmar per dygn
sju dygn i veckan
fyra veckor i månaden
tolv månader om året

ni förstår,
det gör inte ont längre men jag saknar det fortfarande
RSS 2.0