"i only miss you when I'm breathing"

 
 
3 dagar .. ♥

"du får gärna komma hit och skrämma mörkret"

Har du gjort vad du ska?
Är hon bättre än jag, är du lika lycklig som du var?
Det är trist att vara den som sitter kvar här ännu.
Jag tål inte att se er två tillsammans.

I dina ögon var det lättare att va.
Jag trivdes bättre i dina ögon.
 

"don't want to be rude but tonight i'm loving you"

ångesten när man upptäcker 80 publicerade bilder på instagram dagen efter ..
himla tur vännerna är fina iallafall!





 

"just to be the next to be with you"

Om jag tyckte jag var sliten igår var det ingenting mot idag. Efter mitt jobbpass igår blev det AW och utgång med mina mycket fina arbetskamrater. Efter diverse äventyr blev vi hämtade av världens bästa Hussain vid Odenplan vid fyra någonting och så vidare mot efterfest på donken och så hemma vid sex  ..
Nu sitter jag i mjukisar och den mest hårsprayade boll jag någonsin haft och ska snart börja min färd mot jobbet. Kör starka 16-03 idag .. Tackar gudarna för att jag aldrig blir riktigt bakis, verkligen!


 
 

"if today was your last day would you mend a broken heart"

Fin dag. Skyfall, jobb, mys-middag och så några timmar med syster fick avrunda dagen ♥
Fick min efterlängtade pasta och någon som lyssnade på mig och mina tusen funderingar, min fina Mathilda. Vilsen själ det här. Hatar Gotland. Älskar Stockholm. Vill plugga, men vill jag göra det nu? Älskar mitt jobb, men hur länge orkar jag? 20 år gammal och jag får panik över alla hejjar-rop om att vara "duktig" "driven" "målmedveten". Klart jag kan om jag vill, men vad vill jag just nu då? Är jag inte duktig om jag "bara" jobbar? Är jag inte målmedveten om jag hellre skriver två högskoleprov till och kommer in på en skola jag vill komma in på än om jag vantrivs i tre år? Är jag inte driven om jag klättrar på den stege jag gör idag? Är det verkligen så illa det jag vill just nu?
Igen kan säga att jag inte gjort bra ifrån mig, jag har en utbildning, jag har ett jobb, skulle jag bli lämnad ensam skulle jag klara mig fint. Allt här utöver är bara en bonus. Så varför inte andas ett tag, få vara nöjd med vad jag åstadkommit tills nu och inte tänka för mycket på vad som komma skall? En dag kommer jag ta examen och vara färdig barnmorska, en dag men jag känner inte att jag har bråttom längre - kommer bli många år ändå till pensionen. Men det är det då ingen som förstår, därav min vilsna själ. Min välvilja och min förbaskade vilja att göra precis varenad människa i min omgivning nöjd. Jag då?
Klockan är 03.06 och jag ska upp om sex timmar. Låt oss göra det klart för oss att jag inte är deppig, inte arg och inte ledsen. Lite uppgiven bara, för att enough aldrig är enough. För att ingen är nöjd med vart jag hamnade idag, utan vill att jag ska bli väldigt vuxen innan jag ens hunnit vänja mig vid att jag lagligt får vistas på systembolaget och dessutom kan ta bilen dit ..




 
 

"you brought her and destroyed the magic"











 

"someone said your name, it felt just the same"

Har hunnit med midsommar nu. Blandade kännslor. Min älskade fantastiska ö. Helvetet i paradiset. Tänker inte sticka under stol med att hjärtat värker något kopiöst så fort jag sätter min fot på den bryggan. Utöver det tog jag mitt första dopp för i år, iförd långklänning, band en misslyckad midsommarkrans och jagade "knodd" med riktiga betongbarn.
Fyra dagar och tvåhundraelva myggbett senare kom jag hem söndag eftermiddag och var tillbaka på jobbet på söndagskvällen. Arbetsskadad. Jobbar kvällar och nätter hela veckan nu också. Söndag och Måndag har jag jobbet över igår spenderade jag 13 timmar på jobbet. 16.00 startade en nu utbildning och när hon fick gå hem fick jag snällt stanna kvar, vid 02.00 körde jag lite taxi med H:s bil (eller ska jag säga vår, undrar om det är jag eller han som kör den mest these days) och när jag och Michaela kom tillbaka för att byta till min bil fick vi hoppa in och styra upp kaoset (vem är egentligen sugen på donken 02.30 en måndagsnatt!?). Stämplade ut 04.41 och strax efter 05.00 satt vi i min bil på G hem.
Idag kör vi starkt igen, 16.00 börjar dag två för gårdagens utbildning, alltså jobbar jag bara tre timmar idag. Hon ska få visa vad hon lärde sig igår och så skall vi se till att hon klarar sig så gott som själv nästa pass för imorgon kommer det en ny utbildning till mig. Hard work work, typ 100 (okej, 15 kanske) nyanställda på typ 3,5 handledare. Efter jobbet sen ska jag på dejt, med Mathilda och äta middag jag hoppas hon också är sugen på pasta, mina cravings börjar bli outhärdliga nämligen.
Nej, det är nog dags att tvätta av sig ansiktsmasken och hoppa in något anständigt (tvättstuga imorgon så det är svårt att hitta något wear-able i min garderob men jag får försöka). Lyckades på något höger ha bilen idag igen, score! Lat-tjej-punkt-nu, acceskortet är lagom oanvänt men men. Skönt hur som haver nu när jag måste vara på jobbet långt i förväg efter vår nya "kläd-policy" att alla tjejer skall jobba i fläta och om det är något jag är ritkigt urusel på så är det att fläta mitt eget hår! Puss.


 
 

"if you love someone you should not let it show"

 

"who will love you, who will fight, who will fall far behind"

come on skinny love, just last the year
pour a little salt, we were never here
and I told you to be patient
and I told you to be fine
and I told you to be balanced
and I told you to be kind.
and in the morning I'll be with you
but it will be a different kind
'cause I'll be holding all the tickets
and you'll be holding all the fines
now all your love is wasted
then who the hell was i?


Tänker allt för ofta på vad som aldrig blev av istället för på vad som egentligen hände.

"nothing good ever happens after 2am."




Vem lämnade egentligen vem?

17 juni, 2012.

Nyvaken 20.09. Powernapat lite efter jobbet och mina eftermiddagsaktiviteter. Rätt trött idag. Vaknade som vanligt inte av väckarklockan imorse utan typ tjugo minuter innan bussen gick och fick hoppa i gummistövlarna och paraplyet och springa till bussen. Irriterande när man planerat att åtminstonde hinna ta en dusch på morgonen. Förvisso himla dött på jobbet, för vem vill egentligen gå ut i det här vädret?
Så jag har mest diskuterat oväsentliga saker och lite viktiga saker också. Blivit lite arg på idioter "vill du har choklad, vanilj eller päron" "hmm jag vill ha jordgubb" PUCKO, sa jag att jag hade jordgubb eller!? Människor alltså. Vi har också fixat med mitt schema så att jag inte ska gå utanför kontraktet för mycket men ändå hinna med alla utbildningar innan jag går på semester. Imorgon kommer första nya och sen blir det tre stycken i nästa vecka och så typ tre stycken första veckan i juli och sen drar jag. Blandade kännslor, 25 dagar är lång tid men jag tror min kropp och mitt psyke behöver vara ledigt ett tag.
Ikväll ska jag städa mitt rum, tvättmaskinen rullar med mina äckliga skjortor tyckte det vore så synd om jag ser till att de nya säger upp sig direkt för att mina skjortor luktar suspekt och så har jag och syster hyrt film som vi ska se så fort vi får tillgång till vardagsrummet. Myskväll! Det var ett bra tag sen sist.


komisk månad, den 7e var jag på jobbet för att skriva på mitt nya kontrakt
den 12e var jag på jobbet för ett möte så det är bara den 13e jag varit helt ledig.
löjligt välförtjänt av fyra dagars semester över midsommar!

"when it comes to loving me he's worst"

Idag har vi haft fotbollsfest på jobbet. Nu gick det förvisso åt helvete men jag har fått måla svenska flaggor på mina fina arbetskamrater, himla roligt! Dock har varenda gäst efter 23.00 pikat om att Sverige minnsan förlorade (vi har ju inte överdrivet många svenska gäster). So what!? Fått måla på både Daniella och Pinar fast de inte är helsvenska heller, sådetså.
Har varit en bra natt faktiskt. Förutom att allt gick åt helvete när jag skulle fixa kaffemaskinen. Diskmaskinen var trasig, rengöringsmedlet slut och så gick givetvis vårt provisoriska gummiband sönder. Fantastiskt! Men det löste sig och för första gången på väldigt länge fick jag stämpla ut i tid, mest för att jag börjar 12.00 imorgon och måste ha elva lediga timmar.
Nu skypear jag lite med Norge och ska väll snart sova, upp 9.00 imorgon. Whoop whoop. 12-20.


                       rätt stolt, målade Adams, Daniellas och Calles flaggor, är dom inte fina så säg?

 

15 juni, 2012.

Sömn är överskattat. Nattetid de tre senaste dagarna har jag sammanlagt sovit nio timmar. Stört sliten tjej! Natten kommer inte bli bättre, inte helgen heller dessvärre. 16-01, 12-20 och så lovely 11-15 bjuder jobbet på. Men jag gillaré, med löneförhöjningen + den kommande ytterliggare löneförhöjningen + att jag jobbar över 120 schemalagda timmar i juni kommer lönen i juli bli mer än OK. Vad jag nu ska med den till, jublade nyss när min mobilräkning kom 824:- byebye. MEN det är för att den är ny och typ 350:- var bara "engångskostnader".
Nu ska jag väll försöka trycka i min min paj. Käkat paj till frukost, lunch och middag i två dagar nu + till lunch och middag på Johanna's student, kommer få skörbjugg. Det blir bättre på semestern sen, då ska jag ta tag i dygnsrytm och käk och min vinterbleka hy. Men det är nästan en månad kvar tills semestern, tills dess ska jag jobba arslet av mig och plugga så jag blir klar innan semestern och så ska jag dansa en del också är planen. Och nästa helg är det midsommar! Åker ut till min älskade, älskade ö. Och nu skriver jag bara för att jag inte orkar klä på mig, ska åka (jodå, jag tar bilen för ska DIREKT till jobbet sen) till centrum med Johanna en stund innan jobbet. Vore ju förträffligt om jag kunde åka till jobbet i Onepiece men jag minns ett vagt ögoblick då min chef förklarade hur fult han tycker det är med Onepiece och jag känner inte för att sätta min anställning ännu mer på spel efter min spårade personalfest, höhö. Puss!


 

off we go!

Sitter ihop klämd i bilen mellan farmor och Oscar och blommor. Nu blir det iväg på systers utspring och sen ska vi åka flak! Woohp whooooop.

"i only need your name to call the reasons why I fought"

Egentligen borde jag har städat typ hela eftermiddagen. MEN .. istället har jag gjort följande: hämtat ut paket på posten, lekt taxi (johanna sa: "du blir bara bättre och bättre på att köra bil" vilken tur tänker jag då att det inte går åt andra hållet) och köpt flak-öl, power-nappat på soffan, tittat på Spiderman och nu senast använde jag upp se sista batterierna på telefonen (dumt eftersom jag inte kan min PIN-kod och inte är 100% på vart kartongen är) till att ladda upp instagram-bilderna från de senaste dagarna på datorn.
Innan jag sover måste jag göra följande: duscha, fixa naglarna, slå in paket, damma mitt rum och tydligen åka och köpa balsam på Statoil (finns det ens sånt där?). Med andra ord har jag gjort allt jag kan för att undvika att städa, som vanligt - jag har blivit kind of en katastrof. Jösses!
Laddar till och med upp mina senaste instagram-dagar här, hallå vad är mitt problem?
Städa kvinna, just do it. NU!

 

image description

image description

image description

image description

image description

image description

12 juni, 2012.

OK. Har en ledig dag idag, den skall inledas med möte på jobbet. Fantastiskt! Har ett litet möte bara förvisso men ändå, minns inte sist jag gick ett helt dygn utan att sätta min fot där. Första dagen blir nog imorgon, för då tar älskade syster studenten.
Så efter mötet på jobbet skall jag plocka upp Malin (har blivit på tok för bekväm med att ha bil, går själv i skaffa-bil-tankar liksom jag som aldrig skulle köpa en helt egen bil - mitt acces kort var ju ett väldigt nödvändigt köp .. ) så ska vi ta oss till Kista för att köpa studentpresent, catcha-up, sen vidare till systembolaget och så måste jag köpa något att hänga runt halsen på Johanna och Charlotte. Igår var jag på min platsis och Ankis student, dem hängde jag supersöta ormar på men det är lite tråkigt att köpa lika till alla - måste hitta något riktigt bra till Johanna dessutom.
Nej, dags att rulla. Känner mig sjukt pigg som till och med borstat håret idag innan jag skulle dra, kom hem typ 03.00 inatt, slutade 02.00 men hände lite med H och så skjutsade jag hem Carl och hittade hem igen också. Hehe, stolt tjej. Nej, som sagt var, rulla - för även om det går snabbare med bil så tar det ju iallafall några minuter haha. Ciaao!

 

 

image description

"if I had to I would put myself right beside you"

Igår, min första lediga dag på länge, spenderade jag större delen av på jobbet. Skulle egentligen bara skriva på mitt nya kontrakt och mata Jessica med nuggets. Kom dit vid 21.00 igår och kom hem strax efter 05.20 imorse. Arbetsskadad skulle jag vilja kalla mig själv.
Hängde på jobbet ett par timmar, åkte hem till Jessica och hängde någon timme, åkte tillbaka till jobbet och hängde med Michaela och H, lånade H:s bil och körde hem Atif till grabbarna grus i Husby runt 02.30. Hängde där i ett par timmar, det spelades gitarr så att jag är rädd att Hussain skall bli vräkt och så lärde vi oss lite Urdu, sen åkte vi tillbaka till H på jobbet för att lämna bilen och hämta alla mina saker jag lämnat innan jag skjutsade hem Michaela med min bil och tillslut landade hemma. Väl spenderad ledig dag!
Idag sov jag givetivis länge. Sen blev det en sväng nere i centrum med syster min. Fyndade parfym, Cleans Warm Cotton ♥ har sniffat på mig själv hela kvällen. Fick också med mig en stört vacker bok som jag skall samla alla ord jag finner värdefulla i. Sen åkte vi hem till Green:arna. Kevin och Alexander tog studenten idag, mina fina Greenar ♥ en hel del potatissallad, tårta och coca-cola senare skjutsade jag hem min familj och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli typ kvart över nio och då skall jag rulla mot jobbet. Ikväll har jag blivit lovad en fortsatt kurs i Urdu, mycket intressant! Ciao.

 

 

 

grattis min högt älskade vän, du är förjävla bra! ♥

 

7 juni, 2012.

03.59 still going strong.
Det är ljust ute nu, igen. Gick aldrig och la mig inatt. Fick stämpla ut strax efter 23.00 igår, stannade en stund innan pappa kom och hämtade mig. Blivit så bortskämt med att antingen ha bilen själv, bli hämtad eller bli skjutsad vart jag ska att jag haft busskortet liggande i bilen i snart en vecka.
Kom hem strax före midnatt, pigg som en lärka. Hur nu det gick till. Var död igår, hörde inga väckarklockor och reagerade inte ens på att mamma och Johanna hade hängt en äcklig plast spindel i lampan vid min säng natten mot igår förens frammåt ett tiden. När jag kom till jobbet var första två timmarna pest, ingenting var bra. Sen släppte det och de sista timmarna gick väldigt smärtfritt. Så jag plockade med mig Oscar och så tog vi bilen till ett Statoil och köpte choklad, sen har vi legat i soffan och titta på film till för någon timme sen. Stupid, stupid me!
Och nu är klockan strax efter 04.00. Hur? Varför? Är ledig idag, förutom torsdagsmyset med småtrollen men det är inte ett dugg ansträngande så. Dock måste rummet trimmas, göras beboeligt för just nu mår jag lite illa när jag kommer hem. Kan det vara därför jag helst jobbar dygnet runt just nu?
Nej, svammel svammel. Om man skulle krypa ner så man får några timmar innan det är dags för städning .. Tvätta kläder måste också göras, håller inte att traska runt i samma klänning tre dagar i rad ..

 

 

 

you're pretty messed up too


going through hell is;
telling someone who loves you
you do love too
just not enough


"tonight we are young"

Jag älskar att jobba i skift, min kropp gör det inte. Rätt slut som människa, rätt olycklig och väldigt lycklig. Mina fötter är sargade och inte ett dugg söta, har typ hundraelva blåsor och mina ben är rätt svullna efter sju raka dagar nu. Däremot hjärtat mår bra och huvudet någonstans mittimellan.
Fick idag höra att morfar är orolig för mig, nu är de kompletta. Farfar har upprepade gången pikat på att jag ska lugna ner mig, mormor&farmor ojjade sig så över att jag råkade somna på soffan. Nu sa morfar att jag såg "blek och sliten ut" det är så väldigt konstigt på ett sätt för när kroppen tagit stryk mår jag toppen.
Men som idag, jag har stått i DT tvåan, varit serviceansvarig och så har jag fått umgås med många av mina älskade vänner. Det är slitigt att stå och gå och stressa hela dagen men det gör mig inget för jag får så mycket tillbaka av de jag jobbar tillsammans med. Sen att jag är slut som människa som nu, det är OK för mig. Idag satt jag till och med kvar på jobbet och såg på fotboll i personalrummet och drack kaffe i en timme. Resonerade som så att parkeringplats hemma var bara att glömma och så hade så många rast just då så vad gjorde det att jag inte fick parkeringplats när jag fick sällskap?
Så jag tror min kropp kommer komma in i det igen. Har inte jobbat såhär mycket sen i vintras, typ 50 timmar/månad hela våren så att gå från det till att jobba i genomsnitt 5 dagar/vecka är rätt crazy. Men jag överlever så bra så bra, får införskaffa mig brun-utan-sol så är jag inte blek åtminstonde. Efter mitt nattpass idag så är jag ledig hela torsdagen och börjar inte förens 22.00 på fredag. Och jag lovar att jag kommer hinna sakna dem en smula på den korta tiden, det enda jag inte trivs med är att dygnet har för få timmar i min drömvärld vill jag jobba 8 timmar, ha 8 dag-timmar med vänner och familj och så 8 natt-timmar för dans och fest och så 8 timmar för sömn. Tills det sker (snälla tomten) ska jag försöka få lite balans på vardagen så att jag hinner med allt annat jag vill också. Det blir nog bra ska vi se!
Nu kryper vi ner i sängen och taggar tvättstuga och storstädning imorgonbitti. Natti natti ♥

så länge du älskar mig, är det du och jag.


 

 

vet ni att jag vill - känna att jag är 100% säker på någonting igen.
att min senaste kyss - var av "hej-då-varianten".
att jag lyssnar på - vad alla andra tycker och tänker, för mycket.
att jag funderar på - hur jag ska göra till hösten.
att jag pratar – utan att tänka efter innan allt för ofta.
att jag inte gillar –  att jag inte riktigt vet hur jag själv känner.
att min första riktiga kyss –  är bortglömd, tyvärr.
att jag avskyr när folk snackar -  bakom varandras ryggar.
att kärlek är – läskigt, vackert och fruktansvärt fult.
att jag gillar – när jag känner att jag lever.
att jag alltid kommer attvara jävligt trasslig inombords.
att jag är förälskad i – mer än en person, tror jag.
att sist jag grät var – så länge sen att jag inte minns.
att min mobiltelefon är – bra att ha.
att när jag vaknar på morgonenär jag nästan aldrig utvilad.
att innan jag går och lägger mig –  finns det alltid en hel del jag måste hinna med.
att idag ska jag – se till att få ordning och reda innan det blir nattjobb.
att jag just nu tänker på - att jag inte vill sova ensam inatt.
att jag oroar mig för - framtiden mer än jag borde, är faktiskt inte mer än 20 år.
att i morgon kommer jag – nog sova väldigt länge.
att jag hoppas – på att hitta ett sätt att uppnå alla mina mål på i min egen takt.
att jag verkligen vill - våga tro på kärleken igen.

5 juni, 2012.

Inatt blev andra natten i rad jag blev kvar på jobbet tills de ljusnade ute. Egentligen behövdes jag inte sista halvtimmen, alls. Men kvar blev jag. Shottade coca-cola innan jag satte mig i bilen hem och lovade dyrt och heligt att höra av mig när jag kommit hem ordentligt. Givetvis glömdes det bort och jag vaknade med 10 missade samtal och lika många sms efter tre timmars sömn.
Då var det dags att kliva upp, 6.00 kom pappa in och väckte mig och han skulle köras till jobb. Så jag hoppade i min onepiece och följde med, på vägen hem köpte jag kaffe och sen dess har jag legat i soffan och tittat på Vakna med The Voice. Igen idé att somna om, om en stund skall jag börja röra mig mot jobbet. Lagom mysigt att gå på 11.00 när man gick av 02.30 och med tre timmars sömn på det, dessutom jobbar jag till 20.00 idag och det är match på Råsunda så jag tänkte nog stanna kvar och vara med på H:s förskifttimme, vi får ju inte träffas mer än så idag och parkering kommer jag ändå inte få förens runt nio, halv tio och sen senare skall det ageras fylletaxi så jag har ingen lust att parkera långt borta.
Nu borde jag hoppa ur min onepiece och hoppa i något som det går att visa sig utomhus i och sen är det nog snart dags att gå, fick parkera bilen långt borta och jag borde nog dricka en kaffe till innan jag börjar jobba. Puss!

image description

 

morgonpiggtjej.nu

"en undran vem som svek vem först"



"I hate to see the one I love happy with somebody else.
But I surely hate it more to see the one I love unhappy with me.
"

"du försvann"

nollställd.

3 juni, 2012.

Sjätte dagen i rad på jobbet, fyra pass kvar innan en ledig dag. Började 17.00 idag då hann med en fika hos mormor innan, det var dock allt för upp gick jag inte när jag skulle imorse. Sliten som fan! Ögonen går liksom ständigt i kors. Slutar 02.00 inatt så ska dricka kaffe nu och stå lite i regnet innan det är dags att jobba klart.

#havenolife

Ska nog se How I Meet Your Mother också, TVn har ju börjat fungera igen wohoo! Man bara måste älska raster!

frukost 16.50

Försov mig på riktigt för första gången i mitt liv idag, vaknade verkligen inte av någon av väckarklockorna jag ställt! 11.31 vaknar jag och inser att jag har 29 minuter på mig att ta mig till jobbet och byta om. Katastrof! Slängde på mig gårdagens kläder och sprang till bilen, lyckades köra hit på 13 minuter och hade då fyra minuter på mig att byta om 12.00 prick stämplade jag in. Så jävla bra!
Nu har vi haft rush i fem timmar och det är fortfarande rush. Jag har exakt 15 minuter på mig att dricka upp mitt frukostkaffe och trycka i mig ett par ananas, om sex minuter börjar GAP-time, döda mig långsamt! Längtar så till ikväll! Puss.

RSS 2.0