låten

Den här låten är helt underbar! Lyssna så förstår ni kanske. Jag älskar den iallafall! Texten finns här om någon är intresserad! Mer tänker jag inte skriva idag, mer än att vi är klara för steg-3 och att vi kanske åker till tyskland i vår! :)

överlycklig

Tjejer vi kommer bli nästa landslag, fan vad bra det var idag! 16-15 mot Kungsängens 91:or som spelar i ELITSERIEN, visar på att vi kan när vi vill. Iallafall matchen var grym och nu väntar två imorgon. En mot avesta och en mot norrköping tror jag. Vinner vi en går vi direkt till steg-3 men vi vinner båda, eller hur? Det var sjukt kul att både spela och titta idag när det går så bra, vi gör det likadant fasst lite bättre imorgon!

Nu skulle jag egentligen åkt till min faster, eller ingifta faster och fira hennes 40års dag. Men så blir det inte, familjen åkte för kanske fem minuter sen men jag orkar inte så jag ska bara vara hemma. Kanske ska läsa någon tidning, kolla något på tv och ladda inför imorgon! Fan vad glad jag är att jag spelar i AIKs f92, det finns inte bättre handbollsspelare eller tjejer i världen - ni är jordens bästa och det är inte bara jag som tycker!

Lördag

Vaknade för ungefär en timme sen, konstigt nog. Skulle kunnat sovit fortfarande nu, men nej jag vaknade jättetidigt. Iallafall idag är det Kungsängen och Flick-SM som gäller. Spelar en match idag mot Kunsängens 91:or idag. Eller det kanske var några 92:or med!? Iallafall det ska bli kul att spela igen! Det kanske blir mer jämt den här matchen än den mot Bollstanäs förra helgen.

Nu ska jag iallafall klä på mig matchkläder och plocka ihop väskan med nödväninga saker tillexempel skor, handuk och skydd av olika slag. Sen ska jag krypa ner och väcka eller iallafall irritera älsklingen! Samling om en timme ungefär vid Solna Hallen, så nu måste jag göra mig i ordning! Pussen.

fredag

Idag var jag somsagt i skolan. Franskan var seg, men annars gick det fort. På SO:n läste vi om Demokrativerkstan som vi ska till på tisdag. På NO:n fick vi leka för att vi inte förstod något utav vad han han babblade om. Franskan var somdagt seg och på idrotten gick vi i ettan igen. Vi lekte alla mina små kycklingar och under hökens breda vingar och andra lekar som tillhör den ålder, kul hade vi iallafall.

Mamma hämtade upp mig efter idrotten och vi åkte hem. Jag dushade och sen åkte vi in till stan där vi mötte upp Johanna. Träffade också Mathilda där och William och Sandra. Iallafall vi var på jakt efter skor men bara mamma hittade sen hittade jag en fin skinnjacka men efter lite velande hängde jag tillbaka den, får se om jag känner någon ånger imorgon. Med mig hen fick jag en ny näsplupp, bara en liten liten kula och en T-shirt/klänning från Gina Tricot i helvitt. Skulle även ha köppt ett par leggins men det får bli imorgon.

Sen en sak till. Min älskade morfar ligger på sjukhus! Mamma fick samtalet när vi var i Solna Centrum, därför blev det inga leggins. Nu hoppas jag bara på att han blir frisk och allt tills hans 70års fest eller vad man ska kalla det i nästa månad. Anledningen till att han åkt in vet jag inte riktigt men det var något om feber som var farligt för någon som har hafft en hjärtatack! Inte bra.

Nu ska jag gå och kika på Idol sen är älsklingen på väg hit! Ska bli kul att träffa honom igen, saknar honom så! Men jag skriver kanske innan annars efter Flick-SM imorgon. Pussen.

alldeles för tidigt

Fasst egentligen är jag för senad, hade ställt klockan på halv sju men ingen klocka har ringt så jag vaknade alldeles nyss. Har inte gått upp ur sängen ännu, det är så kalla i mitt rum - måste börja stänga fönstret när jag går och sover! Strax ska jag gå upp och klä på mig kolla shemat om jag har idrott idag eller inte. Jag vet iallafall att jag slutar kvart över två idag, och det är skönt - tyvärr har jag för mig att jag har idrott sista lektionen.

Efter skolan kommer mamma och hämtar mig med bilden tror jag, inte för att det är långt utan för att jag vill komma hem fort. Sen ska jag väll duscha för nu är mina aningar om att det är gympa sista lektionen nästan 100% säkra. Efter det åker vi kanske in till stan, min syster behöver en jacka och jag skor och lite andra saker. I går skickade jag efter den här jackan från laredoute.se fasst i svart. Annar händer det nog tyvärr inte så mycket idag, imorgon är det ju flick-SM så jag ska försöka sova relativt tidigt ikväll iallafall. Pussen.

grattis

Shit! Förlåt, jag vet att klockan är över 00.00 och att du fyllde år igår men jag glömde bort att skriva det varje gång jag skrev.
 Men bättre sent än aldrig Grattis Mia! Jag älskar och saknar dig till tusen.
(har ingen bild)

längtar

Oh, så mycket till helgen! Flick-SM here we come. Vilken kick man fick av träningen idag - eller iallafall jag - efter att ha varit helt slut innan blev jag överpigg. Tyvärr släpper det nog om en stund och man blir sjukligt hänigig, men man får njuta så länge det varar. Så nu krossar vi KSK på lördag utan problem och sen tar vi oss direkt till STEG 3! Nemas problemas, med rätt humör vinner vi vad som helst och på lördag har alla rätt humör! Pussen.

seg dag

Kom nyss hem nu, för andra gången. Sitter och lyssnar på 'Flipside - Happy Birthday' det var hundra år sen jag hörde den sist! Iallfall är är min dag i korta drag.

Satte på snooze kanske tio gånger imorse innan jag gick upp alldeles för sent. Kom iallafall i tid till skolan ioförsig med två oborstade toffsar och utan frukost i magen men i tid var jag.

Fick reda på resultatet på svenska skrivuppgiften - VG+ ,så det var helt okej om man tänker på att det bara var stavfelen som sänkte MVG:t!

På livskunskapen - jag vet det låter helt sjukt att man ens har något som heter det! Men iallafall där fick vi prata klädstilar!? Det känndes ännu skummare men det fick vi iallafall.

På luchen blev det risgrynsgröt, jag tycker det är fruktost men det tycker tydligen inte mat tanterna.
Efter det var det franska och där gjorde jag allt jag skulle med hjälp av facit och Johanna så det gick bra!

Sen på NO:n kännde jag mig duktig! Kunnde allt om hur man korsade könsceller hit och dit och korsscheman och allt vad det var! MVG:t läraren gav mig gjorde det lite roligare att förstå faktist!

Sista lektionen var matte och där gjorde jag ärligt talat inte mycket alls! Madde och jag var trötta så vi flamsade mest, men läraren sa ingen så det var lungt. Sen spelade vi 'tusen' på engelska så att Sam skulle förstå.

När jag kom hem kommer jag inte ihåg vad som hände förens jag vaknade vid 17.05 av att min syster väckte mig och sa att vi skulle ner till centrum och äta. Då hade jag sovit sen 14-tiden men jag kommer inte ihåg att jag somnade :/ .
Men jag kommer ihåg vad jag drömde! Det var en riktigt sjuk dröm som jag inte kommer ens försöka förklara, eller kanske senare men den var verkligen konstig!

Det blev ett längre inlägg än vad jag trodde och snart är det träning, sista innan flick-SM i helgen.

halv död

Så känns det iallafall. Snart är det dax att gå till skolan
 men först är det ioförsig massa annat som ska fixas.
 Måste iallafall gå nu ifall jag inte ska komma försent, vi får se hur det går.

överaskning

Fick nyss ett sms från Jenny, såhär stog det ;
exakt åtta månader tills du fyller år ;) <3.
Vad söt du är som bara kommer på tanken älskade,
 nu blev jag glad! Jag älskar dig! <3

Mia

Mia, usch dig saknar jag nog mest av allt just nu och alltid. Kommer du ihåg alla nätter när vi var riktigt små? Det var alltid du och jag! Du var allt för mig och det är du än idag. Vi har inte träffats på så länge nu och det gör ont i mig. Du är verkligen den som betyder absolut mest, sen vi var fem har vi kännt varandra - det är 10år nu! Jag saknar dig du är allt och mycket mer - glömmer aldrig - jag älskar dig över allt annat på denna jord!

Emma

Emma, herregud vad jag saknar dig! Minnen med dig som aldrig kommer blekna ens en aning, Emil - remember? :). Jag har alltid hafft så roligt med dig och det vill jag verkligen ha tillbaka! Föralltid sa vi, !? Efter du flyttade var det allt jag tänkte på 'nu är två av mina bästavänner borta' i säkert flera månader! Trots att du bor typ femton minuter härifrån! Iallafall jag saknar och älskar dig - och det ska jag göra resten utav mitt liv!

madeleine

Madeleine, aldrig kommer jag kunna glömma dig. Det vill jag inte heller! Det finns minnen som aldrig kan suddas ut inte ens blekna en aning! Jag är inte alltid eller väldigt sällan den vännen jag egentligen vill vara och det känns förjävligt - jag måste bättra mig! Men glöm aldrig att jag älskar dig oavsett vad och att från och med idag finns jag absolut där för dig dygnet runt tills den dagen jag dör. Du är värld det bästa, för du är den bästa. Jag älskar dig!

old times

Det var länge sen det var vi nu, och jag saknar det. Hundra år sen vi träffade allihopa sist, det känns verkligen tråkigt. Vi sa föralltid och hand i hand till döden, men kommer det verkligen hända? Jag hoppas iallafall på det!  Aldrig att jag kommer glömma det som var våra år. Ni kommer alltid oavsett vad betyda enormt mycket, ärligt talat mest. Gång på gång säger vi att vi ska träffas igen, allihopa - men det händer aldrig något. Jag saknar er något enormt. Och att älska er kommer jag göra i resten utav mitt liv, det kan ingen någonsin ändra på!

M, H, E, M

grattis

Ny dag, nytt födelsedagsbarn.
Grattis världens bästa Madeleine!
image41

grattis

Grattis på födelsedagen världens bästa norrläning.
 Sjöng fint för dig gjorde vi också, imorgon är det Madeleines tur!
Grattis igen, iallafall!
image40

ta åt dig

Han har vad andra drömmer om. Trots att han inte förstår det har han en familj som alltid finns där! Han har mig, jag vet inte om jag kallas flickvän eller ex eller whatever han har mig fortfarande. Varenda gång han snackar om självmord finns jag där och skäller ut honom så att han förstår iallafall för stunden att han gör fel. Jag vet också att han har en mormor och morfar som är hur gulliga och överdrivet snälla mot honom! Han har folk runt sig som faktist bryr sig, och det är inte alla som har det!

Den dagen han förstår det, kommer han vara lyckligast i världen! Det här känns lite som att säga tänk på barnen i afrika, hur bra du har det i jämförelse med dem fasst så är det inte riktigt! Men han måste börja förstå att allt inte kan kretsa runt honom. Vi älskar honom men han lyssnar inte! Det är dags att göra det nu - innan han faktist förlorar det han har!

No, nobody knows how she feels,

D
det känns verkligen så idag!

kräftor

Update från matchen: Seriepremiären gick bra kan man väll säga. Det blev en vinst med 32-1! Det finns inte mycket att säga, det var bra - jättebra!

Sen jag kom hem har jag städat och sovit, och nu kommer snart Martina och hennes familj. Vi ska ha 'kräftskiva' eller vi ska iallafall äta kräfftor. Det är vad som kommer hända fortsatt under min lördag.
image38

seriepremiär

Spelar första matchen i serien 07/08 om mindre än två timmar.

fredagskväll!?

Känner mig riktigt duktig utan tillsägelse från tränare, gymnastiklärare eller sjukgymnast så följde jag med pappa runt sjön. Och vi sprang faktist! Kanske inte var bästa kläderna att springa i men det funkade och jag tror att tack vare det kan jag nog sova inatt - tack vare att jag sprang alltså! Det har nämligen inte blivit mycket sömn den senaste veckan, men nu är jag riktigt trött. Ännu bättre är att klockan är före 00.00 så tidigt har jag inte gått och lagt mig på evigheter, iallafall inte för att sova. Men tills imorgon måste det bli mycket sömn, seriepremiären Flickor A sätter igång imorgon. Våran premiärmatch går mot Bollstanäs 09.40 i Tallbacka, välkommen den som är intresserad.

Nu ska jag gå och sova. Notera klockslaget! Inte ens 23.30 ännu, jag börjar bli riktigt duktig. Först är jag ute och springer självmant och sen går jag och lägger mig innan 00.00 en fredagskväll, vad händer med mig? Borde det inte vara tvärtom nu när det är slut med exkillen och allt, borde man inte vara ute hela nätterna och sova ett par timmar på förmiddagen för att sedan gå ut igen? Det kanske är så för de flesta, kanske inte. För mig är det iallafall inte så! Inte ännu. Nu blir det iallafall minst sex immars sömn och det är bra om man jämför med föregående natts två timmar!Sleep well.

fredagskväll

Ikväll är det bara pappa, jag och Oscar hemma. Och vi ska göra absolut ingenting!
Eller ska snart ut och gå runt Råstasjön men pappa, sen blir det Idol och efter det sova inför matchen imorgon.

herrhandboll

Igårkväll var jag på herrarnas premiär i Solnahallen. Matchen slutade med vinnst för AIK herrarna, de spelade mot Skånela. Mer om matchen kan du läsa här! Du kan även läsa lite på www.aik.se/handboll. Iallafall det jag ville säga nu var att jag har hittat en ny 'idol', nej men en spelare som är både snygg och grymt duktigt! Alexander Eriksson, linjespelare och nummer 9. Jag ser fram emot att gå på fler herrmatcher nu :) bild på honnom finns här under! Den kommer från www.aik.se/handboll och är tagen under matchen igår.

image24
Kanske inte en jättebra bild, men han är grymt duktig och jättesöt!

värnamo

Nu är det nästan bestämt, på höstolvet blir det värnamo med Mathias och Madeleine. Vi ska ta en buss som tar sex timmar (!) för att åka ner och träffa allas våran Daniel. Det ska bli så kul att träffa honom igen! Har saknat honom enormt mycket, men nu ska vi snart träffas! :)
 Men när är det egentligen höstlov?

glad

Läskigt glad med tanke på hur tråkig min eftermiddag/kväll har varit. Har ett föredrag på engelska till på Onsdag som jag har fixat idag. Om Within Temptation. Det tog tre timmar och sen hittade jag inte skivan fick panik men hittade en av mammas gammla brända skivor där - visserligen inte den låten jag hade velat ha fanns - men en låt fanns iallfall och det var väll tur, annars hade allt mitt jobb varit värdelöst!

Idag har det även bestämts att kanske jag, Madeleine och Mathias drar ner till Värnamo och hälsar på våran saknade och älskade Daniel under höstlovet. Det hoppas jag verkligen på, jag saknar honom så läskigt mycket!

Sen snackade jag och Jenny om en fotbollsmatch på lördag men det gick tyvärr inte då Martina kommer hit på kräftskiva samma tid :/. Men det var knappast sista matchen det kommer fler och då ska vi gå! :)

Sen när jag satt med Tobias på hans bräda fick jag känna på hans vaxade ben, haha han är läskigt manlig!
Han är en skön prick ska ni veta! Riktigt söt också faktist, men det är Mathias och Daniel med! :)

Nu har jag duschat och ska strax krypa ner i sängen med min gosiga filt :) läsa min bok och sen sova, har en tidigt dag imorgon - alldeles för tidig! Godnatt och puss på nosen.

image18image19image20image23
Daniel, Madeleine, Mathias & Tobias!

vanlig måndag

Känner inte för att gå till skolan överhuvudtaget, det känns så uttjatat. Tio år i samma skola, men samma människor. Jag säger inte att jag inte tycker om folket för det gör jag, men det skulle vara kul med lite nytt folk och då inte sexorna för ärligt talat tror jag inte jag har så mycket gemensamt med dem just nu. Det ska bli skönt när 9:an slutar och gymnasiet börjar så man får träffa lite nytt folk!

Idag ska jag iallfall vara duktig och faktist se till att få något gjort i skolan. Jag ska fixa klart min mapp på skolansval, springa 60m på gympan, lämmna in läxan på matten, få tillbaka provet på NO:n och sen ska jag försöka komma på något till mitt engelska föredrag som är på Onsdag. Puss på nosen.

image17
mappen jag gör på skolansval (:

på tal om kärlek


image11

kevin

Sitter och pratar men Kevin, min första pojkvän/bästakompis. Vi träffades på 'mammagruppen' för 15 och ett halvt år sedan, eller det var nog mer våra mammor som träffades. Sen dess har det gått i vågor, ibland umgicks vi mer ibland mindre. När vi var riktigt små 'gifte' vi oss och efter det har vi varit ihop ett antal gånger. Vi pratar fortfarande, är inte lika bra kompisar som då men vi träffas fortfarande då och då.

Iallafall vi pratar om kärlek, eller han pratar om att han aldrig kommer hitta kärleken. Han säger att det inte är hans grej. Då är frågan; är kärleken någons grej? Jag menar man bestämmer ju knappast när man ska bli kär eller vem man ska bli kär i. Det går ju av sig själv. Ingen kan styra kännslorna, blir man kär blir man - vare sig man vill eller inte. Jag tror iallafall att kärleken kan ingen påverka, men det lyssnar inte han på. Han vill ha en tjej.

Kevin kommer nog alltid finns med i mitt liv på ett eller annat sätt, vi var trots allt det första som hände varandra. Nu har vi också bestämt oss för att ta tag i det här och faktist börja umgås mer, det ska bli kul och se vad som händer. Kevin är iallafall en person jag aldrig kommer glömma, han kommer alltid finnas där - jag bara vet det.

ärligt talat

en gång var du faktist allt för mig.
hela min värld byggde på att älska dig,
och varje andetag var för att du älskade mig.
to mig, det fanns ingen annan som hade offtat så mycket för.
och jag håller kvar vid det jag en gång lovade, - aldrig ska jag sluta älska dig.
men inte längre för den du är, utan för den du en gång var!

godmorgon

God morgon. Sovit länge nu på morgonen, så skönt! Ioförsig skulle jag kunnat sova länge men jag har ett problem, vaknar av mig själv vid halv fem på vardagar (idag fem) och bli pigg någonstans mellan sex och halv sju. Det var iallafall skönt att inte känna någon stress att gå upp, läste klart en bok försökte med franskan igen och gick inte upp förens vid halv åtta. Nu börjar skolan om en halvtimme så det är nog snart dag att börja gå. Men först ska jag hitta väskan som har gömt sig (?) sen går jag. Ha en bra dag före helgen :).

saknar dig

Nu har jag en sån där äcklig känsla i hela kroppen, känslan av att du inte kommer tillbaka. Jag pratade med dig i eftermiddags och jag har aldrig saknat dig så mycket som just då. Jag vill ha dig tillbaka hem till Sthlm, hem till Solna och hem till mig! Men det kommer inte hända. Måste försöka sluta tänka på dig så mycket, det gör bara ont! Jag hoppas verkligen att du vet att jag älskar dig och saknar dig, bästavän! Enormt mycket.

skolfotografering

Så var det gjort, idag var det sista skolfotograferigen för mig i Råsunda skola och gissa vad? Jag slapp sitta ner! Stod översta raden i mitten, mitt emellan Johanna och Jenny. Det var också det enda bra med den fotograferingen! Lägger nog in bilden när den kommer iallafall. Sen idag har jag blivit sådär 'naaaaaw Samuel' idag,
han är så söt när han försöker prata Svenska. Samuel är Jonathans kusin från Australien om jag inte har nämnt det, han ska gå i min klass tills efter jul. Iallafall efter skolan gick jag en promenad med Jenny, eller Jenny gick med mig. Nu har jag varit hemma i kanske en timme och försökt förstå franskaläxan men nej, Je ne comprends pas! Har också konstaterat att idag blir det inte heller någon träning, fortfarande förkyld. Men nu ska jag återgå till min nya, äckliga, röda franskabok, skriver senare om det kommer upp något annars kanske imorgon.

-Helena

daniel



Jag förstår inte
hur jag ska klara mig utan dig det här sista året, i tre år fanns du där varenda dag. Nu gör du inte det längre! Du bor 100miljoner år härifrån känns det som, och det känns förjävligt. Att du inte längre bor på gångavstånd eller att du inte längre finns där varje dag gör ont. Jag hade aldrig tänkt så mycket på vad du egentligen var för mig men sista veckan bevisade du det vi hade sagt hela tiden. Du var och är min bästavän, det har du bevisat. Att jag aldrig kommer släppa dig vet du också, du kommer aldrig bli glömd. Allt jag egentligen vill är att du ska flytta hem till sthlm igen, det är här du hör hemma. Du var, är och kommer alltid vara älskad. Jag saknar dig något enormt och det vet du. Kom hem nu Daniel, det är inte samma sak utan dig. Bästavän! <3

sthlm cup

Gott folk, igår orkade jag inte skriva något utan drack en kopp te och slocknade så fort jag kom hem. Eftersom det enda jag gjort dom här dagarna är att spela handboll så ska jag skriva lite om hur det gick och vad som var bra/dåligt.

Fredag 7/9 19.05 Skuru IK2 - AIK 14-5
Matchen var absolut inte en av dom bästa vi gjort utan snarare en av dom värsta. Det var tekniska fel hela tiden och gjorde någon något själv gick dem för snett för att lyckas göra något bra utav det. Efter matchen var jag rent ut sagt förbannad. Skuru spelade högt tre-tre vilket ger mig och Anna enorma ytor på linjen, vet ni hur många inspel det blev? Noll! Andrea försökte några gånger men dom var minst en meter åvanför mitt huvud. Tränarna trodde förlusten berodde på att det är så mycket sjukt, men jag vet inte vi skulle nog kunnat bättre.

Lördag 8/9 10.55 Årsta AIK - AIK 6-14
Den här matchen var en total omvändning från fredagens, allt gick rätt från början. Från ca. tjugotre tekniska fel var vi nere  på max fem stycken. Alla skott satt och den här matchen var vi mycket bättre på inspel till linjen och kontringar. Det finns inte så mycket att säga om matchen vi vann och den var bra.

Lördag 8/9 15.35 AIK - RP IF1 5-17
Och så var vi där igen, sämre siffror än Skuru matchen men bättre spel. Vi hade inte mycket tekniska fel, i den här matchen förlorade vi i försvaret. Ingen och verkligen ingen gick ut och smällde på eller någon enstaka gång med ingen utmärkte dig. I första halvlek var skotten inte dom bästa och vi fick målvakten att glänsa. Ingen vidare match, men det var bra för att vara mot RP.


Idag mellan matcherna var vi i Nacka forum och käkade lunch. Jag och mamma kollade på lite väskor och jackor, köpte strumpor till pappa. Mer hann vi inte innan vi skulle tillbaka till hallen för match igen. Matchresultaten gjorde oss trea i gruppen och imorgon 11.30 spelar vi B-slutspels kvartsfinal. Jag tror aldrig jag har varit så här trött i hela mitt liv men så blir det väll när man spelar sjuk. Nu ska jag iallafall sällskpa pojken min som redan ligger och halvsover och kollar någon fotbollsmatch på tv.
- Helena :)

sthlm cup

Ehm, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här men det kommer nog med tiden. Tills vidare får den som läser stå ut med vad jag för tillfället känner för att skriva om. Idag tänker jag inte skriva speciellt mycket alls för jag skulle egentligen gått för fem minuter sen och bytt om men så blev det inte. Ska till Nacka om ett par timmar och spela sthlm-cupen som Skuru arrangerar.Det ska bli kul, och sen får jag träffa Pontus också. Det känns som det var evigheter sen vi träffades men så var jag i Göteborg och så var jag sjuk och sen är det idag. Men nu måste jag gå och försöka hitta matchkläderna och packa väskan med nödvändiga saker. Lägger in matcherna för helgen här under. Skriver kanske när jag kommer hem om reslutat och så.
  - Helena.

Stockholm cup.
Fredag.
AIK - Skuru 2 Nacka bollhall 19.05
Lördag.
AIK - Årsta Nacka sporthall 10.55
AIK - RP Nacka sporthall 15.35
Söndag.
Slutspel.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0