Så att allting som vi lovade oss själva kan få gro.

"And they lived happily ever after".
Vart tog mitt lyckliga slut vägen?
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är inte dig jag saknar, det är ensamheten jag hatar. Tvåsamheten jag vill ha tillbaka. Då var det inte du&jag, det var vi. Det är det jag saknar, inte dig.
Kärlek håller inte i all evighet. Vad fel det känns att skriva det för det finns faktiskt undantag. Sandra&William. De är en på miljonen Nog för att de inte har ett perfekt föhållande, det har ingen. Men de är så självklara. Det skulle bara vara jättekonsigt om det skulle ta slut mellan dem! Jag tror på dem, längre än föralltid.
Och andra sidan trodde jag på oss också, längre än föralltid.
Men det är förstört. Kärlek kommer och den går. Nog för att jag inte är kär i längre, jag saknar bara att vara vi. Saknar att vara två om allt. Jag hatar att min planerade framtid gick åt helvete.
Föralltid var mitt mål. Nu är det alla andras. Jag har pratat med säkert fem olika par i min ålder, plus minus något år, som ska förlova sig nu. Det ska vara föralltid och allt är skimmrande rosarött. De svävar på moln.
Jag vill vara optimist, men jag kan inte. Kärlek håller inte föralltid, inte mer än för en på miljonen. Jag vet att jag gick och förlovade mig när jag var 15 år. Det är inget att sträva efter om jag säger så. Låt det ta den tid det tar, kärlek tar tid om den ska hålla föralltid. Och all kärlek håller inte föralltid hur mycket man än vill.
Hade den gjort det hade jag inte varit ensam nu.

Matchdag A-flickor.

AIK - sollentuna, tallbacka 12.00.

update 16.33.
24-17.
 Vi vann! Vilket borde varit självklart förra matchen också. Men idag visade vi iallafall att vi är det starkare laget. Även om matchen gick i vågor så måste jag säga att över lag spelade vi jättebra! Det var några perioder vi speladen uselt, men de vägs upp av de bra perioderna vi gjorde.
För mig då? Persoligen gick matchen mycket bra. Gjorde första målet och slängde ner en tjej i golvet första fem sen blev smärtan too much. Gick av, smörjde med heatlotion och gick på igen. Gjorde ytterligare ett mål under matchen. Fick ett gult och en tvåminutrare. Fick en snyting så har även en lös tand och fläskläpp nu, but I'll survive!
Vi vann. That's what matters!

Deras nutid, min framtid?

Kom nyss hem och allt har gått superbra!
Just nu känner jag att jag vill flytta hemifrån, bara börja mitt eget liv. Satt där i soffan, ensam en lägenhet med halvöppen dörr till sovrummet för att höra om lill-tjejen vaknade, och läste min bok. Jag vet inte, men det kändes så rätt. Nog för att det måste vara världens snällaste 1½åring men visst blir man sugen på en egen bebis. Förvisso har jag varit det sen jag var FEM .. men ni förstår hur jag tänker. Jag hoppas verkligen på att jag kan få ha det såhär en dag och att det är mitt eget. Min egen lägenhet, med min egen bebis och förhoppningsvis en manvänn i bilden också.
Barnvakteriet är lite utav förena nytta med nöje. Enkla pengar. Är 400kr rikare och inte var det ansträngande alls!
Nu ska jag iallfall smörja min ömma benhinnor för imorgon är det match. Sollentuna, det är en speciellt viktig match! Ska lägga mig och läsa en stund innan det är dags att gå och sova för att gå upp om några timmar igen. 
Föresten är det någon som är sugen på bio imorgon kväll?
Jag vill se I TAKET LYSER STJÄRNORNA eller BENJAMIN BUTTONS OTROLIGA LIV. Den första lockar mer just för tillfället, men jag vill se båda.

godnatt!

Pojkar, vad ska det bli av er?

Nog för att mina fredagar inte brukar vara spännande så var den här värre än någon annan. Iallfall fram till gymnastiken började. Först hade vi sammarbetsövningar. 16pers på en pallplint, yeah right! På något höger lyckades vi. ML1 packade som sillar i en sillburk. MYSIGT!
Sen började det roliga. Simon & Aron, herregud! Något är det som inte stämmer helt, men söta är ni tsm iallfall. Simons frisyr var också to die for. Sen Fredrik. JAG SMÄLTER! Han fullkommligt sög på badminton och missade allt, då bytte han racket för det kunde ju inte vara hans fel. Tror ni det funkade? Nej, han fortsatte missa. Sen såg han skräcslagen ut när det lilla, fjäderlätta, badminton-bollen kom flygande. söt.
Och som Jenny sa "kolla på henne Jessica, jag har aldrig sett henne skratta såhär mycket". Det är fan sant. Jag har inte haft såhär kul sen innan den 20augusti (då träffade jag Jenny first time) kanske var det ännu längre sen egentligen?
Eftermiddagen var helt klart värd fast jag inte kunde vara med på gympan helt!
Nu har jag nyss ätit middag, sylt med plättar. Det var mumsigt. Ska klä på mig lite slittåligare kläder, eller iallafall lite mer rörliga kläder och sedan dra mig mot bussarna. Om en timme börjar mitt barnvaktande. Sen får jag underhålla mig själv mellan 19.30-2.00. Men jag överlever, har en ny veckorevyn OCH om jag kunde drömma. 
 Peace.

29/1 Torsdag 2009

Jag är uppriktigt sagt ganska trött på att skriva mina dagsresumeér numera. Kanske blit det lite minder av den varan i fortsättningn. Fast känner jag mig själv så kommer det komma upp en minst varannan dag iallfall.
Så dagen. Skolan var väll helt okej utom svenskan&datan. I särklass de två onödigaste lektionerna sen skolan började i augusti.
Sen fick jag grekisk mat till middag. mums!
Efter det tog jag tuben till huvudsta och dansade (isdansade) ner mot Tallbacka. Dock blev det ingen träning för min del. Jag har åkt på benhinneinflammation, i båda benhinnorna. Värst är den högra. Så det blev vila idag och så blir det ingen gymnastik imorgon så jag är någorlunda fit for fight på lördag. Ska införsaffa en bra salva också, någon som har ett tips på en bra inflamatorisk/smärtlindrande salva?
Annars hände det inte så mycket. Fixade klart mitt skrivbord. Inte perfekt. Inte katastrof. Åtminstone bättre än det gröna.

Imorgon kommer jag antagligen dra till skolan jättetidigt. Så jag får åka bil. Kommer nog vara där runt 7.50 och börjar egentligen inte förens vid 8.30. Men då hinner jag plugga lite engelska och byta om och sådär. Mycket smart Helena! Kvällen kommer jag spendera med världens goaste 1½åring. Är barnvakt från 17.00-2.00. Så det är lite tight mellan skolan och det. Måsteta mig hem hinna få i mig middag + att det tar ett tag att ta sig dit sen. Men det ska nog gå bra. Kanske hinns bloggen med en snabb annars får ni lov att sakna mig! :)
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen gå och lägga mig.
Pussen!

Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Jag har hört att du träffat nån.
Jag har hört att hon är allt jag inte var.
Och jag hör att du är säker nu,
jag vaknar med det tanken varje dag.
Och jag hör att hon är den rätte.
Ja dom säger att du verkligen menar det.
Och jag hatar att jag älskar dig.
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta.
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta.
Och jag skäms för att säga; du är kvar i mig.
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det.
Hur kunde du falla när hon sa;
jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Mina vänner säger: "vakna upp och sluta tänk på det".
Men vad vet dom?
Nu är nån annan är jag närmare.
Livet innan det kunde jag, utan och innan.
Jag kunde haft det så för alltid.
Men jag föll för dig.
Och du förtjänar en nominering för rollen du spelade.

Det kommer alltid finnas en hand för dig någonstans.
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam.
Och alla vill väll ha dig nu!?
Dom har ju väntat på det här.
Och jag hatar att jag älskar dig.
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.

Giving up doesn't always means you're weak.
Sometimes it just means you're strong enough to let go.


Jag trodde nog aldrig på föralltid för oss. Jag trodde heller inte det skulle vara så jobbigt att släppa taget. En del av mig dog när du lämnade. Hela jag föll sönder och samman. Värre än någonsin. Men jag vet och jag visste redan då att det här var sista vägen ut om vi ville komma ut levande.
De dagar jag fick med dig kommer jag föralltid vara tacksam för. Oavsett vad folk säger så fanns det något där. "It's hard to just forget the past so fast. It was good, it was bad but it was real. And that's all you have, in the end our love mattered." Jag tror på att vi var rätt, vi gjorde det bara fel. Just därför har jag inte kunnat gå vidare. Jag håller fast vi lögnen jag fortfarande hoppas på.
Stupid! Du vill inte ha med mig att göra mer. Men det hjälper inte mig att gå vidar. Uppenbarligen kännde jag något mer. Dock börjar jag inse det nu, det har gått fyra månader snart fem sen jag hörde från dig senast. Det är nog dags att ge upp. Helt.
Aldrig kommer jag glömma helt. Aldrig kommer jag ångra att jag "slösade" månader på att läka. Jag är inte hel ännu, inte på långa vägar. Men jag är stark. Starkade än du.
Jag hoppas, kommer alltid hoppas på att våran relation kommer kunna existera i framtiden. Du tog mig genom vad som borde varit de jobbigaste åren i mitt liv, jag gick hel ur det. Jag hoppade över de åren tack vare dig. Dygnet runt fanns du för mig, på alla sätt och vis. Just därför känns det jobbigt att du inte pratar med mig längre, du var min bästavän!
Jag kommer aldrig beskylla mig själv för att vi gick åt helvete. Aldrig. Det är oss jag skyller på.
Nu har jag kommit en bra bit på vägen från dig. Jag kommer bli helt bra igen, men jag glömmer aldrig. Ytterligare månader kommer gå och jag kommer ha mina ups and downs. Men det blir bra, det måste bli bra.
Allt jag hoppas på är att vi kommer kunna komunicera i framtiden, helst vill jag vara din vän! Jag vill ha dig i mitt liv, hittills är du den som satt djupast märken i mig.
Nu blev allt väldigt rörigt. För att sammanfatta: jag vill ha dig i mitt liv, som jag hade dig förut!

Yrkesprofilering.

Så hur gick då yrkesprofileringen?
Jo, det gick sådär. Snickeriet hände det inte mycket på alls. Vi
skulle gissa verktyg, träslag, möbelstil och maskiner. Killarna på
den station skrattade bara åt våra föslag.
Frågesporten gick säkerligen också käppträtt åt helskotta.
Efter lunchen var det mode och designe för min del.
Min & Arons del. De andra från klassen som var med i våran grupp
försvann för diverse anledninar. Men det gick över förväntan iallfall.
Arons och min vimpel blev solklart snyggats .. NOT!
Sen var det "friendsfika" hela entrén (den är inte stor) blev snabbt överfull,
musiken var inge bra och hela idén känndes inte genomtänkt.
Men för att summera dagen så det var helt okej.
Och belive me or not men mode och designe var bättre än snickeri idag!

Nu har jag kompenserat för mina försvunna måleritimmar.
Andra lagret på mitt skrivbort är målat.
Ser just nu förjälvigt ut men jag har några lager kvar att måla. :)

28/1 Onsdag 2009

Yrkesprofilering. mmh-mm. Idag ska jag inte gå måleri någonting. För idag ska vi få prova på två av de andra programmen. Vi delades in i grupper och fick inte ens välja själva. Morgonen ska jag spendera i snickeriet och eftermiddagen uppe på mode och desigen. Snickeriet köper jag men inte mode och designe. Det är inte jag!
Börjar åtminsonde 10.00 och slutar 14.00. Det är väll bara hoppas på det bästa. Kanske är inte mode och designe så illa. We'll see. Ska möta Jenny ca. 9.50 så det är ett tag kvar.
I eftermiddag ska jag måla ett lager till på mitt skrivbord och sen är det damträning som jag ska ner på. Just för tillfället känns det otroligt jobbigt men det är säkerligen bara för att jag håller på att somna!
Önska mig lycka till med karriären både innom snickeri och mode och desigen.

Rest in peace.

Imorse var den redan död.
Alla nummer var borta.
Inte roligt att vakna upp till.
Fan vad handikapad man är utan telefonen egentligen!
Idag har jag inte haft några nummer på den jag fixade snabbt imorse.
Ingenting. Det var omöjligt att få tag på någon.
MEN det löste sig iallfall med telefon. Numrena är fortfarande på vift.
Just nu har jag iallfall en telefon i perfekt tappning för mig.
Inget high tech med allt vad kamera, mp3 och annat jag ändå inte fattar.
Jag har en NOKIA 3310. Jag kan ringa, smsa och spela snake.
Funkar perfekt tycker jag! Iallfall som tillfällig lösning.
Dock är alla nummer på vift så ni;
skicka ett sms till mig med erat namn i så har jag iallfall några nummer! :)

27/1 Tisdag 2009

Först på schemat stod studiebesök på caparol, iallfall för halva klassen. Tror vi var sex stycken plus lärare. Vi fick prova den nyaste slipmaskinen och den senaste sprayfärgen. SUPER COOLT(!) inte. Vi fick bryta färg också, ungefär vad mitt sommarjobb förra året gick ut på. Enda bra var väll att vi fick en 0,5l burk så jag ska måla om mitt "skrivbord" nu. Sen mutade dem oss också! Vi fick massor med reklamprylar, tröjor, kepsar, mössor, burköppnare osv.
Sen mötte jag upp Jenny för lunch, hon var inte med på caparol. Vi käkade i T-banan. (fråga inte ens)
När vi kom tillbaka till skolan satt vi i soffan en stund med grabbarna grus innan vi fick reda på att vi hade vikarie i matte. Hon kunde ingentin, till och med jag är bättre! Slutade iallfall 13.40, så det var ju skönt!
Ikväll ska jag nog träffa Kevin en snabb (wiiho) och sen är det träning. HOPPAS HOPPAS HOPPAS det kommer mycket folk. Är faktiskt väldigt pepp på att träna idag! :)
Men nu ska jag leta efter slippapper ifall färgen inte täcker helt. Vi får se. Ska iallfall börja med projekt skrivbor i ngn timme nu!

Isfjäril.

Kan man värma en fjäril
som frusit till is?
Så svårt. Törs man försöka?
Vill man värma den fjäril
som inte hann in
innan dörren stängdes för gott.
Den längtar.
Den svävar.
Den väntar mig än.
Tigger mig om att bli insläppt.
Ska jag stanna och lyssna, och vill jag förstå?
Vill jag,
och finns det tid?
Kan jag ta den i handen och blåsa så mjukt
att vingarna åter vill bära?
Om fjärilden frusit
och stelnat
och dött.
Är det för sent då,
att vilja?

tagen ur en bok vi läste ur i skolan.

Hatade vinterland.

Dagen började inte bra alls! Utanför fönstret lyser snön vit, ligger sägert sju centimeter på marken och varenda gren är täckt. Hatade vinterland, nu är det tillbaka. Dessutom vaknade jag med en trasig mobil. Den läser inte SIM-kortet längre. Alla telefonnummer är borta och nu får jag använda ngn stenåldersvariant. Great! 27/1 2009 började åt helvete. Men visst kan det bara bli bättre nu?
Min buss går om fyrtiofem minuter. Ska vara utanför caparol om ca. 1 timme. Känns som det kommer bli en ovärd dag idag. Två lektioner varav ena gör vi ALDRIG ngt på och den andra är studiebesök. mmh-mm. Kanske blir det inte något bra med den här dagen?

Chris Isaak - Life Will Go On

Hundratusentals gånger har jag fått höra att jag är kännslosammare än normalt.
 Att jag har lätt till tårar vet jag. Jag gråter för allt, men inte såhär!
 Ta fram ett badlakan, läs texten och lyssna på låten. Det här är värre än ps. i love you.
 Och till den filmen grät jag sönder en kudde, på riktigt.


Broken skies, heartaches that flowers won't mend
Say goodbye knowing that this is the end
Tender dream, shadows fall
Love to sweet, to recall
Dry your eyes, face the dawn
Life will go on, life will go on

Holdin' on thought that we still had a chance
Letting go this is the end of romance

Broken heart find your way
Make it through just this day
Face the world on your own
Life will go on, life will go on

There'll be blue skies
There'll be true love
Someday, I'll hold you again
There'll be blue skies in a better world darling

Tender dreams, shadows fall
Love to sweet, to recall
Dry your eyes, face the dawn
Life will go on, life will go on

Broken heart find your way
Make it through just this day
Face the world on your own
Life will go on, life will go on
Life will go on, life will go on
Life will go on, life will go on

Mer än halva AIK's A-flickstrupp försvunen.

Hör av er till mig om ni hittar dem.
Träningen var katastof! Vart är alla? Vi var fyra tappra 92:or där idag. Cred till mig, Andrea, Elin & Olivia. Ännu roligare är att vi är de fyra som INTE KAN göra fullt idag. Olivia får inte träna mer än ett pass per dag, Andreas korsband är av, Elin har fortfarande problem med foten & jag kan inte springa på det mjuka friidrotts-golvet pga mina knäproblem. Resten då? Nej, det var vi som var där. Vi orkade inte damträningen så vi gymmade istället i lite mer än en timme. Chill!
Nu sitter jag och smsar med Fanny. Shit! VAD VI ÄR DÅLIGA. Hon är typ en av mina absolut bästa vänner, vi har verkligen strulat till det den här hösten/vintern. Kommer inte ens ihåg när jag såg henne sist :(. Men vi ska ändra på det, igen! Utan Fanny blir livet aldrig riktigt bra!
Nog är det hög tid att sova nu, men jag har en tvättmaskin på som måste hängas också. Får sitta här och uggla ett tag till. Imorgon är det studiebesök på caparol för halva klassen. 9.00 och jag måste gå från station för bussen stannar inte närmare. Undra hur lång tid det kan ta att gå? Men med tanke på min - enorma - sovmorgon så hör ni nog ifrån mig på morgonkvisten imorgon! :) happyfeet.
Sleep tight.

The pain won't go away.

Sextio sekunder per minut.
Sextio minuter per timme.
Tjugofyra timmar per dygn.


Min pappa är världens bästa!

Jippi. Jag slipper gå i mörkret till träningen för pappa kör mig! :)
Imorse fick jag skjus till skolan också! Slapp åka buss.
Jag har världens bästa pappa, det kan jag lova er!

När min träning är slut är det raka vägen hem och .. tvätta.
Blää! Men min tvättkorgs ben har typ vikt sig för att det är för mycket
tvätt. Så jag måste. Tur jag inte börjar innan 9.00 imorgon!

I think we were right but we did it wrong.

Did you ever stop living and forgot to start again?
I know I did.


Jag trodde inte på föralltid förens avslutet var ett faktum.
Det var aldrig perfekt, men det var på riktigt. När du lämnade föll jag & för första gången på två år tog du inte emot. Idag, fyra månader senare är jag inte arg längre. Bara ledsen för att det tog slut som det gjorde. Ledsen för att jag fick dig att tvivla på mina kännslor. Ledsen för att jag inte vågade lita på dig.  
Jag försöker gå vidare. Försöker träffa andra. Inget funkar. Jag har glömt allt vad mitt liv var innan dig. Mitt liv har varit med dig så länge jag minns, nu är jag ensam & det passar inte mig.
Att du var rätt för mig insåg jag inte förens det var försent. Jag tror verkligen vi var meningen, vi visste bara inte hur vi skulle hantera det. Så vi sårade varandra istället. Tyvärr. 

I think we were right but we did it wrong,
du ska få sen - en dag förstår du också!

26/1 Måndag 2009

Måndag, åhnej! Skolan börjar bli lätt tjatig igen, bara 2,5 år kvar. Det känns inte så bara. Skönt iallfall att den här veckan är lite speciell. T.ex imorgon ska jag och halva klassen till caparol på studiebesök. Tack vare det får vi en halvtimmes sovmorgon. Dessutom slutar vi tidigt imorgon pga inställd engelska, 13.40. Men hur jag ska klara 2,5 år till förblir ett mysterium för mig!
Ikväll är det handboll på schemat. Ovanligt? Ska nog inte köra handboll utan fys idag. Det känns som evigheter sen jag gjorde det sist, men vi får se. Nu ska jag äta fiskpinnar. mums!

ps. fyra månader på dagen tills jag blir ett år äldre. nice!
fast jag förblir 92:a hur som helst. haha. (fråga inte ens)

Tidsfördriv.

Vilket är ditt livsmål: Gifta mig rikt, what else? Kanske bli lycklig också! :)
Har du använt någon hårprodukt idag: 100% naturligt idag.
Vad har du för parfymer: Mina är typ helt slut, måste fixa ny!
Hur många speglar finns i det rum du är i nu: Har spegeldörrar på garderoberna, så fyra!
Var är du nu:  Ligger i min säng.
Har du bråkat med någon idag: Nej, jag bråkar inte.
Saknar du någon nu: Ja.
Röker du: Nej.
Dricker du alkohol: Nej.
Tar du droger: Nej.
Vad köpte du senast: Hårspännen, idag faktiskt.
Har du åkt fast för snatteri någon gång: Nej.
När var du i en affär senast: I eftermiddags.
Mötte du någon du kände då: Nej.
Tycker du om dina grannar: Jag hatar mina grannar.
Använder du icq eller msn: MSN.
Hur många datorer finns i ditt hus: I mitt hus vet jag inte, i lägenheten har vi tre.
När fick du senast en puss: Just precis nu! :)
När gjorde du senast något dumt: Länge sen.
Längtar du till din nästa födelsedag: Inte ett dugg.
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: Ja.

-

-

planer v.5

Såhär, söndaskväll. En grovplanering av veckan kanske?
Inte för att jag är så jätte upptagen, men iallfall! :)

Måndag: Skola 8.25-15.00. Träning 18.15-21.00.
Tisdag: Skola 8.30-13.40. Träffa Kevin :). Träning 18.00-20.00.
Onsadg: Yrkesprofiliering 10.00-14.00. Plugga för att tenta av matte A. Träning 19.00-21.00.
Torsdag: Skola 8.30-14.00. Träning 18.15-20.30.
Fredag: Skola 8.30-14.40. 17.00-01.30 barnvakt.
Lördag: Match 12.00-ca.14.00. Träffa Mathilda!
Söndag: MARTINA!? :)

Haha, mest skola och handboll. Men jag gillar iallfall
mina eftermiddagar/kvällar. Brukar dyka upp iallfall ett
par spontana äventyr! Nu ska jag duscha innan jag
ska se på one tree hill.
Godnatt! :)

16 är en siffra, inte en personlighet.

Genomskinligt? So what .. !? Du var uppenbarligen precis som alla andra, inget speciellt där inte. Däremot fick du mig förbannad, grattis! Din bortförklaring, jag är för liten? HELL NO! Den är den värsta förklaringen man kan komma med, verkligen den värsta! Säg vad som helst .. inte det. 
Nu ska jag lära er någonting. Jag var precis likadan 2005, det var väll en av anledningarna till att jag gjorde slut med Pontus första gången. Jag tyckte han var för gammal. Under det året, 05/06 lärde han och min mamma mig att åldern är bara en siffra. Han tog mig inte för tretton, för honom var jag Helena. Jag lärde mig och göra detsamma. Vi funkade jättebra trots de fyra år de var mellan oss. Jag vet att det tog slut, men det hade inget med åldern att göra så det hör inte hit!
Förstår ni nu? En sjuttonåring blev tillsammans med en trettonåring och han brydde sig inte. För åldern är en siffra. Obetydlig. För honom var jag som sagt Helena och inget annat. Inte fan är det första man frågar när man träffar någon "hur gammal är du?" och råkar personen vara fyra år yngre så är det tack och hej? Eller har jag missat något? Jag tycker iallfall det är väldigt fånigt! Jag var förlovad med en fyra år äldre kille, det gick super trots starka reaktioner från vänner och deras föräldrar.
Så ge upp. Åldern är en siffra. No more. Jag är Helena inte 16.

Fördel AIK.

AIK 27
SKÅNELA 16

Vi vann. Vi vann. Vi vann.
Vi spelade till och med väldigt bra, utom de tio första minuterna.
Sen flöt det på bra! En extra eloge till Olivia. Hon spelade enligt
mig helt fantastiskt idag! Keep up the good work.
Lite tråkiga nyheter fick vi dock efter matchen.
Våran Andrea är borta resten av säsongen och lite längre ändå. :(
Hennes *knäskålsskada* visade sig vara ett avslitet korsband.
Vädligt tråkigt!
Men vi vann iallfall, något som blev bra den här veckan.

25/1 Söndag 2009

Morgonen har ägnats åt klädesjackt. Shit, vad allt bara försvinner.
Nu är nog allt upphittat iallfall.
- knäskydd CHECK
- matchtröja CHECK
- innershorts CHECK
- yttershorts CHECK
- skor CHECK
- overall CHECK
- matchstrumpor CHECK
- toffs CHECK
- hålnålar, SKA ÅKA OCH INNFÖRSKAFFA NU
- vattenflaska CHECK
Det var väll allt? Hoppas jag. Jag klarar mig nog.
Nu måste jag springa så jag hinner springa in på HM och
skaffa hårspännen. Önska mig lycka till! :)

Hjärtinfarkt?

Mitt hjärta går på riktigt i 180 nu. Scary!
Jag är galen, på riktigt.

Nu ska jag snart hoppa in i en dusch. Kallvattens dusch!
Sen ska jag sova, eller försöka iallfall.
Imorgon är det handboll!
Vi spelar mot skånela i vikingahallen ngn gång runt 14.00 tror jag.
LÄNGTAR riktigt mycket, känns som evigheter sen match.
I verkligheten är det bara 7dagar. Men ändå.
How ever. Kanske hörs vi imorgon om jag fortfarande lever.
Sleep tight!

Gammalt betyder inte bortglömt.

mmh-mm.
Nu ska jag berätta en sak för er!
Mr.Big är tillbaka i mitt liv. Under hela min uppväxt har jag kännt till honom.
Vi har aldrig riktigt kännt varandra, men vi vet vem den andre är.
Under några år var det kaoos, rent ut sagt. Mina vänner vet allt.
Sen glömmde jag, trodde jag.
Idag såg jag honom igen och blev helt vimmelkantig.
Fjärliarna dansar fortfarande i min mage.
Min kropp har inte glömt för nu känns det precis som då.
Löjligt skön kännsla.
Kännde mig verkligen som när jag var 10år och stod
på skolgården och bara tittade på honom.

Frågan är vet man om skulle kunna bli kär i
personen ifall man lärde känna honom?


Hur som helst, nu har jag fått upp ögonen .. igen.
Nu kör vi och hoppas på det bästa.

24/1 Lördag 2009

Idag tog jag en rejäl sovmorgon! Gick upp straxt före 12.00.
Vet ni hur otroligt skönt det var? När klockan ringde vid 9.00 så
spö-regnade det ute och det lät som fönstrena skulle kolappsa av
vindarna. Så jag gav mig själv sovmorgon.
De senaste femtio minuterna har jag ätit frukost och bäddat sängen.
Ute är läget oförändrat, det spö-regnar!
Nu ska jag dra på mig lite kläder och sätta upp håret i en knut.
Om en timme ska vi typ till morboren min och så är min kusin tydligen här.
Eftersom jag inte har något bättre för mig så hänger jag på dit.
Ikväll vet jag inte om jag orkar gå ut.
Jag skulle vilja gå på bio, vill så hemskt gärna se Benjamin Buttons Otroliga Liv.
Men inte en enda utav de jag har frågat vill se den.
Någon frivillig? :)

"Det är du&jag Alfred, du&jag"

Sitter på msn och snacker lite med Kevin. Om .. allt möjligt.
Vi ska fira våra 18 år tillsammans nästa år. wihoo! :D
Hur som helst ska jag snart sova.
Men först ska ni få bekanta er lite med min första bästavän.
& eftersom jag inte har mycket att göra ska jag dra historien;

Den 14e maj 1992 föddes Kevin.
Den 26e maj 1992 föddes jag.
Ett par månader senare hamnade min mamma&hans mamma på
samma grupp av något slag .. tror jag.
Där började det. De umgicks ofta har jag hört.
Det fortsatte och Kevin blev min första kompis.
Vi växte upp ihop & spendera väldigt mycket tid tillsammans!
Vad som gör historien speciell är att idag,
nästan sjutton år senare pratar vi fortfarande, oftast dagligen.
Jag kan prata med honom om allt, helt ärligt. 
Jag vet att han litar på mig och att jag kan lita på honom. 
Det finns ett band, starkare än något annat. 
Utan Kevin i mitt liv på något sätt skulle det allt kännas konstigt! 
Igår, imorgon & resten av livet vännen. 
Även om vi inte har kontakt på flera år kommer vi på
ett eller annat sätt återuppta den. 
Det vet jag. 
"Det är du&jag Alfred, du&jag."


 

Det är en kris-situation.

OKEJ! på senare tid har jag blivit mat-tokig.
det är för att jag umgås med jennica, de är hungriga HELA TIDEN!
& om någon säger det tjugo gånger .. ja då blir jag också hungrig.
 det är sjukt jag har nästan dubblat mitt matintag per dag sen augusti!
nu har jag iallfall inte fått mat sen klockan 12.00!
& jag kommer inte få mat förens om typ en timme.
HJÄLP! jag svälter ju ihjäl här.

en liten grej också.
om jag skriver JENNICA här i bloggen i framtiden så
menar jag JENNY OCH JESSICA.
ni förstår, det är bra mycket enklare att ropa på
JENNICA än JENNY OCH JESSICA.
så för mig är de JENNICA.
remember så behöver ni inte fundera.

23/1 Fredag 2009

Imorse vaknade jag vid 7.20 fast jag var säker på att klockan var 5.00.
Dessutom låg det ett snötäcke ute som inte var speciellt lockande att
gå ut i. Skyndade mig och fick åka bil till skolan. Det gjorde att jag var
där 7.50 när jag egentligen börjar 8.30. Men tur hade jag för Jenny hade
tänkt likadant och kom ett par minuter senare.
Måleritektekniken var det bra tempo på idag. Grundade dörren med världens
fulaste
aprikosa färg. För det fanns visst inget vitt kvar. Ååh, hatar sånt.
Engelskan var slapp, vi fick bevisa att vi läst fram till s.51 i boken STONE COLD
sen fick vi se en kvar på filmen som är baserad på boken.
Idrotten var rolig idag, för första gången! Kommer inte bli lika jobbigt att
behöva åka t-banan dit på fredagseftermiddagarna längre.
Sammarbetsövningarna var nog roligast iallfall.
Ni vet när man står på en bänk i en viss ordning och ska flytta sig och stå likadant
fast spegelvänt utan att nudda golvet. Så här ligger det till.
Vi var fyra personer med idag som var under 170cm och väger under 70kg.
Ella, Jenny, Jessica & jag. Vi hade lite smått svårt att hålla balansen när boysen
skulle förbi så i slutet blev det mer att de bar en förbi. Det var roligt.
När jag kom hem städade jag undan i lägenheten och sen la jag mig i soffan.
Är helt slut, kommer nog bli en lugn kväll. Om inte Jenny kommer upp med ngt. :)
Först ska jag äta thaimat, mm-mmh.

omg! Han måste vara rädd för mig.

Nu har jag hunnit med två av dagens sista mål; träna & se matchen.
Träningen, gick jättebra, hade ben-fys för första gången på 100år.
Jag säger bara att imorgon blir det inte roligt att gå upp!
Sen gillar jag att min tränare typ fortfarande är orolig för att jag är sur.
Han skickar sms (jag tror han gillar mig, haha) och förklarar alla
val han gör väldigt noga numera. Känns nästan som han är lite rädd för mig.
Men jag är inte speciellt farlig!? Han har rätt bra chanser då han är lite större än mig.
Och dessutom är jag inte sur längre, han hade en bra förklaring till söndagens match!
Matchen, sverige - kroatien det var jättekul att se!
Sverige spelade über bra, kroatien är tippade vinnare av VM och sverige förlorade
med fyra bollar på slutet. I halvlek låg de under med en och under första halvlek
ledde de flera gånger. Det nya landslaget är bra mycket tuffare än det gammla!
Nu har jag ett par mål kvar med dagen; duscha, borsta tänderna & kika lite på oth.
Imorgon blir det måleriteknik, men då ska jag plugga engelska.
Sen engelska och sen för en gångs skull ska jag vara med på idrotten.
Fredagen kommer bli .. lång och säkerligen ganska tråkig! 

I'm still inlove with who I wish you were.

-
Memories they're following me like a shadew now
And I'm dreaming
'Cause I've already suffered the fever of disbelief

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still inlove with who I wish you were
It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still inlove with who I wish you were

I wish you were here

22/1 Torsdag 2009

Igår somnade jag inte alls så tidigt som jag ville. Min två-timmars powernap på soffan gjorde mig pigg! Tyvärr resulterade det i att min morgon blev ett rent helvete. Sov till halv åtta, sen sprang jag till bussen och hann faktiskt i tid. I skolan kaklade jag fädigt, ska lägga upp en liten bildserie här under. Sen fick vi allt material vi behöver till Hantverksorienteringen, de femtio poängen behöver jag verkligen! Någon möbelsnickare som vill hjälpa mig? Pelle gav oss ledigt från datan för något med inloggningarna strulade. Var hemma vid 14.00, städade och satte på en tvättmaskin. Nu är jag helt slut igen. Jag skyller på vintern, det är otroligt att jag överlevt! Ska lägga mig i sängen och kolla på one tree hill innan det är dags för träningen. 18.15 - 20.30, och sen blir det till att skynda hem för 20.30 börjar Sverige - Kroatien.

Här kommer min miniserie om mitt misslyckade kakelsättande.
- - - 
1. sätt upp plattorna, rakt. (gick inge vidare)
2. skrapa bort överflödigt fix (ganska bra)
3. foga skarvarna (visst blev det fint?)

haha, tur jag inte ska bli plattsättare.
då hade jag nog fått leva på vatten och bröd.

Kärleken var aldrig min.

Det här kan inte vara normalt.

Mitt liv hade aldrig kretsat kring någon annan. Alla sa det, att jag var självständig, oberoende och gick min egen väg. Det är sant, det gjorde jag. Då. Mitt liv var mina vänner. Varje dag blev jag kär i någon ny, jag kännde aldrig mina förälskelser mer än till namn, ålder och klass. För det var alltid någon i skolan. Aldrig något seriöst. Tills då. Den sommaren. 2005. Då träffade jag honom, jag förstod det bara inte. Till en början var han som de andra, förutom den lilla detaljen att han intresserade sig för mig. Jag gillade det till en början tills jag inte visste hur jag skulle hantera det. Jag hade aldrig haft en pojkvänn, vad gör man nu? Jag var tretton. Så jag gjorde vad de, mina såkallade vänner, sa åt mig. Slut. Det ångrade jag inte förens ett år senare. Då var det ännu inte för sent för mig, lucky me. Men vad mycket enklare allt hade varit om han aldrig hade tagit mig tillbaka. Sen sommaren 2006 har jag aldrig behövt vara helt ensam. No matter what har han funnits där. Tills nu, för snart ett halvår sedan. Våra bråk blev fler och jag tror inte vi kännde varandra längre. Men det gjorde ont. Det gör fortfarande ont. Hela tiden. Personen jag blev kär i försvann med tiden tror jag. Nu har jag bara en kännsla av att personen han blev är så lik att jag inte kan släppa taget. Varför skulle jag annars sitta här idag och inte kunna röra en annan kille? Men vet ni vad som är värst. Jag förlorade inte bara min livs stora kärlek. Jag förlorade den enda personen, som inte är mina föräldrar, som trodde på mig! Han stod bakom mig, han tog emot när jag föll, han stod upp när hans vänner ogillade mig. Jag betedde mig som ett svin, det lär jag få sota för resten av mitt liv. Jag ångrar allt jag aldrig hann göra med honom, allt jag aldrig sa eller bevisade. Idag sitter jag här ensam, jag är inte lycklig men inte heller förskrossad. Tiden läker såren, men den tar inte bort ärret som såret orsakade. Men egentligen hur många träffar the one när man är tretton? Förvisso är jag inte alla andra. Men ändå, han trodde inte på att jag var den enda för honom. Just idag tror jag att jag fått min del av det hela. Mina fyra år är vad som var utsatt för mig. Min lycka är tagen. Jag kommer leva vidare, jag har inget val. En dag kommer jag se tillbaka på det och vara glad för att min första pojkvänn var den bästa man kunnde ha. Men vad är det de säger i sex and the city "har man varit tillsammans med någon i ett år tar det ett halvår att komma över" så jag har ett tag kvar. Stämmer det är jag nog lycklig 2010 igen. Jag kommer alltid få ångra det som hände, men jag kommer aldrig kunna ändra på det. Min bästa vän, min stora kärlek - det är mitt fel att han gick! Det finns inget jag kan göra. Kärleken var aldrig min. Det var inte meningen helt enkelt. Då hade han fortfarande älskat mig.

En sista sak.
Det spelar ingen roll om du är tretton eller tjugotre.
Det spelar ingen roll om ålderskillnaden är enorm.
Är du kär, så är det lika mycket på riktigt oavsett din ålder!
Det är bara en siffra, det var det någon som lärde mig.

Your game, my pain.

-

"Sometimes we need to stop
analyzing the past, stop planning the
future, stop figuring out precisley
how we feel, stop deciding exactly
what we want, and just see what happens."

Sleepyhead.

Nu är klockan halv tio och jag är påväg i säng.
Tänk vad skönt om jag lyckas somna innan elva.
Blev inget av varken städandet eller tvättandet idag,
men jag slutar tidigt imorgon så då hinner jag!

ps. Sverige vann mot Kuwait idag.
De spelade tydligen dålig,
jag vet inte jag somnade!
Huvudsaken är att de vann.
Imorgon är det sista gruppspelsmatchen,
mot KROATINEN.

Jag tror inte på det.

Teatern vi var på var ingen teater.
Det var det där obligatoriska föredraget av FRIENDS. Om hur
elaka vi är mot varandra, nanana. Samma visa som alltid annars.
Varje år, samma sak. Jag tror det är fler än jag som redan fattat.
Dessutom hjälper det uppenbarligen inte. Nej, jag tror inte på det.
Sen hade vi dekoration A. Vi immiterar EK just nu, jag är riktigt usel!
Men kreativ som jag är gav jag upp och började immitera fritt istället.
Jag kallar det såhär i efterhand KOTTE. Blev ganska coolt faktiskt.
Sen info-möte om profileringen den närmsta månaden.
Efter skolan gick jag upp till mammas dagis och lekte lite.
Nu väntar jag på att få lite mat och på att matchen ska börja!

21/1 Onsdag 2009

Godmorgon!
Sov jättebra hela natten, somnade till och med tidigt för att vara jag.
Kom upp för typ 50 minuter sen och nu är jag tiptopp, påklädd & allt annat.
Börjar tidigare än vanliga onsdagar idag, för vi ska på teater.
Det senaste halvåret har vi varit på teater fyra gånger & fyra gånger har det varit
allt annat än bra! Varför fortsätter de ens försöka?
Eftermiddagen skulle ägnas åt dekoration A och ngt info-möte med rektorn.
Hoppas hoppas hoppas på tidigare hemgång!
För när jag kommer hem, då ska jag tvätta&städa. Vill bli klar med det så
fort som möjligt så jag bara kan njuta av att ha en träningsledig kväll.
Det blir nog sista på ett bra tag!
Min buss går nu snart, 9.26 om jag inte minns fel.
Nu blir det tandborstning.

update!

Efter träningen, som förövrigt gick bra,  hade vi ett möte.
Tränarna informerade om våran framtid (resulterade i föregående inlägg).
De berättde också en väldigt tråkig sak.
Folk hoppar av på löpande band nu.
Förre veckan var det Mathilda.
Idag var det Hanna.
Jag kan inte påstå att vi är jättenära eller ens i närheten.
För lite mer än ett år sedan vägrade vi prata med varandra ett tag.
Det gick över och på handbollsplanen matchar vi något enormt.
Känns jättetråkigt att du inte ska spela kvar!
Kommer sakna dig.

Föresten har jag fruktansvärt ont i tårna, stortårna.
Speciellt den vänstra. Är lite orolig för om det kan vara en spricka.
Har haft ont i tre veckor typ, ger det några till & går det inte över.
Då blir det sjukhuset och en röntgen skulle jag tro.
Imorgon har jag sovmorgon till tio.
Och träningsledigt, känns inte helt bra sen matchen i söndags.
Nu, one tree hill.

Vi känner inte varandra längre.

du springer aldrig ifatt
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fasta här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


jag vet att det svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

AIK's A-flickor, inte länge till.

För åtta år sedan gick jag på min första handbollsträning.
Då var jag 9 år gammal. Mitt lag var 38st tjejer som precis börjat spela.
Jag fastnade direkt. Aldrig under dessa åtta år har jag ångrat att jag gick in
i gymnastiksalen den decemberdagen 2001.
Vi spelade för att vi tyckte det var roligt.
Det resluterade i att vi blev klubbens bästa ungdomslag och är fortfarande.
Under dessa åtta år har folk trillat av och folk tillkommit.
Av stommen är vi kanske åtta/nio stycken kvar.
Vi har kämpat för det här så länge.
Vi hade så mycket planer.
Vi skulle hinna med så mycket.
Nästa år finns vi knappt längre.
Efter sommaren blir vi juniorer. Vi är dessutom flera som
avancerat och lätt tar en plats i damlaget. Vi är inte vi längre.
Allt prat om allt som skulle hända, vad hände?
Vi är jättebra, det tycker de flesta vi stöter på.
Men allt var mer sagoaktigt när vi var små.
Jag älskar fortfarande sporten över allt annat.
Utan handbollen lever jag inte, mitt liv är på planen.
Men mitt lag finns knappt längre, det gör jävligt ont.
Efter sommaren vill de satsa på oss, damjuniorerna - de nya!
De vill värva folk för att göra oss .. bäst.
Det gör ont att mina åtta ungdomsår är slut snart, att mitt lag håller på att falla isär.
AIK's flickor 92.
Det finns inte ord jag kan uttrycka mig i så att någon skulle förstå.
Det gör bara ont just nu!

10 things I hate about you

I hate the way you talk to me and the way you cut your hair.
I hate the way you drive me crazy.
I hate it when you stare.
I hate your dumb combat boots and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick, it ever makes me rhyme.
I hate it when you're always right.
I hate it when you lie.
I hate the way you make me laugh even worse when you make me  cry.
I hate it when you're not around and the fact that you didn't call.
But mostly, I hate the way I don't hate you.
Not ever close.
Not even a little bit.
Not even at all.

-

20/1 Tisdag 2009

Imorse började jag kakla, det var inte min grej.
Min stackars ruta ser ut som 'hej-kom-och-hjälp-mig'.
Jag skyller den på Aron.
Dagen i övrigt bjöd inte på mycket av intresse. Fick min planering
i matten, ska försöka tenta av den i vår så jag slipper skiten nästa termin.
Engelskan fick vi ledigt ifrån efter en kvart, hennes barn skulle till läkaren.
Lärare med små-barn är nog det bästa och sämsta man kan ha.
De är alltid bort, ibland lite för ofta för att man ska lära sig överhuvudtaget.
Gick iallfall hem i snöregnet, blev dyngsur och nu sitter jag här med filten och fryser.
Det har lugnat sig lite, men det snöregnar fortfarande ganska mycket.
Och det här ska jag ut och springa i om några timmar, oj vad jag inte längtar.

I wanna be yours to hold.

I wanna be the one to hold you.


I miss everything. 
The good, the bad. 
Everything. 
Love has never been easy. 
But with you it at least existed.  

långa nätter

mina vakna nätter måste få ett slut.
inatt sov jag faktiskt väldigt bra, idag blev det inte lika tidigt.
men ska iallfall krypa ner nu och sätta på ett one tree hill avsnitt.
somnar som bäst när det inte är helt tyst!
andetagen från någon annan brukar funka ännu bättre.
oh yes, jag är en sovsällskapsmissbrukare.
en nykter sådan - sover alltid ensam numera :(

imorgonbitti börjar jag med att kakla, opepp.
börjar jättetidigt och har tråkiga eftemiddagslektioner.
tisdagar brukar gå fruktansvärt långsamt.
godnatt.

hoppet är det sista som lämnar människan

Du får inte knacka på min dörr,
om du inte är berädd att komma in.
Du får inte göra om mitt namn,
och börja kalla mig för din.
Och du får inte vandra på min väg,
utan att visa mig ditt mål.
Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt,
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt.
Du får inte ha mig som en dröm,
när jag vill va din verklighet.

Och du får inte säga att du hoppas,
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver,
för att förstå vad det är du vill.
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till.

Du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart.
Men jag önskar inget hellre än att du gör allt emot mig snart.

handboll - när den är som bäst!

-

SVERIGE 34
SPANIEN 30

Tredje matchen i VM 2009.
Tredje segern i VM 2009.
Dalibor Doder storspelade lixom Johan Sjöstrand i målet.
Kim Andersson gjorde det han är bäst på, men alldeles för lite.
Matchen var underhållande att se på och bättre har de inte spelat på jättelänge!
Nu väntar Kuwait på Onsdag.
Den ska ni vinna gubbar!

allt var bättre förr

Det blev en lång, väldigt lång, dag.
Skolan i sig var det inget fel på, stannade dock ett par timmar efter vi slutat för att fixa ett arbete. Gick bra, med rätt sällskap så går det mesta! Kom hem straxt efter fem då blev det middag .. blommkålssoppa, mmh det gillade jag inte. Efter maten gick jag ner till solna centrum och träffade min Jenny. Alltid så skönt att bara gå runt och prata med någon som faktiskt vet allt och lite till om mig. Det blir aldrig tyst för det finns alltid något att prata om. Då, nu, framtiden. Saknar nästan hela min gammla klass som fan! Så sorgligt att allt bara tog slut. Gick med Jenny i någon timme, tills centrum stängde. Hon köpte en helt underbar jacka, lägger in bild här under. Kom nyss hem och nu gör jag absolut ingenting. Ska snart slå på matchen som vi spelade in tidigare ikväll.
Får se om vi kanske hörs mer ikväll, pussen.

jag saknar allt med då

Vilken läskig kännsla jag hade när jag vakna imorse!
Jag var helt säker på att jag fortfarande gick i råsundaskolan.
Höll nästan på att skicka ett sms till Madeleine om vilken tid vi skulle
mötas och ett godmorgon sms till mitt ex. Där tog det slut.
Jag har inte kvar hans nummer och kom på att jag faktiskt inte går i nian längre.
Läskigt var det iallfall, men gud vad skönt om det kunde vara så!
Jag saknar faktiskt det året sjukt mycket.
Gick iallfall upp då, en timme tidigare än jag brukar.
Drog på mig mjukiskläder och fixade mig lite snabbt.
Nu sitter jag här och lyssnar på min nya favoritlåt om och om igen.
Min buss går 8.16 kommer till skolan 8.22 sen är det bråttom.
Har tre minuter innan jag börjar. Men det brukar vara lugnt allas bussar går
så konsigt på måndagsmornar. Hoppas han inte vaknat på fel sida.

lillasjöjungfrun & lillasyster

-

min söndagskväll

18/1, söndag.

Imorse kunde jag lika gärna ha legat kvar i sängen. Fick tio minuter på matchen idag,
det var första gången jag spelat så lite på en  match någonsin. Till och med när är jag var
sjuk fick jag spela mera. Nej, det här var nog sista gången jag tackade ja till
att spela med det här laget
. Ärligt talat spelade jag inte ens dåligt när jag var inne
 i första halvlek. Andra blev jag bänkad och då gick det käppträtt åt helvete på plan,
jag fick inte ens chansen att ändra på det. Fan!
På tal om något helt annat satt jag ju barnvakt åt en liten tjej på 1,5år igårkväll.
Det gick jättebra!
Hon måste vara värdens snällaste ettåring.
Ett charmtroll av världsklass är hon också! Så det var faktiskt 
jätteroligt ska passa henne den 30-31/1 också. Mysigt!
Nu ska jag hoppa in i en dusch,
duscha länge och sen ta mig mina pyjamasbyxor. 18.30 spelar sverige sin
 andra VM match så då bänkar jag mig framför tvn och efter det tänkte jag faktiskt
 lägga mig och läsa tills jag somnar.
Ska väll försöka smälta matchen idag också,
kommer vara jättegrinig mot tränarna imorgon annars.
Nu blir det nog ingen mer damhanboll för mig på ett bra tag iallfall,
 mera A-flicksmatcher.

sovgott

http://pernehagen.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!
Helena heter jag, är 16år gammal och bosatt i Stockholm.
Bor tillsammans med mina föräldrar och två yngre syskon.
Läser måleri första året på S:t Martins gymnasium.
Sen åtta år tillbaka spelar och tränar jag handboll för AIK.

De flesta som läser nu har läst tidigare inlägg här. I vad jag kommer kalla
min gamla blogg med samma adress. Inlägg från tidigare än idag kan
hittas i kategorin GAMMALT. Här kommer jag skriva om mitt odramatiska liv.
Mina fram- och motgångar i handbollen.
Mina skol- och helgdagar.
Mina underbara vänner.
Mitt för tillfället obefintliga kärleksliv.
Mina glada och ledsna stunder.
Mitt liv med andra ord.
Säkert finns det nu mycket folk där ute som tycker jag är helknäpp.
Varför skriva såhär, jag har ju redan min blogg sen ett och ett halvt år tillbaka?
Allt står redan där, varför skriva som att du är helt ny här?
Såhär ligger det till; jag vill ha en nystart på alla sätt och vis.
Det här gör jag för min egen skull.
Jag vill bli mig själv fullt ut igen,
& jag vill att ni ska lära känna mig för den jag egentligen är.

Välkommna till min nya blogg!

the start of something new

Egenltligen vill jag radera allt jag skrivit de senaste ett och ett halvt året.
Det tänker jag inte göra, det kommer jag ångra för mycket.
Däremot tänker jag se det som nästa inlägget är början.
Börjarn på min nya blogg, nästan inlägg kommer bli en presentation.

Hejdå min gamla blogg, mitt gamla liv och mitt gamla jag.

17/1, lördag.

Min dag har varit supermysig. Tog en lång, välbehövlig sovmorgon. mmmh. Åkte in till stan och träffade Sandra. Satt på Wayne's Coffeé, drack latte och pratade ett bra tag. Tog en sväng förbi DIN SKO också, provade rätt storlek av mina ögonstenar. Just gotta love them! När vi skiljdes åt tog jag tunnelbanan till huvudsta och gick därifrån till tallbacka. Kollade på Oscars match, de vann ganska stort. Olivia och Hanna dömmde, inte konstigt att de vann (ironi så ni trögfattade förstår). Efter det for vi och handlade middagsmat som jag nyss har ätit nu. Mer kyckling åt folket. Nu ska jag snart röra på mig igen. Ikväll sitter jag barnvakt från 17 till ca. 21. Önska mig lycka till!

has no one told you she's not breathing?

Mina problem är följande:
- min dator saknar word, vill inte skriva för hand.
- jag är äckligt nervös, kan inte sova.

There you go. Allt känns pannkakssmet just i detta ögonblick. Har tusen och åter tusen ideér för mitt projekt , men word är någon som krävs för att fullfölja mina planer. Dessutom är jag trött mentalt så jag glömmer massor med viktiga saker, typ att andas. Skulle behöva ett blondinband "ANDAS IN. ANDAS UT. ANDAS IN. ANDAS UT .. " Men att tillägga på min plus sida är att jag är på god väg att bli lycklig på heltid igen.  Händer mycket nytt nu ett tag framöver, sånt behöver jag. Nu behöver jag sova, vet egentligen inte ens varför jag sitter här just nu.

has no one told you she's not breathing?
cause she doesn't anymore.
you left and took her breath with you.

-

I can't be who you want me to be, belive me I've tried.
I'm tired of waiting for you to love me for who I am.
One day you'll see me, the real me.
You'll regret everything you've tried to change about me.
And I'll be out of your leauge.

fullbokad

Tidiga mornar och sena nätter passar mig alldeles utmärkt.
Mest för att jag är så otroligt snabb på morgonen skulle jag tro!
Är faktiskt inte helt trött heller och klockan är 7.50. Credd till mig.
Dessutom slipper jag åka buss till skolan, pappa droppar mig på vägen! =)

Dagen kommer bli lång. Tre lektioner i skolan varav den sista är i Duvbo.
Efter det ca. 14.20 ska jag åka till mammas jobb, andra sidan sundbyberg.
Där ska jag vara till typ 18.00 någonting och därifrån skulle vi gå hem.
Kommer inte vara hemma före 19.00 skulle jag tro för vi skulle handla på vägen.
Nu strax ska jag smsa Sandra och höra hur det blir med henne =).
Men först väntar två och en halv timmes måleri nu på morgonen. Segt.

15/1, torsdag.

Det här var inte meningen, inte idag heller. Men eftersom jag har varit mycket pigg hela dagen så tycker jag inte det gör något om  jag är uppe en stund till. Somnade efter 1.00 någonting igårnatt så .. jag låter det tala för sig själv. Idag i skolan fick jag mitt slutbetyg i kursen "arbetsmiljö och säkerhet" det blev ett VG som jag är grymt nöjd med! Har aldrig haft ett jobbigare ämne, jag fattade absolut ingenting. Fick mitt teori-betyg i "färglära" också, där fick jag faktiskt MVG! Kan dock ändras om jag failar på det praktiska, men så lär det inte bli jag är riktigt duktig på vägg och takmålning måste jag få skryta lite med. Efter skolan var det bara till att skynda hem och byta om. Kom ner till hallen typ 18.00. Gick ut och sprang 5km rundan, sällskapade med Therese. Idag var det faktiskt väldigt skönt att springa. Dock förstår jag inte allt Therese säger, hon är en av de fem norskor i damlaget. Fick gissa lite och säga "VA!?" ganska många gånger. Men det gick bra, hon förstod inte allt jag sa heller! Väldigt mycket folk nere idag, tror vi blev 28st. Sånt är så roligt! Efter träningen var det tydligen möte med damlaget och där skulle jag uppenbarligen vara med. Det blev ganska mycket senare än jag trodde. Vi käkade och pratade i lite mer än en timme. Fick inte reda på så väldigt mycket intressant mer än att jag är uttagen till a-truppen på söndag. Hem kom jag vid kanske 22.15, då pratade jag med mamma en stund och sen plockade ihop allt jag ska ha med imorgon, duschade och fastnade här. Hittade Simons blogg, han har ju flytt sverige så det var lite kul att läsa där faktiskt. Nu sitter jag här och hoppas på att mitt adrenalin ska sluta pumpa och jag vill bli så trött att ögonlocken nästan faller av sig själva. Imorgon är det skola, mammas jobb - ska leka lite med lilltjejen jag ska sitta barnvakt hos på lördagkväll och förhoppningsvis ska jag träffa Sandra på kvällen också :). Ska smsa henne first thing tomorrow. Men för att det ska hända måste jag sova och det tänkte jag försöka med nu.

klockan var faktiskt innan 00.00 när jag började
och allt handlar faktiskt om torsdagen också!

helena pernehagen

Jag fastnade här. Inte bra, alls. Men jag bara måste säga en sak.
Gå tillbaka i bloggen ungefär ett år. Januari-inläggen är helt underbara.
Tycker jag. Humor på hög nivå. Speciellt tandborstincidenten med Coffe.
Sen skrev jag väldigt gulligt också på flera ställen.
ÅH VAD JAG SAKNAR MIG SJÄLV!

little too late

Åh, det blev lite sent det här. Men för mig är det nog inget dåligt, ju mindre jag sover desto piggare kommer jag vara imorgon. Sova kan jag dessutom göra när jag blir gammal, ung och pigg säger de väll? Just nu är jag dock inte så pigg, men det gör inget för sängen står här precis bredvid mig. Ska slå på ett OTH avsnitt och somna i min egen takt så blir morgondagen något bra den också. Min buss går 8.04 imorgon så jag slänger nog upp något här innan. Sovgott.

-

I guess I just lost myself being someone else.
I tried to kill the pain, nothing ever helped.
I left myself behind somewhere along the way.
Hoping to come back to find myself someday.
Lately I'm so tired of waiting for you, to say that "it's OK".
So please, would you one time just let me be myself?
So I can shine with my own light.
I'll never find my heart behind someone else.
I'll never see the light of day living in this cell.
It's time to make my way into the wold I knew.
Take back all of these times that I gave to you.

the love of my life

När livet är kasst.
När livet är underbart.
När jag är ledsen.
När jag är glad.
När jag är arg.
När jag är trött.
När jag är pigg.
När jag vill.
När jag inte vill.
När det är vinter.
När det är sommar.
När det är vår.
När det är höst.
När ingen annan finns där.
När alla andra finns där.
Hela tiden
Handboll.


Kom hem från träningen för en stund sen. Intervallerna hoppade jag, friidrottsgolvet är för mjukt för mina knän. Både bra och dåligt. Sprang lugn istället så fick iallafall ut något av det. Hallträningen gick galant idag. Mycket rolig träning! Nästan som träningen vi hade med 92:orna igår. Men jag visste redan vad det förväntade sig av mig i övningarna så jag briljerade stundtals. Happy feet. Åh, blir så lycklig av den där bollen och hallen och folket. THE LOVE OF MY LIFE. Det finns inget i hela världen som skulle kunna få mig att sluta, handbollen är min andra halva. Även om jag skulle träffa underbaraste killen skulle han aldrig kunna ge mig vad handbollen gett mig de senaste åtta åren. Nej, om någon skulle be mig sluta skulle de be mig sluta vara mig själv. Det går jag inte med på. Handbollen är helt enkelt jag - rakt igenom.  

ZZzzz

Det där med sovmorgon måste vara en bluff. Onsdagar är alltid jobbigare än alla andra dagar. How comes? Kom hem vid 16.00 ungefär, då la jag mig bredvid bebisen i sängen och somnade, slummrade iallafall till i säkert en timme. Dödskönt! Mindre skön nu, eftersover (som baksmälla fast gällande sömn, you know) fortfarande och jag ska ner på damträningen nu. Sitter här i Oscars (!) overall. Hittade inte min men hans passade väldigt bra faktiskt. Vi har hallträning+självmords-intevaller idag. Dom intervallerna är inte att leka med. Blir troligtvis ensam 92:a idag också, hoppas Miranda är där iallfall! Önska mig lycka till så får vi se om jag lever efter intervallerna.

14/1, onsdag - special day.

Godmorgon alla pigga!
Här har vi varit vakna i fyrtio minuter, Ella&jag.
Hunnit med ganska mycket faktiskt, eller lagom mycket. Vi
är klara för att gå till bussen, men den går inte för än 9.41.
Idag är en speciell dag, jag ska få träffa Martin. WOHO!
För er som inte vet så är det Ellas boyfriend.
Nu ska vi eller JAG hur som helst vara social och snart dra oss
mot bussen. Kort dag idag, börjar 10.00 slutar 15.00.

Mathilda Olausson

Det här kom att bli den officiellt sämsta dagen i mittl liv. ALDRIG har
jag varit så ledsen som idag. Inte ens skolavslutningen slår det här.

Mathilda Olausson. Jag älskar dig .. alla dagar utom idag.
De senaste åtta åren har du alltid funnits där.
Minst två dagar i veckan har det varit du&jag mot dem.
Vad händer nu? Ska jag stå där ensam som ett annat ufo?
Mathilda, jag behöver dig i mitt liv mer än du tror.
Aldrig har jag varit så ledsen som jag var och är idag.
Det finns inte ens ord.
Jag vet inte vad jag ska skriva.
Inget är tillräckligt.
Det här kom att bli den värsta dagen i mitt liv :(

rosa och äckelspackel.

Skolan idag var .. intressant. INTE! Inget speciellt hände.
Fick dock ganska mycket gjort på målerit. Fightades med
spacklet i nästan en timme ioförsig, men resten av tiden var bra!
Är lite avundsjuk på Ella. Hon har fått börja måla med rosa i sitt rum.
Vill också, men Robban gillar inte mig så .. det ena leder till det andra och
nu ser mitt rum ut som någon som aldrig förut synts! USCH!
Nu sitter jag här med Ella. Hon kikar lite på bilder från när jag och Aron var små.
Gulliga vi var. Snart ska vi ner till Råstapark och jag ska träna. Ella ska glo! ;)
Kanske återkommer vi med ett dubbeltrubbel inlägg senare.
puss.

13/1, tisdag - tomt.

Godmorgon. Uppe alldeles för tidigt, igen. Helt seriöst borde
det vara föbjudet att börja skolan innan 10.00. De första 2,5 timmarna
är jag ändå helt borta!
idag börjar jag 8.30, det funkar inte.
Har tre lektioner idag. Måleri. Matte. Engelska. Slutar 15.00.
Sen föjler Ella med mig hem idag, hon ska sova här inatt så hon får
lite sovmorgon imorgon. Och ikväll har jag träning.
Nu måste jag springa!

stora lilla syster.

Det är hög tid för mig att duna nu om jag ska vara pigg och tillmötesgående imorgon. Får sovsällskap av min stora lillasyster som snart växt om mina 168cm. Helt sjuk, min lillebror växer snart också om mig. I framtiden är det jag som dinglar med benen från mattkanten, hemsk tanke! Hur som haver är det väldigt skönt att inte behöva sova ensam, jag sover inge bra då! Inatt är Johanna mitt mentala stöd, imorgon natt blir det Ella. Någon frivillig till natten onsdag-torsdag? Nej, så lågt tänker jag inte sjunka. Får gå till attack med mina hundögon och flirta med Johanna igen. Kanske Oscar.
godnatt.

en bild säger mer än tusen ord

-
jag orkar inte längre

alldeles lagom.

Det är så tråkigt att skriva negativt här så ofta. Allt jag vill skriva är negativt i era ögon eller för personligt för mig att skriva. Jag vet att det finns flera där ute som tycker jag lämnar ut mig själv, skriver lite för mycket och alldeles för mycket. Då ska ni veta att det som skrivs här är inte ens hälften av mitt liv, mina kännslor eller mina tankar. Ibland funderar jag på att lösenords spärra bloggen och faktiskt skriva allt. Ge lösenordet till de jag verkligen litar på och bara låta mina tankar och kännslor svämma över. Det finns så mycket jag vill skriva om, som jag vet skulle bemötas på ett så extremt dåligt sätt att jag inte vågar. Inte ens mina allra närmaste förstår mig helt, hur mycket de än vill tro det. Det finns ingen som förstår helt, för ingen har någonsin gått igenom precis det jag gör nu. Liknande situationer har väll var och varannan människa varit i, men det finns ingen som verkligen kan se mig i ögonen och säga att förstår precis hur jag känner. För det vet jag inte ens själv. En dag hoppas jag på att kunna skriva mer om vem jag faktiskt är och inte om fasaden jag byggt upp. Tills dess har ni ytterligare en blogg att läsa om en flicka som egentligen inte finns mer än på låtsas och i mitt skådespel.

try to fix me, I'm broken

min nya bebis

Var nere i centrum om köpte min efterlängtade kalender idag!
Lycklig. Tyvärr fanns inte den man kan lägga in valfri design.
Köpte en svart med 2009 tryckt i ena hörnet istället.
Kanske inte den mest personliga men jag gillar den iallafall.
Kommer bli personlig som bara den med tiden!
Älskar att sitta och skriva ner dittan och dattan.
Kommer bli överdrivet mycket skrivet i den här innom ett par dagar.
Nu ska jag hur som helst hitta lite mer viktigheter att skriva ned
och sen ska jag försöka fixa en ny design här på bloggen.

senare mina vänner .. senare.

ändrade planer.

Okej, jag måste medge att skolan inte var så jobbig idag.
Fick mycket gjort och hade inte tråkigt många minuter.
Mötte mamma på vägen hem, tog en promenad istället för bussen.
Nu, fram tills nyss var jag inställd på att gå och träna. Längade faktiskt.
Men så blir det inte för vår träning är inställd. AIK har match i solnahallen,
matchen ska sändas på tv och då får inte vi vara där. Jävla innebandy.
Planerna för kvällen blev istället nu straxt ska jag se one tree hill.
Sen ska jag ner till centrum med mamma, ska införskaffa mig en kalender.
Sen ska jag nog läsa min bok ett bra tag ikväll.
But for now .. one tree hill <3

12/1, måndag - begär.

Godmorgon alla pigga och glada.
Alla som inte är som jag med andra ord. Fiifan vad trött jag är.
Alltså jag skulle göra vad som helst för att få lägga mig under
täcket i två timmar till, vad som helst! Men det får jag inte. Skola om
femtio minuter, bussen går om trettio. Bild. Med Ulf. Inte roligt.
Nu sitter jag och försöker få i mig lite frukost, går väll lite sådär men lite.
Min dag är ganska okej ändå idag. Bild i lite mer än en timme sen
svenska i femtio minuter, lunch och tre timmar måleri. Jag tror jag överlever.
Sen blir det till att gå hem, mamma och jag skulle ta en promenad. SKÖNT!
Ikväll är det träning också, längtar faktiskt! :)
Nu ska jag borsta gaddarna och börja trippa mot hallen.

puss.

kärlek inte mindre än tio gånger

Dags för mig att krypa ner och sova.
Mitt goda humör som förövrigt funnits ganska länge nu
försvann nyss och jag har ingen vetting aning om varför.
Filmen är snart slut, jag älskar den - så gullig! :)
Tror kanske att det är filmens fel att mitt humör sjönk.
Ska inte kolla på mer kärleksdravell förens mitt eget
kärleksliv börjar existera igen. Blir bara deppig!
Vad jobbigt allt blev. ALLT runt omkring mig stavas K Ä R L E K.
Det finns i allt. Böcker, filmer, bloggar, musik, vänner.
Alla pratar om kärlek och inget annat. Även om majoriteten
grubblar över deras obefintliga kärleksliv så är det kärlek.
Jag blir bara deppig av sånt. Finns det inget annat att prata om?
Skriva om? Sjunga om? Filma? Tydligen inte.
Märker väll det ganska mycket på mig själv.
Har ett litet hemligt projekt som ni kommer få ta del av i
oktober/november någongång. Det projektet kretsar i princip kring vad
om inte kärlek. Jag blir gaalen.
Nu ska jag läsa lite om den omöjliga kärleken mellan
Edward och Bella.
Kanske slå på ett avsnitt av kärleksdraman i one tree hill.

KANSKE BORDE BÖRJA KOLLA PÅ SKRÄCK,
DÄR ÄR DET VÄLL INTE SÅ MYCKET KÄRLEK?

sovgott.

vi tuggade taggtråd och föll

Fallet var lugnt, vi spelade super! Vi hade ganska roligt också, Arboga hade med sig sin .. peinsonärsförening. Ett gäng stenåldersmänniskor och en och en annan mammut satt och tyckte sig kunnda dömma damhandboll bättre än två utbildade domare.De klagade rätt rejält även på våra tränare, men det var bara att skratta bort det dom sa var riktigt korkade kommentarer! Dagens dos av humor helt klart!
Fallet var dock ganska hårt. Tror vi förlorade med ca. 15 bollar. Men det gör inte så mycket vi fick ut två av dem på röda kort. Jag fick min obligatoriska utvisning. Vi hade roligt. Nu är det bara och ta nya tag, på söndag väntar Huddige. Får se om jag spelar då.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla film. A Lot Like Love. mmh, ska ladda upp nu inför våren med massa vårkännslor i form av lite sliskig kärlek.

tugga tandtråd och kör över

Nu börjar det bli dags för mig att röra på mig.
Match om två och en halv timme, samling om en.
Men jag ska ska gå och så ska jag vara där ett tag innan.
Det är Arboga vi möter och sist gick det väll inge vidare.
Iallfall inte för mig, laget spelade dock bra trots förlust.
Men idag tuggar vi tandtråd och kör över dem!
Önska mig lycka till.

& alla som tycker om handboll live.
Råsta Park, avkast 18.30.

musik på mitt sätt.

När jag lyssnar på musik är det alltid texten som gör att jag fastnar.
Oftats är det bara en vers eller textrad, ibland mycket mer.
Nu tänkte jag lista upp mina tio favoriter just nu och den eller de
raderna som fått mig att falla pladaskt. Enjoy!

1. Linkinpark - Leave Out All The Rest.
"never been perfect but neither have you
So if you're asking me I want you to know

When my time comes, forget the wrong that i've done
Help me leave behind some reasons to be missed
Don't resent me and when you're feeling empty
Keep me in your memory leave out all the rest
"
 
2. James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings.
"
When I love you it's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else
"

"
You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore when I love you a little less than before
"

3. Evanescence - My Immortal.
"
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
I held your hand through all of these years
But you still have all of me
"

"
I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along
"

4. Nickelback - If Today Was Your Last Day.
"
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride
"

"
If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
"

"
Would you forgive your enemies?"

"
What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
"

5. Beyoncé - If I Were I Boy.
"
It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong
"

"
But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed
"

6. Cervello - Stay And Bleed.
"
There's something in the way 'cause I can't breath.
There's something in the way 'cause I can't see.
"

"
It's okay if you want to go away and pretend that you don't bother.
It's okay if you want to leave my side.
I'd hope that you would rather stay with me, why won't you stay with me?
"

"
When you did call me feeling blue I wind up in a dissapation.
WAITING.WANTING.DREAMING.
Reaching out in hopeless longing."

7. Kate Voegele - You Can't Break A Broken Heart.
"
You can't break a broken heart
so try your best now, baby
try your best to break me
you can't break a broken heart

No damage you can do now,
I'm immune to you now,
You can't break what broke apart
"

"
so don't waste your time
your time has come and gone
What're you here for,
you can't hurt me anymore
"

8. ABBA - One Of Us.
"
Now it's different, I want you to know

One of us is crying, one of us is lying
In her lonely bed, staring at the ceiling
Wishing she was somewhere else instead
One of us is lonely, one of us is only waiting for a call
Sorry for herself, feeling stupid, feeling small
Wishing she had never left at all
"
 
9. Papa Roach - Scars.
"
I tear my heart open, I saw myself shut
And my weakness is that I care too much
My scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel
"

"
I tried to help you once
Against my own advice
I saw you going down
But you never realized
That you're drowning in the water
So I offered you my hand
Compassions in my nature
Tonight is our last stand
"

"
I can't help you fix yourself
But at least I could say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life
I can't help you fix yourself
But at least I could say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life!"

10. Yellowcard - Empty Apartment.
"
Waking up from this nightmare
How's your life
What's it like there
Is it all what you want it to be
Does it hurt when you think about me and how broken my heart is
"

"
It's okay to be angry and never let go
It only gets harder
The more that you know

When you get lonely
If no one's around you know that I'll catch you when you're falling down

We came together but you left alone
And I know how it feels to walk out on your own

Maybe someday I will see you again
And you'll look me in my eyes and call me your friend
"
 
"
Answer no to these questions
Let her go
Learn a lesson
It's not me
You're not listening now
Can't you see something's missing
You forget where the heart is
"
 
Alla låtarna är enkla att hitta på youtube och värda att lyssna på! :)

11/1, söndag - time here it passes too fast.

Vart tar dagarna vägen, tiden går och jag får absolut inget vettigt gjort! Igår efter matchen var jag trött så gårdagen sovs till största delen bort. Skönt förvisso tråkigt och andra sidan. Nu har jag varit vaken i kanske två timmar. Har packat inför matchen ikväll och kört något uppdateringsprogram på datorn. Om tre timmar ska jag börja dra mig mot sporthallen. Sen var den helgen slut. Nej, tiden går alldeles för fort numera. Måste ta tag i det här! Spel-ledig nästa helg då ska jag göra något vettigt. Punkt.

10/1, lördag - senare.

Jag somnade och det var så skönt. Tog en voltarenT och satte på
Harry Potter och de vises sten. Efter fem minuter sussade jag sött.
Drömmde konsigaste drömmarna!
Sov i nästan två timmar, var faktiskt ganska pigg efter det!
Pappa lagade mat idag, mmh. Supergott var det.
Nu ska jag sätta mig och såsa i soffan. Trött, tröttare, Helena.

10/1, lördag - ledsen.

Det här är dåligt, jävligt dåligt. I början var vi trettiofem tjejer, idag är vi förvisso bara femton-sexton stycken kvar. Men att vi knappt får ihop ett fullt lag till match är katastrof. Idag var det så. Vi fick ringa ner en extra spelare för att ha en avbytare, denne avbröt dock i andra halvlek så stod vi utan någon igen. Med tanke på det och på hur fula Rimbo är så gjorde vi en enormt bra prestation, vi som var där. Vi krossades med fjorton mål tror jag. Men mot Rimbos elitlag och utan avbytare är det en bra match! Så cred till alla som spelade, vi slet som vargar! Imorgon är det match för mig igen. Vi är två från A-flickorna som ska spela med A-damerna imorgon - Olivia & jag. Råstapark 18.30.
Nu har jag fruktansvärt ont i huvudet. Ska stänga av burken och gå och lägga mig en stund. Var bara tvungen att sitta lite vid datan fick ju tillbaka min bärbara idag. LYCKA!

taggad till tänderna

-
Dålig bildkvalitet, klaga inte på mig klaga på fotografen.
Imorgon är det förmodligen det den här säsongens "viktigaste" match.
Rimbo på hemmaplan.

Vi ligger på samma poäng i serien, etta och tvåa ligger vi.
Rimbo leder på målskillnad allt annat är lika.
Vi vann förra matchen mot dem vid lucia.
Men liksom vi är taggade lär de också vara det,
de nästan mera eftersom de torskade på hemmaplan.
Vi måste vinna för att ta oss upp i ledningen igen.
Nu tuggar vi tandtråd och kör över dem.

-för min skulle vinner vi igen, jag låg hemma sjuk när ni vann förra.

James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings

Let me hold you for the last time.
It's the last chance to feel again.
But you broke me,
now I can't feel anything.

When I love you it's so untrue.
I can't even convince myself.
When I'm speaking it's the voice of someone else.

It tears me up.
I try to old on but it hurts too much.
I try to forgive but it's not enough to make it all okay.

You can't play on broken strings.
You can't feel anything that your heart don't want to feel.
I can't tell you something that ain't real.

The truth hurts and a lie's worst.
How can I give anymore when

I love you a little less than before?


till alla som hjälper mig tillbaka

I WANT MY PAST TO BE
SOMETHING GOOD TO REMEMBER



Först vill jag säga TACK! Tack för att ni inte lät mig försvinna totalt.
Tack för att ni orkat lyssna och för att ni fortfarande gör. Utan er hade
jag inte stått på stadiga ben idag.
Förmodligen hade jag legat i sänge
och tyckt synd om mig själv dygnet runt. Det gör jag inte nu, tack vare er.
Ni har hjälpt och hjälper mig fortfarande genom de tuffaste dagarna.
Så tack för att ni bryr er om mig tillräckligt för att orka med mig nu.

Nu kommer jag till syftet med texten. Jag uppskattar verkligen att ni
orkar sitta och prata om det som var. Jag mår bättre efter varje gång!
Dock finns det bland er ett par stycken som verkar vilja att jag ska hata
honom. Ni berättar om vilken hemsk människa han är, hur han aldrig
älskade mig, var otrogen och ljög om allt. Bara så ni vet lyssnar jag inte
på det. Sättet jag kännde honom på måste inte vara samma sätt ni
känner honom på. Jag tror inte på att det finns elaka människor,
bara förvirrade, osäkra och fega
. Så snälla låt mig behålla den bra
bilden jag har utav honom. För mig var han något bra och när jag i framtiden
ser tillbaka på mina tonår vill jag se honom som något bra.
Inte som det monster ni försöker intyga mig att han är.
Jag tänker inte spekulera i om ni har rätt eller inte.
Peronen jag kännde var inget monster, han var en pojke som inte riktigt
hittat sig själv ännu.
Jag kommer aldrig kunna hata den personen.
Så vill ni mig väl slutar ni omedelbart med att informera mig i tid och otid
om hans brister. Antingen det eller också slutar jag prata med er.
Jag vill komma ihåg honom precis som jag kännde honom.
Jag vill inte att det lilla bra vi hade vill jag inte ska fläckas ned av
era negativa erfarenheter av honom.
Låt mig behålla min uppfattning.
Låt mig få ha kvar bra minnen.
Låt honom bli något positivt att se tillbaka på för mig.

9/1, fredag - som om lov inte existerar.

Tillbaka till verkligheten som känndes fruktansvärt overklig imorse 6.30 när klockan ringde. Jag svor för mig själv att nästa lov ska jag inte vända på dygnet och så gick jag upp. Mitt löfte till mig själv kommer aldrig hålla för jag har sagt samma sak sen jag gick i sexan. Var påklädd och klar när klockan var 7.00, ingen kan någonsin kalla mig långsam. Satte mig i soffan och sov med öppna ögon tills det var dags att gå till bussen som gick 7.52. Halvsov på bussen och var i skolan ganska tidigt, bara jag och Fredrik där. Första lektionen var måleriteknik, försökte jobba men Jessica och Jenny (simon) ville inte jobba idag så jag blev störd med jämna mellanrum. Sen var det engelska, lektionen gick väldigt fort. Måste säga att det var skönt att vara tillbaka, back to basic. Jag behöver lite basic för att vara helt nöjd tror jag.
Gick med Jenny och lunchade sen gick jag mot dagis. Myste och blev nedkladdad där i ett några timmar sen åkte jag hem. Nu väntar på maten som inte kommer förens om en timme, kommer svälta ihjäl slängde halva min lunch idag!
Hur som helst nu är vårterminen igång. Andra terminen av sex. Det kommer gå fort, jag älskar våren så under den perioden brukar allt vara som bäst. Nu ska jag sätta mig i soffan och svälta i en timme, sen mat!
Ska ta det lugnt hela kvällen, imorgon har vi viktig match. Vinner vi tar vi tillbaka serieledningen.

ÄTA SOVA HANDBOLL

Efter allt gick träningen mycket bättre än jag hoppats på och fort gick det. Gick först och sprang med Miranda, 5km i snöslask är inte att leka med. Sen delades vi upp på två sidor, jag hoppade lite mellan a-flickorna och damerna. Lyckades få Erik ur balans riktigt bra några gånger tycker jag. Mix-matcher på slutet, eller egentligen var det nog laget inför söndag mot ickelaget inför söndag när jag tänker efter. Mig blir det handboll för båda dagarna iallfall. Ska bli kul.
Lördag 10.00 i tallbacka mot Rimbo med A-flickorna.
Söndag 18.30 i råstapark mot Arboga med A-damerna.
Nu måste jag krypa ner i sängen och hoppas på att det går fort att somna! Ska nog börja från början med One Tree Hill. Imorgon blir det till att gå upp tidigt igen. Kommer vara helt död imorgon. Skönt att jag bara har två lektioner iallafall, sen drar jag mig mot mammas dagis tror jag. Nu ska jag bara kolla busstiderna och sen gå och sova.
Godnatt :)

jag saknar dig



Den här var min älskling för två år sedan.
Hur bra som helst, enkel att använda, lagom stor.
Svår att tappa bort, för den är stor.
Min älskling helt enkelt.
Tills jag lyckades fixa en spricka i skärmen
och få den fuktskadad.
Den dog. Jag sörjer fortfarande.
Satt och kollade lite priser om man kanske skulle
skaffa en ny men för att köpa den olåst ska de
ha 3000 spänn och den här telefonen är old.
Det är inte värt pengarna tyvärr.
Får leva med min inte lika underbara rosa ett tag till.

vintern gör mig deprimerad

Fick ett mycket deprimerande samtal av min far för ett par minuter sedan. Han jobbar sent. Vilket i sin tur betyder att han inte kan skjusa mig till träningen ikväll. Nu är folk som vet vart jag bor och tränar chockade för det är inte långt. Det tar max femton minuter att gå dit så jag borde inte klaga. Men idag är det snöstorm och jag gillar inte snö längre - inte alls! Det var ett väldigt deprimerande samtal, jag som varit så glad i två dagar nu.
Nu ska jag laga lite mat, kycklig tror jag. Blir kombinerad lunch/middag för frukosten blev inte så stadig, ett äpple och en timme senare en banan. Vilket tur att jag bara måste stoppa in kycklingen i micron, jag är sämst på att laga mat. Inte så konstigt att jag inte blev mer än godkännd i hemkunnskapen i åttan.

Kommer ihåg speciellt en gång vi skulle baka typ havre kakor och jag var med Arvin. Vi gjorde smeten, la ut klickar på en plåt och stoppade in i ugnen - precis som alla andra. De skulle vara inne i fem minuter eller tills de blivit dubbelt så stora som när vi la in dem så vi gick runt och pratade lite med de andra i klassen. Så började folk ta ut sina kakor och vi gick till våran ugn och kakorna hade inte vuxit en milimeter. Vi väntade i fem minuter till och fem till efter det. Inget hände. Kakorna blev inte ens brända. Då gick vi till läraren och sa att våran ugn var minsan trasig. Men så var det såklar inte, vi hade bara glömt att sätta på den.


Lite nostalgi här. Nej, nu måste jag faktiskt gå.
Önska mig lycka till .. med allt som kan gå fel.

If today was your last day - Nickelback.

My best friend gave me the best advice.
He said each day's a gift and not a given right.
Leave no stone unturned, leave your fears behind.
And try to take the path less traveled by.
That first step you take is the longest stride.

What's worth the prize is always worth the fight.
Every second counts 'cause there's no second try.
So live like you'll never live it twice.
Don't take the free ride in your own life.

If today was your las day and tomorrow was too late.
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last,
leave old pictures in the past?
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories.
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreaming of?
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars.
Regardless of who you are so do whatever it takes.
'Cause you can't rewind a moment in this life.
Let nothing stand in your way.
'Cause the hand of time are never on your side.

If today was your last day, and tomorrow was too late.
Could you say goodbye to yesterday?




8/1, torsdag - fortfarande ensam.

Är det verkligen bara jag som är ledig i hela sthlm idag? Åtminstone alla jag känner uppenbarligen, som inte bor timmtals härifrån. Det blir helt enkelt ytterligare en dag med mig själv. Men jag överlevde igår så jag klarar mig nog ganska bra idag också! Ikväll är det träning, det kommer bli sjukt jobbigt och så jävla skönt. Har inte tränat sen jag fick influensan ett par dagar innan lucia. Det är nästan en månad utan träningar. Fast jag försökte spela i Arboga med damerna den 21/12, men den matchen gick det inte alls. Andningssvårigheter och hostattacker. Idag måste jag verkligen kämpa om jag ska kunna spela bra på lördag! Men det ska iallfall bli kul att träna, jag har saknat det!
Imorgon är det skola igen också. 8.30 ombytta och klara, iih. Det var hundra år sedan jag hade verkstad också, vart sjuk väldigt olämpligt. Och Ella tänkte ta en dag till lov så henne får jag inte träffa förens på måndag om jag inte lyckas övertala henne. Nej, jag har ingen lust att gå till skolan imorgon. Idrott lär det iallfall inte bli, går nog till mammas jobb efter lunchen då istället.
Nu ska jag försöka äta något. Frukost/lunch, mellanting typ. Kommer komma tillbaka idag. Vet bara inte när och vad som kommer komma upp här. Föresten, jag har under de senaste dagarna laddat upp ca. 70 bilder på facebook. Mest gammla. Men det kan vara värt att kolla, speciellt bilderna från nåtarö - så underbara!

ps. sverige 2 vann igår mot sverige i finalen inför VM.
(sverige 2 är det som ska bli det "nya landslaget" i princip)
Men det var jävligt kul att de lyckades slå det ordinarie landslaget!
Ioförsig på straff- .. men ändå.

there's just too much that time cannot erase

when you cry I'd wipe away all of your tears
when you'd scream I'd fight away all of your fears
I held your hand through all of these years



Dagen börjar gå mot sitt slut. Om man bortser från att jag är den enda i världen som var ledig idag så har jag haft en bra dag, ensam dock. Men det har varit ganska skönt faktiskt. Ingen störde mig idag när jag filosoferade. Mitt liv verkar börja gå i rätt riktning och det är faktiskt sant, utan vänner går man inte vidare. Den här våren ska bli så skön. Snart kommer värmen. Oj, vad optimistiska jag är! Men nästan snart iallfall. Nu ska jag kika på x-effect och ikväll 23.00 är det finalen mellan sverige och sverige på TV4 sport. Så vi hörs imorgon, sov bäst!

-

-

7/1, onsdag - jag vill bli kär.

Nu har jag suttit och kollat igenom bilder från i sommras. Alla bilder, nästa. Vilken längtan jag fick till våren och sommaren nu. Är det något jag är svag för så är det söta klänningar och ballerinaskor. Jag saknar att kunna gå runt i shorts och bikiniöverdel. Jag behöver värme för att vara lycklig och den kommer på våren. Så kommer vårkännslorna. Jag vill helt enkelt ha sommar. NU!
Det var en kärleksförklaring till våren och sommare det där. Gud vad jag längtar. Men iallfall - inatt, när jag inte kunde sova kom jag att tänka på en sak. Det var jävligt länge sen jag var förälskad i någon eller något också för den delen. Jag saknar det också. Jag vill bli kär. Iallfall lite förälskad, kännslan är så skönt! Nu mår jag förövrigt jättebra, bilderna gjorde mig på toppen humör. Den här våren kommer bli underbar, det hoppas jag verkligen och jag ska se till att det blir så!

nu ska jag akta mig för att kolla ut
genom fönstret snön gör mig olycklig.

Kära dagboken.

6/1, tisdag - me, back to buissness? NO!
Lång dag har det varit idag. Inatt låg jag och Johanna och kollade på Sex And The City, somnade inte innan 3.00 iallfall. Vaknade i soffan imorse vid 10.00, åt frukost. Sen städade jag, eller dammade och dammsög mitt rum iallafall. Efter det tog jag en lång dusch. Klädde på mig satte mig vid burken och fixade lite av ett album på facebook och sen gick jag och la mig och kikade på One Tree Hill. Exprimenterade lite vid spisen också, stekte ägg Oscar fick dem - jag misslyckades totalt. Sen kom pappa hem och vi åt middag. Efter det följde jag med honom och farmor till kyrkogården för idag skulle minsan min gammelfarmor fyllt 106år. GRATTIS! Vi gick dit och tände ljus, i all snön. Jäklar vad det har kommit snö till oss nu. Gick hem och åkte vidare mot pappas jobb för att hämta något, vet ej vad. När vi kom hem var det handboll på tv. Sverige - Tunisien. Sverige vann, så imorgon i finalen möter Sverige - Sverige 2. Kul match kommer det bli! :) Nu ska jag fixa lite med albumet på facebook och sen kanske dra ut en sväng, vi får se. Imorgon kommer bli en tråkig dag, ALLA börjar jobba och gå i skolan - utom jag!
-

film

13 snart 30

sovgott :)

trots alla tårar var våra år de bästa i mitt liv

goodbye my former lover.
goodbye my hopeless dream.


du gjorde något otroligt, det ska du veta.
innan dig visste jag inget om vad kärlek var.
innan dig var det aldrig något som var seriöst.
jag var alltid förälskad i någon,
det kunde ändras över en natt.
du gjorde något otroligt, det hoppas jag du vet.
du fick mig att inse att jag egentligen bara
älskade en, inte flera.
du fick mig att älska.
du fick mig att hata.
jag saknar dig,
du var min stora kärlek - min bästa vän!

Kära dagboken.

5/1, måndag - ångest.
Inatt som jag med min bror, vi kollade på film och sen slocknade vi pang bom. Innan vi somnde bestämmde vi iallfall att imorgon ska vi vända på dygnet. Vi ställde min mobil på 7.00 och hans på 7.05. Faktiskt lyckades vi komma upp då, vi kom hela vägen till vardagsrummet och sofforna. Efter tjugo minuters tv-tittande sov vi igen. Vi försökte iallfall! Vi vaknade igen vid ca. 10.00. Inte sent åtminstonde. Sen fick jag lite ångest för att det inte är många dagar kvar tills skolan börjar igen. Gick ner till centrum med mammi, skulle kolla på en vinterjacka - hittade ingen jag gillade. Då gick vi till ICA, jag shoppade idominsalva till mina stackars läppar så nu går jag runt och ser väldigt fjortis ut! Men mina läppar har spruckit varje gång jag skrattat eller pratat de senaste veckor så det behövdes. Nu har jag ångest igen för att lovet snart är slut. Har inte hunnit med mycket alls, typ inget. Hur som helst är idag ingen bra dag för mig känner jag, mina ups and downs är mera åt de senast nämnda hållet idag. Om en timme är det handboll på tv:n = tv tittande för min del. Herrarna spelar mot egypten var det någon som sa. Annars ska jag nog bara försöka få dagen att gå, så det blir imorgon och kanske jag är glad igen. hoppashoppashoppas.
-

true love never fades

JAG KOMMER ALLTID ÅNGRA ATT JAG EJ VISADE ATT JAG ÄLSKADE DIG.

JAG KOMMER ALDRIG ÅNGRA ATT JAG ÄLSKADE DIG.



I can't waste time so give it a moment.
I realize nothing's broken.
        everything's

Don't look back, got a new direction.
I loved you once, needed protection.
You're still a part of everything I do.
You're on my heart just like a tatto.
Just lika a tatto, I'll always have you.

I will never regret you.
Still the memorie of you
marks everything I do.

Kära dagboken.

söndag, 4/1 - VINTER.
Nu har vintern kommit till stockholm, hundra år för sent. Vaknade inatt och höll på att frysa tårna av mig och när jag gick upp imorse visade termometern på -10 grader. Sen ligger det snö på marken nu, inte mycket men det gör det iallfall. För sent. Sov hur som helt inte bra inatt. Johanna kom in till mig vid typ 02.00 sen somnade jag sen väckte hon mig vid 04.30 när hon gick igen. Somnade om och vaknade inte ens när klockan ringde och tro mig, det är nästan omöjligt! Mitt alarm är nämligen avatar. Sök på det på youtube så förstår ni. Nu har jag iallfall duschat, klätt på mig och spelat lite Wii. Ska snart ner till centrum med Johanna och sen ska vi vidare på middag. Får väll se om jag hinner med något mera, skulle inte tro det. Men nu ska jag värma mig med hårtorken eller något, håller på att frysa ihjäl!
-

om jag kunde drömma

"Jag har aldrig försökt hålla en viss person vid liv förut och det är mycket
besvärligaren är jag anade. Men det beror antagligen bara på att
det är just du. Vanliga människor verkar
kunna ta sig igenom en dag utan fullt så många katastrofer."


Okej. Visst brukar jag fastna i böcker och för någon år sedan hade
jag en crush i en kille som hette Jonatan och bara fanns i böckernas värld.
Men inte ens då var jag så fast som jag är i den här boken nu!
Dessutom är vampyrer fruktansvärt sexiga, iallfall de i den här boken!

Kära dagboken.

3/1, lördag - Inatt började på en ny tv-serie. Jag såg nämligen klart One Tree Hill igår så nu började jag på Johannas Sex And The City. Det resulterade i att jag var nära på död när klockan ringe imorse, vilket i sin tur resulterade i en till sovmorgon imorse. Får vänta tills imorgon med att vända på dygnet helt enkelt. Det är mindre än en vecka kvar tills skolan börjar nu, lite ångest. Men och andra sidan är det bara ett halvår kvar tills sommarlovet. "HÅLL UT HELENA!". Iallafall när jag kom upp imorse hjälpte jag mamma med att rulla strumpor och så plockade jag ner allt julpynt, nu är julen slut! Resten av dagen kommer nog vara rätt händelselös. Mina nuvarande planer är iallfall inte många. Mitt projekt för dagen får bli att läsa ut: OM JAG KUNDE DRÖMMA. Som jag förövrigt rekomenderar till .. alla.
-

inte igen och aldrig mer

Won't be so easy this time to hurt me.
You can try!

This time, oh baby, there are no tears left here to cry.
If you think you can wound me like before.
If you think you can do that anymore.
Won't get too far, no.

No damage you can do now.
I'm immune to you now.
You can't break what broke apart.

There's nothing you can do to me no more.
Hurt me before now, won't hurt no more now.
Not this time.

So don't waste your time,
your time has come and gone.
What're you here for,
you can't hurt me anymore!

You're not gonna break me down again,
you're done with doin me the way you did it's gone too far!

You can't break a broken heart.
So try your best now baby,
try your best to break me.

You can't break a broken heart!

jätteroligt

-

ett gott skratt förlänger livet

du tog emot när jag föll, TACK!

2008 var som alla redan vet inte mitt år, alls. -
Speciellt inte hösten.
Det finns dock en person som den här hösten
verkligen fått mig att stå upp när jag helst av
allt skulle legat i sängen och tyckt synd om
mig själv.
Hon har fått mig att skratta åt
saker som i vanliga fall skulle fått mig att
falla ut i gråt. Jag har inte kännt henne länge,
sen den 20augusti mer exakt.
Men under de få månder jag kännt henne
har jag aldrig kännt mig mer rätt.
Med henne kan jag vara mig själv, inga skådespel.
Trots vår inte alltför långa vännskap vet hon
mycket jag aldrig berättat för någon förut.
Hon heter Ella, den här hösten har hon varit
ovärderlig för mig. Och för det vill jag säga TACK!
Du betyder extremt mycket för mig.

Vi har bara kännt varandra i fyra månader,
men de var de första fyra i resten av våra liv!

be yourself is all that you can do.

Snälla någon säg mig, hur kan jag fortfarande vara så naiv?
Varje dag vaknar jag och hoppas på att han har ändrat sig.
Jag menar varför skulle han ändra sig nu?
Han valde bort mig för att jag inte dög.
Jag kan inte bli någon annan, det kommer alltid vara jag.
Och jag räcker inte till - inte då, inte idag och inte om tio år.
Så snälla någon säg mig, varför hoppas jag fortfarande?

Kära dagboken.

2/1, fredag - den tråkiga vardagen.
Det är lov men jag har så tråkigt att jag utan problem skulle kunna tända eld på något bara för att göra livet lite mer spännande. Då har man tråkigt. Roligare blir det inte heller av att jag kom på idiotiska idéer som att städa och tvätta. De briljanta idéerna blev till tvångstankar och nu kommer jag inte kunna komma på något annat förens jag har gjort det. FIX-IDÉER ÄR MITT PROBLEM. Har iallfall börjat med mina hemmafru sysslor, sorterat all min tvätt. Det var inte lite jag samlat på mig, nästan två fulla IKEA-kassar. Kommer få problem när jag ska klä på mig imorgon när jag har hela garderoben att välja på. Så provar jag allt och hälften kommer av någon underlig anledning hamna i tvättkorgen igen. Men man kanske skulle ta tag i det nu, städandet iallfall - tvättstugan är inte bokad förens vid sju. JUSTE! Sen skulle jag ut och gå idag också, ååh. Tiden räcker inte till ens för tråkiga saker.
-

du var inte han

This time, I wonder what it feels like to find the one in this life.
The one we all dream of, but dreams aren't just enough.
So I'll be waiting for the real thing, I'll know it by the feeling.
The moment when we're meeting will play out like a scene,
straight off the silver screen. So I'll be holding my own breath.
Right up 'til the end. Until the moment when.
I'LL FIND THE ONE THAT I'LL SPEND FOREVER WITH.

'cause nobody wants to be the last one there.
'cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There gotta be sombody for me like that.

Första dagen på vadå?

Nyår känns bara som en dålig ursäkt för att få dricka
champange och kyssa andras pojkvänner/flickvänner. Visst?
För det är vad som alltid händer. När klockan står tolv pressar
man läpparna mot vem fan det än är som står närmast och sen
häller man i sig champange hur äckligt det än smakar.

Man lovar att sluta röka, börja träna, äta nyttigt etc.
Snacket går om hur "det här året kommer bli det bästa någosin".
Innan man däckar på det mest olämpliga ställe.
Sen vaknar man idag med fetaste huvuvärken eller ett krossat
hjärta beroende på vems läppar din pojkvän/flickvän pressade
sina emot inatt. Att gå upp är inte ens ett alternativ, det är bara
att sluta ögonlocken och försvinna in i dimman igen.
Tjugofyra timmar till.
Det här året som skulle bli så bra?
Idag som skulle vara första dagen .. av vadå?
Ett år som kommer sluta i samma kaos som förra?
Vad är det att fira, egentligen?


Om man inte är mig såklart. Jag hade behövt få pressa mina läppar
mot vem fan som helst och hälla i mig alldeles för mycket champange
och häxblandningar. Jag hade mått bra av att få somna i en främlings
säng och vakna upp med huvudvärken och illamåendet idag.
Fått vara omedveten om allt i tjugofyra timmar till. Slippa min verklighet.
Så blev det inte och jag tror nästan jag mår sämre än nyårs alkholisterna idag.

Now I've changed, and I want you to know:

One of us is crying, one of us is lying.
In her lonely bed, staring at her ceiling.
Wishing she was somewhere else instead.
One of us is lonely, one of us is only waiting for a call.
SORRY FOR HER SELF. FEELING STUPID. FEELING SMALL.
Wishing she had never left at all.

Nyår i bilder.

Mitt nyår var långt ifrån bra, men Martina hjälpte iallfall rätt bra!
(censuren är mest för er skull, lite för vår)


-
-
-

-
-

-

-

-
-

-

-

-

-

-
RSS 2.0