så att hålla mig borta är mitt enda sätt att älska dig

förlåt för att jag förstörde  ditt  liv
förlåt för att jag krossade  mitt  hjärta

Nedräkningen är i full gång, two days to go.

Nu har jag kärrat ner mig i ett linne, it sucks to be me för jag försöker hålla i mina pengar till efter sommaren. På nåtarö behövs nämligen inte kläder på samma sätt som här. Så länge man har en bikini och en klänning klarar man sig fin-fint, iallafall jag. Särskilt då jag förutspått en rekordvarm sommar. Vi får väll se om jag lyckas hålla i pengarna de sista två dygnen i sverige nu. Förvisso skulle inte 99kr vara någon världskris för min ekonomi men vad duktig jag skulle känna mig om jag lyckades.
Ikväll blir det film mys med min syster som jag inte träffat på flera dagar. Hon drog i söndags och kom hem idag. Så henne har jag saknat en aning. Var inne i stan med henne och min kusin under eftermiddagen. Vi käkade middag och spatserade runt. På vägen hem gick jag och Johanna genom centrum där de instalerat något spel för barn på golvet, svårt att förklara. Som tv-spel fast istället för att skjuta fiskaran ska man hoppa på dem. Kul var det iallafall! Ja, jag provade det var ju inga barn där ändå. Tro mig det kommer spelas flera gången, kanske varje gång jag går förbi!


kusselago
så sjukt snygg när hon äter glass!

Ska vi dansa regndans?

Hjälp, jag smälter sakta med säkert. Sjuk värme! Egentligen ska man väll inte klaga men det här funkar inte i längden min hjärna kokar över och den som knappt tänker klart i normala fall. Katastrof! Det är vad som kommer inträffa om det inte kommer lite regn eller åtminstone lite svalare temperaturer i ett par dagar nu. Sen kan solen och värmen få komma tillbaka till den 9e, då är jag i skärgården och kan bo i vattnet.
Nu ska jag ner till tunnelbanan och börja dra mig in mot stan. Ska in med syster och så ska vi träffa Becca. Mysigt! Var ett tag sen sist men nu när hon är i stockholm passar det ju superbra. Sen får vi en vecka med henne på landet också om ett par veckor. Och nu babblar jag bara utan att tänka. K o r t s l u t n i n g.

Kärlek mina vänner, kärlek.

Rubriker är överskattat.

Jag tuppar snart av, tropisk värme. Solen är varmt välkommen tillbaka om tre dagar när jag slipper gå runt och rensa ogräs i hettan. Helt sjukt, jag kännde mig influensa-sjuk när jag kom hem idag. Som i vintras när jag låg hemma i en vecka med 41 graders feber och kallsvettningar, så kännde jag mig. Solsting kanske det heter?
Så skönt att det bara är två och en halv dag kvar nu. För på torsdag tänker jag sticka tidigare, runt tolv och på kvällen går flyget så då lämnar jag sverige bakom mig för några dagar. Ska bli så skönt! Ett nytt land, där finns inga smärtsamma minnen bara nya att fånga upp. Dessutom är mitt resesällskap mycket bra, min familj är bra - jättebra!
Dags att sova, duscha först sen sova. Så sov gott mina sockersöta vänner.
Försök att inte smälta i solen. Puss.

Du saknas mig just nu.



Hittade den här bilden på Ella's bilddagbok nyss, den är tagen i början av oktober 2008.
Då hade vi kännt varandra i två månader, knappt.
Det är ganska sjukt hur snabbt man kan komma någon så nära.
Nu har det inte ens gått ett år sedan vi träffades första gången men jag
är ganska säker på att det här bara har varit början på något långt.
Jag saknar henne!
Jag älskar henne!

bild tagen från Ella's bilddagbok

Ge mig stress, snälla?

Fyra dagar kvar. Hej kom och hjälp mig det här är inte kul längre. 40 grader i solen och jag slavar i en trädgård som i princip sköter sig själv med andra ord slavar jag inte. Så det var väll egentligen fel ord att använda då jag  a b s o l u t  inte slavar, jag glider runt och räknar minuter tills jag får gå därifrån. 24 timmar kvar i trädgården innan jag får sommarlov.
Ja, men något val har jag knappast det är bara att ta sig i kragen och börja traska mot bussen nu. Jobb 9-15.30, jag lär vara hemma runt 15.00. Önska mig lycka till! Kanske överlever jag även denna dagen ..

Here we go again.

Så trött på att låtsas vara något jag inte är. Perfektion är inte lycka, jag vet. Men det här är det inte heller. Lycka är när allt faller på plats när allt och alla som betyder något finns i ens närhet. Så bra är det inte nu. På det viset har det inte varit på länge. Jag har mycket men inte allt. Girighet, kalla det vad ni vill. Mycket vill ha mer, men så blir det när halva ens liv lämnade och gick vidare utan problem. Tryggheten han medförde finns inte längre och känslan av att älska någon infinner sig inte på samma sätt. Jag saknar honom så mycket! Det är fel mot honom och jag vet det. Men helt ärligt bryr jag mig inte längre för ingen mår sämre än jag utav det. Saknaden är allt jag har kvar av honom. Och utan honom lever jag inte på riktigt, jag överlever bara. Och när allt kommer omkring så handlar det inte om vad jag kan leva  m e d  utan vad jag inte kan leva  u t a n. Tyvärr.  

Jag saknar honom mer än jag älskar honom och jag  ä l s k a r  honom så himla mycket.

Loving memory.

Jag saknar känslan av när hjärtat slår ett extra slag.
Jag saknar hur blodet rusar vid minsta beröring.
Jag saknar att höra ett annat hjärta slå.
Jag saknar ljudet av någon annans tunga andetagen under natten.
Jag saknar tyngden av en kropp ovanpå min.
Jag saknar värmen från någon annans hud.
Och någon annan, det är du.

Hemifrån min trolovade.

Yes, jag är hemma hos Martina nu. Vi ska snart äta mat.
Här ska jag stanna hela kvällen så try not to miss me.
Peace out.


min älskling

Promenad genom stan.

Blev lite sent kanske men det gör inte så fruktanvärt mycket. Har haft en trevlig kväll om än inte som planerat. Var hemma hos My till att börja med vi fixade och trixade ett tag sen vid halv tio drog vi oss mot staden där vi mötte upp Madde och Jessica. Sen vart det in i dimman, nej inte riktigt. Vi hade hur som helst en trevlig kväll och det är väll det som räknas? Även om den inte blev vad vi planerat kanske.  
Kom hem för kanske en fyrtio minuter sedan och My drog väll hem för kanske tjugo minuter sedan. Fick just ett sms om att hon är hemma och hon lever. Vilken tur! Så nu är det dags för mig att smörja in händerna och sedan krypa ned under täcket och sova länge, mycket länge. Tack för kvällen mina vänner och så avslutar jag med den här charmiga bilden på My&Mig efter en lång promenad genom stan.



 

peace and love!

Picture from another time.



då vi faktiskt hade mycket folk
titta vad jag har kommit över, minst tre år sedan den togs
nostalgi och vad jag saknar de som är borta nu & speciellt martina då (nummer 8)
ps. det är jag som står i mitten där längst uppe ;d

Lever för helg och ledighet.

Det är fredag och nu är jag ledig ända tills på måndag. Ja, jag är  l y c k l i g!  Helgen kommer bli super om allt klickar. Ikväll blir det till att gå ut med My och troligtvis följer även Madde med. Imorgon är det tvättstuga under förmiddagen och sen middag hos Martina på kvällen. Söndagen spenderas vid fint väder tillsammans med My och hennes pojkvän på huvudstabadet. Det kommer bli en bra helg om allt klickar ja.
Nu ska jag hoppa in i en dusch och kanske måla om mina stackars naglar en gång för alla.

puss&sådär

En bild säger mer än tusen ord.



bad i vad som antagligen är sveriges äckligaste sjö, men det var roligt

Je ne sais pas!?

Gjorde just ett av facebooks tiotusentals test det här hette: kan du din franska. Fråga Jenny, Johanna, Freja eller Tobias. Varför inte fråga hela franska-gruppen? Jag var sämst tillsammans med Freja,Tobias och Aron. De lektionerna spelade det ingen som helst roll ifall jag var vaken eller sov, lyssnade eller inte jag förstod ändå  i n g e n t i n g. Mina återkommande fraser blev: je ne sais pas på svenska jag vet inte och je ne comprens pas på svenska jag förstår inte. Det är det enda jag kan säga på franska som faktiskt skulle kunna komma till användning i frankrike. Den tredje och sista frasen jag kan är tu es ma vie som betyder du är mitt liv men hur ofta säger man det till någon?
Vad jag vill komma fram till är att på testet jag gjorde fick jag MVG.
Kanske satte hon fel betyg på mig eller också är jag en jävel på att gissa!
FACEBOOK-test är inte så pålitliga med andra ord ..


.. fan jag som trodde på allt om mina livs kärlekar och dödsdatum
HA HA HA

En vecka till sommarlov.

8 dagar avklarade bara 5 kvar. Idag var faktiskt en helt OK dag på jobbet. Bullbak och på uppdrag med min handledare. Hon ska ha cred för hur hon är, helt otroligt bra med människor! Tack vare henne gick dagen snabbt och jag hade det till och med roligt idag. Så synd att hon går på semester nu. Skönt för henne ..
Efter jobbet stod Jenny och väntade på mig utanför. Vi tog en promenad till solna centrum och vandrade runt där en stund. Sen gick vi till ICA och köpte nektariner, vindruvor och jordgubbar som vi sedan satte oss i solen med och tryckte i oss. Tyvärr kunde jag i sola då jag är bränd så där satt jag i min skjorta och svettades halvt ihjäl. Till klockan sex satt vi där.
När jag kom hem var det bara att dra på sig träningskläder och ta bussen upp till My. Vi drog till hagaparken sprang en 3-4km, tränade lite fys och snackade en massa. Det är fint där! Nästan tre och en halv timme var vi där. Känner mig riktigt duktig, har nästan följt träningsprogrammet i år. Notera  n ä s t a n.
Nu är det dags att duscha och sova. En dag till på jobbet innan helg. Hoppas på att kunna sticka lite tidigare imorgon. Vi får se hur det blir med det, men hoppas iallafall. Föresten är det en våldtäktsman lös i solna som polisen jagar just nu, lite läskigt det var bara en dryg timme sen jag var ute ..
puss

< / 3

Baby I'm not alright when you go, I'm not fine!

66kr/timmen för att göra .. typ inget.

Meningslöst är rätt ord. För rätt. Dum är jag nog också som klagar på att få pengar för att vara ute i solen och göra inget men jag behöver få göra något annars blir jag galen. Hellre stress än ingenting. Men det är  v a c k e r t, det är det fast så  t r å k i g t  att klockorna stannar. Men som sagt var jag ska inte klaga egentligen jag får betalt för att sola, för att bränna mig och för att få vara i allt det vackra. Det är grönt och blommorna har sakta börjat bryta sig ur sina knoppar. Det är vacker men ack så tråkigt. Nu har jag bränt mig också, rejält. Imorgon får jag inte gå i linne längre så då blir det en skjorta och shorts. Sex dagar kvar, hälften är gjort nu .. 

                        
                                                        (klickbara bilder från jobbet)

Gav upp en stund tidigare än jag borde idag också. Drog med Johanna och Mathias till huvudstabadet och det var så sjukt skönt. Vattnet var kallt och solen varm. Tror jag somnade en stund därav mina extra röda axlar just nu. Men det gör inget det är sommar, om sex dagar är jag ledig och redan till helgen kommer det bli roligare. Det är sommar, det har jag inte fattat riktigt ännu det kommer jag inte fatta förens jag sitter på flyget om en dryg vecka. Sommar.

Ge mig sommarlov, snälla?

36 grader varmt och jag laddar för sex timmar i solen. Det är skönt, de första två timmarna .. Jag kommer bränna sönder mig om det fortsätter såhär ingen solskyddsfaktor i världen stoppar det här effektivt. Sju dagar till. Orkar inte en sekund till jag kommer vara så trött på att vattna blommor. Men det är väll bara att ta sig i kragen och dra sig dit, pengar är väll aldrig fel att ha. Peppa peppa jag slutar ju faktiskt om sju timmar.
Ikväll blir det nog bada tror jag. Med Johanna och Mathias, jag hoppas verkligen så iallafall med tanke på att det är 36 grader varmt. Vi får se annars kanske jag lägger mig i kallvatten i badkaret. Nu måste jag gå.
Puss.

Guldkorn förekommer för sällan i våran värld av grus.

Idag då eller igår. Jobbade, det var som vanligt ingen höjdare verkligen inget för mig. Usch. Drog därifrån lite tidigare än jag borde men what the hell, jag behövs inte där ändå. Blommorna behöver inte tillsyn sex timmar om dagen och peinsonärerna blir snart russin om de är ute längre. Suck.
Åkte in till centralen och hämtade Mathias som kom från Uddevalla. Han ska vara här till på Fredag. 199cm lång, jag ljuger inte. Höghus varning. Men han är söt så det gör inget! Dessutom har han en talang. Trevlig prick.
Drog över till My ett tag. Vi var ute och sprang, styrketränade lite och badade. Vi planerade även lite för den stundande fredagen och även torsdagen. Det ska bli kul, något att se fram emot. Jag gillar My, är glad för att hon flyttade hit. Ett guldkorn i min värld av grus.
När jag kom hem bakade Johanna och Mathias muffins så jag hjälpte till. Det var för typ en timme sen och jag har inte hunnit duscha ännu. Så det ska jag göra nu. Duscha och sen sova. För imorgon ska jag till jobbet igen och sola i sex och en halv timme. Kanske vattna de 356.349 blommor som växer i trädgården också - men inte ens det tar sex timmar. Åh, jag får panik bara av tanken. Seven days to go ..

Allt negativt för alltid med sig något positivt.

Nedräkningen fortsätter 8 arbetsdagar kvar till sommarlov.
10 dagar till Budapest.
18 dagar till Nåtarö.
Jag tror jag överlever de resterande 8 dagarna på jobbet för när allt kommer omkring är det inte helt fel att vara ute i solen hela dagarna. Tanterna och gubbarna är också bra söta och komplimanger regnar det nästan, jag är ju så ung och vacker. Kanske ska ta den delen med en nypa salt då 95% av dem bär centimetertjocka glasögon?
Idag har jag planterat blommor och jag har druckit kaffe i alldeles för stora mängder. Men pigg det är jag. Förmodligen överpigg.
När jag kom hem hade jag fått paket med posten, ett armband från ms bijoux och ett nagellack från mavala i färgen sweety. Mycket passande! Jag blev glad, det var fina saker. Nu känns det som jag måste komma ut lite, en promenad kanske skulle vara bra. Dock tackade jag nej till My's förslag eftesom jag trodde jag skulle träffa Jojo men hon svarar ju inte så jag ångrar lite att det inte blev något med My. Men det blir det imorgon istället! :)
Antagligen blir det jordgubba och N ä r  J a g  H ö r  D i n  R ö s t  för min del ett tag nu. En dusch ska också hinnas med men kvällen är ung så jag känner ingen panik, alls.

puss på er

Praying for this heart to be unbroken.

So hard to see myself without him.
I guess it's gonna have to hurt, I guess I'm gonna have to cry. Let go of some things I've 
l o v e d  to get to the other side. I guess it's gonna break me down,
like falling when you're trying to fly.
But I know there's a blue horizon somewhere up ahead, just waiting for me. I know getting there means leaving things behind. Sometimes life's so bittersweet.
It's sad but sometimes moving on with the rest of your life stars with goodbye.

I want to fight for him even though it's wrong.

  

I fell inlove and at some point
the person I love
forgot to love me back.

Lite ledighet skulle inte skada alls faktiskt.

9 arbetsdagar kvar, 11 dagar totalt. Kruxet är att hittills har det bara gått fyra arbetsdagar och jag känner att jag hittade nog fel jobb i år också. Bra att veta till framtiden, inte måleributik och inte trädgårdsmästare/sällskapstant. Vad hjälper det nu egentligen? Nu när jag känner att jag sitter av tiden och gör absolut ingen nytta. Känns värdelöst!
Imorgon efter jobbet ska jag förmodligen träffa min kusselago så det är något att se fram emot iallafall. Var säkert två år sedan vi sågs sist, det blev lite knepigt med det mesta mellan oss då men nu är vi lite äldre och lite smartare förhoppningsvis. Dessutom saknar jag henne och våra pratstunder. Så det ska bli roligt om det blir av! Hoppas på det.
Annars finns det inte mycket att säga. Ska se om jag kanske ska ta mig en promenad med hög musik i öronen innan jobbet imorgonbitti. Det hinner jag om jag går upp kl 6. Vi får se hur länge jag läser inatt.

så imorgon jobb 9-15.30 sen  f ö r h o p p n i n g s v i s  Jojo

puss och sov gott!

En midsommar jag inte kommer minnas.

Så var midsommar slut för i år, nu blir det mörkare och mörkare. Nej vad deprimerande det låter! Sant förvisso men nu ska vi försöka vara lite positiva iallafall. Två veckor till sommarlov på riktigt. 9 arbetsdagar kvar ..
Till helgen. Åkte ut på Torsdagskvällen och möttes av Fanny vid bryggan. Vi gick upp till tälten jag våldgästade hennes första och andra natten så jag la in mina väska där och sen gick vi en promenad. Ganska långt gick vi. Under natten skrämde vi upp varandra bra mycket så jag tror inte vi somnade förens 3.30 kanske.
Vaknade vid 11.00 på Fredagen, midsommarafton. Vi tog en promenad igen och sen gick vi och duschade. 14.30 drog vi oss mot ängen och midsommarfirandet. Då började det regna, första året jag var rätt klädd (midsommar firar jag nämligen alltid i klänning och gummistövlar) det brukar vara soligt. Vi hamnade mellan ett gäng fransmän, det var hur kul som helst. De dansade lite som de ville och sjöng vad de trodde att de hörde - det var kul!
Kvällen spenderades hos William med Sandra, Sara, Elias, Johanna, med flera. Vi spelade Alias som är det roligaste sällskapsspelet jag någonsin spelat. Kvällen slutade med att jag somnade på tre sekunder bredvid Fanny.
Lördag. Fanny och Sofie åkte hem med ettbåten. Johanna och jag stod och vinkade När vi var på väg upp mötte vi Sandra, William, Sara och Elias, de skulle till östermar och vi hängde på. Gick till viken längs bort och klättrade i klipporna. Alla skulle bada men fegade ur när de stoppat tårna i vattnet, alla utom jag och William. Elias klocka mätte ca 11 grader i vattnet, så kallt var det faktiskt inte.
På kvällen var vi på krogen då anslöt även Simon och Didrik till skarad. De som var 18+ drack öl vi andra lyssnade på karaeoken eller prövade snus. Nej men det var väll trevligt. När det började bli för mörkt drog vi upp till William igen och spelade Alias. Kul fast vi förlorade ganska stenhårt. Elias och Simon skulle man fan filma när det spelar och skicka in till americas funnies home videos fast någon svenska motsvarighet då. Jag lovar, de skulle vinna miljoner! När klockan började bli mycket blev det godnatt och "vi ses nästa midsommar" ja Elias är inte ute så ofta. Vi kramade iallafall allihopa och sa hej då för Johanna och jag skulle åka hem tidigt.
Så imorse vid 11.00 åkte vi ifrån ön och midsommar 2009 var slut.
Jag kommer inte komma ihåg den här helgen alls tror jag. Inte för att det jag skrivit varit tråkigt, det är det som varit roligt. Det har hänt mycket runt omkring som inte är värt att nämnas också. En midsommar jag kommer glömma.
Bilder kommer när jag hittat batterier till kameran.

Summerlovin'

-
Glad midsommar, nu blir det nåtarö.

I was all wrong and they knew better.

You too my hand you showed me how.
You promised me you'd be around.
I took your words and I belived.
In  e v e r y t h i n g  you said to me.

I someone said three years from now you'd be long gone.
I'd stand up and punch them out coz they're all wrong.
"I know better coz you said forever, and ever"
But I was all wrong and they knew better.

I wish I could touch you again.
I wish I could still call you a friend.
I'd give anything.


The last kiss I'll cherish until we meet again.
And time makes it harder I wish I could remember.
But I keep your memory you visit me in my sleep.
My darlin' who knew?



Jag lever för dagarna där.

Oj, vart tog den här dagen vägen? Timmarna på jobbet var rätt sega men efter det gick det då fort. På jobbet var jag ute hela dagen, yepp jag är sönderbränd på armar, axlar, rygg och ansiktet ner till halva tuttarna. Såå snyggt! Klippte buskar som vi ska göra till en midsommarstång imorgon. Ja, jag får fira midsommar dubbelt i år. Imorgon är det nämligen på jobbet eftersom typ alla är lediga på fredag. Slapp dag imorgon med andra ord.
När jag kom hem idag började jag packa och städa och packa lite mera. Tog närmare tre timmar att packa till min tre dagars tripp till ön. Vet inte ens vad jag har med mig nu, allt fick plats i min handbollsbag och min vanliga väska. Det är bra gjort! I värsta fall får jag låna lite kläder från Johanna, Sofie eller Fanny, det löser sig alltid.
Som sagt var åker imorgon med 20.00 båten vet inte om jag hinner skriva här innan eftersom jag jobbar till halv fyra och sen hem och fixa det sista, nej rent logiskt borde jag inte hinna och andra sidan hur ofta är jag logisk? Vi får se. Om inte så önskar jag alla en "glad midsommar" eller hur säger man? Min ska iallafall bli perfekt hade jag tänkt, mysiga människor på den bästa platsen du kan hitta på jorden. Vad kan bli fel egentligen?
Ska bara ta mig igenom mina timmar på jobbet först ..

Var vi blinda eller försökte vi inte se?

Du behöver inte lova mig någonting.
Det vi haft försvann med tidens vind.
Och du i gryningen, mot min kind.

Flyg din väg, finn dit liv bortom annan strand.
Lämna mig men kom hem hel igen.

Shoes, a girls best friend.

Okej, jag har aldrig varit mycket för skor pga mina konstiga fötter. På längden är dem storlek 37-38 och på bredden 39-40 vilket gör att perfekta skor finns inte. Dock börjar jag borste från det nu för det finns så mycket söta skor som det inte gör något ifall de är lite stora, små, långa korta, breda, smala, you name it. Idag hittade jag vad som kommer att bli mitt första par med riktigt hög klack, jag skor med klack har heller aldrig fallit mig i smaken eftersom jag varit så extremt bekväm av mig. Men nu, vad jag ska gå sönder mina fötter i dessa skönheter. Dessutom blir jag lång på köpet, mina 168cm kommer med ens växa till 178cm, nicee! Åh, på måndag blir de mina.
-
399kr från DinSko.

16 juni.

Idag kom solen tillbaka, sååå skönt. Fruktade en sommar utan sol tänk vad illa det skulle ha varit om jag haft rätt. Vilken tur att jag hade fel. Tur på jobbet hade jag också fick vara ute hela dagen! Jag jobbar på ett äldreboende tio minuter med buss härifrån. Deras trädgård är fantastisk och där har jag fått jobba idag, happy me. Fixat med rabatter och gräsmattor, tjattrat med lite söta oldiesar hann jag också med. Tror nog de här tre veckorna kommer bli helt OK. Sommarvikarien i köket gör ju inte det hela sämre heller ..
Efter jobbet var jag i centrum med mammi, jag köpte När Jag Hör Din Röst den andra boken i twilight serien. Vet ni vad jag ska göra inatt? Haha. Nu ligger jag i sängen med solfrossa, yes solen tog rejält under dagen. Har superful bränna i ur ringningen och på armarna, gick i T-shirt idag. Men jag får väll leva med det, kanske jämnar ut sig om jag är i solen lika mycket igen imorgon .. med andra kläder. Ska strax kika på vänner och hänga upp min ny tvättade tvätt kanske sätta igång en maskin till. Imorgon blir det jobb och efter det packa för direkt efter jobbet på Torsdag åker jag till ön och firar midsommar.
Nu, kurera min solfrossa, desperate houswifes och läsa.

Alltid men aldrig som då.

Det känns fortfarande jävligt kasst att det behövde sluta såhär men jag är inte bitter.
Det är skönt att minnas och vara glad över vad jag faktiskt fick vara med om.
Sommaren vi träffades var den här låten årets sommarplåga, den och Mr.Lonley.
Mr.Lonley handlade lite om kärlek men på fel sätt så det här blev våran låt.
Nu har jag den på reapeat och försöker minnas allt som var bra i det dåliga.
Det är skönt att kunna lé åt det som idag är dött men som då var allt.
Äntligen.



Don't you know you're the one who makes me smile?
Don't you know, baby look into my eyes.
Oh can't you see what I feel you're everything I need.
Belive and stand by me.

det får leva kvar i mig, låten är du det går inte att ändra på

Sommarjobb.

23.00 dags att sova. Såhär tidigt var det länge sedan jag sov, ska bli skönt. Imorgon är det jobb hela dagen. Lyckades bättre med att hitta ett med rimliga tider i år, förra året började jag ju 6.45 och jobbade till 16.00. I år är det 8.00 - ??, får reda på hur länge jag ska jobba imorgon. Lite bättre tider iallafall! Fick jobb genom komunen i år så för min del blir det ålderdomshem, kind of. Tre veckor du, två veckor blir dock korta, bara fyra dagar. Nu på fredag är det ju midsommar och sista fredagen åker jag till Budapest. Så tretton dagar.  Börjar som sagt var 8.00 och bussen går 7.41 så jag måste gå härifrån 7.25 så jag måste gå upp senast 6.45. Jävlar.
Nu blir det one tree hill och så hoppas jag på ett snabbt besök av john blund.

Once was real love now it's fake.

When it was good we were sitting on the top of the world.
When it was good, no I never wanted nobody else.
When it was right, not like tonight, we were sitting on the top of the world.

That picture of everyting I ever dreamed.
Now the picture's crashing down around me.
When it was good.

Eken Cup dag 2.

Vaknade till regnet inatt som smattrade hysteriskt mot fönstret. Jag somnade om och hoppades på att det bara var en dröm, tyvärr hade jag fel. Regnet ösde ner när jag gick upp och Eken Cup känndes inte lockande. Tror ni jag hade något val eller? 8.00 stod vi där i tältet i shorts, fotbolls skor och matchtröjor beredda att springa ut i regnet och bort till planen.
Matchen gick som den gick. Handboll i ösregn och lera går inte att ta seriöst. Men fan vad roligt det var! Lera upp till knäna och vattenpölar stora som mindre sjöar. Vi förlorade men det var inte för att vi var dåliga utan för att det är slumpen som avgör sådana här matcher. När vi gick av planen såg de flesta av oss ut som lermonster, supersweet!
Eken Cup var slut för i år. Ganska skönt med tanke på vädret. Helvetes vädret. Men vi har haft det så roligt så egentligen har det inte gjort så mycket. Jag fick packa in mig i tolv svarta soppsäckar och åka bil hem med My. Väldigt skönt annars hade jag fått stanna kvar hela dagen eftersom Oscar spelade. Nu kom jag hem vid 10.30 duschade i en timme och sen sov jag i fem. Kläderna slängde jag i badkaret, de vita strumporna var numera bruna och mina vita trosor var inte vita utan mer åt det gråbruna hållet. Helt sjukt att de lyckades bli smutsiga när jag hade både undershorts och vanliga shorts.
Nu är Eken Cup slut för i år och så är även säsongen. Nu peppar jag inför nästa säsong och så fort vädret ger med sig börjar jag med min sommarträning. Längtar så fruktansvärt mycket till innomhus säsongen nu så jag får börja använda  mina älskade skor.

(tyvärr blev det inga bilder idag pga alldeles för mycket regn)

Kärlek vid första ögonkastet.

Nej, det här handlar inte om pojkar alls faktiskt. Det är skor jag pratar om. Mina nya kempa skor. Den nya modellen STORM WOMEN PINK fick jag, ja det var kärlek vid första ögonkastet. Sitter med dem på nu och beundrar dem. Vad jag längtar till innomhus säsongen så jag kan börja använda dem ordentligt. Dom kommer passa så perfekt med våra nya matchställ och de är så sköna och passar så bra. JAG ÄLSKAR DEM! Tack mamma och pappa.

-
det var kärlek vid första ögonkastet!

Eken Cup dag 1.

Okej. Resultaten idag sög men jävlar vad kul det har varit. Utom matchen mot G/T-76, vilket jävla psyklag! Speciellt 17 snacka om idioti i mänsklig form. Hela matchen svor hon och förbannade folk åt höger och vänster, okej låt henne det är bara osportsligt men vafan tänkte jag. Tills hon slår till mig rakt över ansiktet när jag spelade man-man-försvar mot henne. Det var en jävla tur för henne att hon backade annars hade henns fula tryne blivit mosat. Synd bara att det röda kortet hon fick inte följde med henne till nästa match. Psykbrud!
Nu fick jag nyss veta att om vi vinner mot KSK imorgon bitti blir det match mot G/T-76 igen det ska bli intressant och se om hon vågar spela då. DÅ FAAN! Rör hon mig åker hon ner i backen. Usch, såhär mycket har jag nog aldrig hatat en specifik spelare någonsin. Okej, nu ha rjag skrivit om det tråkiga nu blir det roligare.
Matchen mot Gustavsberg känndes ganska körd från början så vi spelade för att kul och kul det hade vi. Sjukt kul. Resultatet blev som det blev lika glada var vi för det efter matchen. Handboll ska vara roligt. Sista matchen för dagen spelades i ösregn mot Tyresö jävlar vad roligt det var. Mer gyttjebrottning än handboll. Och vi förlorade men sånt är det, shit happens life still goes on. Det var roligt och det är det som räknas. Nu är det match 9.00 imorgon mot KSK. Tugga tandtråd så hoppas vi på ett bra resultat och att matchen mot G/T-76 blir av, då faan.


sista matchen på uppvärminingen, det regnade bra mycket där!

Grönan med My.

Bilderna har ingen logisk ordning alls. Text känns överskattat, åtmistone i novellform.
Vi hade sjukt kul, åkte typ allt utom insane. Det här måste göras om!
Nu får bilderna tala för sig själva.


We look so good together.


My framför "vackra stockholm"


Vi framför "vackra stockholm"


My med sin vinnst-nalle, den ska Andreas få!

-
Vi hanterar stress på olika vis, innan flygande mattan.


Jahaja.

 
Vi åt sockervadd dock slängde vi halva var så det var pengar i sjön typ.


Mysan i lusiga huset.

Vi valde helt rätt kväll, NRJ in the park vad där.


ÅK EJ extreme om du är gravid. Eh?


Pernehagen - Strömberg


Där började det bli lite kallt.


I kön till extreme för andra gången.


EXTREME, åk den sjukt kul!



My och hästen.


My och giraffen.


Haha, sista bilden tagen typ i början av dagen.

12 juni.

Uppe med tuppen imorse. Nästan. Pappa väckte mig vid halv sju och då var det bara att snällt stiga upp annars får man sig en otäck upplevelse tio minuter senare när pappa komme in och kittlar mig under fötterna eller drar bort täcket. På med kläder och i med frukost i magen sen körde pappa mig till lilla E, vilken tur att det ligger på vägen annars hade det blivit en tidig bussutflykt för mig.
Hela dagen spenderade jag där, till halv fyra. Vi har lekt, vi har läst, vi har varit ute i parken, vi har dansat, vi har lagat mat, vi har diskat, vi har sovit, etc. Full rulle! Skönast var när hon somnade för då slocknade jag med och vaknade av att hon killade mig på näsan.
Hon är verkligen ett charmtroll, lilla E!
Det blev ingen utgång idag, vädret förstörde. Hur kul är det att gå utanför dörren överhuvudtaget när det bara vräker ner? Nej precis. Stannade hemma och kollade på film istället. Wall.E och Sex Drive, båda var faktiskt bra! Wall.E var lite gullig. Sex Drive var skitkul, se den. Nu snackar jag lite med Madde. EKEN CUP börjar imorgon. Taggad? Åh ja. Spelar fyra matcher första är 9.00 och sista 14.20 så det är väldigt tight där. Men det ska bli så roligt, känns som år och dar sen jag spelade sist. Egentligen är det väll två veckor? Jaja, nu ska jag fixa ett inlägg om igår med massa bilder och sen ska jag sova.

KOM TILL GUBBÄNGSFÄLTET IMORGON OM NI INTE HAR NÅGRA PLANER. =)

11 juni 2009.

Oj vad jag är trött och kall. Det blir så efter en heldags bravader men det är så värt det. Min kväll med My blev perfekt och jag lovar att imorgon efter jag jobbat och innan jag ska ut så kommer det upp både bilder och text. Oh.
Nu ska jag hoppa in i en dusch och värma upp min frusna kropp efter det är det bums i säng, imorgon är det jobb från 8.30 och frammåt. Vet inte riktigt när jag slutar men det blir bra, det är kul att jobba med barn när de är så snälla och söta.
Sov gott och gör inget jag inte skulle ha gjort, puss.

Benny Joy.

Jävlar Jävlar Jävlar vad jag kommer sakna dig Jenny.
Nu får du fan se till att plugga ikapp oss igen så vi får ta studenten tillsammans.
Och se för fan till att komma in på S:t Martins nu! =)

-

ps. Jenny är figuren till vänster på bilden, de är sjukt lika så jag förstår er förvirring!

Summerbreak.

Sommarlov men långt ifrån ledig. En dag är jag ledig nu, imorgon. Den dagen är fullspäckad och jag är säker på att det kommer bli superkul! Morgonen spenderar jag med min familj och lite släkt då lillebror går ut åk5 och lillasyster går ut åk9. Råsunda högstadiums avslutningar är kända för att vara otroliga och tro mig jag vet att det är sant, jag var med i den från åk6-åk9. I år blir första gången det är publikplats för min del på länge, ska bli kul! Oscars avslutning var 9.00 och Johannas 11.00 så det blir hela förmiddagen.
Efter det ska jag träffa My och vi ska fira att det är sommalov, äntligen. Att vi har klarat av första året på gymnasiet och allt sånt där. Våran plan är att ta färjan från slussen över till Gröna Lund. Där ska vi spendera våran eftermiddag/kväll och bara njuta av att det är sommar (vi hoppas på bra väder) och av att åka läskiga attraktioner. Jag tror det kommer bli jättekul!

Det blir min enda lediga dag nu i börjar på lovet. Fick ett samtal från lilla E's mamma idag, av henne fick jag en heldags jobb på fredag ska vara där 8.30 och sen till ca. 16.00 så ingen ledighet där men det gör inte så mycket. Sen är det Eken Cup lördag och söndag innan jag börjar sommarjobba på måndag. Så, sommarlov men långt ifrån ledig.

ps. Idag var sista dagen med Jenny nu lämnar hon oss för Fordonsprogrammet.
Jävlar, jävlar, jävlar vad jag kommer sakna henne!

I won't give up and you won't give in.

I know that it's a wonderful world.
I just can't feel it right now.
Well I thought I was doing well.
Now I just want to cry.
And I know that it's a wonderful world.
From the sky down to the sea.
But I can only see it when you're here.
Here with me.

.. never give up on something you can't go a day without thinking about.

"summer" in sweden we say "regnperiod".

Åh, vilket vackert väder vi inte har i stockholm. Regnet bokstavligen forsar och termometern visar på 9,5 grader. Roligt, jättekul, verkligen. Idag har jag skolavslutning eller jag får sommarlov när dagen är klar. Min lärare än nämligen inte som alla andra så vi måste gå i skolan hela dagen innan vi får sommarlov. Längtar tills hösten, då är han borta.
Hur som helst för mig är skolavslutning likamed en söt klänning och jag har en. En vit halterneck klänning som slutar strax ovanför knäna och har precis lagom med tyg i kjolen, verkligen superfin. Men nej, jag går inte med den de tvåhundra metrarna det är till bussen för att byta om till målarbyxor i fem timmar och sedan ha den i en kvart innan jag ska hem. Dessutom skulle mina ben frysa ihjäl. Så tråkigt, jag ville verkligen ha den idag. Istället blir det svarta nylonstrumpisar, en blommig tunika och antagligen både skinnjacka och gympadojor då har jag iallafall ett somrigt plagg.
Jaja, nu ska jag dra mig mot skolan och plågas en sista dag med absolut ingenting - nej det finns fortfarande inget att göra. Klockan 15 tror jag våran "avslutning" skulle vara och sen ska vi städa ur skåpen innan vi får gå hem. That's life, jag har iallafall sommarlov när jag kommer hem från skolan idag. Happy me.
fast det kommer inte kännas som sommar förens imorgon
imorgon när jag har varit på råsundas skolavslutning

puss

Kärlek är kass.

Ett trasigt hjärta blir aldrig helt.
Inte ens om du skulle komma tillbaka.

Where did it go?

Hello! Hur är det med er? Här är det inte så bra faktiskt. Ni vet mitt imunförsvar försvann ungefär samtidigt som jag började gymnasiet och nu var det dags igen. Snart hostar jag ut lungorna och jag har lite talförbud och en släng av halsfluss. Gnällig, jag? Ja, men faktiskt jag blir alltid sjuk vid så bra tillfällen. Inte. Den här veckan skulle jag verkligen behöva träna för i helgen är det Eken Cup men med min hals har jag träningsförbud. Dessutom går jag på sommarlov imorgon och det är ju jättekul att vara sjuk då. Men den här veckan är redan planerad så jag får bortse från sjukdom.

Imorgon är det skolavslutning, kan inte missa!
Imorgon kväll träning, ska planera lite med My och kanske träna lite fys.
Torsdag morgon, Oscars skolavslutning.
Torsdag dag, Systers skolavslutning.
Torsdag eftermiddag/kväll, har lite planer som än så länge inte är spikade.
Fredag sovmorgon.
Fredag dag inget planerat.
Fredag kväll ska vara lite barnvakt till Oscar.
Lördag Eken Cup.
Söndag Eken Cup.

Sen börjar jag jobba på Måndag så jag har verkligen inte tid att vara sjuk.
Nu ska jag kurera mig i soffan resten av kvällen med Desperate Houswifes.

Because a boy like you is impossible to find.

I may have failed but I have loved you from the start.

Kycklinggul och yra höns.

Idag har jag köpt en kycklinggul klänning och så har jag kollat på kass fotboll.
Jag älskar verkligen min nya gula klänning och bättre kommer den bli med lite solbränna till.
Jag hatar när sverige spelar fotboll de ser verkligen ut som en bunt yra höns.
Likaså gör publiken, åtminstone när de är på väg därifrån. Jag stod på balkongen med mamma i säkert en halvtimme och förundrades över hur virriga folk verkar (ni vet jag bor ett stenkast från råsunda stadion). Dessutom är de  s j u k t  många av dem och alla verkar lika förvirrade. Det är faktiskt väldigt underhållande att se ska ni veta!
Poliser finns det gott om dessa dagar också och det är faktiskt också kul att titta på. Speciellt när de kroppsvisiterar stackars krogbesökare istället för fotbollspubliken.
Alltså: idag har jag köpt en klänning, jag har sett vuxna män bete sig som yra höns, jag har förundrats över folks dummhet och jag har skrattar åt polisen.

I'd love to hate.

in sickness and health
for good and for bad
forever and always

If I could turn back time.

-

Med varje hjärtslag.

Jag saknar dig, men det visste du väll redan. Det gör ont att inse att det faktiskt är över nu, ingen återvändo jag står ensam kvar. Orden ekar i mitt huvud "i n t e  n u  m e n  d e t  b e t y d e r  i n t e  a l d r i g", jag hoppade så innerligt på att det fanns någon sanning i dina ord. Hoppet ebbar långsamt ut och jag är rädd för den dagen det är försvunnet. Att inse att man är lämnad, bortglömd och utbytt, att inse att det är föralltid värre än så blir det inte.
Fast helt ärligt, jag förstår varför det blev såhär. När det är något som är så självklart krånglar man till det. Är det något som är bra vill man att det ska bli bättre, nöjd vad är det? För vi kunde blivit bra men det räckte inte till. Än idag hoppas jag ett tag till hoppas jag på någon gång. Jag hoppas på en dag.
Vi kunde inte leva tillsammans då men jag kan absolut inte leva utan dig resten av mitt liv.
Är det inte det vi leta efter, personen vi inte kan leva utan?
Jo, men vad gör vi när den andre inte orkar mera?


jag älskar dig, fortfarande, med varje hjärtslag

Wasn't I supposed to be someone?

I've become much too good at being invincible. I'm an expert at play it safe and keep it cool.
But I swear this isn't who I'm meant to be.
I refuse to let my life roll all over me.

I wanna be somebody who can face the things that I've been runnig from.

GRATTIS MAMMA 39 ÅR!



.. nu är det bara ett år kvar till 40. <3

4/6 Torsdag 2009.

Idag tog jag ledigt eller typ, pappa var så söt och sjukanmälde mig. Känns så fruktansvärt onödigt att sitta i skolan och titta på färg som torkar i tre timmar för att sen gå hem i skitvädret. Nej tack! Vi har verkligen ingenting kvar i skolan nu, på måndag ska jag skriva Jessica&Helena på på min nemo-bild, that's it. Sen blir det två dagars.. jag vet inte vad för det finns verkligen ingenting att göra mer där. Sommarlov på onsdag, sjukt taggad!
Så vad har jag gjort hemma idag då? Jo, städat hela lägenheten exlusive mina syskons rum. Den biten får de fixa själva. Jag har plockat, tvättat, diskat, dammat, torkat och dammsugit - tyvärr håller det aldrig så länge men det är fint ett tag iallafall. Efter det var tanken att jag skulle ut och springa men så tittade jag ut genom fönstret och himmlen har bokstavligt talat öppnat sig så nej, det får bli en annan dag. Nu ska jag kolla på tv en stund.

ps. Mitt öga ser nästan helt normalt ut så min teori är inte ögoninflamation längre.

In sweden we say sova, plugga, träna.

Nej, jag har inte varit i slagsmål för femtioelfte gången.
Imorse frågade min lärare det, när jag kom hem frågade min lillebror och i solnahallen fråga hela Solna Vikings: "uuh, tjejslagsmål". Sorry to disapoint you men något slagsmål är det inte frågan om i mitt fall. En simpel ögoninflamation är nog mer åt rätt håll även om det inte verkar vara det heller. Helt ärligt har jag ingen aning om vad felet är mer än att jag ser ut som ett moster, inte kan öppna mitt vänstra öga ordentligt och att Aron tycker jag är ett stolpskott som gick till skolan såhär imorse. Så tyvärr, det är ingen blåtira efter ett slagsmål även om det kanske skulle varit ganska coolt.
Träningen var OK. Andrea och jag körde lite vårt egna race eftersom det kanske inte är så lätt att köra häckhopp med ett nyopererat korsband så Anden hejade mest på när jag svettades. Sen körde vi lite mer knävänliga övningar men mindre höftvänliga. Bålrullingar, helvetet på jorden. Ni vet benen som är vassa, de som sitter precis där magen möter benen? De benen sticker ut och där har jag fått riktigt fula blåmärken efter de där jävla bålrullingarna och det är inte små blåmärken heller. Det blir ingen bikini för min del på ett tag, det ser faktiskt ut som jag blivit misshandlad just där.
Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och sen sätte på min godnattsaga i DVD-form. One Tree Hill. Imorgon blir det ingen skola, tre timmar känns så fruktansvärt onödigt och sen ser jag ju faktiskt ut som ett monster också. Så nu har jag långhelg torsdag-söndag, imorgon blir det städa, diska, tvätta och så fira mamma som fyller år.
Håll nu tummarna för att jag kan se med ögat igen imorgon! =)
Godnatt.

3/6 Onsdag 2009.

Jag är officiellt klar med allt i skolan nu. Ändå får jag inte sommarlov förens om en vecka. Idag gjorde jag klart det sista i måleriet en en frivillig målning i måttet 1,5x2 meter på väggen i korridoren. Eftersom jag är lat tog jag en lätt bild, Nemo & Doris. Kanske inte min bästa prestation under året men vad förväntar de sig egentligen med två veckor kvar av terminen?

-
mitt konstverk, tills det blir övermålat om ett år..
(klicka för större bild)

Nu har jag en tre timmarlektion imorgon som jag inte kommer vara kvar hela. Jag menar vad ska jag göra där när jag har typ tre svarta streck att dra och lite övermålning, det tar max en timme. Så troligtvis slutar jag runt 10.00 imorgon. Sen är vi lediga på fredag för då tar treorna studenten. Måndagen är heldag men vi har inget kvar att göra så det blir nog en kort dag det med. Tisdagen har jag en lektion och slutar vid lunch. Sen är Onsdagen avslutningsdag.

Nu är jag bra skoltrött och det blir inte bättre av att det inte finns något att göra!
Varför hålla oss kvar när vi bara lallar runt och förstör det vi redan gjort?

So hard to see myself without him.

Things are changing it seems strange and I have to figure this out.
You've got your life. I got mine but you're all I cared about.
Yesterday we were laughing. Today I'm left here asking.
Where has all the time gone now? I'm left alone somehow.
Growing up and getting older but I don't want to belive it's over.

Älskade jävla lag.

Träningen blev inte så lyckad som jag hoppats på.
Blir så sjukt arg på er, de flesta av er iallafall. Är det jättesvårt att skicka ett sms till någon av tränarna och bara meddela om att du inte kommer ner på träningen? Tydligen, idag var vi tre personer nere inklusive mig - tre spelare och tre tränare. Det är inte okej att göra så mot tränarna, sen bryr jag mig faktiskt inte om ifall ni behagas träna eller inte har blivit ganska van att vara ensam om att träna jämt. Men för tränarnas skull, hör av er!
Men dagens träning ska jag inte klaga på. Förutom mig var Hellan, Madde och grabbarna grus ( Läs: Erik, Olle och Johan) nere. Så jag ska inte klaga för vi hade det roligt när vi väl kom igång. Ändå känns det sjukt tråkigt att så många bra skiter i det och speciellt nu en vecka innan Eken Cup.

Föresten har jag kommit fram till någon väldigt intressant; jag kan somna och sova vart som helst! Innan min träning somnade jag på en träbänk i Råstapark sov i säkert trettiofem minuter innan Madde kom och väckte mig. Så bli inte förvånad om ni någon gång springer in i mig när jag går och sover eller någon sådan.


Kom igen nu AIK, en vecka sen har vi sommarlov och inga tider att passa.
Fyra träningar kan ni väll iallafall försöka vara med på ..

S:t Martin dagen.

Ja, idag hade min skola sin årliga dag. Vi skulle varit på golfängarna, spelat brännboll och annat sommrigt men det tillät inte vädret idag. Istället fixade de me massa olika filmer så fick man välja själv vilken man ville se. Jag valde American History X, någon som blev förvånad? Det var ett tag sen jag såg den sist men nu kom jag ihåg varför jag var helt lyrisk när jag såg den första gången så det blir nog till att kika på den ikväll igen. SÅ BRA!

-

Nu är det träning, 18.00-20.00.
Puss.

Don't forget to remember me.

-      -

Destination Budapest.

Bravo! Jag har aldrig flugit i hela mitt liv, mina utlandresor har varit med båt eller onaturligt långa bussresor. Ja, fram tills nu då. Idag bokade mamma budapest resan vi ska på i sommar, hon bokade flygbiljetter! Det känns lagom kul när löpsedlar världen över pryds av det "spårlöst försvunna flygplanet".
Utöver den lilla detaljen att de kommer få släpa på mig
på planet under protester ska det bli roligt.
Vi åker den 2 juli och kommer hem igen den 7 juli.
Helt lagom så jag hinner med min sommar på Nåttarö också! <3

ps. Jag fullkomligt avskyr folk som går på cykelbanan.
Speciellt de som blir arga när man säger åt dem att flytta på sig.
Nästa gång ska jag låta bli och köra över idioten istället. Fyfan!

Solnahallen, mitt andra hem.

Handbolls står det inte på schemat idag hur många gånger jag än kollat på det.
Det känns som år och dar sedan jag faktiskt tränade handboll, nu är bara fys hela tiden.
Ikväll är det fys i två och en halv timme åh vad kul.
Kanske skulle man satsa på att bli bodybuilder?
Nej, icke men muskler bygger jag så jävla lätt att snart ser jag faktiskt ut som en sån.
Happy me, imorgon är det iallafall hallträning - äntligen!
Men först, två och en halv timme i solnahallens gym ikväll.

-
hallsberg '09 semin mot lidingö
RSS 2.0