"the devil is sitting on my shoulder"

Fantastiskt fin dag om vi bortser från vädret.
Tentan blev så när som klar imorse, vore inte katastrof att skicka in den nu. Firade detta genom en fika med sötaste fröken Köhl och så eftermiddagsmys i Centrum. Bättrade på sminket och bytte kläder för att åka vidare mot Huddinge och Edvins "Autumn Kills" spelning sen. Köpte givetsvis 9 paket mini-russin i Huddinge Centrum innan vi blev upp-plockade med bil. Lång historia kort, Edvin är min russin-champion vän, vi har planer på att ställa upp i OS när vi har tränat ett tag till, som om inte det vore nog är han min systers pojkvänn och sjunger som en gud. Han blev glad för russinen och vi hade en trevlig kväll med flera band som spelade även om Autumn Kills var överlägset bäst.
Pendeltåg hem och en sväng genom centralen senare ligger jag nu här fortfarande med sminket och skall sova. Upp om fem timmar.. Ska köra syster till högskoleprovet och sedan följa med pappa för att byta däck och fixa med rost på bilen och 11.00 börjar jag jobbar sen. Och så blir det en utgång med fina vänner på det. Life's good!

 

Autumn Kills - The Devil On My Shoulder ♥

"och hon springer på taniga ben"

Katastrof på två ben var det. 01.59, över två timmar tog det att få ordning på kaoset. Har blivit hemskt dålig på att allt vad ordning&reda heter. Kommer alltid på tusen andra saker att pyssla med samtidigt, idag t.ex. passade jag på att konstatera att jag krympt ur typ varenda bikini-överdel jag äger - förutom den jag köpte här om veckan och knytbikinsarna (de går faktiskt alltid att korrigera) förståss. Hur viktigt känndes det denna höstnatt i slutet av Mars!? Precis.
Nu borde jag hoppa bums i säng, upp om sex timmar för promenix. På schemat i övrigt står förmiddagsplugg, eftermiddagsfika med fin vän och så Mr.Russins konsert somewhere på kvällen med fina syster. Finfin fredag på gång alltså, lite ångest dock över att det blir med som en söndag för mig - jobbar ett hemskt långt pass på lördag. Tack vare min oförmåga att säga nej förståss.. Nää, dags att borsta gaddarna och krypa ner bland mina nytvättade sängkläder och somna till Vänner. Hur ska jag någonsin kunna somna utan ett Vänner-avsnitt på i bakgrunden? Addicted!

the love of my life has got itself a new name

Lagom kul att hösten kom i Mars i år.. Riktig B-dag. Tvättat några ton kläder, rensat garderoben (halvt, resten ligger i min obäddade säng redo att tas tag i nu..), skrivit klart tentan så när som på en halv fråga, agerat bärhjälp och typ smält av regnet på väg till bussen. Tur att denna höstdag infann sig på en torsdag så jag fick en myskväll med mina bebisar att se fram emot hela dagen.
3-åringen är troligtvis världens skönaste 3-åring, hon förklarade väldigt ingående idag att nästa vecka ska hon åka bil långt, långt bort till farmor och farfar och att hon inte kan vara hemma med mig på torsdagen, sedan avslutar hon med: men du får fråga pappa om du får följa med så kan vi ses på torsdag. Sötunge ♥
Efter några timmars mys så blev det lite kvaliteétstid med pappa och bilen. Nu är det fan på riktigt, riskutbildning 1+2 om två veckor sen är det bara att ta sig i kragen och fixa kortet någon gång. Så vi övade lite allmänt, körde genom stan bort mot Nacka och ut mot Saltsjöbaden för att vända och köra City tillbaka, tycker inte om att köra när det både regnar och är mörkt det räcker gott och väl med bara det enda men egentligen så är väll det typ det minsta problemet. Fröken Pernehagen har nämligen fruktansvärt stora problem med höger och vänser, för bara någon månad sedan lärde jag mig att koppla instruktioner om vilket håll jag ska svänga enbart tack vare att jag vet att jag sitter på vänser sida i bilen när jag kör. Katastrof på två ben helt enkelt. Tattoo nästa?
Så även om dagen var himla platt till en början så blev den ändå helt OK till slut. Förutom att jag nu har några ton kläder + en säng att bädda innan jag kan krypa ner och kika på mina nya Vänner DVD:er, fyndade 8 säsonger igår - välbehövligt så jag helt och hållet pajjat de säsonger jag redan hade. Nej, fixa iordning var det.

 



jag lovade att älska dig genom allt



& det saknas mig ibland.

Hade en fantastiskt fin kväll hos Mathilda, vi gjorde pannkakor och promenerade i regnet.
Kvällen slutade inte lika fint som den påbörjades, mår liksom sämre än jag förtjänar.

Erkänner mig övervunnen. Kastar in handuken.
Det är inte värt det när det ska kännas såhär.
Inga tårar i världen kan kompenseras.
Vill inte längre. Orkar inte mer.
Inte nu. Inte ännu. Kanske aldrig.

Hatar. Hatar att ge upp. Hatar att se mig besegrad men jag orkar inte mer.
Avslutar vad som påbörjats sen ger vi upp. Det får vara bra så. For now.

if I told you would you go there tonight?

Fantastiskt blåst! Jobbade fem timmar extra igår, värt.. Sa OK till tre timmar extra på lördag. Vad är det för fel på mig?! Stämlade inte ut förens 01.07 inatt, kaos en tisdagsnatt tillhör ovanligheterna. Fick åtminstonde skjuts hem av världens bästa Erhan och sällskap av världens sötaste Linn ♥. 
Vaknat i omgångar hela morgonen, några gånger i timmen sen 7.00 imorse. Gick upp 12.00. Nu sitter jag och försöker få ordning på tentan, den är typ klar behöver bara få in ett par referenser till och så behövs den struktureras. Fick lite motivation nu när jag fick top-notch feedback på senaste inlämningen. Lika bra att sätta igång nu, har bara två timmar kvar innan jag måste börja göra mig redo att åka.
Puss.

 

fantastisk mening i min kurslitteratur,
varför inte lägga energi på att skriva någon jag inte redan visste
?

..

Skönt att någon tycker det en dag som denna,
själv önskar jag mig ett gäng hjärnceller till i julklapp!

 

vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
Vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut

Jag vet att det är svårt över telefon
Men när jag har dig nära vill du därifrån
Jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

Och jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut



 

jag andas i det tomrum som blev över

 

långpromenad genom Sundbyberg, Råsunda och runt båda sjöarna
fin musik i öronen och på vägen hittade jag ett stycke sovande gås
nu blir det lite köttbullar innan det är dags att fortsätta med tentan

we found love in a hopeless place

Ynka 10+ grader på balkongen och snålblåst men jag bara ska sitta här ändå. Med täcke, filt och tjockaste koftan borde det fungera någon timme till iallafall. Frisk luft har blivit en bristvara. Kommit igång bra med tentan nu på förmiddagen, två frågor helt klara, ytterligare tre stycken halvfärdiga och så två stycken som skall tas tag i så fort de tre är helt klara. Satsar på att bli "klar" med fem frågor idag. Åtminstonde så pass klar att det bara är finslip kvar på dem sen.
Har förövrigt kommit på mig själv med att hela morgonen sitta och tänka att "nu är klockan 11.00 men egentligen är den bara 10.00, i vilken bra tid jag kom upp idag" skön tanke men väldigt fel. Utöver det har jag chattat lite med Australien nu på morgonen och insett att jag saknar henne mer än jag redan trodde att jag gjorde. Ett par månader sedan vi pratade nu, fröken har inte tillgång till skype överallt. Kommer bli första födelsedagen på 10 år utan henne och första sommaren på 14 år utan henne. Hjärtat krampar en smula vi tanken. Vad kostar det med en tur och retur till Aussie egentligen?
Nej. Hon får nog förbli saknad, jag ska införskaffa både ny telefon och körkort innan det blir aktuellt med resor, tyvärr. Och innan det blir aktuellt med ny telefon och körkort ska åtminstonde denna tenta bli klar...

 

ego!


var borta i max 7 minuter och borstade tänderna,
då passar katten på att lägga sig på tvären i sängen och somna.

I can't cook but I can clean up the mess she left




oh sweetheart put that bottle down, you've got to much talent.

maybe it's not my weekend but it's gonna be my year

Idag har varit en konstig dag, det blir så när man stället om tiden. En timme är mycket..
Annars har jag haft en fin helg. Jobbade till 16.00 igår, tog mig hem till en lagom sliten Jessica och plockade med mig tappade skor på vägen, don't ask. Klättrade in genom uteplatsen och lyckades dra med mig fröken till Hemköp för middagsinköp. Kycklingsallad, avokado och keso ♥ det mest fantasktiska var att jag som i princip skulle kunna leva på kyckling hittade en ny sorts kyckling - salladskycklig, fryst, grillad kyckling som är tärnad och bara behöver tinas i varmvattenbad. Sen blev det myskväll i sängen resterande tid tills jag tog sista bussen hem. Sak två jag blev positivt överaskad av inträffade då (nummer ett var då kycklingen), handikapsplatserna har "fotpallar", satt fint som snus med fotstöd hela vägen hem.
Vaknade vid 6.00 imorse för att ringa jobbet, sen var jag jättepigg i någon timme. Vaknade med ett ryck vid 10.00 igen och med 5 sms från Jessica, notera att jag skulle ringt och väckt henne vid 9.00.. I sista smset stod det "min buss är framme 35....." jag typ hoppade upp sprang in till johanna och beordrade henne att genast hoppa in i duschen, drog på mig leggins, jeansskjorta, skinnjacka och solglasögon och knatade till bussen. Vi köpte youghurt på ICA, hämtade kontanter och gick för att möta Johanna. Sen bar det av mot utförsäljningen som blivit årlig tradition för mig och Johanna. Hittade absolut ingenting, väldigt underligt men provade en fruktansvärt ful pälsväst, kännde mig verkligen som mother-bear blandat med en överklass morsa - usch och fy men kul var det!
Resten av dagen spenderades dels med Jessica och Johanna i centrum och dels i soffan med Johanna. Har faktiskt inte gjort mycket, vilat upp mig ordentligt inför tentaveckan som stundar nu. Ångestladdat! Får kriga som fan med de 10 uppgifter det är så jag blir klar för så fort allt är klart och inskickat så har jag påsklov till kursstart den 10 april! Motivationen är på topp när jag tänker så!

 


fin lördagsmiddag med fin vän ♥

 

åkte fint som snus med fotstöd på nattbussen!


no comments needed.. uuäääk.

lost love, true love, one love, mine love

"love can touch us one time and last for a lifetime"

låt mig gå
låt mig vara
ikväll gör det ont igen
du borde ligga här bredvid imorgonbitt
när jag åter hoppas på att vakna upp ur mardrömmen
håll om mig nu
så hjärtat inte tar sig igenom skinnet
viska att du är ledsen för hur illa du gjorde mig
viska att det aldrig var meningen
kyss mig på pannan
lova att aldrig lämna igen
släck alla lampor
bli ett med mörkret och stanna där
lova att alltid finns när mörkret är för mörkt
håll mig nära
andas i min nacke
försvinn inte förens jag sover igen
håll min hand
stryk över min kind
säg att du alltid kommer älska mig
säg att du aldrig slutade
du är fri att gå sen
om du lovar att alltid komma tillbaka
åtminstonde nätter som denna
när jag saknar dig
så att hjärtat blöder

just to be the next to be with you

14 + ute och jag sitter i köket med pyjamasbyxor och tio böcker som skall inkluderas i tentan.
Suttit här i tre timmar nu och koncentrationen börjar avta sakta men säkert.
Tittar telefonen varannan minut, väntar på avier från poster, tre paket borde lämnas in till mig idag.
Galet trött är jag också. Börjat på tre frågor av sju i tentan, är inte klar med någon men..
Nej, fyrtio minuter till måste jag orka åtminstonde, vorde skönt att ha börjat lite på iallafall fem frågor.
Om tre timmar ska jag åka till mina småtroll, välbehövlig paus, för ikväll blir det mer plugg.
Jobbar fredag, lördag, söndag dag och de kvällarna har jag roligare saker för mig än att plugga.

 

when you'r heart's crying out, baby whisper my name

 

när du är vit som snö
när du är tunn som luft
då är du nästan perfekt

puss & kram

 

Spenderat hela eftermiddagen och kvällen med min älskade syster ♥
Bio, middag och lite småshopping, klart värt även om skolan är lite panik nu.

 

 

no wise words are gonna stop this bleeding

Vill lägga mig i sängen och bara gråta. Idioter.
Sitter och söker vetenskaplig artikel till tentan och till inl. imorgon.
Mailade bibliotikarien som skall hjälpa oss om vi kör fast.
Skrev vilka sökord jag plockat ur min frågeställning
och att jag inte får upp en enda artikel i någon av databaserna.
Till svar får jag: dina sökord verkar jättebra, fortsätt leta.
VA!? Vart!? Sökt i alla databaser kopplade till skolan
och det är inte tillåtet att använda sig av andra,
vi har inte ens tillgång till andra databaser.
Dessutom har dagiset på baksidan fått allvarliga psykiska problem.
Dom bara skriker och låter som jävla kossor.
Får lättare panik-kännslor, hur ska jag kunna göra uppgiften om jag inte kan få hjälp?
Det är inte så att man lärde sig att söka vetenskapliga artiklar i gymnasiet, faktiskt.
Ger upp med det för nu, ska duscha, väcka Johanna och spendera eftermiddagen i stan.
Får kriga ikväll och imorgon istället. Det får bära eller brista. Tentan känns viktigare.

'.




and when love is dead
i'm loving angels instead





when it was good we were standing on the top of the world

Känner mig himla ovuxen these days. Flera stycken nära och kära går och blir preggo nu, flera bebisar är på bakning och beräknas anlända under andra halvan av 2012. Själv bor jag hemma, är anti-förhållande och pluggar första terminen av nio (sex till att börja med). Det enda vuxenpoängen jag lyckats samla på mig på sistonde är nog att jag deklarerade för första gången i mitt liv idag. Men någon bulle i ungen har jag då inte, orättvist som bara den.
Men lika bra mår jag för det, får ju åtminstonde mysa med magar och bebbar snart. Annars rullar det på som vanligt, nästan. Jobbar fruktansvärt mycket den här veckan, idag hade jag en prao-elev som gick mig på nerverna och jag kan lova att jag knatade på hans nerver också. Vi hade besök från huvudkontoret och var på tok för mycket folk på golvet. Blev arg och irriterad på att det var folk överallt och ingenstans, fick prova nya kycklingen också som skall komma i typ April, helt OK men nej. Nu är jag free i två dagar, imorgon skall det diskas, tvättas, promeneras, pluggas och så myskväll på bio med finfint sällskap.
Nej, ska leta vidare efter vetenskaplig artikel i några minuter. Om det är någon som vet en bra vetenskaplig artikel på engelska om hur man kommunicerar med en person som förlorat stora delar av minnet på grund av en bortopererad hjärntumör tas förslag tacksamt emot! Blir heltokig..
Puss.

 

somliga ljus brinner aldrig ut

Långa dagar tar aldrig slut. Känns som jag varit vaken hela livet ungefär så ont gör mitt huvud.
Btw, you'll find me at: påtokförsnälltjej.nu. Imorgon blir en fullspäckad dag. 9.00-10.30 har vi seminarium i PingPong, 11.30 börjar jag jobba, 15.00 ska jag träffa Johanna, efter 16.00 hoppas jag på att få till en dejt med Ella och på kvällen ska det skrivas tenta och övningsköras. Vi tackar högre makter för att jag presterar mer än dubbelt så bra under press. Sagt OK till 20 timmars extrajobb denna vecka, vissa människor går det bara inte att säga nej till. Önskar jag kunde vara en sån människa..
Kom hem nyss från jobbet, började tidigare och slutade tidigare. Fick fint sällskap nästan hela vägen hem, kan inte klaga. Innan jobbet hade jag också fint sällskap, vi gick i centrum och så drack vi kaffe och mös bara sådär allmänt. Hittade lite roliga T-shirts (bilden bl.a.) min älskade katt upp i dagen. Nu känns det faktiskt ännu mer som att jag har varit vaken hela livet, så stora är ringarna under mina ögon också ska ni veta. Men jag ska inte klaga, det ska kännas att man lever också. Har en bra vecka framför mig. Nu blir det jag och sängen ända tills väckarklockan förstör den combon. Puss ♥

sex månader, hjärtat!

19 september - 19 mars.

Ett halvt år är det sen det känndes som att livet tog slut.
Ett halvt år sedan jag fick det svart på vitt: du duger inte.
Vissa dagar känns det som att det är en livstid sen jag föll mot, vad som då kändes som, en säker död. Andra dagar känns det som att jag ännu faller. Sex månader är en halv evighet och så himla lite tid. Kan fortfarnade vakna på morgonen och innerligt hoppas på att allt varit en dröm.
En vacker mardröm. Varenda gång har jag fel.
Du förstår inte hur många gånger jag fått för mig att jag måste berätta något för dig och inte förens jag inser att ditt nummer är raderat förstått att det inte går till så längre. Sovit intryckt mot väggen så många nätter i hopp om att du sover bredvid. Väntat på samtal som aldrig kom.
Samtidigt har så mycket förändrats på de här sex månaderna. Tjejen som låg i fosterställning när Fanny kom hit för sex månader sen finns inte längre. Hon klippte av sig håret, slutade äta ett tag, började gymma, blev fast anställd, erbjuden befodran, började plugga på univeristetet, började pendla till Gotland och om mindre än tio veckor fyller hon 20 år. Tjejen du förstörde då finns inte längre.
Men jag finns. Och jag har fortfarande ont i hjärtat för vad du gjorde mot henne. För hur du behandlade henne, för hur du bröt ner varenda smula av henne och lämnade kaoset utan att se tillbaka. Jag är arg för att du aldrig tog dig tid att förklara för henne, tog dig tid att se henne som mer än något som var överstökat. Ledsen för att alla år aldrig betydde något för dig.
Men den delen av henne som jag tog med mig, det är den delen som saknar dig - varje dag. Hur arg jag än är, hur ledsen jag än varit och hur ont det än gjort. Jag saknar dig, självklart. Jag älskar dig, självklart. Vissa kännslor behöver mer tid, även om hjärnan kopplat att livet är fint nu så förstår inte hjärtat det ännu.
Imorse ville jag ringa. Berätta om allt. Förklara och bara höra din röst. Det var länge sen sist - jag tror det låg undermedvetet för jag visste inte ens om att det var på dagen ett halvår sen förens för en timme sen. Inners inne finns hon kvar, tjejen som alltid kommer älska dig över allt annat som kommer göra vad som helst för dig, tjejen som ser förbi allt elakt du gjorde mot henne. Och det känns OK. För du är fin, egentligen och jag hoppas du har överlevt det här halvåret lika bra som jag gjort. Jag saknar dig hjärtat, for what it's worth. Nu tar jag tag i det kommande halvåret, om sex månader kan jag säga att det är ett helt år sedan. Sjukt..

ps. imorgon är det ett år sedan vi köpte grodan och akvariumet,
funderar på om det var ett tecken det där med att alla djur dog hos oss
?

"what doesn't kill you makes you stronger"

 

what doesn't kill you makes a fighter

 

some of her best days will be some of my worst

Söndagsångesten infann sig aldrig. Vaknade strax efter tio av att idiot-grannarna började borra i mitt tak. Utöver det uppvaknandet har dagen varit fin. Vädret har varit skönt och jag har druckit chai-te med min fruktansvärt fina vän Martina på café 60. Älskar att vädret tillåter skinnjacka och tygkängor.
Kvällen skall spenderas i soffan men en filt och Kontoret. Björn Gustafson gör alla söndagar bra! Big Brother blir det också och därefter tror jag nog att filten och jag förflyttar oss in till mig och läser klart boken och kikar lite mer på tentan. Ska försöka släcka lampan i lagom tid så jag slipper koltrasten inatt (det bor en koltrast utanför mig som tycker det är lagom att börja kvittra vid 02.30 ungefär och sen ger den aldrig upp). Fågelfän..

 

"you don't have to save me"



"kan man verkligen lämna någon
man älskar så innerligt?"

"love like moviestars, party like rockstars, fuck like pornstars"

Förbaskat lång dag. Började jobba vid 11.00 och var hemma strax efter 18.00 - var egentligen schemalagd 11.45-16.00 men det var för bra för att vara sant. Somnade på soffan när jag kom hem, två timmar. Lider av någonting jag valt att kalla "soff-syndromet", kan somna i vilken soffa som helst när som helst och hur som helst. När jag vaknade var jag himla pigg på att hitta på något, lagom att komma på sådär vid 22.00. Blev iallafall en fruktansvärt spontan utgång som egentligen tog slut lite för tidigt men det mesta stänger 03.00 och jag fullkommligt avskyr Lobby så.. Lika bra att komma hem nu så jag hinner sova några timmar innan jag måste upp och plugga igen. Söndagsångesten kommer nog infinna sig imorgon även om jag har lyxen att jobba skift så att jag nästan aldrig har vanliga tider. Fredagsångest har dock blivit ett begrepp jag håller fast vi nu när jag jobbar vareviga lördag. Äsch, blaha-blaha. Dags att krypa ner under täcket och titta på Vänner. Finns inget bättre att titta på innan man ska sova, kan liksom inte somna ordentligt om jag inte får lyssna på deras konversationer. It's my drug. Puss på er ♥



breaking dawn!

Idag har jag varit fruktansvärt oaktiv. Läst 100 sidor i min bok, fikat med mormor och köpt The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1 för ynka 99kr, med andra ord lönade det sig att jag tackat ja till medlemskap lite överallt det senare året. Hände en mindre kul sak när jag stod i kön till kassan på Åhléns. Hör plötsligt någon säga "men Helena du får inte misshandla din karl", det var en av mina äldsta vänners mamma som misstog min lillebror för det första min pojkvän och för det andra äldre än mig. Tror inte jag vågar synas offentligt med honom längre..
Såg givetvis på filmen ikväll. Precis lika bra som när jag och Mathilda var på premiären, som väntat. Nu sitter jag och drömmer mig bort på Nelly.se, hittat en så sjukt fin långklänning som jag skulle kunna gå över lik för - men inte ens det tillåter min ekonomi nu. Hoppas den finns kvar 1 juni då tänker jag köpa den för jag varit så duktigt och klarat min första termin (jag har redan bestämt mig för att jag kommer klara den, haha vadå ödmjuk). Borde väll gå och läsa några sidor till innan jag måste sova. Jobbar imorgon, precis som alla andra lördagar denna månad - love life and all their friends. På tal om jobb bara, April-schemat publicerades idag och jag hoppas för guds skull att Danne driver med mig annars blir det ord och inga visor vill jag lova - är åter igen schemalagd alla torsdagskvällar utom en. Har jobbat här i över 9 månader nu och redan på anställningsintervjun sa jag att: jag har ett annat jobb på torsdagskvällar (kort och koncist men visst fan förstår ni vad jag menar?). Det värsta som finns är människor som inte lyssnar, förstå då att jag har fått upprepa mig vareviga jävla månad nu i snart ett år - blir fullkomligt knäpp! Nu blev jag irriterad också.
Dags att krypa ner under täcket. ♥



some people just are and always will be

do you remember standing on a broken field?
If I can let the memorie heal, I will remember you with me on the field.

When I thought that I fought this war alone, you were there by my side on the frontline.
We fought to belive the impossible, we were one with our destinies entwined.
When I thought that I fought without a cause, you gave me a reason to try.

When the love in letter fade it's like moving in slow motion.
And we're already too late it we arrive at all.
And we're shedding every value our mother taught.
So will you please show me your real face, draw the line in the horizon.
Cause I only need your name to call the reason why I fought.

 

 

 

20 år vännen, jag kommer alltid att finnas här.

thanks to you I started to think about me

Det är konstigt vilken skillnad det gör när det är städat och fräsch runt omkring en.
Har dragit mig från allt vad mitt rum heter på sistonde, saker har legat överallt och samlat damm.
Ikväll har jag till och med gjort ett medvetet val att sitta i sängen och plugga. För det är mysigt.
Och för att jag inte har någit skrivbord givetvis, men har suttit i köket eller vardagsrummet annars.
Det blir till och med roligare att läsa om helt ointressanta saker, det är underligt det där.
Bådar gott inför examinationen och anatomin. Nu ska jag återgå till böckerna. Puss.

 

 

there's flowers growing in this dying garden

Vårtecken! Fina, fina, fina gula blommor. Snart är våren här på riktigt. Längtar efter knoppar.
8+ i skuggan hade vi också, fantastiskt! Hoppas de soppar gatorna snart så gruset försvinner.
Utöver det fick jag reda på att jag får göra hela anatomi-kursen på hemmaplan,
slipper pendla mer till Visby denna termin - lyckligtjej.nu. Inget Gotland förens i sommar möjligtvis.
Idag känns det oförskämt bra med tanke på hur mycket det finns att göra.
Enda pluggandet jag kan göra är att läsa i mina fina skönlitterära bok.
Jag har det oförskämt bra idag faktiskt och imorgon kommer mormor. Love this.

 

you said you'll always love me

Organiserade mitt materiella liv idag.
Kastade, rensade, sorterade, dammade, dammsög, tvättade och gnodde.
Hittade finfina glasögon som fick bli mina fönster mot omvärlden idag.
Ser man smart ut borde man rimligtvis bli det också, eller?!
Inte i mitt fall i vilket fall som helst. Ligger för tillfället i en helt obäddad säng.
Bäddmadrass, täcke och kuddarna är på vift på balkongen.
Sängkläderna hänger på tork i tvättrummet.
Mitt enda sällskap för natten blir alltså överkastet och katten.
Lagom skönt efter en helkväll på jobbet..
Lär ju komma upp i tid imorgonbitti iallafall,
om inte tidigare med ryggskott och nackspärr.
Nej, glasögonen hjälpte inte mig idag.
Skönt att allt annat är organiserat iallafall,
spikade till och med upp antennsladden till TV:n så att jag
slipper snubbla på den så fort jag släpar in eller ut ur rummet.
Duktig, duktigt. Lagade stackars Frank också.
Imorgon ska det börjas läsas patografi och så skall det
skrivas ut papper och så kanske ska man beställa anatomiboken?
Nattinatti ♥

 

 

no reasons for regrets
love's never safe


fick en flaska i huvet, legat sövd på akuten

I vanliga fall brukar inte jag hetsa upp mig för saker men idag var jag så nära på att be en väldigt vuxen människa dra åt helvete. Satt med studiegruppen i kulturhuset och försökte göra klart vår sista gruppuppgift i första kursen. Den här personen har inte läst instruktionerna, knappt litteraturen och tycker att vi borde låta bli att göra halva uppgifter eftersom den inte ger någonting. Blir så förbannad, den här personen håller upp en plats i Huddinge som jag skulle döda för, istället sitter jag och pendlar Stockholm-Visby. Fan, fan, fan.
När vi efter alldeles för många timmar blivit någorlunda nöjda med resultatet tog jag en take-away kaffe och en promenad till Slussen. Med fantastisk vårmusik i hörlurarna, Magnus Wiedeskog, Daniel Adams-Ray, Veronica Maggio och Oskar Linnros ♥. Träffa Jenny och tog en sväng på söder. Vi promenerade slussen-skanstull, mycket mysigt i det fina vädret! Kom väll hem vid 18-tiden och sen dess har jag inte gjort någonting. Verkligen bara legat i soffan under en filt och kännt mig som en påse nötter. Himla skönt! Tittat på Rodney ♥ i Big Brother också, älskar att han fick komma in i huset nu blev det värt att se på programmet.
Men det är dags att borsta tandsabitsingarna, tvätta bort ansiktet och krypa ner i sängen för imorgon ska det drickas chai till Vakna med The Voice och sedan tas en morgonpromenad. Måste vända på dygnet (himla opassande att jag jobbar natt imorgon då) det funkar inte att somna klockan fyra på morgonen lägre. Mitt liv är för mycket för det just nu. Pussel på er ♥

 

 

we didn't break we didn't burn we learned to bend

Blivit en instagram-tönt och fotar kaffemuggar dagligen. Why?
Annars spenderades min dag på KI huddinge och min kväll på jobbet.
Fick en kycklig ritat på armen igen, han blir bara bättre och bättre på att rita.
Dock fick min skjorta en vacker blå fläck, tur det är en ny skjorta på G till mig!
Fick en himla underlig komplimang idag av en tjej i min klass,
hon sa: "vad fin du blev i kortare hår".
Tack sa jag. Sen tänkte jag på att hon inte kan ha sett mig i längre hår än det jag har nu.
Klippte av mitt långa hår i Oktober, klippte topparna i December och sen dess har inte en
sax kommit i närheten av mitt hår, inte vad jag vet åtminstonde.
Fick lite panik och började tänka på om mitt hår kanske växte innåt, eller kapades av sig självt.
Förstår ni då hur trötta mina hjärnceller var i eftermiddags, jag tänkte så på riktigt.
Var tvungen att se efter nu när jag kom hem från jobbet så tog en bild precis innan jag gick och la mig nu.
Och ärligt talat ser det knappt ut att ha växt, what the fudge!?
Fast åh andra sidan klippte jag ganska många centimeter med kökssaxen strax innan jul,
big misstake - note to self: det blir ALDRIG rakt när man klipper sig själv med en kökssax!
Nej. Jag analyserar saker way to much. Mitt hår växer när det vill och jag ska ändå
till frisören innom några veckor och kapa lite mer så vad gör det egentligen om det inte växer nu?
Dags att sussa, varit varken sen 6.00 imorse, info, föreläsning, fyra timmars seminarie, nattjobb.
Hela min existens håller på att somna in och då mina vänner är det illa.
Ska dessutom träffa min kära studiegrupp imorgon förmiddag inne i stan och spela in film.
Jag tänker endast visa mitt bakhuvud i filmen och jag inte får bukt med dagens ögonpåsar! Sådetså.
Puss & Kram!

image description

Oktober - notera min skelögdhet, glasögon någon?



Mars - notera mina vackra påsar under ögonen, love them ♥


don't forget that you have options

02.15
Dygnsrymt alltså.
Om sex timmar går min buss. Campus 9-17. Sen jobb 20-00.
Sömnbrist. Sömnbrist. Sömnbrist.
Tvättat håret nu, för en kvart sen, i brist på annat att göra.
Tittat på streamade föreläsningar jag redan sett i hopp om att bli trött.
Det återstår bara att hoppas på att John Blund kommer till mig snart.
Önskar jag var av en annan sort, en sån som somnar på ett ögonblick.
Att blunda i protest vareviga natt börjar tära på psyket.

strip med down; I'm naked now

 

I've been chrushed, beaten down and I'm frozen to the ground
like a fool I've trusted you, still I'm hopelessly in love
I never thought that I would be this helpless
I can't belive I'm giving in for you
I've been chrushed, I've had enough
now I wanna leave but I'm lost
so now I can't break away
although I've made up my mind, my heart is refusing me
me for you and you for me
it was us agains them all

 

 

 

if I told you would you go there tonight?

Övat på landsvägskörning idag. Kört långt, långt, långt. Solna - Huvudsta - Solna - Norrtälje - Grisslehamn - Norrtälje - Solna. Lite mer än tre timmar effektiv körning. Pappa börjar lita på mig en smula för mycket när han säger: nu hittar du hem, följ bara skyltarna. Hem kom jag ju, med hjälp av skyltarna, men det är knepigt det där. GPS:en kommer att bli min bästaste vän!
Nu har jag powernapat, ätit middag, varit en sväng till centrum och nu blir det till att plocka ihop i rummet och sen plugga lite inför seminarierna imorgon. Är fruktansvärt trött på sjuksköterskeprofessionens framväxt, vill läsa anatomi & fysiologi & omvårdnad. Men det är bara tre veckor kvar nu, hoppas på att klara alla delmål så jag får min lediga vecka sen också. Dags att få något gjort så jag får se på Ove klockan åtta, Kontoret på TV4 är så klockrent så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

 

you should've been here, comforting me

Och här kämpar vi mot varandra, me and myself. Samtidigt som jag åh ena sidan verkligen vill sova så kan jag verkligen inte förmå mig att slappna av. Cravings för teé klockan 3.08 en lördagsnatt känns inte helt OK heller. Periodare, det är vad jag är. Okontrollbar och oförutsägbar, farlig för min egen hälsa.


Namn:
Helena.
Det sista du sa högt: "då väcker du mig imorgon?"
Vad var det senaste du köpte: chailatte på vägen hem imorse.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: jag tror på attraktion, kärlek är för komplicerat.
Favoritklädsel: sommarkläder i alla dess former.
Vad ser du om du tittar till höger: mina bens spegelbild och en golvlampa.
Vad gör dig glad just nu: musik ♥ och det faktum att våren står för dörren.
Vad ska du göra härnäst: sova, jag hoppas verkligen jag kan somna nu.
Humör just nu: trött och förvirrad, så ungefär som vanligt.
Vad är viktigast för dig: mina vänner och min familj, oavsett vad ♥
Stjärntecken: tvilling. skev och en smula schitzofren.
Senast som ringde till dig: jobbet, men jag har slutat svara på dummar tider.
Favorit svordomen: "jävlar i havet och fiskar på land"

one day.

 

I still love you so much.
I just don't like you anymore.

euphoria, forever til' the end of time

Uppstigning 8.00, tycker jag blivit duktig på att inte ställa femtioelva larm utan kort och gott gå upp när klockan ringer. Åtminstonde när jag inte sover själv. Mysigt frukost med Sandra och hennes föräldrar innan bussen gick. T-centralen 9.30 en lördagsmorgon är en behaglig plats, belive me or not.
Jobb 11.45 - 19.00, tiden gick fruktansvärt forts trots att jag inte fick rast förens halv fem. Fina människor fick jag spendera min dag med ♥ och så kom mamma, pappa och syster förbi med bilen och sen kom Malin + pojkvänn också. Dock sjönk humöret när jag såg att jag var uppskriven på kurs i maj, smått irriterande att de inte pratar med mig först.
Sen kom pappa och hämtade mig med bilen i regnet. Tog med cheese och glass till honom så han tyckte nog det var helt OK ändå. Racerfart hem för middag och melodifestival med familj och moster. Bra låt som vann, fast jag gillade Molly Sandén bättre. Och eurovision finalen är då på min 20års dag, känns som en bra dag för Sverige att vinna.
Nu har jag tvättat bort gårdagens smink, det har jag blivit dålig på, att ta hand om hyn. Den mår inte bra av mitt jobb och ännu mindre av att jag tycker smink fungerar flera dagar i rad. Jag har krupit in i min onepiece och tänkte lägga mig och titta lite på Vänner. Borde sova bums, imorgon ska jag till farfar och Yvonne vid 10.00 och sen ska pappa och jag övningsköra. Men det löser sig, upp kommer jag. Tror jag börjat förlita mig på "det löser sig alltid" en smula för mycket, men hey det gör faktiskt alltid det!
Och som om jag kommer kunna sova, mitt fönster blåste precis upp. Läskigt!

 

 

only time will tell us how to carry on without each other

Klockan är bara elva och jag har hunnit med en hel del! Frukost med Sandra, sightseeing med bussen genom både Haninge och Tyresö, en knapp timme var jag hemma och nu sitter jag på bussen mot jobbet.
Synd att jobba en så varm dag som idag, kan gå ut i skinnjacka utan att frysa, förvisso med tjock, tjock kofta under men ändå! Slutar inte förens 19.00 heller, hoppas på lika varmt och lite sol imorgon istället! Eller nej för imorgon är det övningskörning och plugg hela dagen, har ju campusdag på måndag. Då kan det få bli varmt!


if you wake up and wanna break up it's OK

Inatt lånar jag Williams sängplats. Har haft fredagsmys med Sandra, trevlig middag med Wessbergharna, bär-gino, filmen "en dag" och så några avsnitt Gossip Girl. Nu sussar Sandra här bredvid mig och jag med min ohälsosamma dygnsrytm ligger och spelar Wordfeud. Om sju timmar är det uppstigning och dags för mysfrukost innan jag måste hela vägen hem för att hämta jobbkläderna innan jag börjar 11.45. Hur som helst har jag haft en himla mysig fredag, förutom det nya schemat i skolan och att jag gick vilse i Gullmarsplan. Bjuder på en bild från mitt 18års firande, vad tiden går fort det är snart två år sen - känns som förra veckan!

om en minut är allting slut

Att bli lämnad gör att man ofrivilligt står inför en lång resa tillbaka till sig själv. Många bitar ska falla på plats och många tankar ska sorteras. Kännslor ska blekna och frågor besvaras. År av minnen ska bearbetas. En period ska man gråta sig till sömns, nästa period ska man var fly förbannad. Vi någon tidpunkt ska man göra vad som helst för att få personen tillbaka, vid en annan tidpunkt ska man ångra allt som varit. Senare ska du förlåta personen som krossade ditt hjärta, våga ta steget och släppa in någon annan på vilket sätt som helst och slutligen ska man acceptera att livet går vidare.

Förlåta kommar jag nog aldrig att göra, aldrig någonsin. Vissa saker är oförlåterliga.
Att släppa in någon annan vill jag inte just nu, mitt liv är fullt som det är.
Annars insåg jag ikväll att jag är på god väg att ha göra klart min resa. Har flera gånger kommit på mig själv att sitta med papper och penna för att komma på något sorgset att skriva för att det är så jag uttrycker allt, men jag har inte kommit på något att skriva - det finns inget jag är ledsen för längre.
Jag grät i en vecka och har varit förbannad sen dess. Önskade vid varje stjänfall i November om att få tillbaka allt som varit. Ångrade hela Januari att jag någonsin gett mig in på det här. Frågorna är obesvarade, det känns OK för det finns absolut inga vettiga svar på "varför" eller "hur kunde du" i detta fall. Minnen bleknar inte alltid och det känns också OK för att radera halva mitt hittills medvetna liv vill jag faktiskt inte. Och jag saknar bara något jag själv trodde fanns men som aldrig var verkligt.
Så var det bara kännslorna kvar och jag tror att de mesta av dem försvann ikväll. Ikväll insåg jag att personen jag blev kär i för så många år sedan finns inte kvar idag och personen denne kom att bli är inte en person jag kan respektera. Jag är allergisk mot vuxna människor som befinner sig på en nivå som är normal för en 15 åring. Så det finns inget att gå tillbaka till längre, personen jag blev kär i är borta och ersatt av en mycket sämre kopia, eller också finns han kvar men det gör inte jag längre, vi befinner oss inte på samma nivå. En del av mitt hjärta kommer alltid att älska det som var, älska honom. Men jag växte ifrån det som fanns och då spelar det ingen roll hur mycket man saknar längre. För hur mycket jag är vill bli mamma en dag så vill jag absolut inte vara det igen åt någon som är flera år äldre än mig själv!

it's a bumby ride you better hold on tight

Igår höll jag på att bli ihjälkörd av en busschaufför utan körkort.
Idag fick jag världens finast muffins ocn en massa kärlek.
Vilka tvära vändningar livet kan ta..

image description

 

på det tar vi lite paus från ssk-plugg inatt, nu ska här varvas mer flitigt med körkortsteori inför körskolan

who's gonna save my life tonight?

Tentan är nu inskickad! 8 timmar och 16 minuter innan deadline.
Bara de hemska två veckornas väntan på resultat nu.

 

Så nu halvligger jag i soffan i mina gamla älskade prasselbyxor och tysklandstjockis.
Med precis-innan-migrän-huvudvärk och en halv-äcklig eftersmak av vitlök i munnen.
Lagade über-tidig middag, halvt misslyckad köttfärssås och spaghetti.
För ikväll är det extrajobb och där finns ingen micro och ingen mat.
Min buss går om en halvtimme så ska väll försöka röra på mig alldeles strax.
Längtar redan till 01.00. Hoppas på superlugnt, synd bara att jag är sist att sluta
av oss som inte jobbar till 06.00 imorgonbitti, blir svårt att få sluta tidigare..

does it hurt to see how broken my heart is?

26 veckor senare är ingen mer förvånad än jag över hur ofattbart ont det fortfarande gör.
Lovade för så länge sen att inte bry mig. Lovade att låta tiden gå och låta tiden läka.

De senaste dagarna har jag legat vaken inpå småtimmarna och vridigt mig av obehag.
Drömt konstiga drömmar och vaknat kallsvettig och orolig för att någonting inte är helt som det ska.
Sett siluetter som bara kunnat tillhöra honom i varenda gathörn och på varenda buss.
Allt kommer tillbaka nu, utan förvarning slår det till med all kraft och jag kan inte låta bli att sakna.

the best of what we'll do it still to come

01.53.
Sitter och skriver litteraturlista mitt i natten. Mest för jag är så snäll att jag är dum. Hjälper en vän i nöden och tar hans pass 17-01 imoron, dumt av mig egentligen. Åh andra sidan jobbar jag fruktansvärt bra under press, så jag tror att tentan kommer gå helt OK ändå. Sen lovade han dessutom att hjälpa mig med alla pass jag ville vilket kom väldigt lägligt då jag redan sökt semester men missat lite datum som jag kan svära på att jag kommer bli schemalagd på.

Men om man skulle återgå till litteratur refereserna så att jag kommer upp när klockan ringen 7.00 imorgon. Mysfrukost med syster, tenta-stress och finbesök av mormor skall hinnas med innan 15.00. Sen åtta timmars jobb på det, undrar om Erol som kör skift imorgon kommer ångra sitt uttalande till Erhan idag: "du får bara byta pass med Helena, ingen annan jobbar perfekt under GAP". Kommer vara så trött, 100% CSO here we come! (arbetsskadad, äckligt arbetsskadad) Fast faktiskt är det lite kul för så länge jag har jobbat har jag aldrig varit med om att vi inte fått 0% CSO och så nu när jag kommer hem från Gotland så har de fått en 100% CSO, det är fan jag som håller ställningarna på det där stället (100% är alltså dåligt, 0% bra, luddigt som fan).. som om någon förstår, nu svammlar jag bara. Referenslista var det. Ciao!


"pain and doubt 'bout why he's done it"

"jag är för full, du är för ung"

Igår pluggande jag med Melissa Horn och Chai-teé.
Idag pluggar jag med Veronica Maggio och Bubbelvatten.

Fint att kunna variera sällskap efter dagsform.

you treat me just like another stranger

 

Att stå utanför allt det där jag brukade vara en del av.

 

 

 

Idag. Nu står jag här igen och stampar, vill ut, vill bort. Försvinna ett tag.
Tiden finns inte, orken att slå sig fri är försvunnen, jag måste leva nu - för alla andra.
Måste klara det här och alltihopa. Ett misslyckande vore droppen,
att lyckas likaså. Vill ut, vill bort men mest av allt vill jag stå stilla. Flyta bara ett litet tag.

Team Rissne ♥

När man traskar hem kvart i två en måndasnatt, iförd de allra äckligaste donken-kläderna + en jacka som
inte står emot de -3 grader natten har att erbjuda men med en ett leende på läpparna
och en kännsla av att vara totalt tillfreds med allt då vet man att man har fruktansvärt fina arbetskamrater.

Haft en väldigt lugn kväll och sådana brukar verkligen snigla sig framåt, men icke ikväll.
Huner och jag har mest ritat kyckligar i bläck på varandra och försökt köra skift.
Riktiga dagisfasoner men lite seriösa har vi varit, kyckligarna blev väldigt fina!
Träffade chefen en snabb också och fick höra "men, jobbar du kvar jag ser dig aldrig längre".
Nej, för jag har varit ledig i 10 dagar - förstår ni hur ofta jag träffade min chef förut!?
Saken är den att kvällar som dessa får mig att tänka om, för jag gillar ju inte mitt jobb.
Men jag älskar mina arbetskamrater och tidigare arbetskamrater.
Som idag kom fina Linn och hälsade på, kommer sakna alla så mycket om jag slutar.
Hur som haver är det en väldigt glad (och fruktansvärt äcklig) tjej som kryper ner under täcket
för att vila upp de få hjärnceller som överlevt masspluggandet inför morgondagens plugg.


image description

lever kvar i samma damm och du går i samma kläder

Idag är det tentan och tvättstugan som är prio ett.
Melissa Horn och tekoppen gör att det blir lite lättare iallafall.
Tanken på att jag börjar jobba 21.00 ikväll gör det lite svårare.
Börjar bli galen på riktigt av den här tentan, 362 sidor som skall
sammanfattas på 2000 ord och då ska intervjuerna också finnas med..
Och som om inte min dag redan är rätt kämpig vaknade jag imorse till
en ännu trasigare iPhone, halva skärmen är krossad nu.
Varför ska det någonsin gå bra med någonting för?

 

 

ett löfte om en chans, du tappade bort den som fanns

det värsta är att du förstår
du har gåt samma vägar som jag går
och bara dom som bländats av ljuset kan se hur bra vi mår
vi som alltid varit dom samma
vill helst av allting vara några andra
en lögn som vi går på
man blir sig själv ändå
och min osäkerhet är min brist
du letar den i ögonen
så jag säger att jag inte har förändrats, men det har jag visst
att du säger att nått känns rätt, men det här är fel
så länge jag håller i, är du hel


the love of my life has got itself a new name

"If you wanna know, you wounded me, you wounded me down to the bone.
But a little bit, just a part of me, a part of me knows we don't wanna fight on.
And I know your pain, it's the same and I forgive you.
We're soldiers, we're soldiers.
Armies of one on the battlefield, we're soldiers and soldiers bleed.
Before it's all over you'll never be unforgivable - you and I were soldiers.
No victories or apologies that we're hurting to much to give.
And I realize our bitter lies are killing everything that we wanna let live.
For what it's worth you wounded me but I forgive you
."

söndag ♥

Fruktansvärt fin söndag det här.
Träffat min käresta Asiat ♥ och ätit äcklig mat. Men ack vad trevligt det kan vara också.
Börjat spela "draw something" som passar mig mycket bättre än "wordfeud"!
Träffat älskade Jenny och bara myst runt i många timmar, pratat om allt och inget.
Fyndat två koftor, de var nersatta med så mycket som 640kr, sånt blir man glad av.
Bakat hallonpaj och legat i soffan med täcke och kikat på Big Brother.
Nu blir det dock till att sona för sina synder, blir att offra sömnen - inatt ska här pluggas!

 

 

ps. jag heter Pernehagen på "draw something" alla borde rita med mig!

Godmorgon!

it's you who take me back to thoose days, baby!

Mysbyxor, myströja, flaskvatten och 8kg böcker. Sitter här instängd med hemtentan.
I detta fina väder också, motivationen är inte på topp! Herrejösses vad trött jag är nu.
Har fruktansvärt fint sällskap åtminstonde, katten ligger i fotändan på Körkortsboken.
Lika bra att återgå till böckerna jag också, så jag får lite Lördag någon gång idag.

 

image description

 

vi är ifrån samma del av stan men från olika världar

Omformaterat telefonen (inga nummer, det är kaooos), köpt nytt busskort, lånat patografi till nästa tenta,
köpt nagelfix, tittat på filmen Paul världens sötaste alien & pluggat till nu ungefär.
Min tenta är ganska liten, får bara använda mig av 2000 ord men ack så mycket som ska få plats.
Lite panik över att jag är mästare på att formulera mig så långt som möjligt istället för kortfattat.
Men det problemet får tas itu med under morgondagen, för här ska mysas med världens sötaste syster.
Täcket och kudden ska flytta till hennes säng så att vi kan titta på lite Vänner innan vi ska sova.
Imorgon blir det uppgång senast 10.00, pluggalishious hela dagen och så en utgång på det.
Ska bli fruktasvärt kul att plugga bakis på Söndag men jag måste få dansa annars blir jag tokig!
Får kriga imorgon så kanske man blir så pass klar att det mest blir korr-läsning och fix och så på Söndag.
Som sagt var, kortfattat, vad är det? Godnatt folket, sov sött! ♥

 

v.10

Nästa söndag ♥

 

got the heart of an oxe the skin of a dragon

thought it'd be easy, now it's getting critical
you're out of my life now, it's unbelivable
the more things change they stay the same
thought I could take it but I'm unable
it's too much to handle, it isn't over until it's over

I'm not gonna cry, I've been thought better than that
my eyes are too fucking dry, now isn't that ironic
this is my own fight, I'm gonna wear it out
I'm gonna bleed it out

It's a mystery whi I can't stop thiking of you
mystery, how everything cirkles around you
in my mind, I'm doing all in my power to get free
in my mind, I promised myself 'till this day I'd be
but it's a mystery

tell me what's the reason for you to hold on

Borta bra men hemma bäst!
Haft en fantastiskt vecka i Visby med Sofia. Och Emelie. Och klassen.
Snöstormar och vårdagar, fin lägenhet och så fyra sjukhusdagar förståss.
Konstaterar att kaffe inte är lika gott på Gotland och att jag lätt blir sjösjuk.
Båten anlände 20.00 till Nynäshamn och jag är fortfarande nu, mer än fem timmar
senare väldigt yr faktiskt och det har jag i stort sett varit sen vi gick av båten på Gotland.
Börjar fundera över om det verkligen har med sjösjuka att göra,
men får ge det några dagar, det kanske bara är som med kaffet, jag blir kanske yr av Visby.
Nu ska jag plugga lite, känner mig rätt produktiv och pigg då jag låg i Sofias knä och sov på båten. ♥
Har betalat räkningar och aktiverat mitt nya Mecenat kort från Medicinska Föreningen.
Sen upp imorgon och plugga lite mer, lite ärenden i Centrum med lillebror (ska t.ex. lämna ifrån mig
telefonen innan jag slänger ut den genom balkongen
) och låna en patografi på Biblioteket.
Det är skönt att vara hemma, fast det kommer nog kännas tomt att somna ensam och vakna ensam.
Men, vi ska snart bli sambos igen, åtminstonde för ett par dagar och så till och från i 3 år. I'll be fine!

väldigtyrtjej.nu

 

RSS 2.0