allt som var du och jag

Nu är jag nitton år. Gammalt det låter. Men det är väll bra. Och ännu bättre, jag är inte arbetslös! Fick jobb idag. Värsta födelsedagspresenten en dag i efterskott. Awesome! Annars hade jag en helt OK födelsedag.
Var på kryssning natten mot min födelsedag. Vi firade mig för tidigt, glömde att Finland låg före. Förbannade klockan i tre timmar på vägen hem. Jobbigt att slå ihjäl tiden dagen efter. Men natten var över förväntan. Shottade "schekila" med Jessica. Jodå, hon döpte om dem efter några stycken. Och drack vita rosa pantrar. Sen fick jag veta att dom hade kollat min andning och puls när vi somnat. De trodde jag hade dött. Jag hade bara däckat stenhårt.
Väl på fastlandet plockade pappa och pojkvännen upp mig. Fick 13 rosor och en londonresa av pojkvännen. Av mamma och pappa fick jag en onepiece och lite småsaker. Av systra mi fick jag en plånbok. Av lillebror en skiva 'veronica maggio - satan i gatan'. Och så fick jag tårta också. Har nu bosatt mig i min onepiece.
Idag var jag på mitt nya jobb och fixade med mitt pass. Jag var i stan och fixade morsdagpresent. Pontus bjöd på middag. Jag färgade håret. Vi kollade Big Brother. Nu ska vi krypa ner i sängen och mysa. Imorgon blir en lång dag - ska städa ur akvariet (våran groda blev sjuk och dog), ska till djuraffären och köpa friska vattenlevande djur, baka cupcakes, köpa ett fint kort till lillebror och sen vara barnvakt.
puss

take you away from that empty apartment

Dålig tjej. Åtminstonde på att skriva här.
Så vad vill vi veta? Har gjort klart min praktik på DS, tråkigt. Trivdes som fisken i vattnet. Annars, varit på en intervju i veckan. Gick OK, dock har de inte hört av sig - så jag är lika arbets- och sysslolös som vanligt. Om en vecka är jag inte ens student längre. Om en vecka exakt just nu åker jag flak. Så håller tummar och tår för att få jobb.
Ikväll/inatt är det kryssning med min klass. Har varit otaggad ett bra tag och sen nu nyss kom bilderna från mösspåtagningen, dom som ska användas som tack-kort. Kan inte påstå att jag blev mer taggad. Blir nog inga tack-kort till någon, det var faktiskt så illa. Vid 00.00 inatt ska iallafall jag firas, fyller 19 år då. Whopido. Åren går, snart är det pension och grejer.
Och nu drar jag ut på tiden genom att sitta här och skriva. För att slippa städa, packa och duscha. Dålig tjej som sagt var. Men har några timmar på mig. Ska möta Jessica 16.45 i centralen så tror nog jag hinner .. eller?

to late to live, only heaven loves you now

Slutet är nära! En vecka till kryssning, födelsedag och betygsättning. Två veckor kvar till studenten. Hur sjukt? Kommer gå så fort. Praktik kväll imorgon och dag på torsdag, slutprov NaB på fredag, cupcakes-bak med Jenny på lördag, praktik på förlossningen på måndag, sista dagen praktik på BB på tisdag, kryssning ons-tors, födelsedag torsdag, födelsedagsfika för mig och bror söndag, fixa lakan måndag, studentlunch tisdag, STUDENTEN onsdag! Helt sjukt. Sen är det över. 13 års skola. Nu är man vuxen och gör som man vill, högskola, jobba, bli uteliggare. Mitt val, mitt bara mitt. Det känns konstigt! Hatar att ta svåra beslut. Och nu när jag gjort det är jag så sjukt inställd på att inte komma in på skolan jag sökt, förra året var det 4525 sökande på 160 platser. Så, jag är antagligen lika sysslolös som nu till hösten, tyvärr. Måste fixa jobb. Kan tänka mig vad som helst utom sälj- jobb med endast provision och måleri. Allt annat. Blir det inte så att jag hittar något jobb flyttar jag ut i skärgården efter midsommar och stannar där tills jag hittar något vettigare. Jag hoppas på respons på någon mer jobbandökab än äckliga sälj-jobb. Peace.

you could destroy me so easy

and then you let her down easy

Tell her not to get upset, second-guessing everything you said and done
And then when she gets upset tell her how you never mean to hurt no one
Then you tell her that the only way her heart will mend
is when she learns to love again
And it won't make sense right niw but you're still her friend
And then you let her down easy

Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new

Don't tell her how I give you something that you never even knew you missed
Don't you even try and explain how it's so different when we kiss
You tell her that the only way her heart will mend
is when se learns to love again
And it won't make sense right now but you're still her friend
And then you let her down easy

tell her not to get upset

jag vet hur du ser ut i inga kläder

Back on track. Nej. Hade en awesome vecka förra veckan, aldrig kännt mig så rätt som då. Därför suger det extra mycket att jag fick tillbaka hostan once again. Var på vårdcentralen idag och fick två hostmediciner utskriva och en veckas vila ordinerat. Så ingen praktik, ingen fysisk överansträngning. Lugna aktiviteter hela veckan alltså. Alltså chill-skiva på torsdag och filmkväll med barnen på lördag. Toppen!
Idag tänkte jag chilla med lite tvättstuga och matte-plugg. Ska köpa iste och titta på tv ikväll tror jag. Och imorgon blir det nog matte-plugg hela dagen lång skulle jag tro. Om jag känner mig lite piggare kanske jag kan ta en lugn promenad till centrum och kika efter studentskor.
 Nu ska jag iallafall koka ett ägg tänkte jag. Puss.
RSS 2.0