"don't think I'm proud of who I were"


"du glömmde fråga mig"

Okej, just idag känns mitt liv rätt bra. Snart fredag - bara imorgon kvar! Dessutom har jag bara två målerilektioner kvar den här veckan. Och idag togs mitt inval rostskydd 50p bort och ersattes av MaB 50p. Jag kommer få gå till 15.50 på fredagar hela hösten, men i vår kommer jag sluta 11.40. Och igår köpte jag en ny väska som jag blev blixtförälskad i. Superbra storlek också, kan inte packa ner för mycket saker.
Ikväll är det träning så det är rätt basic. Träning, disk, sova. Imorgon när jag kommer hem från skolan ska jag dammsuga, dammtorka och plocka in kläderna. Sen är det faktiskt torsdag så imorgonkväll blir det lilla E! Och någondag innan lördag måste jag klämma in lite presentshopping, min soulmate fyller 18år på söndag! Och det ska vi fira på lördag. Har ni märkt hur många "och" jag har med här?  
Massor att göra. Kanske skulle man städa nu istället för imorgon?

"baby, you've hurt me"

"slowly we're saying goodbye"

If I wanted silence.
I would whisper.
And if I wanted loneliness.
I'd choose to go.
And if I liked rejection.
I'd aduition.
And if I didn't love you.
You would know.

And why can't you just hold me?
And how comes it is so hard?
And do you like to see me broken?
And why do I still care?

"you'll be in my heart"

Min så kallade vän Jessica fick mig idag att nynna på donken-reklamens melodi hela jävla eftermiddagen. Troligtvis bidrog den till huvudvärken som sett till att jag legat helt utslagen i min säng, i ett kolsvart rum hela kvällen. Imorgon ska jag strypa henne långsamt. Nej men jag ska nog gå och sjunga på Ke$ha - Tick tok hela dagen, DÅ får hon huvudvärk! Så kul vi kommer ha med våran limfärg imorgon.
Annars har dagen inte bjudit på mycket. Har som sagt var legat lamslagen i min säng hela kvällen. Mycket tråkigt! Nu mår huvudet bättre men ska strax krypa ner i sängen och vila det i några timmar innan jag ska reta gallfeber på Jessica. Ska bara prata med kärleken en stund till först, ska sova utan honom inatt. Lite jobbigt när hela min säng luktar honom! Men jag överlever nog, får troligtvis sova med honom imorgon igen. Längtar, för det finns faktiskt inte mycket som slår att vakna bredvid honom ♥

"love oh love"

Tänkte bara tala om för er att han gör mig lycklig. Lyckligare än någonsin förr. ♥

"my love is your love"

Bröllopet avklarat. Vackrare bröllop får man leta länge efter, slog kronprinsessans med hästlängder. Grät mig igenom hela vigseln och en stund på det också. Sen när jag skulle gratulera brudparet givetvis. För vackert! Vid middagen serverade de mig två pilgrimsmusslor som inte riktigt föll mig i smaken och lite för mycket vin. Utöver det var middagen underbar. Bröllopstårtan var av choklad, hallå finns det något godare än choklad? Svar nej. Därefter dansade jag i många timmar, men min bror, med min trude, med brudparet, med mina handledare, med min syster, min mor, min far och några till.
Imorse vaknade jag med värkande vader och huvud. Så värt det. Grattis Mari och Robban och tack för att jag fick vara med på eran fullkomligt magiska dag! ♥

 

"she had an earthquake on her mind"

Det gör ont att framstå så som du får mig att framstå. Dina ord svider, dina handlingar mer. Du ber mig lita på dig men du berätta aldrig något. Om jag bara haft killkompisar skulle du tycka det var jobbigt, förstår du inte att det ibland känns precis så för mig. 9 av 10 av dina vänner är tjejer. Det gör mig ingenting, en av mina närmaste vänner är kille. Men jag vill veta vilka de är, hur ni känner varandra. Du vet. Jag vill bara veta. Det är allt. För du berättar aldrig. Aldrig. Och det gör ont att aldrig veta.
Och det är svårt att lita på dig, när du inte berätta någonting för mig.

"sometimes words aren't enough"

Och jag vet, jag vet.
Att jag inte fungerar utan dig.
Men jag vet, jag vet.
Att allting kommer ordna sig.
Om jag får somnade brevid dig.

"SD och Alliansen, hejdå sverige"

Jag har då aldrig varit politiskt insatt. Until now. Alliansen vann, bara det tycker jag är botten. Jag röstade rödgrönt. Inte för att jag personligen märkt något som drastiskt blivit sämre de senaste fyra åren eller för att jag har något emot att sverige ska jobba. Mer för att det är jävligt svårt att få ett helt land att jobba om de inte har någon utbildning att tala om. 5-6 år på komvux vid 30-40 års ålder gynnar ingen! Högskolebehörighet till ALLA som klarat av gymnasiet skulle vara mycket mer praktiskt. Dessutom är Moderaterna i synnerhet ett överklassparti, deras ekonomiska "lösningar" gynnar endast folk som faktiskt har pengar inte folk som lever på minimilöner. Så jag röstade rödgrönt, och det kommer jag nog fortsätta med. För Alliansen är inget för mig och SD gör mig illamående.
MEN till det riktigt hemska. SD kom in i riksdagen. Hur? VA!? Varför? Det finns inga ord, jag är rasande. Deras politik om något är bara ren idioti. Hur man än vrider och vänder på det kan man inte hitta en enda ideologi som för någonting bra med sig! Inte en enda. Men visst fan ska det bli intressant att se hur de tänkte styra ett folktomt Sverige. För utöver de invandrare de slänger ut lär varena helsvensk med hjärnceller att tala om fly landet illa kvickt. FYFAN SVERIGE!

"I wanna grow old with you"

Vilken helg, jag mår så bra!
Fredag.
Mötte upp älsklingen i Älvsjö och vidare på fest hemma hos hans jobbarkompis. Trevligt folk det där. Och plötsligt från ingenstans dök Madde upp, vilken lycka! Kvällen fortsatte med utgång på Göta Källare. Det blev inte så sent, vi tog sista tåget hem. Bra kväll!
Lördag.
Låg i sängen nästa hela dagen och lärde min kärlek att städa. Är stolt över honom nu när jag sett resultatet! Sen fick vi skjus upp till hans mormor och morfar och sedan gick vi ut och åt grekist. Senare tittade vi på film. Han tyckte inte ps. I love you var sorglig. Vad är det för fel på honom?
Söndag.
Vaknade vid 10.00. Tog bussen upp till älsklingens mormor och morfar för mat. Det var gott! Fick skjus tillbaka till centrum, de gick och röstade medans jag gick tillbaka till lägenheten. När Pontus kom tillbaka rörde vi oss mot Solna för handboll i solnahallen. AIK - djurgårdshof. Resutatet, nje. Hem till mig en snabbis sedan körde jag älsklingen till station och därefter var pappa och jag ute och körde i ett par timmar bort till Sollentuna och Danderyd och Djursholm.
Nu har Oggel och jag hyrt film och tittat på den. Ingen jättebra tyvärr. Phillip Morris I love you. Och nu är det valvaka på TV:n. Mamma lovade för en stund sedan att sitta uppe om ena blocket ledde, klart dem gjorde. Vilken kul kväll vi ska ha!

"du är värd så mycket mer"

Du försöker hitta skäl att stanna kvar
Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar
Ni har lånat pengar och köpt en lägenhet
Han vet saker om dig som inen annan vet
Ni har varit tillsammans i mer än 4 år
Nu har vuxit ihop och delar samma sår
Så du blundar och låtsas att du inte ser
Att alla brister som han har bara blir fler
Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut
Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar
Han är inte bra för dig, snälla ge dig av

Du borde veta att du är värd så mycket mer
Han öjuger för dig och han sårar dig
Så lämna honom nu
Och jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha
Så lämna honom nu

"flowers growing in this dying yard"

Nästa helg ska jag på bröllop. Klänningen har varit jättesvår att hitta!
Men nu, äntligen - en vecka innan. Dock hittade jag två på en gång nu.
Valet är dock redan gjort, min syster och jag ska ha likadana.
Men jag visar er båda två, för visst är jag förälskad i den första också.





"come, dance with us"

Det råder glädjeyra i klassen. 257 dagar kvar till studenten, det må låta som en evighet men faktiskt inte! Idag hade vi mössprovning. Så beställde mössa, mysdress och tischa. 1603 kr gick det på, som hittat.. Men det är värt det. Resten av dagen spenderades åt planering, planering och planering. Denna studentskiva. Som börjar låta logisk faktiskt. Och flaket som nästan är spikat. Vi är så taggade att vi nästan glömmer bort att jobba. Kanske inte jättebra, men vi klarar oss nog finfint ändå ska vi se. Åh, vad jag längtar, längtar, längtar, längtar. Studenten 1 juni 2011!

"they'll name a city after us"

Igår var jag på bio - "I rymden finns inga kännslor", SE DEN! Alla, okej vi var kanske 15 st, i biosalongen skrattade. Den var faktiskt riktigt bra. Och idag har jag inte gjort mycket av värde. Företagsekonomi, spacklat, varit ute i regnet med skorstenen min, försökt blanda NCS-skalans tiohundratjugotolvtusen nyanser, gått en promenad hem i regnet och nu äter jag nudlar och köttbullar. Orkade i koka pasta..
Ikväll är det handboll. Match! Okej, träningsmatch. Mot Åkersberga. Så jag ska packa ihop min väska på rekordfart nu tänkte jag och sen röra mig mot busstorget och möta Janni. ♥

".."

"but I know it's a lie"

Om jag skulle säga att jag kör mest hela tiden skulle jag ljuga, stenhårt.
Ett par gånger i månaden och med tanke på att det är så sällan måste jag få säga att jag blivit good!
Idag övade vi på att backa spikrakt, jag körde mer på "våfflat-hår-rakt".
Sen tog vi en tripp till industriområdet och sen vidare in till den stora staden.
Jag tycker jag var duktig, pappa tror att jag är skelögd.



Innan jag körde var jag med Jenny. Köpte en mössa!
Nu har jag ätit mat och borde börja rulla mot Tumba men min kropp lyder inga order.
Vetefan vad jag har gjort, men jag är helt slut. Orkar inte vara det..
Annars, på västfronten intet ett nytt. Fyndigt.
Fan vad trött jag är, skrattar åt mina egna, överjävligt dåliga, skämt.
Skäms Helena, skäms!

".."

"bless the broken roads"

Här sitter jag och symptailyssnar på "waka waka" och dricker teé. Utöver det är jag nästan helt klar för att gå, helt otroligt eftersom jag inte ska gå förens om fem minuter och det enda som behöver fixas är tandborstningen. Det har nog inte hänt det senaste året, att jag haft tid för annat på morgonen.
Idag ska vi på politik-debatt i Hallonbergen. Jättekul! Verkligen. Superkul. Jag är så politiskt oinsatt att jag inte vet om det går att veta mindre om partierna än vad jag gör. Som sagt var, den 19e röstar jag på de partiet som vill införa fler helgdagar per vecka. Förstå mitt ointresse! Så förmiddagen spenderas till det och eftermiddagen till måleri. Jag tror inte min dag kan bli mycket bättre. Eller, jo ikväll ska jag till lilla E. Det ser jag fram emot! ♥

"love me when I don't deserve it"

"one of us"

"yesterday, today, tomorrow"





Jag har länge funderat på vilket det exakta
datumet för dagen vi träffades varit.
Den 16 juli 2005 kan jag tala om för er.
5 år 1 månad och 22 dagar sen, idag.
Och hur jag än vrider och vänder på det
och hur mycket upp och ner vi än varit
så har mitt hjärta aldrig släppt taget om dig.
Inte för en sekund, inte en enda gång.

första bilden är är tagen någon vecka efter vi träffades
andra bilden är tagen första gången vi träffades

"they'll judge me what so ever"

Vet ni vad jag hatar? Förkylningar. Man ser inte sjuk ut, man behöver inte ens ha feber och man är klar i huvudet på ett helt annat sätt än om man till exempel har influensan, hög feber eller vad som helst annat. Förkylningar är så mesiga. Fast det är så svaga blir man, åtminstonde jag, helt knäckt. Även om jag är klar i huvudet så känns det tungt, halsen svider och pulsen är på max så fort man lyfter ett finger. Och så är huvudet så klart. Och jag har inte ro att ta det lugnt just nu, jag tycker redan 24 timmar på ett dygn är för lite! Och två dagars helg är inte ens minimum tycker jag, minst fyra per vecka skulle vara helt OK.
Jag saknar så många och vill göra så mycket just nu. Jag saknar Jenny massor, precis som Mathilda, Sandra och Fanny. Malin, Anna, Madde & Maria. Även Jessica off school time och Holm! Jag saknar nätterna med min syster och jag saknar min kusin i Hudiksvall. Det var hundra år sedan jag träffade mormor och morfar, tusen sen jag träffade farfar. Det skulle vara kul att spendera en hel dag med laget, speciellt My saknas i min vardag nu. För att inte tala om min trolovade Martina, henne skulle jag gå över lik för att få träffa nu. Och så saknar jag Pontus, fast jag träffade honom för mindre än tolv timmar sen.
Men jag orkar inte träffa någon nu. Jag orkar knappt läsa tidningen och jag är lite förkyld. Jag hatar förkylningar så groteskt mycket. Så värdelöst, om man nu måste dras med dem på hösten. Kan de inte åtminstonde utöka helgerna med minst ett par dagar till i veckan?
DET partiet som inför det, det partiet får min röst den 19:e!

"the special two"

I've hardly been outside my room in days
'cause I don't feel that I deserve the sunshine's rays
the darkness helped until the whiskey wore away
and it was then I realized the conscience never fades
when you're young you have this image of your life:
that you'll be scrupulous and one day even make a wife
and you make boundaries you'd never dream to cross
and if you happen to wake up completley lost
I will fight for you, be sure that
I will fight until we're the special two once again

and we will only need each other, we'll breathe together
our hands will not be taught to hold another's
when we're the special two
and we can only see each other, we'll bleed together
there arms will not be taught to need another
'cause were the special two

^^

Pontus är bäst. Alla kategorier

update. 6/9 17.07
medelade pontus himself er om!

"if I could be like that"

Och över en natt blev det vinter, i September. Jag vet inte men om det nu är så att pingvinerna och isbjörnarna svettas ihjäl på nord- och sydpolen kan de väll flytta hit? Här överlever de med största sannolikhet. Personligen vet jag inte om jag kommer göra det. Mina fötter har intagit skepnaden av två isklumpar. Lovely! Dessutom blir alla förkylda nu, ibland de för tillfället insjuknade ingår bland andra min katt med supertjock päls och min pojkvän med inte lika tjock päls. Kissen ligger i mitt täcke och nyser för fullt här stackarn. Pojkvännen envisas med att jobba fast kan är sjuk men kommer hit om några timmar för att bli ompysslad. Han påstår sig ha feber, då blir det varmt och skönt i sängen inatt!
Själv ska jag ta tag i alla kläder som ska in i garderoben. Sortera lite papper på skrivbordet, får massor med post numera studenten, handboll och valet handlar det om i 9 fall av 10. När jag är klar med det ska jag hoppa in i duschen och trassla ut mitt hår och även försöka tvätta ur färgen jag råkade doppa håret i idag. Vackert sjukhusgrönt.. Nej, om man kanske skulle sätta igång med kläderna.

"rather feel pain than nothing at all"

Idag har jag hoppat grodhopp i solnahallens trappor och klättrat på Vickan. Dessutom har jag fixat ljudet på min dator som varit försvunnet i några veckor. Jag tror jag har magiska fingrar. Har även skrivit in alla matcher i kalendern, 36 stycken blev det. Med andra ord har jag haft en ganska slapp dag, förutom grodhoppen. Imorgon kommer mina ben vara stendöda. Det gör förvisso inte så mycket. It's friday! Ska spendera dagen med Jessica och NRJ, det blir nog inte så jobbigt. Vi kan bli höga på färg också!
Nu ska jag duscha ♥

"we might took the long way"

Det är höst nu. Hur depprimerande på en skala? Inte så farligt egentligen, men jag saknar redan sommaren. Det kommer bli en lång och kall vinter. Men jag överlever. Inga problem! Imorse var det jättekallt föresten, nästan vinter-jacka-kallt. Jag hade ingen vinterjacka och höll på att dö..
Nu har jag tagit på mig jeans, en thisha, plockat fram en halsduk och en jeansjacka. Den är varmare än min svinkalla skinjacka these days. Och den enda vinterjackan jag äger är en klumpig kappa. Nejtack! Strax ska jag rulla mot dagis och spendera lite tid där. Efter det blir det hem och packa träningskläder och ikväll blir det första täningen med boll för den här säsongen. Nice!



sandra, fanny, martina& jag

"Talk to me cuz baby I'm listening"

Speak up, your silence is killing me
I've had enough, baby speak up
Are you lovin' or hatin' me?
Cuz I can never tell
I'll be the first to admit it
Been silent for a minute
Thinking like damn is he feeling me
We fell in love, took a second
But now I'm always checking
Cuz I never hear you say what you really think

Some days I feel it then I feel it's over
Some days were harder then some days were colder
When you open up, our love is alive
But now you're quiet and I'm dying inside

So baby speak up
Cuz your silence is killing me
I've had enough, baby speak up
Are you lovin' or hatin' me
Cuz I can never tell, I can never tell
Just let your heart say what you can't say
Let your heart say what you won't say
Don't let the silence tear us away
Cuz I can never tell, I can never tell
I you don't speak up

I don't know where you've been
But nothing's making sense, I'm standing on the fence for you
And ever when you're here, somehow you disappear
If I could read your mind, I'd know just what to do

"somliga ljus brinner aldrig ut"

Idag hade jag möte med handbollen. Givande! Nje. Samma gammla visa.
Tränar man inte, spelar man inte. Minst två pass i veckan. Blablabla..
Personligen har jag aldrig haft problem med reglerna, däremot alla andra.
Nej, blir den här säsongen som förra blir det min sista i AIK.
Annars. Nothing. Gick med Andrea till t-banan.
Tittade lite på tv med mamma och syster när jag kom hem.
That's it. Ganska värdelös kväll.
Nu nyss pratade jag med Kevin, det vara bara 100 år sen sist.
Vi ska hur som helst ta en promenad imorgonbitti.
VÄRT! Råkar nämligen veta att han undanhåller information för mig.
Nej, men det ska bli skönt att prata lite igen. :)
Now, bed. Puss.



något år sedan

RSS 2.0