^^

Idag har jag som jag nämde i tidigare inlägg varit i Haninge, hos mormor&morfar.image295
Var i Haninge Centrum och köpte nya jeans, orkar inte visa bild, och så hittade jag en stickad, stor, grå, jättemysig tröja i någon liten affär (bilden). Den kommer jag att leva i typ. Sen var vi också hemma hos mormor&morfar och fikade och sen gick vi lite mer med mormor, till skokanonen och ÖB. På vägen hem eller ja sen i Solna så gick vi förbi Jourlivs och hämtade ett paket med saker som mamma skickat efter, så har lite nya kläder nu. Har ni tur kommer bilder senare. När jag kom hem till lägenheten, eller när vi gjorde det så kännde jag, och min syster, att vi var tvugna att städa garderoberna. Så det har jag sysselsatt mig med fram tills nu, utom när jag åt middag. Är ganska seg i benen känner jag, efter att ha gått i Haninge nästan hela dagen. Men jag har iallafall gjort något vettigt idag. Och nu ska kvällen avslutas i soffan, framför tvn. Vi har hyrt Råttatouille, den filmen med en råtta eller de kanske är flera? Har inte sett den ännu. Men ska springa och göra det nu. Får se om det kanske blir ett inlägg senare. Håll tummarna vet jag.

Fredagen 29/2 2008.

Godmorgon!

Tjugonionde februari, det händer inte alltför ofta. I don't get it varför finns det en dag som bara återkommer vart fjärde år? Det är riktigt sjukt faktiskt. Men skulle det inte vara ballt att vara född, eller ha gift sig eller liknade då? Så att man bara firar vart fjärde år. Ganska tråkigt, men häftigt tycker jag!

Nog om det. Mer om mig.

Idag ska jag till Haninge. Till mormor och morfar är kanske hemma han också, de bor alldeles jättenära Haningen Centrum så dit ska vi gå också. Ska ta bussen 12.04 så är vi där ca. 13.00. Får se när jag kommer hem, det lär bli betydligt senare det tar sin lilla tid att ta sig dit och därifrån. Men det gör inte så mycket - I LOVE MORMOR&MORFAR.<3

Smokin' hot.

Har fortfarande inte hänt mycket alls idag. Var lite snabbt med mammi i centrum för ett tag sen, köpte en keps (den jag har på bilden)inge solsting för min del i sommar, sen ser jag förjävla bra ut i den också ;)(a). Så har jag också trixat lite med bloggen så den ser någorlunda annorlunda ut, ska fixa lite med färger senare om jag orkar. Men nu tror jag att jag ger upp själva bloggandet för idag ifall det inte kommer upp något som jag bara måste skriva om förstås - men det tror jag inte.

Tjingeling.

Torsdag 28/2 2008

Idag har jag haft tråkigt. Har städat i mitt rum och legat i soffan hela dagen faktiskt. Riktigt lat dag. Vet inte om jag orkar pallra mig ner till Tallbacka och träna sen, får se kanske gör jag det fasst jag inte orkar egentligen. Har heller inget att skriva om med tanke på att jag inte gjort ngt, det blev inte till att åka till mormor idag utav för mig okänd anledning så jag har gjort ingeting istället. Så jag skriver när jag kommer på något att skriva om istället, det blir mer intressant så!

Heartbroken.

This is the way that we love, like it's forever.
Then live the rest of our life, but not together.

Fotboll! igen.

Dom förlorade 1-0 till Enköping.

Första halvlek satt vi långt ner bredvid några kompletta idioter, och frös ihjäl iallafall jag. I halvlek drog jag med mig Jenny så gick vi fram och tillbaka fram och tillbaka, måste sett jävligt kul ut. Andra halvlek stod vi på lite olika ställen runt planen. Pierre Bengtsson var bäst, eller snyggast. Lite värme i kylan! Sen måste jag bara berätta. Det var två killar som skulle gå förbi framför oss och där var det en stor vattenpöl som den ena killen går i utan att säga ett ord och går vidare och sen när hans kompis trampar i den blir han fly förbannad och skriker. "Vafan sa du inget för?" - det var askul på plats!



Det känns som att mina fötter kommer trilla av, är fortfarande nedfryst!

Fotboll!

Ikväll är det som sagt var fotboll som gäller!
AIK - Enköping, kan det vara de?
Iallafall ska strax gå till centrum och möta Jenny
och sen ska vi gå där en stund tills matchen börjar.
Så jag skriver nog inte mer idag tror jag inte.

Godmorgon!

Fick kortare sovmorgon än vad jag från början trodde. Har varit vaken i ett par timmar nu. Om 40 minuter ska jag till sjukgymnasten, min tid blev ändrad så ska dit tidigare så har jag hela eftermiddagen ledig. Och ikväll ska jag på fotbollsmatch. AIK mot ngt, träningsmatch på skytteholm med Jenny. Men nu måste jag kila. Har inte klätt på mig ens ännu. Hej så länge! ;)

Böl groda.

Den där filmen var alldeles för sorglig för mig! Och det är säkerligen bara jag som tycker det också. Grät iallafall floder i tid och otid. Hur kan filmen vara så sorglig och inte böckerna? I don't get it! Iallfall nu sitter jag vid Johanna's dator, den är sämst i världen men bättre än ingentin. Och eftersom jag sov hela eftermiddagen i princip så kan jag för allt i världen inte sova nu. Känns kasst! Kanske ska sätta på ngn utav filmerna vi lånade av Kevin idag, vet inte riktigt vad det var för filmen men ngn borde jag väll tycka om. Imorgon ska jag till sjukgymnasten 12.00 så inte får jag ngn sova ut dag då heller, vet inte om jag ens kan klämma in en enda sån dag den här veckan? Men nu babblar jag bara och det är inte så kul att läsa. Ger upp nu hennes dator är segare än vad jag är vid halv fyra på morgonen, ni som upplevt mig då förstår vad  jag menar! Tex Lucia-gänget och då var till och med klockan halv sex ;O. Haha jag babblar igen. Tack och hej för mig och idag.

GROOOWS!

image282image283

Till vänster mitt konstverk.Till höger Johanna's.
 Tilverkade av potatismos, köttbullar, lingonsylt och vindruvor.

Så här kul har vi när vi äter nästan alltid, haha.

Tisdagen 26/2 2008

Gott folk, nu är jag här igen. Idag har jag inte gjort mycket alls, imorse eller i förmiddags åkte vi till Kevin och Co och när vi kom hem därifrån ca. 14.00 så tro mig eller ej men jag somnade och vaknade för en halvtimme sen. Man bara yees, nu kommer inte jag kunna sova inatt - sällskapa mig? Nu har jag nyss ätit middag och lekt med maten, vi gjorde värsta skulpturerna syster och jag. Sen ikväll är det TV hela kvällen först Gossipgirl och sen är det Systrar i jeans 21.00 på trean. Filmen kommer säkert vara asdålig med tanke på att böckerna är så bra, men det är värt en chans.

Föresten! Jag hittade bilderna från bowlingen igår, det var inte så många men här kommer några utav dem.


1. Sofie's stil.
2. Fanny's stil.
3. Min stil.
4. Johanna's stil.
5. Skorna är för heta!
6. Bara för att hon är ju extrem snygg!

Bowling.

Andra inlägget idag, bravo! Idag har jag varit med Fanny<3. Vi har varit i centrum och shoppat lite, hon köpte en skinnjacka på HM's barnavdelning, ett underklädessett från JC och en kjol från Vero Moda. Jag köpte ett vanligt vitt lång linne från HM och en rosa klänning från JC. Sen åkte vi med Johanna och Sofie till sundbyberg och bowlade. Jag kom sist tror jag, var riktigt usel det var inte min sport någonstans. Nyss var Fanny och ute hon skulle äta lökringar blää. Sen lämnade jag henne vid bussen och så gick jag hem och kom nyss innanför dörren.

Imorgon ska vi (Läs: Jag, Mamma och Johanna.) till Kevin och Co på förmidagen. Eller vi ska vara där 11.00 så jag ska väcka Kevin kom vi nyss överens om och så ska vi väll umgås. På eftermiddagen vet jag inte vad jag ska göra .. ngn som vil hitta på ngt? :).

Bilderna från bowlingen går utav ngn anledning inte att ladda upp :/ .. så här är några bilder från när Becca och Jacob var i sthlm. Bilderna togs i det syftet att mormor ville ha bilder på alla barnbarnen!

Måndagen 25/2 2008

Usch, hej jag har blivit sämst på att skriva här! Men lite update från igår. Mormor kom hit och sen vid 16.00 gick vi till SolnaHallen för att fixa innan herrmatchen senare på kvällen. Matchstart 18.30 .. matchen slutade 31-31. Efter det skulle Oscar ha autografer av hela A-laget och det orkade jag inte vänta på så jag gick hem. Ringde Fanny och sen bytte jag sängkläder och somnade. Haha, det blev snabbt.

Idag väckte dom mig innan 08.00 men jag glömde att gå upp så jag vaknade för någon timme sen. Ska snart tvätta håret och sen ska jag baka tror jag. Idag skulle jag nog träffa Fanny också! :). Så det blir nog bra ska vi se. Men nu ska jag gå och tvätta håret. Får se om jag kanske skriver senare igen ;).

Söndagen 24/2 2008

Godmorgon. Nu är jag vaken igen, mamma väckte mig också vid 09.30 när de skulle gå då gick jag in i deras sovrum och sov med Johanna tills för en stund sen. Har hunnit klä på mig, städa rummet och nu strax ska jag äta frukost - pannkakor! Om ett par timmar kommer också mormot hit och ikväll är det match i SolnaHallen. 18.30 be there!

Det blev ett avbrott i skrivandet på ca. en timme nu. haha. Vet inte riktigt varför kom bara på massa annat jag kännde att jag måste göra. Men nu ska jag avsluta igen och göra annat. Skriver säkert senare.

Ohh.

Blev massor med inlägg idag/ikväll faktiskt. Det var mer än vad jag trodde om mig själv. Men nu ska jag dunsta tänkte jag, ska krypa ner i min säng ensam. Ganska skönt seriöst jag kännde mig kvävd inatt när jag sov med Mathilda, inget illa menat, men jag har nog blivit ovan med sovsällskap ;O. Min säng är ändå så pass stor att man skulle kunna sova tre stycken och inte behöva ligga på varandra, men inatt kännde jag mig kvävd. Ganska äckligt. Det var i och för sig ett tag sen jag hade sovsällskap förut så jag har säkert blivit ovan eller något sånt. Men det var egentligen inte det jag skulle skriva. Nej nu ska jag gå och sova eller jag ska kolla på film. Who's your daddy? på kanal 6 tror jag. Det här blev ett gaggit inlägg så nu slutar jag tvärt. Godnatt så skriver jag imorgon.

25 frågor och svar.

25 frågor om dig själv.

Röker du? - Nej du.
Snusar du? - Inte det heller.
Skolkar du? - Skolkar och skolkar.
Gör du frukosten själv? - Ehm .. ja det gör jag väll.
Har du suttit i rätten? - Nope.
Har du slagit ner någon? - Kanske .. haha.
Har du pussat någon av samma kön? - Yeees. ^^
Har du varit på strippklubb? - No way.
Vad gör du när du blöder näsblod? - Jag vet inte, har typ aldrig gjort det ;O.
När grät du senast? - Igår eftermiddag.
Vem kan du prata om allt med? - Lillasyster.
Har du solglasögon? - Inte på vintern och inte på sommarn så ofta heller.
Skriv en mening på engelska: - asg. I'm not very good at/on whatever english.
Vem pussade du senast? - Lillasyster för någon timme sen.
Vem kramade du senast? - Lillebror också någon timme sedan.
Vad är din högsta önskan just nu? - Ehm .. oj jag vet inte. Eller jo det gör jag men jag tänker inte skriva det här!
Vad heter din hårspray som du använder? -  Bra fråga! Den är iallafall grön.
Vem gillar du ? - Alla som gillar mig? Alltså jag gillar alla snälla människor :).
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? - Grå och Svart randig.
Har du string på dig just nu? - Nej.
Känner du någon som heter Niklas? - Faktiskt så gör jag det.
Har du bärbar data? - Nej ;O den dog :(.
Är du blyg? - Kalla mig vad du vill, men för det mesta är jag nog ganska oblyg.
Vad tänker du på just nu? - Hur jävla (ursäkta) trött jag egentligen är.

Konstig .. !?

Zorro, min katt. Dricker kaffe och latte.
Är inte det ganska konstigt?
 Jag menar han är katt för helvete!
Eller .. !?

image267
BILD; Zorro.

Lördagen 23/2 2008.

Har inte skrivit på ett par dagar .. har faktiskt inte orkat pga det ena och det andra. Men nu är jag tillbaka igen. Gårdagen tänker jag inte skriva om så mycket vi var på 5-års kalas på kvällen och sen kom Mathilda hit och sov här i natt. That's it.

Imorse hade vi match mot Huddinge. I halvlek ledde vi med 18 - 0 .. slutresultatet skrevs 31 - 3 så det var väll en bra match I guess. Efter det åkte vi hem och så gick jag med mamma och syster till centrum och handlade. När vi kom hem bakade jag och Johanna, muffins och sockerkaka för imorgon kommer mormor hit :). Annars har det inte hänt mycket idag. Och resten utav dagen kommer fortsätta på liknade sätt. Förlåt för att jag inte har mycket att berätta, men that's life. Nu ska jag sega mig en stund och sen är det Livet Enligt Rosa. Mitt absoluta favoritprogram (a).

----
fel av mig! vi vann med 35-3 inte 31-3.

Torsdagen 21/2 2008

Imorse mötte jag upp min älskade klass vid T-banan 08.00. Vi åkte till T-centralen och gick in på kulturhuset. Där inne gick vi till ZENIT, där vi mötte Simon. Han såg rätt bra ut, visst Freja om han hade haft längre hår? HAH. Sen pratade vi lite om allt möjligt och så svarade vi på frågor. Fasst det blev oseriöst efter ett tag jag och Freja satt med killarna som inte orkade stå upp (..!?) och krävde massage. Efter ett tag delades vi in i par, Madde blev min :)! Vi hade rollspel i ungefär 30 minuter i låtsasvärlden ZENIT CITY, vi hade jättekul! På vägen hem bevisade jag en gång för alla att balans inte är min grej när jag sittande ramlade av sätet på tunnelbanan. Sen satt jag och höll i mig i Mathias och Rasmus.

När vi kom tillbaka till skolan skulle vi äta och så skulle vi försöka gå på franskan iallafall en stund, men det gick inte. Sorry, vi gjorde vårat bästa! Den tiden vi inte hade ngt att göra innan NO:n träffade vi Jonte, som var på rymmen. Var det så? Iallafall NO:n var tråkig sen sa jag hejdå till Rasmus som åker till finland ikväll och på matten hade vi X-terapi och jag fick massage av Tobbe och Freja fick av Matte. När skolan var slut sällskapade Tobbe och Matte mig nästan hela vägen hem och när jag kom hem bytte jag snabbt om och gick till sjukgymnastiken. Nu kom jag nyss hem därifrån.

Strax ska jag göra mig i ordning. Ska fixa pass idag. Eller jag ska ta pass-foto hos polisen. Kommer se ut som värsta trollet vilket känns jävligt kasst! Men jag måste ifall jag ska hinna få passet inna vi åker, det är mindre än en månad kvar nu! Efter det ska jag träna, eller Mathilda och jag drar ifall vi är färre än fyra 92:or men är vi fler ska jag träna sen. Usch det här blev ett långt inlägg = ingen orkar läsa. Eller? :)

Nothing but the truth.

Jag fattar inte hur du kunnde, hur du kan? Jag fattar inte varför jag bryr mig eller skriver det här, men det kan inte hjälpas för du måste få veta hur jävla feg du är! Du är verkligen det, eller kanske omogen? Jag vet inte villket. Men att du ljugit och fortsätter, att du säger saker du inte ens skulle kunna drömma om att du menade. Är det kul?DU är så jävla feg, DU är omogen - inte jag där misstog du dig. Jag älskade dig, notera älskade för det gör jag fan inte längre. Inte nu, inte efter allt det här. Det gör ont, jävligt ont att släppa dig. Men det gör mindre ont än att bli sparkad på när men redan ligger. Och det är vad du har gjort nu ett tag .. för länge!

Sämst sämre Helena.

Look who's talking?

I'm back .. känner mig usel haha. Äsch, har egentligen inget att skriva mer än det. Ville bara visa hur bra jag känner mig själv. Nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy och efter det läsa NYA vecko revyn.

Nu överger jag er!

image266Nu ska jag överge datorn tänkte jag tror inte jag kommer logga in mer idag! Sorry att göra er ledsna men that's life. Kommer säkert hamna här av mistag ändå, just lika always. Nu tänkte jag iallafall läsa lite franska, duktigt Helena duktigt! Sen ska jag städa lite och så är det Grey's Anatomy ikväll, perfekt. Det är väll vad jag planerat i stort sett.

Imorgon ska jag möta min älskade klass 08.00 vid tunnelbanan sen ska vi till Kulturhuset. Zenit, eller ngt sånt var det vi skulle till. Så nästan hela dagen försvinner, två lektioner på eftermiddagen är inte alltför jobbigt! I och för sig ska jag ha matteprov då, men procent sitter i ryggraden på mig .. host. Nej men jag har ju redan gjort nästan hela och det gick galant. Äsch, det kommer bli en kul dag - presis som varje gång någon lärare vågar ta med oss på uppdrag utanför skolan!

Dagens låt.



I don't know if I like your perfect style,
I don't think that I'll call on Monday,
You're so selfcentered, so damn ignorant
Not my type, you're such a loser.

Onsdagen 20/2 2008

3 dagar kvar till lovet.
(eller 2 idag är nästan slut)

Tiden bara flyger iväg. Känns som att jag nyss började första lektionen imorse .. men icke nu har jag slutat för idag. Dagen har varit skön vikarie de två första lektionerna, på SO:n eget arbete, svenskan började vi med reklambilder, på bilden gjorde jag en skulptur och hade dagis med Mathias och Tobias och på engelskan skrev jag om min engelska uppsats - IG på mig! Jag gjorde sällskap med Mathias hem och så nu gör jag absolut ingenting. Känns som att jag aldrig har ngt att skriva längre :S. Men det kommer nog snart så. Nu ska jag läsa lite bloggar tänkte jag.

Sista minuten inlägg.

Snart är det dags att nanna kudden,copycat, men först ett kort inlägg. Jag vet inte vad jag ska skriva, för det finns inte så mycket att skriva om. Ikväll har jag varit på träningen, det var kul trots mitt negativa inlägg under detta. Däremot står jag fasst vid min åsikt om tränarna ett tag till, förlåt Erik och Olle. Blev mycket armhävningar idag = kommer ha axel-ont imorgon, massage någon? (a). Sen har jag gjort en god gärning idag .. Mimmi fick låna ett par strumpor av mig, asg. Kalla mig HJÄLTE! - bara lite överdrivet! Snacka om inget att skriva om! Men nu ska jag sitta här ett par minuter till och sen gå och kika lite på tv tills ögonlocken är allt jag ser. Imorgon är ny dag, nya tag helt enkelt!

Sov sött! =)

Träning.

Usch! Ska träna ikväll och jag tycker det ska bli så tråkigt. Jag har inte tröttnat på att träna, spela eller handboll överhuvudtaget. Däremot är tränarna lagom irriterande ibland. Det fanns folk i lördags som inte fick en enda minuts speltid, och en utav dom är och tränar varenda träning! Kom igen, vad gör hon för fel som de som inte tränar gör? Sen fick vi mail igårkväll/natt eller om det var i morse som vi skulle svara på inna lunch .. hallå vi går i skolan? Nej. Jag är inte speciellt pepp alls. Kommer bara vara sur nu haha. Får göra mitt bästa.

Tisdagen 19/2 2008

4 dagar kvar till lovet.

Orkar inte skriva om igår .. så ni får fantisera fritt om vad som hände. Även nu är jag lat så det blir bara snabbt om idag. Har haft syslöj, jag broderar en rosa och gul fjärill. Sen har jag haft SOx2 vi redovisade organiastioner och fick tillbaka sam.ekonomi proven, VG på mig ^^! Sen franskan orkar jag inte skriva om nu, säger bara: Freja spydde på Tobbe och sen gick dom till SolnaCentrum för att kunna rädda världen med sina rosa foppa tofflor! Och på Engelskan började vi skriva uppsater, och tack vare Rasmus skrev jag en och en halv sida idag .. TACK! Nu sitter jag här och ska snart byta om till träningen och efter den är det Gossipgirl.

Måndagen 18/2 2008

5 dagar kvar till lovet.

Börjar om exat 59 minuter nu. Hur kommer det sig att jag alltid är färdig 40 minuter innan jag måste gå? Iallafall, det är jag! Idag har jag ganska mycket som måste göras. Först och främst gå till skolan, känns lagom kul just nu ;S. Sen ska jag lämna in mitt Gymnasieval till SYV så jag inte är sysslolös efter sommaren, ska även göra klart mitt hemarbete om SOS barnbyar och ikväll är det träning i friidtrotthallen i Solnahallen, hata det golvet! Förövrigt ska jag vara trevlig hela dagen idag, det känns som att det är en sån dag idag - så grattis alla som tvingas umgås med mig idag :)! Slutar 16.00 så efter det lär ni höra från mig igen .. om ni har tur ^^. /

AAAJ!

Hej, godkväll och alla artiga hälsningsfraser ni kan komma på. Just nu sitter jag och diskuterar ett väldigt .. konstigt ämne med min kära vän Umeå. Ganska trevlig avslutning på söndagskvällen. Pratar även lite med Johannas ex-kex och mitt eget, fasst det är mest gnäll från båda hållen :S. Har även väldigt ont i min navel ;O. Det känns som att en liten filur sitter där inne och drar min navel innåt och då gör det ont, det sträcker lixom till. Någon som har kännt något liknande? Det har iallfall aldrig jag gjort!Tänk om det är ett litet grönt slemmigt monster? Jag vet jag har fantasi, ganska dålig dessutom. Men nu ska jag se om jag kan komma på bättre tankar, imorgon blir det till att gå tillbaka till min älskade skola igen. Trevligt att vara lite social igen, mindre trevligt med vanliga lektioner. Men sånt är livet!

Söndagen 17/2 2008.

Dagen började när mamma väckte mig vid 10.30, då gick jag upp nästan på en gång . Tog på mig matchkläder och packade väskan och annat viktigt. Sen bar det av mot Solnahallen och efter det vidare mot Liljeholmshallen.

Vi gick på en promenad runt hallen, riktigt tråkigt industriområde! Usch för att bo där. Sen bytte vi om i killarnas omklädningsrum, något städaren inte gillade! Sen värmde vi upp i hall idag, jätteskönt! Matchen gick bra, vi låg aldrig under och det slutgiltiga resultatet skrevs 16-12 till oss. Domarna eller dum och dummare var riktigt dåliga! Verkligen sjukt dåliga. Och gamlingen av dem hatade mig.

Efter matchen åkte vi hem och då .. ehm gjorde jag inget alls. Nu har jag nyss ätit middag och innan det sov jag en liten stund. Nu ska jag sitta här vid Johannas dator tills hon kollat klart på Top Model 9 och efter det ska jag kolla på TV tror jag. Men nu ska jag läsa lite bloggar. Kommer nog ett inlägg efter En annan del av köping ikväll.

/ Inga färger eller liknande. Johannas dator är riktigt seg och icke sammarbetsvillig!

Sanna Nielsen - Empty room.



Sitting here alone with my memories. Staring at a picture of you and me.
They say I look fine but if walls could talk, they'd tell you all about how much I break apart!
I think we were right but we did it wrong. Ever since you left me I just can't go on.
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday .
Empty room
Empty heart
Since you've been gone I must move on.
Empty room
I never realised it could make me cry.
To hear the children laugh and play outside.
A walk in a park, shouldn't be that bad. But everything (ord jag inte hör)
seems to make me sad.
I thought we were good, we were meant to be!
The way it turned out is still a mystery.
No, I can't even read the news today.
Reminds me of yesterday.
Empty room.
Empty heart.
Since you've been gone I must move on.
Empty space.
Lonely days.
My life goes on, just like the moon.
And to sail across the sky alone.
Forever trying to find its home.
I can't believe I have to say,
I don't know where you are today
Empty room.
Empty heart.
Since you've been gone I must move on.
Empty space.
Lonely days.
My life goes on, just like the moon.
Empty room.
Empty room.


Hittade inte texten så jag har skrivit av de ord jag hört, så stavfel och säkerligen fel ord upphittas säkert i texten!





Liljeholmshallen 13.50

Match idag mot Bolton. Föresten inga färger i det här inlägget, hinner inte. Tillbaka till ämnet. Ska strax åka till Solnahallen och möta upp laget för avfärd mot Liljeholmen och Liljeholmshallen. Matchstart 13.50, så har ni inte ngt för er kom och kolla! Nu ska jag springa iväg. Hörs senare!

Gott folk.

Vilken tråkig människa jag har blivit har knappt skrivitimage264
 alls idag.
Nej, det finns faktiskt inte så mycket att meddela heller .. så det gör inte så mycket.
Dagen spenderades framför TV:n tills pappa ville bjuda på kinaresturang. När vi åkte därifrån såg jag Tobbe och hans Jenny och på måndag kommer jag få höra hur otrevliv jag är som bara ignorerade honom, förlåt! haha. Sen har jag kollat på melodifestivalen och bäst var såklart Sanna Nielsens låt, hej jag är kär! Kommer absolut lägga ut text&musik så fort jag hittar det. Resten av dagen kommer spenderas här med min nyfunna kärlek BILDDAGBOKEN.SE .. kika på min vetja! Heluuna heter jag där. Nu ska jag prata lite med min syster yster, det är hon och jag på den fina bilden här brevid, bilden är från 1997.

Som sagt var ..

.. jag har blivit lat!



Tänkte gå upp runt 09.00 imorse, bara för att. Bad även mamma igårkväll att ringa mig då men inte vaknade jag utav det nej. Jag vaknade för kanske en halvtimme sen. Har hunnit bädda sängen, kollat lite på Ice Age 2 och letat efter mitt försvunna halsband. Som inte var försvunnet utan jag hade duktigt lagt det i asken där set ska ligga, men inte kom väll jag ihåg det.

Dagen hade jag tänkt spendera på följande sätt .. ehm vet faktiskt inte alls vad jag hade tänkt göra idag. Säkerligen ingetning kommer väll snart gå och lägga mig igen och kanske läsa ut ett par böcker jag redan börjat på men inte läst klart. Får väll se ifall jag kanske kommer på något kul att göra .. annars får jag väll bara ta det lungt och bara vänta på matchen imorgon. Det är faktiskt skönt så att jag orkar sista veckan innan sportlovet. Yeey!

Ett gott skratt förlänger livet.

" Don't complain on my blivande boyfriend. "

du är fantastikt duktig på engelska älskade.

<3

Det var ju vår?

Vafan är snön tillbaka för?


Det var seriöst 13 plusgrader för ett par dagar sedan och först igårkväll började det ös snöa när vi var ute och sprang, men det smällte bort idag. Så när jag tittade ut genom fönstret nyss är det snöstorm
igen
. Jag hatar det. Ge mig sommar, eller åtmistone vår? Allra minst kan jag väll få lite sol iallafall och några plusgrader!?

Fredagen 15/2 2008

Imorse tänker jag gå upp tidigt för jag hade lite saker att göra .. men jag har blivit lat. Kvart över sju gick jag upp. Skulle möta Jenny egentligen klockan 07.50 men skulle gå med Oscar också så henne mötte jag 07.55. Första lektionen idag var sex och samlevnad. Vi kollade på tre filmen, svarade på frågor, tävlade och lekte. Kul faktiskt .. fasst jag visste redan allt så ;). Sen skulle Freja och jag gå till skolsyster och hämta kondomer tyckte Freja, men skolsyster var inte där så vi gick till nästa lektion som var massage. Det var extrem skönt, har inte fått massage på säkert tvåhundra år nu. Och som Madde sa killara är bäst på det så vi hade tur hon och jag. Mathias och Rasmus i all ära. Till lunch åt vi fisk och ris, men annanas sås. Äckligt! På rasten spelade vi kort och efter det skulle vi ha dans. Bugg närmare bestämt. Det var kul, särskillt när man hamnade med Arvin - allt gick åt skogen. Men kul hade vi, till och med Danshataren nr1 skrattade några gånger idag .. du behöver inte låtsas längre Rasmus vi vet att du gillar att dansa ;).

Nu kom jag nyss hem och det är ingen hemma. Lite skumt tycker jag för jag trodde Johanna skulle vara hemma idag, men jag vet inte? Ska iallfall strax gå och städa lite tänkte jag och damsuga och så, sen hoppa in i duschen och krypa in i myskläder efter det.

Min alla hjärtans dag var ..

.. inte speciellt romantisk över huvud taget!

Dagen började i Granbacka .. med aerobics styrketräning. Det var kul, men ganska konstigt. Sen tog vi tunnelbanan till centrum och snabbt vidare till Hjärt-och lungräddningen, så ifall ngn håller på att dö .. slå en pling vetja. Efter det åkte vi till Eriksdalsbadet och simmade 1000m och lekte vi också, jätteroligt! När vi kom hem så gick Jenny och jag i centrum och köpte alla hjärtans dag presenter till oss själva, jag kom hem med ett par rosa hotpants. När jag kom hem var jag tvungen att gå ut igen för jag skulle käka middag och sen iväg på träningen.


Från vänster: Johanna och jag. Mathias och jag. Rasmus och jag.
Idag fastnade jag många gånger på bild! ;)


Nu kom jag nyss hem från träningen .. segaste träningen. Det känns som att det är vi som är med på 90:ornas träning och inte tvärtom som det egentligen är. Kom igen laget! Jag och Mathilda kan stolt säga att vi gjorde vad vi skulle de 135 minuter vi var där. Även Olivia, Hanna, Linnea och halvt Anna - det är vi som slår Bolton på söndag. Nu är jag ensam hemma med min bror för resten är på sjukhuset med Johanna :O. Men jag måste lägg ner nu, kan berätta mer imorgon.

FÖRLÅT!

För dålig uppdatering idag, det var inte meningen.

Lovar att ifall jag kommer åt datan efter träningen ska jag skriva ett inlägg om dagen. Annars gör jag det imorgonbitti! Förlåt!

14/2 Torsdag 2008

Alla fucking hjärtans dag!

Dagens shema ligger jag egentluigen redan efter för om fem minuter ska jag möta Jenny vid AIK-parken. Men jag sitter här istället. Därav inga färger i det här inlägget heller, mer färger senare. Först idag ska vi till Granbacka i Huvudsta och efter det till skolan för Hjärt och lungräddning sen åker vi till Eriksdalsbadet. Sen ska jag nog gå med Jenny i Kista eller Centrum en stund tror jag och ikväll, det mest romantiska på en rosa skimmrande dag som denna, ska jag träna. Så mycket orkar jag angagera mig i det folk brukar kalla kärlek, jag tror helt enkelt inte på konceptet. Vi borde skaffa en dag för alla trasiga hjärtan, det tror jag fan fler skulle nappa på. Men nu ringde Jenny, måste springa.

(till alla som har ngn de bryr sig om, ha en trevlig alla hjärtans dag - annars gör som jag just hate it)

Grey's Anatomy.

Hinner inte varken färger eller bilder. Men lite text iallafall. Nu börjar Grey's så jag hann ändå inte. Vilket meningslöst inlägg och ändå tänker jag publicera det?! Äsch, det är bara sån jag är. Ha en förjävlig alla hjärtans dag imorgon (förlåt, jag är negativ till den dagen). Måste springa nu!

Underbar!

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som kolsyrad dricka.
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner nått man can't deny.
When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen.
När Simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla.
"Min pappa är rik vill du hångla?"
Om man spärrar upp sina ögon
och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut.
Det hör egentligen inte hit och höra det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång.
Vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns.
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapen, våga fall som ett löv.
Våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt, vad är mod what is love?
Baby dont hurt me, dont hurt me no more.

Onsdagen 13/2 2008.

Egentligen var det här den onödigaste dagen, skoldagen, jag har varit med om! De tre första lektionerna hade vi två olika vikarier, bägge två är riktiga nötter! Sen hade vi svenska och resten av lektionerna blev inställda idag. Då gick Jenny och jag hem till mig en stund. Vi åt kärleksplättar och lite så. Sen åkte vi mot bromma och kanske det som ska vara mitt sommarjobb, vi virrade runt en stund innan vi hittade till butiken. Killen/mannen/whatever var jättetrevlig, verkligen! De som jobbade där var också väldigt trevliga! Sen åkte Jenny och jag hem, eller jag hoppade av vid Centrum och Jenny fortsatte till Vasalund. Nu kom jag nyss hem från sjukgymnastiken. Mina knän ömmar något enormt, men det är lungt! Ska hoppa in i en dusch nu.

 Hälsodagar!
Torsdag och Fredag kommer gå i hälsans tecken, iallafall i skolan. Schemat är ändrat, inga sovmornar ;O. Men det är okej dagar iallafall. Imorgon ska vi till Granbackahemligt uppdrag vi ska vara ombytta, vi ska ha hjärt och lung räddning och sen ska vi till Eriksdalsbadet och simma. På Fredag ska vi ha sex och samlevnad, vi ska ha avslappning och styrketräning. Så det är skönt iallafall!

Håltimme.

Orkar inte skriva om dagen.
Nu sitter Jenny och jag hemma och ska snart,
eller om en halvtimme gå mot bussen.
Sen ska vi åka till bromma. Later!

Happines.

Sitter och skrattar. Mamma läser för Oscar här i sängen bakom mig och historien blir så mycket roligare när man inte förvränger rösten så mycket, eller gör det galet så att det inte passar med figuren. Harry Potter kan vara riktigt rolig! Hon kanske borde bli sagoläsare?

På tal om roligt .. läs det här!

- Gråter du?
- Nej, jag svettas från ögonvitorna.

Skratta och sov gott! :)

Massage?

Jag är .. oböjbar.! :S

Måste bli bättre på att stretsha (?) verkligen! Gjorde det inte så bra igår och inte idag, och det känns. Belive me! Men nu har jag två magrutor :O .. bara fyra kvar. Usch, nu känner jag mig trött som en zoombie och jag ska upp tidigt imorgon .. börjar kvart över åtta med vikarie = vi kommer inte göra någonting! Snart ska jag kolla igenom glosorna till imorgon och sen sova tänkte jag. Imorgon har jag fullt upp. Skolan till 14.00, 15.00 intervju i Bromma och 17.30 sjukgymnastik - det är ganska tight mellan grejerna men jag får väll stressa lite ^^.



Ge mig massage? :)

11-12/2 2008

Skrev inte så mycket om själva dagen igår så det ska jag börja med nu tänkte jag.

Måndagen i korta drag.
På matten fick vi uppgifter som passar fjärde klass men vi är så usla, de passar oss också! På bilden målade jag men vattenfärg, endast blev några kaoosbilder. Måste skärpa mig och måla ngt fint smart så jag behåller mitt MVG. På NO:n redovisade vi våra broar. Herregud säger jag bara! Kul som satan. Sen efter det gick vi hem till mig (Läs: Dannis, Freja, Madde, Matte, Tobbe och jag) och kollade på barnprogram ^^ en stund innan vi gick och åkte skridskor. Sen gick jag, Dannis och Madde hit och lämnade mina skridskor och sen tillbaka för trettio minuter i skolan. Efter skolan var jag hemma en stund och sen gick jag och hade fys. Skrev ut gymnasievalet också.



på fösta bilden madde och jag tekar innan matchen.
andra bilden jag jagar rasmus.




Idag.
Ehm .. dagen började med syslöjd. Vi var tjejerna från klassen + två som inte visste om att de skulle på studiebesök. Skön lektion! Sen första SO:n hade vi Pontus som vikarie och andra Martin. På Franskan skrev vi berättelser, fasst på svenska Johanna, Jenny, Freja och jag. Ni vet när man skriver en mening och sen ska nästa fortsätta, dom blev asroliga! Ska lägga ut en här sen! Sen hade vi Engelska och så slutade vi. Efter skolan gick Jenny och jag i centrum en stund och kollade på alla-hjärtans-dag presenter till oss själva! Och nu sitter jag här några timmar senare.

Kort!

Hinner egentligen inte skriva nu. Sitter i skolan på SO lektionen, vi ska göra ett arbete om en organisation - vilken som helts. Dannis och jag har SOS barnbyar. För mig går det åt helvete. Men nu hinner jag inte skriva mer, ska gå och äta lunch och sen komma tillbaka hit för att fortsätta. Whis me luck! Jag behöver det!

Pappas jobb.

Har nyss tränat klart, sitter vid pappas jobbdator på hans jobb nu. Har precis sökt klart till gymnasiet eller skrivit ut min ansökan iallafall, jättebra! Såhär blev valen:

1:a. St.Martin. dekorativt måleri.
2a. Didaktus jakobsberg. barn och fritid - social och pedagogisk verksamhet.
3e. Kista. byggprogramet måleri.
4e. Didaktus liljeholmen. barn och fritid - social och pedagogisk verksamhet

Har inte tid att skriva mer nu. Ska åka hem skriver kanske ett inlägg när jag kommer hem. Puss på er!

Fysiskt.

Tänk vilken tur att man har handbollen these days!
 Man kan avaktivera hjärnan och springa tills man spyr.
Just vad jag ska göra nu en och en halvtimmes
 stenhård fys i gymmet i solnahallen. Great!

This must be goodbye.

Att du ens kunnde är otroligt. Jag vet inte vad jag ska skriva det finns inte ord. Dom känner dig inte som jag, men i deras ögon är jag en fullkomlig idiot. Du har berättat allt ur en vinkel som får dig att se bra ut. Du har sabbat det här. Du är inte värd mig, det spelar ingen roll att jag älskar dig, du är inte värd det. Du är inte värd mina tårar. Så varför gråter jag? Vafan gråter jag för?

Du är inte värd någonting så som du behandlat mig sen du skaffade "vänner". Men ärligt talat att du kan kalla henne vän förstår jag inte och att du kan jämföra henne med en utav mina äldsta och bästa vänner är otroligt, fem månader och sju år är lite skillnad måste jag säga. Men nu kan du få henne ifred, för mig har du inte längre. Jag kan inte ens vara din vän nu, inte när dina "vänner" är på den nivåv. Du har sjunkit till botten. Det här var något mellan oss, inte mellan oss och alla dina kompisar! Jag kan inte påstå att jag hatar dig, för det gör jag verkligen inte. Men jag klarar inte av dina lögner längre. Eller dina "vänner". I era ögon är jag en omogen 92:a, citerat henne.

Men det är lungt. För i mina ögon är ni ogräs i männsklig form. Du verkar inte ångra dig, det vet jag att jag kommer göra efter att jag skrivit det här men det kan inte hjälpas för jag orkar inte mer. Det kommer göra ont länge, mitt hjärta är nog inte helt på ett bra tag om ens någonsin men det kan inte hjälpas. Jag älskar och älskade dig. Men du tog det ifrån mig, du sabbade det här. Nu har jag inte tid att skriva mer .. för nu ska jag klippa sönder dina tröjor!

Hej, jag tycker om er!

För det mesta iallafall!



image253



11/2 Måndag 2008.

Härliga måndag, hata hata hata! Ska bli skönt att gå till skolan iallafall, tänk att jag sa så, men faktiskt. Är över en vecka sen jag var där och att gå hemma är riktigt tråkigt! Får se om det är några överaskningar, inlämmningsuppgifter? Redovisningar? Haha, hoppas inte. Har ganska skön dag, två praktiska lektioner eller tre blir det tror jag - bild, teknik och idrott, sen tre tråkiga - sv, eng och matte. Men jag tror nog att jag överlever.

I eftermiddag blir det till att plugga, eller börja plugga igen det jag missade förra veckan och sen har jag fys-träning ikväll också. 20.00-21.30 i solnahallen, kul att jag får komma i sänga tidigt ikväll också ^^. Men nu ska jag börja vandra, känner hur ryggen strejkar - sitter på golvet med Johannas inte alltför normala dator, man måste ha den i luften den får inte stå på golvet eller ngt. Usch!

Grr.

image252










GAAAAH!











Handboll.

Herrarna förlorade med två mål idag. Inte bra men det var kul att det var en ny spela med idag, egetligen två men jag tyckte bara om den ena. AIK's nr10 var lagom söt! Fast sötast idag måste Molly absolut ha varit. Hon var maskot i rått-dräkt och allt. Alla barnen älskade henne!
image250
Nyss såg jag One Tree Hill, är det någon som vet ifall
det här var sista avsnittet? Kommer det fler säsonger?

Jag bara älskar det! Satt också och kollade på lite bilden från handbollen. Då bland andra Eken Cup - bilder. I år ska jag spela, det gjorde jag inte förra året. Sträckte ledbandet i knät och fick inte spela det roligaste på hela året. Olycksfågel. Men i år ska jag spela. Jag längtar redan!

BILD: Eken Cup 2006.

Solnahallen.

Oj. Blev lite bråttom nu. Fick nyss ett sms av Mathilda att hon är i Solna och 20 minuter. Ska möta henne vid bussterminalen och sen ska vi på handboll i Solnahallen. Matchen börjar ett så jag är nog hemma runt tre igen.

Inatt vaknade jag massor av gånger. Hade glömt (?!) att stänga dörren och i hallen var det tänt. Självklart orkade jag inte gå upp och stänga men några timmar sov jag iallafall. Nu på morgonen har jag duschat och det är nog det enda eller klätt på mig också. Har Pontus gamla tröja som det står "Södermanlands innebandyförening" på jättebra när jag ska på handboll! Men måste gå nu ska möta Mathilda om tio minuter!



no colors, hinner inte nu.

Slut.

Nu var den här dagen slut. Iallafall för min del.

Lider med alla er som är ute och super skallen av er inatt, ni kommer ha en förjävlig söndag.
Själv ska jag på handboll i solnahallen och imorgonbitti kommer Kevin hit och ska lämna något.

Godnatt.

Hej du patetiska.

Palla. Palla. Palla.

Fasst varför ska jag bry mig?

All you do is making me famous!

All I want to do is be more like me and less like you!

I'm tired of being what you want me to be! Feeling so faithless lost under the surface. Don't know what you're expecting of me, put under the pressure of walking in your shoes.

Every step that I take is another mistake to you!

Can't you see that you're smothering me? Holding too tightly afraid to lose control.Cause everything that you thought I would be has fallen apart right in front of you!

Every step that I take is another mistake to you!

And every second I waste is more than I can take!

Långt inlägg om hela dagen.

Dagen började för min del vid 08.15 när Johanna kom in och la sig bredvid mig i sängen. Vi snoozade i nio minuter. Vid 09.30 hämtade vi upp farmor och begav oss ut mot Sköndal. Oscar spelade två matcher i Sköndalshallen. Johanna och jag hade en egen hejjarklack för småpojkarna.

Sen vid 12.30 packade vi (Läs: Jag, farmor, mormor, pappa, Johanna och Oscar) in oss i bilen och körde mot Nynäshamn. På vägen somnade jag och vaknade inte förens vi var framme vid Anders. Det första jag såg var en dubbelcyckel, ni vet en sån som man cyklar två på.
Cyklare 1: Det här går ju som på räls!
Cyklare 2: Vadå skäms?
Cyklare 1: Nej, jag sa att det går som på räls!
Cyklare 2: Vad är det du skäms för?

Vadå döva? Haha.

Vi gick upp till Anders allihopa och där var Anders (såklart), Rebecca, Jacob och morfar + hundarna. Var kul att träffa Rebecca och Jacob igen, känns som evigheter sen sist! Och lilla Jacob har blivit .. stora Jacob. Ganska sorgligt att min tre år yngre kusin har växt om mig. Iallfall vi fikade, Anders mästekocken hade bakat tårtor "host" jag menar köpt. Så kollade vi på en film från mamma och pappas bröllop. Jag var fem år där och riktigt irriterande. Men söt också, såg ut som en rosa gräddbakelse! Sen gick vi (Läs: Johanna, Rebecca och jag) ut med hundarna. Vi gick ner till vattnet och så, mysigt. Tiili och Mammut blev glada iallafall, tyvärr glömde vi kameran inne.

När vi kom tillbaka till lägenheten ett tag senare kännde vi för att fotografera, så det gjorde vi. Förs fotade vi Rebecca, mig och pappa och sen satte vi självutlösaren och så la vi oss alla kusinerna i sängen och tog massor med fina kort, haha. Hoppas Rebecca har tid att skicka dem snart. Sen var det tyvärr dags att åka hem.

Vi packade in oss alla i bilden igen och den här gången även morfar och begav oss mot Haninge. Där dumpade vi av mormor och morfar. Åkte vidare mot Solna första stoppet hemma hos Kajsa där vi lämnade 15kg hundmat och sen ner till Sofie och lämnade Johanna. Efter det åkte vi och lämnade farmor och slutligen hem. Har haft kul idag, jättekul! Johanna och jag ska försöka åka upp till Hudiksvall snart och träffa dem igen. Nu sitter jag mest här och hoppas på att mor och far kommer hem med mat snart.

Inga bilder i det här inlägget, men så fort Rebecca har tid att skicka så laddar jag upp några stycken.

Mys.

Nu har jag varit ute två gånger idag.
Först var image248jag med mammi på
biblioteket och systembolaget och vivo. Jag lånade tre böcker och började läsa en när jag kom hem. Tände ljus så det blev mys i rummet, men sen kännde jag att mitt hjärta inte pallar det här. Och finns det något bättre än choklad för brustna hjärtan? Nej, precis så jag drog med mig Johanna och så köpte vi choklad. Nu ska jag dö i soffan och sen ska jag gå och sova, ska upp jättetidigt imorgon.

Bild; Visst är mitt rum mysigt?


Godnatt!

Tetris.



Vilka minnen. Haha. Det här var vårat sommarnöje, ifall det regnade ifall någon skulle duscha eller ifall det helt enkelt inte fanns något annat att göra. Jag lovar efter ett par veckor var det astråkigt. Men det var lite kul att Becca (?) tog bilder och jag inte ens märkte det. Snacka om att vara inne spelet!

Bla bla bla.

Idag är jag sällskapsjuk och känner inte
för att vara ensam, image243men det är jag. Är
fortfarande inte 100% frisk men det kommer, hoppas under dagen. Dagen ska förövrigt spenderas på följande sätt. 1. Klä på mig. 2. Städa upp i rummet.3. Ta reda på vilka som ska dömma ikväll. (4. Dömma ikväll.?).

Sen imorgon ska jag till Nynäshamn och fira Rebecca, min kusin, som fyller 15år. Har inte träffat henne sen .. i sommras. Inte så konstigt kanske, hon bor i vanliga fall i Hudiksvall. Vet inte om kanske Jacob också kommer ner då imorgon? Äsch, du babblar jag igen!

Bild: Rebecca och jag förr förra sommaren tror jag =).

Sorry.

Fel av mig att tro att du kunnde ändra dig. Du kan inte, det går inte det finns inte i din värld. Det är inte bara du som är värld den bästa utan även jag. Jag älskar dig, men jag vet inte om det är för den du var eller den du är. Och att du ens bryr dig är ett mysterium för mig, för visar det gör du inte. Sorry. Det var fel av mig att tro att allt bara kunnde bli bra, det var verkligen fel utav mig.

Trött.

Fick nyss reda på att gammelgubben fyller år idag,
och med gammelgubbenmenar jag image242
såklart katten. Zorro fyller 9år idag,
eller i kattår tror jag att det var 63?
Rätta mig om jag har fel. Grattis på honom iallafall.

Kollade nyss på unga mödrar och vänner. Skönt att inte
göra någonting faktiskt! Ska snart gå tillbaka ut i
vardagrummet och se på "mannen som trodde att
han var en fender", låter helt sjukt men det kan nog
vara roligt! Sen senare ska jag duscha och efter det
lägga mig pang i sängen. Ska läsa några sidor i min
eng. bok "six steps to a girl", usel bok. Läs inte!

Imorgon blir jag nog hemma, mår fortfarande sjuk. Men
jag tror eller Madde borde komma förbi imorgon ^o), jag
men jag har hennes skridskor här. Och Mathias skulle ju ha
en lektion i skridskor imorgon så då tycker iallafall jag att
hon borde ha ett par skridskor men vi får se. Nu ska jag
hoppa in i en dusch. Ingen mer från mig .. idag.

BILD: SÅHÄR PIGG VAR JAG IDAG!

Godnatt.

Aktiv.

Idag har jag bloggat väldigt mycket märkte jag nyss. Muusigt. Nu är det snart Grey's Anatomy på tv, det är bra då slipper jag tänka så mycket. Börjar må dåligt igen .. kul eller inte. Sen är det unga mödrar också, asbra. Ska också försöka prata med Pontus ikväll, ordentligt. Men nu, soffan och täcket - måste dusch sen också men det får bli senare.

Magrutor sum'08 ..!?

Kom nyss hem från sjukgymnasten, där stod jag på balansplattor, bollar och så gick jag på gåband och skakade på skakmaskinen. Tänkte slänga in några bilder på min mage, tror ni på att jag lyckas med magrutor sommaren 08? Och sen på hur vackert klädd jag gick till sjukgympan .. rött, rosa och byxorna i blåa. "SEXMETER HET" trycket på röda tröjan. Ifall ngn missade det.



Magrutor beach 08 eller vad ;)

Sleepyhead.

Nu har jag sovit lite igen. Eller jag tror jag har det iallafall .. !? Vaknade iallafall nyss i soffan och innan det är det sista jag kommer ihåg att jag pratade med mamma i telefon och det var ett tag sen. Är konstigt nog fortfarande trött men det är kanske mina krigar bakterier som håller på att göra mig frisk? Hoppas det. Det var iallafall en jäkla tur att jag vaknade nu för jag måste byta om strax och sen behöver jag väll kanske inte springa med tanke på att sjukgymnastiken ligger i porten bredvid men iallafall börja gå neråt. Måste gå omväg också för att jobbargubbarna är i full gång med att ta bort marken på baksidan ^^.

Hann inte ta bort nagellacket =/. Det är verkligen fult, usch. Jag vill ha klarsvart nagellack, UTAN glitter. Men jag hittade inget här hemma fasst jag vet att jag har ett .. någonstans. Jobbigt. Men nu ska jag hitta träningskläderna som har blivit försummade under denna vecka .. jag får ju inte träna så vad ska jag göra? Imorgon .. om jag är feberfri, ska jag iallafall gå ner till Tallbacka och vara domare i några matchen som 99:orna spelar. Låter helt sjukt att det finns så små och ändå dom är 9år. Men dom ser så små ut. Äsch nu babblar jag bara. Nästa .. sjukgymnasten.

Helt sjukt.

Nu är det såhär .. det är astråkigt att var sjuk! Först och främst ensam hemma ingen att prata med mer än katten och honom får man inte ut mycket av. Sen blir man trött så snabbt, orkar ingenting. Var i skolan imorse och när jag kom hem sov jag en stund och så blev jag lite pigg sen har jag legat i soffan och gick nyss upp och målade naglarna och nu är jag trött igen. Helt sjukt. Målade naglarna i svart/glittrigt jättefult men hittade inget annat så det fick duga. Ska nog ta bort det och sen gå och sova igen fattar inte hur jag ska orka gå till sjukgymnasten idag, men det ska jag. Kommer somna tidigt ikväll skulle jag tro. Nu känner jag mig febrig igen så måste nog ta och varva ner .. hur ansträngande det nu kan vara för kroppen att sitta här!? Men tydligen. Det kommer helt klart fler inlägg idag, var så säkra. De kommer mellan mina sovpauser. Känner mig som en gammal hes kärring. Usch!

Är du frisk än?

Seriöst jag stod och pratade med en lärare och efter kanske fem minuter frågar han 'är du frisk än?' och sen 'nehe vad är du för sjuk'. Ja för det första har jag feber och för det andra ont i halsen och för det tredje ÄR DU DÖV? Alltså seriöst för frågar han va flera gånger för att han inte hör vad jag säger och sen om jag är friskt, dum dummare dummast!

Skrev iallafall uppsats nationella prov del C idag. Blev väl lite distraherade utav gubbarna som plöttsligt stod utanför vårat fönster, jag menar vi var på fjärde våningen. De kastade sten på fönstrena också eller tegel för de håller på att fixa fasaden på skolan, inte så bra tid och göra det just då kanske men ett VG borde jag få, MINST! Inga färger idag heller känner mig fortfarande nere och bla bla bla. Kanske imorgon om ni har tur!? :D

Förlåt.

Det finns inga ord. Jag kan inget mer säga än att jag image238
saknar dig verkligen jättemycket. Jag vill inte leva utan
 dig, aldrig mer jag vill att du och jag ska bli vi igen.
Jag ska bevisa allt du vill ha bevisat, för du är bara
 värd det bästa. 25/7-06 betyder allt och det vet du.
Jag ska fixa det här, VI ska fixa det här. Jag älskar
dig och det kommer jag alltid att göra. Du är den enda
som kan få mig att må så bra som jag gjort tidsvis nu
i 18månader. Bara du!

Ärlighet

Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek" om du visste att du aldrig skulle kunna återvända?

Svar:
Men oj. Jag tror det, eller jag vet att idag så skulle jag göra det. Utan att tveka.


Skulle du kunna i någon situation mörda någon?

Svar:
Haha. Tyvärr måste svaret bli ja. Det skulle knappast vara så att jag planerade ett mord men i ngn sitution är jag ganska säker på att jag skulle göra det.


Du blir kär i din bästa väns pojkvän/flickvän. Vad skulle du göra?

Svar: Det skulle nog aldrig hända, och ifall det skulle göra det skulle jag absolut inte vara nykter när det händer.


Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr?

Svar: Aldrig i livet. Usch för att gå runt med nio fingrar, skulle ha världens separationsångest.


Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra?

Svar: Asgarva. Det skulle vara ganska komiskt, men vad ska jag göra lixom? Det går inte att ändra på och förhoppningsvis var det innan det var ngt mellan oss.

Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon?

Svar: För någon men inte för en sak. För en människa skulle kunna göra det, inte för vem som helst men några finns det jag skulle vara villig att göra det för. Fasst de skulle aldrig vilja att jag gjorde det, jag menar det är mina bästavänner :).


Om du misstänkte att din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hennes/hans dagbok?

Svar: Det beror väll på hur länge man har varit tillsammans med personen. Smarta killar skriver nog inte dagbok om sånt, smarta killar vet att tjejer får reda på saker. Då skriver man inte ner det i en bok som finns någonstans flickvännen kan hitta den. Men jag skulle lätt läsa hans dagbok.


Du är hemma ensam.
En främling knackar på din dörr och säger att han blir jagad av en mördare och behöver låna telefånen.
Skulle du släppa in den personen?

Svar: Ifall någon som jag inte känner eller ngn jag inte väntat ringer på dörren. Stänger jag av alla ljud och släcker i hela lägenheten och smyget till dörren kollar i titthålet känner jag inte personen låtsas jag som att jag inte är hemma. Vill jag inte träffa personen gör jag detsamma. Så nej.


Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den?

Svar: Ifall det finns legitimation och eller något som visar vem personen är skulle jag inte göra det. Men om det 'bara' fanns 10.000 så, ja.


Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris?

Svar: Aldrig i livet!


Ditt hus brinner och du kan bara ta med dig en sak, vad skulle du ta med dig?

Svar: Katten självklart.


Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien,
40 människor i din skola eller din bästa vän?

Svar: Frågan är otydlig. Men om jag tyder den rätt skulle jag svara min bästa vän. Inget liv utan henne!


Din bästa väns pojkvän/flickvän är otrogen mot henne/honom. Du gillar din väns partner mycket.
Skulle du berätta för din vän att hennes/hans flickvän/pojkvän var otrogen mot henne?

Svar: Ja. Även om jag gillar hans/hennes flickvän/pojkvän så är det ju han/hon som är min bästa kompis och inte dennes partner. Så det är klart jag berättar för min bästa kompis.



Taget ifrån http://enibas.blogg.se

Hej tönt!

Dagens humör: Kasst!
Dagens borde: Lyssna bättre.
Dagens saknad: Han vet helt klart vem han är.
Dagens planer: Bli frisk.
Dagens finaste: Samma person som är saknad.
Dagens mat: Ehm .. drack youhgurt för en stund sen.
Dagens citat: Ensam hemma = Ingen som pratar.
Dagens köp: Fortfarande så är jag ensam hemma.
Dagens bästa: Idag finns det ingen som är bra.  
Dagens värsta: Allt, den här dan suger.  

Godmorgon mitt på dagen.

Jag mår om möjligt sämre än igår. Fattar inte hur det här går ihop, fan asså ifall jag mår såhär imorgon på nationella - igen. Usch, nej nu ska jag inte sitta här längre hela världen snurrar. Skriver kanske senare men jag tror inte det.

Satan.

Imorse gick jag med feber och hela köret och skrev nationella. Vi får se hur det gick .. jag menar med snurrande huvud är det inte mycket som funkar. Sen när jag kom hem satte jag på en gammal film, Ronja Rövardotter och så somnade jag. Jag vaknade ungefär 14.30 och sen dess har jag gjort dunno. Kollade nyss på Unga Mödrar .. man bara ge mig en bebis ;O. Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sen ör det Gossipgirls och sen sängen för min del. Ingen färg idag heller .. jag är sjuk får vara min bortförklring.

Fy fan vad vi är bra.

TABELLSP VOF+/-P+/-
1. AIK9900262 - 6118201
2. IK Bolton 39801217 - 11016107
3. Täby HBK9513156 - 15811-2
4. Skånela IF 29423164 - 1201044
5. Huddinge HK9423130 - 122108
6. Jakobsbergs GoIF1021788 - 2505-162
7. Bollstanäs SK10127135 - 1964-61
8. Sannadals SK900976 - 2110-135




Onödigt.

DIVERSE:
Namn:
 Helena Pernehagen.
Födelsedag: 26 maj.
Hemstad:  Solna.
Ögonfärg: B
Hårfärg:  Blå.
Längd: ca.170cm.
Höger/vänsterhänt: Högerhänt.
Värsta ovanan: Ehm .. pass. 
Stjärntecken:  Tvilling.
Sko stl:  Allt mellan 38-41.
Är dina föräldrar skilda: Nej.
Din svaghet: Alldeles för envis. 
Dina rädslor: Jag är orädd .. nej jag vet faktiskt inte.
Mål för det här året:  Att komma in på mitt förstahands val på gymnasiet.
Mest använda fras på msn: hahaha
Det första du tänker på när du vaknar: Hur mycket klockan är. 

FAVORIT:
Färg:
  Rosa.
Mat:  Jag tycker om pannkakor.
Djur:  Mitt egna såklart.
Glass:  Jordgubbeglass.
Godis:  Ehm .. choklad?
Affär: Olika.  
Sallad: Kyckling.
Skådespelare:  James Lafferty (som spelar Nathan i One Tree Hill)
Låt:  Zzyzx Rd. - Stone Sour.
Nummer:  17 som på matchtröjan eller 28 som på förra matchtröjan eller 7 för att det bara ska vara så.
Tuggummi: Whatever .. !? 
Helgdag:  Lördag.
Årstid:  Vår/Sommar.
Tandkräm:  En blå .. ?
Radiostation: Får bara in Rix.FM och Bandit i mitt rum. 
Doft:  DKNY och Kylie Minoug - Darling.

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor:
  Målare.
Hur vill du dö:  Gammal och sovande.
Vem av dina vänner är mest lik dig:  Fanny måste det nog vara.
Vem är högljuddast:  Helt klart jag själv.
Vem får dig mest att skratta:  Mathias säger alltid korkade saker så det måste vara han.
Vem har du känt längst:  Freja eller Kevin.
Vem är blygast:  Johanna helt klart.
När grät du mest:  Mest .. ? Jag gråter hela tiden.
Vad är den bästa känslan i världen:  När man får gå på sommarlov helt klart.
Värsta känslan:  När man har feber och yrar.
Vart vill du bo i framtiden: Nära Sthlm. 
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Min lugg borde helt klart växa ut igen. 
Hur länge tror du att du kommer leva:  Minst tills jag blir 99år.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
  Självklart.
Moonat någon:  Huh!?
Blivit dissad:  Njae vet inte haha.
Rymt hemifrån:  Inte mer än ut i porten.
Föreställt dig ditt ragg naken:  Absolut.
Skolkat:  Bara när jag fått tillstånd av lärarna (a).
Tänkt på självmord:  Ja fasst inte åt mig själv, fattar ni?
Sovit utomhus: Jadå, fasst inte hela natten utan på dagen i solen - sen såg jag ut som en kräfta!
Gråtit i skolan: X antal gånger, ni vet jag gråter när jag skrattar varje gång. 
Spytt i skolan:  Nej.
Velat bli modell:  Nej.
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Jadå några gånger.  
Sett en död människa:  På film, fasst det är klart den var inte död på riktigt.
Druckit alkohol: Ja.
Använt droger:  Nej.
Ätit sushi:  Ja, äckligaste jag varit med om.
Varit på scen: Jodå, det var roligt. 
Snattat: När jag var bebis tror jag (?). 
Retats:  Vad har man småsyskon till annars?

DU:
Svär:
 Händer väll. 
Sjunger bra:  Inte ett dugg.
Duschar dagligen: För det mesta.
Vill gå på högskola/universitet: Absolut inte.   
Vill gifta dig: Ja det klart.
Tror på dig själv:  Hela tiden .. nästan.
Kommer överänns med dina föräldrar: För det mesta tror jag väll.  
Gillar åska: Absolut .. inte. 
Spelar något instrument: Nej.
Äger en iPod:  Nej.
Ber: Aldrig i livet.
Går till kyrkan:  Inte det heller.
Sover med gosedjur:  Händer ibland.
För dagbok:  Jag bloggar?
Dansar i regn: Om jag dansar så slutar jag inte om det regnar.
Sjunger i duschen:  Tydligen, fasst jag kommer inte ihåg det själv.

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
  Same same but different.
Choklad/vanilj:  Choklad.
Jordgubbar/blåbär:  Jordgubbar.
Kött/veg:  Kött.
Tv/film:  Film.
Gitarr/trummor: Trummor.
Adidas/nike: Adidas.
Kinamat/mexikanskt: Kinamat.
Kakor/paj:  Paj med hallon.
MTV/VH1:  MTV.
Blind/döv:  Inget?

KAN DU:
Gå ner i splitt:
  Såklart .. inte.
Skriva med båda händerna: Kan kan jag väll men hur snyggt det blir än en anna sak. 
Vissla:  Ibland.
Blåsa en bubbla: Ibland.
Rulla din tunga i en cirkel:  Alltid.
Ha dina ögon i kors:  Såklart.
Nudda näsan med tungan: Nej som tur är.
Dansa: Kan och kan.
Äta vad du vill utan att oroa dig: Javisst, varför oroa sig? Eller nej jag kan inte äta pensilin för det är jag alergisk mot.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade:
 Jenny.
Du pratade i telefonen med: Mamma igår.
Du kramade:  Johanna.
Du skällde på:  Måste vara Pontus det var länge sen jag skällde.
Du sportade med: Laget i lördags.

SENAST DU:
Skrattade:
 Idag åt Freja.
Grät: Igår när ngn dog på tv:n.
Tuggade tuggummi: Förra veckan. 
Drog ett skämt: Oj .. !?

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
 Blåkulla och en skola och en park och lite andra hus.
Lyssnar du på musik nu:  Nej.
Vad har du på dig: Mjukiskläder och morgonrock och duntäcke och tofflor.

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter:
  Såklart jag är från mars.
Mirakel:  Njae.
Magi:  Njae.
Kärlek vid första ögonkastet: Jodå, fasst det kan vara bra och kika ett par gånger till.
Gud:  Nope.
Satan:  Nope.
Spöken:  Självklart.
Tomten:  Självklart.

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka:
  Grekland eller egypten.
Hur många plattor äger du:  Oj .. ingen aning.
Hur många kuddar sover du med:  7st.
Dricker du mjölk:  Dagligen.
Personer du hatar:  Jag hatar inte bara ogillar välldigt mycket.
Tror du gud är en tjej:  Gud finns inte.
Var tror du vi hamnar när vi dör:  Allt börjar om igen t.ex jag föds den 26 maj 1992 och så börjar jag leva igen.
Hur många signaler innan du svarar:  Beror på vem som ringer.
Vad borde man uppfinna:  En säng som slänger upp en på morgonen så att man kommer i tid till skolan.
Är du ett hälsofreak:  Absolut inte.
Vad är det värsta vädret:  SNÖ! :@

Have you ever?



Have you ever loved somebody so much it makes you cry? Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night? Have you ever tried to find the words but they don't come out right?Have you ever. Have you ever.
Have you ever.

Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything
To make them understand
Have you ever had someone
Steal your heart away
You'd give anything, oh
To make them feel the same
Have you ever searched for words to get you in their heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start

Have you ever loved somebody so much it makes you cry
Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night
Have you ever tried to find the words but they don't come out right
Have you ever
Have you ever
Oh

Have you ever found the one
You dreamed of all your life
You'd do just about anything
To look into their eyes
Have you finally found the one
You've given your heart to
Only to find that one
Won't give their heart to you
Have you ever closed your eyes and
 dreamed that they were there
And all you can do is wait
For the day when they will care

Have you ever loved somebody
(So much)
So much
(Makes you cry)
Makes you wanna break down and cry
(Somethin' so bad)
So, so bad
(Sleep at night)
Have you ever tried to find the words but they don't
(Come out right)
Oh, have you ever
Have you ever, ever, ever

What do I gotta do to get you in my arms, baby
What do I gotta say to get to your heart
To make you understand
How I need you next to me
Gotta get you in my world
Cause baby, I can't sleep

Have you ever loved somebody so much it makes you cry
Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night
Have you (have you, have you ever needed) ever tried to find the words
But they don't come out right
Have you ever

Have you ever loved somebody so much it makes you cry
Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night
Have you ever tried to find the words but they don't come out right
Have you ever
Have you ever, ever, ever
Oh, have you ever

Förlåt, jag ljög.

Nu skriver jag igen fasst jag inte skulle. Måste bara säga att på väldigt kort tid - i det här fallet 30 minuter - kan bli lite gladare. Nu har jag fått le två gånger idag, de enda två för dagen faktiskt. Först när min pannkaka inte kännde för att sammarbeta och såg ut såhär;


Sen när jag pratade med en speciell person. Jag frågade hur han mådde och han hade tydligen ont i halsen (presis som jag).

Helena: Det var säkert jag som smittade dig ;)
Han: Det skulle varit ganska mysko ;P
Helena: Jag vet, men jag skulle gärna vara skylldig (a)
Han: Jag vet :) och jag hade gärna blivit smittad av dig (a)

Undgeför så, så sööt! Nu ska jag iallafall inte skriva här mer idag. Ska hoppa in i en dusch och sen krypa ner i sängen tror jag. Måste orka vara i skolan ett par timmar imorgon medans vi gör provet faktiskt.

Ursäkta för att inläggen blir tråkiga och färglösa men idag orkar jag faktiskt inte!

Kul!

Idag har jag .. legat i soffan och varit sjuk. Nu sitter jag vid datan och mår lite bättre inte mycket men alltid ngt. Var väll knappast bästa veckan att bli sjuk på, har nationella prov tisdag och torsdag och matteprov onsdag och torsdag. Så imorgon går jag och skriver provet sen går jag hem och hoppas på att vara helt frisk på Onsdag. Nu ska jag återgå till soffan. Inget mer från mig idag.

Although it hurts to see you go, oh this time you should know that I won't try to stop you!

<3

Gymnasieval.

Det där var extremt väldigt jätte komplicerat. Nu har jag iallafall gjort tre val.

1:a hand.
St.Martin - Specialutformat byggprogram dekorativt måleri.
2:a hand.
Didaktus jakobsberg - Barn och fritid social och pedagogisk verksamhet.
3:e hand.
Kista gymnasium - Byggprogramet.

Söndagsångest.

Seg som fan. Har inte gjort någonting idag eller jo kollat på film och mysit med katten. Ändå har jag varit vaken sen strax före 11.00. Klädde nyss på mig, mer mjukisbyxor åt folket! Idag ska jag inte göra någonting, det är snö ute och jag hatar snö. Verkligen hatar snö. Nu tänkte jag läsa lite bloggar och sen bara fortsätta vara seg.



Rest In Peace.

Faaaen den dog!

Min mobil är död är ioförsig inte spec. ledsen kanske möjligtvis för att alla telefon nummer försvann men själva telefonen var inte mycket att ha. Nu har jag mammas ex.telefon en tegelsten från SonyEricsson .. extremt seg. Sitter och försöker ragga telefon nummer av folk har väll fått tillbaka kanske 20 utan de jag hade förut :S.

Annars har jag kollat på Casanova nu nyss också, han var ju så snygg. Heath Ledger. Sen har jag suttit med mamma och fått några telefon nummer utav henne och så. Nu ska jag snart gå och ta en alvedon eller ngn mensvärk och sen lägga mig och se Rosa the movie igen. sovsällskapa mig? (:



btw. min katt "pratar" i sömnen, det ni!

Rosa the movie.

image230Såg nyss "Rosa the movie", och jag blev totalt blixtförälskad. Den är ju helt underbar annat går inte att säga. Han Ville är bara för extremt jävla söt. Eller gullig hela filmen är gullig. Blev på asbra humör fasst lite grät jag också, fasst jag gråter ioförsig till "Andra sidan häcken" också så den var nog inte sådär jättesorglig egentligen. Men bra var den, väldigt bra. Tyckte iallafall jag. Tänk om det fanns killar som Ville, helt underbar. Den ska jag iallafall se igen inatt sen perfekt faktiskt.

Foton.

Mästerfotografen Mamma Pernehagen fotade lite på matchen.
Vissa bilden är suddiga andra inte men who cares?
(klicka på bilden för större)


SUCK!

Jag fattar inte, tar det aldrig slut? Det snöar - igen. Det stannar inte kvar men det snöar och jag hatar det. Jag ville ha snö, massa snö .. I DECEMBER! Nej ge mig vår och sommar så blir jag på bättre humör. Nu kom mamma nyss hem och ska laga mat och sen ska vi äta framför tv-burken och kolla på "Rosa The Movie", schnaajs. Hon hyrde också Casanova som vi hyrde när Fanny och jag firade Pontus förr förra året men aldrig såg klart så den ska vi också se senare.

Vinst.

Det gick som väntat faktiskt. Vi vann, vi kunnde ha vunnit med mer ifall vi inte hade fallit in i deras tempo men vi gjorde en bra match ändå. Halvleksreultatet skrevs 18-1 och när slutsignalen gick efter 50 minuter var siffrorna 32-3. Jag tyckte lite synd om dem ett tag de hande en avbytare som inte var ombytt pga sjukdom eller ngt och i mitten utav första halvlek åker deras vänster nia på rött kort. Men vi vann och nu har vi ytterligare 29 + i målskillnaden alltså ligger den totala på 201 + och efter oss ligger bolton på 80 +. Nästa match går just mot bolton och kommer bli lite utav en seriefinal för bolton bör vara det lag vi kommer ha svårast med i vår de andra matcherna har varit ganska överlägsna. Men man ska inte säga för mycket.

Handboll.

Lite snabbt bara. Igårkväll spelade vi med 90:orna och förlorade inte alltför ovanligt och det slutade 12-18. Nu ska jag alldeles strax iväg och spela med mitt egna lag, mot Sannadal. Det måste gå bra .. det ska ärligt talat inte gå att förlora det borde vara omöjligt ifall de inte tagit in landslagsspelare eller något. Hinner inte färga eller något nu.

Rubriken har inget med texten att göra.

Mitt hår luktar klor och känns som torrt gräs, riktigt äckligt. Jag har iallafall blivit förklarad simkunnig idag igen för fjärde året i rad. Vi simmade 200m varav 50m ryggsim. När vi hade simmat klart stannade några kvar och badade (Läs: Jenny, Matilda, Tobias, Mathias, Albin och jag) en stund. Så det var ganska kul, det enda roliga den här dagen. Eller musiken sen var rolig också! Lärt mig hela Hotel California nu. Ioförsig var jag typ sämst men annars var det bra.

På vägen hem följde Dannis och jag med Madde till Solna krog och hämtade några biljetter till ngt som är i Solnahallen ikväll. Nu kommer snart pappa och hämtar mig tror jag och så ska vi käka och sen till Råstapark. Skriver kanske ngt senare ikväll, mkt senare.

SMEEXHIT!

image212image211image213

RIKTIGT SMEEXHIT!
Från vänster; Mathias gillar verkligen mattelektionerna,
Freja och jag har bättre saker för oss på franskan än just franska
och Tobias PORR på NO:n.

Fredag.

Ögonlocken känner faktiskt inte för att vara öppna.

Städade till 23.15 igår, duschade och lade mig sedan och pluggade vet inte hur länge men lite fastnade iallafall. Ändå känns det som det kommer gå åt helvete, fattar fortfarande inte hälften efter hur många veckor som helst. Sen ska vi bada idag också, inte alls kul jag ser ut som en onormalt blek alvedon och jag är alvarlig. Och ikväll ska jag spela match med 90:orna. Det blir ganska mycket idag alltså. Men nu ska jag gå till skolan jättetidigt och se om någon är där och kan hjälpa mig med sam.ekonomin. Skriver i eftermiddag om jag hinner.