this years love will never be yours

Denna vecka jag har hostat sönder hela min kropp. Abnorma mängder hosmedicin har ej fungerat. Nu har det dock blivit bättre, inte bra men bättre. Så mest tid har gått åt att hosta och ha feber. Lite annat har också smugit sig in, tack och lov.
En sväng till skolan för att hämta min efterlängtade studentmössa, snacka om att den är rosa. Valde Visbys insida istället för Stockholms, rosa är finare än gult och blått. Och så valde jag en rosa sten fram på mössan. Älskar den!
Har även fått hem min nya telefon, en iPhone - en rosa. Åtminstonde skyddet jag köpte är rosa. Sen fick jag även träffa mina favorit idag lilla E och lilla M. Underbara ungar, världens bästa jobb har jag. Nu är det on igen efter ett tag off då de tränat lilla M på välling, har gått super - hon somnade på ungefär fyra minuter idag.
Så helt OK vecka, trots äckelhostan då. Om fem minuter börjar Big Brother, så klockrent! Och nu är det sportlov. Ingen skola förens 7 mars. Lovely! Imorgon ska jag och mormor hjälpa farmor till vårdcentralen och sen blir det lunch med Jessica. Har saknat att luncha med henne hela veckan! Fan hon som ser till att jag äter, kommer svälta efter studenten..
Men nu ska jag kika på Big Brother och äta glass med Johanna. ♥

it's so easy


in a better world, darling!

Har gått och blivit sjuk. Hostar lungorna ur mig och kan knappt andas. Jag älskar livet just idag. Kämpade mig upp ur sängen vid tio imorse för match. Tryckte i mit lite ipren, hostmedicin och engergitablett samt smörjde in hals och bröstkorg med något guckamoj. Ändå orkade jag knappt spela, men who cares? Jag gjorde det ändå. Och jag är faktiskt helnöjd med min insats. Förlust men det skiter jag faktiskt i. Sen har jag mest gjort ingenting. Var på 9års kalas och åt mat, som hur som helst såg väldigt god ut - dock är jag nog ingen jättesäker källa. Sen åkte jag hem till Tumba. För imorgon skulle vi gått på Älvsjömässan med klassen MEN min lärare skickade ett sms: "Fruktansvärt misstg av mig!! Älvsjömässan är inte öppen imorgon bitti! Träffen är inställd och lektionerna inställda imorgon förmiddag. SE" Och det var kanske inte helt oväntat, säg någon gång har icke har gjort ett misstag? Jag är hur som helst glad för det. Blir en vilodag. Jätteskönt, så jag blir av med äckelhostan snart.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Älsklingen jobbar natt så jag blir ensam. Vaknar väll kanske till när han dyker upp, eller inte. Inatt sov jag som jag låg i koma. Fast han får allt lov att väcka mig. Han ska ge mig mjölk mot torrhostan. Men nu måste jag sova. Puss ♥

let's go all the way tonight, you and me

Jag tål inte alkohol. Alls. Igår drack jag inte speciellt mycket, speciellt fort eller så. Ändå har jag legat som ett jävla kolli hela dagen. Fortfarande är jag helt väck. Ska strax krypa ner och kika lite på vänner och förhoppningsvis somna snabbt. Min älskade har stått ut med mig hela dagen - en eloge till honom. Själv hade jag antagligen halshuggit någon som var som jag idag. Han är så bra. Så fruktansvärt bra! ♥
Men egentligen vad är det för fel på mig? Usch. Och alla ska 'spåra' på studenten. Så fan heller. Inte tänker jag dricka en droppe mer än att jag slipper må som jag gjorde idag. Och igår kan jag lova er att jag inte spårade. Det får bli ett glas bubbel på morgonen, en öl på flaket och ett glas vin på mottagningen. Finemang. Nu ska jag fortsätta bota denna helvetes huvudvärk. Puss på er.

what you don't understand is I'd catch a grende for you

Trött tjej. Känner mig allmänt seg. Vill helst bara gå och sova nu. Men nej. För Jenny är på väg hit. Ska blanda lite drinkar. Sen kanske, kanske, kanske fest. Dock sjukt otaggad så jag tror det lutar åt att hon åker och jag går och sover. Hur gammal är jag egentligen? Nej, jag skyller på att det är vinter. Äckliga vinter. Men men. Lite fredagsmys med Jenny är inte helt fel. Skulle nog tro att det blir det vildaste denna helg, orkar verkligen ingenting :(. Usch! Längtar till 04. Då kommer älsklingen hem. Kanske borde gå på fest ändå? Då kanske tiden går lite fortfare? Nu är iallafall Jenny nedanför. Puss ♥

love love love



jag längar till i sommaren så vi kan gå på promenader 04.00 på morgnarna igen!

and life's a better place with her

Min telefon svek mig imorse, woho. Kom bara en timme sen, men Helen sa att det inte var någon fara eftersom det var första gången på tre år. Dessutom är jag en fena på religion. Jag kom iallafall lagom till projektredovisningarna, tre stycken hann vi med. Simon's kommentar var bäst.
"jag skulle ju då simma, vad som inte framstod var att onsdagskvällar är myskvällar
då det är nedsläckt, tända ljus och tanter som flyter omkring i blommiga baddräkter
".
Jag kunnde bara ser framför mig hur tanter i blommiga baddräkter flöt omkring på måfå medans Simon kämpade med sina fyrtio längder. Made my day. När jag kom hem läste jag det jag missat på religionen imorse och sen slocknade jag. Nu väntar jag på att fröken Svärd ska säga att hon är i fridhemsplan så jag kan börja traska mot centrum. Vilket hon just gjorde! Puss på er ♥

you are not the same anymore

Haft en halvdan dag idag. Mer åt det halva hållet, you see? Tågen matchade inte imorse, satt i Älvsjö i tjugofem minuter och frös arslet av mig. Min lunch smakade ingenting. Excell spökade för mig och Jessica. Lite hjärtkrossning. Mina benhinnor ömmar åter igen vid löpning i friidrottshallen. Mina öron förfrös på vägen hem från träningen. Och nu ska jag ställa mig och diska. Vilken toppendag..!
Så vad var bra då? Jo, farfar fyllde år idag så pappa och jag var hos honom och Yvonne och drack kaffe och åt tårta. Det var bra! Sen det faktum att jag får gå och duscha så fort jag stoppat i en diskmaskin. Och sen får jag sova. Imorgon blir en bättre dag. Först religion, vilket jag faktiskt tycker är rätt fascinerande. Sen redovisningar at projektearbetet - ska bli så skönt att det är över sen. Och på eftermiddagen/kvällen ska jag leka med Jenny. Jag längtar till imorgon. Idag ska jag glömma bort.. ♥

it kills me inside

you are my man
you are my half
tell me what's happening 
i know something's wrong
i can tell when you lie
i can tell you've stopped trying

and these last three weeks passed and we barley talked
i think i know and it's breaking my heart
am i in or am i out?

tell me where have you been?
why are you late?
you smell like lipstick again
come on, answer my question, say something
say it's in my head

can i love you forever through this?
can i trust in you forever thorugh this?

i don't wanna cry
i don't wanna hear your name
if this is how it ends
i don't wanna run
run away from myself
and be lost again

"alla jävla hjärtans dag"

Det blir bara fel, hur fan jag än gör mig till.

"I wanna let go, so I can fly"

Jag är tom. Typ en tom konservburk, precis så känner jag mig. Tom, kall, runt, ihålig och ful - fullkommligt värdelös också. Tror inte riktigt det är söndasångest, har typ en superlugn vecka framför mig. Dessutom vann vi vår match för första gången på 100 år idag, dock hatade domarna mig - kan det vara det?
Nej. Jag vet vad det är. Något jag inte tänker dela med mig av. Men som kommer spricka vilken sekund som helst om jag inte får det ur systemet, snarast. Och jag kan inte, för jag vill inte berätta. Igen får veta. Ingen vet. Alla vet. Helvete. Ska nog sova strax. Bokade tvättstuga 7.00 imorgon. Underbara, tidiga mornar. Wiho.
Jag orkar inte. Kommer inte kunna sova heller. Jävla skit. Jag vill flytta långt, långt, långt bort. Efter studenten då. Bara försvinna. Se om någon märker något. Ska berätta för Johanna att jag flyttar iallafall. Så hon kan komma på besök. Kanske resten av familjen också.. Åh, vilka framtidsdrömmar. Idag är en dålig dag. Imorgon också. Frustrerande att sakna ord. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte.

ps. en bra sak, mitt hår luktar gudomligt och är alldeles mjukt..

Var hon vackrare än jag?

Jag ville mötas någonstans nere på djupet.
Jag har varit där förut och är inte rädd.

Lät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer.
Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser.
Den här platsen är någon annan och jag måste hitta ut.
Hur ska man älska någon som har älskat nån förut?

Ja vissa stunder känns det ensamt.
Och du undrar vad jag tänker på.
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig.
Som om hon skulle försvinna då.
Pch vi talar sällan högt om våran framtid.
Vi talat aldrig högt om det vi har.
Dina drömmar blir allt svårare att se nu.
Och mina finns snart inte längre kvar.

cravings!

stillar mitt återfunna begär för listor..


Hårfärg:
brownie!
Ögonfärg: blå.
Längd: väldigt lång, runt 168 cm.
Studerar: helt fel program.
Favoritklädesplagg: pyjamasbyxor!
Har alltid med mig i väskan: försvarets hudsalva.
Dricker jag läsk dricker jag: coca-cola.
Tatueringar, piercings: navelpiercing, handledstatuering.
På datorns skrivbord har jag en bild av: ingenting, mörker.
Imorgon kommer jag: äta mat med Jessica!
I sommar kommer jag klä mig i: klänningar, shorts, linnen, gladiatorsandaler och converse.
Jag är född: på ett sjukhus på söder i stockholm.
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: BATMAN!
Min all time favourit parfym är: clean - warm cotton & DKNY - be delicious
Nu ska jag: krypa ner i sängen och titta på några Vänner-avsnitt.
Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: nobody.
Senaste blogg jag upptäckt: http://linnfagerholm.blogg.se
Höger eller vänsterhänt: höger, allt som oftast.
Humör just nu: trött i mössan.
Favoritgodis: choklad, vad annars!?
Nåt jag absolut inte äter: kålpudding!
Kläder just nu: sockor, newbody-panties och ett linne.
Musik just nu: Grenade - Bruno Mars
Va sa du senast: "modigt, vad ska du göra nu då?" till A.S
Sommarplaner: budapest en vecka med familjen, min älskade ö och så jobb.
Fisk eller badkruka: firre!
Hur många kuddar: så många jag kan hitta.
Tror du på mirakel: hell yeah!
Bio eller promenad: beror på, vad går det för filmer på bion?
Favoritväder: SOL!?
Det här är jag bra på: att göra allt jag inte borde.
Tre saker att ta med på en öde ö: telefonen, mat och trevligt sällskap.
Morgon eller nattmänniska: varierar, imorse var jag ovanligt pigg.
Spara eller slösa: spara, but I'm bad.
Vad är viktigast för dig: mina nära och kära.
Hur är din drömkille: förmodligen trött och på väg hem.
Finns det liv på andra planeter: vart kom jag annars ifrån?
Hur många barn vill du ha: kanske tre.
Är du kittlig: skojar du?
Snarkar du: nejnejnej..
Stjärntecken: tvilling!
Rädd för insekter: en smula kanske.. okej livrädd.
Äckligaste djuret: spindel.
Chips, morötter eller godis: godis.
Pizza eller hamburgare: pizza.
Skriver du dagbok: jag bloggar ju uppenbarligen så i någon form, ja.
Stökigt eller välstädat: välstädat!
Gungar du på stolen: inte längre, trillade en gång.
Skulle du kunna hoppa Bungyjump: ofcorse!
Vilken hand håller du gaffeln i: den som känns bäst?
Hur många syskon har du: two.

there's only two ways, wrong way and my way

Dagens bra saker.
Fick åka direkttåg imorse.
Fick se på prinsen av egypten på religionen.
Fick kyckling till lunch.
Fick träffa Kevin en stund.
Fick träffa Fanny en stund.
Fick kyckling till middag.
Fick en cupcake av Fanny.


Dagens dåliga saker.
Fick gå upp supertidigt.
Fick dålig feedback på projektet.
Fick förbanna mig över snön åter igen.
Fick snö i ögonen.
Fick snö i hela jackan.
Fick snö i alla mina fickor.
Fick sitta på tunnelbanan i nästan en timme.
Fick vänta på tåget i trettio minuter.

crap, fler saker på dåliga-listan.

"we're living in twilight"

Det känns som jag har så mycket med skolan men att jag inget gör. Fast jag gör saker. Förstår ni? Jag har i läxa att läsa typ 30 sidor i NaB boken till på fredag och det har jag gjort. Har även börjat kika lite på kriterierna för nationella i MaB, vilket känns omöjligt att klara eftersom det tog en timme för fem tal - men jag har skickat ett mail till läraren så det löser sig nog. Sen har jag finslipat det sista på projektet, så skickade in rapporten idag och imorgon får vi feedback från vår handledare och ska börja planera de muntliga framförandet. Så jag gör ju saker hela tiden, tror mitt problem är att det inte känns som saker försvinner. Vill bara bli av med allt, få ett fullständigt betyg, få ett okej resultat på högskoleprovet och klara intagningen på KI. Vad skönt livet skulle vara då.
Nej. Nu ger jag upp allt för ikväll. Ska slå på några vänner avsnitt och krypa ner i sängen och förhoppningsvis somna innan älsklingen kommer hem.

"in this lullaby we never fall asleep"

Mina sömnlösa nätter börjar gå mot sitt slut *peppar, peppar ta i trä*. Nej, men inatt sov jag utan att veta om det, vaknade till när kärleken envisas med att vara uppe och vandra på de två kvadratmeter tomma utrymmet som finns i lägenheten. Tur vi hade sovmorgon åtminstonde.
Vid ett ungefär styrde jag min färd mot thorildsplan där min käresta vän går. Två av dem faktiskt. Sprang in i Köhl precis utanför skolan, oväntat med kul träffar henne så sällan numera. Och sen hittade Jenny mig så chillade jag hos dem medans de fixade projektarbete. Därefter blev det en blixt-visit i stan, hur mysigt som helst. Såg ni vädret idag? Loved it. Och nu sitter jag hemma och har packat ihop lite plugg som ska med till andra sidan stan ikväll.
Får åka bil till Tumba idag, wiho. Bror min spelar match i idrottshuset så den chansen tar jag väl vara på. Sen blir det typ fem timmar dötid i lägenheten. But i'm fine. Har tre säsonger med Vänner som jag kan se om och om igen, dessutom tonvis med plugg som jag kan börja beta av lite. Och sen ska jag gå och lägga mig i ordentlig tid idag. Men nu ropar skjusen att det är dags att åka. Puss ♥

"found some piece of mind"

Vem är bäst? Jo, jag. Åtminstonde på att göra saker jag inte ska. Som att prova alla klänningar jag äger, 22 stycken förövrigt. Leta studentklänning på Nelly.se. Räkna hur många prickar jag har på mina ben (många förövrigt). Ni vet, bara vikitga saker. Inte åka hem .. till Tumba alltså, som jag borde gjort för några timmar sen. Nej, det ska jag göra strax. Bussen går 23.50. Men det tar bara typ två minuter att gå dit så det är lungt.
Annars har jag varit i skolan idag, projektat med Jessica. Sen har jag fikat med Mathilda, och bara myst. Hittat min drömsoffa har jag också gjort. Ska bara skrapa ihop 44.000kr sen är den min. Och kanske ett lite större rum. Jag har bakat muffins också. De misslyckades en smula, jag borde inte vara välkommen i kök.
Nu ska jag rulla mot bussen. 23.50 som sagt var. Tur den går 10 m härifrån. Är väll framme runt 00.40. Woho. Jaja, ska ändå plugga natur på tåget så det blir nog bra. Imorgon blir det mys i stan med Jenny. ♥

".."

although it hurts to see you go
this time you should know
that I won't try to stop you

"if I wanna go home, will you follow?"

Idag har jag en dålig dag. Somnade klockan fem imorse, don't ask why. Kunde bara inte sova. Vakande sju för att ta tåget tjugo i åtta. Jättekul! När jag kom hem från skolan vid tolv försökte jag sova. Det gick inte. Låg och vred och vände på mig i två timmar sen gav jag upp. Har knappt ätit så jag är jättehungrig och så fort jag öppnar kylskåpet vrider sig varenda muskel i min mage. Dessutom känner jag mig jobbigt ful. Och äcklig.
Så finns det egentligen någonting som var bra med idag? Ja, en sak. Jag såg Mia halvnaken i sitt fönster idag. Det var länge sen så det var kul. Att se henne överhuvudtaget alltså. Ville bara poängtera att hon var halvnaken.

"jag vet att det är svårt att vara själv"

RSS 2.0