..

'Cause I can't live if you're not happy. I can't live if you cry.
But I can live without you if it makes you smile.

Föralltid och förevigt.

Om jag sa just så som det var, skulle du tro mig då?
En stilla sorgsen blick är väll allt jag skulle få..
När allting rasar och faller isär vet jag att smärtan sakta äter din själ.
Säg mig är du sårad så svårt, säg varför är du kall?
Sliter smärtan så hårt att inget lindrar ditt fall?
Det kostar dig inget att älska, min vän, för det du ger det får du snart igen.

Jag kan se dig fast du inte vill, jag ser inuti din hemlighet.
När sorgen river och din smärta vill ut, när du vill att allting ska bli som förut.
Då ska jag vara här för dig, alltid och nu.

Snabba cash.

Filmen var grym! Jag är glad att jag inte läste boken innan, saknade redan lite scener och den kunnde mer än gärna ha fått vara någon timme längre. Men det var bra ändå fast den var lite kort. Fick lite ont i nacken också, köp aldrig biljetter på första raden om det inte absolut är nödvändigt, som idag när alla andra platser var utsålda.
JW var snyggare än förväntat och jag hade höga förväntningar. Och vinner inte Joel Kinnaman årets-snyggaste-svenska-man-priset (finns det något sånt?) då vet jag inte om jag kan bo kvar i Sverige längre. Det skulle vara en skandal! Jag drägglade nästan på den stackars tanten som satt i stolen bredvid.. Imorgon ska jag låna boken i skolan, eller köpa den kanske, och se om den är lika bra som filmen. Alla säger ju att den är bättre, så det hoppas jag på!

Ikväll ska jag kolla på mer film. A lot like love, på kanal 5 kl. 21.00.
Ashton Kutcher är också snygg!

..

I can't breath whenever I think about you. Like a knife rotating in my lungs. A razorblade deep within my heart. Your words, the few words I remember, they burn just like fire in my mind. And my throat gets as dry as the desert when I try to speak. The sounds just don't come out right. Everything falls apart. Everything has fallen apart. Again.

30-31th of january

Igår var det fullt upp. Bilskolan på morgonen gick bra, trots den abnormt usla tiden - nu är det bara att invänta körkortstillståndet. Direkt därefter var det Tallbacka som gällde, brorsan spelade match och jag tittade även en stund på handbollsskolan och tyckte synd om Freddie. Åkte sen till Bromma för synundersökning and my eyes were perfect. Efter det var klockan plötsligt massor och det blev en snabbvisit hemma för att packa ihop väskan och sen bege sig mot hammarby sjöstad, dammatch mot Westermalm. Vi vann, med tio bollar. Ganska seg match. Kom hem sent och däckade i soffan framför robinsson som jag inte har följt alls, det var mycket bättre när jag var liten eller också var jag mer lättroad då. Lång dag!
Idag har jag pratat med Fanny i någon timme, som vi har försökt hela veckan med att nå varandra var det helt otroligt att vi lyckades. Nu ska jag klä på mig och sen blir det bio lite senare med mamma och Johanna. Snabba Cash. Och sen var den här helgen slut. Hur kommer det sig att helger fortfarande bara är två dagar? Man hinner inte med allt man skulle vilja, snarare ingenting eftersom man såhär under vinterhalvåret har ett enormt behov av att sova också. Så i höst vid valet röstar jag på det partiet som tänker införa fyra-dagars-helger!
puss.

AIK - westermalm

Hammarby sjöstad, sjöstadshallen 17.45.

ÖVNINGSKÖR! snart..

Okej, inte riktigt ännu. Imorgon blir det handledarkurs med pappa 8.00. ÅTTANOLLNOLL (!) en lördag. It's sick. Jag kommer antagligen somna både en och tretton gånger, det är tre timmar långt.. Men sen, när jag skickat in om körkortstillstånd efter imorgon och jag har fått tillbaka själva tillståndet då ska jag börja övningsköra. Det är på tiden, skulle verkligen behöva körkortet innom ett år. Hur nu det ska gå till.. 
Och med tanke på morgondagen borde jag verkligen sova nu. Johanna halvsover redan i min säng och jag antar att det är hög tid för mig att göra detsamma. Ska upp om sex timmar. Klockan halv sju en lördag :(. Inte helt ok. Men ska man ha ett körkort innan man blir pensionär så är det väll bara att snällt avlägsna sig från sängen när klockan ringer.
Önska mig lycka till.

These words are my diary screaming out loud.

Löven föll sist du höll min hand. Solen sken när dina läppar vilade emot mina för allra sista gången. Jag såg hur snön kom, hur den smälte och hur knopparna brast utan dig. Jag kännde hur sommarens första värme smekte min genomfrusna kropp utan din hand i min, jag badade själv om nätterna på våran plats och jag hörde hur fåglarna sjöng om mornarna helt ensam i min breda säng. Utan dig hoppade jag i lövhögarna när hösten kom åter och jag lät regnet skölja över mig där jag gick utan paraply. Hösten övergick till vinter utan din närhet. Jag promenerade ensam i det första snöfallet och jag gick sent en kväll ut för att få höra hur snön gnällde när mina skor trampade ner den. Jag levde ett helt år utan att egentligen reflektera över det. Allt jag gjorde var utan dig, då betydde det inte så mycket.
Jag har hört otaliga uttalanden, ord som om och om igen idiotförklarat dig mer eller mindre. Elaka ord. Dumma ord. Förvirrade ord. Konstiga ord. Dina ord. Och efter ett år borde jag vara över det. Glömt bort det. Slutat fantisera om en framtid med dig. Drömmarna borde ha avtagit vid det här laget. Bleknat med samma fart som årstiderna avlöste varandra. Kännslorna borde blivit svagare, rubbats av orden. De elaka orden. De dumma orden. Dina ord. Men jag drömmer fortfarande. Jag tror bara inte längre. Jag hoppas bara och jag saknar, saknar dig något överjävligt.

Lite shopping.



Skippade skolan idag, inte bra - men.. Nej, en lektion med Padbull känndes helt okej att byta mot en morgon i sängen. Faktiskt. Vid 12.00 åkte jag med Johanna till Kista för att spendera lite pengar och pengar spenderades.
Ett par skor från Din Sko, får leva med ömma fötter ett tag men när jag umgås med mina ståtliga vänner på 180cm utan höga skor så känns det inte alltid kul att själv spatsera runt med mina 167cm. Nu kan jag bli jämnlång med dem, nästan! ;)
En kofta i svart från H&M. Har länge letat efter en lång, vanlig svart kofta och den här uppfyller alla mina krav. Och förutom det faktum att den faktiskt är snygg, skön och sitter bra så var den billig. 199 riksdaler grävnde inget jättestort hål i min ganska obefintliga ekonomi.
Tre par trosor från Gina Tricot. Jo, jag har tröttnat lite på att äga 15 par Newbody trosor och 5 i spets. Och de gråa paret har jag varit förälskade i sedan innan jul. 159kr för tre par. Lovely!
Även två par strumpbyxor och ett par leggins i svart fick följa med hem.

HA HA HA HA HA HA HA!

Paradise Hotel á målartvå.

Jag har aldrig sett programmet på riktigt en enda gång. Aldrig någonsin. Har mest irriterat mig på tiotusentals facebook-statusar och hysterin som är påtaglig för tillfället. Men idag! Inte det riktiga programmet, killarnas egna "paradise hotel-tävling". Ett flak stark-öl står på spel!
Mycket bättre liveundehållning går inte att få tag på. Idag röstades Michel ut. De som fortfarande kämpar för ölen är: Simon, Aron, Hektor, Fredrik, Stefan, Gabriel och Christian. Och tro mig, de är helt inne i leken. De planerar, de paktar, de smyger omkring och vi har jätteroligt på sidan om. Personligen hejjar jag på Fredrik, för även om alla är väldigt inne i det hela så är han ännu värre!
Fortsättning följer..

23:06 27.1.10

Aoosh. Kan inte riktigt släppa min ilska. Lite jobbigt. Inte nog med det, träningsvärken smyger på allt mer. Det blir nämligen så att man tar i mer när man har fyra ögon på sig non-stop. Bra! Men just nu gör det mest ont..
Ska hoppa in i en dusch nu, en varm sådan. Mjuka upp mina stela leder och sedan krypa ner i sängen och läsa lite bok. Hoppas jag vaknar med sällskap imorgon också, det gjorde jag helt ovetandes imorse. Supermysigt var det! Imorgon bitti har jag tid hos tandregleringer, it sucks. Jag är livrädd för tandläkare. Dessutom är tiden 07.15..
puss

Kom igen tjejer!

3 personer. TRE PERSONER!? Seriöst, hur illa får det bli egentligen? Okej sjukdom, okej att EN person inte kom hemifrån på grund av snöstormen. Det köper jag. Men jag lovar att det inte var 9 personer som var sjuka idag, inte en chans. Jag har aldrig sett Erik så uppgiven som han var idag, nästan läskigt uppgiven. Och jag förstår honom, och jag hatar det lika mycket. Sen om de som inte var nere idag inte vill träna, fine(!) helt ärligt spelar det mig ingen roll jag har två lag men Erik och Johan, tjejer. De lägger ner mer än halva deras liv på det här, vuxna människor som skulle kunna göra vad som helst men som faktiskt vill lägga ner timmtals på oss vecka in och vecka ut, år efter år. Tänk på dem nästa gång ni inte orkar, vilket är alldeles för ofta numera.. Vad var det som hände egentligen?
Mig personligen gör det ingenting. Jag hade en awesome träning med Andrea, Björken, Erik och Johan. Lite fys, lite lek, lite teknik, lite skott och mycket skratt. Men det är en lagsport och då tränar man tillsammans. Skulle väll egentligen vilja skicka ut ett mail till alla, men jag orkar inte bråka.. Jag vet hur folk kan bli, ursäkter utan någon egentlig bakgrund som jag egentligen faktiskt inte vill höra. Men som sagt var jag bryr mig inte, mig spelar det ingen roll. Det är Erik och Johan jag tycker synd om. Och så länge de orkar med den usla närvaron så tänker jag inte lägga mig i era val, jag kommer vara där så länge de orkar. Min närvaro ligger på över 95%, jag blir bara bättre och bättre när jag hela tiden kan få 100% uppmärksamhet från både Erik och Johan. Så mig förstör ni ingenting för. Men Erik och Johan kommer tröttna på det tids nog och då kommer jag bli riktigt förbannad!

Det snöar i Stockholm ikväll.

Mycket. Det snöar mycket i stockholm ikväll. Jag är på väg ut. Inte speciellt motiverad, that's why I'm still here. Kommer få pulsa snabbt i snön. Ska infinna mig i hallen, ombytt och klar, 19.15. Helvetes intervaller och inte så mycket folk. Jag vet att Andrea kommer vara där, Johan&Erik kommer vara där, Madde och jag har ungefär samma närvaroprocent så henne räknar jag med, likaså Elin sen vet jag inte så mycket mer.
Och nu skriver jag bara för att slippa gå ut. Hejdå!

January 27th

När jag tänker efter har jag inte gjort någonting alls idag, inget vettigt åtminstonde. Ingen gympa imorse så vi chillade i sofforna i ett par timmar. På måleriet började yrkesprofilieringen, kan inte påstå att det höjde arbetsmoralen något vidare. Vid lunch kom den omtalade snön tillbaka. Och eftermiddagen spenderades uppe på Mode&Designe. Vi skulle ha lektion men jag vet inte om man kan kalla det vi gjorde för lektion..
Ikväll är det träning igen, juniorträning<3. Jag har laddat upp med ett storpack ipren! Idag ska jag ha bättre tider på dödens-intervaller och med onda benhinnor gick det inge vidare förra veckan. Har dessutom tyckt i mig en halv annanas och ska nu lägga mig i soffan och tagga mentalt en stund. Sen är det bara att bita ihop. En tjugominuterspromenad genom snön och sedan dödens intervaller i fyrtio minuter SEN börjar min favoritdel av träningen.
puss

..

The course of life changes rapidly and that is
why you should remain hopefull. Always.

This is not a love song.

It's a sad song.

Lite ledsen, ganska mycket faktiskt.

Vilka tror de att de är egentligen? Tar bort mina tisdagsträningar bara sådär.. Vad förväntas jag pyssla med på tisdagskvällar framöver? Kan inte komma på en enda vettig anledning att ta bort den träningen. Jag gillar verkligen tisdagsträningarna, det har alltid varit tisdagsträningar. Kan inte minnas sist jag inte hade handboll på tisdagar. Helvete!
Men de ska inte tro att de kommer att komma undan så lätt. Imorgon ska jag ta ett allvarligt snack med Erik. Han måste se till att sysselsätta mig på tisdagskvällar nu, annars kommer jag att sjunka som en gråsten i vatten. Kanske kan vi ha bara fys, eller gemensam aktivitet som inte innefattar handboll eller vad som helst. Vad jobbigt allt blev!
Jag röstar för att få ha kvar mina älskde tisdagar i råstapark.

Nu: springa till bussen och möta Martina.

January 26th

Ikväll ska jag träna, jag orkar inte bara gå hemma en hel kväll till. På Fredag ska jag ta en lugn kväll. Matchfritt och skolan slutar 11.40, perfekt dag för att ta en lugn kväll. Så ska snart ringa Martina och se om we're still on för att åka tillsammans i eftermiddag. Dessutom har jag inte ont i halsen idag. Bara bommulen, hostan och näsan som är kvar.  
Nu ska jag åka och möta Jessica. Dubbelpass i sam. och svenska B i eftermiddag. Slutar sent idag, nästan så jag måste åka direkt till hallen men jag orkar inte så idag får jag lov att stressa lite. Dags att borsta gaddarna och dra på mig kläder som klarar våra sju minus här i solna, helt sjukt väder. Och imorgon väntar de 15cm snö - jag blir deprimerad! Puss.

An innocent child with a thorn in his heart.

If you are wrong why am I still here?

I know I've got a little life in me still
I know I've got a little strenght still

I should be crying but I just can't let it show
I should be hoping but I can't stop thinking
All the things I should've said but never said
All the things we should've done but never did
All the thigs I should've given but I didn't

Oh darling, make it go away

Scary kids, scaring kids.

Och motivationen är på topp, jag ljuger inte. Helt plötsligt ville jag städa garderoben, lika bra att ta vara på ögonblicket de infaller inte med jämna mellanrum. Sen om min säng kommer vara sleepable eller full av kläder om någon timme det är en annan femma.
Föresten är jag lite rädd för vart mänskligheten är påväg. Outsiders dock-fantast vad bra läskig.. Att sådanna människor faktiskt springer fritt på gatorna känns lite jobbigt. Dockor pratar inte. Dockor lever inte. Och om jag någonsin stöter på någon med en liten porslinsdocka på armen kommer jag fly illa kvickt, kan man höra dockor prata då kan man inbilla sig precis vad som helst!
Nej, dags att fixa garderoben.

January 25th

Jag har ont i halsen, ganska mycket. Fick en äcklig tablett av Jessica imorse, den verkar inte längre. Egentligen skulle jag vilja befinna mig i solnahallen just nu. Men halsont och träning klingar inte vackert i någons öron. Imorgon, jag hoppas på imorgon.
Johanna och jag har hjälpt mamma att baka bullar. Det misstaget gör mamma aldrig om.. För det vi har bakat är inte bullar det liknar mer te-fat! Och förutom det har jag ingen aning om hur de smakar, lite tråkigt men det är och andra sidan förkylningen också.
Om en kvart är det "outsiders" på femman. Kommer ihåg när Mia var här för många, många år sedan och vi kollade tillsammans - fuck for forest-tema. Vi satt som klistrade framför tv:n och ingen var förvånad, vi var sådanna när vi var små! Idag är inte temat ens i närheten av lika intressant, det någon som är besatt av dockor, någon av sockeplast och den sista minns jag inte. Riktiga freak med andra ord, kan nog bli ganska underhållande på sitt egna vis.
puss

Tidsfördriv.

ÅTTA SLUMPADE
1. Är du singel?: ja, nej och ibland
2. Är du lycklig?: samma som föregående
3. Är du uttråkad?: yes box!
4. Är du ledsen?: det händer..
5. Är du italienare?: inte vad jag vet åtminstonde
6. Är du cool?: det kan du slå dig i backen på
7. Är du från Irland?: ungefär lika mycket som jag är italienare
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: jado

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: jag vet inte, kanske
2. Har du någon gång blivit sårad?: mmh
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: faktiskt, alldeles nyligen
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: nej
6. Har du haft en hemlig beundrare?: ja, fast han var inge vidare på att hålla sig hemlig
7. Är du kär?: nej, inte kär
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: det tror jag, beror lite på

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: jag har aldrig försökt
2. Brutit nåt?: löften?
3. Gjort nåt du ångrar?: ja, alldels för mycket..
4. Hoppat Bungee Jump?: inte ännu
5. Ljugit för någon du tycker om?: tyvärr
6. Ätit en hel tårta?: nej, men det kommer! haha
7. Gjort bort dig offentligt?: med största sannolikhet
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: jaa!
9. Gråtit när ett husdjur dog?: ja! när andras djur dött också
10. Velat försvinna?: alldeles för ofta

Used to hold so much warmheartedness..

From something to nothing. Isn't it strange?
That love made us strangers, what put out the flame?
How did we change? How did it get this far?
Reminde me just who we are.
'Cause I miss the both of us making love the way it was.
How did we change?
See I don't know what we're missing or how to make a differens
But I'm willing to try.
I miss the both of us, making love the way it was.
So damn much!

Nåtarö!


jag har aldrig längtat så mycket i hela mitt liv

I will learn to say goodbye to yesterday.

Det går så fort, åren kommer och åren går. Jag är bra på att låta tiden gå och själv stå blixtstilla. Fastna i en annan tid, en som redan kommit - en som redan gått. Bra på att stå med en fot i nutid och en i dåtid. För bra på att leva genom minnen, spöken från svunna tider hemsöker mig dagligen och jag gillar det för mycket för att släppa det.
Och än så länge gör det mig ingenting. Men jag vet att den dagen kommer. Den dagen då jag kommer må dåligt över det faktum att jag står stilla när alla andra rör på dig. Det är också den dagen jag kommer att lära mig att gå vidare, då kommer jag våga ta steget, falla fritt igen och lämna  bakom mig. Helt. Den dagen är inte idag. Min dåtid betyder lite för mycket för mig än så länge.. Men den dagen kommer,  och då vet jag det.

..

You can tell he's been down for awhile,
and you can tell he's an idiot
but my god it's so beautiful when that boy smiles.

January 24th

Awake. Unbelivable. Försöker äta ett äpple, det går inte så bra. Har druckit lite teé. Om tio minuter ska jag börja vandra mot Solnahallen. Kvart i tio har vi samling. Elva börjar matchen. Det känns segt just nu, men jag vet av erfarenhet att när matchstället åkt på, knäskydden dragits upp och skorna knutits då är det inte lika tungt längre.
Dags att gå ut, det är -7,6 grader. Förfrysningen kommer bli total. Puss.



update. 18.27
Vi vann. 35-27, andra halvlek var jättebra. Första ska vi inte prata om, som vanligt. Ensam på linjen idag, spelade med andra ord enormt mycket. Elin erbjöd sig att hoppa in när jag behövde dricka vatten och bättra på klistret. Så jag överlevde trots allt. Och Elin var riktigt duktig! Stannade kvar i hallen och kollade på herrarnas match. De vann också idag. Bra dag!

Unravel my latest mistake.

And I feel like I'm naked in front of the crowd
'Cause these words are my diary screaming out loud
And I know that you'll use them however you want to

Fugly beauty!

..

Du är inte elak, bara dum i huvudet.

January 23th

Match igår i Haninge. Sandra, William och Maria var där <3. Sen matchen finns det inte jättemycket att säga om. Första halvlek var OK, andra inte lika. Min ena tränare är jag ganska bitter på, but he doesn't know. Nya tag imorgon med damerna, mot Skuruiterna i Solnahallen 11.00. Vi är lite folk, vilket innebär mycket speltid. Det blir nog en rolig match.
Idag blir det en heldag med min Martina. Vi ska åka till simhallen, äta tacos och titta på Tjenare Kungen. Hon har inte sett den, katastrof! Så jag ska hoppa i min bikini nu och packa ihop alla nödvändigheter innan jag måste springa till tunnebanan. Puss.

If today was my last day.

Could you pretend to love me then?

If I fail, If I succseed.

Mönster tapetsering, snickeri-målning invändig&utvändig, dekoration-furu, dekoration-fri, invändig målning vägg&tak och shablonering. Jag har fem helvetiska veckor framför mig. Våran yrkesprofiliering börjar på Onsdag och pågår sedan i fem veckor. Schemalagd tid är 6 timmar per vecka, 25 timmar allt som allt. Dock är projektet mycket större än så och vi har verkstaden till vår förfogan 6.45-16.00 måndag-fredag. Med andra ord kommer tidiga mornar bli nödvändiga, eftermiddagarna kommer vara fulla med kärnämnen.
Och som om inte profilieringen vore nog. Våra kärnämnen utökas nästa vecka.. Att jag redan är långsammast i klassen och perfektionist ökar inte mina odds att lyckas direkt. Så om jag överlever fram till sportlovet, då klarar jag nog vad som helst!

These miss you nights are the longest.

Jag önskar att jag kunde hålla om dig just nu, önskar att du var mig nära inatt.

Tjenare kungen!

Den damp ner i brevlådan idag. Happyface! Avsatte omedelbart tid för den i min kalender, jo det är ganska tvunget. Mitt kvälls shema i veckorna är inte att leka med ska ni veta. Handboll minst fyra vardagskvällar i veckan, jobb en. Helgerna match varannan vecka, dock verkar det bli oftare nu. Så har jag tur har jag två lediga kvällar i veckan, ganska ofta bara en. Så jag prioriterade bort min sam. lektion på fredag, det gör inte så mycket om jag sitter där och sover - ekonomisk är jag redan! För på torsdag kväll efter jobbet ska jag se filmen no matter what. Har sett den hundra gånger förut, som om det spelar någon roll - jag blir lika glad varje gång!
Puss.

Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Jag har hört att du har träffat någon, hört att hon är allt jag inte var.
Jag hör att du är säker nu och vaknar med den tanken varje dag.
Jag skäms för att be och jag skäms för att gråta.
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta.
Det kommer alltid finnas en hand för dig någonstans.
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam.
Alla vill väl ha dig nu, de hade ju väntat på det här.

Mina vänner säger: "vakna upp och sluta tänk på det"
Men vad det dom? Nu är någon annan är jag närmare.
Livet innan dig kunde jag utan och innan.
Så kunde jag ha haft det för alltid.
Men jag föll för dig och du förtjänar en nominering för rollen du spelade.

One way love.

Kärlek är när man inte längre vill ha något tillbaka. Då spelar inget någon roll längre, inte så länge du får ha den personen nära dig. Du är hel i personens närvaro, och bara då.
Jag är inte hel, det har jag inte varit på hur länge som helst. Men jag överlever trasig också där ligger själva problemet. Ibland känns det som om allt skulle vara mycket enklare om jag inte överlevt att mitt hjärta krossades. Det hade väll inte gjort ont då? Jag hade inte behövt skämmas idag. Inte behövt sakna och inte behövt veta att det ändå inte spelar någon roll.
What doesn't kill you, makes you stronger. Personen som myntade det uttrycket hade aldrig fått sitt hjärta krossat, den personen hade inte förlorat sig i själv i någon annan, inte krossats och gått sönder. För starkare, blir man inte. Hel blir man inte heller. Inte jag åtminstonde. Att försöka igonerera saknaden fungerar ett tag, en stund sen blir den bara värre.
Jag vet inte vad jag ska göra längre, det känndes lätt då. Lätt att leva med saknaden, det känndes som att det är något man lär sig med tiden. Men jag tror inte på det längre. Aldrig att jag kommer lära mig leva med saknaden i harmoni med mig själv. Saknaden må vara min, men jag mår inte bra av den. Och det finns inget jag kan göra längre. För jag vill inte ha någonting tillbaka, mer än hans närvaro i mitt liv igen.

Has no one told you she's not breathing?

January 18th

Min skola är sämst, men det vet ni redan. Den enda lektionen jag hade idag var dubbeltimme i engelska och den var inställd. Roade mig med att titta på när Ella, Hampus, Niclas och Christoffer jobbade. Åkte hem efter någon timme. Köpte en ny kalender på vägen. Skrev in viktiga saker i den när jag kom hem. Oviktiga också!
Kvällen spenderades inte helt oväntat i Solnahallen. 5km löpning + handboll, det var faktiskt helt okej trots bristen på folk. Damträning var det, närvarade gjorde: tre rena damspelare, tre junior-och-damspelare och tre rena juniorspelare. Och så Erik och Johan. Det sköna med sånna här träningar är att fokus ligger på det individuella spelet som oftast läggs på hyllan när det är mycket folk. Men vi har och andra sidan haft sånna här träningar så gott som en gång i veckan de senaste halvåret så jag tycker det är dags för folk att börja dyka upp nu.
Imorgon är det juniorträning och match mot killarna, det gillar vi!

No longer breathing.

The memories eases the pain inside.
All of my memories keep you near.
In silent moment imagine you here.
You silet whispers, silent tears.
Together in all these memories.
I see you smile.
All the memories I hold dear.

Darling you know,
I will love you until the end of time.

We've found the mittle of nowhere.

Sorunda ligger, ingenstans. Det finns ingenting där, mer än en sporthall och granar. På vägen dit körde vi fel direkt efter Karlberg men efter lite sightseeing genom gamla stan, slussen och nacka var vi tillbaka på motorvägen. 34km raksträcka. Därefter 8km skog, 3 meter bred skogsväg kantad av granar och då och då en och en annan åker. Inte undra på att vi var tvugna att ringa efter hjälp. Man trodde man blivit galen.
Matchen slutade 13-29, sorunda är sämst. Björken åkte på rött kort. Domaren gick runt och sjöng. Seriös match, nerverna darrade. Inte. På vägen hem upptäckte vi att lyktstolpar inte existerar i ingenstans. Kolsvart, totalt jävla mörker. Så Miranda fick köra i 30 för att inte missa någon älg, grådvärg eller liknande på vägen. Sorunda ligger, ingenstans.

It's easier to hate, why can't I?

I know love doesn't conquers all.

I could see it in your eyes.
I could see it in your face.
I could feel it when we touched.
It used to mean so much.
But now it's gone away.

We were young and dreams were new.
And every word we said was true.
Any mountain we could climbe.
You made me feel alive, the firs time in my life.

Though the years have come and gone.
Oh, and by now we've both moved on.
I admit there are nights when I wonder why.
Why we said goodbye.

'Cause I remember love, so beautiful.
Now I know my heart i breakable.
When I see your face, as I hear your voice.
I remember, I remember love.

Januray 17th

Jag sökte på Solna Centrum - Sorunda sporthall på sl.se. 1 timme 37 minuter, det är inte klokt! Det går snabbare att ta sig kommunalt till Nynäshamn.. Så idag är nog ingen lyckligare än mig över att Miranda fixade körkortet, med bil tar det bara någon timme.
15.00 drar matchen igång. På pappret är vi överlägsna, men sånt kan vi aldrig gå på. Vi är något enormt ojämna i våra prestationer. Och laget är till ganska stor del juniorer idag så vi är väldigt unga till den här matchen. Men det ska nog gå bra. Två poäng måste vi ha!
puss

Räcker det om jag älskar dig?

Hur kan det komma sig att jag inte är trött nu? Hela dagen har mest gäspat och nu, 02.20, är jag klarvaken. Sånt här är inte helt OK. Åtminstonde inte om det är matchdag dagen efter. Visst, jag ska inte vara i solnahallen förens 13.00 men innan det har jag en hel del att syssla med. Uppgång allra senast 8.30, happy me. Bättre början på en söndag finns ju inte..
Ska lägga mig strax, vila lite åtminstonde. Läsa lite bok. Den ny-gamla jag ska börja med idag heter: "räcker det om jag älskar dig?". Sjukt bra bok, alla hennes (Läs: Katarina von Bredow) böcker är superbra. Så den är antagligen utläst imorgonbitti. Puss.

"so who do you want standing next to you?"

När mina drömmar blir till verklighet.
När min värld faller samman.
När vardagen smyger på.
Det är du. Det har alltid varit du.

You can't count me in.

Har varit på Stadium, H&M och ICA men mamma. That's it. Poff och dagen tog slut. Thank god eftersom jag känner mig levande död idag, fruktansvärt trött! Imorgon blir det upp tidigare för avfärd till Sorunda. Jag ska åka med Miranda som fixade körkortet för bara några veckor sedan, på egen risk sa hon. Men jag litar stenhårt på att hon inte kör ihjäl oss!
Nu fortsätter kväll lika segt som resten av dagen. Vi har hyrt Flickan som lekte med elden och Johan Falk national target. Jag är mest nyfiken på den sistnämnda, Joel Kinnaman är min nya idol. Ska beställa hem Tjenare Kungen, där är han som allra bäst..


Then. Now. Always. Forever.

895 Love Letters, they're all written for you.

& jag är officiellt sinnesjuk, det här kan inte vara normalt..

Halvdöda iallafall.

Vi vann. 22-11. Första halvleken sög. Andra halvleken var perfekt. My var världsklass idag! Erik och Johan gav mig en hjärtattack. Alla gjorde mål. Jag fick skjuta en straff, det var totalt blankt i skallen - i nuläget har jag minnesluckor. Men protokollet ljuger aldrig trots att våra trognaste fans Jens och Sebbe satt i sekretariatet, min straff satt solklart. Andrea gjorde 3 mål i debuten. Miranda vann över mig i våran interna tävling med 1 gult kort och en 2:a, själv blev det bara 1 gult idag. Martina blodade ner sina kläder, det såg läskigt ut tills vi upptäckte mini såret på fingret. Andreas supportade helt amazing från sidan, dessutom har han nog växt - fick lite nackspärr när jag pratade med honom efteråt.
Så sammanfattat: de dog inte helt, men nog är det halvdöda iallafall.

I've got licens to kill.

Westermalm står för motståndet ikväll. De kommer inte ha en chans, det får inte ha en chans. Jag har nya knäskydd, vi har en ny försvarsuppställning. Andrea är med igen. Björken har gett sig själv licens to kill. My har varit taggad till den här matchen sen i början av December. Jag och Martina har tränat styrka som män i veckan. Det kan inte gå annat än bra!
19.50 i Råstapark, ni kommer höra oss vart ni än befinner er..

Heart of stone, for anyone but you.

If I had one single wish
I'd go back to the moment I kissed
You goodbye
No matter how hard I try
I can't live
Without you in my life

I walk around trying to understand
Where we went wrong
And I can't pretend
It wasn't me
And it wasn't you
But I'm convinced
We gave up to soon

Nothings left to lose
After losing you
There's nothing I can't take
Maybe we said it was over
But baby I can't let you go

Säg mig hur jag blev så patetisk?

"Låtsas ännu att du finns här.
 Dina hjärslag ger mig skydd.
 Men jag ser frosten i dina fotspår.
 Som en gåta, aldrig tydd."

Att leva utan något man inte längre har.

jag älskar övertydligheten i meningen!

January 14th

Tulpanerna på köksbordet håller på att dö, bara så ni vet. Jag har nyss lagat och tryckt i mig två potatisbullar i all min ensamhet, mycket mättande! Ska strax springa till bussen, ska infinna mig hos lilla E om fyrtiofem minuter. Lek med 2 åring blir min fysiska aktivitet idag, soft. Innan jag går tänkte jag bara informera lite snabbt om att min skola är fulkomligt usel!
Igår drog en av våra lärare och tränade på Nautilus under våran lektion.
Idag glömde en annan lärare bort att vi hade lektion och kom en halvtimme sent.
Det känns fullkomligt onödigt att ens gå dit när lärarna inte gör det.
Så för ert eget bästa, sök inte dit..

Never think.

 

 "she is standin outside holding me
  saying oh please I'm in love, I'm in love"

There's a danger in loving somebody too much.

Like a fool who will never see the truth,
I keep thinking something's gonna change.


Sometimes love is just ain't enough
.

Snygg kille!



jag blir licksom nästan lite knäsvag

January 13th.

Happyhappyhappy! Den årliga get-together-veckan med tyskarna blir av även detta år, 2 april åker vi dit. Obefintlig shopping, usel damhandboll och beer pong. Jag längtar!
Även Åhus beach handboll kom upp som diskussion och det lutar åt att det blir av. Så fort vi kommit fram till om vi vill ta med tränarna eller inte ska vi försöka boka det. Som vi har tjatat i säkert fem år nu, nu äntligen! Det kommer bli awesome.
Och som om dessa goda nyheter inte räckte. Jag fick mina nya knäskydd också.

Mjao!

Klockrent.

Lat är ett så hårt ord.
Kan vi inte kalla det motivationshandikappad?

Ganska söt.

Like always. Helt okej första dag. Jessica och Ella är bra att ha.
Hetaste samtalsämnet var tandställningar. Vi har två nya i klassen.
Vi jobbade ingenting idag, vi pratade mest om saker vi redan vet allt om.
Så S.E var inte jätteglad. Som om vi bryr oss.
Han gick och tränade mitt under våran lektion..
Får lärare göra så?
Nu ska jag äta en kiwi, byta om och dra mig mot solnahallen.
Möte med juniorerna och efterföljande träning med damerna.


det är insidan som räknas

To be with you.

Jag kommer aldrig glömma.

You wouldn't even notice.

Min lugg klipptes nyss till med en pysselsax eller var den från köket kanske? Vet dock inte hur det blev ännu, mitt hår är skitigt och fullt med klister efter träningen. Funderar seriöst på att börja spela i badmössa, mitt hår mår inge vidare av att alltid vara klistrigt eller fullt med målarfärg. Och badmössor är bra sexiga!
Nu ska jag duscha, innan mina ben dör. 130kg i benböj är inte nådigt. Och imorgon börjar skolan igen. Toppen, jag kommer var knäsvag hela dagen av helt fel anledningar.. Nej, jag får trösta mig med ett extra Sex And The City avsnitt innan jag somnar. Ja, jag har blivit  lite besatt! Puss.

Heartbreak Hotel.

  

Hey, I'm superman.

Imorse var jag på Hemköp innan de hade öppnat. Det var jag och Gunnvor 98 år som stod där och väntade på att klockan skulle bli hel. Det var fem intressanta minuter..
Tvätten blev ren den också så när på en socka som jag glömt i IKEA kassen. Shit happens. Utöver det har jag kollat på tv väldigt mycket idag, skolådan med sex and the city har varit mig trogen nästan hela eftermiddagen. Lagade även middag, det gick sådär tur att ingen var hemma. Hälften av potatismoset hamnade lixom på köksbordet istället för att stanna kvar i kastrullen. Ätbart var det som blev kvar iallafall.
Nu har jag bytt om på mindre än fem minuter, helt otroligt. Dags för 2010-års första riktiga träning och jag är taggad till tänderna. Träningsvären kommer förhoppningsvis vara riktigt jobbig imorgon, jag hoppas verkligen det.

Hur kan man tappa orken att andas?

Det känns som tusen nålar.
Jag går på krossat glas.
Vi fann alla sätt att älska.
Men ingen väg tillbaks.

Håll mig hårt, en sista gång.
Säg mitt nam, älskling ljug, gör vad du kan.
Se på mig som du gjorde då.
När jag var allt som du litade på.
Det var då.

January 12th

Eloge till mig! Klockan är 6.52 och jag är uppe och påklädd, isn't it amazing? Jo! Tvättstugetid om åtta minuter, samma tid jag sov bort igår så idag blev jag så illa tvungen. Har världens "husfru-dag" framför mig. Tvättstuga, handla, laga mat. Sen ikväll är det träning igen, äntligen.
Kanske inte världens bästa avslutning på lovet, men jag tror att jag överlever.

Light years away.

It's how you wanted it to be.
It's like you played a joke on me.
And I lost a friend in the end.
And I think that i cried for days.
But now that seems light years away.
And I'm never going back to who I was.

I don't blame you anymore.
That's too much pain to store.
It left me half dead inside my head.
And boy, looking back I see I'm not
the girl I used to be.
When I lost my mind,
it saved my life.

If only.

             

January 9th

Ikväll kommer Bergrötterna på middag. Ganska så trevligt. Rödcurrykycklig är dock inge vidare, tur jag får annan kycklig! Och till efterätt blir det paj med hallon och blåbär och något mer, yummi. Sen vet jag inte mycket mer om kvällen, planen från börjar var Fanny, Sandra, William & Johanna. Men icke. Det gick inte riktigt som planerat tyvärr. Får planera en ny kväll och kanske komma på det lite mer än tjugofyra timmar tidigare. Längtar till sommaren med dem, okej jag längtar till sommaren överhuvudtaget men de är min guldkant.
Nu försöker jag råda bot på min vinterhud, torr som fnöske. Det går inte så bra, trots en halv liter bodylotion har jag kvar de torra fläckarna. Bra irriterande! Ska väll försöka med en halvliter till.. Ska även få på mig lite kläder och kanske fixa naglarna som börjar likna de jag sett i Saw filmerna. Och Bergrötterna ska dyka upp om en halvtimme så jag har inte jättemycket tid på mig.
puss

Beautiful disaster.

Ibland förstår man inte vad som egentligen har hänt.

Klockan är mycket nu igen.

Hur lyckas jag? Det här med att vända tillbaka dygnet går sådär, 00.01 är inte optimalt. Jag skyller på att det är helg, på måndag blir det ording och reda. Sitter här och lyssnar på musik i väntan på att påslakanet ska bli torrt. Tvättade det i samma veva som kag slängde de gamla sänkläderna i tvätten så nu är min säng helt obäddad. Men det borde vara torrt snart tycker jag. Så jag ska börja fixa mig, tandborstning och pyjamasombyte väntar nu på en gång.

Be yourself is all that you can do - Audioslave.

Someone falls to pieces sleeping all alone.
Someone kills the pain, spinning in the silence she finally drifts away.
Someone gets excited in a chapel yard and catches a boquet.
Another lays a dozen white roses on a grave.
Someone finds salvation i everyone.
Another only pain.
Someone tries to hide himself, down inside himself he prays.
Someone swears his true love until the end of time.
Another runs away.

Separate or united.
Healthy or insande.
To be yourself is all that you can do.

You make it as easy as 1,2,3,4.

There's only one thing two do
three words four you.
I love you.

Weekday.

Vardagen börjar göra sig påmind igen. Handbollen drog igång igår och ikväll blir det till att jobba. Skolan slipper jag ett par dagar till, thank god. Önskar bara att vårterminen kan snabbspolas så att det blir sommar snart. Kylan gör mig komplett galen!
I eftermiddag/kväll jobbar jag som sagt var. 16.30-ca.22.00. Kommer bli kul, har inte träffat lilla E på evigheter. Först blev jag sjuk och sen blev det jullov. Men nu är det back on track och jag klagar inte. Så länge jag slipper plugga leker livet. Och det enda som kan liknas vid "plugg" med lilla E är när hon försöker räkna och lära sig nya sånger. Det kan jag helt klart stå ut med! Det är ju inte jag som pluggar då.
Dags att springa, bussen går om 30 minuter och jag har pyjamas på mig.

I won't live without you.

sou jy met my trou?

olisitteko vaimokseni?

souhaitez-vous m'épouser?

zou je met me trouwen?

ba mhaith lea a bhunú dom?

vuoi sposarmi?

bi se udati za mene?

quer casar comigo?

s-ar te casatoeresti cu mine?

würdest du mich heiraten?

volna hozzám jössz feleségül?

Så länge vi båda andas.

Jag borde sova. Det borde jag verkligen. Imorgon är det fullt upp. Tvättstugetid, Anna, samlingstid och match. Men det är så kallt här. Har försökt det mesta, flera lager kläder, fyra filtar, 20 tända värmeljus och elementet på högsta läget. Det är ändå kallt, termometern har sjunkit till -21. Sinnesjukt! Så jag kan inte somna. Vintern tär på mig, jag som fryser mitt i sommaren och ibland går runt i hoodiesar på stranden. Det här är inte nyttigt!
Jag ska sätta på Melissa Horns skiva, hämta ett glas varmvatten och kanske extratäcket, krypa ner i sängen och läsa 100 sidor till i min bok. Som förövrigt även denna är ett mästerverk! Försöker verkligen se till att den inte ska ta slut men så fort jag tar upp boken kan jag inte lägga ifrån mig den. Började läsa den igår och är på sidan 247 nu. Jag kommer gråta floder när den tar slut och så kommer jag börja om från början på serien.
Jag läser för Bella och Edward, jag hoppas hon får bli vampyr och jag hoppas det kommer en femte bok någongång. Förstör nu inte slutet..

I'd love to hate.

It's a shame that it had to be this way.
It's not enough to say I'm sorry..

Maybe I'm to blame.
Maybe we're the same.
Either way I can't breathe.

I'm alive but I'm losing all my drive.
'Cause everything we've been through
and everything about you seemed to be a lie.
A guiltless twisted lie.

One Tree Hill Season 6 Episode 15



Skills: You said "Oh!"? Hold on. Peyton Sawyer says "I'm in love with you" and you say "Oh"? Nice work player!
Lucas: She caught me by surpise, what was I suppodes to say, huh?
Skills: Not "Oh". Ok, what else did you say?
Lucas: I mumbled something about us being friends friends and then I left.
Skills: You belive that? That you and P. Sawyer are just friends!?
Lucas: You know what Skills? For a long time I thought that mabey we'd be something more. It just never seemed to work out, you know? So at a certan point you just gotta face the fact that it's not meant to be.
Skills: Even if she wants more?
Lucas: She's just a little confused. She's had a hard year and I happened to be there and rescue her a few times.
Skills: So maybe you're the one who's confused! Cause you didn't just happen to rescue her a few times. You didn't just happened to run into the school that day or save her from psycho-Derek. Peyton happened to be there, but you chose to be there. So, maybe you gotta think about that.

Everything's missing.

Du och jag, hon och han. De står stadigt kvar vid min sida, varför gör inte du det? Två av tre, ändå känner jag mig ensam. För även om det var fyra stycker så var vi två och de två. Nu är jag en och de är två. Vi är tre och jag är ensam. Jag saknar dig, mer än vad ett hjärta klarar av. Mycket mer.

Jag tycker nog inte om vintern, egentligen.

I några dagar har jag funderat på varför jag inte har något att sätta på mig morgongen fast garderoben är ganska välfylld. Idag fick jag svaret på min egen fråga. Så här ligger det till: på vinterhalvåret undviker jag att köpa kläder för stickiga koftor är inte min melodi och jeans avskyr jag, söta sommarklänningar, sandaletter, ballerinaskor och badkläder däremot älskar jag. Så när det börjar bli kallt spenderad det minimalt med pengar på kläder och maximalt på inredning och småprylar så som ljus, sängkläder, saker att hänga på väggarna och lampor. Jag äger 7 lampor och mitt rum är knappt 10 kvadratmeter litet. Jag äger en stickad kofta okej två men den ena är en sådan jag har ifall jag skulle få för mig att åka till fjällen en dag, inget man kan använda till vardags. Så nu vet jag åtminstonde varför jag fryser ihäl varenda vinter..




Mitt nästa inköp ska ni få se också.
Två kuddfodral.
Visst är de otroligt söta? Det var kärlek vid första ögonkastet.
Ska försöka komma iväg och införskaffa mig dessa i helgen :)

Januari 5

Idag har jag varit i Farsta och inte spenderat allt för mycket pengar. 200 kr närmare bestämt och det måste jag säga är helt godkänt. Fick med mig en superfin sjal jag kan börja använda när fåglarna börjar kvittra igen från Indiska och 3 hängare att sätta på garderobens insida så jag kan få plats med ännu mera trams därinne. Mellandagsrean (heter den fortfarande så fast det inte är mellandagarna längre?) är väldigt snäll mot min ekonomi.
Nu sitter jag och fryser ihjäl.. Och det blir bara kallre, uppemot -20 väntar de imorgon. Snälla, gekan vi inte få vår snart? Hoppas för guds skull att kylan försvinner innan skolan börjar igen, fatta traumat att behöva gå ut klockan 8.00 på morgonen i -20 grader - men för livet det där.
Dags att koka tée innan jag förfryser innifrån.
Puss.

Hope.

What if we started over, what if we were mean to be?
I know I won't give up and I know you won't give in.
You say it's hopeless living in this fantasy.
But I'll be waiting for you, this is were I wanna stay.
Hoping for a way back to love.

Du&Jag.Jag&Du.Vi.




01.12

Fanny kom hit, ingen är lyckligare än jag över detta faktum. Min andra halva, vet inte riktigt hur jag överlever veckor till och med månader utan henne. Antagligen för att jag vet att om jag verkligen behöver henne så finns hon där, när som helst på dygnet. År ut och år in. En livstid.
2010 års hundraelfte nyårslöfte blir absolut mera tid med Fanny, jag mår så bra med henne. Och andar sidan har jag redan det nyårslöftet, mer tid med de som får mig att må bra - de som ligger mig varmt om hjärtat. Det löftet måste jag hålla, måste. Då kommer 2010 bli ett bra år. Och jag behöver ett grymt år nu..
Fanny Ahlström, jag har sagt det förut
och du kommer få höra det tusen gånger till - jag älskar dig.

Januari 4

Irriterande, alla kläder ligger i antingen tvättkorgen eller tvättmaskinen. Antagligen för att jag inte orkat tvätta, förens nu. En maskin snurrar för fullt så imorgon behöver jag inte gå naken längre. Då kan jag gå svarklädd.. Dagens planer? En sväng på stan och kanske om jag har tur en get-together med Fanny senare ikväll. Puss.

Love is ..

Förståndet säger släpp honom.
Hjärtat skriker efter honom.

Knubbis!

Min nya garderob är på plats, det tog bara tre timmar och halva natten att få i kläderna. Men fint blev det! Och eftersom jag är en pryl-junkie kom jag självklart hem med mer än en garderob. Nya sängkläder, de obligatoriska doftljusen som bara finns där och pappersförvaring (de var så fina där de stod). Men bäst av allt, min nya kärlek: KNUBBIS, iaf trodde jag att den hette så tills alldeles nyss när jag läste på den och det stod knubbig.. Hur som helst är det typ den sötaste lampan jag har skådat i hela mitt liv och jag har sett en hel del. Så jag är ganska lycklig idag!
Nu är det dags att ta en nypa luft. Puss!

I love you, I've choosen darkness.

Jag lovade dyrt och heligt, jag ska inte sakna dig något mer.
Nu gör det sådär ont i hjärtat igen..

Twentyfour-seven.

Dygnsrytmen är helt förstörd, varit vaken hela natten. Ska försöka vara vaken i 24h så att jag är riktigt trött ikväll och kan börja vända tillbaka dygnet. Har suttit och pratar med Madde på msn i snart fem timmar, min räddare i nöden. Utan henne hade jag somnat för länge sen. Nu sitter jag och tittar på Nanny och sen 7.45 är det Vänner följt av Biggest Loser.
Dagen ska spenderas med mamma och pappa på IKEA. Jag ska få en ny garderob och sen så ska vi montera den och jag ska möblera om i rummet, kommer bli så bra. Direkt nu efter Nanny ska jag fixa lite käk, fruktansvärt hungrig. Sen ska jag ta en kalldusch och peppa järnet. Börja bära ut saker som ska bort ur rummet. Det här blir nog bra ska ni se. Trevlig dag!


madde och jag i sommras, sakna <3

Nyårsfirandet.

Nytt år mina vänner, 2010 - vadå inte coolt!? Jag förutsätter att ni är väldigt sugna på att höra hur jag firade in mitt år och jag ska inte hålla er på halser längre. Here it is..
Kvällen började men min syster och plastis, vi lagade mat och fixade & donade. Vid åtta kom Jenny och en stund senare kom Köhl och Jenny, andra Jenny. Så till en börjar var det 2 Johanna, 2 Jenny och Sofie och jag. Tror ni vi missupfattade varandra så har ni alldeles rätt. Vi chillade, sjöng singstar, vi hade det allmänt trevligt. Raffe och hen kompis till honom dök upp och umgicks med oss en stund, typ en halvtimme. Sen började vi fira nyår på riktigt.
Vi bestämde oss för att vi inte ville fira nyår i Solna utan i Bandhagen. William hade fest. Så vi packade ihop oss i rekordfart. Städade undan alla spår, utom disken, och sprang till tunnelbanan. På centralen var det kaoos, då ringde William och skulle ge oss vägbeskrivning - yeah right! Till slut var vi iallafall i Bandhagen. Där gick vi först vilse tills William ringde och sa att vi hade gått vilse så vi gick tillbaka och mötte honom och Maria. Stressade tillbaka, 30 minuter till midnatt.
Tolvslaget firades på Williams bakgård, med coola tomtebloss och skålande. Redigt kallt var det! Men ett klart godkännt tolvslag. Sen började festen. Vi satt och pratade med Sandra länge, vad jag har saknat henne! Ett nyårslöfte (!) umgås mer med folk jag vill men inte har gjort ändå. Vi spelade jag har aldrig - och jag har gjort ganska mycket. Någon spillde ut min cider men det gjorde inget för jag fick chamapange sen och fortsatte spela.
Jenny den första och jag fick för oss att gå ut i bara klänning. Okej, jag fick för mig. Jenny hade jacka. Vi dansade i snön tills läpparna blev blåa och begav oss tillbaka in i värmen.
Träffade en indian snubbe och en som hette Viking och bjöd på Jäger, riktigt äckligt - aldrig igen. Sen vet jag inte riktigt vart tiden tog vägen satt i soffan och var social i säkert ett  par timmar innan William kom ner och letade efter mig. Sofies mamma hade blivit arg och ringt pappa som ringt William så jag fick leta efter mina småsystrar en stund. Sen hade jag en mycket givande konverstion med William innan mina vänner blev arga på mig och tvingade mig att åka hem. Okej, det var nog bäst så hur som helst! :)
Kvart över fem kom vi tillslut hem!

Sammanfattning: En mycket lyckad nyårsafton med kanske en aning för mycket alkohol. Men det är bara nyår en gång om året och med mina vänner gjorde det inte så mycket jag kom ju hem hel. Och bakis? Nje. Jag är hes, väldigt hes men det är faktiskt allt också! Så min nyårafton 2009/2010 var nog en av de bästa hittills. Jag har fortfarande min favorit nyårsafton 2006. Men det här är en stadig tvåa.
Bilder finns på facebook..


ps. det här med nyårslöften.
Mitt första sprack redan hemma hos William.
Mitt andra är en lång process så det får vi se.
Mitt tredje är att ha det mera roligt och träffa de vänner jag träffat sällan hittills. Jag hoppas verkligen jag kan hålla åtminstonde det andra och det tredje! :)

ps. 2
Tack Sandra och William för att vi fick komma igår fast vi blev fler än väntat.
Jag älskar er!
RSS 2.0