När det inte finns tid att tänka mår jag bra.

Helgen var bra, jag hann inte så mycket som blinka utan att det fanns något att göra. Sånt är bra. Har man inte tid att tänka då har man inte tid att må dåligt över saker heller. Nu vet jag att ni dör snart av nyfikenhet så ni ska få veta precis vad jag har gjort.
I fredags hade vi filmkväll hemma hos Mathilda i Sollentuna, först kollade vi på talang och sen på Vingar Av Glas. Bra film! Kom hem strax före två och somnade nog inte förens frammåt tre. Alldeles för sent. Men jag hade en bra kväll!
På lördagen blev jag väckt vid sju för att gå upp och sjunga för födelsedagsbarnet. Han hade förövrigt legat vaken hela den natten och typ hela veckan och väntat på just det. Ganska gulligt faktiskt. Därefter sov jag i många timmar, men för få. Vid två började gästerna droppa in och det blev paketöppning, ljusutblåsningar och femtiotolv grattiskort att hålla isär. Mycket folk blev det också, eftersom vi slog ihop tre födelsedagar i en. Min favoritgäst stavas Martina, jag saknar henne när hon är borta länge!
Vid fem var det dags för mig att åka till Lilla E som inte var helt kry. Vi satt och mös i soffan med välling och nalle puh på tv:n. Säg mig finns det något mysigare än med en liten varelse som sitter i knät med en filt runt om sig och lutar sig med tung huvud mot bröstet? Nej, det gör nog inte det faktiskt. - När jag kom hem var det tv och tårta som väntade.
Imorse åkte jag med pappa in till stan. Vi gick runt i flera timmar i de flesta affärer som finns i Gallerian, på drottninggatan och runt sergelstorg i övrigt. Ja, vi letade efter presenter till mamma - vad vi köpte kan jag inte uttala mig om här. Vi ett åkte jag till Alvik och mötte Fanny och hennes kompis Hanna. Hanna var mycket trevlig! Vi åkte därefter till Minnebergs badvik och solade och tog årets första dopp. Vi pratade och vi brände oss, eller jag brännde mig. Men det var bra, jag blev gladare än på länge efter timmarna med dem!
Därifrån åkte jag direkt till Kista för att möta upp mammi. Vi spatserade där i ett par timmar. Jag köpte ett hårband, en byxdress och en kjol mammi köpte en klänning. Vi åt middag där och kollade på tusen och åter tusen saker. På tunnelbanan hem träffade jag Sverker, han var pratglad inte jag.
Nu på kvällen har jag varit med Johanna och Sofie. Gungat och blivit utelåsta.

Undra varför jag är slut i huvudet.
Men det var en bra helg, jag blev lite lyckligare för varje minut!

29maj

Jag säger då det kommunala färdmedel ogillar mig. Missade först bussen, sen var pendeln försenad och så glömde jag att gå av också. Till slut hamnade jag rätt som tur var hemma hos Mathilda på landet. Norrviken/Viby med andra ord. Vi har suttit och kikat på film, pratar och bara varit. Sjukt skönt!
Kom hem för kanske en tjugo minuter sedan och har sen dess fixat Oscars present. Idag fyller han år, 12 år. Min lilla stora bror. Ni får inte veta vad han får ännu han kanske läser mitt trams för en gångs skull. Och nu är det dags att sova jag är helt färdig. Skulle nog kunna sova i ett dygn. Men icke ska upp och sjunga för Ogge vid sju imorgon, jippi.

Fredag, 29 maj.

Spelade fotboll idag på gympan. Kul, förutom den lilla detaljen att de enda som behöll alla kläder på var jag och Jenny. OK vissa av dem timade vi in för att se när de bytte om andra kommer vi drömma mardrömmar om många nätter framöver. Men ja, det är väll smällen man får ta när man väljer en linje där majoriteten är killar.
Förutom det har det inte hänt så mycket idag hade sista engelskalektionen med vår nuvarande engelskalärare och det var sorgligt för henne gillar jag verkligen. Åt fisk till lunch, det var gott. Åt kyckling till middag, det var också gott. Nu ska jag strax hoppa in i en dusch. Sen ska jag kasta på mig lite kläder och börja röra mig mot Sollentuna. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll men det blir nog bra! Får träffa Mathilda hur som helst :)
puss

Never thought not havig you here would hurt so much.





I just miss you a lot, that's all. 


 
               

Memories live as long as you want 'em to.

We're like a circle.
There's no start.
There's no end.

Målet är aldrig att hitta någon du kan leva med utan någon du inte kan leva utan.
Och jag kan inte leva utan dig varesig jag vill eller inte.
Jag hoppas de har rätt: "sometimes they do come back"

Ibland känns livet så enkelt, så självklart.

Det blev ingen träning för mig idag. Mötet drog ut på tiden och därefter spenderade jag hela kvällen med Freja och Co. Vi träffade Ralf <3. Vi träffade Tobbe med flickvänn och plåster. Vi var på gamla skolan och lyssnade på banden. Vi drog ut Rasmus, Köhl och Jenny. Vi drog på cirkus maxime som var i huvudsta och tittade på alla djuren. Vi träffade lite folk, bland annat Hampus Putikka som gick på dagis med Freja och mig för 100 år sedan. Vi var på Black Sheep en stund. Vi tittade när grabbarna sparkade boll.
Med andra ord hade vi en mycket lyckad onsdagskväll. 
Det var kul att träffa Freja igen också och Rasmus och Ralf. Det var på tok för länge sedan. Köhl och Jenny träffar jag faktiskt ganska oft som tur är, värre är det med de andra.
Lite sjukt var det för jag kännde igen Hampus och visst kommer jag ihåg honom och hans lillebror fast de är säkert 15 år sedan vi lekte på dagis. Men det var kul, ngn dag ska vi kolla på filmen de spelade in när vi gick på regnbågen (jepp, vårat dagis hette så). DET ska bli roligt.

Nu är det dags för mig att sova.

27/5 onsdag 2009

Skoldagarna känns så fruktansvärt kassa just nu. Vad gör vi där, ingenting! 14 dagar kvar till sommarlov nu och det ska bli så skönt. Dock är jag inte ledig förens vecka 28, det blir tre veckors jobb direkt efter skolan för min del. Dit ska jag nu, på informationsmöte i komunhuset angående mitt sommarjobb. Ska möta upp Freja om tio minuter, hon ska också dit. Det ska bli sjukt kul att träffa henne igen även om det kanske inte är världens roligaste ställe.
Direkt efter mötet drar jag mig mot solnahallen och två timmars fys. Jag antar att det blir samma helvetes-cykling denna gång. Hoppas det kommer ner lite folk idag, så tråkigt att köra fys ensam.
Önska mig lycka till nu.
Puss.

I would love to hate you

You're anything I thought you never were.
You're nothing like I thought you could have been.
But still you love inside of me, so tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget.
You're the only one I love to not forgive.
And though you broke my heart you're the only one.

I don't wanna be without you.
I don't want a broken heart.
I don't wanna taka a breath without you.
I don't  want to play that part.
I don't want to play the broken-hearted girl.

I know that I love you but let me just say: I don't wanna love you in no kinda way.

Hurra hurra hurra!

Så var den här födelsedagen över den också. 17 år, hjälp vad tiden går fort och vad jag ogillar den här åldern (happy me, bara 364 dagar kvar att stå ut). Fick ett smått sammanbrott imorse men utöver det har min dag varit bra!
Blev en lugn kväll ingen släkt här idag, de kommer på lördag så jag har myst med familjen och ätit god mat. Wok. Fick fin-fina presenter imorse som jag ska fota någon dag och lägga in bilder på (yes, jag fick en kamera). Det blir nog mycket bilder den närmsta tiden med andra ord.

Tänke bara säga tack till alla som hört av sig under dagen, sms, samtal och facebook. TACK! Det är nog ganska bra att man bara fyller år en gång per år, idag har jag skickat 42 "Tack-sms" och jag gillar inte ens att smsa. Men det är jättekul att så många kom ihåg mig, jag blev jätteglad! TACK än en gång mina underbara vänner och släktingar.


Och sist men inte minst grattis till min tvillingbror Jonatan.
Hoppas din dag var bäst och nu är det bara ett år kvar.
Krogen du och jag, 365 days to go. <3

Varsegoda!

om 35 minuter blir jag 17, wiihoo - nej jag är inte så etausiastisk faktiskt men men ..
här kommer iallafall en lista med lite saker som
jag lyckats åstadkomma innan jag blev sjutton. yeey me.
och godnatt sverige.


KÄRLEK
Du är kär nu - nej, det är jag faktiskt inte
Du har sårat någon så den börjat gråta - jepp
Någon har sårat dig så du börjat gråta- för många gånger
Du har haft ett förhållande som varat över 10 månader - mjo, typ
Du har haft ett förhållande som varat över ett år - typ
Du har haft ett förhållande som varat över två år - lite halvt, ja

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja, tyvärr är det väll så
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - aa
Jag har smygit ut utan lov - det har aldrig behövts faktiskt
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - kanske någon gång..
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja, det är såhär att..
Jag har fuskat i ett spel - självklart, vem har inte gjort det?
Jag har struntat i ett prov - nej, jag har krigat som fan och skrivit prov även om jag haft fyrtio graders feber

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - kanske någon gång
Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden - no way!
Jag kan inte svälja piller - inga problem, det är jag bra på
Jag har tagit mediciner mot depression - åhnej
Jag har aneroxi / bulimi - absolut inte, mat är mitt liv
Jag har sovit i en hel dag utan att jag behövt det - för många gånger
Jag har vaknat gråtande - kommer inte ihåg, men något annat vore konstigt
Jag har somnat gråtande - jaja, det klart

DÖDEN
Jag hatar begravningar - jag har haft tur och inte behövt gå på någon ännu, happyme
Jag har sett någon död - nej där har jag också haft tur
Någon nära till mig har försökt begå själmord - aa
Någon nära till mig har begått självmord - nej, som tur är lyckades denne inte

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - jaja, jag skulle kunna gå vilse i min egna bakficka!
Jag har sett en fallande stjärna - jaa:)
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - everytime!
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - ehja, många gånger (:
Jag har trcykt på alla knappar i en hiss - ohja, det är kul när surkärringarna gnäller sen
Har sparkat en kille mellan benen - det har hänt ..
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - never och det kommer aldrig hända
Har lekt sanning eller konsekvens - många gånger
Druckit en hel liter mjölk på en timme- det tror jag nog, mjölk är guds gåva till folket aaah
Jag har medverkat i en teater - ja, det sjukt kul att spela teater
Har träffat någon från internet i det verkliga livet- för några år sedan gjorde jag faktiskt det
Du har fångat en snöflinga med tungan - men ja?
Jag har suttit på ett tak på natten - ja, på ett tak till en liten lekstuga
Jag har aprillat någon - jag försöker varje 1 april men jag är usel på't
Jag har åkt taxi - jaajaaaa
Jag har ätit sushi - ja, det är fruktansvärt en riktigt nära döden upplevelse!
Jag har åkt snowboard - skulle aldrig falla mig in, jag tycker det är näst intill omöjligt att stå på ett par skidor

Hallsberg 22-24/5 2009 i ord.

Fredag 22/5.
16.30 var vi där i solnahallen, hela AIK-handbolls ungdomssektion. 17.00 skulle bussarna gå men våran (läs: A-flickornas & 96:ornas) buss fick vänta eftersom 96:ornas målvakt glömt alla sina handbollskläder hemma. Bussresan flöt på bra därefter och trots att vi sackade efter körde våran rally-chaufför ikapp de andra två bussarna.
Väl framme i hallsberg var vi runt halv åtta. Då packade vi upp, blåste upp madrasser och installerade oss i folkets hus. Natten spenderades på en 1,40m luftmadrass tsm med Anna & My. Trångt men My och jag sov jättebra!

Lördag 23/5.
Klockan ringde 05.00 men ingen orkade masa sig upp förens framåt 05.30. 06.00 serverades de frukost och att jag fick i mig något alls var helt otroligt. Det är omänskligt att äta innan nio. Lagom trötta segade vi oss efter frukosten bort till plan 30 för uppvärming Det var den segaste uppvärminen vi någonsin haft, inte så konstigt med tanke på klockan förvisso.
Matchen startade 07.30 mot Järnvägen. I halvlek ledde vi men när slutsignalen tjöt (ja, den tjuter faktiskt där) hade vi förlorat med en boll. Bättre lycka nästa match tänkte vi och såg det här som en uppvärmingsmatch. Därefter tog vi vårat pick och pack och begav oss mot vårat kill-lag. De är inte så bra på just handboll kanske, men de är bra ändå grabbarna. Matchen var så pass ointressant att jag faktiskt somnade. Fast det kanske berodde på att vi gick upp fem?
Match två spelade vi 10.50 mot Östersund eller Vadstena och även denna förlorade vi. Denna match gav jag upp totalt i och blev riktigt förbannad på tränarna så förlusten kan de nog skylla lite på mig då jag vägrade spela från och med mitten av andra halvlek för vi ledde även denna match i halvlek. Men inget gör mig mer förbannad än tränare som favoriserar och låter sånna som inte tränar få mycket speltid..
Därefter snackade jag med tränarna, eller Erik iallafall. Och egentligen fick jag väll inget bra svar på mina frågor men att han förstått budskapet "JAG SKA HA MER SPELTID ÄN HENNE, JAG TRÄNAR DET GÖR INTE HON" gick iallafall in för den sista matchen för dagen fick jag min förtjänta speltid och satt på bänken max tio minuter.
Den sista matchen spelades mot det laget av de två jag nämnde tidigare som vi inte spelade mot då, fattar ni? Vi vann den matchen och gick som grupptrea in i slutspelet.
Kvällen spenderade jag mest med My. Vi var på deras "bio" och skulle se madagaskar två men den var på svenska så vi gick ner till planerna och tog kort istället. Mycket skratt. Vi mötte upp resten av laget och vandrade mest runt resten av kvällen, alla slocknade på två röda när lampan släcktes strax efter halv tolv.

Söndag 24/5
Sovmorgon! Vi fick sova till halv nio om inte ännu lite längre. Vi fixade lite grand i rummet och då plötsligt dök Kajsa upp. Jag hade smsat lite med henne dagen innan efter mitt raseriutbrott och föreslog att hon skulle komma dit men fick inget svar och så stod hon där helt plötsligt. Ja, jag blev jätteglad! Verkligen.
Vädret var på våran sida. Fram tills vi gick ut hade de spöregnat så planerna kanske inte var 100% men solen dök upp och lagom till vår kvartsfinal hade det torkat ganska bra. Kvartsfinalen gick mot Barken, ngt random lag från ngt random ställe med sjuk dialekt. Riktigt dåliga var de också så det blev utklassning där. Siffrorna minns jag inte. Därefter blev det snabbt till lunchen för knappt en och en halv timme senare gick semifinalen.
Semin var emot Lidingö. Lidingö hade även de slarvat under lördagen och borde ha varit med i A-slutspelet. Därav förlorade vi med ett par bollar, det var en jämn match och det var kul att spela den. Det var väl egentligen det som var finalen för Lidingö krossade det laget de mötte i finalen med 25-2 så vi ser oss som tvåor i B-slutspelet.
Under resten av dagen, matchen spelades 13.00 och bussarna skulle gå 17.00, städades det mest. My och jag tog en tripp till COOP och köpte frukt och kex sen satt vi i solen och snick snackade i ett par timmar tills Jens och A-pojkarna kom och störde. Men det var roligt det med.
17.00 åkte vi därifrån. Dock hamnade vi i milslånga köer men vi hann med tre filmer på vägen hem eftersom resan tog fyra och en halv timme istället för tre. Vi såg Strand vaskaren som nog var den mesigaste skräckfilmen jag sett, vi såg Surfs up som var jättegullig och vi såg Torkel I Knipa som verkligen var usel! Roligast var nära ALLA på bussen utom ett par stycken och jag skrek när vi såg Strand vaskaren, jävlar vad det lät och busschauffören tappade ratten en stund där. My var också ganska kul att titta på hon tittade nämligen inte på filmen utan rakt in i kudde och lyssnade bara.

Helgen var bra. Bussresorna kunde väll gått lite fortare men annars är jag nöjd med det stora hela. Dock är jag väll lite i luven med tränarna nu men de går över hoppas jag. Johan har jag ju kvar, han var inte med så han kan inte vara tjurig heller!
Lite tråkigt också att vi slarvade på lördagen så slutspelet blev fel, för vi hade nog kämpat bättre i A-slutspel än B-slutpspelet. Men det är sånt som händer, bättre lycka nästa gång. Kanske kan vi få det att bli bra till Eken?

25 maj

Kors i taket. Det är måndag klockan är efter 18.00 och innan 22.00 och jag är inte och tränar. OJOJOJ! Nej, det finns faktiskt två anledningar. Bra anledningar.. Dessutom behöver man inte träna man får spela ändå (internt, försök inte ens förstå) men arg blir man.
1. Mina fötter är ganska döda efter helgen, fotbollsskor är inte min melodi.
2. Mina tränare är ut form, väldigt mycket och jag är arg på dem, väldigt arg.
DÄRFÖR är inte jag och tränar idag men ut och röra på mig ska jag faktisk nu snart. Kevin skulle komma förbi vid 19-tiden och så skulle vi dra ut en stund och vandra runt antar jag, as usual! När jag kommer hem är det duscha som gäller och så läsa alla tidningar som ligger och skräpar på mitt skrivbord.
OCH så ska jag publicera mitt inlägg om hallsberg, har skrivit klart fredag-lördag så ska skriva söndag och sen fixa lite så kommer det upp här senare under kvällen. Men nu fick jag just sms från Kevin och han är här om fem minuter så jag ska börjar röra på mig tänkte jag.
Puss.

And I'm sorry I fell in love.

Ibland känns det bara lite mer.
Ibland blir det för verkligt.
Ibland blir saknaden för stor.

som ikväll

Borta bra men ..

Nej, det passa inte in här faktiskt. För hem längtade jag inte egentligen alls, bara bort därifrån till något annat borta. Hur som haver har jag haft kul i helgen men för en som känner mig; jag kan inte vara på handbollscup utan tårar från min sida så .. Förvisso bölar jag för allt men just den här gången var det ilska och inget annat.
Nu tänkte jag inte skriva något långt jobbit om hela helgen, det kommer senare. Tänkte bara medela om att jag är hemma och relativt hel också. Dock bränd på armar, ben och näsa - men det får man ta helt enkelt. Cupen gick inte så bra som vi hoppats på vi slarvade lite under lördagen och hamnade i B-slutspel där vi inte hörde hemma men tyvärr mötte Lidingö som även de slarvat under lördagen och hamnat i fel slutspel. Så vi åkte ut i semin men men.
Det långa utlägget kommer nog under morgondagen om jag inte orkar pallra mig ner på träningen det vill säga. Bilder bör komma upp relativt snart också, drygt 300 st med systemkamera - kul att få dem till min dator ..

Hallsberg 22-24/5 2009

Det här blir det sista vi gör som A-flickor så nu gör vi det bra!

hemma igen någon gång under söndagen, beroende på hur det går

Älskade ö, älskade livsstil.

Att komma ner till Nynäshamn ger mig samma kännsla jag hade kvällen innan julafton när jag var liten, nästan. Det är så skönt att veta att nu är jag påväg, påväg ifrån allt vad betong, avgaser och elektronik heter. Frihet på ett så konkret sätt. Jag älskar det. Nåtarö I'm in love.
Ja, jag längtar till semestern även om det visade sig att tältet jag och Johanna fått inte rymmer mer än ungerfär bara oss. Men det gör inget för det går att vara ute och om det regnar så finns det tolv andra tält att umgås i. SOMMAR <3

00.59, inte ok Helena

Kanske skulle man göra slag i sak och faktiskt gå och sova men jag kan inte. Adrenalinet pumpar fortfarande efter tre timmar.. Bättre blev det inte av att varmvattnet inte funkade ordentligt i duschen, kallduschar är ju ganska kända för att pigga upp.
Det får bli kaffe till frukost och hårdrock på radion på vägen till nynäs så vaknar jag nog till även efter en relativt sömnlös natt. Nu blir det one tree hill för min del, dock utan svensk text. Min dvd-dosa har tydligen fått ben och sprungit iväg för i mitt rum finns den inte! Jag har två misstänka, men det får jag ta tag i en annan dag.

ttan dog (aron syndromet)

Jag kan leva utan den där blicken som får mig ur balans

we fell in love and at some point the people we loved forgot to us back

om du kunde skulle du vända tillbaka då?
se mig som du såg mig första gången.
bli någon ny igen i mina ögon.

Nåtarö

Ingen handboll idag, Eriks planering sprack! Nordiska mästerskapen i basket går tydligen i solna under helgen så det drällde av flaggstångar från nordens alla hörn i solna hallen. Vi fick med andra ord köra fys. Cyklade i 55 minuter och körde pass 5 på min planering, det säger er ingenting men jag kommer få dras med träningsvärk imorgon. Det gör förvisso inte så mycket våran träning imorgon blev inställd pga dålig närvaro, varför är jag inte förvånad?

Och eftersom det inte blir någon träning imorgon så kan jag följa med pappa och morfar till ön över dagen. Happyface. Mitt och syrrans tält rasade ju under förra helgen och nu har vårat nya kommit så det ska vi ut och sätta upp. Båten går 9.35 och vi ska plocka upp morfar på vägen så jag måste gå upp super tidigt. Men det ska bli skönt att iallafall har varit ute en gång innan midsommar. Även om det bara är hard work som gäller när vi är där.

-
jag bara älskar det här stället

It's my life

HANDBOLL!
träning 18.30 - 20.30, hoppas vi blir många =)


p u s s & k r a m

20/5 Onsdag 2009

Mini-fredag. Två lektioner sen är det helg, långhelg. Men mycket vila blir det då inte. Ikväll är det träning med damerna, imorgon mitt på dagen är det träning på gräs med juniorerna inför hallsberg som vi sedan åker till på fredag. Därifrån kommer vi hem söndag någongång beroende på hur långt vi går eller hur långt något annat lag i klubben går.
Men innan jag börjar fokusera på det har jag ju oturligt nog ett par fem-sex timmar kvar i skolan..

I want to fight for you

people that are menat to be togehter always finds their way in the end

- jag hoppas de har rätt.. & jag hoppas det handlar om dig&mig

Don't worry be happy

Dagen började med nationella prov, B delen i matmatik. Två timmar blankt, jäklar vad slut i huvudet jag var sen. Inte blev det bättre av att bussarna inte gick på två timmar det fick bli tunnelbana, det är en omväg som bara den men jag vägrar gå i regn.
När jag kom hem hade posten kommit och där låg det. Brevet jag inte trodde jag skulle få MEN fick. Skoja inte om att jag hoppade av lycka. Fick sommarjobb genom komunen. Innom omvårdnads-någonting ska på möte nästa vecka. Jobbar iallafall v.25-27 så lite pengar blir det allt. Det gjorde min dag.
Nu är det träning. Råstapark. Till åtta.
Idag kommer det en ny tjej ner och provtränar, alltid roligt!

"du kan få mig så lätt"

R ö r  i n t e  m i t t  h j ä r t a. Kom aldrig nära, aldrig.
Kärlek är inte för alla och absolut inte för mig.
Inte så länge den inte kommer ifrån dig.

"vi är svarta gula AIK, stolta AIK, stolta AIK .."

Derbyt avgjordes i 8:e minuten av Iván Obolo.
1-0 till AIK, det kom att bli slutresultatet. HÄRLIGT AIK!

Dessutom har jag nog gjort något av det roligaste i mitt liv. Vi stod mitt i klacken och imorgon kommer jag inte ha någon röst. Jag har sjungit ovabrutet i två timmar. Tusen sånger och händerna är nog blåa av allt klappande. Jag har hoppat upp och ner och gungat i takt med resten av klacken. Det här ska göras om! Vi har haft en grym kväll.
Förutom den lilla detaljen att de blockerade typ alla vägar hem till mig så jag fick irra runt i solna ett tag innan jag lyckades ta mig hem. Men det var det helt klart värt. Nästa derby är redan spikat, det är bara biljetterna som saknas.

"för dig vill jag leva och för dig vill jag dö" - AIK

-'

You've been hating me for all the wrong reasons

Det regnar i solna idag

Skepp-oh-hoj.
Dyngsur, kall och irriterad. Cyklade hem i ösregn idag, det var inte roligt alls. Nu droppar det om håret och kläderna är genomblöta. Okej om jag inte hade haft något mer att göra idag, då hade det bara varit och traska omkring i mjukisbyxor och t-shirt resten av kvällen. Så är dock inte fallet. Jag ska ut i regnet och i regnet ska jag stanna.
Idag är det nämligen match, djurgården - AIK spelar på Råsunda 20.00. Och jag har biljetter på norra mellan. Fråga mig inte vad det innebär, Jenny sa att det var bra och eftersom hon ska med så litar jag på henne. Köhl skulle också med om jag inte fått totalt hjärnsläpp och så skulle vi säkerligen möta upp några där också. Tyvärr regnar det i solna idag så vi kommer nog bli väldigt blöta under kvällen, men den smällen får man ta.

Nu håller vi tummarna för AIK och skriker oss hesa. Lite kul är det dock för den egentliga anledningen till att vi går på den här matchen är att en gammal bekant till oss spelar i djurgården och det bara måste vi se. Men vi är inbitna AIK:are allihopa så att gå på en djurgårdsmatch mot något annat lag skulle kännas fel. Därför hejar vi idag på AIK och honom!

Hate me for all the things I didn't do for you

I have to block out thoughts of you, so I don't lose my head.
Dropping little reels of tape to remind me that I'm alone.
Will you never call again?
Will you never say that you love me, just to put it in my face.
Will you never try to reach me?

The one thing that always tore us apart is the one thing I'll never do again.
In a sick way I wanna thank you for holding my head up late at night.
So I'll drive so fucking far away that I'll never cross your mind.
And do whatever it takes in your heart to leave me behind.

With a sad heart I say mye to you and wave.
Kicking shadows on the street for every misstake that I have made.
Like a baby girl I never was a woman.
Until I saw your blue eyes cry and I held your face in my hans.
Then I fell down yelling "make it go away".
Just make him smile, come back and shine just like it used to be.
And then I whispered "how can you do this to me?"

Hate me today.
Hate me tomorrow.
Hate me for all the things I didn't do for you.
Hate me in ways, ways hard to swallow.
Hate me so you can finally see what's good for you.

17/5 söndag 2009

Söndagar uppskattas inte av mig alls! Idag har jag inte gjort något av värde, typ. Mormor var här en stund, jag följde med mamma till henne jobb och hämtade min cykel och efter det har det inte hänt mycket. Men det är söndag så jag är inte förvånad alls.
Nu hade jag precis duschat och börjat rensa datan som har börjar bli sjukt seg. Riktigt tråkigt och något iallafall jag skjuter upp så länge som möjligt. Happy me när Kevin frågade om vi inte skulle dra ut en sväng. JAAA! Datarensningen får vänta helt enkelt. Puss och kram!


ps. NORGE VANN IGÅR! sötare norrman får man leta länge efter..

Eurovision song contest 2009

Sitter i soffan med datan i knät. Oscar kollar på robinson 2009 och jag ska nog också göra det om en stund. Sen om fyrtiofem minuter börjar ESC 2009 som vi ska kika på. Har sett båda semifinalerna nu i veckan och min röst lägger jag inte på Sverige utan Norge.
Alexander Rybak och Fairytale, vilken underbar låt! Så jag ska sitta här och hålla tummarna för vårat grannland och dricka LOKA för fulla muggar. HEJA NORGE! HEJA NORGE! Heja sverige.

16/5 Lördag 2009

Tröttmössa, oj vad jag skulle behöva sova lite till. Men jag kan inte. Mammi väckte mig för någon timme sedan bara för att informera mig om att mitt och min systers tält har rasat. Så vi har köpt ett nytt nu som kommer på onsdag, tyvärr är det inte så vackert men det har två sovtält så det är bra. Kanske åker ut på onsdag eller torsdag för att sätta upp det tillsammans med morfar, we'll see. Skulle så gärna vilja åka ut något innan midsommar.
Till idag. Idag är det så att nu först ska jag ut på promenad med mammi och bror och ikväll är jag "barnvakt" till lillebror. Vi ska kolla på ESC och sova i soffan. Skönt! Något annat skulle jag nog inte orka. Det blir ett par hektiska helger framöver nu. På fredag åker jag till hallsberg med handbollen, helgen därefter är det födelsedagsfirande för mig (tio dagar tills jag fyller år, wiihoo), bror och mammi. Så den här helgen ska jag sova och tvätta kläder.

S:t Martins gymnasium, 50p kom igen?

Jag älskar skolans sätt att se på saker och ting. Inte.
Efter studenten ska jag plugga vidare till sjuksköterska, det är iallafall planen. Ja, det låter fel eftersom jag läser till målare nu men jag orkar inte gå om ett år och det är nog ganska skönt att ha lite valmöjligheter senare i livet. Dessutom kan man tjäna pengar på måleri även om man inte arbetar som målare.
Hur som helst behöver jag engelska B och matte B för att kunna börja plugga direkt utan komvux därimellan. Engelskan är 100p och matten 50p mitt problem är att till tvåan får jag bara söka 100p och varken matten eller engelskan är obligatorisk Därför blir mitt val på 150p till tvåan men det måste jag ansöka om till rektorn.
Lite sur blir jag. Får jag inte läsa mina 50p nästa år kommer jag bli arg. Jag ligger över medel i ALLA ämnen, lämnar in uppgifter i tid och har inte ett enda IG eller en enda varning. Ändå måste jag fylla i papper och förklara varför jag vill läsa futtiga 50p extra.
Ofta att någon som inte tänker ta det på allvar söker fler kursen än skolan kräver?

Unforgivable sinner

Kinda lose your sense of time
'Cause the tears don't matter no more
All the feelings that you hide gonna tear you up inside
You hope he knows you tried

You've been walking around in tears
No answers are there to get
You won't ever be the same
Someone cries and you're to blame
Struggling with a fight inside
Sorrow you'll defeat
The picture you see it won't disappear

Uforgivable sinner

Grattis!

-

Kevin 17 år, grattis vännen!

Here we go again

                                                                            You know we never will be friends.
                                                                                 We never were just friends.
                                                                               We'll never will be just friends
                                                                                          
Nationella gick bra. Satt ett bra tag men så skrev jag också kortare noveller som svar på de flesta frågorna. Ett godkännt tycker jag att jag är värd allra minst! Resten av dagen flöt på smärtfritt. Lunch med Ella ute i det inte så varma men vackra vädret. Därefter tapetserade jag klart och immiterade klart både ek och furu. 
När jag kom hem hittade jag min syster i soffan så parkerade där och tittade lite på tv med henne ett tag. Reprisen av semi finalen i melodifestivalen och sverige gick vidare till stora finalen så det var väll bra. Sen har jag ätit lite makaroner till middag och ska snart iväg. Ikväll är det barnpassning, denna gången är det åt lilla S
Puss.

Idag

Nationella om fyrtio minuter. Matte A första delen och visst A-kursen kanske inte är så svår men jag har inte läst den. Det kan nog bli lite jobbigt med tanke på att matte verkligen inte är min starka sida. Håller tummarna för att det går bra - då har jag ingen matte förens efter jul igen då B-kursen drar igång. Skulle vara skönt!
Efter provet har jag måleri hela eftermiddagen. Slutar runt tre, då ska jag hem och kanske gå ut en stund om vädret håller i sig det vill säga. Ikväll sitter jag nämligen barnvakt så det blir ingen träning idag. Nu måste jag börja röra på mig om jag ska komma i tid.
Senare mina vänner. Senare.

12/5 Tisdag 2009

Lite putt på vädret är jag allt. Imorse vaknade jag med solen i ögonen och optmist som jag är cyklade jag till skolan i en klänning med korta armar, uppvikta leggins och ett par tunna tygskor. Tji fick jag, hem åkte jag i min medtagna skinnjacka (stängd!), ett par tubsocker jag hade på målartekniken med legginsen istoppade i strumporna och som om inte kylan var nog började det regna. Svensk sommar, huh?
Förutom vädret som inte går att påverka så mycket var dagen bra. Fick mycket gjort på målartekniken och nationella med Jenny gick jättebra. Vi fick VG båda två och det var ett roligt prov faktiskt! Så det enda negativa med dagen är vädret. Som tur är regnar det inte längre. Om ett par timmar är det löpning utomhus, men först väntar en och en halvtimmes hallträning - wihuu!
Puss på er.

Wish me luck

Nationella prov om fem minuter. Muntiga i engelska med Jenny.
Det måste gå bra, jag orkar inte annars. Önska oss lycka till.

Here comes the night

Latley as it seems we don't get along too well
With all the circumstances that surround us

It's like we're caught between
The way we feel today
And all of the nostalgia that binds us

Here comes the night
And the hardest part of all
No morning light to recive my lonley call

As every coulor turns to grey
My courage fades away
The dream of you and me
is going under

The ticking of the clock
Is the only friend I've got
To help me through
the darkest hour

So I pray for a morning sun
To take me from here
Right back to where we begun
When you were near
And I pray that you'll be the one
To make my worries disappear

11/5 Måndag 2009

Imorse fick jag då reda på att det här blir sista veckan vi är i verkstaden och jobbar. Fram till sommaren är det korridorer och omklädningsrum som ska fixas. Paniken kom krypande för hur fan ska jag bli klar med mitt rum på en vecka?
- sju våder kvar att sätta
- två trä imitationer kvar
- två stenimitationer kvar
- skrapa fönster och socklar
- städa ur skåpen
- inventera verktyg

Ja, önska mig lycka till så kanske iallafall hälften blir färdigt. Hatar verkligen att vår lärare aldrig kommer på sånt här LITE tidigare. Idag hann jag iallafall grundmåla mina imitationer, sätta fyra våder och börja lite med furu imitationen Tyvärr misslyckades det ganska grovt så det blir till att fixa till imorgon.
Nu har jag nyss gjort klart min svenska läxa, skriva ett CV och en platsansökan till ett påhittat företag. Hoppas på ett godkänt så kan man bara slipa lite på det och skicka till riktiga företag sen. Vad mycket ointressant läsning jag bjöd på, fölåt.
Ni ska slippa mer för nu måste jag börja byta om och sen är det två och en halv timmes fys som väntas för min del. Jag som är så sjukt trött och fryser som en galning, hur ska det gå?

Frisörbesök på G

Jag är på väg till frisören nu och jag gillar det inte. Mitt hår är dock kaos så jag är illa tvungen. Var över ett år sedan jag klippte mig hos en frisör sist, brukar vara mamma som klipper topparna och jag själv och klipper om jag vill ha någon ny frisyr. Nu håller vi tummarna för att det är en bra frisör den här gången..
Inte kort, inte hel lugg och inte tuppkam - allt annat är OK.

Från egen erfarenhet, har lärt mig en läxa

Jag var en sån som tänkte för mycket,
på livets mening och vad vännerna tyckte.
Nu är jag hon som jag drömde om en dag.
Hon som jag var innan jag glömde mitt jag.
Jag har hittat tillbaks.
Har hårda minnen kvar,
men nu tänker jag hålla lågan brinnandes ett tag.
Jag andas min luft med eller utan dig.

Har varit där, har sett döden i ögonen.
Har varit kär i sådana som körde över en.
Men det är slut på gamla visor, vänder bladet.
Nytt kapitel, ett nytt liv, en bättre dag.

Better of without you?

Patetisk. Tyvärr är det inte bara du som är det, jag är det uppenbarligen också. Trodde väll att jag var annorlunda, trodde jag föll för snälla killar. My bad. I mitt fall är det väll ännu värre, jag faller för de som utger sig för att vara snälla men på insidan är ruttnare än majoriteten av "bad-boysen".
Du borde vara raderad ur mitt system för länge sedan men något håller dig kvar. Jag hatar det. Det borde inte vara så svårt med tanke på hur du betett dig de senaste året. Något håller mig fortfarande kvar.

Hjärnan säger gå, lämna det bakom dig.
Hjärtat säger stanna, kämpa för det.



 

Skönhetssömn, en bristvara

Inte undra på att jag ser ut som jag gör, jag sover ju aldrig. Inte för att jag inte vill utan för att jag inte får eller för att jag inte kan. Just nu skyller jag på min syster. Hennes nyfunne vän är på väg hit och jag måste följa med och möta denne vid tunnelbanan. MITT I NATTEN. Tänk vad skönt back in the days, sängdags efter bolibompa.
Vad skönt om det skulle vara så nu.
Vad utvilad man skulle vara varje dag!
Och vad vacker man skulle bli..

Handboll

-

SM-guld till Sävehof. Matchen var dock inte spännande alls,
Sävehof ledde matchen igenom och krossade de regerande mästarna med 32-19.
På herrsidan blev matchen desto bättre, SPÄNNANDE!
Allingsås tog hem matchen med 29-26 det stod 26-26 med två minuter kvar.
Så SM-guld till Sävehof och Allingsås 2009.
Ganska coolt ändå att Allingsås vann efter att ha
slagit ut de regerande mästarna i semin.

Storstädning

Helt slut. Svettig, dammig och allmänt ofräsh. Riktigt äckligt. Däremot inte så konstigt, har städat sen jag vaknade imorse, missbrukat grumme såpa har jag också gjort. Tvättat allt i mitt rum med såpa, verkligen allt. Händerna är lagom skrynkliga! Men det var helt nödvändigt imorgon har vi nämligen visning på lägenheten och ska vi någonsin bli av med den så måste den vara fräsh. Nu håller vi alla tummar som finns för att den är tillräckligt fin för att bli av med.
Nu ska jag in i duschen och svabba av mig väldigt fort för SM finalerna börjar typ nu. Måste se! På damsidan håller jag på Sävehof och på herrsidan Guif. Heja heja.

Barley breathing, give me something to believe in

Du ligger ensam i din säng
Nynnar på nån gammal tom refräng
Tänk om någonting kunde va i närheten av bra
Dem gamla känslan bara gror
Ingenting blir längre som man tror
Du känner dig helt transparent
Sliten och grå, bitter och ointressant
Tänk om dom visste hur det var
Att stå där ensam kvar

När ingen vet
När ingen ser
Din ensamhet
När ingen anar
Vad som sker
När ingen vet
När ingen håller dig hårt
När ingen andas mot din hals
I hemlighet
Då är det kallt
Det är tomt
När ingen vet

Blod, svett och tårar

Mina fystester är klara och ingen är lyckligare än jag. Tog t.ex 95kg i benböj, inte undra på att mina lår är störst på norra halvklotet. Har lyft bra mycket skrot den senaste veckan och det lär bara bli mer nu de kommande veckorna. Ska bli intressant att se resultatet, har aldrig tränat styrka speciellt mycket men har ändå bra mycket muskler - undra hur jag ser ut efter fyra veckor med stenhård fys två-tre dagar i veckan. MANLIGT! Får se till att varva med löpning och smidighet annars är risken stor att musklerna blir lite för stora. Men det ska bli kul!
Så blev jag sjukt trött idag. För trött för att orka klä av mig, sätta på vattnen, gå in i duschen, skölja, gnugga in shampoo, tvåla in mig, skölja och slutligen gå ut ur duschen. Det känns avlägset Tittade nytt mot sängen där katten ligger och snarkar och hur skönt såg inte det ut. Avundsjuk. Snart blir det väll duschen varesig jag orkar eller inte. Imorgon har jag tre lektioner. En lång och två lite kortare. Inte pepp någonstans.
Föresten gick engelska nationella åt helvete idag vilket omedelbart sänkte livskvaliteten på den här dagen. Den höjdes som tur var igen ganska snabbt när jag kom ner till hallen. Nu är det ledigt i tre dagar tyvärr, förstår inte att jag stått ut med det förut. Så synd att gymmet nere i porten har 18års gräns.
Vad mycket det blev, om ingenting. Höhö. Duschen var det väll jag skulle satsa på, snart. Sova om ett tag och slutligen bli illa tvungen att gå upp imorgon och dessutom försöka göra det med ett leende på läpparna. Önska mig lycka till.

Tired of being sorry

bye bye beautiful
varför kämpa för någon som är kallare än is
varför jaga ett hjärta som tillhör någon annan
varför älska någon som är upptagen med att hata

Takin' back my love


Go ahead, just leave! Can't hold you, you're free. 
You take all these things if they mean so much to you.
I gave you your dreams 'cause you meant the world.
So did I deserve to be left here hurt?
You think I don't know you're out of control.
I ended up finding out all of this from my girls.
Boy, you're stone cold, you say it ain't so.
You already know I'm not attached to material.

I'd give it all up, but I'm takin' back my love.
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love.
I've given too much, but I'm takin' back my love.
I'm takin' back my love, my love, my love, my love, my love.

Lite vardag skadar aldrig

Idag slutade jag 11.20. Vi hade med andra ord lektion i en timme och tjugo minuter, kunde jag inte fått sova istället? Inför nationella också, jag kunde pluggat hemma! Mer än vad vi fick gjort där också. Vi pratade mest om annat. Sicken tur jag gillar folket.
Har inte gjort någonting på eftermiddagen. Kollade lite på resor med mamma, vi ska åka i juli :). Kollade på tv med Oscar en stund sen slocknade jag. Så nu är jag sådär nyvaken och lite små luddrig. Ska alldeles strax ut i regnet och möta Jenny. Vi ska in till derby shoppen och fixa biljetter. Det är iallfall planen, sen får vi se vad som händer.
Skulle inte bli förvånad om jag drunknar i regnet påvägen. Mycket möjligt.
Ska bli skönt, lite vardag igen. Det känns fortfarande som 9:4 ÄR min klass.
Always have been always will be.

--
början av 9an och mitten av 1an, fan vi ser likadana ut.

Nej, vi räckte inte till

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista går jag hellre hem
Kvar i nått jag lämnat, för länge sen
Jag släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann
Jag släckte alla ljusen den natten
Och jag minns varje sekund
Min sorg blev deras glädje för en stund

How to breath with no air?

-

if I should die before I wake it's cause you too my breath away
losing you is living in a world with no air
how do you expect me to live alone with just me?
my world revolves around you it's so hard for me to breathe
can't live, can't breath - that's how I feel whenever you ain't here
but somehow I'm still alive inside
you took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care
</3

Det är ingen lek längre det är en livsstil.

Vilken tur att det inte är skola imorgon. Cooper-test, brutalbänk, frivändningar, dips, spänst och tjugometers lopp. Ja, jag kommer vara stelare än en trädstam imorgon! Vem hjälper mig upp ur sängen?
Blev iallafall glatt överaskad av resultaten utom coopertestet men vad räknar de med? 3000m på asfalt fungerar inte och de visste de redan om. Resten gick jättebra! Dock kommer sommarprogrammet för min del bli djävligt med tanke på att målet är att slå de vi presterar nu. Kanske ska önska mig fria vikter i födelsedagspresent? Utöver pilatesbollen jag redan önskat mig.
Men det är roligt, jag gillar fys. Nu väntar resten av fystesterna på torsdag och sen får jag mitt program och kan börja med det ordentligt. Nästa säsong kommer bli grym! Om alla fyra som vi för tillfället tycks vara i laget är kvar det vill säga. Cred till dem iallafall: Elin, Becca, Andrea! & så jag.
Imorgon är det träning igen. Då är det bollträning och löpning. Om jag lyckas kravla mig ur sängen. Så skönt att jag är ledig. Ska spendera dagen riktigt slappt. Kanske tvätta ett par maskiner inget mer. Eller lite matte-plugg också.
Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen sätter jag nog på Twilight eller One Tree Hill och varvar ner en stund. Just nu pumpar adrenalinet ganska rejält! Åh, vad jag älskar handboll.

4/5 Måndag 2009

CATFIGHT! Yepp, det är sant. Det slogs rejält i verkstaden idag. Ganska underhållande faktiskt. Annars var dagen rätt lugn. Brandövning och tapetsering. Jag är faktiskt duktig på att tapetsera kom jag idag fram till, det går jättebra just nu. Och så var idag näst sista riktiga skoldagen för den här veckan också. Hur skönt är inte det?
Imorgon är lärarna på kurs så då får vi vara lediga. Så ska jag sova jättelänge! Är sjukt trött och värre kommer det bli. Ikväll är det fystester på träningen. Ingen favorit men det är väll ganska bra antar jag. Innan det ska jag hinna käka middag och kanske försöka piggna till lite.
Puss.

"it's the wrong kind of place to be thinking of you"

Är det fel att inte ge upp?

"lycka"

Min helg kunde inte blivit mycket bättre!
I fredags var Johanna och jag ensamma hemma och ja, det var väll det. Vi hade det.. kul.
Lördagen började med en promenad upp till råsunda och sen runt där en stund. Därefter åkte jag in till stan och mötte Mathilda som jag spenderade hela förmiddagen och halva eftermiddagen med. Supermysigt! Runt fyra träffade jag Sandra och vi drog oss mot solna och Johanna. Käkade pizza ute i solen och sen hyrde vi filmer. Kvällen spenderades med dem och filmerna. The hills have eyes, over her dead body och twilight. Den första såg jag inte, det var en skräckfilm.
Idag åkte jag med Sandra till haninge och mötte upp resten av familjen där, vi firade mormor som fyller år imorgon.
Min helg blev bra, över förväntan!

"why pretend to be something you're not?"

My heart is broken. Trust me, that's not just expression.
I felt it, every single bit breaking from whole.
I still love him.
It's true what they say, that first love, it's true love.
Don't you ever let it go! Fight for it, even if it seems pointless.
I'll never give up, I love him. Always will. Until dying days come.
I so need him and I will love him forever and not a day less.
How is it possible that my heart beats for him,
and his beats against me?
How is it possible that I still remember,
and he doesn't ever care?
Memories will slowly fade but remain long enough to hurt.
I wish it all could go away.
But it won't.
I still love, endlessly and unconditionally.

"for a second or two"

Twilight. Lillasyster. Sandra.
För en sekund är lycka ingenting långt långt borta.

"I need you tonight!"

Jag älskar dig. Jag saknar dig. Jag behöver dig.
Jag saknar dig. Jag behöver dig. Jag älskar dig.
Jag behöver dig. Jag älskar dig. Jag saknar dig.

"solen skiner i stockholm idag"

Därför ska min dag spenderas mellan gamla stan och slussen. På bryggan.
Med Mathilda och ett par solglasögon.

puss

"ensamheten är som bäst när man är två"

Lägenheten är tipp topp. Inga berg av äcklig disk och inte massor av prylar på golv och andra ytor. Det är skönt med organisation, det är skönt att ha koll. Tyvärr vet jag att när resten av familjen kommer hem igen kommer det inte ta många timmar innan lägenheten är oigenkännlig
Förutom allt det tråkiga nödvändiga jag gjort idag har jag varit inne i stan. En sväng ner till vattnet i gamla stan. I sällskap med mina tre småsystrar, Zimon och någon snubbe jag aldrig greppade namnet på. Solen värmde och det protesterades mot det mesta där inne. Våren här här, idag är det första maj. Idag börjar nedräkningen. Födelsedag och sommarlov.
Vi har kollat på film ikväll. Min syster och jag. Jag impulsköpte Twilight när vi var på ica maxi och den visade sig vara värd vartenda öre. Bättre än PS I Love You och DET är ett bra betyg.
Det är skönt att vara ensam, tillsammans.

"jag ångrar att ni gjorde slut"

Jag vill att du förstår men jag vet inte hur jag ska förklara.
Ord illusterar och ger uppfattningar men de är för små för det här.
Det här är inte mina ord men jag kan relatera till dem, för bra.
De förklarar bättre än jag någonsin kommer kunna.


Now I know I messed up bad, you were the best I ever had.
I let you down in the worst way, it hurts me every single day.
I'm dying to let you know.
Now I'm here to say I'm sorry and ask for a second chanse.
'Cause when it all comes down to the end I could sure use a friend.

So many things I would take back, you were the best I ever had.
I don't blame you for hating me.
I didn't mean to make you leave.
You and I were living like a love song.
I feel so bad, I feel so bad that you're gone.
Now I know you are the only one that I want, I want you back, I want you.

We fell in love for a reason, now you're leaving and I just want you back.
So many things we belived in now you're leaving and words won't bring you back.
I'll never let go of the heart I broke.

"why accept something unacceptable?"

And suddenly I become a part of your past.
I'm becoming the part that don't last.
I'm losing you and it's effortless.

"där kan precis vad som helst hända"

-
Ja, nu är alla där. Nästan alla. Många är i alla fall där nu. Där jag vill vara.
 Nåtarö. Vad jag ångrar att jag inte följde med just nu.
Det är SÅ det ska vara. Den här helgen varje år SKA spenderas där.
Istället sitter jag här och längtar dit.
Fast det var nog ganska bra att jag inte följde med ändå..
Äsch det är ingen idé att grubbla mer över det nu utan göra det bästa av
situationen. Håller på att tvättar just nu, ska diska lite och sen ut och gå.
Ska försöka få tag på syster liten så ska vi gå och köpa mat till ikväll också.
OCH så ska jag längta till sommaren också!
puss.
RSS 2.0