all that i wanted was you

Har tänkt på en sak, två faktiskt. Att jag tänker för mycker och så på alla dessa "träffade sin ungdomskärlek tjugo år senare och gifte sig"-artiklarna man har sett i tidningar.
Alla vet var jag är på väg. Jo, jag tänker fortfarande på honom, på oss, på då, på allt då och då. Saknar ibland och funderar över hur det kunde gå så lång. Men det är en annan historia..
Klart jag tänkt, om tjugo år kanske allt är annorlunda, kanske vi blir som dem. Nu, när jag tänkt en extra gång så har jag kommit på att alla nog har den där killen eller tjejen som det skulle kunna bli så med. Men att han inte är min. Jag har tre stycken och han är inte en. Hur sjukt det än låter.
Han är den enda jag verkligen varit kär i, men alltså om jag någonsin skulle gå tillbaka till honom skulle nog ingen säga "how sweet, vad glad jag är för en skull" utan snarare "du borde låsas in på ett mentalsjukhus som går tillbaka till honom en gång till".
Det är synd. För än idag hoppas jag fortfarande lite på att det ska gå och vrida tillbaka tiden och ändra framtiden. Jag saknar honom, vet inte hur bara. Om jag saknar honom som pojkvän eller som vän. Vet bara att.
Och så vet jag att han aldrig kommer förekomma med mig i en "träffade sin ungdomskärlek tjugo år senare och gifte sig"-artikel, tyvärr. För just inatt saknar jag lite mer.

it's time to be a big girl now


Mini semester. Borde vara ledig i fyra dagar nu, eller har bestämt mig för att vara ledig minst tre. Tänker inte ta på mig mer extra nu när man inte får något tillbaka mer än skit tider. Att sluta 01.00 en natt och börja 10.00 dagen därpå är inte okej, inte att sluta 21.00 börja 07.00 och jobba till 17.00 dagen därpå heller. Nää.
Skönt med ledig. Ska spendera min tid med mina vänner som jag ser alldeles för lite nu för tiden. Prioritet ett; Jessica typ tre veckor sen vi sågs. Katastrof!
Nä tänkte bara berätta att jag överlevde än den sista helvetesdagen och faktiskt körde ett träningspass nu på kvällen också. Klapp på axeln till mig. Nu blir det Vänner säsong 2 och sängen ♥

i can't remeber if your eyes were blue or green

Vart tog egentligen den där timmen vi fick inatt vägen?
Okej, från början: högskoleprov. Gick upp klockan halv sju för att hinna ducha innan. Dumt av mig. Gäspade mig genom delprov 1 och 2. Mycket lång dag det där och aldrig har man väll kännt sig mer korkad heller.
Därefter kom pappa och farmor och plockade upp mig och vi speedade till Sofie.
Vi skulle ha överaskningsfirande för lillasyster min, hon har fyllt stor nu.
Fick kriga som fan för att hon inte skulle komma hem för tidigt så att alla hann komma dit innan henne. Hon är inte lätt att ha och göra med ska ni veta, både Jenny och Fanny fick springa för att hinna före henn. Det blev mycket lyckat hur som helst. Vi åt tacos, drack vin och spelade spel till typ 23.00. Då drog vi oss in mot den stora stadem för att låta både Johanna och Sofie förlora utgångs-oskulden.
Dom hade roligt, storasyster var inte riktigt lika glad när klockan slog om till två igen när jag tyckte det var stängningsdags. Vilken kärring jag kände mig som när garderoben på soft var "ur funktion" och jag var beredd att ta första tunnelbanan hem. Så blev det inte. Typ fem var vi hemma till slut. Lyckat!
Träffade mycket gamla kompisar, bekanta och arbetskamrater ute vilket inte brukar hända mig så ofta.
Till idag. Vaknade och var helt säker på att jag försovit mig när min väckarklocka visade på 11.57. Kom på att jag inte hade ställt om den. Vilken tur, för jag skulle börja jobba 12.00. And I did. 12-21, kill me slowly tänkte jag men jag överlevde dagen. Kom hem strax före tio och tänkte att det var lika bra att gå och lägga sig direkt eftersom jag börjar jobba 10.00 imorogon igen. Men nej. Blir galen på mig själv ibland. Efter imorgon blir det iallafall ett par dagars ledig, det ska bli skönt har bara jobbar dödspass hela månaden, längtar till den 25:e, kommer bli rik. Eller nej juste, jag ska ju betala mamma 20%, just love growing up. (fast hon har redan lånat 2000 kr här månaden så jättemycket blir jag nog inte av med ändå) Tycker det är ett skönare sätt att betala på, att låna ut pengar man inte får tillbaka lixom! :) Känns bättre än att föra över tusetals kronor och se hur plånboken blir tunnare.
Vilken bullshit. Stor eloge till dem som orkar läsa sig igenom detta dravel, vafan var tanken egentligen?

 

Avslutar det hela med att säga att det finns bilden från helgen (woho) dock skulle jag bli dödad om jag visade dem (buhu) så lägger upp en fin fin bild på mig och min älskade Fanny från november 2007 istället. Yes, we were..

man känner att man lever

Två sjuka dygn! One to go. Berättar sen. Måste.

Ooooh!

you'll die together but alone

note to self 2: börja förfan inte leta efter sudd och blyertspenna 23.00 kvällen innan högskoleprovet, tänk på saken åtminstonde medans affärerna i centrum fortfarande är öppna.

estupido! varför? är jag helt bakom flötet?
Äsch. Hittade faktiskt en blyertspenna och en pennvässare, nu är det bara att se till att inte skriva fel imorgon. Borde verkligen sova, men.. Som igår, det går bara inte. Och imorgon ska jag upp 06.00. Ner på gymmet och sen klockan 7.30 rullar bilen hemmifrån. Pappa är så snäll och åker med, för tror nog det blir jag som kör - & det får jag inte göra utan honom ännu..
Allt annat är fixat för imorgon. Blyertspennan och vässaren ligger på nattduksbordet, typ alla mina kläder hänger nytvättade i vardagsrummet, telefon, plånbok, headset, bok, laddare och min "matlåda" ligger på sina platser. Check! Känns skönt att ha lite att äta med sig, förra gången svalt jag halvt ihjäl. Nu har jag youghurt och mandariner! Och så har pappa varit i Finland och köpt godis, kanske tar med lite så jag får lite sockerkickar.
Nä. Time for bed. ♥

what a shame the poor groms'bride is a whore

note to self: gå inte till gymmet 22.30 när du verkligen måste sova i tid så att du kommer upp vid 8.00 så du kan träna innan jobbet eftersom du inte kommer ha en sekund ledig för träning förens på måndag igen.

Vad jag inte kommer komma upp imorgon, lalalala. Men jag borde verkligen. Bara träna en stund imorgonbitti. Sen jobbar jag 11-20,  lite AW i stan med lite folk innan jag måste sova i tid. För 08.00 på lördag skall jag infinna mig på stockholms universitet för högskoleprov. Kvällen är planerad till punkt och pricka. Och på söndagen lär jag inte ta mig upp ur sängen förens i sista sekund innan jag ska jag jobba 12-21. Kommer sova rätt gott på måndag eller juste jag jobbar då också och ska simma med mamma och springa med Oscar och gymma med Johanna. ♥
Borde alltså göra två saker.
Gå och lägga mig och gå upp när klockan ringer..

i bet it sucks to see my face everywhere




fas nio: ilska.

Jag önskar jag aldrig blivit kär i dig.
Jag önskar att du blivit mer kär i mig.

Hade väldigt höga tankar om dig. Trodde du var bättre än såhär.
Klarade mig fint, förstod att det här var rätt. Du och jag var aldrig vi på riktigt.
Grät en kväll sen fick det vara bra, hoppades innerligt på att du hade det bra. Hoppades på att någon tog hand om dig som mina vänner tog hand om mig. Önskade dig all lycka i världen, trodde du var värd den.
Jag visste vad du gjort, hur du svikit mig och sen hur du avslutade oss.
Men jag visste också vem du är. Trodde du växt mer än så här, trodde inte du var kvar på den nivån.
Du borde hört av dig nu, frågat hur jag mår och sagt förlåt för det fula sättet.
Du kunde sagt; förlåt för i vilken ordning och hur jag gjorde det men vi funkade inte ihop längre.
Jag visste redan det, att vi inte passar ihop.
Du kunde sagt; vi kan inte var vänner nu, vi kan inte prata just nu, vi kanske kan försöka prata om ett år eller så.
Vanlig hyffs kallas det. Man ska ge det lite tid, sen höra hur det är, sen kan man bryta igen.
Vi var bästa vänner du och jag, du var halva mig i flera år, vi delade allt. Trodde jag.

Jag hade så höga tankar om dig, trodde du var världens finaste.
Du gjorde som du gjorde och inte nog med det. Du delade med dig av vem jag var, enligt dig, till alla.
Sen vågar du inte stå för vad du gjorde och du skickar budbärare.
Vem är du egentligen och vad gjorde du med den älskvärda person jag blev kär i?
Det är så fult gjort av dig att jag faktiskt hoppas någon ska krossa dig.
Tala om för dig om alla din brister och fel, om hur du verkligen borde växa upp.
Du borde hört av dig nu. Det har gått så lång tid.
Du borde vara så vuxen vid det här laget.
Men antagligen inte, vissa människor växer väll aldrig upp.
Så jag antar att jag vann; jag slipper dig och du förlorade mig.

it sucks to be you today

Det märks att man inte gymmat på ett tag när man inte kommer upp ur sängen efter två dagar.
Vet inte om det kanske har lite att göra med att jag jobbade till halv två inatt också. Lite..
Skulle haft tvättstugan imorse vid 7.00, så blev det inte.
Istället ska jag alldeles strax sätta igång ett par maskinger här hemma.
Ska också väcka Johanna så vi kan gå till centrum, måste hitta följande:
penna, sudd och linjal till högskoleprovet på lördag.
träningskläder, mina tröjor från handbollen är för stora, vill ha ett oranget linne.
Sen ska jag försöka boka biljetter till mig och Mathilda till Breaking Dawn premiären också.
Taggad som fan.
Och ikväll är jag barnvakt. Som vanligt :)
Fast först måste jag ta tag i mig själv, hur svårt kan det vara och göra vad man ska?

let's compare strength, I'll tell you who's stongest

Idag fyllde Johanna 18 år! Fast vi firade i helgen, så det var bara familjen idag.
Har myst hela dagen, tittat på vänner-boxen hon fick.
Sen skaffade vi, äntligen, våra efterlängtade gymkort på fitness 24/7 som ligger här i huset.
Och vid 23 tiden kände vi för att ta oss an vårat första pass, känner redan hur min mage börjar likan bilden.
Eller.. vänta nej juste, det var så boysen där nere såg ut!
Awesome. Nu kan vi träna när som helst och hur som helst. Dygnet runt öppet = minst fem av fem toasters.

 

nu ska vi bli fitta, fast hur säger man egentligen?
fit i plural borde bli fitta men..
vad fitta vi ska bli låter inte jättebra, hjälp mig!

..

Before sex: you help each other get naked.
After sex: you only dress yourself.
Moral of story: in life no ones help you once you're fucked.

himla fint!

nytt örhänge som troligtvis inte kommer användas speciellt mycket
men fint är det, så det kändes mycket värt ändå!

"these are the things i did today instead of cleaning my room"

HAHAHAHAHAHAHA!
Rummet må vara min värsta mardröm.
Men sakerna hon gjorde iställdet kändes sjukt värda..
Eller va!?

okej, jag saknar dig

"I can honestly say you've been on my mind since I woke up today
I look at your photograph all the time these memories come back to life, and I don't mind.
I remember when we kissed I still feel it on my lips.
I remember those simple things, I remember til' I cry.
But one thing I whish I'd forget, the memory I wanna forget is when we said goodbye."

Men bara på nätterna, bara när alla andra har någon, bara när jag tänker tillbaka.

en dag

Läser en så oerhört fin bok just nu. Längtar tills jag läst klart så jag kan gå och se den på bio!

one day i'm gonna give you the whole world

Kalasdag. Har bara ätit muffins hela dagen.
Mormor och morfar och farmor och farfar och släkt och vänner och Martina var här. Johanna fick massa bra saker. Fast det var inte på riktigt idag, det är på tisdag hon faktiskt blir stor på riktigt. Då får hon min present, en iallafall.. Mystiskt, javisst. Hihihihi.
Och så då ska vi göra en stor förändrig i våra liv, himla taggad tjej här faktiskt. Längtar!

Nu ska vi mysa men god mat och filmmys. Imorgon väntar en mycket lång dag på jobbet, 11-20. Inte riktigt lika taggad på det men det blir nog bra ändå.

we'll i've been doing someone you know

 

lillasyster fyller år på tisdag!

så idag blir det kalas med släkt och vänner!

önskar mig snö och bitande kyla

the love of my life has got itself a new name

sometimes bad
sometimes worse
the silent bound has been washed away by tears
still blinded by the situation
baby we can never avoid this final confrontation
but you know as well as I
you won't see me, you won't see me for sometime

dagens inköp!

image description

over-sized örnring
i'm so in love ♥

always tought you were here to stay

Idag har jag spenderat min dag med Mathilda, i sollentuna. Vi strosade, fikade och undvek regnet mest.

 

Sen var jag barnvakt. Första gången på tre veckor nu. Först var dom sjuka och sen vart jag sjuk. Så det var himla mysigt att vara tillbaka. Mina fina småtroll ♥

Nu är det dags att sova, snart. Ska inte sova ensam inatt. Har sovit själv i tre veckor nu, men äntligen får jag lite sällskap igen. Älskar det.
Imorgon är det jobb, mycket kort dag 10-13 sen hem och fota med Johanna.

fin klänning jag hittade idag, funderar fortfarande på om den ska införskaffas eller ej

 

 

I was the last to know


image descriptionimage descriptionimage description

i'm not ready to let go 'cause then i'd never know what i could me missing
but i'm missing way too much, so when do i give up what i've been wishing for?

i shot for the sky, i'm stuck on the ground
so why do i try, i know i'm gonna fall down
i thought i could fly, so why did i drown?

i'll never know why it's coming down, down, down
can't find another way around
and i don't want to hear the sound of losing what i never found

this trouble makes me sick

Sitter på bussen på väg hem nu. Varit lugnt så har mest myst runt med mina fina arbetskamrater och "soooofftat". Pratat kärlek och druckit kaffe, mycket värt. Helt sjukt att jag snart jobbat här i sex månader, tiden går fort när man har roligt.
Nu ska jag hem och duscha och lägga mig och fortsätta med One Tree Hill. Imorgon är det fullt upp hela dagen!

"almost everything I wished I said the last time I saw you"

Vaknade och mitt nystädade rum var inte så nystädat längre. Hade vält hela mitt nattduksbord med, böcker, väckarklocka och telefon så det låg utspridda på golvet. Även ett par kuddar hade hamnat där. Awesomeness! Precis vad jag hoppades på att vakna till, det och de extremt högljudda barnen på skolan utanför.

Resten av tiden har jag bara undvikigt kylan och myst i min onepiece med mjölk och One Tree Hill i soffan. Om fyrtiofem minuter går bussen till jobbet och jag har inte ens klätt på mig ännu. Kan man åka till jobbet i onepiece? Nää. Men vill inte dra mig från soffan, älskar allt med den. Och One Tree Hill, säsong 7 är vi inne på nu ♥

HAHAHAHAHAHAHA




thank god I found the good in goodbye

"oh no, where did all the years go, and was it really worth all of this?
heartache that was handed to me, holding on just don't make sense
I've been thinking 'bout my life and how much time I've wasted
I'm ready to put it all behind, let it all be yesterday
but the hardest part of letting go is tryin' to find a way to let you know
"


Har blivit bränd flera gånger nu, av samma person. Ändå saknar jag varje dag.
Och han gick vidare på minus tre dagar.
Är det inte konstigt det där att man kan vara så kär i någon som aldrig riktigt känt samma sak? Att man fastnar för någon och blundar för alla fel och fläckar på personen. Konstigt att planera ett liv med någon som dagen därpå väder ryggen till och aldrig ser tillbaka.
Jag vet inte om jag tror på kärlek längre. Ändå känner jag att det är lagt på hyllan nu, alltihopa. Längtar tills det dammat igen ordentligt och tills jag bara kan minnas allt som var bra. Eller överhuvudtaget minnas om något var bra.

För ärligt talat, det går väll inte att vara lycklig på riktigt med någon man behöver ta hand om?

what about the blowers daughter?

Var hos tandläkaren idag, sjukt konstig kännsla det där. Två helt okända människor som gräver i munen på en. Mycket obehagligt. Gick därifrån med rena, fina tänder och vetskapen om att "visdomstäder kan ta väldigt lång tid på sig att växa fram och det kan göra ont". Fantastiskt svar, för det visste jag inte redan..

Sen träffade jag Jenny ♥ Vi skulle leta block med rutade sidor till henne, men hittade mycket annat. Min älskade klänning som hittades lite för sent på sommaren, hittade den på rea. Dock endast i L och med lite bakom pannbenet insåg jag att det var kört då M var för stort i sommras och jag faktiskt förlorat några centimeter både här och där sen dess. Fail. Men inte var jag ledsen så länge, hittade en supersöt sparuggla. You heard me, sparuggla. Ska önskas i julklapp, perfekt för mina syskon att köpa med lite knackig ekonomi. :)

Regnat hela dagen. Höst på riktigt nu. Och här sitter jag med Johanna och lyssnar på julmusik. Inte långt kvar nu, men först ska hon fylla 18 år. Om en vecka. Whopido.

fantastisk sparuggla, 69 riksdaler på Åhléns


Världens bästa halsduk!

maybe it's not my weekend but it's gonna be my year

Var ledig idag. Min plan var att göra absolut ingenting. Men nä. Åkte in till stan vid 11.00 tiden och fixade födelsedagspresent till syster och så gick vi runt och bara var hon och jag. Hittade världens bästa halsduk! Hittade ett fint spöke som bara hängde på drottninggatan och så hittade vi en tisha på H&M med texten "oscar loves trash" och en mupp på andra sidan. Tänkte på en gång på lillebror. ♥

Kom hem och somnade rätt omgåendei soffan. Soft dag. Nu är jag pigg igen, jobb imorgon? Nej. Ska ju till tandläkaren. Hade mycket hellre jobbat ska ni veta! Tanläkare är bara obehagliga, MEN mamma följer men och efteråt får jag träffa Jenny så det ska nog gå bra ändå.

Nu borde jag städa, men fan vet inte om jag pallar. 01.11 liksom. Men borde ändå. Vet inte vad som hänt med mig, jag som alltid brukade ha det fint och städat. Kanske skulle man börja nu, eller inte ska upp tidigt så jag hinner äta innan tandläkaren imorgon, ska bedövas så efteråt får jag inte äta..
Att städa eller inte städa, det är frågan?

 

 

"jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant"

"Jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant
Vi var aldrig kära i varann, det kändes bara likadant

I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet
Jag har tagit båten över havet hit igen
För jag har en längtan som aldrig vill gå över
Jag tror jag måste stanna här
Tills jag återvänder hem
"

minns inte sist jag inte kände något för dig


borde gått när jag kände att hjärtat tog stryk

Jobbar extra, jobbar över, som vanligt. När var jag ledig sist? Länge sen.
Skulle bara jobba fyra timmar, för Malin, idag. Blir åtta istället. Imorgon ska jag vara ledig, äntligen!
Har hur som helst inget att göra, räknade ju inte med rast så lyssnar på musik och dricker kaffe. Helt ok, fast skulle hellre jobba så jag kommer härifrån. Bara 35 minuters rast kvar..
Men nu kom Christoffer, sällskap! Lycklig tjej. Puss.

Can't keep woundering why you never could be true.

Helvetesnatt.
Mentalt trött efter alldeles för mycket jobb på för kort tid. Trött på idioter som kommer och river upp sår som nästan läkt. Trött på dryga människor som inte fattar att det kanske var dom som gjorde fel.
Dessutom brände jag mitt jävla finger på en jävla paj idag (bilden). Det svullnade upp till det dubbla och fick en jätteblåsa som nu spruckit.. Missade bussen och får vänta på tunnelbanan i trettio minuter nu. Och imorgon tog jag på mig att hjälpa en arbetskamrat med ett pass. Stupid me!
Önskar jag vore en tom konservburk. Då skulle jag få vara ifred, inte tänka, inte känna bara vara ensam och sorglig för ett tag. Har försökt spela glad några dagar för mycket nu. Behöver få vara ensam lite nu. Och bara tänka sluta låtsas att livet redan gått vidare. Varför liksom? Som om inte alla redan vet. Fan..

i'm gonna need you round to turn the tide

En höstpromenad kändes som en himla bra idé. Lite frisk luft innan det är dags att jobba 17-02 inatt. Nu känns det inte riktigt lika klipskt. Har en jävla förkylning i hela kroppen som bara gör sig mer och mer påmind. Usch!
Men what to do? Dags att börja röra på sig nu, vilken kul natt det kommer bli..
Tackar gud för fina arbetskamrater iallafall.

 

survived the lies, survived the truth, baby i survived you

hate is a strong word but you're worth it



Nej, helt ärligt det vet jag inte.
Vänner beter sig inte som folk gjort mot honom. Dig inkluderat antar jag. Och om det nu råkar vara så att jag snackat skit om dig, då är du uppenbarligen värd det. Hans så kallade vänner var ju inte jätteglada för hans skull när vi blev tillsammans igen, tycker du det är vänskap?
Och det absolut mest komiska i det här är att du har noll argument. Du vet ingenting. Som sagt var, går mar ur en infekterad relation då överdriver man mer eller mindre. Alla, jag också. Och jag känner honom. Finns det något han är bra på så är det att hitta på saker.
Människor ska få veta när de gjort fel. Han har gjort fel. Jag vet inte vem som hänger ut vem egentligen, det här med sexproblem kom ju inte upp förens du skrev det nu. Men det här med sex. Det är något i hand huvud som slagit slint för som han ser på sex och tjejer är inte helt normalt för en 23 åring. Och tjejen jag pratade med det här om höll fullstänigt med, hans vän? Eller vad var det vi sa?
Och självklart har jag sagt dumma saker. Han dumpade mig via chatten och dessförinnan frös han ut mig ur sitt liv i två veckor. Efter 6 år tillsammans liksom. Självklart har jag varit arg och ledsen och allt det där. Men hallå? Att kalla honom dum i huvudet och rövhål, är de skitsnack om du jämför med vad han sagt om mig? Nej. Mer patetiska ord för att jag inte kom på något bättre i stundens hetta.
Ändå kan jag fortfarande säga att jag inte ångrar något av det som var. Han var mitt allt. Det suger att han inte vill ha mig i sitt liv längre, jag älskar honom, hans familj och allt som var. Nu var det inte besvarat, stackars mig.
Så ge upp, du kommer ingen vart. Om han nu tycker det här är jobbigt. Aningen så får han skylla sig själv eller också får han ta det med mig, det vore ett mer normalt beteende för någon som är 23 år. Det har ingenting att göra med dig. Vem du än är. Ingenting. Du kommer aldrig knäcka mig, du kommer aldrig veta hela sanningen och jag kommer aldrig bry mig ett jota om vad du tycker om saken.
Det var vårat förhållande, vårat bråk, vårat uppbrott, våra problem, våra kännslor.
Så gå vidare, för det tänker jag göra. Låt det vara. Var hans vän istället. Hata mig hur mycket ni vill. Men ge upp för det här kommer inte leda någonstans. Ju mer du skriver desto mer om hans beteende kommer komma ut. Och det kommer vara ditt fel. Vill du verkligen det?

AI - anonyma idioter



Men ja. På riktigt? Kändes den här kommentaren inte lite onödig?
Du vet ingenting. Man gör inte det förens man vet bådas historia och det kommer du aldrig få göra. Allt du kommer få veta är hans verision och helt ärligt, om du tror på allt han säger - känn dig lurad.
Vet inte alla att folk som går ur en infekterad relation mer eller mindre överdriver allt?
Jag påstår inte att jag är eller har varit perfekt, då hade det aldrig blivit såhär.
Men det du påstår är fullständig bullshit. Hade bara varit glad om han haft lite vänner att umgås med mer än en och samma idiot år ut och år in. Och att snacka skit om hans vänner? Vilka då? En hade han, som var, är och alltid kommer vara det största rötägget jag träffat och det är då inte bara jag som tycker.
Och en sak till, snackar skit? Om honom eller? För det har aldrig hänt. Gå tillbaka i arkivet själv och se, allt jag skrivit i nästan tre år skulle lätt klassas som världens längsta kärleksbrev till honom. Så fuck you!
Har aldrig sagt ett ont ord om honom, älskar honom nu som då. Dock för den han var och inte den han blev. Inte efter det han gjorde. 
Jag tycker inte det är mer än rätt att tala om för folk när dom gör fel. Så förbättras man. Och det är fel att göra slut i chatten, vara otrogen och sen uppenbarligen berätta en jävla massa skit om, i det här fallet, mig till folk som absolut inte har med saken att göra.
Men det är inte att snacka skit. Det är bara att sätta ner foten. Visa att man inte tar vad som helst.
Han var min första kärlek, min enda och han kommer alltid betyda mycket för mig.
Sen om inte han vill ha mig i sitt liv, nehe? Buhu, vad ska jag göra - skära mig?
Nej, för jag växte upp någonstans på vägen.
Det hoppas jag att han också gör snart och att han blir lycklig med sitt liv.
Och jag hoppas för guds skull att du också kommer att göra det en dag..

no wise words gonna stop the bleeding

På väg till jobbet. 6e dagen i rad nu, börjar kännas i kroppen! Åkt på en förkylning också, den har satt sig på stämbanden vilket inte går ihop med mina arbetsuppgifter. Vaknade även med slem i hela systemet imorse, awesome.

Har en ledig dag imorgon, ska förvisso på begravning och sen är jag barnvakt på kvällen. Ledig från jobbet iaf..

Orkar inte vara vaken mer.
Längtar till ikväll.

never thought you'd be someone i had to miss


tell me how someone so close to me turnes in to someone i don't know

jag saknar dig

Besviken tjej. Var på bio med Mathilda ikväll, vi såg 'jag saknar dig'.
Förväntade mig en fantastiskt sorglig film, för det har alla sagt att den är. Fast, va!?
Hur tänkte egentligen folk då? Visst, handligen är sorglig. Men skådespelarna..
Och manuset. Hela biosalongen skrattade faktiskt, nästan hela filmen.
Grät en gång, av skratt. Och det var allt. Vilken besvikelse.
Inte värd att se, åtminstonde inte på bio - hyr den och ha så kul.



.. dock var jag på bio igår också. Med Ella. Vi såg 'crazy, stupid, love'.
DEN är värd att se på bio. Den ska man skratta till och tro mig det gjorde vi.

det var så enkelt att va' i dina ögon

Slå mig bara en gång till, trampa på mig och krossa varenda ben i min bröstkorg. Få mig att fly gråtandes iväg, påminn mig om hur illa det egentligen var. För jag minns inte. Minns bara allt som var bra.

Första gången allt hände igen. Första natten, första kyssen, första gången du höll min hand "in public", första gången du höll om mig bland folk, första gången jag var i lägenheten.
Minns hur vi först satte ord på vad vi var. Vi höll det för oss själa ett tag. Minns reaktionerna, de dåliga och minns hur du sa att: det spelar ingen roll vad de tycker, det är vad vi tycker som spelar någon roll.
Det var nog det finaste du sa till mig och antagligen den största lögnen också.

Jag vet allt du sagt om mig nu. Du har vänner du kanske inte borde kalla vänner längre.
Jag vet allt du gjort. Hur du gick bakom min rygg, hur du högg mig mellan revbenen.

Ändå minns jag bara allt det bra nu. Och jag vill inte minnas mer nu. Vill inte plågas mer.
Så snälla hugg mig igen. Slå mig. Krossa mig. Få mig att förstå att du inte är bra för mig.

vill hata dig men kan bara hata mig själv för att jag lät mig luras, igen

stuck in this fucking rut waiting for a second hand to pick me up


maybe it's not my weekend but it's gonna be my year
and i'm so sick of watching while the minutes pass as i go nowhere
and this is my reaction to everything i fear
'cause i've been going crazy, i don't wanna waste another minute here


it sucks to be you right now

it's almost like you had it planned,
it's like you smiled and shook my hand and said:
"hey, i'm about to screw you over, big time"

 

 

Borde sova nu. Måste upp 7.30 imorgon, i'm lovin' it. Vi har betygsättning på jobbet typ, och då får man jobba mycket. Hela helgen. Börjar starkt med 9.45-19 imorgon. Men det är helt OK ändå. Need the cash.

Annars har jag upptäckt något nytt om mig själv idag. Jag kan inte flyta. Seriöst! Inte på något sätt, sjunker som en sten. Trodde alla kunde flyta? Att det var någon vi var konstruerade för. Känner att det kan vara bra att kunna så det ska det börja övas på.

Blev uttagen till matchen på söndag idag också. Rätt trist eftersom jag jobbar då. Mycket roligare med match, men men. Derby och allt. AIK-hammarby. Får hoppas jag blir uttagen nästa helg också då..

 

falling out of love is hard, falling for betrayal is worse

Allt känns så konstigt. Hur människor bara försvinner, men finns kvar. Att någon man levt så nära inpå inte längre går att vända sig till.

Jag är stark, jag är det. Vet att allt kommer bli bra. Allt är bra. Klarar mig fint, mår bra. Det känns bara så konstigt att ha trott så innerligt på en person som sedan bara vänder ryggen och går. Konstigt att se hur denne gått vidare på bara några dagar. Bara vände blad sådär. Ena dagen var det planer på att bli sambos, nästa dag delade han säng med någon annan.

Allt känns bara så konstigt. Det är konstigt, alltihopa. Hur lät jag mig bli så lurad? Igen. Borde jag inte förstått bättre efter alla år med honom. Och borde jag inte bara hata honom av hela mitt hjärta nu? Jag vill hata, vill avsky, kräkas på och krossa. Men det finns ingen anledning, egentligen.

Han valde inte att vara ett svin, han bara råkade vara det.
Jag valde att låta mig luras av fasaden.
Helvete.

boy i must have been out of my mind

Kommit på mitt nyårlöfte idag: "sluta aldrig träna igen, det medför bara fruktansvärd smärta när musklerna inte fattat att dom inte pallar lika mycket som förut". Sträckte båda framsida lår idag. Visste inte ens att det gick och då har jag spelat handboll i 11 år. Så, mitt nyårlöfte måste hållas.



Annars har jag chillat med Jenny i Sundbyberg några timmar i eftermiddags och sedan blev det middag och häng med Jessica tills träningen började. Värd dag. Förutom muskelsträckningarna då. Kommer inte komma upp imorgon. Fick nya träningströjor, matchshorts och mathtröjor idag också. Tyvärr har våra tränare noll koll och tröjorna är om möjligt ännu gräsligare än förut.
Here comes the pinguins..

Hahahahaha!

nothing ever hurts like you

Kärlek fascinerar mig.
Hur kan en enda människa sätta sånna spår. Omformatera hela hjärnan och manipulera sig in. Det ska vara något fint. Att fucka up någons tankesätt och bryta ner? Nä.

Man blir blind. Ser inget annat än det man vill. Förens det är slut. Då ser man allt svart på vitt, undrar hur man någonsin kunde låta det gå så långt. Hur man lät någon annan förstöra så. Intalar sig själv att allt var ett enda stort misstag. Att man ångrar personens existens i ens liv.

Sen blir det natt. Alla sover. Då saknar man igen. Hur fittigt han är må ha betett sig så betydde han ju så himla mycket. Egentligen så var han så snäll. Fast nej. Jag ser dubbelt nu. Jag saknar och hatar, ångrar och är glad att jag inte är kvar.

6 år är lång tid. Något fanns där, något värt att minnas. Han var världens finaste pojke för 6 år sedan, han blev den största idioten jag träffat för fyra veckor sen. Så. Jag saknar allt som var bra och är så lycklig över att jag inte längre behöver ha det så som det kom att bli sem.

Det är konstigt allt det här.
Varför utsätter sig människor för det om och om och om igen?

jag har glömt dig en vacker dag

Jag har förstått att vissa människor inte är värda att saknas.
Så jag antar att det är därför jag har slutat gråta nu.
Slutat sakna, slutat hoppas, slutat älska.

Hur man nu gör det, jag tror kanske att för stora snedsteg har den effekten.
Så jag vill tacka dig lite, tacka dig för att du var ett rövhål och gjorde så mot mig.
Tack, för att du bröt mot alla regler som fanns och fick mig att inse:
att precis varenda människa jag kommer träffa i mitt liv kommer vara bättre än du.
Ingen kommer trampa på mig igen, aldrig mer för jag kommer undvika sånna som du.

Däremot önskar jag att någon kunde trampa på dig någon gång,
så du förstod vilken jävla idiot du har varit och vilket enormt misstag du begått.

cause i only need your name to call the reasons why i fought

Det var ingen som visste vad jag skulle göra idag, förens efteråt.
Ändå visste han att jag behövde honom lite mer ikväll, mer än förut.

 

If i can let the memory heal, I will remember you with me on that field.

When I thought that I'd fought this war alone, you were there by my side on the front line.
When I thought that I'd fought without cause, you gave me a reason why.
I only need your name to call the reason why I fought.

ny frisyr!

when i look at you my mind goes on a trip

Helgen började med att fira Mathilda som fyllde 19 år. Middag på Fridays och sen utgång. Dansade till stängning, fyllekäk på donken och hemma. Hello fatboy! Mycket lyckad kväll och mycket trevligt folk, bra start helt enkelt.
Vaknade och mådde mycket bättre än jag förtjänade! Tog en sväng till Ikea med Johanna, köpte en golvlampa, speglar, sängöverkast och papperssamlare. Släpade allt detta + Johannas saker på buss och tunnelbana. Tips från coachen: åk aldrig till Ikea utan bil. På kvällen var det middag och mer födelsedagsfirande hos Berghrötterna. Fick träffa min fina, fina ex-trolovade, åt sjukt god köttfärssås och fick ett bar boots. Lyckat det med!
Imorse var det dags för matchpremiär med AIK igen. Om jag var spyfärdig av nervositet. Spenderade första halvlek med att checka läget och i andra halvlek var det dags. Gick OK, inga wow och inga floppar. Vi vann med 38-23. Resten av dagen har jag möblerat och satt upp speglar med pappa och ätit supergod mat igen. Vilken helg!

bjuder på två fina bilder också, katten atm och på fridays i fredags.

 

note!

födelsedagsmiddag hos martina ikväll,
denna fantastiska lapp hittades i hennes port.

RSS 2.0