I'm lost and I need you to find me.

Oh, sweetheart, put the bottle down you've got to much talent.
I see you through those bloodshot eyes there's a cure you've found it.
I can't cook no, but I can clean up the mess she left.
Lay your head down and feel the beat as I kiss your forehead.
This may not last but this is now so love the one you're with.

Murderer.

supermassive black hole

Someday will be the first.

Vid 11.45 idag hade jag en piercingtid som Fanny hade fixat åt mig. Gjorde en liten spontangrej, aldrig trodde jag att jag skulle bli en i mängden. Ja, navelpiercings är inte speciellt ovanligt. Nu har jag också en, den sitter så bra där min pärla. Fanny följde med och höll handen även fast det faktiskt inte gjorde ont alls. Men det kunde jag ju inte veta förens efteråt.
Så sex veckor framöver, morgon och kväll blir det navelfixerier. Alltså blir inte den 11 september enbart ett helvete utan också en dag av lättnad, det blir min sista läkningsdag och jag tillåts att byta smycke. Jag ser ljuset vid horisonten, jaja. Efter piercingen togs följde jag med mamma och lillebror till mini-golfbanan vid lötsjön. Och en sak kan jag lova er, INGEN är sämre än mig på mini-golf. Ojojoj. Men jag överlevde och likaså alla andra som var där och spelade och det är ju en bra sak. Nu ska jag sortera min tolv miljoner böcker och se ifall jag inte kan göra mig av med ganska många av dem.

(någon bild på piercingen finns inte då min kamera numera är död, kommer upp en när jag har köpt en ny alltså när kommunen behagas betala ut min pengar)

I dare you to move.

Sometimes love's just not aint enough.
och då spelar det ingen roll längre

Hektiskt dygn.

23.00 och det känns som jag har varit vaken väldigt länge. Igår efter mitt besök i centrum gick jag ut och sprang, köpte ett par löparbyxor (ni vet de osexiga, supertighta som borde förbjudas på killar) så jag var tvungen att prova dem. Därefter bar det av mot Blackeberg, Fanny var ensam hemma så det kom lite folk och så. Sen kände jag att jag inte var kapabel att ta mig tillbaka till Solna utan stannade kvar där över natten.
Imorse väckte katterna mig. Sen smsade mamma och jag fick lite bråttom. Sprang till tuben och åkte raka vägen till Farsta. Gick där en stund och sen bar det av mot Gert. Han fyller 40 idag så vi åkte dit och grattade honom. Men vi var inte där så länge för vi har en sjukling här hemma. Pappa ligger nedbäddad och är jättesjuk så vi åkte tillbaka och kollade till honom.
Nu ska jag snart sova. Blev lite av det inatt känner jag. Har varit ute och sprungit idag också, väldigt duktigt! Men nej, twilight och sen blir det sängen för min del. Imorgon ska jag pierca mig, lite pirrigt. Men vafan, har gjort det förut så det ska nog gå bra.
Sov gott!

Storstadspuls.

För visst kallar man väll stockholm för en storstad? Nog för att tempot är väldigt lugnt men det är stor skillnad från hur det var ute i skärgården, hur det alltid är i skärgården. Men visst är det lugnare (läs: nästan dött) när man jämför med mellandagsrean, julklappsjakten och löningshelger. Nu ska jag ner till centrum och fönstershoppa för mitt hopplösa sommarjobb har inte betalat ut en krona till mig ännu. SÖK ALDRIG SOMMARJOBB VIA KOMMUNEN! Hoppas verkligen pengarna kommit till på fredag, då behöver jag dem. Får låna av mamma i värsta fall.
Dags att klä på mig, peace.


random bild från i sommras
söta som socker

Nåtarö.


Tänkte bara medela er om att jag är åter på fastlandet.
Jag lever, är solbränd och solblekt. Livet rullar på mycket bra nu.
Låt det hålla i sig så hörs vi mer en annan dag, peace!

Skärgårdens pärla.

Nu är det dags för mig att åka iväg igen. Under en lite längre period den här gången, närmare bestämt till någon gång i slutet av juli/början av augusti. Allt beror på väder och vind, ifall man orkar och om det händer något oväntat. Jag hoppas på att kunna stanna till 1 augusti allra minst och så hoppas jag på att solen behagas komma tillbaka nu snart.
Nåtarö är självklart mitt mål! (för er som inte förstod) Jag kommer med andra ord isolera mig själv på världens vackraste ö med några av de vackraste människor jag vet ute i stockholms skärgård i minst tre veckor. Ingen el, inget internet, ingenting. Mobilen finns men används så lite som möjligt. Nu tar jag sommarlov på riktigt, från allt.

PEACE, så hörs vi i augusti igen.

(klickbara)

Jag kommer alltid älska dig men inte för den du är idag.

Det river i hjärtat av saknad och jag vet inte om det någonsin kommer släppa.
Tomrummet i min bröstkorg tycks inte krympa och minnena av dig bleknar inte ett dugg.
Drömmarna handlar uteslutande om dig, om oss. En dröm så verklig. En dröm så underbar.
Ibland undrar jag om inte till och med helvetet skulle vara trevligare än det här.
Saknaden som tycks äta upp mig. Saknade du inte känner alls.
Men jag ska väll inte klaga egentligen. Jag fann kärlek och förlorade den.
Det måste vara bättre än att inte finna den alls. Eller?

The twilight saga.

Det är en drog, det är århundradets kärlekshistoria. Böckerna trollbinder och filmen fashinerar. Att inte fastna är näst intill omöjligt. De hittade personer, skådespelare, som var på pricken det boken beskrev. Edward Cullen, hur många tjejer i åldrarna 13-18 skulle inte offra sin högra hand för ett par timmar med honom? Jag vet att jag skulle. Skulle offra hela min högra sida om det så gick. Bella Swan, hur många i samma kategori skulle inte vilja vara henne? Trots hennes "vanlighet" (är det ens ett ord) beundrar vi hennes tankesätt.
För ett par år sedan föll en vän till mig pladask för ett känt band och jag förstod inte henne alls. Hon hade posters, kläder, skivor, autografer, kort, halsband, peruker jag skulle inte blivit förvånad om hon så kommit med en tatuering i pannan en dag. Ingen förstod riktigt hur hon lyckats bli så besatt av något som inte är uppnårligt. Nu förstår jag delvis hennes besatthet. Edward Cullen finns inte, Bellas och Edwards kärlekshistoria är inte på riktigt men jag är såld ändå. Historien trollbinder mig och jag väntar otåligt på att den tredje boken släpps som pocket. Dock skulle jag inte bli förvånad om jag under morgondagen skulle ta mig till en bokhandel och införskaffa de sista två böckerna inbundna, bara för att jag inte orkar vänta längre på fortsättningen. Det är som en drog. Man vill inte att det ska ta slut.  
Ja, jag är besatt.

-
edward cullen & isabella swan
the twilight saga

Hei sverige.

Jag är hemma igen, ah. Åkte från budapest flygplats igår eftermiddag, 30 grader och sol. Landade på skavsta flygplats igår kväll, 18 grader och regn. Hade gärna stannat kvar ett par dagar till, älskar deras badställen. Brännan flagnade bort på någon dag men det får jag ta igen senare. Inatt när jag kom till Solna åt vi en extremt sen middag och huvudstupa i säng, nästan.
Läste klart När Jag Hör Din Röst under mina dagar i ungern. Jag kan knappt vänta tills nästa bok ska komma ut i pocketform men jag måste. Inbundna böcker kan jag inte hantera bra. Anyhow den serien gör mig lycklig, än så länge. Två böcker kvar att läsa.
Dagen har jag spenderat med att packa upp, tvätta och packa om. Imorgon bär det av ut i skärgården på långsemester. Tre veckor om inte lite mer. Fina nåtarö. Sol, bad, varma nätter och underbara människor. Den ön, den livsstilen - det måste upplevas. Packningen är iallafall klar nu, min rosa resväska är överfull och min nyinköpta tygväska kommer behöva packas överfull den med. Så ska jag klara mig med kläder och sånt i tre veckor också.
Pratade nyss med Albin. Lite allmänt bara, var så sjukt länge sen sist har inte sett honom sen skolavslutningskvällen i 9:an. Sjukt egentligen, inte träffat de andra heller speciellt mycket. Så det gör lite ont i hjärtat just nu. Ska ta tag i det där efter sommaren. Saknar dem så mycket! Något måste göras och eftersom de är en ganska omaka skara jag har att göra med måste jag ta tag i det själv om något ska hända I suppose.
Vad kass jag är på att hålla mig till ett ämne. Trött i huvudet antar jag.

puss

Where love is divided by hate.

You can close your eyes for things you don't want to see.
But you can't close your heart to things you don't want to feel.


att andas ansåg jag vara självklart, varför är det då så svårt?

Heidå Sverige

SOMMARLOV! Stack från jobbet halv elva idag och sen dess har jag haft sommarlov fullt ut. Inga egentliga måsten och inget jobb. Dock har jag varit tvungen att packa, städa och fixa eftersom vi åker idag. Hur som helst har jag sommarlov nu, på riktigt.
Så till det viktiga. Heidå, nu åker jag. Flyget går ikväll 21.10, men från skavsta så vi ska ta oss dit och vi ska checka in och blablabla - med andra ord ska vi åka härifrån om en timme. Ungefär. Innan det ska jag hinna duscha, klä på mig och kanske andas ett par minuter också. Ska bli så skönt när vi sitter på planet då finns det verkligen inget kvar att stressa med,
bara semester.
Jag är tillbaka i Sverige om en dryg vecka men bara för en dag sen bär det av ut till älskade nåtarö. Iallafall den här veckan kommer jag vara fullt omöjlig att nå så oroa er inte för att jag dött (dock finns möjligheten då planen tycks ramla ner allt oftare, men förhoppningsvis inte) eller något om jag inte svarar i telefon eller på sms, har jag den inte med mig. Vi hörs av om en vecka!
PEACE.


-

It's getting hot in here so take of all your clothes.

Jag älskar värmen! Till en viss gräns, och nu är gränsen passerad long time ago. Min syster tickar högre än en tidsinställd bomb och att trippa på tå för att hålla henne på humör är lättare sagt än gjort. Katten lägger sig framför bordsfläkten och hoppas vi ska förstå vinken "det är varmt, sätt igång den!" typ. Blommorna på jobbet har börjat tappa blad och snart dör det väll fast jag vattnar dem hur mycket som helst. Själv har de sömnlösa nätterna börjat sätta sina spår både fysiskt och psykiskt, men vem kan egentligen sova i värmen?
Tre timmar kvar nu. 9.00-12.00 sen har jag sommarlov, om tolv timmar är jag ledig - helt ledig. Väskan är packad och nästan allt är fixat så efter jobbet drar vi mot flygplatsen och flyr sverige för några dagar. Destination budapest. Köpte en passande T-shirt idag, eller klänning får vi väll kalla det. Vad mycket ointressant jag fick med på inte alltför mycket text. Kanske borde jag bli krönikör, de brukar vara ganska duktiga på sådant.
Dags att duna, om det nu går i värmen ..
(vad jag känner mig som någon vi inte tål My, bara klagomål - förlåt)
PEACE!
RSS 2.0