Hard work, work.

6 timmar avklarade. Nu äter jag lite ananas och väntar på att H tar rast så ska han köra mig till nästa jobb. Torsdagsmys med småtrollen står på agendan, hoppas innerligt på att de har huvudvärkstabletter. Haft hemskt ont i flera timmar nu ..

30 maj, 2012.

Två dagar återstår av den här terminen. På fredag klockan 12.00, oavsett hur tentan går, har jag klarat av termin ett och är behörig att flyttas upp till termin två då jag som minst har samlat ihop 20hp. Vart tog de här sex månaderna vägen?!
Om två dagar är det tre månaders sommarlov, tre veckor av dem har jag semester + ledigt över midsommar. Till en början är allt jag behöver plugga lite inför utbildningen på jobbet. Anatomiboken ska få vila till i mitten av juli när omtenan skall börja förberedas.
Idag har jag spenderat dagen med en väldigt butter Sofia på stadsbiblioteket. Hon har inte riktigt kommit till samma accepterande jag har. Vi kommer faila tentan, mest för att sju veckor är kort tid och tolv organsystem är mycket. Ockå för att jag aldrig i hela mitt liv har behövt plugga, allt har löst sig och jag har klarat mig fint ändå och så nu pang. Enligt KI:s statistisk failar minst 60% på den här tentan första gången så det känns helt OK för mig. Så dagens mission var att peppa Sofia mest. 
Sen kom mormor och farmor och firade Oscars födelsedag. Själv somnade jag på soffan. Sömn är åter en bristvara men på Tisdag skall jag försöka ta igen några timmars sömn. Nu ska jag också sova, upp och jobba heldag imorogn helt ologiskt med tanke på att jag bör sitta begravd i anatomiboken inför fredag men jag behöver jobba så jag får lite energi. Och så torsdagsmys med älsklingstrollen. Det här blir bra! Puss.

 

 

he said: i love you but i don't need you, i don't want you.

 


never forget what I did what I said
when I gave you all my heart and soul

30 maj, 2012.

87% av anatomikursen är nu avklarad och godkänd. Så vad har jag lärt mig? En hel del men är rätt säker på att det inte räcker att konstatera att hypofysen är lik en pung och att rumpan heter m.gluteus maximus på latin. Visst kan jag mycket mer men med tanke på att nerverna sitter på utsidan idag så lär inte läget blivit stabilare på fredag. Hjärnsläpp lär uppstå.
Nej. Vi är lagom trötta på anatomiboken och behöver ett uppehåll från allt ett tag. Så efter hjärnsläppet på fredag tar vi sommarlov ett tag och kommer åter starkt till omtentan i September. Imorgon skall det göras ett ryck, några timmar på stadsbiblioteket med Sofia och försöka banka in 12 organsystem så gott det går. Därefter firar jag med en fantastisk jobbhelg, torsdag dag, fredag natt, lördag dag, söndag natt och måndag natt. Ärligt talat så längtar jag, det ska bli så underbart att inte känna stressen av att komma hem på 20 minuter för att man måste gå upp dagen därpå. Som inatt, jag slutade vid 02.00 men kände verkligen inte för att åka hem så jag stannade kvar och åt ananans och umgicks ett tag, skjutsade hem en vänn och kom hem runt 03.15 och var uppe 06.00 imorse, inte optimalt men jag vill kunna göra så utan att få panik över tröttheten dagen därpå.
Idag har jag haft klinisk examination i blodtrycksmätning och jag blev godkänd woho! Grupptenta har jag också hunnit med, födelsedagspresentsshopping och taxi-agerande har också stått på agendan. Älskar när pappa ringer och frågar om jag kan komma och hämta honom, och sen skjutsade jag hem Sofie också. Sen somnade jag upp och ner i en scheslong på soffan halvt iklädd min onepiece och vaknade inte förens vid 22.00 tiden. Trött tjej, längtar så till fredag när jag kan ta paus från pluggandet.
Så helgen kommer bli toppen, förutom jobb planeras utgång med mycket saknad vän och så en dag på stan med syster. Men nu ska här sovas, upp och sjunga för lillebror som blir 15 år idag om några timmar och därefter måste jag tvätta och promenixa innan jag skall infinna mig på stadsbiblioteket vid 11.00. Puss.

 

 

zorro är också trött på anatomiboken

..



Should've known better,
now I miss you like Sahara's missing rain.



Måndags morgon mys.

födelsedagsfirande!

Så har man levat i 20 år. Sånt måste man fira. Så igår natt kom jag hem från jobbet vid 02.30 (jodå firade in födelsedagen på jobbet) och då satt syster med pojkvänn i mitt släckta rum med en cupcake med ett ljus i och så hade de hängt ballonger i min lampa. Fina fina dom.
Fick sova några timmar innan familjen kom in och sjöng vid nio-ish, fick lite paket och sen fick jag vila en timme till innan det skulles fixas både det ena och det andra. Premiär på systemet givetvis, fixa min födelsedagspresent till mig själv och så köpa vinglas till kvällen. Hem och duscha och fixa innan släkten kom. Det bjöds på smörgåstårta och jordgubbstårta och vin, fantastiskt.
Sen vid sju-ish rullade vännerna in och vi körde på ballkong-häng (det blir lätt så under sommaren när man har en 10 meter lång ballkong) med vin och drinkar och efter ett tag åkte party-alias fram, kan vara det roligaste spelet i världen! När Loreén sjungit för Sverige så blev det utgångsdags för de flesta av oss.
I kön till Sommar! kommer världens sötaste Hussain och Lizette med blommor och paket (opraktiskt men vad gör det?), mina fina, fina vänner. Fick ta Hussains telefon också och de på jobbet som jobbade igårnatt sjöng för mig så fint i telefon. Så hela natten dansade jag med min blombukett i högsta hugg och omringad av nästan alla de vänner jag verkligen älskar ovillkorligt. Och så vann ju Sverige Eurovision också, det dansade vi lite extra för liksom!
Imorse vaknade jag väldigt obakis, sjukt hur det kan gå - lovar att jag drack mer igår än på personalfesten och dessutom shottade vi en del tequila igår vilket vi inte gjorde på personalfesten och ändå gick jag hem relativt nykter och utan hjälp imorse. Satte iallafall igång med att städa av min garderob så jag skulle få plats med alla mina "flytta-hemifrån-saker" där, kommer INTE ha brist på kaffekoppar eller vinglas det vill jag lova.
Andra saker jag fått är en GPS (roadtripen med Jessica är räddad, vi kommer hitta hem igen sen), klänning, bikini, presentkort, lotter, uggle-ljus-lyktor, underkläder smycken, godis, parfym, take-away-kaffe-mugg, bok, neccesär, blommor, vin, telefonhållare som man har på armen när man är ute och springer och så en ny telefon av mig själv. Säkert glömt något men är så glad, så glad! TACK alla mina älskade, jag finner inga ord! ♥
Nu ska jag smörja in min arma rygg (idag började skinnet jag brännde i veckan trilla av så nu börjar jag åtegå till mitt gamla bleka jag) sen sova för imorgonbitti tidigt, tidigt skall jag skjutsa mamma till jobbet så jag kan få ha bilen till jobbet imorgonkväll. Puss!

 

 

"I wish you were here with me tonight"

 

 

var min igen, bara inatt
håll mig nära en minut
bara känn mitt hjärta slå
ta min hand i din bara en sekund
säg att tiden läker alla sår
kyss mig en sista gång
be mig glömma dig
lova att du inte älskar mig längre
berätta att hon är vackrare än mig
berätta att hon förstår dig
berätta att du älskar henne nu
torka mina tårar
viska att det är OK
stryk min kind
håll mig nära
ljug
säg att du aldrig kommer glömma mig
säg att du har saknat mig
stryk mig över håret
viska att du aldrig menade att såra
lägg mig ner
håll om mig en sekund
andas i mitt hår
låt mig andas på din hals
tala om för mig att du måste gå
att du saknar henne
att du inte vill vara kvar
kyss min panna
säg förlåt
lämna mig
igen

"if I go crazy will you still call me superman?"

Igår spenderade vi dag två i rålis. Vi var där i över åtta timmar och pluggade, solade, pratade, åt jordgubbar, åt middag och drack lite vin. Fantastiskt, så fantastiskt att jag glömde bort mig själv och sa OK till att jobba extra idag när Hussain ringde. Damn it!
Trots att klockan bara är 8.00 så har jag hunnit med en del idag också. Min telefon flippade imorse vid 5.30 och larmet gick inte att stänga av, efter en timme orkade jag inte lyssna när de tre larmen som jag ställt innan 6.30 tjöt parallellt. Stängde in telefonen i tvättrummet och försökte få igång min gamla rosa Sony Ericson. Ingen bra start på dagen! Till slut fick jag igång den rosa och samtidigt fick pappa igång iPhonen, bra bra! Valde iPhonen trots opålitligheten, den rosa använde senast av X:et och jag hann på två minuter se att det fanns en hel del sms och bilder kvar på den, lite som att sticka nålar i sitt eget hjärta känndes det som och sådant undviker jag mer än gärna att utsätta mig själv för ..
Därefter har jag hunnit köra pappa till jobbet så jag kan ha bilen idag, har hunnit plocka ihop i mitt rum, fixat ett brev som ska till skolan, förbannat parkeringen här utanför, fickparkerat fast jag är sämst på saken och så nu tänker jag äta lite frukost innan jobbet. 10-15, vi har BSM idag det är därför jag måste jobba .. Sen kommer syster till jobbet så ska vi till Kista och göra lite ärenden innan vi ska åka och plocka upp pappa på jobbet och mamma på jobbet och vidare för att fira lille Felix 18 års dag.
Kommer vara död ikväll alltså! Men vad gör det, jag går i klänning och jag har världens finaste arbetskamrater och jag har bilen och jag ska på kalas ikväll. Fem av fem toasters! puss.

 

 

 

22 maj, 2012.

 

Dagen har spenderats i rålis med Sofia, anatomiböckerna och islatte (hatar kallt kaffe i vanliga fall).
Frukatnsvärt effektivt sätt att tentaplugga på, tiden gick fort och det kändes faktiskt som att det gick in.
Dock brännde jag sönder min högra halva, fick svänga förbi Apoteket under kvällen och köpa
skolskydd, aftersun och aloeveragel för 250kr, hemskt dyrt men jag tycker så hemskt synd om min hud.
I övrigt har jag haft tvättstuga imorse, dumt att göra sånt när man är trött, prioriterade att
slummra på soffan framför att gå ner och lägga in kläderna i torktummlaren så fick snällt använda
mitt rum som torkställ, hängde strumpor i lampan och linnen på TV:n och trosos på spegeln.
Funkade bra men inte helt OK. Var ute med Johanna under kvällen också och fotade ett
uppdrag till henne: silhuetter. Blev nöjda bägge två tror jag, har fått se fyra-fem bilder nu.
Och nu har jag smörjt in min stackars rygghalva och arm och håller alla tummar jag har
för att kunna somna, ska ju upp och plugga med Sofia hela dagen imorgon igen.
Då MED långärmat och halsduk och täckbyxor kanske. Ingen mer grillning för mig på ett tag.

 

 

 

"at the end of the tunnel, a reason to fight"

you never know how strong you are
until strong is the only choice you have

21 maj, 2012.

Samtidigt som jag nog är mitt lyckligaste jag på mycket länge så börjar jag känna mig mindre och mindre som människa och mer och mer som en robot. Vill hinna med så mycket som det bara går och helst ännu mer. Önskar jag vore superwoman, sooo bad!
Vill jobba, vara ledig och plugga samtidigt. Vilken fantastisk värld det vore om det gick till så. Nu för tiden jobbar jag för att slippa plugga, är ledig för att kunna plugga och ledig-ledig minns jag inte sist jag var.
I övrigt mår jag väldigt bra just nu. En smula sliten kanske, tröttheten tar över men morgondagens planer är tvättstuga, träning & en sväng förbi apoteket för inköp av vitaminer innan jag ska iväg och tentaplugga med Sofia. Så tröttheten skall vi nog snart få bukt på och ärligt talat är jag så inställd på att skriva omtenta så att stressen inte riktigt infinner sig som den borde inför den här tentan. Mitt motto these days är: det löser sig. Bra eller dåligt vet jag inte men ärligt talat så finns inte energin att få panik på riktigt just nu. Jag gör mitt bästa och så har jag roligt på vägen och så tror jag på att det löser sig, även om det kanske tar lite extra tid, men det löser sig!
Prio ett är att få bukt med tröttheten. Vitamin-shopping och rikligt med D-vitamin intag skall morgondagen få lösa innan ett par dagars intensivt tentaplugg skall tas tag i. Men först några timmar sömn, det kanske också rådet lite bot på påsarna under ögonen - kanske. ♥

 

 

19 maj, 2012.

En smula solsting! Suttit ute på altan och pysslat med barnen hela eftermiddagen. Byggt om skokartonger till hus, glitterlim är en fantastisk uppfinning! Två barn blev tre också, halvknepigt att förklara för en tvååring att jag inte var mamma då fråga hon om jag var mormor istället ..
Nu har jag nyss utfodrat barnen, vi bakade pizza - inte helt oproblematiskt med två barn runt fötterna. Snart ska de få lördagsgodis och sedan blir det sängen för dem. Då ska jag plocka fram anatomiböckerna och datorn och ha lördagsmys på en students vis. Har bilen idag också så jag kommer hem snabbt inatt, imorgon ska jag upp och jobba heldag nämligen. Halvtungt men har semester 7 dagar sen :)

"jag saknar dig mindre och mindre"


jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om
..


"jag kom just från en annan galax"

Nyss hemkommen från en relativt nykter skiva, känner inte för en favorit i repris på en gång.
Lagom känndes bäst idag. Delade meningar om vad tanken med mina stenar och glitterklänning var,
men det blev bra tycker jag. Min tanke var iallafall "jag kom just från: en annan galax".
Skivan var Anki och Sofies men som om inte det vore nog att de var där så
dök lite folk från jobbet upp och dansade helt spontant. The more the better.
Helt godkänd kväll. Nu ska jag se om jag kan plocka bort stenarna utan att
dra med mig ögonen innan jag ska krypa ner och sova. Puss på er.

 

 

 

 


 

update. 05.23

varför sova när skype finns?
stupid girl, kommer aldrig någonsin komma upp idag ..

 

16 maj, 2012.

Idag blev dagen efter, kom inte upp ur sängen imorse! Vaknade inte ordentligt förens vid halv ett efter att Jessica hotat med både det ena och det andra. Var uppe ur sängen vid 13.05 och tog bussen vid 13.19, snabb tjej. Första stoppet blev posten i Business Park för att hämta ut körkortet som kommit nu. Andra stoppet blev Subway för att fira körkortets ankomst, för att berätta om personalfesten och för att väcka lite minnen från gymnasiet. Vi hann med Åhléns och Ica Maxi innan vi lämnade vårt älskade Sundbyberg för Solna Centrum i jakt på kroppsglitter till kvällens skiva. Hittade inget så fick köpa kroppslim och små stenar, blir nog minst lika bra.
Skön dagen efter dagen efter med Jessica helt enkelt. Plugget har försummats men jag jobbar bra under stress så det löser sig nog det också. Nu ska jag hoppa in i en dusch och förbereda kvällens outfit så att det bara är att fräsha till sig och hoppa i kläderna och limma på stenar när jag kommer hem från jobbet ikväll. Lite stressigt men det löser sig nog det också.



15 maj, 2012.

Idag har jag som sagt var inte alls mått som jag förtjänat. När jag var vaken mellan 8-9 imorse hade jag svårt att koppla hur jag kunde vakna hemma när jag somnade på båten men det klarnade när jag vaknade vid 12 igen så .. ingen större fara. Dock inte alls avundsjuk på dem som jobbade idag, var förbi en sväng på kvällen och de både såg ut att vara och var en smula slitna. Ska bli kul att jobba imorgon så man får veta ännu mer av vad som hände!
Kände också att tålamoden tröt en smula när jag var barnvakt ikväll. 2 åringen slutade inte prata när hon skulle sova "min hand, alla min hand hihihi" och så viftade hon med armarna. Även seminariumet får dåligt betyg idag, mest för att det kändes sjukt överflödigt när det ändå går för snabbt för att kunna anteckna och är dåligt med respons från läraren. Nu är sista obligatoriska momentet i anatomikursen avklarat iallafall och jag kan lägga all energi på att klara av tentan som är om dryga två veckor. Känns som energi är en bristvara i min vardag så jag hoppas veckorna går fort och att ett mirakel sker, I do belive in fairys I do I do I do I do.
Ska väll försöka avrunda mig själv nu. Imorgon blir det fest igen, studentskiva direkt efter jobbet. Så jag ska ta bilen till jobbet, för att jag kan. Fantastiskt. Men innan både jobb, bil och skiva så skall här sättas igång med tentaplugg på riktigt. Sweet dreams.


 

"we should get lost somewhere"


I'm proud of my heart.
It's been played,
stabbed,
cheated,
burned and broken;
but somehow
still works.

McD Rissne ♥

Personalfest! Fantastiskt hur fina människor jag lärt känna det här året.
Vi var på en båt i Slussen med två andra restauranger.
Trots att jag lyckades med den värsta snefyllan i mitt snart 20 åriga liv så måste jag
säga att kvällen hamnar på topp tre utan tvekan, topp två till och med tror jag.
Mina finaste tog hand om mig och ringde efter skjuts till mig när jag mådde som
värst och imorse när jag vaknade mådde jag inte alls som jag förtjänade.
Toppen! Sett en del bilder nu under dagen som inte är helt OK och även haft
ett långt telefonsamtal med H och fått en hel del luckor ifyllda.
Det enda jag ångrara lite var att jag blandade så, drack öl, rött och vitt vin, cider och
whiskey. Och enda anledningen till att jag ångrar det är att jag kunde stannat mycket
längre om jag inte blivit så förbannat full. Men vad gör det om tusen år, vi kör snart igen.


image description

Fina fina Rissnefolk ♥
(behärskar uppenbarligen inte det där med att blinka med ett öga på fyllan heller)

13 maj, 2012.

Superwoman! Förra fredagen skrev jag körkortsteoriprovet och blev godkänd! Igår körde jag upp och blev godkänd. JAG HAR KÖRKORT NU! Har inte riktigt hunnit smälta det ännu men igår efter jobbet så körde jag till Kista och sådär och ikväll ska jag skjutsa Johanna till Skogås.
I övrigt har helgen varit lite mycket, jobbade två heldagar torsdag-fredag, körde upp i går och sen jobbade jag eftermiddag, körde bil och sen gick luften helt ur mig! Började göra iordning mig för utgång men färdigsminkad och i pyjamas kände jag att jag inte orkade längre så det blev lite tv-spel med syster och Sofie och sova tidigt.
Imorse vaknade jag runt 10.00. Kände på en gång att jag hade en riktig ful-dag, är helt slut som människa efter en veckas nerver inför uppkörning, förkylningen från helvetet (som inte gett med sig ännu), pollen, plugg och jobb. Men lyckades plugga en liten stund innan det blev en sväng in till stan för att byta storlek på en jättefin ring jag fick från familjen som grattis till körkortet igår. Införskaffade mig lite nytt i garderoben också. Och nu sitter jag och försker mig på att adoeoba med Sofia som sitter i en bil upp till Norrland, går så där med det mobila bredbandet men det får lov att funka. Sen ska vi börja röra oss mot bilen så vi kommer iväg till Skogås, ska plocka upp Jessica på vägen också.

 

 

"I could pretend and you would never know"



"when I say I miss you it doesn't mean I'll never get over you,
it means I was hoping I never would have to
"



10 maj, 2012.

Dagens +
- fick jobba med massa fint folk jag träffar allt för sällan numera
- fick nya kläder utan målarfärg på
- fick byta morgondagens nattpass mot 10-19 istället
- fick insider information om personalfesten
- finbesök x2 på jobbet
- hann med bussen 12 minuter efter jag slutade
- insåg att jag ligger i helt OK fas med pluggandet
- ska få pannkakor till middag

Dagens -
- nu när förkylningen börjar lugna sig blir pollen värre
- det är lite för kallt för att vara 10:e maj
- H blev ledsen på mig för att jag inte jobbar med honom imorgon natt

 

Helt OK dag med andra ord. Fler + än - är alltid bra! Dock är sista minuset lite starkare än de andra så måste försöka hitta på något bra så han blir glad igen. Annars flyter det på bra nu. Kvällen skall spenderas med bilkörning och förberedelser inför seminariumet på Tisdag då mitt schema för helgen + Måndag är något pressat. Sova i tid också, imorgon bitti 7.10 har jag körlektion innan jag ska vidare för jobb 10-19 liksom. Med vad gör det när det är fredag liksom ♥

"this is where the chapter ends"

Mest varit förkyld idag. Städat lite, tvättat lite och suttit ner fruktansvärt mycket.
Välbehövligt då kvällen spenderades stående på ett iskallt Råsunda. Vet inte riktigt vad de pysslade med på planen för fotboll vill jag då inte kalla det. Vi hamnade dessutom långt ut åt höger, nästan för långt. Skyller på att vi fick leta efter Köhl i en halvtimme innan vi kunde gå in, intressant det där att tre av fyra är uppväxta i Solna (tillsammans dessutom) men det var Elin (som typ aldrig varit i Solna) som tillslut kunde lokalisera Köhl. Fint sällskap och lite livräddning, en snubbe framför oss blev så glad när AIK:s mål äntligen kom att han blev självmordsbenägen och skulle upp på kanten himla tur vi fick tag i honom, gjorde kvällen värd trots iskyla och dålig fotboll. Annars var det lite sorgligt, tycker det är så jävla onödigt att riva Råsunda dels för att den ju faktiskt är rätt snygg och dels för att jag kommer få fortsätta leva i misär om det ska fortsättas byggas tvärbana OCH rivas stadio 300m från mig - sen lär de ju inte asfaltera där utan bygga ännu mera (och när jag blir stor och mina barn ska gå på AIK:s derbyn, ska de aldrig få gå på Råsunda va!?) .. Lagom sugen på att flytta, typ vart som helst utom Gotland, vilket det tyvärr lutar mest år these days. Blev föresten lite irriterad när jag skulle gå hem från Råsunda och vakterna tycker att jag kan gå till Näckrosen och åka T-bana till Solna Centrum - hallå jag bor där typ tre minuter från vart han stoppade mig .. No way sa jag och gick vidare.
Nu ska jag plocka iordning inför denna veckas pappersarbete och checka av lite saker i kalenderd. Såg precis att jag numera har klarat av 60% av anatomikursen + att jag klarade gårdagens tenta. Unbe-fucking-leavable. Upp om sex timmar för en dubbelkörlektion 7.05-8.45, fråga inte varför jag tycker det var en bra tid att boka kommer väll somna framför ratten ..
Nej. Dricka ett glas hostmedicin och hoppas på ett kvickt besök av John Blund!

 

 

 

 

someday, the pain will be useful

"I like drinking coffeé alone and reading alone. I like riding the bus alone and walking home alone. It gives me time to think and set my mind free. I like eating alone and listening to music alone ..

But when I see a mother with her child, a girl with her lover, or a friend laughing with their best friend, I realize that even though I like being alone, I don't fancy being alone. The sky is beauiful, but the people are sad. I just need someone who won't run away." - unknown

7 maj, 2012.

Förkylningen från helvetet har sammanfallit finfint med min första säsong som pollen-allergiker. Var på fullaste allvar rädd för att somna inatt, andningen är det si och så med just nu och näsan rinner oavbrutet. Hostar dessutom så att jag får kväljningar vilket skulle kunna resultera i en lagom obehaglig situation i kombination med utebliven andning.
Sömnen uteblev med andra ord rätt mycket inatt, ett par timmar sov jag på sin höjd. På det har jag suttit i skolan och haft fem timmars grupptenta + två timmars KTC med blodtrycksmätning och pulsräkning. Min vilopuls (alltså pulsen efter att jag suttit still helt tyst i mer än 5 minuter) låg på 86 slag/min den brukar ligga på max 60 slag/min så det står ju inte helt rätt till i mig just nu ..
Bara klagar och klagar men alltså jag är så trött på att ingen bara kan få vara helt bra någon gång. Vill orka hänga med i allt som händer och inte känna mig utmattad av att gå till centrum för att köpa mjök. Vill orka plugga åtta timmar för att sen gå ut och dansa en kväll och ändå orka gå upp lagom dagen därpå. Känner mig gammal och grå och sliten och jag skyller allt på dessa jävla påhitt och förkylningar och pollen.
Nu ska jag dricka en kopp hostmedicin och spraya slut på nässprayen och imorgon skall jag vakna med en puls på max 65 slag/min och känna mig fräsch och pigg och glad .. eller!?

 

 

fint sovsällskap har jag åtminstone ♥

"du sa du behövde tid, du hade tid"

jag saknar.

5 maj, 2012.

Imorse glömde jag att ta mitt pollen-piller så hela dagen har upplevts som i dimma. Hostat ut hjärnan och ögonen har runnit ikapp med nosen. Visst var det väll trevligt hos mormor & morfar, men jag kan inte säga att jag var speciellt närvarande. Bästa var mormors present från oss, Zlatans bok!
Har också avundats Johanna för att hon hittat Mr.Perfect. De firar en månad ihop idag, för det här gången, och jösses vad gullig han är. Dom är så fina och en dag skall ska jag kasta russin på deras bröllop, ååh. Orättvist att jag bara hittar knäppisar eller gifta män ..
Nu har jag fått mitt piller och hostan är OK men ögonen och nosen är inte riktigt där ännu. Lagom kul när hjärnan bör vara sylvass och mer mottaglig än någonsin. Tentaplugg en Lördag ♥ och så hela dagen imorgon men då får jag finsällskap och kan dessutom ha pluggpauser och titta på folk som är ute och söndagsprommenerar i stan. Någon timme till ikväll sen får det bli resten imorgon och så får tentan lov att gå bra på Måndag. Det kommer den göra mest för att den måste liksom.
Ska återgå till böcker och papper och Melissa Horn nu. (herrejösses vad svårt det är att läsa OCH skriva när ögonen läcker) ..

 

 

"jag vet precis vad du känner, fast du aldrig sagt ett ord"

"Du ville prata här om dagen och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände vi som skrattade nyss.
Nu tror du säkert att jag hoppas på nåt som aldrig ska bli av,
men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav.
Och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig.
Och jag kan inte skilja på om jag vill va med dig.
Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig.
Och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig.
Men du om någ borde förstå att man inte gör såhär mig mig."

"we found love in a hopeless place"

Ett par km kö var det till Sommar! igår. Inte OK när det regnar, blåser och inte är sommarvärme. En timma, två lyktstolpar och en bäver senare gav vi upp. Inte värt att stå där med en Metro (Nicole är rätt uppfinningsrik) över huvudet och huttra när vi har hela sommaren på oss att gå dit.
Kvällen spenderades istället med billig öl på Treat tills vi skulle möta upp resten. Resten av natten spenderades på söder med lite för dyra drinkar och väldigt suspekt musik (med andra ord behövdes de dyra drinkarna för att kunna uppskatta musiken, så resonerade jag åtminstonde när jag såg minneslappen i min plånbok imorse). På hemvägen lyckades även Köhl och jag med de omöjliga, vi sprang från röda linjen till blåa linjen på under 1 minut - vilket var rätt ovärt egentligen eftersom tuben ändå var sen (som fröken så fint uttryckte det "nu flashade jag hela bröstet helt i onödan").
Är inte helt säker på när jag kom hem inatt (hoppas att vi gick strax efter sista bilden togs, but no high hopes) men är rätt stolt över mig själv ändå som vaknade rätt utvilad vid 10.00 imorse. Så nu sitter jag här med ansiktsmask och vatten och borde göra både det ena och det andra. För det första duscha, ska åka och fira söta lilla mormors födelsedags snart. För det andra borde jag plugga till tentan på måndag. För det trejde tror jag att min garderob exploderade igår för det ligger kläder över-jävla-allt så städning är också ett borde. Men SÅ pigg och utvilad känner jag mig inte ännu, en dusch på sin höjd resten löser vi senare ..

 

 

 

 

4 maj, 2012.

Fredagsmys-brunch med Jessica på Waynes. Hade ärenden inne i stan tidigt imorse så passade på att väcka fröken så vi kunde ses, säkert två veckor sen sist. En mindre katastrof med andra ord.
Spenderade några timmar med brunch och mycket kaffe innan vi tog oss vidare för införskaffning av piercing, min navel har krånglat i ett par månader nu så fixade en ny hel stav. Sen styrde vi stegen mot ett inomhuscentrum, blåste bort i rusket idag.
Kom hem strax efter 15.00 och tog en powernap. Mitt system är inte vant vid att gå upp innan 06.00 på morgonen. Nu är jag pigg (?) och glad igen, fått i mig lite mat och försöker hitta en passande outfit för kvällen. Vi är några stycken som ska kriga med att stå ut på Sommar i detta väder, knappt 10 grader mäter termometern men .. Kommer bli en kylig kväll och säkerligen förkylt imrogon men vad gör det om hundra år? Har Sommar sommar-premiär så är det bara att gå, faktiskt. Självklart är jag ute i sista sekunden också, ska möta upp hälften om 45 minuter och här sitter jag i nylonisar och dagens linne. Jag är kaos, dom har så rätt på jobbet jag är ju faktiskt rätt kaos i mig själv ..

 

 

 

kaffe & surdegstoast med fetaost och kyckling, fredagen kunde ju börjat sämre ♥

 

"fight the fight alone when the world is full of victims"

 

 

"love was never ours, your love was always hers"

2 maj, 2012.

En hemskt sliten tjej var det som traskade mot körskolan imorse. Det gick jättebra men det var nog mer tur än skicklighet just denna morgon. Pluggade ett par timmar innan jag helt gav upp, fuskade mig genom hela eftermiddagen. Kaffe på en uteservering i Sumpan med mycket fin vän följt av en sväng på gågatan i jakt på bebiskläder, det ska bli så mysigt med en bebis i vinter.
Därefter en promenad till pappas jobb för att skriva ut ansökan om byte av studieort samt skriva ut biljetten till på Tisdag. Övningskörning till farfar och Yvonne för att hjälpa dem med datorn och sen vidare till Kista för att följa med lillebror till Game. Slocknade rätt omgående när jag kom hem och vaknade superpigg för någon timme sen. Greeeeat. Ska göra lite körkortstester och svara på lite mail innan jag ska försöka somna om. Har en liten räkning som skall betalas också tror jag minsan. Sen måste jag sova, måste skrica 10 FAS tester till körkort imorgon 700 FRÅGOR (!), har körlektion, måste bli klar med studieguiden endokrinologi samt skall det hinnas med torsdagsmys med mina älsklingstrollungar! ♥ kanske ska man försöka sitta i solen en stund också, känner mig hemskt genomskinlig ..

 

 

"what doesn't kill you makes you stronger"

Känner mig mer eller mindre som en tickande bomb. Snart tar energin och tålamodet slut och då fallererat allt. Förlorat alldeles för mycket sömn de senaste dagarna och på det leverar pollen rejält vilket resluterar i pillerknaprande som i sin tur resluterar i att tröttheten blir ännu tyngre att vara vaken med.
Hade ett riktigt hårt dygn söndag-måndag. Fick jobba över till 01.30 på söndagen för att stiga upp strax efter 6.00 på måndagen för färd mot Flemingsberg och en heldag med KTC för att direkt åka tillbaka till jobbet där jag åter igen fick jobba över till 01.30 och på det gick inga nattbussar (valborg är ett jävla påhitt vill jag lova) så det tog över en timme att åka hem.
Allt går åt andra hållet för mig nu, inte med mig utan mot mig liksom. Den stressigaste våren i mitt liv och jag envisas med att tro att jag är någon form av superwoman och bokar upp 1000 saker utöver det jag måste göra. Tror allt det bor en liten masochist i mig. Nu sittar jag uppe halva natten igen och skriver fas-tester inför körkortsprov om någon månad, det är olika tester alla på 70 frågor, och jag lyckas få 61/70 på alla tester (skrivit 7 st nu) det är sanslöst och hemskt frustrerande.
Lever lite i motvind nu men vad gör det när sommaren än på väg egentligen? Får kämpa med att överleva sista månaden med allt nu innan välförtjänt skolavslut i Juni och lite semester senare i sommar. Bara tanken på att bara ha jobbet att tänka på känns som semester i sig, minns inte hur jag kunde klaga när jag bara jobbade hela hösten - måste ha varit dödsskönt.
Nej. Körlektion 9.05 så Pernehagen måste sova nu, annars kommer fröken med största sannolikhet snubbla på påsarna under ögonen på vägen till körskolan. Nighty-nighty.

 

 

 

image description

 

 

"the time of our lives"


The hardest part is when you know all of these years when we were here are ending but I'll always
remember. We have had the time of our lifes and now the page is turned, the stories we will write.
We have had the time of our lives and I will not forget the faces left behind. It's hard to walk away
from the best of days but if it has to end I'm glad you have been my friend, in the time of our lives.



RSS 2.0