"pretty little liars!"

Jag är jättedålig på att vara ledig, blir så hemskt rastlös och omotiverad till saker och ting. En dag går bra, igår hade jag massor att göra men så kom idag och så kom regnet och så blev jag med ens väldigt seg. Har flyttat in i mina mjukiskläder. Mest stannat inne och undvikit att bli blöt, en kort sväng till centrum med syster och så hade jag förståss tvättstugan imorse. Liksom varit nöjd med att hålla mig för mig själv och bara vara, not my coup of tea - egentligen.
Nyss pratade jag med H, han kör natt så han var på jobbet, kände med ens att jag redan saknar dem en smula och då är det på sin höjd 72 timmar sen jag träffade de flesta av dem senast - så jag satt här och hälsade till folk som om jag inte träffat dem på år och dar. Som sagt var jag är väldigt dålig på att vara ledig. Imorgon blir nog bra iallafall, då har jag planer för nästan hela dagen så då ska det väll gå bra att sysselsätta sig, längtar till min kalender kommer så jag får struktur.
Nu ska jag iallfall ta mitt täcke (utan påslakan, för hur lite jag än har att göra så städar jag inte eller fixar med min nytvättade tvätt - måste flytta hemifrån snart så jag får lite krav på mig själv om att växa upp) och lägga mig i soffan och titta på mitt älskade, läskiga Pretty Little Liars. Är så rädd hela tiden men det så bra att jag får rysningar i hela ryggraden när jag ser på det, riktig hatkärlek det där!
 

30 augusti, 2012.

Dagen plan var att få ut så mycket som möjligt av dagen. Planen sprack i samma sekund som jag vägrade lyfta huvudet från kudden när väckarklockan ringde imorse. Snoozade fram till 12.00 innan jag panikduschade och halvflög ner till bussen. Åkte till Sollentuna och hängde med finaste Mathilda, köpte en poncho och nytt telefon-skydd och så catchade vi upp. 
Strax efter tre kom H och hämtade mig (blivit så stört bortskämd med skjuts hit och skjuts dit, skärpning på mig) och så satt vi bilköer i nästan en timme, fantastiskt. Han droppade mig i sumpan där jag mötte upp Jessica och vandrade i någon timme innan jag begav mig hem till småtrollen för torsdagsmys. Befarar såhär i efterhand att jag kommer drabbas av höstblåsor men om så är fallet, bring them on jag överlever nog.
Åkte hem bara för att hämta bilen och åka hem till Jessica, vi kollade lite resor, svammlade en del och sen åkte vi förbi jobbet för att lämna min laddare till H. Mötte upp bror min på Statoil för inköp av drickyoughurt till syster min och sen vidare hem. Har typ hunnit plocka iordning allt som skall tvättas imorgon och så har jag sett repriserna av hela veckans "halv åtta hos mig". H slutade jobba nyss så han är väll på väg hit skulle jag tro, annars vet jag inte riktigt vad jag har att berätta.
Måste verkligen sova snart, ögonen går i kors nu. ♥



"we've come this far, we both have the scars"

Laughing like we're crazy, nothing mattered nothing faced me.
We were younger then so much younger then.
Everything seems rotten through the eyes of the forgotten.
We were dumber then so much dumber then.
Well have I judged a book by how it's bound, am I lost or am I found.
Come back from the dead, you've been inside your head for too long.
Find the places that scare you, come on I dare you.
Are you with me, are you with me now?

"de tröttaste ögonen i hela världen"

Varför sova när man kan vara vaken? Egentligen är jag trött men min kropp tycker den har sovit färdigt. Var så trött efter jobbet att jag typ somnade i mina jobb-byxor ovanpå täcket när jag kom hem. Sov ett par timmar, blev väckt av att H ringde, pratade med honom någon timme, vred och vände på mig någon timme och nu är jag rätt klarvaken.
Haft rätt intensivt på jobbet nu, haft en ledig dag av 13 dagar. Inte för att det gör mig någonting, mår hemskt bra med allt för tillfället. De senaste två dagarna har jag dock haft en utbildning på jobbet och det går inte. Första gången jag kännt för att verkligen ge upp och då har jag ändå utbildat en hel del folk på sistonde. Det har verkligen tagit på krafterna även om jag bara haft henne tre timmar varje dag så har hela mitt pass blivit fucked-up, tidig rast, oväntade ruscher och personalbrist och så stackars utbildningen på det.
Efter jobbet fick jag ett riktigt lyx-problem, pappa dök upp utanför jobbet ungefär samtidigt som H ringde och frågade om han skulle komma och hämta mig. Jag valde pappa! Upplands Väsby ligger långt borta och jag behövde komma hem fort, skulle träffat Fanny men hon börjar så tidigt imorgon så det kändes dumt att hon skulle komma hit bara för sovandets skull (jag menar jag sover ju ändå inte). Vi ska ses till helgen i stället, när båda kan vara vakna.
Nu när jag ändå är vaken borde jag städa mitt rum, det är kaos på riktigt. Tror ärligt talat aldrig det sett värre ut än det gör nu, jag ser på fullaste allvar inte mitt golv längre. Får lösa det imorgon, även om huvudet är klarvaket så är kroppen seg som gummi. Ska väll sätta på någon film och hoppas huvudet tröttnar, inga större förhoppningar dock. Lär väll få gå runt som i trans imorgon på grund av sömnbrist, men vad gör det har en ledig dag. Ska luncha med finfin vän, torsdagsmysa med småtroll, kurera sjuk vän och träffa H mitt i natten. Blir bra, mycket bra!


 

"goodmorning sunshine"

Lycklig. Gillar det lite kyligare vädret som tillåter skinnjacka.
Gillar att hjärtat slår en smula oregelbundet.
Älskar mina fina vänner.
Ja, allt känns bara så bra nu, på det kör vi ett 11-20 pass på jobbet idag igen
och förhoppningsvis sovsällskap inatt. Love it!


"någon som hjälper en att flyga när man glömt hur man gör"

Sliten tjej. Kom hem vid tre tiden inatt och tittade på film med lillebror till kanske fem innan jag somnade, på soffan givetvis. Roadtrippade till Upplands Väsby igårkväll, när GPS-tanten säger "fortsätt 18 kilometer på denna väg" när jag redan kört typ 10 på E18 ville jag bara vända och åka hem till Jessica typ. Det blev en trevlig kväll hur som haver, förutom de 18 kilometrarna hem mitt i natten - men hellre det än att behöva gå upp 05.00 för att åka hem det hade varit ännu mer ovärt hatar att vakna bara för att gå upp liksom.
Idag känns livet lite halvdant. Lillasyster är inne på operation, mitt hår är väldigt smutsigt och jag vaknade för sent för att tvätta det innan jobbet, insåg för et stund sen att jag glömt min nessecär på jobbet - all inclusive har inte ens en tandborste hemma (tuggade tandkräm i typ en kvart nyss). Förutom det så är det väll OK. Ska jobba 15-00 idag, med fint folk och inlånad personal kan bli intressant. Nää. Om man skulle börja rulla mot jobbet så man hinner borsta tänderna och kanske dutta på lite rouge så man inte ser så död ut. Puss.


 

26 augusti, 2012.

Konfirmation suger. Mina framtida barn skall leva i synd, gå i mina fotspår liksom.
Utöver konfirmationen har jag hunnit med ett 21-06 pass på jobbet med fint folk. Klarade mig tack vare den dryga litern redbull jag inhalerade. Catchat-up med gammal vän. 25års och hejdå fest för min fina Visby-mamma. Häng med min bror from another mor. Ett kort jobbpass idag som jag kom för sent till (fy mig) vaknade 12.00 när jag egentligen skulle stämpla in, tur det var lugnt just de tjugo minuter det tog mig att ruscha till jobbet.
Nu på kvällen har jag övningskört vår nya bil, den med automatlåda - himla kul. Ätit vegetariska vårrullar och halvsovit en stund. Nu blir det roadtrip med gammla bilen, ska träffa min fina en stund. Puss.


                      tagen i kyrkan under konfirmationen, fysatan vad trist det var!
 
 
 
 

25 augusti, 2012.

Inatt har testosteronet flödat vill jag lova. Kom på mig själv med att informera Burak om att man kunde se en tjejs trosor, då har det gått för långt. Men det blir lätt så när man är ensam tjej för länge ..
Igår hann jag med fredagsmys med Jessica innan jobbet. Vi åt middag och tittade på film. Tänkte att det var lagom ansträngande, tji fick jag. Satt nästan och grät på min rast vid 23.00, stackars H fick bara höra klagomål i en timme och jag svepte två redbull och en stor kaffe, var så trött då och visste att det liksom var sju timmar kvar sen. Därefter har jag som sagt var levt i en testosteron-bubbla med mina pojkar. Blivit pikad på i sex timmar, folk vet tydligen mer om mitt kärleksliv än jag själv, och så har jag gått runt och sjungit på Grease-låtar.
Stämplade ut 06.00, shottade espresso med Atif och körde honom till tunnelbanan på vägen hem. Nu har jag precis krupit ner i sängen och satt på Mysteriet På Greveholm, ska försöka sova några timmar. Ska nämligen iväg på konfirmation och 25års fest sen om typ fem timmar. Fantastiskt! Ska försöka träffa H också och åka förbi jobbet och hämta hem glömmd laddare. Men först sova lite så jag inte somnar i kyrkan, vore hemskt pinsamt! Puss.



24 augusti, 2012.

Lite omotiverad, to be conntinued ..

"jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv"


det tog allt för många år för mig
att äntligen bli fri
det har slitit mig itu
det fanns ingen bara du
men jag är lyckligare nu
 
 

20 augusti, 2012.

Känner mig bra idag, allt känns bra idag.
Jobbade med fint folk, 8 timmar gick så himla fort. Finaste H kom och hämtade mig efter jobbet, vi var ledig samtidigt mer än tjugo minuter för en gångs skull typ. Fick pannkakort till middag. Lyckades fixa tvättstugetid ikväll och fick ett ryck och städade iordning mitt rum. Har anmält studieavbrott till CSN och skickat efter blankett om studieavbrott som skall in till skolan.
Nu ska jag bara hämta tvätten, bädda sängen och duscha innan jag går och lägger mig. Ska upp tidigt imorgon för att köra mama&papa till jobben och därefter skall jag åka till Ella's jobb för att få tillbaka GPS:en och så. Hem och vila en stund innan lunch med fin vän och därefter blir det ett nattpass.
Tycker det går bra nu, allt liksom. ♥

"those three word are said to much just not enough"

Min helg har spenderats på jobbet och med Jessica. Fredagsnatten var lugn, stämplade ut i tid men kände inte för att åka hem så körde hem Zohaib, hängde med Jessica och plockade upp smått berusade småsyskon på vägen hem vid fyra snåret.
Lördagsnatten var inte riktigt lika lugn. Stämplade in 15.00 och ut 01.45. Fastan bröts och det har tydligen missats helt så att vi var smått underbemannade. Hade nog behövts till 05.00 egentligen men skulle börja jobba 14.00 idag så var illa tvungen att åka hem och sova lite.
9.30 ringer biträdande restaurangchefen och väcker mig. Det var kaos på jobbet, så jag kliver snällt upp och jobbar 11.00-19.00 idag. Vi har haft organiserat kaos, tycker jag skött dagen på ett ypperligt vis! Såklart jag är lite mör i kroppen men vem är inte det efter ett par intensiva jobbdagar?
Men jag klagar faktiskt inte. Jag gillar det. Gjort fyra pass och har tre pass kvar nu innan jag har en dags ledighet så det är inte så farligt. Imorgon börjar jag 10.00 så får vi väll se när jag får sluta, schemat säger 15.00 men jag tror inte på schemat, därefter ska jag iallafall träffa H och sådär.
Nu ska jag återgå till Pretty Little Liars och dreggla mig till sömns över Tobey, love him. ♥



"jag vet precis vad du känner, fast du aldrig sagt ett ord"

Igår blev förståss inte alls som planerat. Fastnade i en tunnel för att skydda mig själv mot regnet, det gjorde ont så mycket regnade det. Fick träffa Jessica på hemmaplan innan vi åkte mot vårat älskade Sundbyberg och mina älskade småtroll. Väl hos småtrollen ringer de från jobbet och frågar om jag inte kan hjälpa till några timmar under natten, varför säga nej när man kan säga ja? Tänker att 22.30 bör jag hinna i god tid till. Självklart kommer småtrollens föräldrar hem senare än vanligt, missar bussen och får power-walka hem (notera power!) för att hinna hämta bilen och tanka innan jag får snigla mig till jobbet och har typ 15 minuter på mig att byta om och fixa och dona. Jobbade till 03.30 ungefär så det var inte så farligt men stressig kväll alltså.
Somnade förståss inte när jag kom hem, låg vaken till 05.30 typ och blev väckt strax efter 07.00 för att köra mamma och pappa till jobben. Kom hem, kunde inte somna om förens typ 9.00 och 11.00 ringer det på dörren (fråga inte hur hon kom in, vi har inte ens portkod vi har porttelefon och nyckelbricka) och där står min älskade Fanny. Vi åkte och köpte bär och youghurt och kaffe och hade mys-frukost/lunch i soffan. Älskade! Nu åkte hon nyss och för mig är det alldeles strax dags att åka mot jobbet. Utvilad eller inte, jobba ska jag göra tio härliga timmar. Det blir nog bra, sova kan jag göra i ett annat liv! Peace.


"tonight we were young"



 

16 augusti, 2012.

Arg. På telefonen. Den tar inte emot mail, skickar inte mail, vidarekopplar alla inkommande samtal till telefonsvareren och tar ungefär en timme på sig att skicka sms. Hemskt frustrerande.
Annars finns inte mycket att klaga på. Sovmorgon och allsång på skansen-repris. Helt OK. Sov inte så bra inatt, kom hem vid 01.00 någonting, myskväll på stockholms filmfestival med Jenny&Co - äcklig film, fint folk. Sprang på Tobias också ♥ När jag kom hem kikade jag givetvis på Pretty Little Liars (börjat strunta i att det ger mig mardrömmar) till kanske 05.00. Inte OK men så OK.
Så lite sliten är jag väll kanske men vafan. Nu går min buss om 9 minuter, skall åka och hämta hem Jessica från jobbet och ha lite bro-time innan det är dags för mig att åka till småtrollen för torsdagsmys. Sen ska jag väll ägna kvällen åt att plocka ihop mitt rum och försöka reparera telefon-fanskapet. Toppen!


 "happy to lay here
just happy to be here
I'm happy to know you
please leave your taste on my tounge
mess up my bed with me
kick of the covers
I'm waiting"

"you don't know you're beautiful"

Lediga dagar är helt OK. Uppe tidigt för att köra mamma till jobbet, hem och släpa ut och täcke och kudde till soffan för att sova ett litet tag till. Lång dusch med alla möjliga schampoon och krämer för att vakna till liv innan det blev en sväng på stan med syster. Råkade få med mig en kofta, ett linne och en hel serie med nya rengöringsprodukter hem. Lagade min paradrätt (kommer bli så tjock av all pasta jag kommer trycka i mig i framtiden) pasta&pesto till middag. H kom förbi någon timme efter jobbet och efter det så har vi legat i soffan och tittat på de första avsnitten av Pretty Little Liars hela kvällen (som om jag någonsin kommer våga titta på det ensam, himla obehaglig serie). Helt OK dag liksom, hade jag bara haft lite motivation att gå ut och gå en sväng hade det varit snudd på perfekt liksom. Det får bli morgondagens mission helt enkelt, hoppas på promenad med bästaste vännen innan det är dags för en jobbkväll i byggkaoset med min älskade Rissne-familj.


"the heart has reasons that reasons can not know"

När hjärtat slår ett extra slag och förståndet säger att det är fel.
Under all den tid jag har gått och vägrat släppa taget har känslorna inte funnits alls,
inte för någon eller något. Envisheten har varit det enda som fått mig att krampaktigt
hålla glöden vid liv. För kärleken dog egentligen långt innan förhållandet gjorde.
Nu när hjärtat bestämt sig för att det är dags att slå igen ställer jag mig i
försvarsposition med detsamma, ingen ska få rubba mig nu när jag äntligen står upp rakt igen.
Så jag sa det. Att vi var fel, allt var fel, 20 år och 29 år är för stor skillnad, att ha varit
gift och att knappt kunnat ha ett sunt förhållande är för olika erfarenheter och
att ha barn och att sitta barnvakt är så långt ifrån varandra man kan komma. Sen ångrade jag mig.
För saken är den att jag någonstans insåg att jag ändå inte kommer ha en framtid med honom.
Det är det för komplicerat för, det vet vi, men just nu mår jag så himla bra i hans sällskap.
Han mår bra med mig och ser rakt igenom muren jag försökt hålla fast vid.
När hans läppar nuddar mina eller när telefonen plingar till och hans namn dyker upp
går det en så stört skön ilning genom hela kroppen och jag tycker jag är värd det. 
Knäsvag är något jag inte riktigt förstått mig på förens nu.
Vi vet båda två att vad vi har startat och vad vi låtit pågå i flera månade nu är så fel,
mot mig, mot honom, mot henne, mot alla. Men jag kan inte låta bli att bli varm i hela kroppen
när vi ses. Så det är nog ingen idé att spela några spel och låtsas längre.
Hjärtat kommer ta stryk, förr eller senare - men vem sa att livet ska vara enkelt?
För nu så mår vi bra, så bra och det vill jag inte förlora bara för att jag inte
vågade låta hjärtat känna efter på riktigt. Så jag ger upp min försvarsposition för att
få känna värmen i några månader till. För att få behålla hans armar runt mig ett tag till.
Tills vi tillsammans bestämmer att det är dags att avsluta vad vi påbörjat,
istället för att ensam bestämma mig för att det är fel innan vi ens försökt få det rätt.



13 augusti, 2012.

Älskar att dokumentera saker och ting. T.ex. hur liten skillnad det var på hur (o)fräsch jag var vid 21.00 och 06.00. Stört sliten natt, jag är inte van att jobba flera sådanna pass i rad. Värsta timmen var dock mellan 05.00-06.00, jag var rätt solo på golvet - gick runt och sjöng, störde Hussain som räknade pengar och försökte föra vettiga diskussioner med George (som om det går så tidigt på morgonen). Tiden går så långsamt då och några krafter att göra mer än man verkligen måste finns inte. Stannade kvar någon timme på jobbet efter jag slutat, drack teé med Hussain, kramade på min wifey (som gått och förlovat sig, himla otur för mig lämnad åt ödet igen liksom) och så samlade jag krafter att starta bilen typ. Körde hem Hussain innan jag raceade hem och somnade rätt omgående vid 7.30 typ.
Idag har jag mest sovit och legat på soffan. Tittat på handbollen och saknat det så att det gjort ont i varenda muskel (eller där de borde finnas) i kroppen - en dag ska jag vara tillbaka, så fort jag fått ordning på livet och sådär. Hatat alla haters där ute som skrivit dumma saker som att "landslaget är som vanligt sämst när det gäller" eller "sverige förlorade förståss, som vanligt" vill bara slå dem hårt, killarna spelade så jävla bra handboll och har gjort ett fantastiskt OS så gå och göm er era bitterfittor. Så har jag power-napat och sett på OS-avslutningen och nu sitter jag här och försöker samla ork till att borsta gaddarna och krypa ner i sängen igen. Ska upp om typ fem timmar och köra mamma till jobbet och sen ska jag hitta på någon lagom aktivitet för morgondagen, är ledig hela dagen och jag vet inte riktigt om jag gillar det. Ska hänga med syster min iallafall, det är ett som är säkert.
Dags att nanna kudden ♥




20.00



06.00



11 augusti, 2012.

Jobbade 19-06 inatt, stannade sen med mina fina och försökte äta frukost innan mamma smsade och frågade vart jag tagit vägen, då var klockan 08.00. 13 timmar på jobbet ♥ Har sovit rätt gott hela dagen nu tills Hussain ringde och väckte mig för två timmar sen. Tur var väll det annars hade jag nog sovit vidare hela natten och det vore inte jättebra, jobbar nämligen 21-06.
Så nu sitter jag i sängen med världens största påsar under ögonen och tänker positiva tankar. Finns massa bra med att jobba just inatt så, det blir säkert jättebra så fort jag vaknar ur min dvala. Ska väll försöka sminka över de största katastroferna i mitt ansikte innan jag ska börja rulla om typ tjugo minuter. Bara tomma ord för att slippa gå upp typ, dåliga jag.


"just to be the next to be with you"

Idag hade jag höst-feelings och gick all-in med skinnjacka och jeans, det höll till tunnelbanan .. Stört varma vindar. Var inne på söder med Jessica och shoppade lite, som om vi inte gjort det för mycket redan. Nu äger vi likadana höstjackor också, i samlingen med likadana skor, jeans och väskor liksom. Vi tänker att vi ska vara "samma" på halloween, vi lär ha vuxit ihop tills dess. Det är så pass "illa" att när H ringer frågar han inte längre vad jag gör utan "är du med Jessica eller?". Men vem är jag att klaga, jag kommer dö nu när hon börjar jobba på riktigt nu igen inte för att tala om när hon åker till sin familj på andra sidan jorden i SEX VECKOR efter jul.
Inatt kör vi jobb-pass två efter semestern, 19-04. Första avklarade vi inatt och det gick väll galant om jag får säga det själv. Kändes ju inte som jag varit borta i drygt tre veckor. Det är kul att vara tillbaka, jag har saknat min andra familj ♥. Nu ska jag äta lasagne innan jag måste rulla om någon timme. Dansa för mig inatt och kom för allt i världen inte och fyllekäka hos mig, peace.


"you love, love, love when you know I can't love"

These fingerprints will never run through your skin
and those bright blue eyes can only meet mine across a room,
filled with people that are less important than you.
So I think it's best we both forget before we dwell on it,
the way you held me so tight all through the night.

"as our lifes change, come whatever. we will still be friends forever"

Berättade jag att träffade min barndoms-kärlek här om dagen? I did. En gammal vän fyllde 20 år och bjöd in till fest och Sebastian hade förståss åkt upp från Småland för att fira med oss. Blev någon form av mini-reunion. Kvällen började bra, dalade när någon lyckades välta kravall-staketet utanför Sommar! så att endast jag och Jenny var välkommna in och avslutades med nattbad och en för lång promenad genomblöta genom hela Huvudsta och Solna.
Inser väll kanske att det var droppen till varför jag fick ligga som ett kolli och brinna innuti i 72 timmar. Särskilt då jag klagade på att hela jag kände mig konstig innan vi drog ut. Dumma idéer kommer ju sällan ensamma förvisso. Blev hur som helst väldigt taggad på mer reunion, önskar vi kunde få till en snart med alla som kommit och gått 6års-verksamheten-åk9, för vi är säkert 10-12 st som var med hela vägen + 15-17st som kom och gick eller hoppa av eller hoppa på.



Lite "festliga" telefonbilder ♥






"somebody told me it always gets better"

Legat med 40 graders feber, frossa, muskelvärk och stickande hud i två dygn nu. Käkat alvedon, på alvedon och mått bättre och hoppats på att det blivit bra men icke. Inatt har jag sovit mer än 2 timmar i sträck för första gången på tre dygn, tog min sista alvedon vid 00.00 och vaknade feberfri för någon timme sen, lycklig tjej.
Är dock förvisad till soffan även hela denna dag + att jag inte får gå och jobba fast jag inte ska börja förens klockan åtta ikväll egentligen. Rätt trist, har förvisso fortfarande lite ont i kroppen men jag tycker det är så tråkigt att bara ligga här och så saknar jag mina arbetskamrater himla mycket.
Ska väll återgå till att inte lyfta ett finger, ligga i soffan, dricka litervis med vatten, mysa med katten och titta på Vänner. Precis som de senaste 72 timmarna ..


                                       såhär har vi sett ut mer eller mindre de senaste dagarna 
 

"det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri"

Firar sista semesterdagen med bakfyllan från helvetet och något som känns som början på en influensa. Men det har väll ingen dött av? Har liksom inte tid att vara sjuk nu, haft all tid i världen i två veckor och så nu ska det komma. Nu är jag på väg in till stan för att se på pride-paraden med Jessica, ikväll ska här köras fylle-taxi och imorgon står en heldag på jobbet på schemat. Det är skönt att känna att man lever!


 

"this ship will cary our bodies safe to shore"





- I don't like walking around this old and empty house
- so hold my hand, I'll walk with you my dear.
- the stair creak as I sleap, it's keeping me awake!
- it's the house telling you to close your eyes
- some days I can't even trust myself ..
- it's killing me to see you this way
- there's an old voice in my head that's holding me back
- well tell her that I miss our little talks
- soon it will be over, buried with our past.
- we used to play outside when we were young and full of life and full of love
- some days I feel like I'm wrong when I am right.
- your mind is playing tricks on you my dear.
- you're gone, gone, gone away, I watched you disapear. all that's left is a ghost of you.
  now we're torn, torn, torn apart. there's nothing we can do.
- just let me go, we'll meet again soon.
- now wait, wait. wait for me, please hang around, I'll see you when I fall asleep.


bro' time ♥

IKEA alltså. Hem kommer man alltid med saker. Sällan vad man tänkt dock. Men äsch-då, det blir nog jättebra när det blir klar imorgon. Att det ska ta tre dagar att fixa till mitt lilla rum, kata-jävla-strof. Tror det har en hel del att göra med alla coola saker som finns där inne och kanske lite också för att jag kommer på en hel del annat att pyssla med.
Ikväll har vi haft bro' time, jag och Jessica. Vi har inte setts på typ en vecka, minns inte sist det hände, så vi hade en hel del att ta igen. Vi bryggde teé i kaffekokaren eftersom vattenkokaren var försvunnen och åt kanelbullar till middag vid 23-ish. Dumma idéer kommer sällan ensamna liksom. Nu har jag precis kört hem fröken som ska upp och tvätta om några timmar, skadeglädje ♥. Ska jag säga som har tvättstuga vid 13.00 imorgon. Då ska hon förvisso vara med så hon får dubbelt upp, hehe. Så ska vi shoppa lite, prata mycket och hänga hela natten.
Nu är det hög tid att krypa ner i soffan (fortfarande inga sänkläder) och titta lite på Vänner innan John Blund dyker upp. Så trött att jag inte ens orkade bry mig om att byta om, sover i klänning och jeansskjorta inatt! Jag är kaos, hela jag bara är kaos. Inte bra, men det får vara så. Jag har många år på mig att växa upp, pensionär blir man väll inte förens vid 65års åldern?


1 augusti, 2012.

Städdag 2, nu är nästan hela lägenheten skinande ren!
Nu har jag dock insett att jag får få tok för mycket golvyta efter ommöbleringen,
så vi åker till IKEA nu. Igen. Och ikväll ska jag äntligen få träffa min
brother from another mother. Idag känns livet bra mycket lättare än igår. Puss.


 

"love, oh love!"

Så glad att du inte är på andra sidan jorden längre ♥



RSS 2.0