1 dec om 20 minuter

Om tjugo minuter är november slut, och det är ganska sjukt jag menar för inte spec. länge sen var det skolstart och klassresa nu är det mindre än en månad till jul! Idag har väll varit lik alla andra dagar, skola sen hem och deppa. Förhoppningsvis är det någorlunda löst nu men jag mår fortfarande dåligt, känns inte bra alls. Fick en ny overall idag ganska snygg utom att jackan är kyckling-gul, men den passade ju väldigt bra trots att jag var den enda som inte hann med att prova. Två tjejer i Idol-finalen också, synd bara att Daniel inte är en av dom haha.

Imorgon blir det Lindesberg kanske stannar jag kvar över natten vi får se hur djupt depprimerad jag är imorgon. Kanske inte alls beror lika mycket på det här med laget längre, men mitt liv har verkligen varit instabilt i en vecka och det sover man knappast bort över en natt. Skulle behöva kroppskontakt, närhet, kärlek ge mig nu! Imorgon blir det ju kroppskontakt men kanske inte på det sättet jag behöver den nu. Min säng som endast är 90cm bred och brukar kännas som en smal tråd som cirkusprinsessor brukar gå balansgång på, så brukar den kännas men inte nu just idag känns det som att jag skulle kunna lägga mig själv och hela skolan i den utan att det skulle bli trångt. Behöver verkligen kroppskontakt, jag hatar att sova ensam! Iallafall Lindesberg imorgon då. Hoppas på att jag känner för att stanna just nu känns det inte så, mår ju kanske inte som bäst och jag gör nog laget en tjänst ifall jag inte stannar ifall det minsta lilla. Kommer ihåg hur det var i Jönköping för massa år sen, jag grät oavbrutet hela tiden och då mådde jag inte ens dåligt. Men ska se hur det känns på matchen imorgon, nu ska jag sova i min stora säng, får väll hämta katten eller något alltid någon närhet.

Skriver innan jag åker imorgon, sen får vi väll se om det blir imorgon kväll eller på söndag som jag kommer skriva.

Jag gungade med en bulldeg på ett rosa flygplan för att du tycker om mig

Ta första bokstaven i ditt förnamn.

A. Jag hade sex med ..
B. Jag kysstes med ..
C. Jag hoppade i sängen med ..
D. Jag strippade för ..
E. Jag bråkade med ..
F. Jag rökte på med ..
G. Jag slickade på ..
H. Jag gungade med ..
I. Jag sniffade på ..
J. Jag sprang naken med ..
K. Jag är förälskad i ..
L. Jag spydde på ..
M. Jag har analsex varje torsdag med ..
N. Jag snuttade på ..
O. Jag dansade tryckare med ..
P. Jag myste i en koja med ..
Q. Jag låg under täcket med ..
R. Jag slickade i örat på ..
S. Jag utnyttjade ..
T. Jag förfördes av ..
U. Jag är beroende av ..
V. Jag kissade på ..
W. Jag bajsade på ..
X. Jag hatar ..
Y. Jag tror på ..
Z. Jag åt upp ..
Å. Jag spottade på ..
Ä. Jag kliade på ..
Ö. Jag slet av kläderna på ..

Första bokstaven i ditt andranamn.

A. En groda ..
B. En krokodil ..
C. Min föredetta granne ..
D. En kåt kärring ..
E. Ett ägg ..
F. En naken mullvad ..
G. Ett körsbärdträd ..
H . En bulldeg ..
I. En brevlåda ..
J. Min mormor ..
K. Kungen ..
L. En pedofil ..
M. En sexig modell ..
N. Min granne ..
O. Min drömprins/drömprinsessa ..
P. Min pojkväns/flickväns syster ..
Q. En utlänsk ..
R. En rosa elefant ..
S.  En bisexuell ..
T. En banan ..
U. Stans snyggaste kassörska/kassör ..
V. En snorunge ..
W. En brevbärare ..
X. En höna ..
Y. En pingvin ..
Z. En kattunge ..
Å. En fotbollspelare ..
Ä. En lärare ..
Ö. En rektor ..

Den månad du fyller år i.

1. i en sjö ..
2. på en oförglömlig plats ..
3. i en godisaffär ..
4. i badkaret ..
5. på ett rosa flygplan ..
6. i min bubbelpool ..
7. i en blå vattenhink ..
8. i ett skruttigt hus ..
9. på en parkbänk ..
10. på en nattklubb ..
11. i mitt sängöverkast ..
12. i en soppskål ..

Datumet du fyller år på.

1. för att jag äter ärtsoppa ikväll!
2. för att min morbror hatar kalsonger!
3. för att mormor har gula spetstrosor!
4. för att jag är kär i kossor!
5. för att jag är kär!
6. för att jag är äcklig!
7. för att jag älskar sniglar!
8. för att jag tycker om att rulla!
9. för att jag helt enkelt känner för det!
10. för att jag hatar dig!
11. för att du tvingade mig till det!
12. för att hon/han sa att jag var en tönt!
13. för att hon/han sa att jag hade massa hår under armarna!
14. för att jag är en fjortis!
15. för att jag älsklar kebabsås!
16. för att solen är blå och himmelen gul!
17. för att det är min högsta dröm!
18. för att min pappa är het!
19. för att mamma är den snyggaste som finns!
20. för att string är så snyggt!
21. för att jag är lesbisk!
22. för att jag är så jävla om omogen!
23. för att mitt liv är underbart!
24. för att tomten kommer på julafton!
25. för att det alltid blir fel!
26. för att du tycker om mig!
27. för att jag tycker om kebab!
28. för att min säng är hård!
29. för att min systers bror är bög!
30. för att jag inte orkar räkna matte!
31. för att jag är as bra på allting!

fredag

Äntligen. Fredag igen - så skönt! Nu är det exakt tre veckor till jullovet, fasst nästa vecka räknas nästan inte för då är det elevensval. Ska ha kör hela veckan, eller måndag-torsdag iallafall.Sen veckan efter är det Lucia på torsdagen och då är jag ledig efter 09.00 eller något liknande, det är skönt. Veckan efter det är avslutningsveckan.

Iallafall kom presis ut ur duschen ska snabba på nu så jag hinner plocka bort lite här inne sen, klarar egentligen inte av att ha stökigt. I eftermiddag kommer farmor och mormor och så, ska fira pappa som egentligen fyller år på måndag - men måndagar är inte en spec. bra dag. Nu ska jag iallafall dra på mig ett par leggins och en stor tröja, pallar inte mjukisbyxor idag och inte heller jeans. Men jag skriver säkerligen senare. <3

kvällen

Gick inte och tränade det blev för mycket med allt. Men i helgen ska jag iväg på sm iallafall på lördagen så får vi se hur det blir med söndagen. Var skönt att komma ner till träningen och prata med Erik, Mimmi & Linnie iallafall! Stannade inte så länge men jag var där en liten stund iallafall. I samma veva som vi var där gick vi hem till farfar och Yvonne, farfar hade köppt newbody underkläder utav mig, så lämnade dom och pratade lite. Sen åkte vi hem köpte godis och kollade på en film som alldeles nyss tog slut.

Kvällen formade sig ju tillslut, från att mamma och jag sitter i mitt rum och gråter och Johanna satt också med till att jag faktiskt skrattade. Tror nog jag mår ännu bättre imorgon, hoppas verkligen att det blir bra på lördag så att jag orkar stanna över natten. Men vi får se, beror lite på. Nu ska jag läsa ny Veckorevyn och sen sova. Lite sovmorogon imorgon, :))!!

st.Martin

Hejdå Råsunda Hej St.Martin. Var ju där med Jenny, mamma & pappa och det var så fint. Jag trodde väll aldrig att en skola skulle kunna se rolig ut, alltså det var jättefint! Var inne i målar-lokalen och det var så mysigt. Som massor med små rum som eleverna fick måla och sådär. Var inne i snickeriet också, "det är ju där man raggar killar" haha skönaste komentaren ju! Iallafall det kommer bli mitt förstaval och andraval och tredjeval haha. Nej men usch om jag inte kommer in där tror jag inte det blir ngt seriöst för mig, kanske barn-och fritidsprogrammet och det är ju inte spec. kul tycker jag. Nej st.Martin hoppas jag verkligen på!

torsdagen

Redan mörkt ute, klockan är inte ens fyra!? :O Så regnar det också .. känns ju måttligt kul!! Idag var det iallafall engelskaprov så nu är det fixat sen fick jag veta att jag är urusel på franska, behöver inte göra ett prov för att det är överkurs ^o). Men det är ju skönt iallafall. Sen började vi bygga en högtalare på tekniken och Madde som jag 'sammarbetade' med var som en tvååring!! "men jag ska inte vika" jag svär hela kartong pappret var vikt innan hon sa hela den meningen haha. Men hon är sån, så det gör inget jag tycker om henne ändå!

När jag slutade idag mötte jag mamma vid bussarna och så gick vi till centrum vi skulle köpa middag. Men så blev det inte vi åt i centrum istället - Grekisk mat. Sen så kom jag väll nyss hemma men det är jag inte så länge till. Ska snart sätta upp håret i en knut och sen ska jag ringa Jenny, sen går jag nog. Ska på öppethus på st:Martin i sundbyberg idag, någon som går där? Men först ska mammi och jag hämta Oscar, de ska också med. Men jag uppdaterar nog senare, får se om jag tränar idag mår verkligen skit psykist fysikst är det bara hjärta och lungor som gör ont.

godmorgon

Känner mig som en zoombie, ser ut som en också :O. !! . Men skolan måste man gå i så det är snart time to go. Börjar egentligen halv nio men jag har prov då och har inte hunnit plugga så mycket så jag får skjus av pappa så är jag där till åtta, hinner alltså plugga en stund. Sen idag är det en kort dag, väldigt skönt. Sen ikväll blir det St:Martin men mamma,pappa & Jenny. Sen ska jag väll träna antar jag, känner verkligen inte för det! Måste dra nu, uppdaterar senare!

ny designe

Nu har jag ny designe orkade inte skriva ifall det fanns mer rosa. Men det här blir ett otroligt kort inlägg för jag ska stänga datorn och gå och sova nu, eller försöka iallafall. Börjar halv nio imorgon, skönt halvtimmes sovmorgon! Men nu ska jag fixa lite saker sen sova, eller plugga engelska kanske? Imorgon är det också öppethus på st.Martin Jenny och jag ska nog dit. Godnatt.

Idag igen ..

Jag har total tröttnat på mitt tema men jag är så trött så min hjärna orkar inte komma på ngt annat, ngra förslag? Nu sitter jag här och fryser har gjort det hela tiden i en vecka nu, jag undrar fan om mitt hjärta kanske har stannat ^o). Eller så har blodcirkulationen sluta fungera känns ganska kasst med tanke på att man bara har en. Sen har det kommit lite snö nu, mysigt - men kallt!

Ikväll händer ingenting så skönt, jag känner verkligen inte för att spela handboll just nu! Efter igår när jag blev arg så känner jag inte för att gå tillbaka .. men jag måste, jag tycker ju egentligen att det är kul. Ikväll kommer det också en ny soffa hem till oss, hoppas den är ihopfixad innan 21.00 då det är säsongsavslutning för Grey's Anatomy! Men nu ska jag kolla lite på min favoritkanal Disnechannel haha.

Lovar också att det ska bli ändringar här i bloggen kanske till det sämmren men jag orkar inte med temat längre, jag känner mig mer grå/svart är rosa just nu och bloggen ska ju spegla mig, eller hur? Det är fixat senast tisdag nästa vecka, haha jag behöver tid. Ha det bäst! <3

onsdag

Vaknade äckligt tidigt för att gå till skolan och skriva två prov, satt i två timmar och 10 minuter. Efter det hade vi lite frågesport om vårat nya erbetsområde i SO Judendomen, fick 5/12p haha, men vadå? Läraren tyckte 3 var jättebra! Sen till lunch vart det fiskpinnar och annanassås, jag åt fiskpinne och terrade småbarnen Madde haha. Efter lunch skrev jag klart min svenskuppgift och sen efter det var det bild. Fixade klart valrossen och den andra bilden. Efter det satt jag av en lektion hittade en bok jag slöläste Tsatsiki och Morsan, good stuff. NOT!

Sen nu kom jag nyss hem eller kanske en timme sen har ätit lite glass mot min deppretion och så har mamma visa ett linne och så. Snart blir det tv innan Oscar kommer hem så man får digitalboxen haha. Och senare ikväll kommer pappa typ hem med en ny soffa, MYSIGT! Juste! Min kompis har voltat med en bil :O han har hjärnskaning brutit ngt ben och så kommer han inte ihåg någonting från en vecka tillbaka, gosh tänk vilken tur han hade som fortfarande lever! Men nu ska jag göra annat. Puss.

hatar hatar och åter hatar

Jag svär på att snart är jag tom. Tom på kännslor, tom på tårar, tom på kärlek, tom på hat och tom överhuvudtaget. Jag smälter, jag vet det är patetiskt att skriva här om hur synd det är om mig. Fasst det är det ju egentligen inte, inte så mycket iallafall. Jag har själv valt att jag inte kan lämmna, då är det lite mitt fel att jag sitter fasst. Men seriöst snart gör jag det ändå .. lämmnar alltså och då tänker jag inte ens vända mig om, då tänker jag aldrig mer försöka. Jag orkar inte skriva mer, det känns bara patetiskt. Men that's who I am när jag är såhär.

Ska sova nu, försöka plugga lite mer matte kanske. Godnatt. <3

helvete

Det här går inte, jag orkar inte ens låtsas le längre. Idag frågade männsikor jag faktiskt knappt pratar med om jag verkligen mådde bra, mina ögon såg tydligen färglösa ut. Jag sa jo jag mår visst bra annars hade det bara börjat snackas men jag orkar inte låtsas längre. Mitt liv är kaos. På handbollen idag där det ständigt pågår snack både bra och dåligt blev jag så jävla förbannad så jag gick av planen gråtandes och vägrade fortsätta träna. Det finns också en kille vi kallar honom P som påstår att han älskar mig. Fan eller. Han sviker mig, han sårar mig - det känns som att han inte bryr sig längre. Och på det här går jag i skolan sista året innan gymnasiet vilket innebär en omännsklig press på att allt, verkligen allt ska vara perfekt. Min vardag är som på ett löpande band i en fabrik. Vakna, gå upp, göra sig i ordning, borsta tänderna, gå till skolan, gå hem och plugga lite, gå och träna, komma hem duscha, försöka plugga, stupa i säng. Fan vad jag längtar till lov, först och främst jul men även det som är ett halvår bort, ge mig sommarlov! Låt mig sluta 9:an. Låt mig vara glad på riktigt.

Även ett stort tack till folk som står ut med mig nu, det är inte alltid lätt. Men ni behövs verkligen, på riktktigt! Sen också föregående inlägg skrevs mycket tidigare men funkade inte att lägg upp! Puss på folket.

lyckad kväll!

Haha, det kan man ju knappast påstå. Eller till en början var den helt okej, när jag kom till träningen men sen efter ett tag brast det och jag vägrade fortsätta träna. Tänker inte gå in mer på detalj det är inte nödvändigt, vill man veta kan man fråga. Sen när jag kom hem från träningen så finns det inget varmvatten. Tur att farmor bara bor ett par minuter härifrån så vi stack dit och duschade jag och Oscar. Haha, lyckad kväll va?

Nu ska jag kika på Desperate Houswifes, I love it! Sen kanske det kommer in ett inlägg ikväll där jag försöker skriva om exakt vad det är jag känner och tycker och tänker just nu. Men först pistageglass om det finns kvar och Desperate Houswifes. Puss på er! <3

rubrik

Hemma från skolan nu. Idag var det faktiskt en ganska skön dag. Matte var tillbaka infrån Umeå också. Och han stod för dagens skratt fyra gånger om första när vi sjöng ikören och skulle O:a (ni vet ooooohoooaooh, you get it?)Jul Jul strålande jul, goosh vad han såg ut. Sen på So:n ska vi jämföra USA och Japan men han sökte på Sverige - USA istället, det var förmiddagen. Eftermiddagen gick jag och kliade sig i nacken konstant och han har glömt att ta bort prislappen i sin nya tröja och det är ingen sån som från H&M nej utan en hel träbit, gosh vad dum man kan vara sen fjärde gången vi skulle börja skriva ner det om Japan och USA och han blir klar ovantligt fort men när jag läser det så han har skrivit om hur sverige ser ut. Så allt var som vanligt i skolan idag och så har Dannis klippt lugg, jättesöt är hon!

Nu sitter jag här och lyssnar på Avril Lavigne - Complicated har gjort det i säkert en kvart nu om och om och om igen. Nu ska jag väll slappa lite och sen blir det väll till att åka till Råstapark känns kasst att behöva springa utan musik! Jag hatar det! Iallafall sen ikväll desperata hemmafruar och lite plugg till matte provet som är imorgon. Men nu ska ni slippa mig, puss på er! <3

bra dag

Eftermiddagen har varit bra. Fått massor gjort och det är inte ofta det händer. Har pluggat matte, no & engelska, hjälpt pappa med köksbordet ner i källaren och slängt det också, hängt två tvättmaskiner och badat också med hårinpackning och sånt. Sen as usual avslutas kvällen på sämsta möjliga sätt, jag är lika jävla ledsen som de senaste kvällarna men på nått sätt lyckas jag dölja det. Jag klarar mig själv och tar inte emot någon hjälp ifrån någon, inte innan jag ber om det iallafall. Nu ska jag sova med min otroligt mysiga katt, undra om han märker att jag är ledsen eller om han bara efter 8år har kommit på att jag inte är helt fel att mysa med? Oavsett vad så gillar jag det. Puss och godnatt!! <3

rutiner och sånt

Idag har jag vars i skolan, as usual! Int har jag tränat heller, gör ju inte det på måndagar det händer alldeles för mycket i skolan för att man ska orka. Sen att mörktet är här gör knappast saken bättre, min sista lektion började 15.15 och då var det mörkt ute när vi slutade 15.55 var det kolsvart ute! Nog om mörker det gör en bara deppig.

Idag i skolan var det faktisk ganska kul vi var 9pers. 6 tjejer och 3 grabbar, tappert Rasmus, Robert och Tobias! Haha. Iallafall det var skönt trots att vi är minska klassen på skolan märks det verkligen om det är mycket sjukdomar! Denna veckan blir ganska stress tror jag. Onsdag matteprov, Torsdag matteprov OCH engelskaprov, Fredag inlämmningsuppg. om flugornas herre som jag förövrigt inte orkade läsa klart. Sen på Torsdag ska Jenny och jag få på öppet hus på st.Martin och Lövströms tror jag, vi får se :)) och på lördag morgon åker jag till Lindesberg och spelar flick-sm, kommer hem söndagkväll. Nästa vecka blir iallafall skön, elevensval i fyra dagar!

Men nu ska jag plugga lite geometri så att Martin blir glad, you know mitt förra prov gick lååångt under förväntan! Har aldrig skrivit så dåligt i matte! Men skriver kanske senare, puss på er! <3

måndag

Godmorgon! Ganska pigg idag faktiskt, trots att jag inte överhuvudtaget kunnde somna igårkväll. Uppenbarligen somnade jag ändå eftersom jag vaknade imorse men jag kan inte sätte en tid på när jag somnade. Sista gången jag kommer ihåg att jag kollade på klockan var den halv tre!! Så tidigt blev det ju inte. Sen gick jag upp vid kvart över sju.

Idag är det vanligt i skolan, inget roligt så man missar lektioner händer. Undra om inte jag har missar kören nu, har fått för mig att det skulle vara mellan 08.00 - 09.00 idag, men jag vet inte riktigt. Sen i eftermiddag, efter 16.00 blir det till att gå hem och plugga lite har både engelskaprov och matteprov den här veckan. Sen idag har jag föredrag om Astrid Lindgren. Kommer gå åt helvete pratar alltid för fort, alltid!

Sen bara en parentes oj vad jag saknar mitt långa hår, inte de slitna delana ofc men resten av det. Mitt hår är verkligen überkort och så passar jag inte i lugg! Ångrar verkligen det där, det var min grej. Men what the hell det växer väll ut fort får jag väll hoppas på. Men nu ska jag borsta tänderna och gå ut i kylan och gå mot skolan, det tar emot kan jag bara säga er USCH! Men iallafall idag är det EXAKT fyra veckor tills julafton och EXAKT sex månader tills jag fyller år, så det ska jag nog stå ut med. Puss på er ha en så bra måndag det bara går! <3

gaaah

OOH! Jag hatar det här. USCH! Hata, hata, hata. Verkligen hata. Finns inte mycket att skriva! Bara att jag hatar det här! USCH! GAAH!

söndag - igen

Tog en lång sovmorgon imorse vaknade första gången runt 08.00 då var det snö ute sen vaknade jag igen vid 10.30 av att katten inte fick plats i sängen så han bet mig i benet då fick han krypa in under täcket sen sov han och jag till 12.30. Då gick jag upp i kylan, mitt rum är som antarktis typ! Åt gröt och sen kom mamma och pappa hem från Ösmo, Oscar hade tydligen spelat väldigt bra! Lite synd att man missade det så, men skönt var det att sova iallafall. När dom kom hem skulle pappa ner i källaren och hämta julsaker, lite ska väll upp idag eftersom vi inte är hemma nästa vecka när det är advent på riktigt. Hämtade även upp skridskorna. Just nu sitter jag och äter pistage-glass, ganska gott faktist och det funkar om man är deppig. Men nu ska jag kolla ifall det finns något roligt julpynt, puss på er! <3

natt

Idag har det inte hänt mycket alls, ingenting faktist är på jävla dåligt humör. Tack ska du ha! Iallafall matchen blev tydligen 30-7 till oss och det är ju bra nu har vi målskillnad på 95 tror jag. Imorgon eller senare idag händer inte heller något, jag orkar inte mitt humör är verkligen på botten. Det blir till att ligga i sängen eller soffan hela dagen tror jag. Nu ska jag kolla lite film och se om John Blund känner för att söva mig nu. Puss på er! <3

förlåt för min dåliga uppdatering och för att jag låter så negativ hela tiden, förlåt

lördag

Kom nyss hem från matchen. Guess what? Dom var riktigt dåliga! Kommer inte ihåg vad vi vann med men hade vi satt lägena hade det lätt kunnat bli en tiotal till mål. Fortfarande obesegrade, you know! Sen fyller Olivia 15år idag! :)) och vi stod på bänkarna i omklädningsrummet och sjöng så taket lyffte .. nästan. Sen dumpade vi Mathilda på solna station och fortsatte mot någon utav Oscars kompisar för att hämta något och han bor nästan granne med Tobbe och jag såg faktist Tobbe med flickvän, aaew jättesöta var dom! Sen nu när jag kom hem ät jag gröt och nu ska jag vila lite, det tar på krafterna det här.

Helgen lär bli lugn, extremt lugn. Lite tråkigt men det är ganska skönt att bara sova och ta det lungt också. Man blir ju helt snurrig om man har match på en lördagmorgon! Åtekommer kanske senare, puss på er! <3

tillbaka

Hej .. igen! Jag känner en otroligt stark kännsla utav hat, hat till min nya matchtröja!! Sen att min träningsoveralls tröja är borta får använda pappas aik hoodie imorgon, den är alldeles för stor egentligen eftersom man måste visa nummret på byxorna annars ser det sajk ut. Sen att mitt hår ser ut som en färghjälm, ni vet den där reklamen som något hårfärgsmärke hade? Så ser mitt hår ut, känns inte spec. roligt hoppas färgen avtar eftersom! Nu har jag iallafall packat allt och kan med gott samvete sova länge imorgon ända till halv nio! Sen tror jag inte jag får så mycket matchtid imorgon var ju sjuk alla träningar utom torsdagen! Men iallafall kul att åka med. Men nu ska jag prova lite olika sätt att sätta upp luggen till imorgon, vi hörs då! Puss så länge!!! <3

om idag

Skulle ju berätta mer om varför det var kaos i skolan idag, för det var det verkligen! Någon mindre smart elev tände en rökbomb på 200 planet hela senare delen evakuerades ut på plasten UTAN jackor vi stod klassviss i klungor för att hålla någorluna värme. Sen kom Madde på att vi kunnde ju gå in i matsalen för den ligger inte i samma byggnad som senare delen så i matsalen blev det kaos! Sen satt vi där i 1 och 1halv timme! Vi fick information av rektorn och massor, polisen var kallad för att kolla om röken var giftig och massa shit. Iallafall efter en och en halv timme ungefär var det okej att gå upp och hämta väskor och jackor i skåpen men aj vad ont i huvet man fick av det som blev över av röken!

Som tur var hade vi gympa efteråt så vi slapp ju det värsta, stackas de som fick ha sista lektionerna i den där lukten! Iallafall på gympan har de köppt in CHOCKROSA softbollar och gissa vem som är överlycklig? :)) I just love them! Vi körde kryssarkungen ofc vann mitt lag haah. Johanna fick vara kryssakung varje gång fasst de andra gissade på Rasmus, poäng till oss! Nej nu orkar jag inte skriva mer är på ett jävla humör tack vare en person som inte fattar något just nu känns det som. Men whis me luck imorgon ifall jag inte hinner skriva innan! Puss på er!! <3

nyfärgad och nyklippt

Nu har jag klippt mig och färgat håret mörkt ser lite ut som en peruk just nu tycker jag, haha. Hoppas det ser lite bättre ut imorgon. Men luggen ser bra ut det är mer lixom att färgen och längden är presis som en peruk. Menmen det lär mattas av och sen lär det växa ut också :DD men nu ska jag hitta på något filurigt, puss på er! <3

Juste! Kameran är fortfarande CP så idag blir det ingen bild. Ska kolla imorgon om jag kan :))

snabbt inlägg

Hej :)) Idag var det kaos i skolan ska berätta mer ingående senare. Sen fick jag tillbaka SO provet VG ofc! Haha. Sen gympan var rolig, men berättar mer senare för vet ni vad? Nu ska jag gå och klippa mig :D!! Lovar att det kommer en bild ifall inte kameran fortsätter vara så konsitg som den är nu. Ni vet när man tar kort så kan man ju se vad det är man tar kort på på den lilla skärmen men min sån är svart även när man tar kort, får se hur det blir. Men nu ska jag vandra upp mot huvudsta och klippa lugg, LÄSKIGT tänk om det inte blir bra? Haha får väll ta lite från Jenny heller något! :)) Puss så länge! <3

fredag

Nu har jag sovit det blev iallafall fem och en halv timme. Jag var typ klarvaken när klockan ringde vid halv sju men låg ändå kvar en stund. Efter det har jag städat här i rummet, det var verkligen värre än vad jag haft på år! Men nu kommer jag inte få ångest över att det ser ut som ett bombnedslag här längre, skönt! I eftermiddag ska jag få klippa mig, äntligen! Men det känns lite läskigt också nu när mitt hår växt till en längd jag faktiskt är nöjd mer, tyvärr är topparna kluvna upp i hårbotten känns det som, men men. Nu ska jag borsta tänderna och sen dra mig mot skolan, SO första lektionen vi ska jämföra USA och Japan inte spec. kul! Sen slutar jag ca. halv tre så jag hinner nog inte skriva något innan jag går och klipper mig. Men jag kan nästan lova att det kommer en bild på hur det blev sen! :) Men nu ska jag dra, puss och ha en bra fredag!! ♥

..

Mitt i natten usch har försökt sova en gång men det gick åt helvete. Ärligt talat känns det som att jag är piggare än vad jag har varit på en vecka. Iochförsig har jag varit i sjuk i en vecka imorgon men idag efter träningen har jag mått bättre än vad jag gjort på hela veckan då. Det är så tråkigt att ligga vaken när man är den som är vaken, Johanna var duktig idag och gock och sov tidigt vilket faktiskt var min plan också, den misslyckades! Nu ligger jag här i min nybäddade säng och tänker på allt jag kan komma på faktiskt. Lyssnar på Enrique Iglesias också, det passar mitt humör nu. I'm not in love its just a phase that I'm going thorugh I'm alway looking for something new. Livet känns ganska off just nu faktiskt veckorna innan jullovet är tunga som fan och sen handbollen är inte heller lätt. Flick-sm nästa helg gissa vem som inte får sovmorgon på 18 dagar? Usch, visst ska det bli kul att spela! Jag tänkte mer på skolan där. Nej skolan gör mig deppig. Haha, det här blir typ min bekännelse till er vilket kanske inte var meningen men det skönt att skriva av sig. Imorgon blir det iallafall litte upppigganda att få håret ompysslat just nu är det på samma humör som resten utav mig det bara hänger. Sen på lördag spelar vi mot Sannadal i Västertorpshallen samling 09.50 i Solnahallen och där var den sovmorgonen förstörd. På söndag har jag nästan lovat att följa med till Ösmo och se nästa generation spela, alltså min brors lag. Även den matchen går tidigt. Gosh vad jag kan skriva om tråkiga saker utan att märka det förens efteråt. Vet ni en sak på tal om ingentin? När jag lyssnar på Enrique's låtar får jag en kännsla i hela kroppen, den är egentligen obeskrivlig men jag kan försöka föklara. Allt blir lixom nollställt igår finns inte äkta kärlek existerar inte just för tillfället men samtidigt känns det som att i framtiden kommer även jag hitta han, honom jag inte kan leva utan. Det är en konstig kännsla, men jag älskar den. Kärlek i hans låtar är inte vad jag har upplevt och det känns lite sorgligt, samtidigt är det bara text som skrivits ner men det känns som att sånt faktiskt finns. Okej nu måste jag sluta, det här inlägget blev alldeles jättelång och imorgon kommer jag få en miljon frågor om vad det är jag menar haha. Men nu ska jag se om John Blund vill att jag ska sova om jag försöker eller om han inte känner för det ikväll isånnafall får jag väll hämta katter i Johannas rum så slipper jag vara ensam. Men nu när jag mår bättre igen så ska jag förska uppdatera oftare med start senare idag (klockan är över 00.00) ni får ha det så bra så får ni läsa mer imorgon. Puss

döende

Imorse kom jag till skolan en timme sent, inte bra men kom inte iväg tidigare heller så. Sen gick dagen väldigt fort, det var väldigt skönt. Fick tillbaka franskan 47,5 av 155 , 80 var G. Så nästa fredag blir det omprov kommer också gå åt helvete men min franskalärare tycker synd om mig så jag får lite extrapoäng haha. Sen hade vi atomfysikprov min lärare bara älskar mig, haha. Sverker börjar bli fundersam över hur fan jag lyckas få MVG på mina NO prov med våran förra lärare fick jag kompletera till G på nästan alla, haha. Och så är han väldigt snäll fick sluta tidigare då gick jag hem och sov. Vid halv sex väckte mammi mig för att utfodra mig innan träningen. Innan träningen gick mammi och jag ner till ICA och köppte nötter och sånt där. Träningen var inte jobbig, målvaktsträning idag vad skulle vi göra utan Molly? Idag fick vi också våra nya matchtröjor dom är så ääckligt fuula! Pingvinstyle. Kommer se keff ut på matchen på lördag :S

Nej men nu ska jag duscha, sen städa lite om jag orkar men det blir nog till att hoppa i säng på en gång. Kanske äta lite nötter. Skriver imorgon kanske lägger in någon bild, ska ju klippa mig :S . pussochkram ♥

JUSTE! överskriften är för att jag är så ÄCKLIGT TRÖTT, hela tiden USCH!

torsdag

Det här blir ett kort inlägg för just nu är jag trött, jättetrött! Igår var jag ju på Enrique Iglesias och det var .. det finns inte ord. Gosh I love him! Idag mår jag väll sådär, min mage är i uppror HELA JÄVLA TIDEN! Men det får jag väll leva med I guess. Ikväll blir det iallafall träning och sen tänkte jag köpa lite naturgodis, det är gott! :) Men nu ska jag sova en stund sen One Tree Hill. Puss så länge. ♥

onsdag

Usch jag har svullnat upp som värsta ballongen hela jag känner mig som en degklump, usch! Idag har det hänt massor iallafall, eller jag har inte vant mig vid tempot efter fyra dagar hemma I guess. Vi var på Solna Gymnasium och till min och Maddes stora förvåning var Emma's mamma bitränade rektor där, vi visste bara att hon var lärare inte rektor och ännu mindre att hon jobbade i solna. Iallafall där fick vi lyssna på massa roligast var eleverna två av killarna var extrem sköna! Sen fick vi med oss mutor i form utav MER och frukt. Sen fortsatte väll dagen som alltid annars.

Nu har jag nyss kommit hem och så har jag städat upp i rummet lite och snart ska jag nog åka. Ska ju på Enrique Iglesias idag! Men först ska vi ut och käka. Haha jag ska gå i mjukiskläder, palla jeans. Haha. Nej nu ska jag sluta skriva inte får jag fram något vettigt genom det här men först ..

En rolig grej Rasmus sa idag. I skolan på dörrarna in till salarna finns det fönster på vissa dörrar, några lärare gillar det andra inte. Men några utav de fönstrerna är förtäckta med en gardin eller liknande och idag på bilden var den nere. Men några utav Mathias beundrarinor bankade på och rycker upp dörren hela tiden och våran lärare ville se vilka det var så hon gick omkring och letade efter tejp. Sen när hon tejpar fasst gardninen så att man ser ut/in säger Rasmus besviket:
- Jag trodde du skulle tejpa fasst dörren.

Hahaha. Nu ska jag gå, puss sålänge! ♥

frisyr?

På fredag ska jag till frisören och klippa mig, tro mig det behövs verkligen. Sen ska jag färga det igen också mörkbrunt igen tänkte jag närmare det svarta you know. Har funderat på hellugg, fasst lång! Eller ganska lång iallafall. Tror nog att det kan bli riktigt fint, sen ska jag nog klippa upp det också. Men det är inte förens på fredag så vi får se om jag hinner bli feg.

image94
tänk er den här frisyren fasst i mörkbrunt, fint va? :)

soffpotatis

Nu har jag suttit i soffan hela dagen. Eller jag har lagat mat också men den åt vi i soffan så det gills inte. Det kommer inte bli någon förändring för nu tänker jag sitta kvar här, ikväll blir det för ovanlighetens skulle tv hela kväll. Normalt sett tränar jag ju. Sen idag fick jag världens bästa nyhet, Martina kommer tillbaka till laget! Gosh vad jag har saknat henne på träningar och matcher och allt sånt! Men nu ska jag lägga min själ i att kolla på tv: Joey, Vänner, Ugly Betty, Desperate Houswifes och sen kanske något mer. Det här blev ett flummigt inlägg, skriver mer ordentligt när jag orkar. PUSS!♥

min dag

Nu mår jag mycket bättre! Har ätit en smörgås och druckit mjölk idag, mer än på ett par dagar. Så imorgon blir det skolan och kanske om jag minns rätt så ska vi till Solna Gymnasium och höra om hur bra det är att gå där, ska kolla lite extra ifall jag ser Simon där! Imorgon har jag också föredrag tror jag, om Astrid Lindgren ska försöka plugga in det ikväll och se ifall någo fastnar. Sen imorgon kväll ska mamma, Trude och jag till hovet och se Enrique Iglesias! He's HOT! Men jag kan berätta mer om allt senare nu ska jag hjälpa till med disken och sen kolla TV, sen när mamma och Oscar har åkt ska jag laga mat till mig och Johanna. Men jag skriver nog senare ikväll! Puss så länge. ♥

tisdag

Igår blev det inget inlägg, jag är nämnligen sjuk. Det är jag idag också men nu är jag iallafall på bättringsvägen, ska försöka äta något strax. Sen händer det inget mer idag måste vila hela dagen så jag kan gå till skolan imorgon så jag kan gå och se Enrique Iglesias på kvällen! Erkänn att han är något utöver det vanliga jag menar han är ju till och med snygg bakifrån haha. Nej nu ska jag lägga ifrån mig datan en stund och sen se om min mage klarar av någon form utav mat idag eller om det blir som igår. Mår jag bättre skriver jag ikväll eller senare i eftermiddag annars blir det garanterat ett inlägg imorgon! Puss på er så länge! ♥

daniel

Han är ju knäpp! Min lilla/stora Danuuel, helt konstig. Vet inte riktigt vad det var han nyss nsackade om men fuuck him om han inte kommer upp på jullovet! Saknar ju han trots allt, det är fan snart ett halvår sen vi träffades sist. Den där regniga skolavslutningen när han hämtade mig på Oscars skolavslutning så gick vi och frös hela vägen till kyrkan, sex hela månader sedan vi sa hejdå utanför dagiset. Haha, nu blev jag kärring. Nej men faktist! Han är ju min bästavän inte fan går det att inte sakna honom, inte ens om man försöker. Iallafall jullovet annars .. haha.

Nu sitter jag i min säng och mår ÄCKLIGT ILLA! Mamma säger att det är för att min mage är ovan med mat ^o). Huh!? Iallafall, det är inte bara magen som gör uppror hela jag känner mig väck och om jag äter så får jag så ont att jag måste ligga dubbelvikt på golvet en stund, fan! Nej, måste sova nu kanske man mår bättre imorgon VILL INTE missa skolan, ärligt alltså! Det är inte långt kvar nu och det massa som måste göras. Sen att träningar och konsterten på Onsdag blir hotade ifall jag blir sjuk väger också ganska tungt. Puss och sovgott. <3

ångest

Fem veckor till jul, fem jävla veckor till jul! Fyra riktiga skolveckor till jul, en elevensval. Men ändå fem veckor och sen är det bara två veckort ledigt. Sen idag är det söndag också, verkligen deprimerande! Söndagsångesten fördubblas efter 10 år i skolan, jag lovar kan bara tänka hur jobbigt det är för folket på gymnasiet, jag lider med er! Sen har alla lärare fått för sig att ge oss extra mycket att göra nu innan jul. Mycket att göra + lie tid = STRESS! Sen idag mår jag illa också, eller min mage är i uppror. Den är hungrig men det är inte jag och ifall jag äter smakar det apa eller också känns det som jag ska spy. Ännu värre efter att Johanna fick spysjukan idag. Försökte få bort det genom att slappna av med hjälp utav ett varmt bad, och det hjälpte. Så länge man låg i badet och där kan jag knappast ligga föralltid. Nu ska jag försöka läsa lite flugornas herre bara 100 sidor kvar till imorgon JIPPI! Sen ska jag kolla på Scrubs innan det är dags att sova och välkommna ytterligare fem skoldagar, det här suuger :(. Vi hörs imoron om jag inte får akut skrivlust inatt eller om jag får sömnsvårigheter. Puss så länge. <3

update. flugornas herre får vänta till imorgon. ikväll blir det film med mamma, Johanna & pappa.

sönda

Förlåt för dålig uppdatering, om det är någon som bryr sig. Här kommer lite snabbt om min helg.

I fredags efter skolan kom Pontus och hämtade mig i Solna och vi åkte hem till honom i Tumba. Där gjorde vi inte så mycket lagade rosa pankakor och kollade lite på den lilla kycklingen sen somnade jag. På lördagen blev jag väckt  vid halv tio, Pontus skulle till tandläkaren. när han kom hem var jag tvungen att gå upp vi skulle åka till Salem, där han skulle spela match. Satt i den där sporthallen i hundra år känndes det som och sen förlorade de. När vi kom hem var det High Shool Musical på tv sen lagade vi mat sen bråkade vi och sen åt vi. Efter det kollade vi på fotbollen sverige söög. Sen gjorde vi inte så mycket en stund bara låg i sängen sen skulle vi tydligen baka. ROSA SOCKERKAKA! Medans den var i ugnen sjöng vi SingStar. Sen gick vi och sovde. Idag vaknade jag vid elva då var Pontus redan vaken det brukar inte hända ofta, det brukar vara tvärtom. Iallafall han gick upp jag låg kvar. Sen gick jag också upp och så åt vi sockerkaka till frukost. Sen duschade vi och lite så klädde på oss och sen la vi oss i sängen igen och kollade Scrubs sen skulle jag hem. Han följde med till stationen sen hämtade mamma och pappa mig i Solna. När vi kom hem var Johanna spysjuk! ÄCKLIGT! Nu har jag nyss ätit middag och ska snart börja med gymnasieuppgifften som ska lämmnas in på tisdag. INTE ROLIGT ALLS!

I'll be back, laater!

kväll/natt

Hej igen! Nu har vi bråkat lite, gråtit lite så allt är som vanligt haha. Sen blev vi sams och åt middag VÄLDIGT sent. Efter det har vi kollat på fotboll eller kollar faktiskt sverige suuger. För tillfället står det 3-0 till spanien! Källström skulle startat så hade sverige vunnit stort ;). Efter matchen ska vi nog duscha och sen hoppa i säng. Sovmorgon jättelänge imorgon, mysigt! Sen imorgonkväll åker jag tillbaka till Solna och sen väntar en ny vecka. USCH! Allt bara snurrar runt som i en ond cirkel, me don't like! Äsch, nu ska jag krypa ner i sängen. Skriver imorgon.

I'll be back, laater!

lördag

Kom nyss in uusch så kallt det är ute. Och det är redan mörkt, har inte vant mig vid det ännu. Har varit i Salem och kollat på innebandy, fattar nada! Sen förlorade Pontus lag också och jag sov två av tre halvlekar. Igårkväll gjorde vi pannkakor, ROSA PANKAKOR! Sen kollade vi en stund på Lilla Kycklingen, men jag blev trött så jag somnade. Imorse stack Pontus till tandläkaren, jag sov länge. Sen åkte vi till salem. Nu ska vi äta något har inte hunnit det idag ännu. Sen senare ska vi laga Tacos. Men nu ska jag ner och sällskapa han.

I'll be back, laater!

här igen

Nu har jag hunnit med massor, men inga detaljer. Sen var det helt fel i Idol, Andreas skulle åkt ut! Just nu sitter jag här och lyssnar på en sång som ska vara med på lucia försöker få in den i huvudet, tyvärr sjunger de inte i samma tonart eller melodi eller takt så det är bara texten som fastnar. Nu ska jag gå ner och se vad Pontus gör, ska knäcka ägg :D skriver mer imorgon efter vi har varit hos tandläkaren haha. sovgott. Pontus hälsar ;)

I'll be back, laater!

fredag kväll

Ledig! :D! Slutade vid kvart över två idag, gympan var den enda roliga lektionen! Haha, vi körde fotboll med en pilatesboll och utan regler, roligt! Sen gick jag hem, gick och handlade med mamma sen gick jag hem och duschade, åt middag. Sen åkte jag och Pontus till Tumba. Så just nu sitter jag vid hans dator, HATA TANGENTERNA! Är inte van vid sånna här tangenter, mina på bärbara är mycket lättare att trycka på! Av de här får man ju träningsvärk i fingrarna. haha. Nej nu ska jag ner och laga mat tror jag och sjunga singstar, gissa vem som kommer vinna. Som alltid? haha.

I'll be back, laater!

fredag

Äntligen, äntligen, äntligen. Veckan har gått fort, men ändå känns det som en evighet sen det var fredag! Idag tog jag en längre sovmorgon än vad jag hade tänkt mig så jag har lite bråtom, men inte så farligt iallafall. Idag har vi fyra lektioner och kör det är skönt, en lektion går ju bort pga kören. Fasst det kommer nog inte bli så skönt att gå till skolan, min träningsvärk är värre än aldrig förr! men vad gör man inte? Jag ska ha magrutor sommaren '08.

I'll be back, laater!

AAAOOOSH!

Jag har en sån fruktansvärd träningsverk tror knappt att det är sant! Vilken tur att jag blev sams med Pontus, men vilkoren på att han ska vara världens gulligaste! Det betyder massage hela helgen, haha. Så imorgon är det redan fredag alltås, tiden går fort fasst man inte har så jätteroligt. Nu ska jag ta och läsa NO läxan i atomfysik och plugga lite hinner inte det dagen innan provet nästa torsdag för jag ska nämligen till hovet! Men nu ska jag nog göra det och sen sova, ända till klockan halv åtta imorgon :D!! SKÖÖNT!

I'll be back, laater!

if you don't love me ..

Du får mig att må så jävla dåligt! Det finns inte ord. Orkar inte skriva mer. Du vet vad jag tycker.

skön eftermiddag

Sen jag kom hem från älvsjö har jag inte gjort en enda vettig sak. Halv två somnade jag och så vaknade jag för en tjugp minuter sen, det var jätteskönt!  Nu har jag ätit äckliga makaroner med köttbullar, jag tycker inte om mat längre, ganska sorgligt! Nu ska iallafall dra på mig ett par byxor och följa med mamma ner till centrum. Hon ska in på apoteket och sen ska vi handla mat. Senare eller rättare sagt vid åtta är det träning i Tallbacka. Men nu ska jag klä på mig och gå.

I'll be back, laater!

älvsjö

Vi var inte där så länge. Åkte hem redan vid 11.00 det var så kaos där borta! 150 gymnasier och ALLA vill att ALLA ska söka just deras. Sen på det har varje gymnasium flera program/linjer, usch! Det gav inte så mycket det där blir nog bättre om man går på öppet hus. Men nu har jag iallafall ett antal skolor jag funderar smått på. St:Martin i sundbyberg, Kistagymnasium i kista, St:Görans gymnasium på fridhemsplan (?) tror jag, Didaktus liljeholmen OCH jakobsberg, tekniskagymnasiet i södertälje och kanske Fredrika Bremers i haninge. Men det är ju först i februari vi ska söka, så jag hinner nog med det mesta.

Skulle presis som i förra inlägget vilja skriva av mig den dåliga kännslan jag har dragit omkring med. Men det går inte, inte nu iallafall. Nu ska jag nog kolla lite tv om det är något intressant och sen kanske jag somnar är så trött! Veckan har iallafall gått fort redan fredag imorgon! Jiippiii!

I'll be back, laater!

torsdag

Jag fattar inte hur det alltid blir så stressigt? Om fyrtiofem minuter ska jag vara på Solna Station, men jag har en miljon saker till att göra och jag har inte ens ätit frukost längre. Har egentligen en kännsla jag skulle vilja skriva av mig men det kanske blir i ett senare inlägg för jag hinner inte nu. Ska till älvsjö idag som alla vet, men nu måste jag fixa klart allt. I'll be back, laater!

hata!

Fan, fan, fan! Klockan är alldeles för mycket och jag är pigg som en jag vet inte vad. Dessutom extremt irriterad, jag är för liten för att kunna välja vad jag vill bli! Inte kan jag bestämma gymnasium nu ge mig tio år till! Sen att jag vill gå bygg vet jag och nästan säker antingen det eller barn och fritid, till saken hör att jag har två gymnasium att välja emellan när det gäller bygg resten ligger alltså mellan en och två timmars resväg och jag är ingen morgon männsika någonstans! Även barn och fritid, inget ligger speciellt nära! Jag vill inte!

Sak två! Jag vill bli målare, inte läsa femhundra ämnen till om hur man bygger husen jag vill måla dom! I don't get it, 150p i husbygge? Varför? Sen fattar jag ingenting känns det som, men jag vill inte gå ett program där man inte blir något det är desamma som att kasta tre år i sjön tycker jag! Men! Kista visst låter det bra MEN det känns som att det kommer gå 599killar och jag, njaae vet inte riktigt. Å andra sidan ifall jag börjar där kanske jag iallafall får sällskap utav Rasmus och Albin, de sa något om de igår. Men ändå ingen utav dem ska välja bygg. Sen går Andreas där också. Sen St.Martin låter jättebra MEN inriktningen är inte rent måleri DEKORATIVT MÅLERI heter det och är ett specialutformat program. Sen barn och frititd visst jag älskar barn iallafall de små MEN det finns ju inga jobb! Sen fanns också ett gymnasium i södertälje med måleri enda nackdelen är att det tar 57minuter komunalt men jag funderar på att iallafall åka dit och checka vad det är för något, kan ju vara skönt att komma iväg från solna! Nej nu ska jag fortsätta rínga in vilka montrar jag skall till imorgon och sen sova!

Jag fattar inte hur man kan vara så stressan när vi ska söka i februari? Iof har vissa skolor redan haft öppethus så det är ändå inte mycket tid kvar. Plus att julbetygen söker vi på = ännu stressigare! Nej jag vill gå i gymnasiet men kan man inte göra som när vi skulle börja grundskolan mamma och pappa tittar på skolorna och bestämmer vilken som ser bäst ut. USCH det är en jäkla tur att man bara behöver söka gymnasium en gång, haha. godnatt.

snabbt!

Nu är det Grey's Anatomy om typ tre minuter så det får bli snabbt det här. Sen senast har jag varit med Anki och Johanna på Ica. Köpte godis till Grey's dubbelavsnitt, tyvärr mår jag illa så det får vänta. Johanna glömde sin tröja på Ica så vi fick gå tillbaka när vi nästan kommit ut ur garaget, bravo! När vi kom hem sjönk vi ihop i en hög i soffan Joey och Vänner höll oss sällskap i dumburken. Sen gjorde jag ett skummbad till mig själv, skummet bildade värsta vita valen - det såg verkligen ut så! Så medans jag badade målade jag naglarna och läste flugornas herre ligger lite efter men den SUUGER verkligen! Men nu måste jag dra min klocka är iaf prick 21.00. Skriver senare om jag inte somnar i soffan! Pusshej alla söta (DU TA INTE ÅT DIG! DU VET VEM DU ÄR)!

nu är klockan senare

Efter en riktigt äcklig fiskpinne lite ris och en kopp kaffe är jag tillbaka. Haha lät det inte gott? Jag lovar det var det iallafall inte. Just nu har jag inget att göra ligger i sängen med min för dagen gosiga katt tätt intill, RIKTIGT mysigt. Har egentligen inget att skriva men jag skriver iallafall. Kan skriva om imorgon även om det är noll intressant! Imorgon klockan 08.30 ska klassen mötas vid Solna Station för vidare resa emot Älvjö, vi ska på gymnasiemässan. Gosh jag kommer dö! Vad ska vi göra där? Gå runt och kolla på gymnasie elver? Kul? Nej! Däremot brukar det inte bli tråkigt när vi åker komunalt med klassen dels för att jag alltid - verkligen alltid - ramlar eller står och håller i någon krampaktigt för att inte ramla. Min balans är inte vad den borde vara. Sen är det alltid någon som säger något korkat så att man får skratta en stund och det kan ju vara skönt på morgonen att bara sova i fyrtio minuter! Nej nu blev det på tok för ointressant, ifall någon läst såhär långt vill jag bara säga att det var bra gjort! Nu ska jag öppna ett fönster zorro luktar damm! Hörs kanske senare.

som alltid

Idag har jag gått i skolan, precis som alla andra Onsdagar. Enda skillnaden var väll att jag hade samtal med SYV men det var tråkigt så det är inget jag orkar skriva mer om.

Nu till det andra. Kom hem för kanske tio minuter sen vet inte vad jag gjorde på vägen hem slutade lixom halv tre och nu är klockan snart fyra :O. Gick med Jenny och sen genom centrum kollade på lite kläder och annat men tog det verkligen så lång tid? Sen när jag kom hem var det konstigt nog släckt överallt, ingen hemma? Skumt! Nu kom min syster hem nyss iallafall och jag ska nog kolla One Tree Hill, I LOVE IT! Sen kanske jag skulle följa med Johanna, hon skulle köpa cola till dubbelavsnittet at Grey's Anatomy ikväll. Det ska också ses. Men nu ska jag äta lite flingor och fil och kolla One Tree Hill. Laater!

onsdag

Blev inget mer skrivande igår hade helt ingen tid över. När jag kom hem från skolan kom Oscar in i mitt rum med ett scack (ni vet ett sånt där rutitbt bräde med vita och svarta spelare, typ kung drottning häst bonde you get it) som han ville spela och jag blev total utklassad av en 10-åring! Sen kom Pontus hit, efter det skulle vi äta mat och sen var det bara att byta om till träningen. På träningen var vi SEX personer, fan vad dåligt! Det blev ett varv runt råstasjön och sen lite styrka i råstaparks gym medans herrarna tog halva våran träningstid sen hade vi även en timme boll, och det var roligt! Sen ducshade jag och Anna, vet inte om jag kan säga att det gick fort men sen fick hon och hennes pappa åka med mig och pappa till centrum .. vi var snälla igår. När jag kom hem såg mitt rum värre ut än vad det gjorde när jag åkte men Pontus påstod att han hade städat, don't belive him! Sen låg vi väll i sängen tills han skulle åka i princip och det var väll mysigt tilld sen sista kvarten kanske! Men det är som det alltid är antingen blir jag sur eller han, men den här gången är det lite mer komplicerat.

Men oj! Nu blev klockan mycket, börjar om 25minuter - inte bra! Idag har jag ganska sköna lektioner sen har jag ju samtal med SYV idag också, undra vad hon säger haha. Men nu måste jag fan ta och skynda lite måste hitta någon i skolan att kolla vilken lektion vi har. Men jag skriver säkerligen senare, idag är det ju ingen träning vad jag vet. Däremot Atomfysik plugg och dubbelt Grey's Anatomy. Men vi hörs!

tisdag

Godmorgon! Inatt har jag sovit som en isbit, jag svär! Johanna kom in hit igårkväll/natt alldeles för sent. Sen kunnde hon inte sova och då pratade hon istället. Men jag tror vi somnade vid tolv iallafall, eller någongång runt där, det hoppas jag iallafall. Nu är jag ganska pigg, kommer bli trött när jag går ut i snövädret (a) mysigt! Första lektionen blir en halvtimmas syslöjd sen kör och efter det massa om gymnasiet, ovanligt va? Att det snackas om gymnasiet hela tiden menar jag. Äsch! Efter skolan kommer nog älsklingen hit, och senare i kväll är det träning, löpning, styrka och boll. Men nu ska jag börja röra på mig så jag inte kommer alldeles för sent, men det får vi väll se hur det går. Skriver nog mer senare under dagen, ifall inte internet lägger av vilket det brukar göra i det här huset! Ha en bra Tisdag, bara fyra dagar till helg! ;)

DN

Gott folk, nu är jag tillbaka. Idag har det varit en skön dag! Imorse på matten var min mattelärare jättesnäll han sa att jag var dauktig fasst jag egentligen inte fattade någonting på engelskan fick vi en läxa till på torsdag men vi är inte i skolan på torsdag men det vet inte läraren på bilden var vi inte så länge sen åkte vi lixom till DN. På vägen till DN var det massor som sas och på vägen hem med men det orkar jag inte rabbla nu, kanske skriver endast det i ett senare inlägg.

Iallafall på DN fick vi se en film, om hur man gör tidningen och så. Sen fick vi själva göra sidor i tidningen jag och Dannis gjorde en sida om när Paris Hilton blev släppt ur fängelset det var roligt. Sen hjälpte vi Tobbe att göra en jättegullig löpsedel med en bild på honom och under står det älskar jenny, den ska han ge till sin flickvän så sött! Sen gjorde vi en löpsedel hela klassen, ser inte klok ut men men roligt att ha iallafall. Sen slutade vi. När jag kom hem skrev jag mitt föredrag till nästa vecka, om Astrid Lindgren det tog ett par timmar. Nu ska jag snart äta fiskgratäng och sen åka med mamma och farmor till Willy's och handla. Skriver kanske senare, ha det bra!

måndag

Nu är jag här igen. Det snöar fortfarande men inte lika mycket som när jag skrev sist och på marken ligger det inte kvar länge, det är sisådär 3+ ute. Nu har jag ätit en kiwi och duschat och klätt på mig, man blir så kall när man är blöt på vintern :/. Men nu ska jag leta upp någon tjocktröja som passar någorlunda till mina gigantiska mjukisbyxor, just idag kännde jag för att inte orka gå runt i kläder som faktist sitter åt någorlunda så då fick det bli mjukisbyxorna på. Nu ska jag som sagt hitta en tröja sen borsta tänderna. Om tjugo minuter jag ska träffa Freja vid BIK BOK ingången vid solna centrum, trevligt att inte behöva gå själv till skolan idag! Men nej, nu måste jag fixa allt möjligt kom jag på. Skriver när jag är hemma ifrån DN.

snö - massa snö

Vaknade nyss och skulle i vanlig ordning stänga igen fönstret eftersom det blir så helvetes kallt här inne och guess what? Det jättesnöar ute. Stoora vita flingor verkligen jättefint om några timmar är det nog vitt på marken så mysigt! Hoppas det snöar när jag ska till skolan! Men nu måste jag pallra mig upp börjar 09.00 med matte, jag hatar matte! Skriver senare i kväll. Ha en bra dag.

OTH

Det blev aldrig till att kolla klart på hela filmen. För det första var de första tjugo minuterna kassa, för det andra duschade jag längre än vad reklamen var och på det sättet missade jag massor och fattade ingening. Så jag satte på en one three hill DVD istället första säsongen avsnitt 4 eller 5. Ska om en stund återgå till att kolla resterande avsnitt tills jag somnar. Imorgon är det skola igen och eftersom jag inte har något att göra nu så ska jag berätta om studiebesöket imorgon.

Först har vi två och en halv vanliga lektioner imorgon matte, engelska och skolansval. Efter det ska vi till Dagens Nyheter på studiebesök vid två tror jag vi ska vara där. Ska typ göra en sida i en tidning och så ska vi göra löpsedlar och sånt där, ska vara där hela eftermiddagen. Detta gör att det blir alldeles för stressigt att hinna till träningen så den missar jag. Men vi ska åka och handla med mamma imorgon jag och Johanna tror jag. Så det passade ju ganska bra ändå. Blev heller inga bilder idag ärligt talat vet jag inte alls vart kameran är, kanske i Johannas rum men dit in går man inte frivilligt då blir man väll nerslagen eller något. Nej nu ska jag återgå till OTH sen sova sen skola sen DN sen kanske jag hinner blogga igen. Sov så gott världen!

LYSSNA!

Klicka här , lyssna och förstå hur jag känner!

filmkväll

Gott folk. Idag blir det inte mer skrivande för nu ska jag kolla på film och efter den ska jag nog sova tror jag. Åter till cold mountain ska jag se. Kanal 5 20.00. I pausen tänkte jag ta en snabb dusch. Imorgon har jag inte många lektioner har studiebesök halva dagen, men det skriver jag mer om imorgon. Godnatt.

upprörd

Det ska inte var såhär. Att jag var och varannan dag ska tvivla på om det är mig eller henne du vill ha. Du säger att det är jag, men varför gör du såhär då? Du säger också att inte jag håller vad jag säger, gör du det då? Jag blir så arg på att du alltid vill bli särbehandlad, det är alltid dig det ska vara synd om. Den här andra tjejen jag pratar om tycker inte om mig för att du pratar om oss med henne, något inte jag får göra!? Det är helt sjukt att du ens tror att du ska kunna få mig att göra något du själv inte klarar av, det går till så. Dessutom hur du har förklarat henne på ett väldigt konstigt sätt, hon är din bästa kompis, hon är söt, dessutom är hon så fin. Och jag har absolut inget emot att hon är din bästa kompis men det andra. Jag vet att du aldrig skulle säga att du faktiskt tyckte om henne, men jag vill inte att det ska vara såhär. Om inte hon tycker om mig och inte tänker prata med dig för att du valde att vara tillsammans med mig - vart ligger problemet? Kan du inte låta henne vara? Jag älskar dig, och det vet du. Alla vet det. Men jag vill vara den också, den enda du älskar ens tycker om, iallafall på det sättet.

söndag

Hellu! Har varit väldigt dålig på att skriva de senaste dagarna, eller sen igår rättare sagt. Men jag har inte orkat angagera mig, somnade väldigt tidigt igår för att vara mig också. Idag vaknade jag först vid tio tiden för att ge pappa fars dag presenter, igår gjorde jag och Johanna en jättefin tröja med texilfärg "VÄRLDENS BÄSTA PAPPA" står det på den. Sen fick jag en tekopp och en deodorant också och ikväll ska vi äta farsdag tårta.

Idag har jag varit med mormor, farmor, mamma och syster i kista gallerian för att Johanna skulle hitta en jacka. Vi gick runt och så fick mormor och farmor veta allt vi ville ha i julklapp ahaa. Sen hittade Johanna en jacka och jag fick ett par nya löparskor. Behövde nya mina är typ nedtramapde och det passar bra med nya nu inför julen när det annorlunda väglag ute. Snart ska jag hjälpa mamma och Johanna med maten, svartkyckling med potatis i ugnen det är gott fasst jag får vanlig kyckling för jag gillar inte det svarta. Senare ska jag ta en dusch och örbereda mig psykist inför ännu en vecka i skolan, jippi eller inte.

Ska försöka lägga in bilder på tröjan och skorna sen kanske några från förut som jag inte fått in på datan också, men nu ska jag hitta på något att göra kanske plocka iordning massa saker som bara ligger och skräpar här. Har säkert fem sönderslitna kuvert och innehåll på skrivbordet ska nog slänga det, allt är från olika gymnasium. Men jag skriver kanske senare. CIAO!

äntligen

Idag vann vi mot Bolton fan vad skönt! Inte sen Erik blev tränare har vi vunnit mot Bolton och det är nästan tre år sen! Så idag var det otroligt skönt att göra det, och vi är fortfarande obesegrade. :D

Nu kom jag nyss hem ifrån centrum har handlat lite mat och annat, farsdag imorgon lixom. Nu ska jag snart hjälpa mamma att grilla (!) fatta att dom får för sig att grilla när det är minusgrader ute, USCH! Sen gillar jag inte korv heller, menmen. Senare blir det nog en film och bara somna i soffan, så sköönt! Men nu ska jag göra något annat, vet inte riktigt vad men det får vi väll se känner mig som en degklump!

sex veckor till jul

v.46: Skola, träningar, gymnasieinformation, gymnasiemässan, samtal med syv, match (?).
v.47: Skola, träningar, föredrag, prov, enrique iglesias, match (?)
v48: Skola, träningar, prov(?), ungdoms sm.
v49: Elevensvalvecka och träningar, sista seriematchen.
v50: Skola, Lucia - ledig efter på den dage, träningar.
v51: Sista skolveckan, får jullov på fredagen.

Uuuh det är inte långt kvar alls ju. Guu vad skönt!

nu är det kväll och nu är jag inte trött

Målade presis naglarna eller jag vet inte om man kan säga målade för någon färg har det ju inte. Men jag satte på nagelförsträkning annars går de bara av eller sönder eller något. Fick värsta suget efter en loka med röd kork, låter det inte gott? Kanske är för att jag är törstig. Haha det får bli ett glas mjök isätllet, ska nog gå och fixa ett alldeles strax, imorgon ska jag upp mellan 09.00-10.00 samling i tallbacka vid 11.30 matchstart 12.30. Sen ska jag har tråkigt resten utav dagen imorgon, några förslag på hur man kan försdriva tiden? :) Aja, nu ska jag hämta mjök och sen återgå till msn folket. haha. Go'natt!

min fredag

Försov mig imorse, inte bra! Men jag han presis i tid innan SO lektionen började. Där höll vi på med I och U länder och EU och massa annat tråkigt men lektíonen gick någorlunda fort fasst jag undrar om jag var vaken den lektionen den började tjugo minuter efter jag vaknade. Andra lektionen var atomfysik och vi fick tillbaka lite läxförhör. Det om atomer gick väll sisådär men det i sex och samlevnad fick nästan hela klassen MVG på haha. Till lunch åt jag potatismos med sallad madde äter med grillkryda men det ser riktigt äckligt ut. Efter det franskaprov, shit vad det gick dåligt! Och inte lite dåligt utan väldigt extreemt dåligt. Efter det gymnastik, redskapsgymnastik. Hopp och räcke, gick väll helt okej tror jag. Efter det gick jag hem och sen dess har jag gjort absolut ingentig, är på depp humör igen. Fan det här börjar bli läskigt. Är typ glad på dagarna men när det blir mörkt blir jag alldeles UUSCH! Aja, nu ska jag mysa mer med katten han är gosig idag. Vi hörs senare.

trött innan klockan ens är kväll

Kom nyss ut ur duschen, så nu är man ren igen. Har matchat två extremt egentligen omatchande pyamasar, en blå från frankrike tror jag och en vit/rosa med kermitgrodor på från H&M - extreeem snyggt! Haha, ska försöka ta en bild och lägga in sen dagens bästa ju. Men vafan den blå pyjamas jackan är så sköön men inte byxorna och till kermit shorsten har jag bara ett linne till och det blir för kallt, så det fick bli såhär. Mysigt är det iallafall!

Det blev inget bad för min del, dels för att jag inte orkade och dels för att boken fick mig att verkligen inte fick mig att vilja bada. Så det blev en dusch istället, ganska kort för att vara jag. Och nu ligger jag i sängen med en mysig filt, lite sköna lampor tända (inte taklampan såklart) skönt! Imorgon är det match så ikväll blir det inte många knop. Ska inet göra något kolla på Idol och äta Tacos, perfekt! Nu ska jag måla om naglarna, vi hörs världen :)

nu är det helg

Kom nyss hem från skolan och ska snart hoppa in i duschen. Jag vill bara skryta om hur extremdålig jag är på Franska! Alltså max. poäng på provet var 154 och om jag räknar ihop det jag svarade på och förutsatt att det är rätt så kan jag få 23poäng. Men nu ska jag nog lägga mig i ett bad och försöka läsa lite flugornas herre, kul sätt att starta helgen på? INTE! Men det måste göras och att bada är ju ganska skönt faktiskt. Ha det bra världen.

försovningsmorgon

Det är helt sjukt! Jag brukar aldrig, verkligen aldrig försova mig. Men idag när vi har typ två timmars sovmorgon då kan jag inte förmå mig att gå upp utan sover till kvart i nio! Jag börjar typ 20 över. Det är sjukt, nu måste jag stressa lite mer. Vi hörs senare.

träning

Okej jag tränade för kanske två timmar sen kom hem för ungefär en och en halv sen. Idag var det roligt. Trots att jag kom lite sent, men det var skönt att springa inne och bara tänka på absolut ingenting. Ingen tid att passa som när man springer rundan ute bara tänka på att bli varm fasst konstigt nog kännde jag lite för att gå ut och springa idag, men men. Innomhus var de först våran fys gaah min mage kommer vara smärtsam att bära på imorgon även sendraget under foten. På plan var det mycket individuellt och kamp och kontringar, nej jag hade roligt idag väldigt roligt. Vi var bara sju personer hoppas det kommer fler på lördag.

Nu har jag ätit håningspuffrar med vaniljyohgurt, det var väldigt gott. Och så har jag läst både lite franska typ en sida och läxan i SO för andra gången, det är lite mycket i mitt huvud nu men ska nog ta och släcka lampan och sova nu. Imorgon är det som sagt var prov sen är det slappa hemma måste vara extrem pigg på lördag mot Bolton hemma. KOM OCH KOLLA! Tallbacka 12.30. Godnatt :)

Je deteste france

Jag vet inte om det är felstavat eller inte, som sagt var min franska suger. Men för de som tillochmed är sämre än mig betyder rubriken jag hatar franska. Och så är det, har öppnat boken men det var inte länge den var öppen, jag förstår ju inte vad det är jag läser vad är det för mening? Jag är tyvärr ganska säker på ett omprov den här gången, jiippii lixom. Iallafall nu ska jag läsa SO det är mycket roligare och lättare!

herregud!

November suger! Verkligen! En miljons inlämmningsuppgiffter, massa prov, läxor hela tiden och på det handboll i massor. Usch! Det enda bra är att läxorna är lätta men proven och inlämmningsuppgiffterna hur fan tänker lärarna? Sen i december blir det lugnare så det är skönt. Men här är allt som måste kommas ihåg.

Franska prov + SO läxa till imorgon.
Studiebesök på DN på måndag.
Samtal med syv på onsdag.
Älvsjö gymnasiemässa på torsdag + flugornas herre utläst.
Föredag + Enrique Iglesisas 21/11.
NO prov 22/11.
v.48 engelskaprov + matteprov.

och det är som det ser ut NU! Imorgon kanske det blir mer, USCH!

snart fredag

Godmorgon! Nu ska jag snart kliva upp och börja fixa iordning mig och sånt. Skoldagen idag är väll helt okej tror jag, slutar 14.20 börjar 08.25 och imorgon är det Fredag! Men nu måste jag nog börja kliva upp och sånt om jag hinner kanske jag skriver en gång till innan jag ska gå till skolan, annars hör vi senare.

B-damerna

Nu har jag nyss ätit mat och ska snart ta tag i det där med att hitta matchtröjan och diverse andra saker, det blir nog till att städa garderoben i helgen. Men det hade egentligen inget alls med saken att göra. Idag eller ikväll snart så ska jag till Solna Hallen och spela träningsmatch mot B-damerna. Har ingen något för sig kan ju den person en alltid komma och kolla. 21.någonting till ca. 22.30. Men vad jag skulle säga var att jag skriver kanske inte något mer idag, det får vi se men eftersom matchen slutar ganska sent så hoppas jag att det inte blir så så att jag kan sova på en gång. Men ha en trevlig kväll och natt så hörs vi imorgon :)

regnar gör det också

Jag älskar regn .. på våren och sommaren. Då luktar det så gott efteråt. Speciellt när det regnar fasst solen är framme. På hösten och vintern hatar jag det, det känns bara så deppigt och kallt och mörkt och ensamt. Jag hatar regnet. Jag hatar att vara deppig och ledsen. Jag hatar när det är kallt även om man har tjocka kläder och stora duntäcken. Jag hatar att vara ensam när det är mörkt. Men nu är jag det, lampan lyser man visst fan är det fortfarande mörkt, ute regnar det och inne är det kallt. Ja det regnar i stockholm idag,

onsdag

Det var ett tag sen jag slutade nu har gått hem i regnet och sen skulle jag ut igen, jippii! Iallafall nu ligger jag i sängen med en mysig filt, snart är det One Three Hill jag är KÄR i Nathan Scott vet inte vad han heter IRL. Kevin har varit här, och han och Johanna är ju verkligen pratglada eller INTE! Det var lite ruuligt. Nu har jag NO läxa till imorgon ska läsa några sidor i AtomFysik boken yeey. Sen ska jag kolla One Three Hill.

Min dag idag:
Första lektionen NO atomfysik, det är faktiskt kul. Till och med Jenny som är typ smartast i världen tycker jag är duktig, me likes her! Sen hade vi matte och herregud vad har hänt? När vi hade Kaija var jag duktig till jul kommer mitt betyg bli sänkt till 99% jag lovar. Jag och Madde är lika duktiga haha. Men matte var min grej i ett år nu är det inte det längre. Tredje lektionen I och U länder på SO:n somnade och sen hade vi en europakarta vi skulle fylla i. Till lunch var det fisk med äckelsås, åt alltså fil. Sen have vi svenska och visst VG är bra men jag vill ha MVG han bedömmer så konstigt. Nej jag tycker inte om det! På bilden försökte vi först få bort Maddes plast från byxorna, oj vad killarna hade roligt. (plasten var lixom insidan av byxlinningen) Sen tyckte alla att min bild så ut som en HUND men det var en KATT sen målade jag lite på Matte och så tänkte han och Albin klippa av mitt hår. Sen pratade vi om hur vi mobbade Albin när han började, haha. Tupp :). Och så pratade vi skidor! Eventuellt skidor med klassen i vinter. Sen till rektorsexpeditionen för att kopiera Mattes text och sen till engelskan. Madde och Matte hade föredrag sen slutade vi. Och nu ligger jag här. Ganska skön dag ändå!

Nu är det One Three Hill och senare ikväll eller närmare natten är det träningsmatch mot B-damerna. Kom och kolla Solna Hallen 21.00-22.30 ungefär. Ha det bra, uppdaterar senare!

god morgon

Somnade såklart alldeles för sent igår, det är inte bra! Sen har jag fått proböem jag hör inte när väckarklockan ringer på morgonen tror jag eller också glömmer jag det, det är inte heller bra. Idag hoppas jag på att ordinarie matte/no läraren är i skolan, vikarien får man inget gjort med. Sen har vi massa andra lektioner men det blir nog helt okej. Slutar vid fem över halv tre så det är skönt, ska nog hem och sova en stund då innan matchen. Och så måste jag hitta matchtröjan "/. Men nu ska jag börja fixa allt som ska bli gjort hade jag tänkt. Ha en trevlig dag.

sent

Ojdå. Varför kan jag aldrig komma i säng i tid? Har nog med all energi från träningen idag iallafall. Sen är jag förbannad så in i helvete, nu får han fixa det eller låta bli jag orkar inte vara ledsen stup i kvarten längre. Idag hade jag prov i historia och sen spelade vi spel på andra SO:n, jag går inte ihop med Sverker överhuvudtaget jag är så mycket smartare! Nu ska jag kanske kolla ett avsnitt OC kan ändå inte sova då jag är arg ut i tårna. Men ska göra ett tappert försök om en stund.

Imorgon är det match mot B-damerna, solnahallen mellan 21.00 och 22.30 dom är stora. Nej men det ska bli kul sen har jag också funderat på att inte träna måndagsträningarna då de är väldigt tajt med tid mellan skola och träning och att det mycket läxor och prov nu sista veckorna, men får se hur det blir kanske tränar någongång ibland. Nu ska jag göra ett tappert försök och sova eller vad som nu faller mig in. Ha de bra för det har inte jag!

väldigt kort

Klockan stog på båda halv sex och halv sju men var gjorde det? Jag fortsatte sova ändå. 7 minuter över 7 fick jag panik och sprang upp, så idag blev det mjukiskläder. Nu sitter jag och slänger i mig en smörgås och försöker plugga ännu mer till provet, men det ska nog bra. Nu måste jag börja gå, syslöjd står först på schemat jiippii. INTE! I eftermiddag kommer iallafall älsklingen :) längtar!

shiaasus

Pluggade från halv fem till kvart i åtta idag sitter det inte nu sitter det aldrig. Efter det duschade jag och nu sitter jag här. Juste, åt mat också. Har presis fixat nytt nagelack på naglarna och ska väll snart försöka sova kanske, hoppas på att det går att somna tidigt idag. Imorgon har jag prov och på kvällen träning, det är ganska trevligt. Har inte tränat på en vecka, känns inte bra! Men nu ska jag lägga ner det här inlägget sen kanske sova eller något annat trevligt. Ett avsnitt OC kanske? Godnatt.

usch!

Här kommer lite om hur dagen sett ut och hur den kommer se ut.
Började 09.00 med kören det låter fortfarande som ett zoo tycker jag hoppas det blir bättre. Sen hade vi engelska i kanske fem minuter och efter det bild, kollade i skolkatalogen som kom idag hela lektionen haha. Sen lunch gud var roligt vi hade! Madde och jag tog Mattes mat och saker och ställde vid vårat bord när han hämtade mjölk men han såg inte det så hämtade mer så blev biträdande rektorn sur och då stack vi stackars Matte, men kul var det! Sen hade vi en extremt rolig vikarie i NO:n asså jag svär han har talproblem, usch det gick inte att inte skratta mycket roligt! Sen hade Madde glömt gympakläder så jag som är väldigt snälla följde med och så tog vi med oss Tobbe och Matte med, Matte bar väskorna. Pojkarna tyckte Maddes lägenhet var otroligt intressant och då speciellt hennes rum haha. Sen hade vi gympa, redskapsgymnastik och vet ni vad, jag kan stå på huvudet och så hade vi ringar har blodblåsor i händerna. På svenskan som var lektionen efter gjorde vi inte alls så mycket övade lite nationella sen gick vi hem. Hemma hittade jag skolkatalogen i brevlådan så den har underhållit mig i kanske tio minuter nu och nu sitter jag här.

Idag ska jag inte träna satsar på antingen ett starkt VG eller MVG på historiaprovet imorgon, jag måste klara det! Så när jag skrivit klart det här släcker jag ALLA lampor i mitt rum och går ut i köket där finns det inget som distraherar mig ifrån att BARA göra historia och det ska jag göra några timmar minst. Sen ska jag be mamma eller pappa förhöra mig och sen ska jag få bra på provet imorgon :) Så nu ska jag göra det, skriver säkert senare ikväll när jag har blivit proffs på Första Världskriget. Puss!

lucia sånger

Nu bär det av till skolan för att sjunga i en timme. Värsta morgonhes och så ska man låta sådär fint köraktig, ioförsig våran kör låter mer som ett ZOO för tillfället, men det kanske blir bättre med tiden. Aja, vi hörs efter skolan.

godmorgon

Det här SUGER! Har sovit alldeles för lite, mitt fel jag vet men ändå och om en och en halv timme ska jag vara pigg OCH i skolan. Jag får nog utesluta det första. Nu ska jag nog hoppa in i duschen tror jag sen försöka hitta lite kläder som går att ha på sig kom också på att jag nyss ljög lovade madeleine att vara i skolan 08.50 jiippiii ytterliga tidspress. SKOLTRÖTT! Sju veckor idag till julafton, hoppas det går fort då är det ännu längre lov hela två veckor. Äsch nu måste jag börja angagera mig, vi hörs senare sverige. =)

can't sleep

Nu ligger jag och syster i min säng och kan för allt i världen inte sova! USCH! Det ska aldrig hända igen måste verkligen börja sova tidigare, det här går inte. Nu ska vi kolla runt lite sen somnar vi förhoppningsvis snart. Ville bara informera er om det, haha. Sleep well.

ointressant

Jag har satt på mig ringen igen, förlovningsringen. Jag vet inte om han har den på sig, vet inte om han vill men who cares? Jag är förlovad tills han säger något annat :) Nu kära läsare ska jag kolla ett avsnitt av OC, it's my drug! Imorgon är det som sagt skola, sen träning. Får alltså träffa Madeleine imorgon, det är ruuligt! Så ska vi sjunga lucia sånger, yeey. Nej nu blir det tandborstning och sånt sen OC sen sova. Juste! Det jag ville säga var att Pontus är underbar för er som inte vet eller tycker det för allt i världen men jag gör det iallafall. Snart 16månader älskade!

Godnatt :)

sandor slash ida

Kollade film nu för en stund sedan okej tre minuter sen tror jag den slutade. Men iallafall SANDOR SLASH IDA just love it! Så nu sitter jag här med VÄRLDENS söndagsångest, usch! Imorgon är det skola IGEN, ioförsig ganska skönt, börjar med lucia kör i en timme sen bild och tre lektioner efter lunch, helt okej. Surt bara att jag har en timme på mig från det att jag slutar skolan har jag en timme på mig innan träningen börjar, känns ju ganska stressigt! Men nu ska jag återgå till att ha söndagsånget och prata med lite folk på msn bland andra Maddeluu :9.

Godnatt sverige.

pontus eriksson

Aldrig mer, snälla det har typ varit dom värsta dagarna i mitt liv sen i Torsdags fram till igår. Jag vet det var inte många dagar men jag blev kaos! Det är helt enkelt så att utan dig slutar jag att fungera, men att inte veta någonting funkar inte. Efter men än femton månader tillsammans har du blivit en extremt stor del utav mitt liv, du kommer aldrig helt försvinna jag hoppas du aldrig försvinner överhuvudtaget. Jag säger inte att jag inte kan leva utan dig, det skulle jag kunna göra kanske inte som vanligt i början men jag skulle lära mig. Däremot säger jag att det är det sista jag vill, jag vill att du ska vara en del av mitt liv i resten av mitt liv. Älskling, du betyder oerhört mycket för mig hoppas du förstår det. Är du ledsen är jag det med, är du glad är jag det, förstår du? Jag ville bara säga det och att jag älskar dig.

update

Igårkväll kom Pontus hit ♥ så nu är vi väll ganska sams hoppas jag. Kollade två filmer med mamma, Trude, Johanna och Pontus också SHE'S THE MAN och RYKTET GÅR, båda var väll bra. Sen kollade Pontus och jag OC halva natten vi somnade vid halv fem i morse och vaknade runt tolv eller något. Men har i stort sett legat i sängen hela dagen tills mamma och Trude kom hem från centrum då gick vi upp innan det hade vi bara ätit frukost och gått och lagt oss sen igen. Nu har jag nyss varit och lämnat hyrfilmerna och Pontus gick sen till stationen. Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på SEVENTH HEAVEN och väntar på att mamma och pappa kommer hem med skräpmaten, idag pizza haha. Pappa kom också hem från åland idag och hade köppt godis till oss usch jag kommer bli tjock, men so what? HAHA. Nu ska jag återgå till TV:n vi hörs kanske senare annars imorgon!

eftermiddagen

Har inte gjort så mycket. Var nere i centrum där mamma och Trude träffade några kompisar från när dom gick i grundskolan satt och lyssnade på dem i säkert en timme, ganska skönt att inte göra något. Sen följde jag med mamma och Trude och handlade middag och nu har jag ätit middag, håller på att spricka ;O. Sen så sitter jag och försöker dricka mig full på en 2,25a päroncider, eller huur! Nej men jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, det blir nog inget alls. Juste! Han är i varjefall inte död! Han har gett ifrån sig tecken på att att är i livet och det är ju bra. Nu ska jag se om det finns något roligt att göra, annars ska jag göra något tråkigt. Vi hörs!

lördag

Idag händer heller ingenting, orkar inte med något. Tror att mamma och Trude skulle hyra filmer så det blir till att ligga i soffan och tycka synd om sig själv - det ÄR synd om mig! Ännu mer deprimerande är det att det som snöade inatt har smält bort nu. För att göra mig lite gladare ska jag lägga in en söt bild på kusselagosarna, utom mitt huvud för jag ser ut som en dinosaurie eller något. Nej nu ska jag nog kolla några avsnitt utav OC. Ha de bra!

image93

rubrik

Snälla lämna inte mig, jag vill vill finnas där hos dig. När mörkret faller när lampan släcks vill jag känna dig nära mig, Jag kan förstå om du vill gå, men jag vill att du kommer ihåg, vill bara att du ska må bra - jag saknar dig älskling kom tillbax.

SNÖ!

Snabbt inlägg! DET SNÖAR här i stockhom inatt. Biltaken blir helt vita och till och med marken intar en lite vitare färg, visst det smälter bort snabbare än kvickt MEN det snöar. Lite gladare blev jag nu, men jag är fortfarande en vrak. Jag bara går runt och säger att han är död, usch! Nu ska jag tvätta håret, sen sova. Godnatt sverige!

helvete

Det kännt .. tomt! Varför? Vad är problemet? Har det hänt något? Vafan gör du!? Usch jag vill inte mer, vill typ supa skallen i bitar lägga mig på gatan och bli påkörd utav en bil. Okej inte riktigt men jag vill veta vafan det är som händer! Johanna ringer sen stänger han av telefonen, varför? Jag har några förslag men vet inte vilket jag tror på mest här är dom;
1. Han är död - inte så troligt eftersom han stängde av telefonen.
2. Han ligger på sjukhus - men varför skulle han först ha på den och sen stänga av telefonen?
3. Han är otrogen - undra med vem?
4. Han är faktiskt bara sjuk och sover - men vafan då kunnde han väll ha svarat och sagt det eller iallafall hört av sig?
Sen har jag inga fler, och ni ignorera förrförra inlägget det funkar ändå inte! Usch jag vill veta nu, inte fan kommer jag kunna sova inatt det är en sak som är säker. Tusen tankar och INGA bra. fan fan fan. Nu ska jag ta en alvedon och gå och lägga  mig i soffan, hör av er om ni vet vad som har hänt med skitstöveln, jag saknar honom ju! Sen är jag faktiskt orolig, TÄNK OM något hänt? USCH!

idol

Spelade nyss Buzz, tv-spel. Guess what? Jag kom TVÅA! Det har aldrig hänt förut, stolt! Haha, nej det var väll vad jag ville säga ungefär. Nu ska vi kolla på Idol här, hörs kanske senare och jag orkar skriva!

fredag

Idag har det inte hänt så fruktansvärt mycket, eller faktist ingenting. Efter att jag vaknade följde jag med mamma och Oscar till centrum Oscar skulle byta något på GAME sen handlade vi mat. När vi kom hem bakade vi Krabelurer, något Oscar lärt sig i skolan typ pannkakor med bakpulver och vaniljsocker. Jag gjorde egen hjärtformad försökte lägga in en bild men datan är inte som det borde, så det får bli senare även hur man gör kan jag lägga in men jag gör det när bilden kommer. Efter det kollade jag One Three Hill och sen åt vi mat, kyckling med ris. Juste, moster Trude har flyttat in, bara över helgen men iallafall. Nu ska jag göra något annat, vi hörs! :)

NEJ

Du gör mig illa, fattar du inte det? Jag orkar inte att du inte verkar bry dig längre, säg det så kan jag få gå vidare istället - snälla!? Jag har aldrig varit speciellt lätt att såra förut, men du verkar lyckas ganska bra och då utan att jag vet det. Du kanske är sjuk fysiskt men man kan fortfarande höra av sig, inte fan har spysjuka något med rörelseförhinder att göra! Du gör mig illa, vill du det? Iallafall du kanske ser det här, kanskse inte i vilket fall lägger jag ner nu. Vill du ha kontakt med mig får du se till att fixa det, för jag lägger ner! Jag älskar dig men hatar hur du beter dig. Jag lägger ner allt nu fram tills du hör av dig finns du inte för mig, du finns inte alls. Förlåt, men jag orkar inte.

vad var det jag sa

Det blev så. Jag pluggade i kanske fem minuter alltså ingenting, men det ska nog gå bra iallafall har några dagar till på mig. Men igår kollade jag på VÄNNER och på JOEY, sen var jag extremt arg på något eller någon och somnade innan 21.00. Har varit väldigt kallt då fönstret har stått helt öppet och det har blåst en hel del så inatt vid kanske fyra halv fem tog jag av en strumpa och hade samma på båda fötterna. Sen väckte mamma mig vid tio över elva och då var jag ju ganska pigg har sovit i ganska mycket mer än tolv timmar!

Idag har jag inga planer inför. Så idag tänker jag inte göra någonting! Ska väll äta frukost snart antar jag och sen tror jag att jag följer med mamma och Oscar till centrum och handlar. Ikväll ska jag nog kolla på Idol och sen händer det inte så mycket mer, sover kanske tidigt idag också =P. Sen nu i helgen är inte pappa hemma han och några till ska till Åland och dricka öl och fiska tror jag så imorgon kommr moster Trude hit.

Nej nu ska jag upp och äta lite så jag orkar någotnting, vi hörs!

första världskriget

Tänkte lägga mig och plugga en stund nu, jag vet extremt tråkigt men det måste göras! Första världskriget, jippii - usch jag hatar det! Sen kanske kolla Joey och Vänner sen ska jag nog sova tror jag. Extremt tidigt jag vet men det behövs, då kanske jag kommer upp i någolunda tid imorgon. Om jag inte går och lägger mig sen kanske jag återkommer!

vi hörs, ha det bra!

1 november

Okej, en gång för alla - teknik är INTE min grej! Fick inte igång något utav dataspelen så mamma fick hjälpa till, sen när det väl var igång (STÖTNISSE ÅKER HISS) var det inte alls lika roligt som det var när jag var liten, besvikelse! Spelade alltså inte så länge utan bakade muffins med min syster istället, dom står i ugnen nu. Har presis målat nytt nagelack och så ska jag kolla på One Three Hill nu, KÄRLEK! Ska också äta en muffins, hoppas de smakar okej Johanna gjorde det mesta, haha. Nej men jag återkommer kanske senare. Vi hörs!

ny månad

Nu är det ny månad, November. Bara en månad tills det är December och man börjar julpynta, MYS!

Nu ska jag spela gamla dataspel eller först ska jag installera dem på dumburken. Spelen heter DEN FANTASTISKA KROPPEN och STÖTNISSE ÅKER HISS, de är gjorda typ 1995. Men har man inget att göra så. Ska först kolla klart på Vänner men sen blir det lite dataspel först DEN FANTASTISKA KROPPEN om det funkar. Nu känne rjag mig som 10 igen.

vi hörs.

Tyskland

Nu var det tydligen bestämmt, den 20mars åker jag till Tyskland. Med laget. Vi är borta i åtta dagar, hela påslovsveckan - iiish =)! Till södra tyskland tror jag det var. Om någon undrar varför vi ska åka så är det så att vi har något sammarbete med en annan klubb nere i Tyskland vartannat år kommer de hit och vartannat år vi dit, i år är det dessutom 30år sen sammarbetet startade. Och juste! Klubben består utav endast killlag, oohw! Haha.

Juste! Det blev mycket tidigare idag än vad jag hade tänkt mig, men det ska nog gå bra ändå. Tänker iinte kliva upp ur sängen ännu iallafall! Ute är det riktigt tråkigt väder men om man kanske skulle försöka ta sig ut iallafall, skulle nog vara bra. Men nu ska jag hitta på något, Diseny Channel kanske? (faktiskt den enda som inte brusar i mitt rum!)

Ha en fortsatt trevlig dag! =)

ingen aning

Ingen aning om någonting faktiskt, men det är bra ändå. Kom nyss på att jag inte har borstat tänderna sen mitt på dagen och det känns ju ganska äckligt, så nu ska jag göra det och sen ska jag nog sova. Nej! Juste, Vecko Revyn var det, sen imorgon blir det till att sova till max tolv, sen ska jag upp! Duscha och allt det där, sen på kvällen bär det väll av till Tumba antar jag kanske kan sticka lite mer på halsduken på tåget? Nej nu ska jag borsta tänderna, sleep well!

egentligen inget att säga

Nej det blev inget Tumba idag, imorgon kanske?! Så nu ligger jag här har presis kollat på Scrubs och snart är det Sex And The City. Har även lite kvar att läsa i Vecko Revyn så det blir nog inte så tidig läggdags ikväll heller. Men jag behöver ju inte gå upp så tidigt heller.

Nu blev det bestämmt iallafall imorgon sover jag nog i Tumba, det stället får mig att bli knäpp. Det är skog och skog sen lite mer skog, visst är det mysigt! Men jag skulle aldrig klara av att behöva ta bussen för att komma till Centrum inget för mig alltså! Men någon dag ska jag väll klara av, haha.

Nej nu börjar 6 and the city vilken minut som helst, vi hörs mera imorgon eller senare idag blir det - klockan är över tolv. puss.
RSS 2.0