Pain of salvation - road salt <3

..

Why don't you wrap yourself around me?

Söndag!

Vi förlorade idag, med en boll. Idag visade vi upp uselt samspel. Men jag tänker inte gräva ner mig i det, jag var reserv idag. Sju spelminuter fick jag, helt OK efter den gångna veckan känner jag. Det är bara att ta nya tag, imorgon är det träning igen. Brottning står det på schemat, hur kul som helst. Dock brukar bollträningen efter de passen vara sjukt tunga. Men det är det värt, jag har fått muskler jag inte ens visste jag kunde få. Nice!
Nu ska jag kolla på nya avsnitt av How I Met Your Mother, sen får vi se vad jag hittar på.

Hold on to what you belive.

Don't ever think it's too late, when you care about someone there is always room for change.
You're allowed to make misstakes, it's a part of every life.
I don't see you any different, the truth is shining in your eyes.

I'll never love someone like I love you.

älskade lilla syster


I will always be your friend, I know who you are inside.
I am with you til' the end never far behind.
I am standing in the distance.
You can take your time and I will be here waiting.
Never far behind.

Lördag!

Imorse var morfar här, han verkade må bra efter operationen. Skönt! Vid tolv åkte jag med mamma och mina småsystrar till en utförsäljning i Frösunda. Pappa körde oss men sov i bilen medans vi var där inne, han var inte jätteintresserad av utförsäljningen. Det var Vero Moda som hade utförsäljning i en stor gympasal, hur mycket kläder som helst. Med mig hem följde en svart, kort, axelbandslös klänning med paljetter över bröstet, en "sex-and-the-city-liknande" klänning, en lila, genomskinlig tunika och en jeansväst.
Därefter åkte jag till Tallbacka och träffade Anna. Vi kollade när Robin spelade och resultatet minns jag inte. Division 6 handboll är inte jätteroligt. Efter matchen gick vi alla tre till Solna Centrum, jag köpte ett par jeans, Anna en väska och vi letade efter en rosa skjorta till Robin. Dock var mina vänner väldigt manliga, men andra ord hungriga, så vi gick bara där i ett par timmar. Det har varit en trevlig dag, ikväll blir det melodifestivalen med min syster, bror och pappa. Soft kväll!
puss

Min fria dekoration!

Fredag!

LOV! Ingen skola för mig förens den 12 April. Isn't it great? Vi var tre personen på naturen imorse och sex personer på samhället, super uppslutning. Unbelivable. Sen släpade jag hem tre ton målarprylar, går ju ut på praktik direkt efter lovet.. Eftermiddagen spenderades åt städning, inte så kul men ack så fint det blev i mitt rum.
Nu har jag degat i soffan i några timmar. Superskönt. Ska snart ansluta mig till min mamma som sitter kvar i vardagsrummet. Vi har slagit vad som att ingen av oss kommer orka titta på hela curlingfinalen, men jag ska inte förlora så snart är det curlingfinal på G. Shit vad spännande.. ironin klingar fantastiskt i mina öron. Enough. Imorgon ska jag försöka ladda upp min fira dekoration så att ni får se. Den är fenomenal! :)
sov gott

There's no easy way to say goodbye.

"but even in his darkest houres he knew in his heart that
someday she'll return to him and his world would be whole again."

Torsdag!

Idag har det varit en lång dag. Dock inte jätteansträngande. Har upptäckt att jag är långsynt eller närsynt. Jag ser bra på långt håll inte nära.. Läsglasögon skulle vara en bra investering tror jag minnsan. Blev klar med min fria dekoration idag, den blev över förväntan då min motivation var nere och krälade på marken imorse. Löste även ut mina rikskuponger inför praktiken, 1045kr i rikskuponger. Rik, om jag känner för att äta ute..
Alldeles nyss slängde jag in mina sängkläder i tvätten så jag vet inte riktigt hur jag ska sova inatt. Det får bli ett senare problem. Nu ska jag nämligen dra en borse genom håret, dra på mig en tjocktröja och knata mot bussen. Ikväll står lilla E på mitt schema. Och när jag kommer hem ska jag skriva en reflektion av mitt och Jessicas arbete. Och det är mina planer för ikväll. Ciao!

Take me away.

Im in a place I don't wanna be.
In a time I don't belonge to.
Take me back, take me away.
If stay here, I'll be gone in a year.

Dissmissed.

Onsdag!

Trött, trött, trött. Har sovit i säkert tio timmar men inte har det hjälpt något. Lika trött nu som jag var hela eftermiddagen igår. Om en timme går min buss ifall SL fungerar någorlunda!? Just nu sitter jag och tittar på VAKNA med The Voice. Ska snart klä på mig, kanske gå till bussen tidigare det blir en större chans att komma i tid till skolan då. Har en lektion idag, en lååång lektion. 10.15-15.15, jag ska tapetsera and that's it.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Om jag mår bättre till lunch går jag ner på träningen, om inte ska jag nog tvätta lite och sen sova lika tidigt som igår. Riktigt tråkigt alternativ men just nu känner jag att jag inte är kapabel till att träna tyvärr. Vi får se, hoppas på det bästa!
puss

It hurts to be strong.

Grattis Janni! Idag blev hon stor hela 18 år, dock verkade inte snubben på pressbyrån fatta det. Hon blev inte leggad när hon köpte snus det var hon irriterad på en bra stund. Håller tummarna för att hon blir det när hon ska ut i helgen, annars blir hon inte glad! Hahaha.
Träningen idag var helt OK. Kommer vakna med träningsvärk imorgon, våran extratränare är inte nådig. En föredetta brottare som ser till att vi sliter som djur. Jag hoppas på resultat, det här blir tredje tisdagen jag får gå som en stelopererad. Beach 2015 närmar sig med stormsteg!
Imorgon har jag noll lektioner. Supernice! Men.. till skolan ska jag ändå. Jessica och jag ska fixa lite mer våran fettma-fördjupning. Så på morgonen 7.30 ska jag till dagis, 9.00 ska jag till skolan och 10.30 ska vi även praktisera våran fettma-fördjupning genom en kebab lunch. Det var länge sen sist! Sen borde jag även tvätta imorgon, jag har inget att ha på mig längre och tvättkorgen är överfull. Men det är ju så tråkigt..
Jaja, dags att duscha. Puss.

ps. jag älskar det dubbla budskapet med beach 2015 och våran fettma-fördjupning

In loving memory.

Ni ska få veta en sak jag aldrig pratat högt om förut. På ett och ett halvt år förlorade jag två av de viktigaste personer jag hade i mitt liv. I september 2008 försvann min dåvarande pojkvän ur min värld och det tog mer än ett år innan jag överhuvudtaget kunde försöka ta i det. Jag träffade honom 2005, jag var tretton han sexton. Trots ett minst sagt turbulent förhållande var han min närmaste vän i många år, fyra år. När han inte längre stod vid min sida visste jag inte längre vem jag var, varje andetag påminde mig om de fyra åren. Och även om jag vet att vi hade grova problem så minns jag inte dem när jag tänker på honom, jag minns bara det som var bra och det gör allt mycket svårare. Det tog drygt 15 månader innan jag började accepterade att han var ute ur mitt liv, femton månader.
I december 2009, femton månader senare, förorade jag min bästa vän. Det var över det fånigaste jag någonsin varit med om men han försvann ur min värld där och då. Honom hade jag kännt i hela mitt liv och vi hade kommit varandra närmare de senaste två åren. Han var som min storebror, han visste allt om mig och jag kunde verkligen prata med honom. Vi kunde gå i timmar och prata om ingenting, bara gå omvägar för att slippa gå hem ensamma. När vi gick skilda vägar revs alla gamla sår upp.
Allt gjorde dubbelt så ont igen. På ett och ett halvt år förlorade jag två av de personer jag har värderat högst i mitt liv. Det har gått sjutton respektive två månader nu. Och det har under omständigheterna kännts okej de senaste två månader, först nu känner jag smärtan igen. Jag vet inte varför. Aldrig kommer någon av de två att finnas vid min sida igen, det vet jag. Hade jag trott något annat hade jag kämpat med mitt liv som insatts för att få dem tillbaka. Jag kommer alltid att älska dem utöver det vanliga och jag kommer sakna dem tills mitt hjärta slutar slå. I hela mitt liv kommer något att saknas, en lite del av mitt hjärta - den har dem.
Jag tänkte bara att ni skulle få veta för jag orkar inte vara glad just nu, inte på ett tag.

Söndag, snö, snooze.

Okej, jag lever fortfarande om än bara nästan. Vintern har knäckt mig totalt. Handligsförlamad som aldrig förr och tröttare än jag har varit sen bussresan hem från Tyskland för två år sedan. Utöver det finns det inte mycket av intresse att pyssla med, det är svårt att ta sig någonstans kommunalt och de flesta jag känner bor inte nära mig. Så jag vänter ihärdigt på att våren ska få ett grepp om Sverige så att det faktiskt går att gå ut utan att behöva klä på sig i en kvart först och utan att behöva stå och vänta på bussen/tunnelbanan i trettio minuter för att ta sig någonstans. Helt ärligt känns det inte ens speciellt kul med sportlov om en vecka om inte snön kan ge med sig nu.
Dagen har jag spenderat i soffan, hur skönt som helt efter gårdagen. Match i Tyresö, det tog ett bra tag att ta sig dit i snöstormen, väl där vann vi ganska överlägset över Tyrold så resvägen var inte helt i onödan åtminstonde. Och resten av dagen kommer jag ägna helhjärtat åt att fortstätta mysa i soffan med Zorro. Hade tänkt jobba lite på mitt och Jessicas fettma-arbete men hennes filer kunde jag inte öppna så det får vi nog fixa i skolan imorgon. Och jag ska försöka skärpa till mig och skriva lite oftare åtminstonde och kanske fixa till designen, bara den gör mig omotiverad till att skriva. Någon som vill fixa den åt mig? :)

Why couldn't you let me go the first time?

It turns out it was your footsteps I had chased.
It's illogical and it's outrageous,
the way I let you keep me hangin' on.

I'm moving in revese, under your mighty curse.
I hate myself for loving you!
I turn my head away but my heart will remain.
'Till the day I learn you're no good for me.

Mycket text, utan intressant innehåll.

Back to bussiness imorgon, har lite "söndagsångest" för tillfället. Har varit ledig hela dagen, inte gjort många knop och det har varit så skönt. Speciellt med stelheten efter gårdagens träning, brottaren var nere igen och han kommer närvara på alla måndagsträningar framöver. Nice! Vi kommer bli bodybuilders hela bunten..
Nej, åter till nuet. Gjorde klart en av två skoluppgifter idag ganska stolt eftersom jag inte kan plugga. Den genen har jag inte. Jag har även varit ner på 00:ornas träning, som vanligt måste jag säga. En månad är det väll nu? Vi tränade på ramsor som t.ex Fader Abraham och Muffin Man. De hade jättekul, så kanske blir det inte riktigt lika mycket gnäll på uppvärmingarna i framtiden. Men ja, nu ska jag borsta tänder och kika på Scrubs innan jag sover. Basket imorgonbitti, jag längtar inte..

Cravings.


sommar & fanny

15 februari 2009

Kalla händer. Jättekalla. Naglarna har åtminstonde fått sig en omgång så att de inte ser så läskiga ut längre. Nagellack är en bra uppfinning. Synd att det är så kallt, annars hade jag nog kunnat bli på ganska bra humör bara för sakens skull.
Jag är ganska handlingsförlamad för tillfället. Borde packa träningsväskan, ska träffa Janni om en halvtimme. Träningen börjar klockan sju så vi kommer vara där en halvtimme tidigt. Sånt gillar jag. Att inte trilla in i sista sekunden. Dock har det varit så fram tills nu, för att vara där en halvtimme själv är inte heller jättekul. Men nu har jag Janni, bra tjej. Jag får träffa My också ikväll. Hon har varit borta med Andreas hela veckan så det ska bli kul. Hon saknas mig när hon inte är i Stockholm, vilket har blivit alldeles för ofta på senare tiden.
Och nu fördriver jag bara tiden för att slippa packa väskan, så jag ska sluta. Puss.

00.11

Om sju timmar och fyrtionio minuter sitter jag på bussen. Fyra timmars Engelska B står på schemat, superkul.. Åtminstonde har jag Jessica vid min sida, mycket bra att ha. Vi ska äta lunch på Espresso House och även genomlida en Naturvetenskapslektion på eftermiddagen innan skoldagen är över. Kvällen spenderar jag som vanligt i solnahallen, jag längtar. Får träffa mitt supersöta lag och troligtvis även en viss mr. Love life and all their friends.
Dags för one tree hill och sängen. <3

..

I'm not trying to impress you.. but I'm batman.

Ett löfte om en chans, en risk vi kommer ta.

Jag sjunger att det kanske tar ett tag för mig, för jag
har har kanske glömt hur man gör. Hur man berör,
hur man älskar, tills man inte kan älska mer, tills man dör.

Jag sjunger att jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt.
Att vi ska vara dom vi vill vara, hellre nu än efteråt.
Att jag ska lära hur man spelar varje låt,
klättra in i hjärtan, hålla fast, komma åt.

Jag sjunger att jag inte har sagt till någon, att du
blev kvar igår. Fast det är svårt att hålla tyst när alla
frågar hur det går. För med frågor följer svar, alla krav,
och jag lär mig att det är svårt att älska, med redan öppna sår.

Alla ♥ dag!

Min dag har spenderats med någon jag älskar väldigt, väldigt mycket. Och det är väll vad dagen är till för? Min dejt stavas Jenny, Jenny Svärd till och med. Vi gick omkring i stan en stund, gick på bio och såg A Valentine's Day och sen åkte vi en sväng till Solna. Filmen var riktigt tjejig, vilket passa mig utomordentligt Jenny också. Så dagen var super, mycket kortfattat. Och se A Valentine's Day, faktiskt sevärd. Dessutom är Ashton Kutcher snygg!





(klickbara)

ps. det är inte bara alla ♥ dag idag, min Emma fyller även 17 år. grattis igen!

Thunis! <3



i miss u my love
vad jag är glad att jag träffade dig

Helena borde:

- sova, hon ska upp ganska tidigt imorgon.
- fila naglarna, de ser läskiga ut.
- läsa körkortsteorin, det skulle vara bra att kunna något.
- kolla sl, vore toppen om hon kunnde komma i tid imorgon.
- sova, sa jag det?

Istället pysslar Helena med följande:
- lyssnar på musik, yellowcard närmare bestämt.
- pratar med Jenny, om helt onödiga saker.
- pratar med Robin, om allt möjligt.
- tänker på allt hon borde gör.
- och på hennes grymma bortförlklaringar.
- skrattar innombords åt filmen hon såg tidigare.
- hon stillar även sitt nyfunna behov av listor.. 
 

okej, officiellt har jag nog blivit lite sinnesjuk.

Idag är det Lördag.

Min klocka ringde 7.00 imorse, en timme senare var jag uppe.. Två timmar senare satt jag i bilen på väg till Åkersberga. Våra 00:or hade sammandrag där idag, tre matcher. Det är tur att de är så söta för det där med handboll har de inte riktigt snappat upp ännu. Utöver det är det bara en eller två av dem som är född 00 resten är en salig blanding av 01:or, 02:or och någon 03:a. SMÅ är en underdrift, men ack så söta! Och efter den textdelen behöver jag väll inte ens nämna att vi inte vann någon av matcherna?
Egentligen skulle jag ha varit barnvakt ikväll åt lilla F och lille M, men lille M åkte på kräksjukan så det blev inställt. Istället ska jag kika på melodifestivalen med min familj. Lillebror och jag var på ICA för någon timme sen och införskaffade oss kladdkaka, mums! Så jag ska hoppa i pyjamasbyxorna och tofflor nu. Jag ska nog heja på Molly Sandens pojkvänn, han är ganska söt och eftersom låtarna i regel är kassa i denna tävling så tycker jag det är okej att gå efter i detta sammanhang. Puss.

If Mr.Bean was in avatar he would look like this.


den som inte tycker det här är kul är totalt humorbefriad!

I belive in miracles!

Okej, vi vann inte. Men vem bryr sig egentligen? Resultet skrevs 15-21, förlust med 6 bollar. Det känns som en vinns efter förra veckans 8-36.. RIKTIGT BRA känns det. Dessutom med noll folk. Martina kom som en räddare i nöden, Janni & Victoria våra nyförvärv var dessutom båda spelklara för ikväll. Bänken var ändå läskigt tom, två avbytare. Själv spelade jag nästan uteslutande på högernio, ett fåtal minuter fick jag på linjen och hela tre minuter på bänken. Relaxing. En extra eloge till Malin och Victoria som spikade igen bra bakåt. Riktigt bra. Vi ledde ett tag till och med. Åh, vad jag älskar oss - allihopa.
Nu är jag sjukt taggad på kommande vecka. Träningen på måndag kommer bli heaven. I love it. Okej, jag ska sluta med min dåliga engelska, snart. Borde nog sova nu, men adrenalinet är på topp och jag känner mig inte redo för att sova riktigt ännu. En så bra start på helgen. Den förstörs dock av min obefintliga sovmorgon imorgon. 00:orna har sammandrag i Åkersberga 10.30. Samling här i Solna 8.30, mmmh. Nej, dags att sova.
Bodylotion, bok och sen släcker jag lampan. Okej?!

Fredag <3

Idag har jag druckit typ en liter cola, nästan. Ett tag trodde jag nästan jag drabbats av hjärtklappning men senare kom jag fram till att det var en extrem sockerkick. Jag har också haft trettiofem minuters lektion idag, med Jessica och Hektor. Resten var försvunna.
Nu sitter jag mätt och belåten efter pappas middag, korv och äggröra. Hans speciallité. Dock gillar jag inte korv och inte äggröra heller, men mätt blev jag ändå. Ska snart packa ihop mina handbollskläder och dra mig mot centrum. Rädda Janni. Hon ringde för en stund sen i panik, bilen hade fått punka och hon hittar inte kommunalt till Råstapark. Så, där kom jag in i bilden. Vilken tur att jag finns.. Och att jag är så snäll idag.
Ikväll blir det alltså handboll. AIK-skogås, jag är inte jätteoptimistisk efter förra veckas plopp och idag är inte Martina med, inte My och inte Erik. Hurra för våran grymma uppslutning. Däremot är Janni med idag och under kan ske :). Men nu ska jag ta mig i kragen och plocka ihop alla saker som ska med innan jag beger mig ut i kylan. Over and out.

People like you never changes.

I hope the ring you'll give to her, will turn her finger green.
I hope when you're in bed with her, you'll think of me.
I would never wish bad things, but I don't wish you well.
If she really knows the truth, she deserves you.
And she may belive you, but I never will never again.
People like you never changes, you'll always be sixteen - young and stupid.
I don't hate you, and I never will I've just lost all my respect for you.

My one and only, chineese.



hon lider av svår schizofreni & det är därför jag älskar henne

Fredag + och -

+
Slutar 9.45.
HELG!
Får umgås med Jessica i fyrtiofem minuter extra sen.
Ensam hemma fram till ungefär klockan tre.
Match mot Skogås ikväll.

-
Måste hänga i skolan till 10.30 för att kunna äta mat.
Det är många minusgrader ute.
Jag hatar naturkunskapen.
Idag får jag inte träffa ****.

Ganska lika, men att det är fredag gör minus lista lite mindre tråkig.

Visste ni:

att jag vill - att all snön ska försvinna.  
att min senaste kyss - inte var speciellt bra.
att jag lyssnar mycket lite på - vad mina lärare säger.
att jag funderar på - alldeles för mycket onödigt.
att jag pratar – utan att tänka innan vädligt ofta.
att jag inte gillar – när folk jag känner blir folk jag kännde.
att min första riktiga kyss – var med en helt otrolig kille!
att jag avskyr när folk snackar - bakom ryggen på andra.
att kärlek är – läskigt.
att jag gillar – att ha träningsvärk.
att jag alltid kommer att – vara lite trasig i hjärtat.
att jag är förälskad i – någon som är väldigt, väldigt mycket äldre än mig sisådär 11år.
att sist jag grät var – för flera veckor sedan nu.
att min mobiltelefon är – svart och inte tål kyla.
att när jag vaknar på morgonen – snoozar jag i minst två timmar.
att innan jag går och lägger migtittar jag allt som oftast på One Tree Hill.
att idag ska jag – ha svenska på fordon och jobba ihjäl på mig måleriet.
att jag just nu tänker på - hur skönt det ska bli att sova nu.
att jag oroar mig för - framtiden mer än nödvändigt.
att i morgon kommer jag – spela match mot Skogås.
att jag hoppas – på att en dag få tillbaka två av de vänner jag tappat på vägen.
att jag verkligen vill - att alla jag älskar ska vara lyckliga.

Länge sen ♥

We love sunshine!

När skolan var slut för idag, när Jessica och jag gick ut ur verkstan sken solen in genom fönstren. Vårkännslorna infann sig snabbt, spred värme i min genomfrusna kropp. Tyvärr varade de inte så länge, när vi kom ut låg ju fortfarande all snö kvar och kylan hade inte heller det gett med sig! Men de få minuter de tar att ta sig från verkstan och ut var awesome. Jag saknar solen, vi saknar solen. Vintern är passé, jag orkar inte med mer snö och kyla nu.
Vår, NU TACK!
Om en timme ska jag möta Janni vid tunnelbanan. Vi ska till solnahallen, mitt andra hem. Det är träning 19.00-21.30, som vanligt. Kommer bli super om jag bara kan börja kontrollera gäspningarna som börjat infinna sig titt som tätt. Det är vinterns fel.. Bara efter träningar är jag pigg såhär års, så i princip är det nog träningarna som gör att jag överlever vintrarna. Vilken tur att jag har så mycket träningar!

/oscar, mamma och pappa är på sjukhuset hos morfar. hade verkligen velat följa med men då hade jag antagligen blivit galen. förlåt morfar, krya på dig vi ses när du kommer hem ♥

Ordets gåva.

Ibland önskar jag att jag var bra på att skriva. Riktigt, riktigt bra. Ordets gåva ni vet. Jag har nog ingen sådan, någon gåva alltså. Råstyrka, räknas det? Nej. Och om det gör det så fick jag nog den sämsta tänkbara. Jag skulle verkligen vilja ha ordets gåva, vara kapabel till att skriva något som betyder något. Sådär som bara vissa kan, så fort det skrivet något är det vackert. Orden blir till skönhet. De berör. Jag avundas alla de som bär på den gåvan.
Speciellt nu när livet känns lätt. När det är enkelt att leva, skönt att andas och varje hjärtslag känns lite extra. Känslan är för mig obeskrivlig, för jag har inte ordets gåva. Och det är tråkigt. För jag kan beskriva jobbiga perioder, hur ont det gör att få sitt hjärta krossat. Men nu, när hjärtat har läkt och slår igen, när luften är lätt att andas och verkligheten känns lite overklig stundtals, nu sviker orden mig. Och det gör mig ledsen, för jag har så mycket innuti som vill ut och jag kan inte uttrycka det rättvist. Lycka på ett helt nytt sätt.
Jag vill skriva en bok, om vad som helst. Beröra folk med mina ord. Men jag kommer inte skriva någon bok, jag har inte ordets gåva. Jag har råstyrka. Det kommer jag inte långt med i författarvärlden. Den drömmen, om boken, får jag lägga på hyllan tills jag hittat mina ord. Om jag hittar mina ord. Jag hoppas jag gör det en dag.

Who knows how to love you without being told.

"Is it possible Mr.Loveable is already in my life?
Right in front of me or maybe you're in disguise."


Februari den 9:onde.

Lång sovmorgon idag, till 14.25 närmare bestämmt. Fast sov gjorde jag inte, jag åkte till dagis 10.40 och spenderade min lediga tid där. Världens coolaste 1,5 åring går numera på mammas avdelning, han kan alfabetet och han kan siffrorna och han är ETT OCH ETT HALVT ÅR! Jag blev sjukt imponerad. Han kommer få nobelpriset en dag, var så säker.
Skolan var inte så ansträngande, en lektion. Hon tyckte vi var så duktiga som kommit dit trots omständigheterna och släppte oss tidigare, hmm?! Såg klart Troja, femton minuter, pratade om hjältar ungefär lika länge och sen var den lektionen slut..
Nu ska jag dra på mig träningsoverallsbyxor och packa ner mina kämpaskor i väskan. 00:orna har träning om fyrtiofem minuter och idag är Malin sjuk så vi är bara två. Ska möta Anna om en kvart så jag har lite bråttom. Men det löser sig alltid, skytteholm ligger inte jättelångt borta. Dessutom fick jag reda på att kollektivtrafiken krånglar igen, happy me. Puss.

Jag tror jag tycker om dig..

eller också drabbas jag av akuta hjärtbesvär varenda gång vi träffas.

..

AIK handboll - damsektionen <3

Den alternativa träningen var *trummvirrvel* brottning. Superkul! Om det är någon som aldrig provat; gör det. Jag är helt slut i kroppen och så jävla lycklig. Adrenaliet pumpar skönt. Vi ska ha alternativa träningar flera gånger med brottaren som tränade oss idag, jag längtar redan.
Nu har jag ingen träning förens på onsdagkväll, trist som fan. Imorgon blir det istället 00:ornas träning att pyssla med. Det är inte riktigt lika roligt, jag gillar det men jag älskar mina egna träningar. Om jag ändå kunde få hålla på med handbollen på heltid. Det största misstaget jag gjort i mitt liv hittills är helt klart mitt gymnasieval, jag hade varit en mycket bättre människa om jag hade gått en handbollsinriktning idag. Men men.. Nu peppar jag inför onsdag och för fredag. Dags att duscha, imorgon spenderas dagen på dagis! Puss.

I'm gone.

Every time I think of you, I always catch my breath.
There's a storm that's raging through my frozen heart tonight.
I hear your name in certain circles and it always makes me smile
Spend some time just thinking of you, it looks like I'm losing this fight.
But it's my heart that's breaking down this long distance line tonight.
And I ain't missing you at all, since you've been gone away.
I ain't missing you no matter what I might say.

..

When I become sick, I stop being sick
and become awesome instead. True story!

Addict, I know one when I see one.

Kom igen!? Hur normalt är det här på en skala; jag har träningsabstinens tolv timmar efter en match. I'm sick! Jag håller typ på att dö av nyfikenhet på morgondagens träningspass som ska vara alternativt. Jogging i 45 minuter som uppvärmning och mer har vi inte fått veta. Jag tycker inte ens om överaskningar..
Jag längtar även till fredagens match och jag önskar att jag hade haft tid att vara med och spela på torsdag. Men dygnet har för få timmar för att jag ska ha tid att ägna mig åt handbollen tre-fyra timmar om dagen, sju dagar i veckan. Tyvärr. Usch, jag känner mig som en riktig lodis som inte fått sitt hash på flera dagar.. Varför valde jag inte handbollsgymnasium? VARFÖR!?

Road Salt.

This time I've tried to get hurt
This time I've stayed, untouched the pain and dirt
This time I've sticken to what I've learned
This time I fly so low I won't get burned

Maybe it's not enough
Maybe this time it's just too much
Maybe I'm not that tough
Maybe this time the road it just to rough
Walk down, so I sit down

I've walked this road so many years
I've worn down all my boots, I've cried all tears
So many crossroads left behind
So many chices burned into my mind

Maybe it's not enough
Maybe this time it's just to much
Maybe I'm not that though
Maybe this time the road is just too rough
To take me home

To take me home
To take me home
To take me home
But I walk on



 

Min bebis fyller 11 år idag.


gammelgubben!

Intressesmurfarna jublar!

Imorse var det handboll! Hemma mot Haninge. Onaturligt tidigt.. Men det gick bra, andra halvlek var till och med fantastisk. Slutresultatet skrevs 34-20. Bra start på dagen och nog det enda av intresse som hänt idag. Längtar till morgondagens träning, jag vet inte men jag är ganska säker på att jag lever för handbollen..
Tillbaka till idag. Ska rulla mot Sunbyberg om ett par timmar, lite barnvaktsjobb ikväll. Lille S är den lycklige idag. 20.00-23.00 ungefär, det är nice. Har även fixat ett jobbtillfälle extra nästa helg. Lördagskvällen spenderas med de nyaste tillskottet av småfolket - lilla F och lille M. Nog om det. Ska försöka äta något nu, så jag inte svälter hemma hos lille S. Puss.

..

The course in life changes rapidly,
that is why you should remain hopefull.
Always.

Slå ett slag för russinen.

Min skogås-tripp var lyckad. Mötte Edvin och Johanna på station. Satt där en stund, pratade, dansade och kastade russin. Edvins och mitt teamwork var otroligt, vi sitter och pratar om det just nu. Jag har skrattat så min mage värker. Vi funderar starkt på att ställa upp i talang 2010. Kanske starta ett riksdagsparti för att stödja russinen och möjligtvis ställa upp i OS i russin-kastning. Den 16e April ska vi iallafall på hans spelning och kasta russin live, be there!
Nu ska jag sova. Imorgon ska min andra talang få sig en omgång. Supertidig match mot haninge.

Butterflies and pink clouds.

Februari den 6:e.

00:orna var noll intresserade idag. Ingen vidare träning, men det var helt ok. Freddies handbollskola innan var det högre kvalitet på, illa! Han blev förövrigt lite ledsen för att vi nu är tre tränare för 00:orna och han är ensam med handbollskolan. Efter det åkte vi till centrum sprang in i Lina en snabb sen mötte jag upp mammi, baba och stora-lille bror. Trevligt!
Nu har jag fruktansvärt tråkigt så jag pratade nyss med syster min som befinner sig i Skogås hos Edvin. Dit tänkte jag rulla om en stund. Men bara en snabbis, ska vara hemma igen vid 19.00 för familjekväll. Melodifestivalen och hallonpaj, hell yeah! Imorgon är det tidig match så jag ska försöka komma i säng tidigt, tidigt ikväll. Okej, någorlunda iallafall..
Dags att springa till tåget nu, puss.

Skogås - AIK, utklassade..

Vi har nog aldrig spelat så illa som idag, eller? Efter Elin's grymma hypnos i omklädningsrummet måste jag medge att matchen försvann .. poff! ;) Ja, finns inget mer att säga, vi var sämst idag. Match mot dem igen på fredag, då hemma och kanske lite mer taggade? Men först har jag match på Söndag med damerna, Erik skicka nyss ut matchkallelsen. Thank god, alla mina inneboende aggretioner kan jag då ta ut på Haninge istället för på 00:orna imorgon.
Nu har jag nyss sett klart den fjärde och femte filmen i nya serien om Johan Falk. Hade hoppats på mer Frank Wagner men de var bra trots ganska stora luckor utan honom. Borde väll egentligen sova, ska upp tidigt imorgon. 00:orna har träning 11.30 och handbollsskolan 10.30. Jag ska vara där någonstans mellan dem.. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, familjekväll på kvällen är i alla fall inplanerat. Det behövs, en lugn kväll har jag inte sett röken av på månader nu. Så det ser jag fram emot, men dagen då? hmm..
puss

Matchdag!

Slutade 10.30 idag. Nice! Lunchade med Jessica i någon timme, åkte för att möta upp lillasyster och sen vidare hem. Läste lite bok och packade ihop väskan inför kvällen. Match ikväll! Skogås står för motståndet, vi gillar dem inte alls men Madde spelar där och henne gillar jag så det kommer nog bli bra ändå. 19.15 i Östra Gymnasiet. Har försökt få kontakt med Miranda, går inte så bra. Hoppas hon kommer ikväll! Nu ska jag ta en ipren och lägga mig på soffan och vänta på lite mat (nej, vadå? jag är inte alls bortskämd haha) innan det bär av till hallen. Ska tugga lite taggtråd också, ikväll kommer det smälla det vill jag lova.

Grattis!



Världens vackraste kusin fyller 17år idag. Grattis hjärtat!

Februari den 4:e.

Handboll <3 älskade handboll. Eftersom lilla E var sjuk idag kunde jag närvara på den sista träningen för veckan. Mycket nice! Massa matchliknande situationer och efteråt fotarbete. Helt okej med folk också. Bra, mycket bra och nu har jag ont i benen.
Nästan helg nu. Två lektioner imorgon förmiddag sen tar jag helg. Slutar 11.40, absolut senast. Ska troligtvis luncha med Jessica efter det innan det blir hemgång för mig. En lugn eftermiddag till för att tagga och "käka taggtråd" inför matchen. Matchstart 19.15 i Östra Gymnasiet, Skogås står för motståndet. Jag är redan taggad.
Nu ska jag plocka fram allt för morgondagen för att underlätta min uppgång. Puss.

Say hello to goodbye.

Antagligen kommer jag alltid sakna det som var. Och det som aldrig blev. Jag kommer sakna den du var. Men aldrig den du blev. Det kommer finnas dagar då hjärtat kommer svida, dagar då jag kommer sakna dig lite för mycket. Och jag kommer aldrig sluta drömma, hur mycket jag än borde. Hoppas på att du en dag kan kalla mig din vän.
Men det är över nu, ett avslutat kapitel. Ett sorgligt slut. Jag kommer alltid sakna dig, för den underbara människa du var de åren du fanns i mitt liv inte för den katastrof du blev.


"It's so hard to lose the one you love, to finally have to say goodbye.
You try to be strong, but the pain keeps holding on and all you can do is cry.
Deep within your heart you know it's time to move on,
when the fairytale that you once knew, is gone.

If I had just one wish I could be granted here tonight.
It would be to have you rigt back by my side.
But wishes just don't come true.
So now it's time for me to find my happiness again.
Just so you know the emptiness from missing you will never, ever end.

When the last teardrop falls, I'll still be holding on to all of our memories.
And all of what we used to be.
When the last teardrop falls I will stand tall and know that you're
here with me in my heart.
"

Förbjudet och alldeles underbart.

Det är så fel men jag mår så bra i din närhet. Så stanna ett tag, gå ingenstans och låt det vara såhär. Varken mer eller mindre. Jag vill stanna just i det ögonblicket du rör vid mig, ha dig nära ett tag till. Om så bara för en minut. Låt mig stanna ett ögonblick längre, bara ett.  
Det är farligt det här, gränsen är hårfin. Och ingen kan någonsin få veta, ingen. Aldrig kommer det att bli verkligt på riktigt, men vi kan väll stå här en stund? Bara ett litet tag, sen ska jag gå jag lovar. Men just nu mår jag så bra, i din närhet.

Motivationshandikappad.

Snön flyger fram, inte uppifrån och ner utan rakt emot en. Bara att se det nu när jag sitter inne gör att jag får rysningar i hela kroppen. Och vägen till Solnahallen känns med ens otroligt lång. Frågan är om jag ens kommer lyckas ta mig fram dit utan att blåsa iväg på nya äventyr helt ofrivilligt. Det känns som en dålig dag för sådant idag..
Nej, jag måste lyckas. Det lär inte vara så mycket folk, samma väder som förra onsdagen ni vet. Så för att minska risken att Erik och Johan står där och svär i all sin ensamhet måste jag börja röra på mig nu. Träningen sätter inte igång förens om fyrtiofem minuter, men i det här vädret kan jag tänka mig att det nog tar så lång tid att förflytta sig från punkt A till punkt B.
Önska mig lycka till.

Februari den 3:e

Skridskor är lite självmord för fötterna, åtminstonde det paret jag fick låna imorse. Lite vrickade fötter och mosade tår, att jag ens fick i fötterna i ett par 37,5:or är helt otroligt bara det. Nej, skridskor var kul för några år sedan nu har jag växt ifrån det. Förövrigt har jag varit grym idag, tror jag fick mer gjort på målerilektionen än vad jag fått på hela veckor förut. Nice! På vägen hem dog dock mitt goda humör, hur kan det finnas så mycket snö? Missade bussen och orkade inte vänta, my mistake. Såg mer eller mindre ut som en snö-gumma när jag kom hem. Nog för att det inte är så kallt, men snön räcker gott och väl för att jag ska bli irriterad.
Nu har jag lagat middag till mig, mina syskon och baba. Stekte frysta hamburgare, resten får de fixa själva.. Åt en, den var ganska äcklig så jag kompletterade med ett äpple nu innan jag ska börja fixa mig. Träning ikväll, hoppas på mycket, mycket folk. Om jag nu kommer fram till Solnahallen, kollade nyss ut genom fönstret och det ser inte lovande ut.
Jävla, jävla,jävla snö!

I'll be right beside you, dear.



I'll sing it onw last time for you.
The we really have to go.
You've been the only thing that's right,
in all I've done.


And I can barley look at you.
But everytime I do.
I know we can make it anywhere,
away from here.

Light up, light up.
As if you have a choice.
Even if you cannot hear my voice,
I'll be right beside you dear.

Louder, louder.
And we'll run for our lives.
I can hardly speak, I understand.
Why you can't raise your voice to say..

To think I might not see those eyes again.
Makes it so hard not to cry.

Somehow I can't put you in the past.

February 2th

Som vi alla vet, R.I.P träningstisdagar. Jag är inte speciellt glad på mina tränare för det, jag menar vad ska jag nu pyssla med på tisdagar? Okej. Det finns mycket man kan göra men jag gör inget hellre än att syssla med handbollen. Så nu ska jag röra mig mot skytteholm och kika på 99:orna eller 00:orna tror jag det är. Anna & Malin's lag. Funderar på att börja hjälpa till där, nu när jag inte själv har några träningar på tisdagar. Nice!
puss

..

I know we're not close anymore,
but do you realise how much I miss you?

"Äh, jag svängde förbi en kompis på vägen"

citerat Malin, efter hennes mystiska försvinnande under löprundan idag. Hur skön är inte den? "Äh jag orkar inte springa mer så jag drog till en polare istället", själv vågar jag inte riskera mina band med Erik och Johan på det viset. Men fan vad jag skrattade när hon berättade! Vem kommer ens på tanken att bara dra utan vidare? Dagens roligaste, glasklart.
Träningen var awesome. Som alla andra träningar, det finns inget bättre än att träna. Inget. Adrenalinet pumpar fortfarande oroväckande starkt. Frågan är inte om jag kommer somna utan när? Om en timme eller om fyra? Upp ska jag hur som helst 6.55. Tvättstugetid bokad vid 7.00. Mamma tror inte på att jag kommer tvätta imorgon och det tror inte jag heller. Men mina sport 8 BH'ar och knäskydd luktar apa och på Onsdag är det träning igen. Älskade, underbara träning. Så det skulle vara bra om jag orkade pallra mig ner i tvättstugan..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen läsa lite bok, puss.

Min klocka har stannat, under dina ögonlock.

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinligt grå blir jag
Utan dina andetag

February 1th

Ny månad, ny vecka. Intressant!? Nej. Hade lite engelska B imorse. Bokredovisning muntligt, VG fick jag. Just engelskan är omvänd, IG på nästan allt skriftligt och VG/MVG på allt muntligt i alla andra ämnen har jag tvärtom. Sen sprang vi in i SE som hade fått information om att Ulf var sjuk. Så, ingen natur idag. Vi blev väldigt lyckliga. Käkade med Jessica innan jag åkte hem. Jag har hunnit med att plugga lite natur, städa lite i mitt rum och i vardagsrummet, plockat fram hälften av mina träningskläder till ikväll. I'm good! Har dessutom bytt ut min diskdag så jag slipper den idag och istället har den på Torsdagar. Passar mig mycket bättre, eftersom det är jag som blir tvungen att stå ut med äcklet hela fredagen om den inte blir gjord på tordagen. Nu ska jag plugga lite samhälle inför morgondagen och sen plocka fram lite mer träningskläder och tugga taggtråd inför ikväll.
puss

RSS 2.0