Cooper here We come.

Ikväll är det dags att göra klart fystesterna, så kul.. Det enda jag har kvar att göra är cooper-testet, det jobbigaste såklart. Man är lika dum varje gång och sparar det tråkigaste till sist. My och jag springer tillsammans så det gör väll kanske saken lite lättare iallafall, hoppas jag!
Så om jag inte kommer tillbaka vet ni varför ..

S:t Martins i ett Nötskal

Hej.
Ibland förstår jag inte riktigt hur de tänkte här men det gör faktiskt inte mig någonting alls. Sovmorgon, kortare dag och inget måleri. Idag börjar nämligen min engelska B kurs 8.30 och den måste man gå på även om man har praktik eftersom de andra tvåorna inte är ute på praktik nu. Så idag blir det engelska fram till 11.40. Första "skoldagen" skulle man kunna säga fast inte för hela klassen. Vet att Jessica och Aron har engelska B, sen är jag inte helt säker på om de var några fler. Vi får se helt enkelt.
Hej då!

Ett läkande Hjärta Krossas så enkelt igen.

Så fort jag tror att det är slut på allt, att allt som finns kvar från då är funnet och åter undangömt på en plats långt långt borta från mitt läkande hjärta. Då dyker det upp något nytt. Ett minne, ett materiellt ting, en lapp eller ett gammalt kort. Alla kännslor flyter upp till ytan och allt som oftast börjar tårarna rinna i både tid och otid. Hjärtat gör en volt för att direkt därpå landa hårt, landa fel och gå i tiotusentals bitar.
Idag fann jag ett kort jag trodde jag slängt, en bild lite betydelsefullare än de andra. Det var en av de första bilder som togs på oss två, för över fyra år sedan. Den är vacker, jättevacker. Och jag kunde inte göra mig av med den idag utan klippte ut oss två och satte in den i min plånbok. Det må hugga till i hjärtat av saknad varje gång jag öppnar plånboken men det gör ingenting för jag har bestämt mig för att slaget är inte förlorat ännu. Hoppet finns kvar om än lite svagare för varje dag ..

Och kanske blir det här också ett sätt att spara lite pengar på,
att inte vilja öppna plånboken för att slippa hugget?

Lördag, efterlängtade lördag.

Lördag! Lugn lördag, så skönt. Vaknade med ett ryck när telefonen började låta och efter jag läst smset var jag klarvaken. Min första tanke var; vem fan han jag gett mig nummer till nu då och när kan det ha hänt? .. smset var barnförbjudet och senare kom det fram att det var från ett av Ellas fyra nummer. Sitter här nu med långfingret i bandage efter på tok för mycket spackling och avskavd hud. Det gör ont, det ser äckligt ut - jag kan inte börja på fingret.
Nu ska jag dra på mig något skönt och ta en sväng ner till centrum för att införskaffa mig nya örhängen till mina nuvarande 5 hål i öronen och även ta hål 6+7. Ska även ta beslutet ifall jag ska behålla min näspiercing eller låta den växa igen, ska nog behålla den ett tag till - tror jag. Utöver det ska jag bjuda familjen på lunch och ikväll blir det jobb för min del. 16.30 och frammåt ska jag passa lilla E.
PUSS!

Ofräsh!


fruktansvärt fräsh, nu ska jag duscha sen ska jag sova till klockan 12.00 imorgon
föresten somnade jag gående (!) idag, gör om den du..

Nothing but a Stupid crush?

Jag bad om kärlek det året och jag fick det. Kärlek på riktigt. Lyckan fullkomligt bubblade över. Men jag förstod aldrig hur lycklig jag var, egentligen. Kärleken kom det året och den stannade i några år, jag uppskattade den aldrig, förstod aldrig hur det skulle kännas att leva utan. Nu är det nästan ett år sedan den försvann, sen han gick.
"människor vi älskar lämnar oss för att vi ska förstå hur mycket det betyder för oss"
Och nu vet jag att kärlek finns, jag har upplevt den. Nu är jag kär i en person och jag vet inte om han finns längre. Varje dag kämpar jag med minnena för att inte tappa något, för att jag vill komma ihåg allt, våga fortsätta hoppas och tro. Även om min kärlek försvann tror jag på den. För idag är jag kär, eller hur? Mina kännslor försvann inte, aldrig.
Som sagt var man vet inte vad man har förens man har förlorat det. Jag vet att jag kommer aldrig bli kär igen på det här sättet, det är en omöjlighet. Hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte minnas en dag sen jag träffade honom som jag inte tänk på honom. Han finns där hela tiden. Never gone, never far. Allt påminner mig om honom, och jag är tacksam för det. Hellre är jag faktiskt ensam men mina minnen än att vara med någon annan, någon som inte är han. Alltid och förevigt, nu vet jag hur mycket han betydde och hur mycket jag ångrar mig. Men är gjort är gjort nu får jag älska på avstånd ..

Älskling; ljug gör vad du kan!

Håll mig hårt en sista gång!
Säg mitt namn, älskling ljug gör vad du kan.
Se på mig som du gjorde då, då när jag var allt du litade på.
Det var då.
Det känns som tusen nålar, jag går på krossat glas.
Vi fann andra sätt att älska men ingen väg tillbaka.

jag älskade, älskar och kommer alltid älska

Levande Död

Fredag imorgon, har aldrig längtat så mycket efter det. Nästan en vecka avklarad. Sjuk vecka, upp senast 05.00 och i säng tidigast 23.00. Jobb och träningar varje dag. Imorgon slutar jag troligtvis tidigare så fort vi bredspacklat färdigt lägenheten har jag hört. Då ska jag åka hem och städa mitt rum, duscha i ett par timmar, hoppa i min pyjamas, lägga mig i soffan och inte röra en fena till på hela kvällen.
Men veckan har varit helt okej, jobbat på ett bygge i Tensta Gymnasium och en lägenhet i Sollentuna. Målat takbjälkar, räcken, fönster och bredspacklat väggar. Idag tappade mitt långfinger hud efter allt för mycket bredspackling. Bara så ni vet gör det fruktansvärt ont och såret är helt rosa.
Det fingret ska jag gå och doppa i klister nu, det är dags för sista träningen för den här veckan.

Love Letters, yours.

Tonight I won't be alone but you know that don't mean I'm not lonley.

Det är inte som att jag inte har försökt, det har bara kännts så fel.
Tillsammans med någon annan är jag fortfarande ensam. För jag är utan dig.
Jag ger med andra ord upp. Förlåt men det går inte..

Sometimes all You need Is One person.


miljarder människor vandrar på denna jord
men det spelar ingen roll för det är bara dig jag känner såhär för

Borde Verkligen Inte

grattis ..

Addicted

Om ett par timmar är jag sådär lycklig som jag var igår.
Sådär lycklig jag inte visste att jag kunde vara längre.
Jag älskar det även om det bara håller i sig några få timmar.

Suffocating

When it's time to live and let die and I can't get another try.
Something inside this heart has died.
I'm in ruins.

Det är Lycka på riktigt Hög Nivå

Mitt humör vände helt efter kvällens träning, verkligen natt och dag förändrig där. Vi hade inte ens bollträning bara fystester, ändå känner jag mig så sjukt lycklig. Jag tror nästan jag skulle kuna flyga nu om jag verkligen försökte. Tog ett snack med Erik också om den kommande säsongen, det blir mycket för mig men jag älskar det. Min dröm är att flytta till Norge, Danmark eller Tyskland och kunna leva på handbollen om några år. Dags att börja träna seriöst nu i höst och det kommer bli så roligt. Längtar redan till morgondagens träning .. :)


inte mycket slår kännslan

Om Jag Kunde Drömma.

Jag hoppas fortfarande.
Jag tror bara inte längre.

Ibland blir Saknaden För Stor

Jag behöver dig nu mer än någonsin, förlåt..

I'm not Afraid of Dying, but I am Afraid of Losing You.

If I close my eyes forever.
Would it ease the pain?
Could I Breathe again?

Love was in the Air



runt 1994/1995 var vi väldigt söta <3

Stil Måleri v.35-38.

Hur tidigt kan man gå och lägga sig utan att vakna vid ett inatt och vara pigg? Ikväll behöver jag sova någorlunda tidigt hur som haver, imorgon börjar jag praktisera. Tyvärr har jag inte valt något yrke där tidiga mornar är ovanligt, tvärtom. Ska infinna mig på Östervägen imorgonbitti 06.45 och så kommer det troligtvis se ut fyra veckor framöver nu. Usch..
Dagen har ägnats åt att leta fram mina jobbarbyxor, verktyg, skor och t-shirts. Dock verkar mitt rollerskaft övergivit mig så det måste jag fixa någon dag snart, får pallra mig till Caparol och införskaffa ett nytt helt enkelt.
Nu kör vi, Stil Måleri i fyra veckor.

Mina Tårar Tar Aldrig Slut

Att fastna här skrämmer mig en smula men inte alls som att släppa taget. Hellre blir jag påmind om mitt blödande hjärta ofta än att inte känna något alls, hålet i bröstkorgen kan få eka så högt det bara går och saltet strör jag mer än gärna i mina öppna sår. Så länge jag kan känna hur ont det gör att vara utan dig får det gärna göra ont. 
Det som skrämmer mig är att tänka att jag en dag kanske inte känner någonting längre, är varken lycklig eller olycklig. Ingenting alls. Att bli som du, kännslokall och likgiltig. Så bättre smärta än inget alls. För jag är livrädd att jag ska bli som dig.


 

"love is ain't easy you know I feel your pain"

It's Hard to see through Hearts that Bleed

He paints pictures of his dreams
But today they don't include me
Too many mistakes I made
Too many times I've betrayed

I'll Never let go of the Heart I Broke



just pray for this heart to be unbroken

År Två, Näst Sista Året

ML2, så det så! Nu är vi inte yngst längre. Vad fort det gick, vårt första år. Vi gick in och kikade i verkstaden och såg de nya ettorna, de höll på att förstöra allt vi fixade under förra året - åh no! Utöver att de håller på att fixar byggs vårt omklädningsrum ut av snickarna, den nya klassen har tre gånger fler tjejer än vad som går i min och vi hade det trångt förra året. Ny lärare fick vi också idag, han verkar helt okej så det blir nog bra. 
Nu är alltså sommarlovet slut, dock blir det ingen skola för mig på riktigt förens den 21 september. Eller måndagar fr.o.m v.36 kl. 8.30 - 11.40 har jag engelska B men utöver det går jag på praktik nu från och med måndag och fyra veckor frammåt. Börjar 6.45 då, jag kommer inte vara lite trött utan extremt. Vem kom på att målare ska börja onaturligt tidigt?
Dags att damsuga, PUSS!

When Drugs Don't Work



(klickbara)

ett år idag!
det firar vi med att vara oss själva till 100% som ni kanske ser
utöver det ska vi strax dreggla över Edward Cullen, hon har inte sett twilight(!)
puss på det <3

Kunskapsgymnasiet Globen

Ett mirakel. Vaken, uppe och påklädd!
Nu väntar en förmiddag vid globen i all min ensamhet, dagens goda gärning.
& så är det ganska kul att se hur stressig min kära syster är :)

Summer is Over Back to Basic

Borde redan sova eftersom min första tidiga dag kommer vara imorgon. Johanna börjar gymnasiet och jag har lovat att följa med som mentalt stöd. Har dock lite svårt att se vad jag ska pyssla med i Globen från det att hon börjar vid 9.00 tills hon får gå hem.
Hoppas de bara har upprop!
Hur som måste jag vara påklädd och klar vid 7.30 imorgon. Hjälp!

Alltså måste jag sova nu, snart iallafall.

Lost Souls

Klassisar från förr, jag saknar dem.
Umgicks med Jenny idag nästan hela dagen och det var trevligt. Sprang även på Albin, det var inte igår jag träffade honom så det var väldigt kul att se honom. Hamnade på samma buss som Freja när jag var på väg hem. Hon skulle iväg och träffa Tobbe som jag stötte på för ett par dagar sedan. Har även lyckats få kontakt med Madeleine litegrand igen, henne saknar jag nog mest av dem alla. Inte för att glömma Mathias, Johanna, Daniel och Danniella. Emma och Mia får vara med på ett hörn även om det var länge sedan vi gick i samma klass.
Kom underfund med det idag, hur mycket jag faktiskt saknar dem.


bild från idag, Jenny Svärd <3

Barley Breathing

I know you didn't bring me out here to drown.
So why am I sex feet under and upside down?

I'm inlove with a Fairytale even though it Hurts

We were created to find each other
Our faith written down for us to love forever
Looked into the eyes of that one person
The one who would complete my life
The one who I would cherish and I'll put in all my best
Just to stay in your arms as you held me tight
Cuz being with you just felt so right

<3

Alltid och Förevigt

om drömmar slog in skulle jag vara väldens lyckligaste, men det gör dem inte

Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut.
Du ska veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut.
Jag har vaknat mitt i natten av tystnaden och önskat du som här bredvid mig igen.
En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig.

Lämplighetstest 2009

Fick hem ett brev från pliktverket igår. Skulle vara kul att göra lumpen men efter att jag gjort lämplighetstestet nu känns det ganska långt borta. Svarsallternativen kändes väldigt breda vilket kan strula till det för mig och mina "kära" knän. Men vi får väll se, svaret kommer i slutet av November och får jag godkänt mönstrar jag i maj/juni 2010. Hoppashoppas!

I love You

filmkväll med syster på g

I Coujure Up The Thought Of Being Gone

It'a all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

I'm trying to figure out what else
What else could I say
To make you turn around and come back this way
I feel like we could be really awesome together

Summer '10.

Dags att fixa plåtburkar med Fanny :)

Boy I Miss You Every second of Every day

Ibland kommer de tillbaka, eller hur?
Jag försöker leva efter "everything will be OK in the end, if it's not OK it's not the end" men ibland känns allt bara så meningslöst. Det borde vara så lätt att bara släppa allt och ta ett steg i rätt riktning men det ni kallar rätt känns bara fel för mig. Att vända om och lösa gammalt groll känns rätt men ensam fixar jag ingenting. Och ensam det är precis vad jag är. För i hans värld är erat rätt även hans det är bara jag som krampaktigt håller fast vid något som gick sönder för länge sedan. Och det är bara för att jag vet att släpper taget om det jag verkligen hoppas på nu då överlever jag inte vintern ..

Twilight

"because of Edward Cullen
human boys have lost their charm
"

dags att sova men först, om jag kunde drömma, för femte gången

Time To Stop Living Like Someone Have Died

THE VOICE'09. Hjälp!  Fjortisfylla, någon?
Utöver det faktum att det typ endast var fjortisar och att jag var
för kort för att se något var det kul.
Att det började regna kanske förstörde det något och att alla knuffades ..
Äsch! Strax före tio drog vi ändå vidare mot fridhemsplan där vi inte blev alltför långvariga.
My och Andreas åker till Grekland imorgonbitti och jag är inte avundsjuk alls!
Fötterna värker efter en kväll i höga klackar.
Juste! Vi tog med Andreas på lite sightseeing också..
Tog fel tunnelbana i centralen (förbanna ombyggnationen av blå linjen) och
på den vägen gick det.
Men hur som helst har jag haft en kul kväll och största faktorn till det är sällskapet.
Tack för en bra kväll och hoppas ni får det underbart i Grekland
och grattis i förskott på 21års dagen Andreas!

  

(klickbara, fler kommer när de kommer hem från grekland)

Tired Of Being Me

The Voice eller var det NRJ? Jag har noll koll, ska hur som helst till kungsan med My ikväll. Halv sju skulle vi mötas om jag inte minns helt fel och innan det bör jag hinna med ganska mycket saker. Men tre timmar är lång tid, visst?

We Will Still Be Friends Forever



Det finns få som lever upp till orden "jag finns alltid där för dig" du är en av dem.
Kärlek på ett ovillkorligt vis, jag lovar att aldrig låta dig falla - aldrig ensam. <3

You Gave Me The Best Mixed Tape

"You and me we used to be together, everyday together. I really feel that I'm losing my best friend! I can't belive this could be the end. I looks like as though you're letting go. And if it's real, well I don't want to know.
Don't speak! I know just what you're saying so please stop explaning, don't tell me cause it hurts! Don't speak, I know what you're thinking. I don't need your reasons.
Don't tell me cause it hurts!
Our memories, well they can be inviting.
But some are altogether mighty frightening.
As we die, both you and I.
With my head in my hands I sit and cry."

- kommer du ihåg?

Fruset Hjärta

När ingen vet och ingen ser.

Och Du Rörde Vid Mitt Hjärta

Om jag sa just som det var, skulle du tro mig då?
En stilla sorgsen blick är väl allt jag skulle få.
När allting rasar och faller isär vet jag att smärtan sakta äter sin själ.
Säg mig är du sårad så svårt, säg varför är du kall?
Sliter smärtan så hårt att inget lindrar sitt fall?
Det kostar dig inget att älska, min vän för det du ger det får du snart igen.

Jag kan se dig fast du inte vill, jag ser inuti din hemlighet.
När sorgen river och din smärta vill ut, när du vill att allting ska bli som förut.
Då ska jag vara här för dig för alltid och nu.

One Three Hill

Här var det kaoos. Vilken hemsk blogg!
Men jag orkar inte just nu, ska göra om den en annan dag.
Nu ska jag umgås med min syster. <3

Forever and Always

my wasted heart will always love it, you and us

Rubriker är överskattade.

Seg dag! Jätteskönt, sov hur länge som helst och har till alldeles nyss traskat runt i en stor t-shirt - bara. Mormor kom förbi oanmäld och fikade vid två någon gång, trevligt, och när hon gått sorterade Johanna och jag kylskåpet och slängde allt vi tyckte såg äckligt ut. Med andra ord slängde vi nästan allt vi hittade. 5 ketchup flaskor till exempel. Lät som vi städade efter årets fyllefest när vi slängde påse efter påse med klirrande glasflaskor och burkar.
Om en timme ska jag börja röra mig mot bussen ska iväg och jobba lite ikväll. Jobba och jobba föresten, jag får betalt för att leka och läsa sagor för Lilla E, ett av de charmigaste barn jag någonsin träffat. Får väll se hur länge jag blir kvar där, ett par timmar skulle jag gissa på. Mitt så kallade jobb är bra!
puss!

Straight Through My Heart

If I ever write the story of my life don't be suprised if you're where it begins.
Boy, I'd have to dedicate every line on every page.
I'd start with chapter one, love innocent and young.
Even though I know the end, I'd do it all again.
'Cause I got a lifetime in while you loved me.
I was born the day you kissed me.
And I died inside the night you left me.
But I lived, oh how I lived.
While you loved me.

Jag om någon skulle var fruktansvärt dum om jag inte trodde på kärlek. För även om våra vägar delades långt innan min kärlek svalnade så upplevde jag den där och då. Med dig. Och jag tror inte på att kärlek dör, aldrig helt. Hoppet kommer alltid leva kvar. Så att älska någon är en bra sak även om smärtan ibland kan vara svår att hantera. Så tack för att mitt hjärta har någon att slå för. Tack älskvärda du.

True Love Forever

Kollat film med mina päron, blev en gammal sådan - mamma gissade på att den var inspelad i början av 80-talet. Genre, svårdefinierad film: den hade allt. Huvudrollerna spelades av en ung Demi Moore och Patrick Swayze.
Några gissningar?
Okej, Gohst hette den och har du inte sett den ännu finns det bara en sak att göra. På med ett par skor, traska genast ner till närmsta videobutik och hyr! Bunkra upp med näsdukar (tårar utlovas) och sätt dig bekvämt. Du kommer inte ångra dig!
Utöver det har inte mycket hänt. Jag planerar på att försöka vända tillbaka dygnet lite smått men den planen tycks inte bli av ännu. Nu är jag glad för regnet som kommit, svalare vindar är också varmt välkommna. Inatt ska jag sova under täcket och inte det och det mina vänner ska bli underbart!
Sweet dreams!

"rather feel pain than nothing at all"

Inte i längden och aldrig föralltid.

Det slog mig nu har klockan passerat tolv och det innebär att det är den 11 augusti. Elva månader sedan jag var säker på att mitt liv var över. Mitt hjärta slets ur bröstkorgen och lungorna slutade fungera. ELVA MÅNADER! Att jag inte dött är otroligt, att jag fortfarande saknar dig är dumt och att jag inte kan gå vidare skrämmer mig. Elva månader, snart ett år.

När slutar man älska egentligen?

Love's great just not mine.

cause you can't love me and I can't love anyone else

Intressesmurfarna dansar vilt!

Harry Potter och halvblodet, hette den så? Not my coup of tea, men helt genomusel var den inte heller. Drog på smilebanden åtminstonde tre gånger. Och Oscar tyckte den var bra och det var ju faktiskt för hans skull vi gick! Innan filmen hade jag dragit med min bror till diverse butiker. Fick med mig två randiga tröjor från Gina Tricot och en affisch från Gallerix. För när jag möblerade om mitt rum blev plötsligt två väggar väldigt tomma så nu pryds iallafall den ena utav Robert Pattinsons vackra ansikte. Jättestor bild. Mmh! kan det bli mycket bättre?
Efter filmen käkade vi min bror och jag innan vi drog oss hemmåt. Under kvällen har jag varit på en tripp till ICA Maxi med Johanna. Införskaffade mig en blomma en "guldpalm" och jag ingen aning om den kommer bli stor eller hur man tar hand om den. Men eftersom jag dödade min förra blomma behövde jag en ny att ställa i fönstret. Tyvärr dör nog den här snart också, katten tycker den är mycket god att tugga på.
Nu ska jag måla naglarna, puss!

Grattis några månader i efterskott!

Idag är det dags för mig att ge lillebror sin födelsedagspresent.
Vi ska gå på bio, Harry Potter och "vad det nu var".
PUSS!


lillebror och jag i Budapest

Living for someday.

"Ingen kommer att ge med sig ikväll
och jag kommer inte ge upp.
Jag vet vad jag vill." 

älskade du, jag kan vänta föralltid

My baby.



Min bebis sover på mina kuddar och jag vill inte väcka honom.
Han hatar mig redan som det är. Så hur ska jag nu sova?

I don't want to be like everyone else.

Hamnat fel, det här är inte jag. Inte alls! Du försvann och tog min moral med dig, nu måste jag hitta tillbaka. Men det är så svårt du stod upp för mig och jag lät mig luras av dina vackra ord. Ingen har någonsin fått mig att må så bra. Nu spökar du och varje gång jag trillar snett hör jag din röst. Du har rätt, jag har fel. För jag behöver inte dig egentligen jag har bara blivit så van. Och du behöver inte mig utan den jag en gång var. Nu måste jag hitta tillbaka till vägen jag vek av ifrån för det här är inte jag, inte alls!

Sometimes late at night.

Det är en underlig värld vi lever i måste jag säga. Har suttit och agerat kärleks-terapeuft i ett par timmar nu, jag!? "jamen du har ju haft pojkvän så du vet ju allt om sånt här" Ja, absolut för mitt förhållande gick inte käpprätt åt helvete! Men ja, så länge jag kan försöka hjälpa till är väll det bara bra. Sen om det faktiskt hjälper är en annan femma.
Nu borde jag sova men tror ni det går eller? Nej. Har druckit en liter coca-cola själv, jävligt dumt. Koffeinet sprutar ur öronen. Får väll lägga mig i sängen och fixa med de där jäkla telefonnumren som jag inte tagit tag i ännu. Somnade direkt efter middagen så det har inte gått i många knop alls ikväll.
Oj vad jag babblar, dags att avrunda.
Peace and love mina vänner.

Fräscha brudar!


PUSS PÅ ER!

Summernights.

Sliten och väldigt äcklig. Men jag hade en rolig natt iallafall.
What happens in Tyresö, stays in Tyresö.
Kom hem för någon timme sen och har nyss kommit ur duschen. Nu ska jag ta det väldigt lugnt ikväll, sova tidigt. Inatt sov jag bara två timmar så det behövs. Ska fixa lite med bilderna från gårdagen/natten och lite med telefonen och dessa jävla telefonnummer. Madde kommer hit om en stund och hämtar en telefon hon ska få låna och lämnar min ansiktstvätt som jag glömde hos henne. Efter det blir det inga fler måsten idag, bara vila.
Men nu medans jag väntar på henne ska jag dricka juice och läsa min bok. PUSS!

Can't risk sleeping away my life, but still.

Inte sprang jag imorse, jag sov istället. Prioriterade på det viset att Erik kommer tvinga mig springa konstant september-juni så jag kunde ta en vilodag idag. Har fixat med nya telefonen, iallafall skrivit upp alla gamla nummer så jag kan lägga in dom i den nya. Och så har jag duschat och klätt på mig, dunkat musik och dansat lite för mig själv. Nu bär det av in mot staden där jag ska träffa Madde.
Kvällen och natten spenderas i Tyresö.
PUSS!

Ordning & reda.

Äntligen! För två timmar sen började jag rensa mina två garderober och nu är jag klar. Två ICA kassar med gammalt, fult, illasittande, omaka eller av annan anledning värt att kassta i klädväg. Men det tycks inte spela någon som helst roll för garderoberna är fortfarande överfulla. Det är så konstigt för jag har verkligen aldrig något att ha på mig.
Nu börjar mitt rum arta sig, bara lådan under sängen kvar. Förstår inte hur mycket skräp jag samlar på mig under väldigt korta perioder. Sorterar väldigt ofta, slänger nästan lika mycket varje gång men får inte någon plats över ändå. Då är man duktig!
Egentligen borde jag sova eller fixa med mobilen (mer än hälften av nummrena stannade kvar på gamla telefonen) men jag orkar inte. Det får bli imorgon för jag är inte trött och inte pepp på att fixa med telefonen. Ska snart läsa en stund och sen kika på lite OTH. Imorgonbitti ska jag försöka mig på en löprunda, wiihoo.

Hoppar du då hoppar jag.



det enda som spelar någon roll är att oavsett hur osams vi är andas jag inte utan dig <3

Det är tomt när ingen vet.

Ligger ensam i min säng, nynnar på någon gammal tom refräng.
Tänk om någonting kunde bara i närheten av bra.
Den gamla känslan bara gror, ingenting blir längre som man tror.
Jag sjunker in i apati när alla går förbi.

Känner mig helt transparant, sliten och grå sådär ointressant.
Tänk om dom visste hur det var att stå här ensam kvar.

När ingen vet när ingen ser din ensamhet.
När ingen anar vad som sker, när ingen vet.
När ingen andas mot din hals i hemlighet.
När ingen håller dig hårt då är det kallt.
Det är tomt när ingen vet.

ayo technology

Blev inget bad idag men en lyckad eftermiddag spenderades med Olausson. Vi tog en promenad genom gamla stan ner till vattnet och satt i solen ett tag. Efter det åkte vi till centralen och spatserade lite, köpte nya sängkläder på hemtex och Mathilda köpte ett linne på monki. Sen hamnade vi mitt en demonstration om gud-vet-vad de skrek och lät arga. Fick flera bra bilder under dagen tyvärr är teknik inte min starka sida så de bilderna ligger jättebra på kameran just nu.
Föresten fick jag en ny telefon idag, en NOKIA Xpress music. Sån där utan knappar och otroliga högtalare. Så om jag inte svarar på sms eller samtal beror det troligtvis inte på att jag inte har lust utan för att jag inte kan. Har också möblerat om idag och det blev superbra! Nu ska jag sova, har en tid att passa imorgon. 12.00 råsta park. Can't miss!
PEACE!

the one who saves the day

Ska strax springa mot station mitt tåg går 13.18, det blir en eftermiddag med olausson idag. Kommer bli så bra det var på tok för länge sedan sist. Lite mer än en månad och det mina vänner är mycket mycket lång tid. Vi ska sätta oss vid vattnet inne i stan och sen kanske gå och "bada" (funderar på om en blomspruta skulle funka?) vi får se. Nu måste jag springa, kameran följer med sen om jag är så pass teknisk att bilderna faktiskt hamnar på datan sen är en annan femma.
PEACE!

Nåtarö.

 

Ja, det finns skönhet.
Det finns kärlek.
Det finns glädje.

money can't buy you happiness

Idag var jag på banken och fixade men mina pengar från sommarjobbet. Äntligen. Gav tillbaka mamma pengarna hon la ut för piercingen sen blev det en ny kamera. Min förras liv blev inte speciellt långt när vi fick för oss att fota på stranden. Så nu fick jag fixa en ny, gjorde inte så mycket expediten var inte helt fel att kika på och min nya kamera är så söt.
Resten av dagen spenderades åt bokrensning. Jo, jag har en ganska underlig relation till böcker. Det finns ju folk som inte kan slänga skor, väskor, etc. jag kan inte slänga böcker. Men det var dags nu, när tsatziki, bert och eva&adam fortfarande står kvar i bokhyllan efter tio år då får det vara nog. Så jag rensade ut ganska mycket böcker idag blev väldigt tomt i bokhyllan. Men vill man få ordning får man leva med det antar jag.
Såg nyss Kenny Starfighter, sjuk film! Synd att inte Björn Gustafson var med mer han var ju faktiskt nästan det roligaste i filmen. Nu ska jag hänga tvätt leta mig ur min tält-klänning och hoppa i mjukisbyxor och t-shirt för lite skön läsning. Imorgon ska jag ut och springa på morgonen, önska mig lycka till!
PEACE!


kameran :) fast min är ljusrosa

what keept me alive while you didn't

Idag börjar handbollen igen. Det ska väll bli kul tror jag.
Har dålig erfarenhet från första träningen efter sommaruppehållet, jag brukar vara ensam.
Nu vet jag iallafall att Madde kommer och Anna ska komma och titta åtminstonde.
Det ska bli skönt att ha träningarna tillbaka även om jag ska ta det lugnt nu i början.
En trygghet att falla tillbaka på.
Ett par timmar att avreagera mig på.
Bort från verkligheten.

ain't no sunshine when he's gone

Morgonpigg? Skulle inte skryta om det om vi säger så. Sitter i sängen och kämpar med ögonlocken, men det är verkligen på tiden att dygnet vänds tillbaka nu. Om tre veckor börjar min praktik och jag lär behöva gå upp runt fem om inte ännu tidigare. Hur tänkte jag när jag sökte måleri? Jaja, gjort är gjort två år kvar i skolan ett eller två års lärlingstid och sen blir det omskolning för min del tror jag. Nu ska jag inte tjata om det mer det är fortfarande sommarlov!
Idag ska jag till huvudsta med min mamma, lillebror och kusin. De ska bada (jag får inte med navelen) och jag ska sola. Vi ska hämta dem i bromma om typ en halvtimme så det är hög tid för mig att rulla ner från sängen. Idag står mat och vatten som prio ett på min lista. Ikväll har jag första riktiga träningen efter sommlov och jag har haft en tendens att svimma eftersom jag har en tendens att inte äta ordentligt under sommaren. Skärpning med omgående verkan!
Nu blev det bråttom, det handlade inte om en halvtimme utan en kvart.
PEACE!

Incomplete.

Och jag har officiellt blivit galen!

We'll learn how to fight, how to win.

"Hero of war, yeah, that's what you'll be.
And when you come home I'll be damn pround of you."

jag saknar inte dig
jag saknar samhörighet

Happy birthday to you.

INTE att förglömma, idag fyller farmor år.
Hur många vet jag inte riktigt.
Men stort grattis till henne :)

Älskade pappa.


Pappa har blivit sjukare än den senaste veckan så imorse åkte de in till sjukhuset.
Därav har jag varit hemma med min bror idag. Vi har kollat på Harry Potter,
jag har inte sett alla och ska gå och se den som går på bio nästnästa vecka.
Har även diskat lite och tvättat ett par maskiner. Duktigt!
Vet inte om pappa får komma hem idag. Stackaren. Hoppas bara han blir frisk
snart, väldigt snart. Tyvärr verkar de inte hitta något fel trots tusen tester så
det ser ut som det kommer ta en stund till. Min stackars, söta pappa. <3
RSS 2.0