Snart 2008.

Igårkväll var Johanna, Fanny och jag på bio inne på sergel. Vi såg Förtrollad, och jag bara älskade den! Haha Fanny tyckte inte om den men Johanna och jag gjorde. Nu ska jag hjälpa mamma och förbereda lite innan det kommer folk hit och så ska jag duscha och se om min pojkvänn har vaknat .. men först hjälpa mammi. Gott nytt år ifall jag inte skriver med idag! :D

Blogg trubbel.

Okej! Har skrivit tre inlägg idag men inget har publicerats. :O. Dagen har iallafall varit coollugn, fikade hos farmor varit ute och sprungit med pappa och så nu är Fanny påväg hit. Vi ska gå på bio, kanske Johanna följer med. Men nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra.

Helvetes humör.

Nu är jag inte på bra humör alls. Typiskt! Jag som hade tänkt vara trevlig tills nyår, får se hur det går nu då. Har egentligen inte mkt att skriva alls, men jag tänkte jag skriver ju inte lika ofta här som förut så jag kan ju alltid skriva ngt. Nu ska jag sjunga och sen fråga min älskade lillasyster om hon har lust att vara mitt följeslag ner till ICA och köpa NYA VeckoRevyn.

"det här måste vi göra om vilket år som helst"

Idag hade vi gäster, pappas kompisar och den enas familj. Rubriken visar på hur sällan vi träffar dem. Ett annat som visar på hur sällan det är kan ju vara att sist vi träffade dem var vi Hagaparken och jag gick omgring och bar på lilltjejen som var bebis nu är hon 2½år. Iallfall de kom hit vid två då hade jag gått upp en timme tidigare, man bara sover bort hela dagarna eller jag gör. Sen gick dom nyss så jag städade upp på golvet Elina (2½åringen) skulle ha alla gossedjur som fanns i hela lägenheten och det är en del man sparat på sig sen man var mini.

Nu sitter jag och väntar på lite mat. Pappa och Oscar är och handlar på ngn Wokställe, yes jag slapp Chili Carnen! Ikväll ska jag ta det lungt, palla slita ut sig på lovet. Ska kolla på Hajar som hajar tror jag. Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar och hoppas att pappa kommer med mat snart.

Förlåt.

Shiiisus! Det har varit grymt dålig uppdatering nu ett tag, men som sagt var min data har krashat och mamma&pappas står i deras sovrum där orkar man inte sitta allt för länge. Iallfall idag vaknade jag utav att Fanny ringde vid halv tolv (då hade hon redan ringt tre gånger på mobilen såg jag, men den vaknar inte jag utav!) vi pratade lite och bestämmde att vi skulle träffas idag men det strulade till sig med ngns mobiltelefon som var hemma hos ngn kille, så Fanny & jag träffas förhoppningsvis imorgon istället. Sen så spelade jag Guitarr Hero, jag blir bättre och bättre!

Följde med mamma till SC idag också där träffade vi Marie, Robban & Oliver (världens charmtroll har han blivit!) Sen köpte vi lite middagsmat och hallon-cheescake (mycket viktigt). Nu har jag nyss ätit och ska försöka fixa lite med musiken till min rosa musikgrej.

Mysigt!

Har varit på IKEA och köppt säng, hyllor & bokhylla även monterat därav ingen uppdatering under dagen. Nu är mitt rum iallafall klart med möbler och sånt. Ska även måla om när morfam blir helt frisk! Är iallfall jättemysigt där inne. Det här blir ett kort inlägg för nu ska jag gå och kolla på Sex And The City och dricka LOKA, beroende!! Lovar på bättre uppdatering imorgon!

Lycklig, lycklig & åter lycklig.

Har varit hos kusinerna nu, släktmiddag(?) farmor, farfar, kusinernas familj och våran. Julmat, tredje dagen i rad - ngn mer som är less? Calle hade skaffat fiskar btw jättesmå och på tal om Calle han kommer snart his ich ska sova här inatt han och Oscar ska spela Guitar Hero. Iallafall Johanna och jag ville inte stanna så vi tänkte ta bussen men farfar var rädd för att 'så vackra flickor' skulle bli överfallna så han körde hem oss, haha. Ja, min farfar är smör rakt igenom haha. Nu har jag och Johanna vart ute en stund, jag kom hem med en SOLO och hon med chokolade. Nu ska jag lägga mig och läsa min tidning och sen kanske gå och möta Pontus .. vi får se!

Juste! Nu glömmde jag nästan bort var det egentligen var jag skulle skriva. Imorgon ska vi till IKEA och köpa min efterlängtade säng även en bänk och så ngn hylla att sätta upp på väggen jag är jätteglad! :D Sista natten i minisängen nu!

Annandag jul.

Imorse ringde väckarklockan X antal gånger innan mor min vaknade mig. Så vid 10.00 ungefär var jag uppe. Då åt jag lite frukost och spelade Guitarr Hero, det är jag bra på - haha. Sen duschade och fixade jag mig, mammi och jag skulle ner på mallandagsrean (Johanna&Sofie kom ner senare) men jag hittade inget den enda jag inhandlade var ett par hörlurar och de var inte på rean. Hjälpte till att köpa kläder till Oscar, nu är han het! Så är du i 9-10års åldern och tjej så .. haha.

Nu sitter jag här och ladda över musik till min nya rosa sak. Kan inte lägga in bild då laggar bloggen totalt! Men ska försöka lite senare. Ska snart iväg på 'släkt middag' på pappas sida hemma hos Uffe & Lotta. Sen åker jag väll därifrån vid sju eller något sånt kanske tidigare, vi får se. Men nu åter till den rosa manicken, ni får ha det bra!

Åhhh.

Jag vill skriva, men det kommer bara bli för mycket. Jag vill skriva ner alla kännslor men det går inte. Jag vill så mycket .. men jag kan inte.

Helvete.

R.I.P

Fattar noll!?

Är det ngt fel på blogg.se? Eller är det bara min som strular? Iallafall har skrivit två tidigare inlägg men bägge försvann, vart vet jag inte alls. Men spårlöst försvunna är de iallafall! Sen att bägge var aslånga gör inte saken bättre för nu blev jag så irriterad på att det inte funkade att jag inte orkar skriva ett långt inlägg till. Jag är iallafall ensam hemma nu, eller Johanna och Sofie är här men de ska snart gå ut. Vet inte när resterande familjen kommer hem, men de är på middag hos Trude&Co så det blir nog inte allt för tidigt. Själv tänkte jag gå och sätta mig i soffan nu och kolla 2½män och sen kolla runt på lite bloggar och försöka hitta lite ny musik. Sen klockan 20.00 är det ju "tomten är far till alla barn" och den är ju lite smårolig  ..  där har ni min Tisdagskväll. Bloggar senare ifall agretionerna släpper.

Dagen efter.

Goodmorning sunshines! Eller hur .. mitt huvud dunkar och inatt har jag bara glidit runt mellan sidensängkläderna & sidenattlinnet - rekomenderas ej för folk som tycker om att ligga stilla när de sover. Igårkväll kollade min syster & jag på en film, jättebra till slutet iallafall. Sen började jag också läsa boken jag fick igår 'Räcker det om jag älskar dig?' heter den, författaren är hel grym jag har stäckläst alla jag kommit över so long.

Så idag .. idag kommer bli snigelfart om inte ännu långsammare. Mor, far & Oscar är ute och ska köpa ett spel till Guitarr Hero som Oscar fick igår, så det kanske man ska spela lite senare? Men nu ska jag gå och äta några pepparkakor (a) ..

Juste! Det har varit dåligt med bilder .. men det är för att jag inte har en aning om hur man laddar upp på den här datorn :O! Men mamm ska säkert ladda upp bilder från igår så då kanske jag tar någon och lägger upp! :)

Slut för den här gången.

Nu var det slut för i år, välkommen tillbaka 2008. 365 dagar tills nästa gång, det är faktiskt skottår nästa år. Sitter och lyssnar på MCR nu, & jag bara kom på hur bra dom är! Var ju jättelänge sen jag var inne i min sån period, kanske ska börja lyssna på dem igen!? Får nog ta och göra det ikväll.

Den här julen var iallafall bra. Några utav julklapparna jag fick var ett rött siden nattlinne, stor morgonrock röd/rosa, duntofflor randiga, sängkläder, lite söt musikspelare vet inte vad den kallas, parfym minough vet inte hur hon stavas kyile ni vet, pengar, underkläder sen orkar jag inte skriva mer. Idag är jag lat! God jul resterande julafton så skirver jag mer imorgon.

Julklappar

Orkar inte skriva vad jag fick .. men jag är nöjd. Nu ska jag duscha med min nya duschkräm, luktar asgott. GOD JUL - igen!

Kalle Anka

Nu har vi ätit, kollat på Kalle Anka och ätit ännu mera .. det här är tjockis högtiden! Just nu väntar jag väll mest på att få öppna julklappar .. men det får vi inte göra förens pappa kommer och han ska vara tomte hos Julia & Oliver nu. Men jag tyckte jag hörde att han kom hem nu så nu kanske vi kan öppna lite paket .. undra vad jag får? :D Har knappt önskat mig ngt, men lixom allt jag vill ha är omgjort i mitt rum och det ska jag ändå få! :) Nej nu ska jag pallra mig ut till soffan!

God Jul

Julafton .. eller hur. Så känns det ju knappast menmen. I morse gick jag upp 7.05(!) julkalenderns sista avsnitt .. & jag grät! Det var ju så sorgligt! Sen i Julstrumpan hittade jag VeckoRevyn då blev jag lite gladare. Sen klädde jag på mig och spelare Emil Sigfridsson ( Emma's & min stora kärlek för några år sedan ;) ) på hög volym, VÄLDIGT HÖG VOLYM! Sen har jag missat när Fanny ringt TVÅ GÅNGER :S .. förlåt! Johanna och jag har också varit nere hos farmor och hjälpt henne att bära upp julklappar och sånt. Farfar har också varit här en stund. Just nu håller mor, far och farmor på att göra julmat pappa låter helt förkrossad lite då och då, undra vad det är han saknar? Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet och bläddra lite i VeckoRevyn. Ha en god jul! :)

Sleep over.

Nu är det sån där tråkig paus i Bingolotto, nyheter och väder you know. Vinner gör jag inte heller. Men nu i pausen bestämde vi oss för en sleep over inatt .. min syster och jag. Så vi har fixat hennes soffa och tagit in TV:n i hennes rum så vi ska julmysa hela natten. Men nu ska jag tillbaka till julstämmingen i vardagsrummet! :)

Julafton alldeles snart.

Granen är klädd, lägenheten är helt städad och faktiskt så finns det julstämmning nu! Idag blir de tnog inga fler inlägg för nu ska vi kolla på uppesittarkvällen med bingolotto haha. Och pappa och Oscar kom just hem med pizza .. mums! Men jag lovar minst ett inlägg imorgon. God jul på er.

Uppdate.

Nu finns det lite bilder från sommaren '06 på www.bilddagboken.se där heter jag xHelena. Nu ska jag upp till blåkulla & hämta upp min lillebror.

I still love you but no longer for who you are but for who you used to be.

I never wanted to say this but it all have to end someday. And why hold on to something, when I have to do it alone? I can't make both of us happy if you'r not willing to work for it. And as the days went you changed, are you able to change back or do you think we're close to an ending of this story?

Julafton imorgon då.

Varfan är julstämmningen då? Om lite mer än 24timmar är det Kalle Anka och allt men någon julstämmning finns inte alls!!

Idag vaknade jag vid halv elva av att telefonen ringde, det var Lotta vi blev ditbjudna annandag jul så det blir till att träffa kusinerna på Onsdag då. Sen gick jag upp och städa och dammsög i mitt rum, ska torka och sånt senare. Sen nyss bakade jag och Johanna bullar och sen diskade jag allt. Nu sitter jag här och fördriver tiden, orkar verkligen inte torka och damma i rummet kommer behöva dammsuga en gång till också .. yeey. När mor och far kommer hem ska vi julpynta lite tror jag och klä granen, hoppas det blir lite mer julkännsla här då! Men nu ska jag ladda upp några bilder här från förre julen .. vem vet kanske får lite julkännsla då?! :)

image155
Gruppfoto, haha. Johanna, Oscar & Jag.
image156
Oscar framför ex granen.
image157
Jag tror det var en digitalkamera jag fick där!?
image159
Farmor & Johanna.
image160
Jag och i bakgrunden Zorro.

Used to be realted.

image154
Det här är JoJo & jag sommaren 2004. Förut kallade jag henne kusin, eller vi var kusiner men jag vet inte riktigt vad hon är just nu!? Och det känns ju faktiskt väldigt konstig för vi pratar ju faktiskt fortfarande då och då. Iallafall vi hade kul den sommaren!

Onödigt men Roligt.

VAD FÖREDRAR DU PÅ MOTSATTA KÖNET:

mage, ben eller armar? - Magen OM den är vältränad.
bruna, blå eller gröna ögon? - Bruna är otroligt fint, men blåa & gröna funkar också.

långt eller kort hår? - Mellanlångt.
lång eller kort? - Lång, iallafall längre än jag.
charmig eller rolig? - Charmig fasst det är ett + om han är rolig också.
att de röker eller snusar? - Inget!
vad kollar ni först in på det motsatta könet? - Ögon, näsa, mun & ansiktsform.
hur stor betydelse har kläderna? - Egentligen who cares, dom ska ju av ;).
gillar du någon just nu från det motsatta könet? - Ehm .. ja.
gillar någon annan dig just nu? - ja det hoppas jag väl? Hoppas väll på att mina kompisar gör det.


HAR DU:

blivit kysst? - X antal gånger.
stått på scen? - Yes.
varit med om en bilolycka? - Yes, en trippel påkörning får massa år sen.
klättrat på berg? - Pulkbacken i Skytteholm!


ANTINGEN ELLER:

kallt eller varmt? - Hot.
blått eller rött? - Jag ska ju måla rummet rött så!?
regn eller snö? - Snö såklart!
ull eller bomull? - Vad är skillnaden egentligen?
rosor eller tusensköna? - Jag vet inte vad tusenskönor är så jag väljer rosor.
vår eller höst? - Oavgjort.
historia eller vetenskap? - Historia.
matte eller engelska? - VG i båda, haha! :)


ÖVRIGT:

svär du för mycket? - Inte farligt tycker jag väll.
vilken låt lyssnar du på just nu? - Det är tyst.
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn)? - Min dator är trasig.
hur är vädret just nu? - En grå jul, fasst just nu är det kolsvart.
vart skulle du vilja åka? - Grekland.
vill du ha barn? - Ofcorse.
vad ska dom/den heta? - Tjej - Fandra (efter Sandra&Fanny) .. Kille - Isaak eller Nathan.


SENASTE SOM DU:

träffade? - Hemma var det syster min, ute var det nog mormor.

pratade i telefon med? - Oscars kompis i förrgår tror jag.
pussade? - Katten.

Elf.

Jag har spenderat eftermidagen eller kvällen kanske man säger med att göra knäck. Det blev .. kaos. Ni vet dom där mini-formarna? .. iallafall knäcken hamnade inte i dem, utan över hela brickan istället. Kanske är bättre på att baka bullar .. det ska vi göra imorgon. Nyss var det en bra film på TV:n - Elf. Visst var det en mysig julfilm, men inte har jag någon julkännslor alls .. eller vad det nu heter? Julstämmning!? Hoppas på att den infinner sig imorgon när vi har pyntat och klätt granen och sånt. Men nu ska jag kolla på lite fler bilder. Här får ni en till:

image153

Haha, bilden togs på uppstartningslägret med handbollen på Åland 2004.
Remember varför den togs? Kolla bakrunden så vet iallafall de som känner mig varför! ;)

Ouufh.

Hittat massor med gammla bilder från 2004 och framåt. Men jag orkar inte ladda upp dem nu och okar nog inte ladda upp alla i bloggen .. men de som är söta eller som jag vill kommer att hamna på www.bilddagboken.se/xHelena. Men nu ska jag kolla på Elf och/eller kolla runt på lite andra bloggar. Här får ni en bild ..

image152
Det här är jag sommaren 2004 vid Östermar på Nåtarö om jag inte har helt fel.
Hur gammal var jag där lixom? 12 möjligtvis 13?

Dan före dan före dopparedagen (?)

Inte så säker på om det är så man säger men ungefär, you know what I mean. Idag har vi varit i gång hela dagen, 9.00 uppgång och julkalendern .. den är väldigt spännande just nu faktiskt! Sen var det raka vägen till Haninge där jag och Johanna gick i Haninge Centrum och köppte de sista julklapparna (res. av familjen gick på eget håll) sen hjälpte vi pappa lite också. Efter det gick vi upp till mormor & morfar som bor 10meter därifrån och fikade och pratade lite, sen gick mor och jag ner till Centrum igen. Köppte en klänning och strumpbyxor+knästrumpor att ha på julafton.

På vägen hem körde vi till Stråket och köpte en tjock julgran, kort&tjock jättesöt. Ingen julgran á la köhl's mardröm här inte, haha. Sen åkte vi till ICA och införskaffade lite viktiga saker och körde hem och kom nyss hem faktiskt. Just nu står mamma och lagar mat (potatisgratäng med kött idag), pappa lagar något som gått sönder, Oscar spelar TV-spel & Johanna var nyss här inne och hämtade en nål - inte helt säker på vad det är hon håller på med. Själv sitter jag här i mina julaftonskläder och känner mig jättefin, haha.

Senare blir det TROTS ATT DET ÄR VINTER :D bullbak men för att väga upp det hela något så ska vi faktiskt OCKSÅ göra knäck. Haha. Sen blir det en film ikväll, Elf (?) - visst ngn som var med men visst var det den vi såg hemma hos Jonte när han och Tobbe fyllde år förut? Äsch nog om mig nu, skriver säkerligen mer senare.

Fixat.

Har haft extremtråkigt och då fixat om lite i bloggen .. det blev rosa! :)

Vet inte hur länge jag kommer att ha såhär, men tills jag förstår mig på den nya 'mallen' iallafall. Men nu är det dags att hoppa i säng, eller in i duschen först sen sängen. Ska upp till 9.00 imorgon bara tre till avsnitt utav Julkalendern för den här gången .. sorgligt. Sen runt 10.00 imorgon far vi till Haningen för lite julklapps letande och sen ska vi fika hos mormor och morfar. Eftermiddagen kommer spenderas hemma i köket, vi ska baka bullar (?) och knäck! Jag ska försöka skriva lite mer imorgon .. har faktiskt någorlunda vant mig vid tangenterna nu.

Men nu ska mor&far sova så nu kan jag inte sitta här längre.

Jag ger upp!

Inget funkar ju på den här datan. Det får se såhär tråkigt ut tills jag har tillgång till mer bilder och/eller min egna dator! Så jag ger upp med att försöka fixa den här bloggen tills vidare, men jag ska uppdatera så ofta det går och om det är någon som vill göra mig glad så får ni gärna fixa en fin header till mig (a). Men nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar & sen ska jag nog äta middag.

Hata.

Nyss skrev jag ett inlägg men bara halva publicerades .. men orkar inte knappa mera. Skriver senare just nu hatar jag det här. Sen är det någon som ser min header .. för det gör inte jag på den här datorn?!

Jullov.

Här igen .. tillbaka vid denna helvetes dator I hate it. Dagen har varit lugn, skolan 9.45-10.30 vi spelade luffarschack och ritade, skulle egentligen ha kollat på Tom&Jerry men eftersom vi har sån otur så fanns det ingen video i klassrummet. Sen var det jullov, då traskade jag iväg till Centrum med Madeleine & Jenny. Vi var på Mique i fyrtiofem minuter !! Madeleine var på jakt efter en julklapp till sin moster och eftersom jag till 100% är säker på att hon inte läser här så kan jag berätta att hon köppte ett jättefint fat i trä. Jenny var på jakt efter en julklapp till Köhl, och där vet man aldrig ifall hon skulle få för sig att läsa här men remember krussidullerna är min förtjänst haha.

När jag kom hem mötte jag upp mamma utanför porten och vi gick bara upp en snabb för att lämna saker, sen for vi till Hallonbergen/Ursvik ni vet där borta ungefär till Willy's och handlade massa nödvändiga saker så här inför jul. Sen när vi kom hem fanns det inga parkeringar så jag fick åka upp med alla kassar, men lucky me ..Oscar och Arman var hemma och eftersom de en dag VILL BLI starka män fick de öva på att bära in kassarna. Tacka mig sen när ni är bodybuilders!

Helvetes tangenter.

Tillbaka här .. sutti och kollat runt lite och fixat lite här och var. Det enda som får vara är playahead.se iallafall tills mamma och pappa fått brandväggen. Men snart är det väll dags att hoppa in i en dusch skulle jag tro, ringa ett samtal och sen min hatade/älskade soffa med mina vänninor Carrie, Samatha, Charlotte & Miranda, haha.

Vad jag egentligen skulle skriva var att jag hatar verkligen det här tangentbordet FIIIINGERVEEERK! Sen är mitt arsle (ursäka) inte vant vid att sitta på stol iallafall inte vid datan så det gör ont .. det enda bra är att man inte är helt avskärmad från omvärlden. Men nu orkar jag inte skriva mer! Får se om det blir något innan eller efter skolan imorgon.

Ursäkta ifall jag inte skriver så roliga inlägg .. mitt humör är på botten när fingrarna gör ont haha.

image151
Tänkte att vi skulle komma i lite julstämming,
denna bilden är tagen förra julafton.

En dag till.

Ehm .. min dator är fortfarande trasig, eller sladden är. Men vi köppte en ny idag som pappa ska försöka fixa :)) men det är iaf på grund utav det som det inte har varit så värst mycket uppdatering. Just nu sitter jag vid mamma och pappas dator men jag hatar tangenterna .. såntdär riktigt tangentbort det är hemskt när man är van vid bärbar dator! Idag har jag varit i skolan som vanligt, sista dagen utom den där timmer imorgonbitti när vi får terminsbetygen. Sen idag har jag massagat Mathias i tjugofem minuter sen somnade han så jag slapp, haha.

Det blev en paus i skrivandet vi försökte fixa min dator och var på Kjell&Co men det funkade inte, så jag får sitta vid mamma och pappas dator nu.

Iallafall resten utav dagen handlade jag julklappar med mamma till Oscar, Johanna & pappa. Sen käkade vi och nu sitter jag här innan det har vi varit på Kjell&Co två gånger för att köpa en del till datorn men den funkade inte. Resten utav kvällen kommer att spenderas här eller framför tv:n, 23.00 börjar Sex And The City, två program!

Imorgon får jag Jullov! Yeey. Så det är en timme kvar utav sista höstterminen i grundskolan någonsin för min del! Men nu ska jag läsa lite bloggar en stund tänkte jag. Skriver när jag orkar angarea mig i dessa helvetes tangenter igen.

Dator helvete.

Igår krashade min dator, eller sladden gjorde iallafall. Och utan sladden får datan ingen el och då funkar den faktiskt inte. Så nu sitter jag i studieverkstaden i skolan och skriver. Jättekul! Ikväll tror jag pappa skulle kolla på det och se ifall han kunnde få det att fungera, hoppas!

Till dagen. Idag har vi en väldigt irriterande dag. Tillexempel just nu ska vi egentligen ha lunch men icke! Vi ska ha jul lunch idag så vi får inte äta förens 12.30. Inte alls bra! Men nu ska någon göra något på den här datorn som jag skriver på så ska byta till en annan. Men jag skriver så fort jag får tillgång till en dator igen.

Julavslutning.

Hata sofforna, eller hatkärlek får man väll kalla det! Sov 19.40-21.30 det är sjukt att man inte kan hålla sig vaken, och så märker jag inte heller när jag somnar. Men skönt är det iallafall att ligga i dem, it's my drug! :)

Imorgon vid fem bär det av till slussen för Julavslutning med laget, eller vi ska åka vidare med buss från slussen - undra vad tränarna hittat på denna gång? Innan eller direkt efter skolan kommer Mathilda hit, så vi samåker till slussen och så där. Mysigt ska det iallafall bli, hoppas det är något roligt bara!

Mina tangenter har gått i strejk!? De är som att dom är fasst limmade, är så sega att trycka på .. man blir eller jag blir galen speciellt på B:t !! Men nu är det oavsett vad dags att sova, inatt under täcket faktiskt & imorgonbitti julkalendern den är mitt livs (eller decembers) stora kärlek! Nej, bodylotion sen sova eller är det SATC idag? :D

Disco i förådet.

Har nog aldrig hafft så roligt som innan & under gympan idag! Innan berättade Madde om hennes kusins svenskalärare Svetlana. Svetlana skulle skriva ett exempel på tavlan och mitt ialltihopa säger hon (med rysk brytning) "Jag ska egentligen skriva fotboll med det kan jag inte stava till så jag skriver basket istället" visst det ser tråkigt ut, men det gör roliga saker alltid när man skriver ner dem. Även detta hade hon tydligen sagt "om man delar en tårta på cshälften får man en pizza" .. hur blev hon svenskalärare?

På gympan hade vi disco i förådet - jag, Jenny, Freja, Madeleine & Dannis. Gjorde en jättefin dans som vi ska dansa inför klassen på Fredag, så håll i hatten 9:4. Det var väldigt roligt iallafall! När jag kom hem satt Pontus och spelade tv-spel med min lillebror. Men han åkte nyss, sista träningen eller något var det. Nu ska jag ta det snigelcoolt hela kvällen! :)

Sista Måndagen.

Nu är det verkligen nedräkning, inte alls många dagar kvar nu & det är så skönt! Idag har jag faktiskt sett julkalendern & jag somnade inte under den. Sen har jag inte gjort mycket mer, jag menar vad är klockan? Det är snart dags att börja gå mot skolan, som slutar fyra idag. Men vafan, det är sista innan jullovet. I eftermiddag kommer nog älsklingen hit. Sen vet jag inte om han stannar, men det skulle jag väll tro. Nu dags för matte, engelska, bild, no, idrott & svenska.

Keep up the good work.

Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Det är mycket mindre än ett år kvar nu tills vi slipper varanndra. Men vart har tiden tagir vägen? Vi var ju på klassresa för inte alls länge sen!? :O. Jullov om mindre än en vecka, sista gången vi går på det tillsammans. Jag har gått i samma klass i 10år, flertalet utav oss är faktiskt kvar sen i 6års. Det kommer bli så konstigt att inte komma tillbaka efter sommaren, jag kan inte ens tänka mig att kommer vara så - men det är så det kommer bli.

Nu är det mindre än en vecka till Jullovet sen 6månader till sommarlov sen finns vi inte mer då är det 8orna som blir oss. I don't get it, det kommer bli sjukt. Vi har alltid fått höra hur tighta hela klassen är. Det kommer bli sjukt, fan vecka in och vecka ut i 10år det sätter sina spår ..

Sista 'riktiga' Söndagen på ett par veckor.

Spenderade större delen utav dagen med att antingen ligga i sängen eller i soffan. Det är faktiskt sista riktiga Söndagen på ett par veckor, jag menar imorgon är sista skol-måndagen i år. Jag spenderade iallafall min tid med Pontus idag & när han hade åkt följde jag med mamma ut i kylan, thank god för bilar. Vi åkte till videobutiken och lämnade filmen mamma&pappa såg på igår och sen åkte vi till ICA & handlade lite nödvändiga saker + kladdkaka.

Kvällen ska spenderas på följade sätt: Julkalendern tillsammans med Oscar, middag tjockpannkaka, Adam & Eva + kladdkaka 20.00-22.00, sen hoppas jag på att jag är trött och kan sova efter det. Nu börjar sista veckan i skolan, hur seriöst kan det vara? Händer absolut ingenting vad jag vet, eller vi har fått ett par extra sovmornar & det är ju inget man klagar på. Nu ska jag försöka se de sista 15minuterna på Grinshen som jag missade för att jag sov - det är sjukt men jag kan inte hålla mig vaken i den där soffan!
image150

MY LOVE!

Förlåt för dålig uppdatering.

Gårdagen spenderades med att göra absolut ingenting, var med Pontus och så rerades vi med Johanna & Christofher, haha. Sen kollade vi halvt på Shrek & Pirates vet inte hur resten stavas, med mamma och Erik pappa&Oscar kollade på insidan utav deras ögonlock. Sen sov vi väll mest.

Idag gick vi upp strax innan tolv och kollade på Grinshen, älska filmen! Sen somnade vi i soffan en stund och nu är klockan nu. Så egentligen finns det inte spec. mkt att berätta om men men ..

Noll intressant.

Idag har jag gjort iallafall hälften utav det jag skulle göra. Garderoberna är fina, jag kollade på Disney Channel och duschade. Sen efter det vandrade jag och syster till centrum för att möta Christofher. Han var lång! :O. Nu kom vi nyss hem men ska antagligen ut igen om cirkus en halvtimme för då kommer Pontus. :))

Senare blir det Grishen! Iallafall för min del, nu har jag fan velat se den hur länge som helst sen vill jag se Prinsen av Egypten också kanske blir inatt. Nej nu ska jag ringa Jenny och sjunga :D.

Dosn't matter.

Det finns en person som är mitt absolut allt. Och det spelar ingen roll ifall vi inte har träffats eller pratat på 100 år. Hon finns alltid där, varendase dag finns hon där. Det är nu 100 år sedan vi träffades, det måste fan bli oftare! Det finns inga ord i världen som kan beskriva henne, ord är för små. Hon är och kommer alltid att vara my number one! Fanny Ahlström, du är min bästa vän min soulmate och mitt allt. Jag älskar dig över allt & alla glöm inte bort det, glöm aldrig bort det.




Fanny, jag älskar dig!

Dubbelt upp.

Jag tror det är något fel på mig för tillfället .. jag har sovit nästan oavbrutet i 14timmar och är fortfarande äckligt trött!? Men det är skönt med Lördag då gör det inget om man sover länge. Nu ska jag upp och försöka få fason på garderoben, allt är hullerombuller där inne. Sen ska jag duscha och ikväll skulle Pontus hit tror jag väll, första gången på länge. Ska även se Grinshen ikväll eller eftermiddag. Jag älskar, älskar, älskar verkligen älskar den filmen!

Sen fyller massa folk år idag! Eller massor men Jenny & Tobias fyller iallafall 15år idag. Det blir väll till att ringa och sjunga senare, just nu är rösten inte tipp-topp.


Nu blir det till att börja med dagens sysslor. Först frukost och en stund i den äckligt sköna soffan. Sen städa, duscha, ringa & Grinshen!

Legally Blond.

Såg kanske max 45minuter av filmen sen sov jag & vaknade inte förens nyss. Så det finns egentligen inte så mkt att säga met än att jag sov bort Fredagskvällen och ska fortsätta på samma mönster. + att det känns som att jag har nackspärr inte skönt alls!

Ingenting.

Jag vill skriva, men det finns fan eller några ord som passar ifall jag inte ska skriva alldeles för mycket eller ingående. Men jag orkar inte mer nu. Kommer kanske ett inlägg senare eller imorgon.

Om en vecka har jag jullov.

Började med Judendomsprovet imorse, ett solklart G måste jag få! Sen betygsnack i Matte & No. Franska prov och sen idrott. Vi lekte en sjuk lek som våran lärare uttryckte sig. "Det kommer göra ont, men men" haha, fatta att en lärare sa det. Sen var dagen slut och snart är det jullov eller om exakt en vecka faktiskt. :))

Här är ämnen jag fått veta vilka betyg jag har till jul, helt okej faktiskt:
matte - VG
kemi - G
fysik - G
religion - G/VG beroende på provet idag
biologi - MVG
samhällskunnskap - G
historia - VG
geografi - VG


Sen också bilderna jag visade igår så skrev jag att ni skulle kolla
 på Markos lucialinne men det det  bra.
 Jag gör ett nytt försök här klicka på bilden så blir den större.

Glitter.

One week to go. Okej en vecka och ett par timmar då. Men nu till idag. Har två prov och på religionen så är G-delen 1-X-2 frågor så G ska alla klara får se om det blir högre. Franskan är samma som förut men Franska fastnar inte i mitt huvud överhuvudtaget! Fick nyss ett sms utav Mathias han hade glömt att det var Fredag och var i skolan nu, haha hur fan glömmer man den skönaste dagen på skolveckan?

I eftermiddag/kväll ska jag vila, är fortfarande helt snurrig det är inte hälsosamt att gå upp mitt i natten för att sjunga. Sen ska jag nog dammsuga .. igen. Ni vet Luciaglitter &/eller Julgransglitter same same but different, det har jag iallafall små små små glitter trådar på hela golvet. Sen ska jag nog försöka sova tidigt ikväll så att man inte sover bort hela Lördagen, ska nog ner till centrum då och kolla efter julklappar. Men nu, skola och prov - tror även jag hade NO läxa ^o) .. men det är det som är bra med prov jag sitter aldrig i en timme, max kanske 45minuter iallafall om det är ett tråkigt prov.

Ska snart sova.

Det är så otroligt skönt när det är städat och damsuget och sånt - bara för saken skull. Eftermiddagen har gått åt till att plugga religion och franska, religionen kommer nog gå bra franskan kommer gå åt helvete .. igen! Ångrar som fan att jag inte valde Tyska! Men det är ungefär fyra år försent att ändra på det nu. Är konstigt nog inte spec. trött med tanke på när jag var uppe imorse .. fasst det är klart jag sov mellan 14.00 och 18.00. Ska snart sminka av mig och sen flytta katten en decimeter så att jag får plats att ligga på kudden. Sen är det SATC på TV3 som jag ska se och kanske 2½ men. Fredag snart, me like! En ynka vecka till Jullov nu.


Btw. Jag älskar dig, you know who you are. & förlåt för att jag inte kan lyssna - men jag måste verkligen få ett svar snart. Ses i helgen?

Några bilder från Lucia.

image132
Intåg med Matilda först såklart.
image133
Intåg, hallå mupp! Natten går tunga fjät ..
image134
Uppställd kör.
image135
Uppmärksamma Mathias och Elve, varken hattar eller stjärnor var hela!  :))
image136
Man ser ite så bra men Marko hade glömt att ta bort larmet från sitt nattlinne.
(Marko är han som går bredvid mig, kolla axel/skulderblad närmast mig)

Råsunda Skolas Luciatåg.

När jag skulle möta Madeleine imorse hade inte centrum öppnat så vi fick gå runt, utomhus i lucianattlinnen, jävligt kallt. Var i kyrkan tio minuter i sex och kvart över sex började vi sjunga upp. På genrepet innan gick det väll hyffsat bra men det kanske var för att vi inte hade massor med ljus att vara rädda för. Men det drog ut på tiden så vi fick springa ner i källaren och fixa glitter och ljus medans sista banden spelade.

Sexorna och Sjuorna var extrem sega på att gå in i kyrkan, don't get it!? Hur svårt kan det vara? Iallfall så allt blev försenat men sen var det dags ungefär vid nio. Då gick vi fint in i kyrkan och sjöng hela den föreställningen gick bra alla var för trötta för att flamsa och vem är nervös för sexorna och sjuorna lixom? Sen blev det värre när vi tågade in för åttorna och niorna, de personerna känner man ju!

Andra föreställningen (åttorna & niorna) gick också bra, men nu hade vi lite mer energi vilket resulterade i att vi inte var lika koncentrerade och att det blev massor med snack och skratt. Men det hördes inte för publiken så det funkade. Bäst var Felix med Aerosmiths Cryin' helt klart! På utvägen blev det kaoos och min partner (ni vet man går 2&2) var borta så då fick jag hitta en ny, Marko ställde upp. Sen hade vi en kort avslutning och fick gå.

Fick med mig någon utav stjärngossarnas stjänor, ngn som saknar sin? Tror det är Mattes eller Felix kanske Elves. Iallfall nu ska jag plugga religion och franska har prov i båda imorgon, men först ska jag nog sova en stund sov bara tre timmar i natt! Skriver senare om jag hinner. Sen lovar jag att det kommer ett par bilder antingen idag eller imorgon.

Halv sex.

Guess what!? Jag är pigg! Men nu är det dags att spatsera iväg i min vita host vackra host klänning. Men jag lovar att det blir iallafall ett par bilder senare nästa iallafall. Whis me luck.

Lucia.

KLockan är 04.55 och jag är inte männsika. Har nyss tvättat håret och nu sitter jag här med en tallrik gröt ska snart börja sminka mig, klä på mig måste jag göra sist eftersom vi ska ha Lucialinnena när vi går tyckte Madde & Matte. Iskallt! Och vita kläder vill man inte ha fläckar på. Men är det någon som fattar att det redan är Lucia? Jag tycker det var igår vi började öva och det var i November vi gjorde det! Men nu måste jag börja tänka på tystaste sättet att torka håret i värsta fall får det bli hårfönen. Har två föreställningar 08.30 & 10.00 i Ekensbergskyrkan.

Om 2 minuter är det 11 dagar kvar ..

Noll julstämming, det här årets jul kommer inte bli bra! Det har hänt för mycket tråkigt de senaste veckorna, jag har inte hunnit få julkännslor, sen är det noll snö ute också. Ska strax krypa till sängs ni vet jag ska upp om fyra timmar - suck. Ska försöka få en såndär mysig kännsla imorgon bitti tänkte jag, sådär Lucia glad fass klockan är långt innan normal uppstigning! När jag skrev När första gången var klockan prick 00.00 exakt 11 dagar till Julafton då. Det spelar i och för sig ingen större roll eftersom jag inte har någon lust att fira jul, det finns en sak jag vill ha i julklapp och det går inte att köpa. Man får ju inte köpa människor i Sverige ..

Nu blir det powernaps i fyra timmar sen ducshen. Puss.

Lucia vakande.

Fick världens ryck så nu är mitt rum tipp topp rent.
 Har plockat, dammat, torkat, skrubbat, putsat och damsugit. Johanna hälpte mig, :)! Mycket mysigare nu, rent & fräsht. Sängen är också bäddad men dock orkade jag inte byta sängkläder det får bli imorgon eller på Fredag. Lite mer julmysigt nu, har trots julstjärna och ljusstake inte fått minsta lilla julkännslor får hoppas på att det kommer.

Inatt ska jag iallafall inte sova djupt det får jag göra imorgon eftermiddag! Ska upp 04.00 duscha kallt och sen klä på mig mitt vackra (!) lucianattlinne, ska försöka skaffa bild! Men nu ska jag börja vila eller sova light. Skriver kanske innan jag går imorgon.

image131

städhjälp! :)

Onsdagen.

08.00-20.00 sen var iallafall den jobbiga delen utav dagen över. Hade vanliga lektioner fram till lunch sen möte med kören nere på stadion lunch och sen fritid. Gick först till centrum för Lucia & Stjängosse kläder till Madde och Mathias och sen åkte vi hem till Mathias och såg den nya American Pie filmen. Jätterolig! Sen var det kör igen 15.30- 18.00 middag på stadion och sen 18.30-20.00 kör. Sen nu när jag gick därifrån var det Bandrep. Stackarna kommer inte komma därifrån på många timmar.

Nu ska jag göra någon intelligent, antinge tigga pengar eller sova eller ta det lungt iallafall. Ska upp halv fem imorgonbitti måste vara i kyrkan absolutsenast 06.00. Ska väll möta Madde runt 05.15 - 05.30. Sen idag fick jag veta att mamma hade klippt sönder mitt Lucia - nattlinne igår. Tur att hon köppte ett nytt innan hon sa ngt annars hade hon inte hafft några öron kvar. Men nu ska jag äta något gott, eller göra något gott iallafall.

Goodmorning sleepyheads.

Uppe i tid, pigg är en annan sak. Usch, fattar inte hur jag ska lyckas pallra mig upp 04.30 imorgon :S!? Det här blir iallafall ett kort inlägg för strax är det julkalendern! :D. Idag är som sagt en lång dag, får se om det blir ett inlägg där runt 15.00 eller om jag inte orkar gå hem. Men om jag kommer hem någorluna tidigt ikväll så lovar jag iallafall ett kort inlägg, men ta ingen förgivet. Nu är det julkalendern & havregrynsgröt.

Natt.

Du har inte tid? Så viktig var jag. Skolan har aldrig hindrat dig förut, visst det är jättebra att du vill ha så bra betyg som möjligt men när du är hemma hur mycket pluggar du där egentligen? Du sitter vid datorn och säger att du inte har tid för att skolan tar all tid. Du pluggade hemma hos mig när du skulle göra något intagningsprov för skolan, då gick det bra? Du tycker att jag är dum i huvet som skriver det här men jag orkar inte bry mig just nu. Jag har fel vem jag än frågar .. saken är bara den att jag vill inte gå en enda dag till utan att få träffa dig!

Nu ska jag sova, lång dag imorgon. Först skola 08.15 - 14.35 sen 14.35-15.30 antingen hem eller lucanattlinnejagning med sjärngossen M 15.30 - ? repetitioner i kyrkan inför Lucia. Hoppas det inte blir för sent, ska ju faktist upp 04.30 på Torsdag. Men nu ska jag ta mig i kragen, släcka lampan och gräva ner mig i täcket och försöka sova.

Lucia outfiten.

Här har ni den ..
image129
.. det skulle faktiskt inte förvåna mig om jag glömde sätta på mig Lucianattlinne också.
Det var iallafall det här jag köppte idag. BH 129kr HM, trosa 49kr Gina Tricot och strumor 59kr Åhlens.


Ursäkta dålig uppdatering idag! Men jag orkar inte riktigt med allt just nu. Träningen var rolig iallafall vi var fem personer. Mathilda, Anna, Olivia, Hellan & så jag. Men vi hade kul iallafall. Sen har det inte hänt något mer. Imorgon kommer det bli ännu värre kommer kanske inte hem på hela dagen, vet inte om jag sticker till centrum med Mathias och köper lucia nattlinne eller om jag går hem i 40 minuter (känns ganska onödigt att gå hem faktiskt) vi får se. Annars skriver jag Lucia morgon antar jag.




Sista Råstasjön.

Nu är det snart dags för träningen eller ska snart åka Oscar tränar innan. Men nyss kom jag på en sak som gör mig lite gladare faktiskt! Det är så att idag är sista gången vi springer Råstasjön innan jul, iallafall med laget. Får väll se till att få en okej tid bara därför, haha. Nu måste vi åka.

Brandsläckare & Furbies.

Brandfara! På lucia iallafall, Jenny & Johanna ska sitta beredda med bransläckare ifall Matildas hår skulle börja brinna eller något, visst!? Säger jag inte att vi har roligt? Det och furbies har vi blandannat pratat om idag. Brorsan i Rain Man låter som en furbie! Ohh oooh. Skolan gick fort och efteråt tog Mathias och jag följe till tunnelbanan men där var det spärrvakter och tror ni Mathias hade något att åka på? Han följde iallafall med genom centrum där jag mötte mamma. Sen gick vi och kollade på underkläder till Lucia, snyggt med genoskinligt linne och mörka underkläder? Inte. Så jag köppte en vit spets BH H&M, spetstrosor Gina Tricot och knästrumpor Åhlens. Fick även tillbaka USA vs. Japan idag. VG! Nu ska vi äta tidig middag, träning ikväll!

Alarm på mobilen.

Vaknade för femton minuter sen .. men jag är faktiskt färdig redan. Eller sitter och äter frukost men det gills inte. Försov mig ganska grovt faktiskt! Skulle gått upp vid 06.00 vaknade 17.15 börjar 08.00. Men mami och papi kör oss så idag hinner jag nog i tid. Inga förändringar ifrån igår, fortfarande lugg idag och förlovningsringen. Men nu har jag inte tid med det här längre. Slutar 14.20.

God natt.

Vad läskig jag är! :S .. hittar bitmärken här och var på mina händer och jag minns inte att jag bitit mig själv. image128
Det kan inte heller ha gjort spec. ont, då måste jag väll ha reagerat!? Äsch, jag har aldrig varit normal så det var väll inte så konstigt. Eftermiddagen spenderade jag sovandes, blev säkert väckt fem gånger men allt är bara en dimma, kommer inte ihåg något mellan 17.00 - 19.30. Det är skönt när man inte har några läxor alls nu nästan. Nu är det dags att sova igen vaknade för bara några timmar sen så trött är jag tyvärr inte. Men om jag ska hinna fixa mig innan Julkalendern imorgonbitti måste jag gå upp senast 06.30 helst tidigare så jag inte behöver vänta på duschen! Då är det nog bäst att sova nu, eller snart iallafall. Ett litet tips innan jag ska avsluta det här, leta upp en Magnus Uggla skiva eller ladda ner 1:a gången - Magnus Uggla, jag bara älskar den riktigt jävla bra text iallafall! Sängen nästa. !!

Äkta vara.

image127

Jag heter faktiskt så på riktigt för den som inte förstått det ännu! :)

Inte vill du väll ha mig utan öron?

Internet är en mycket bra uppfinning måste jag få säga, lixom musiken! Varför säger jag det här för? Jo det är så att jag sitter och tar emot 101 låtar ifrån Maddeluu på msn. ETTHUNDRAEN stycken! Fatta segt det går, men det gör inte så mycket ny musik är aldrig fel! Vad skulle tillexempel öronen göra utan musik, mina skulle iallafall trilla av. Och inte är det väll någon som vill ha mig utan öron? Nej, nu måste jag återgå till att acceptera musiken!
image126


update 22.00: det tog bara en timme! :O

Newlyweds.

Jenny: Jag måste gifta mig med någon som har ett snyggt efternamn!
Helena: Jag måste gifta mig med någon med ett fult efternamn!
Jenny: Som ett -son namn eller?
Helena: Ja precis!
Jenny: Så vad säger du?

Haha, Jenny heter Persson i efternamn så det passade ju jättebra att vi gifte oss tyckte vi. image125
Får väll se hur vidare de planen blir av eller inte, visst älskar jag dig ..
men inte på det sättet riktigt. My heart belongs to someone else you know.






Men skulle det inte vara lite snyggt? Helena & Jenny Pernehagen Svärd? Huh!? :)

Nedräkningen har börjat.

Vi har så grymt intelligenta samtalsämnen i min klass! Iallafall tjejerna. På skolansval idag diskuterade vi Johannas alzheimers light, hon säger faktiskt att hon har det! Sen försökte vi tänka på en sak och säga en annan och det gick åt skogen! Vi hade roligt iallafall och på lunchen fick vi veta lite kul skvaller om en person vi känner och på idrotten var det massor om graviditeter. Kul har vi iallafall!

Spelade Innebandy med Matilda, Ola, Rasmus, Robert & Arvin på idrotten. Tilläggas ska att Rasmus spelar Innebandy och är duktig .. men vad hjälpte det när han mötte mig, Matilda & Ola? Kross Rasse, vi vann med 5-4 faktiskt. Sen började jag läsa en komiker uppväxt på Svenskan, fattar verkligen noll! Fick även tillbaka matte & engelska proven 29/40 respektive 79/100 så det var väll ok, surt att starkt VG låg på 30 och 80 poäng.

Sen idag startar ju faktiskt nedräkningen på riktigt! Exakt fjorton dagar till julafton, exakt en vecka och fem dagar till jullov. Skolan är i princip klar ett prov på Fredag i Judendomen, sen är det avklarat för i år. Nu ska jag göra mig lite gröt, vettefan vart varken mamma eller pappa är och vi har ingen mat hemma så det får bli min externa middag.

That's hot.

                  image123image124

Rubriken stämmer väll kanske inte, men idag orkar jag inte sätta upp luggen. Får väll se hur länge den är utsläppt, har med en diadem ifall jag skulle ångra mig. Men nu är det snart dags att springa till skolan.
Sen en annan sak som är nytt för idag på ett tag är att jag har ring igen! Förlovningsringen, fasst på fel finger. Känns ganska bra faktiskt, ringen är ju faktiskt han - om ni förstår vad jag menar. Nej, nu blir det svammel - skolan nästa.

Godmorgon.

Trött? Nej, konstigt nog inte trots Måndagsmorgon. Har hunnit duscha, äta frukost & se på julkalendern, & klockan är halv sju! Idag börjar jag vid 09.00 och går ända till 16.00, men det gör inte på mycket. Idag är nog första gången på tre veckor som jag är glad, riktigt glad. Eller glad är kanske fel ord, men jag är inte ledsen som jag varit de senaste tre veckorna iallafall. Hoppas allt blir som vanligt igen, gosh vad jag hoppas. Men nu är det dags att fixa sig lite - kanske ska ha luggen utsläppt idag? Nej, vi får se nu ska jag iallafall föna håret och sminka mig. 

image122 
Det går inte att inte älska tomtenissan!             

Over again.

Så var det över igen, Fredag - Lördag - Söndag. Så börjar det igen, Måndag - Tisdag - Onsdag - Torsdag. Men helgen var lugn iallafall, när inte mamma är hemma händer det inte så mycket. Pappa är mer som ett barn när mamma inte är hemma, inte dåligt eller elakt menat! Iallafall den kommande veckan lär också bli skön, ledig på Torsdag iallafall efter Lucia. Men nu blir det till att krypa ner under täcket och läsa Vattenmelon. 09.00 Matte imorgonbitti.

Äkta kärlek håller hela livet.

Söndagar suger som sagt var och det finns inget att skriva om vad man har gjort, eller iallafall vad jag har gjort. Jag hatar Söndagar - iallafall om man är ensam. Det jag ville komma fram till var att just nu sitter/ligger jag kollar på Love Actually, paus för tillfället. Men jag kom på en sak. När presidentens syster ni vet hon den äckliga chefens fru sa "Jag älskar henne, äkta kärlek håller hela livet!". Det är fan sant, konstigt nog. Nu börjar filmen igen.

image121

Big girls DO cry.

Big girls don't cry? Eller hur, vilken idiot kom på det!? Big girls DO cry!

Amanda Jensen



Såg inte IDOL-finalen i Fredags och har inte heller hört vinnarlåten förens idag. Kollade på youtube.com nyss då både Amandas och Maries verision, hur kunnde Marie vinna? Amanda gjorde låten så mycket bättre, jag blev kär! Nej besviken på svenska folket, Amanda Jensen skulle ha vunnit, solklart!

Söndasångest.

As usual. Söndagar suger, man orkar verkligen ingenting.
Iallafall inte jag, inte orkar jag skriva heller.
Så jag lägger in lite bilder istället, mysigt va?
image118image119image120

(Johanna kommer döda mig om hon ser bilden, så om jag inte skriver mer vet ni varför!)

Till dig.

I never could've seen this far
I never could've seen this coming
It seems like my world's falling apart
Why is everything so hard
I don't think that I can deal with the things you said
It just won't go away

I used to think that I was strong
Until the day it all went wrong
I think I need a miracle to make it through
I wish that I could bring you back
I wish that I could turn back time
Cuz I can't let go
I just can't find my way
Without you I just can't find my way

I don't know what I should do now
I don't know where I should go
I'm still here waiting for you
I'm lost when you're not around
I need to hold on to you
I just can't let you go

In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You'd still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you
This means nothing
Nothing at all
You feel nothing
Nothing at all

Bilder.

Bilder från ungdoms SM 1-2/12-07




bilder på min nygammla frisyr

Som ni nog alla vet så hatar jag min lugg men nu i dessa dagar orkar jag inte sätta upp den så då kan jag ju lika gärna visa resten utav världen mitt misstag. Det är det här jag döljer med hårnålar, hårsnoddar och smink i vanliga fall. Här har ni mig omsminkad, ouppsatthår och på mindre bra humör. Skratta och njut, this is the naked truht.

vad är det för fel?

Vankar av och an här hemma. Kan inte sitta, ligga, stå eller gå utan att det gör ont. Lite kul att jag nyss läste en blogg om en tjej som var gravid i 8onde månaden hon gjorde likadant haha. Vem vet kanske är jag gravid i 8onde månaden .. ganska omöjligt i och försig! Sen har jag ju ont i svanskotan det tror jag inte hon hade. Jag beter mig iallafall som hom som var gravid gjorde, går fram och tillbaka sitter en stund ligger en stund står still en stund.

Kan man bryta svanskotan?

nejmen lilla vän!

image96

Inte en aning om vad det är för något, men oj så söt!
Men visst är den söt, nu blev jag helt förälskad!!

sagan om ringen

Så var den dagen slut. Söndagsångest imorgon är väll vad som väntar I guess! Vi kollade på film nu nyss eller iallafall en halv såg halva igår .. Sagan Om Ringen konungens återkomst (?) iallafall Sagan Om Ringen. Och jag förstår inte, visst den var väll bra men inte så bra som alla säger! Kanske för att jag inte kommer ihåg att jag sett filmerna förut och så har jag somnat massa gånger också. Nu ska jag iallafall försöka få Pontus att reagera. Vet inte riktigt varför men Johannas liknelse var väll faktiskt med Ringen i Sagan Om Ringen var väll faktiskt ganska bra!

"Man älskar den så mycket att det bara inte går att släppa den, presis som med Pontus även om han är dum och du borde släppa honom så kan du inte för att du älskar honom!"

julavslutning

Tisdagen den 18/12 ska vi ha julavslutning med laget, glömt att säga det. Men i brist på annat så skrev jag det nu. Ska bli kul förra året var det jättemysigt ju! Vi hade en liten tävlig innom laget och lagen i laget (haha vad invecklat!) var indelade efter skolor. Jag var såklart med Råsundalaget och vi vann det är väll det enda jag kommer ihåg också, men kul hade vi iallafall! Och så gick vi, och gick och gick och gick!

Iallfall där fick ni ett inlägg om det i brist på annat att skriva. Nu lagar pappsen mat det är bra för jag börjar bli ganska hungrig faktiskt! haha.

puss

obesegrade

Jag förstår inte vad vi gör i den serien vi spelar i nu? Vi är obesegrade matchen idag slutade 41-3 till oss. Flytta upp oss handbollsförbundet, vi har ju inget att göra på plan! Vi skulle kunna springa baklänges och skjuta med fel hand och ändå vinna känns det som. Kul iallafall att vi är obesegrade nu till julledigheten. I januari vänder serien och om vi spelar som vi gjort fram till nu går vi obesegrade ur serien i mars eller april, eller när slutar serien? 

Idag tackade vi också av Berra, lite sorgligt faktiskt! Sen lyssnade vi på hög musik och duschade innan pappa och jag åkte till centrum för middagshandling. Träffade pappas kompis Larsa och hans fru (?) och dotter, så skulle dem prata hundra år fasst vi skulle in på samma affär. Varför stå utanför och prata? Sen handlade vi middagsmat och åkte hem. Ja vi åkte bil från centrum över vägen haha. 

Just nu sitter eller står eller ligger jag i olika positioner - vad som helst bara inte svanskotan gör ont vilket den gör av minsta lilla rörelse! Ikväll och imorgon blir det till att vila så att man överhuvudtaget kan gå på måndag. Kul med en haltande tärna i lucitåget också eller en med kryckor lixom. Ska se om vi har ngt varmt som man kan ha över svanskotan nu.

puss.

sista seriematchen

Inte väckte någon mig till Julkalendern imorse inte. Vakande för 25 minter sen och ska snart iväg. Samling om 25 minuter. Sista seriematchen idag, mot Jakobsberg. Om vi vinner är vi obesegrade när serien vänder med en målskillnad som är unbelivable! Om vi spelar som vi gjort hela serien vinner vi, och då är vi obesegrade! Hoppas bara det finns tigerbalsam där, brukar inte Anna och Hanna ha det? Iallafall det skulle underlätta min svanskota är usch det känns som den är i tusen bitar. Men nu måste jag äta gröt och sen dra får inte komma sent! Men skriver senare!!

det blev inte så lungt

Nej det kan man ju inte påstå! Skulle ju kollat på julkalender men ni vet ju hur bra det alltid går för mig, så tror ni jag såg den? Nej såklart inte, Kajsa ringde och ville att jag skulle spela med damjuniorerna (f90). Så på en kvart bytte jag om och åkte ner till Råstapark. Lagunda tror jag vi mötte och det gick ju jättebra! Tjejerna är verkligen supergulliga!! Sen så gick matchen också bra, vi föll på målsnöret 21-22 men vafan. Det är grymt bra spelat med tanke på förutsättningarna och sen var det väll lite onödigt för mig att åka på 2minuter i sista sen var det 8 ordinarie spelare innan Joline gjorde illa sig!

Iallfall det var roligt! Förutom att mitt arsle typ dunkar av smärta åkte på världens smäll på svanskotan vilket var extremt obekvämt och är fortfarande. Men det är bara att ladda om, imorgn har ju vi våran sista seriemmatch mot Jakan. Vi vinner, om vi spelar vårt spel, det spel vi spelat hela säsongen! Nu ska jag vila min stakars rumpa och lägga mig på mage och läsa min bok en stund tänkte jag. Skriver imorgon!


tilllägg! spelade endast 9 meter, och det gick kanon! Ser ni det här Erik och Olle? JAG KAN! haha.

trött

Inte fysiskt, faktiskt piggare än vad jag varit på länge. Men orkar inte skriva spec. mycket idag. Hoppas ni överlever! Skoldagen sög, annars har den väll varit okej. Om ni har tur slänger jag in ett inlägg senare ikväll, annars lovar jag er MINST ett imorgon! Puss på er!

fredag, igen.

Imorse missade jag med flit Julkalendern nu har jag ju något att se fram emot till ikväll! Iallafall fredag idag, vanlig skoldag för första gången på en vecka ganska skönt om man tänker efter. Idag ska jag lämna in USA-Japan och fan för henne om jag inte får G, jag borde få G! Sen har jag omprov i Franska, i det är jag däremot överlycklig ifall jag ens lyckas få något som ligger nära G, är verkligen extremdålig i det men försöka går alltid! Sen förutom så SO och Franska har jag No eller om den kanske är Teknik idag(?) och sen idrott.

Nu ska jag strax kila, kanske ska ringa och se om Madde är påväg? Vi får se vad klockan blir innan jag är klar med allt. Sen efter skolan ska jag nog möta upp pappa och handla inför helgen, mammi är ju inte hemma så pappa får fixa hah! Sen nästa torsdag förstår jag inte hur jag ska överleva! Vi ska vara i kyrkan 06.00!! Helt sjukt sen kanske vi repar till 22.00 eller 23.00 på onsdagen, känns ju riktigt mysigt :S nej men nu måste jag skynda hittar alltid massa andra saker att göra. Puss på er.

träning

Oh vad jag älskar när det är annorlunda träningar! Idag hade vi Mia som stand in för Olle och Erik, jippi. Det var jätteroligt och så var lilla Charlie med, gosh vad söt. Jag vill också ha en bebis, nu på en gång! :)). Iallfall idag var det kul att springa och svettas och allt det där som är jobbigt annars haha. Hoppas på att stämmningen fortsätter såhär i laget nu!


Hatar ändå att träna för jag blir så glad och allt blir som förut. Men sen smyger verkligheten på igen, det är inte kul! Ska iallafall lägga mig och tycka synd om mig själv och läsa Vattenmelon, jättebra bok iaf så långt jag har kommit.


inlägget skrevs torsdag kväll men gick inte att publicera då!

På låtsas

Allt är på låtsas, mitt liv är rent skådespeleri. Jag blev kär, är kär och det kommer aldrig gå över! Varenda jävla leénde, skratt, steg, ord, allt är inövat. Varenda andetag är något jag måste kämpa för att få fram. Jag har inte ens berättat för mina bästavänner att det är slut, jag vill inte visa att jag är ledsen - inte igen. Jag är fan inte lycklig, inte ens en liten bit av mig, inte ens lite glad. Jag är stort svart hål, jag finns inte längre. Det är bara skalet ni ser, orden är ekon från förr, från glada dagar. Jag är levande död, dagarna går men de rör mig inte, nätterna är värst då är man ensam, helt ensam inte bara fysiskt utav även psykist. På dagarna har jag ju faktiskt oftast fysikt sällskap, men psykist är jag ensam ..

Jag orkar inte länge till, varför är du inte kär i mig längre? Vad har jag gjort för fel? Vet du att jag är förstörd, innuti. Kommer jag någonsin kunna le på riktigt igen? Jag tror fan inte det, du var allt hela min värld och allt i hela världen påminner om dig. Du som alltid sa att jag inte bevisade att jag älskade dig, gör jag inte det nu kanske? Här har du det svart på vitt, jag har inget att leva för längre! Säger inte det ganaska mycket? Du gjorde mig hel, nu är jag trasig igen. Det finns inga ord som kan beskriva mina kännslor jag orkar inte ens försöka inga ord i världen, inga handligar heller. Du betydet mer än vad syret gör för människorna, du betyder mer än vad livet gör för mig.

Men nu är det slut, igen. Hur fan ska jag klara mig? Vart tog dina kännslor vägen? Jag vill spola tillbaka tiden, få leva om ett och ett halvt år, gjort allt annorlunda hade det varit annorlunda då nu? Är det någon annan som fångat ditt intresse? Tusen frågor inga svar. Nu väntar en till sömnlös natt jag kommer aldrig sova igen. Ensam går inget, ensam ensam ensam. Ta mig tillbaka, jag dör! Jag är död, innuti. Men du älskar mig inte, vadfan spelar det för roll då?

Iallafall en sak kan jag sätta mitt liv på .. ingen har älskat dig som jag!

yes yes yes

Är klar med SO uppgifften, yesyesyes. Kom just på att jag ändå glömde källförtäckningar med det kan jag fixa på pappas jobb, ska dit strax och skriva ut det. Sen är det iväg på träningen som gäller, jag har varit inne i en period då det inte alls har varit kul att träna med nu är det kul igen, känns bra! Sen återstår natten åt att plugga franska, fan vad glad jag skulle bli om jag fick ett G iallafall, tveksamt men drömma går ju! Men nu ska jag iallafall dra. Skriver kanske efter träningen beror på om det finns roligare saker att göra, haha.

6dec

Missade inte julkalendern imorse, underbart! Jag älskar ju bara tomtenissan goosh vad hon är söt, haha lika lat som jag ju. Iallafall så somnade jag efteråt och vaknade inte förens 08.20 vilket var väldigt sent skulle ju vara i skolan 09.00 iallafall hann jag på ngt vis i tid mötte Madde 08.45 vid bussen, fan jag är snabbast!

Idag sjöng vi hela dagen och så bestämmde vi lucia och det var ju väldigt dålig stil utav lärarna Felix vann solklart men Matilda blev lucia, diskriminering? Det hade iallafall varit mycket roligare ifall Felix hade blivit det, men Matilda funkar med hon är ju något långhårigare haha.

Efter skolan följde jag med Madde och hämtade hennes extrem tjuriga lillebror på dagis, han går på samma dagis som jag och Freja gjorde när vi var små :)). Sen gick vi väll hem typ eller dom gick till sig jag till mig och nu ska jag börja jämföra Japan och USA, kommer gå åt helvete! Sen ikväll ska jag träna om jag hinner göra klart uppgifften innan 19.00 men det får jag väll hoppas på att jag gör!!

Augustana - Boston.



Skolavslutningslåten.
Visst är den bra? :)

fråga olle och bananer

Insekter är äckligt, på tal om hur min skugga såg ut när jag hade mammas gammla jacka på mig. Den går till knäna och är extremstor på mig, typ dubbla fjällräven. Iallafall Johanna och jag gick ner till macken jag ville ha glass hört att det är bättre än karlssons kalas klister emot trasiga hjärtan men Johanna ville ha choklad och jag föll för grupptrycket. Så vi kom hem med choklad som Johanna smälte och åt med banan, men det var äcklig så nu mår jag illa - igen.

Kollade på fråga olle, var väll sisådär det brukar bli mer skratt från min sida iallafall. Sen sminkade jag av mig och kröp ner i sängen, det blev inget USA och Japan idag. Får plugga igenom och skriva en sammanfattning snabbt imorgon innan träningen. Vi ska tydligen ha gäst tränare för våra tränare har annat för sig, haha.

Men nu ska jag sova, Oscar kommer in tidigt och hoppar på mig så att jag får se julkalendern imorgonbitti! :)) Kommer ett inlägg precis efter det här med låten jag vill att vi ska spela på skolavslutningen! :) Sov gott.

unbelivable

Det är unbelivable, hur kunnde jag missa julkalendern igen? Jag ställde fan mobilen på alarm det hjälpte inte överhuvudtaget, så nu är jag deppig för det och för att mitt hjärta är i stort behov att ett par burkar karlssons kalas klister. Lite gladare blev jag ju när jag hittade en låt som vi kan spela på skolavslutningen med bandet. Än så länge är inte allt bestämmt men troligtvis är det jag som sjunger, Madeleine som sjunger och spelar bas och sjunger lite, Mathias på trummor och Tobias på elgitarr sen Johanna, Jenny & Dannis vet jag inte riktigt om de ska vara med har inte pratat så mycket om det på sista tiden men det tar vi väll tag i snart :)). Jenny är ju faktiskt riktigt grym på trummor Johanna på gitarr och Dannis är också bra på gitarr men å andra sidan både Tobbe och Matte går på kulturskolan, äsch! Det är sex månader kvar. Iallafall nu ska jag prata med min syster och sen är det fråga Olle om 40 minuter.

Juste! Låten jag vill att vi ska spela heter Boston och är gjort utav Augustana! Kan länka till den i nästa inlägg!

& sen mer komentarer tack? :)) Ni är ju faktiskt ett gäng som läser då och då! & tack för de få kommentarer jag får!

5dec

Vaknade lite sent i morse så att jag missade julkalendern, en dålig start på en fortsatt mellandag. Usch! Iallafall 08.40 mötte jag Madde utanför Vero Moda och Apoteket sen gick vi mot skolan. Kör till 10.30 sen backup planer eller text övning. Jag och Madde gick iallafall och åt lunch med Dannis, Jenny & Johanna. Dom har tårtbakning :O det ville vi också ha med vi var tvugna att ha kör, iallafall dom skulle dra ganska fort för att de skulle köpa tomma pizza kartonger. Iallafall Madde och jag orkade inte gå tillbaka till bandens rep så vi gick hem. När jag kom hem skulle jag börja med jämförelsen mellan Japan och USA men det var Joey på tv:n och sen somnade jag. Mamma väckte mig strax efter fem och så börjar hon snacka och så börjar jag gråta, usch jag orkar inte! Iallafall vi pratade en stund min knäppa syster kom in med katten (se jag behöver en ny säng om alla alltid ska vara i den :D). Men nu ska jag nog försöka med Japan och USA det får bli som det blir, geografi är ändå inte min grej! Sen var jag duktig att ta hem Franskaboken med, har omprov på fredag! Nej, nu ska jag göra annat och om 40minuter är det julkalendern! :))

det är sjukt

Det är du som får mig att gå upp på morgonen, eller hoppet om att allt ska bli bra igen är det väll snarare. Förut har det alltid varit jag som varit den starka som sagt nej som gjort som du gjort, nu är det ombytta roller. Du har alltid varit ledsen, förtvivlad, det är du inte nu det är jag. Jag älskar dig, och hoppet är som sagt det sista som dör innan människan ..

Nu måste jag skynda ska till kören börjar om 20minuter.

.. vill inte och kan inte

Kännslan är sjuk, tänk om det är föralltid? Tänk att jag aldrig mer kommer få höra din röst, röra dig, kyssa dig - tänk att jag kommer raderas ur ditt liv. Tänk att bli bortglömd av den personen som betyder mest av allt och alla. Tänk att gråta sig till sömns vilja skada sig själv för att ta bort smärtan innuti. Tänk att jag förlorat allt och är ensam, ensam kvar, ensam i mörkret.

Jag står inte ut med kännslan, jag vill inte leva med kännslan. JAG ÄLSKAR DIG! Dig och ingen annan, det har aldrig varit någon annan och det kommer aldrig vara någon annan. Jag kan vänta föralltid, jag kommer vänta föralltid. Jag kan inte glömma vill inte glömma och ska inte glömma. Du var är och kommer vara allt oavsett om du träffar någon ny. För kännslan kommer ta död på mig, jag kan inte leva med den inte en dag till!

4dec kvällen

Träningen var ju så kul idag. Det var jag, Mathilda, Olivia, Anna, Andrea och Mimmi där så vi kunnde ju inte har värsta seriösa träningen. Iallafall vi sprang runt sjön som vanligt, det suger har ont överallt efter det där. Sen have vi lite gymm, haha det var två andra killar där dom var lite roliga faktiskt och väldigt starka när vi tog 50kg vikter tog de 150kg! Iallafall sen hade vi plojträning, fotboll 1-1 kanske inte är våran sport riktigt men sen innebandyn det var verkligen vår grej 2-1 till mig, Olivia, Anna & Olle, kanske skulle satsat på det istället? Nejmen sen hade vi lite skott svårt att förklara utan att vimsa bort er helt men man skjuter från V6-H6 och sen staff och linje men missar man får man gå ett steg bakåt, det är svårt att förklara.

Halva träningen hade föräldrarna möte om Tysklands resan som vi ska åka på i mars. Det pratades mest alkohol om jag förstod rätt. Men iallafall mötet drog ut på tiden så jag, Anna, Mathilda, Andrea & Mimmi satt i råstapark och pratade och sjöng i en halvtimme. Sen när jag kom hem plockade jag undan lite i mitt rum duschade och sen DHW. Nu ska jag snart sova, julkalendern imorgon igen såklart! Jag bara älskar den lata tomtenissan, haha.

4dec

Imorse var jag uppe vid 07.00 för att se julkalendern, kommer inte ihåg så mycket men jag såg den iallafall! Somnade i soffan och vaknade inte förens 08.00. Så jag gick upp klädde på mig fort och sen skyndade till skolan och kören. I skolan träffade jag Vicki vid skåpen, det var länge sen vi pratade men imorse gjorde vi det igen :). Sen sjöng vi i en timme och fyrtio minuter sen hade vi 'backup planer' och plugga låttexter till tolv. Men jag och Madde åt lunch med Johanna&Jenny istället sen letade vi låtar som vi ska kunna välja emellan till skolavslutningen.

Vid tolv/halv ett stack vi till centrum och letade klänningar till jul till Madde och mig, var inne på alla affärer som sålde klänningar och hittade inte alls mycket - rättare sagt en som var snygg .. på galgen! Vi kollade också lite på underkläder och mössa/halsduk/parfym&morgonrockar. Vid 14.00 skulle Madde tillbaka till skolan så vi gick till t-banan och mötte Matte som också skulle dit så då ringde jag mamma och hon kom ner till centrum. Vi gick till H&M köppte en pincet och en mascara och sen handlade vi mat.

Nu sitter eller ligger jag i sängen med katten tätt intill och datan i knät. Ska väll snart äta och sen har jag träning idag 17.30-19.30 i Råstapark. Efter täningen skulle mamma och jag typ handla igen och sen är det Desperata hemmafruar som gäller ikväll!

Jag vill INTE, inte utan dig!

image95

25/7-06 - 4/12-07

ÅT HELVETE MED



LIVET JAG VILL DÖ!

fortfarande 3dec

Förra inlägget blev lånt, väldigt långt. Sen jag skrev det har det i och för sig inte hänt så mycket men jag skriver ju hela tiden så kan lika gärna skriva lite mer nu! Kom nyss in i rummet igen har legat och kollat på tv med Oscar, That's so Raven, you know disney channel. Det var mysigt. Sen nu ska jag nog sova strax, börjar nio imorgon igen men jag ska se julkalendern 07.15 imorgonbitti så det blir till att gå upp tidigt och gå och sova nu.

Lindesberg

Nu sitter jag här med en stor tallrik gröt, hade tänkt berätta om Lindesberg medans jag äter så här kommer det.

I lördags åkte vi upp hela laget utom jag åkte tåg jag åkte bil. Var ju inte säker på om jag skulle stanna eller inte. Men iallafall så vid ungefär halv två var jag i Lindesberg lite mindre än en timme före matchstart så det var bara att börja värma upp! På den första matchen mot Lindeskolan hade vi väll fyra avbytare tror jag men det matchen gick åt skogen inge bra alls! Kommer inte ihåg siffrorna och det är jag väll glad över tror jag. Sen var jag ju inte säker på om jag skulle stanna kvar eller inte så jag duschade och gick upp på läktaren pratade lite med Anna och hon tyckte att jag skulle stanna kvar men just då känndes det inte alls som det var rätt, det känndes konstigt. Men när jag hade bestämt mig för att åka hem så kom Olivia också fram och alla tyckte jag skulle stanna kvar så så blev det.

Vi hade bara en match på lördagen resten av kvällen spenderade jag/vi med att äta middag, pyttipanna eller alla åt det utom Hanna för hon tyckte bara om äggen, (;. Vi spelade, åt och sov i samma byggnad så det var nära och bra. Iallafall resten av kvällen kollade vi på lite handboll och så blåste vi upp lufftmadrasser och sånt. Molly, Anna, Mathilda och jag gick även på en vandrig genom lindesberg haha. Senare på kvällen umgicks vi med Tumbas och Sorundas pojklag. August och gänget, haha. För övrigt var David som August egentligen heter extremt lik William! Iallafall vi umgås med dem i den mörkerlagda sporthallen till sängdax. Under natten gick all luft ur min lufftmadrass.

Så halv åtta på söndagsmorgonen vaknade jag på golvet, fanns noll luft kvar. Frukosten serverades åtta, det blev varmvattengröt och juice, ingen höjdare! Våran första match gick 10.15 så vi hade massor med dö-tid med vid fem över nio gick vi ut och gick en promenad. Sen var det uppvärmning, denna match var det endast tre avbytare för Björken var tvungen att åka på morgonen men matchen mot Mantorp gick bra ändå, vi vann överlägset. Sen innan sista matchen åt vi lunch, vi promenerade kollade på pojkarna och värmde upp. Men Olivia hade under Mantorp-matchen pratat med mig om att hon hade ont i ryggen och det hade blivit värre emellan matcherna, även Hanna har problem med axeln och Lisen var sjuk, vilken laguppställning vi var. Men Olivia och Hanna spelade ändå! Sista matchen mot Tumba gick åt skogen men det var väll ganska väntat jag menar Tumba hade två och en halv laguppställning vi hade knappt en.

När det var slutpspelet kollade vi lite på pojkarnas matcher och sen duschade och packade och städade vi. 17.00 var det några snälla pappor som körde oss till Lindesberg station och där stod vi i 20 minuter och väntade på tåget mot Örebro. Det gick fort och snart var vi i Örebro där skulle det vara 53 minuter tills tåget mot sthlm skulle gå så vi sprang och handlade middag snabbt och när vi kom tillbaka var tåget en halvtimme försenat. Så vi käkade i vänthallen i Örebro. Vid 19.30 lämnade tåget Örebro station och sen sov jag större delen av resan eller vi pratade lite också men inte spec. mycket vi var ju typ döda. Vid 21.25 var vi vid Sthlm central och där mötte pappa upp mig.

Helgen var otroligt rolig, så glad att jag stannade kvar! Vi kom 3:a i gruppen, men det gör inte så mycket att vi inte gick till steg 4. Det här var träning vårat riktiga SM är ju nästa år, det här året var det för flickor födda 91 och vi inte ens en 91:a i laget. Nästa år gäller det, och då kommer vi länge än till steg 3 det är jag 100 på! Iallafall min väska är inte ens ännu uppackad helt, bara sånt som var svettigt och äckligt! Och idag var vi träningslediga det behövdes. Imorgon kör vi igång igen träna inför sista seriematchen innan jul och innan serien vänder!

havregrynsgröt

Här igen, som vanligt lite uppdateringar.

1. Jag är otroligt trött = inget om Lindesberg ännu men det kommer!
2. Jag vill ha gröt men har ingen sylt hemma = ska ut och handla sylt nu!

Mycket va? :O Haha. Iallafall sitter och laddar upp lite bilder på www.bilddagboken.se jag finns faktiskt där xHelena om någon är intresserad fasst jag har inte alls mycket bilder. Lite sådär någon gång ibland. Nu ska jag och systra mi iallafall vandra emot ICA och jordgubbssylten, haha!

3dec igen

Kör idag, det är ju elevensvalvecka! Iof hade jag inget val är man med i kören får man inte välja något annat att göra dessa dagar, ganska dåligt faktiskt! Men dagen har sett ut på följande sätt, började vid 09.00 i stora musiksalen vi är 60pers i kören. Madde var försenad, Matte var försenad OCH Tobbe var försenad, så jag fick stå där helt själv. Haha kunnde iof ställt mig vid Vicki och Anna men så blev det inte, jag visste ju att Madde skulle komma hon hade ju bara missat bussen. Iallafall vi sjöng i två timmar, sen 20 minuters rast. Efter det ytterligare en timmes sång, sen gjorde vi inget mer. Skulle ha pluggat lite men jag skrev en lista till Madde med musik som hon ska skicka någon dag istället, sen kollade vi lite när banden repade, till sommaren är det ju våran tur! Iallafall sen vandrade vi hemåt i regner Madde, Matte & jag. Sen när jag kom hem la jag mig i sängen är helt slutkörd, fattar inte hur jag har orkat gå i skolan så länge som TIO ÅR! Det finns lixom inte, men uppenbarligen har jag gjort det.

Inlägget om Lindesberg som jag lovade kommer kanske senare för nu måste jag vila en stund, det är sjukt hur trött man kan bli!

3dec

Idag fyller pappa 41år ung, så grattis på honom!!

Nu är det iallafall måndag, igen. Men! Ingen skola för mig, eller skolan ska jag ju vara i men nu i fyra dagar ska vi ha kör och inga lektioner och det är ju helt underbart skönt! Börjar också 09.00 varje dag denna vecka också skönt. Idag är jag helt död efter helgen. Ser ut som en levande död, blek som ett spöke och inte orkar jag fixa det idag får det vara såhär. Har också träningsvärk i käkarna, haha så mycket jag har nog aldrig skrikigt förut! Men nu ska jag borsta tänderna och lite annat viktigt innan det är dags att ta tag i saker och ting. Lovar ett långt inlägg i eftermiddag/ikväll.

inget om helgen men ..

Jag förstår inte hur en människa kan förstöra en så så lyckad helg!? När jag kom hem var jag trött, men jag var lycklig jag var jätteglad att jag hade valt att stanna kvar. Två sekunder senare gör hans ord mig så ledsen igen, att man kan känna så starkt för någon? Men jag tror att han jag en gång blev kär i finns nog inte längre kvar, ni vet han världens gulligaste kille världens bästa som alltid fick mig att må bra.

Är det såhär tjejer känner varje gång kärleken går åt helvete så förstår jag inte hur ni orkar! Jag är fan helt förstörd, tillsammans med folk mår jag bra men när jag är ensam brister det. Allt bara spricker, jag orkar inte gråta mer - det har jag sagt hur länge som  helst nu, men inte fan slutar tårarna rinna för det!?

Hemma.

Hemma igen och så glad jag är för att jag stannade! Vi har hafft så roligt, eller jag har iallafall. För när vi är snälla så är vi fan världens bästa lag. Kommer ett mer detaljerat inlägg senare eller imorgon blir det nog . För nu ska jag sova, ska upp imorgon igen och försöka sjunga, är väll inte sådär jättefrisk i halsen den har skrikigt massor. Men jag lovar ett inlägg om helgen innom kort. puss på er.

Lindesberg

Första december! Gick upp vid nio för att titta på julkalendern :)) . Mysigt ju, var många år sen jag följde en julkalender, men i år kanske. Spec. i våra nya mysiga soffor!!

Nu ska jag iallafall till Lindesberg har packat nu på morgonen, hoppas på att jag känner för att stanna kvar sen annars var det ju ganska onödigt. Men vi får som sagt se. Om jag inte kommer hem idag kommer jag till sthlm.central 21.00 imorgon. Men nu hinner jag inte skriva mer, hörs senare eller imorgon. Nås på telefonen! <3
RSS 2.0