du får mig att le som ingen annan

Här sitter jag en lördagskväll kvart i tolv och väntar på mail. Personligen kallar jag det no life. Men orken tryter och två av de tre mail jag väntar har kommit nu för inte så många minuter sedan. Och eftersom de tredje kommer att komma från samma person borde det rent logiskt komma vilken sekund som helst..
Men man vet aldrig, det är Erik vi snackar om.
puss så länge

Sjuk!

Förkyld. Ont i halsen som.. Envisas med att försöka göra saker.
Orkar inte egentligen. Hatar det här. Måste bli frisk typ nu.

Handbollsproffs - ett yrke?

Det här är illa! Mina karriärsdrömmar växlar oftare än vanligt folk byter strumpor. Just idag vill jag jobba med barn när jag går ut skolan om lite mer än ett år. Dock går jag specialutformat byggprogr. inrikting måleri nu under gymnasietiden. Planen var att gör klart hela utbildningen (Läs: 3år skola + 2år lärling) men jag vet inte längre om jag vill det. Dels vill jag gå in i lumpen och sen vill jag utbilda mig till undersköterska. Och så idag kom jag på att jag skulle vilja jobba på dagis ett tag också. Utöver det vill jag flytta till Tyskland och spela handboll i några år efter gymnasiet. Kanske för all framtid.  
Egentligen är väll det den stora drömmen. Att kunna leva på handbollen, tyvärr har jag ingen penis så det känns som ett ganska döfött projekt. Dock kan jag fortfarande satsa på att spela på riktigt hög nivå men då måste jag börja intressera mig för språk för i Sverige anses damhandboll vara kasst. Och min Engelska är inte speciellt bra för att inte tala om min Franska och Tyska. Danmark kanske?
Vet väll inte egentligen varför jag känner mig så stressad, har ett och ett halvt år kvar och kommer säkerligen ändra mig både elva, tolv och tretton gånger till men i dagsläget känns det som att jag kommer ha fullt upp om jag ska lyckas med allt. Får sätta mig och göra en lista någon dag, ranka mina planer på en lista. Målerit lär komma låångt ner på listan så helt rätt val av gymnasium har jag inte gjort.
Vilken meningslös information, men nu vet ni. Så slipper ni undra vad som hänt om i fall att jag inte kommer vara kontaktbar från juni 2011 till och med någon gång under 2050. Förhoppningsvis kan ni då läsa om mig i sportbladet under de åren.
Dags att varva ner, ska hoppa in i duschen.
Puss.

En ny verklighet.

Du vet hur allt ska bli nu. Allt är sagt. Luften är ren.
Allting blir precis som man förväntar sig.
Du är ett glashus, och jag en sten.
Ändå är det du som försöker se igenom mig.

Vacker att se på.

I en perfekt värld skulle det inte spela någon roll. Men vi lever inte i en perfekt värld, tyvärr. Och egentligen gör det inte så mycket. För jag tror det finns något mer, något som inte skulle funka idag men kanske senare. Idag räcker det såhär för mig, du är nära som det är en av de närmaste. Och tills vår tid kommer är du vacker att se på.

Lite krasslig.

HÖSTLOV! I två dagar. Imorse sjukskrev jag mig dels för att jag är sjuk och dels för att jag är lagom irriterad på företaget.. Hur som är min hals igensvullen men det har den varit i några dagar, jag har bara inte orkat bry mig. Tränade igår och lyckades få tränarna att tro att jag bara pratat för mycket. Vi är nämligen strängt förbjudna att träna med halsont. Men jag orkar inte vara sjuk, det är riktigt tråkigt så jag har försökt vara aktiv hela veckan men har inte lyckats jättebra - allt tar tiotusen gånger längre tid än det brukar så jag hinner inte med så mycket. Därför är jag väldigt glad att jag lyckades prata mig ur tränarnas överbeskyddande teorier. Ordens gåva, jodå jag är faktiskt ganska bra på att prata mig ur jobbiga situationer.
Sitter nu här i min nya oveall, den har äntligen kommit, och kom nyss hem från lilla E. Sötare unge finns inte, jag lovar. Ska till dagis imorgon och leka hela dagen, lilla E tyckte det och jag tycker hon var väldigt övertygande. Nu ska jag kurera mig med lite mer blå piller - tror inte de hjälper egentligen men lite bättre känns det eftersom det står på förpackningen att de ska hjälpa.

PEACE!

New Love!

Nothing looks quiet the same
I see people and places in the moonlight again
There's a grace ascendent to a broken sky
Now I know there's a reason why I feel so alive

'Cause tonight, there's a new love in town
Waking emotions I thought I'd never find
Yes tonight how he has turned it around
I want to tell the whole world
There's a new love in town

Varför målare? Hur tänkte jag där?

Jag blir väldigt ledsen på mina skor. Inte helt OK. Klev i en liten, liten, liten färgklick idag - tror ni inte det gick rakt igenom?! Då tog jag av skon och upptäcker till min förvåning att hela sulan i princip är av på tre ställen - kanonkul. Två dagar kvar.. Två dagar kvar. Andas! Andas! Andas! Buhuu. Längtar som en idiot till jullovet..
Ikväll har jag ingen träning, tyvärr. Längtar som ett svin till morgondagens! Ska istället träffa My ikväll, fast istället är fel ord för träningen är faktiskt inställd idag. Hur som ska jag träffa My om fyrtio minuter. Vi ska prata om mitt avslöjande från gårdagen, hon såg ut att få en rejäl chock när jag berättade. Därefter ska jag hem och börja med mission ommöblering. Mitt rum ska bli bra igen. Wiihoo! Så inatt sover jag på soffan eftersom rummet ALDRIG kommer hinna bli klart idag.
Mycket snack, ingen riktigt mening. Dags att röra på mig.
Pussen.

Waiting for the right time to take your hand.

Min sko har ett hål i sulan så min strumpa har varit sjöblöt sen imorse.
Det sänkte helt klart kvalitén på dagen.
Som tur är har jag träning nu alldeles snart om två timmar.. Ska ha riktigt roligt på den idag för sen kan jag inte vara med på en vecka. Och det mina vänner är bland det värsta som kan hända mig. Det finns bara en sak som är värre och det är ifall någon skulle dö. Förstå att jag kommer må dåligt den här veckan!
Hur som, My ska träna ikväll så henne ska jag möta 18.40 sen är det träning till 21.30, hoppas den håller på längre. Därefter är det raka vägen hem och bums i säng. 7.00 imorgon ska jag befinna mig i Kista, och i det ögonblicket kommer den dagen att vara förstörd..
Men ikväll kommer jag vara lycklig, ni skulle bara veta.

v.44, NEXT?!

22.40, gårdagens 23.40. Ska sova alldeles strax.
Imorgon börjar de flestat höstlov på riktigt, grattis! Själv är det upp med tuppen som gäller och en veckas jobb står framför mig. Men eftersom tiden ruller på och en arbetsvecka i min värld är max fyrtio timmar så tar den faktiskt slut någon gång också. 5 dagar á 8 timmar. Happy me. Hoppas veckan går relativt fort. Antaligen för den inte det eftersom mina handbollspass inte är lika många som vanligt och det är dem som brukar hålla mitt humör uppe. Men jag får hitta andra sätt att överleva just denna vecka, längtar lite till nästa vecka redan. Dags att rulla mot sängen but first..
1. plocka ihop verktygen.
2. plocka fram kläderna.
3. borsta tänderna + tvätta ansiktet.
PEACE!

Om jag vetat då så hade det varit annorlunda nu.

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut och jag är inte rädd
Och dina ögon dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag inners inne vet att den är min

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker med på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

AIK 24 - Tyrold 16

Idag hade vi speaker på matchen, speaker och inspring med handbollskolan. Och jag kommer ihåg första gången jag sprang in med ett av A-lagen. Men dagens ungar är bra mycket mer otacksamma än vad vi var när vi var små.
Då var det ungefär: WOW! jag får röra en av de bästa i AIK.
Idag var det ungefär: USCH! vad äckliga era händer känns, måste vi verkligen hålla er i handen?.
Men visst kändes det kul, för tio år sedan var jag en av "dem" - idag är jag en av "de" jag såg upp till då. Tänk vad mycket som kan hända på tio år. Hur som helst vann vi matchen efter mycket om och men, med åtta bollar. Fast helt ärligt, "fulare" lag än Tyrold får man leta länge efter. Det blev mycket småskador för våran del idag, t.ex. sitter jag här med ett uppslaget knä - antagligen bara ett blåmärke på insidan men att gå in i en närkamp med någon som är en halvmeter upp i luften är livsfarligt(!). Inte OK. Hade jag inte haft koll på mina armar hade jag med största sannolikhet brutut nästa.. Att domarna vad födda 1991 gjode inte saken mycket bättre heller, de är inte tillräckligt bra för sånna här matcher där majoriteten av spelarna är äldre än dem! Men vi vann och egentligen ska jag väll inte klaga så jättemycket, det var kul att spela!

        
                        

You are always on my mind.

jag tror jag börjar bli kär

25/10 Söndag 2009

Söndag. Födelsedagsfirande och handboll står på schemat! Matchen är först, samling 10.30 - matchstart 12.00. Tyrold står för motståndet och det är damlaget som spelar så jag har ingen koll på hur de spelar. Det är Maddes gammla lag så rent logiskt borde de vara sämre än vi eftersom hon bytte upp sig till oss? Att hon bytte igen behöver vi inte tänka på.. Hon kommer iallafall och kollar idag har jag för mig. Nice!
Sen blir det till att byta om medans tränarna snackar i omklädningsrummet för lite bråttom har jag. Johanna fyller 16 år så det kommer folk hit till oss idag. Så jag har packat ner klänning och höga klackar i träningsväskan och sen blir det till att snabbt duscha och fixa sig i Solnahallen. Resten av dagen spenderas superlugnt, jag är redan trött. Hur kommer det då bli imorgon?
Nu har jag lite bråttom. Samling om 30 minuter.

Grattis lillasyster 16 år.

Love is great in every shape it comes.



Min stora lillebror <3 han kommer krossa många hjärtan,
han har världens gosigaste öron!

Vi var på kalas idag, 4 års kalas. Tänk att det är så länge sen våra näst yngsta kusin föddes.
Känns som igår.. Åt tårta och minglade en stund. Lekte lite med kusinerna och lovade dem:
 "en annan gång, kanske i maj när jag fyller år". Jag är faktiskt näst på tur nu.
Nu är vi hemma igen och ska laga egna hamburgare med bröd, hacka lök - en ursäkt att gråta?
Pappa är och hyr en film och köper godis, idag behöver vi en riktigt slapp kväll.
Det var väligt länge sen det var en helt lugn kväll för min del.
Imorgon är kalas igen, Johanna fyller år. Imorgon är det också match.
Jag längtar tills imorgon, då får jag träffa min framtida man.
Träffade honom igår, idag saknar jag honom lite. Är jag helt konstig?
Han är ju faktiskt inte helt lovligt byte ännu på ett tag..
Men han är söt och vi spenderar mycket tid ihop - och just nu räcker det för mig.
Nu skulle jag som sagt var hacka lök och laga middag.
Och så ska jag längta lite tills imorgon..


Guldkorn!

Ska iväg ikväll, med världens sötaste lag. Kvart i sex ska jag möta upp Malin och Amanda i Solna C. Vi ska därifrån orientera oss hem till Erik, har varit där en gång med mitt lokalsinne är inte vad det borde. Och vart kvällen bär det får vi se hur som helst vet jag att det kommer att bli bra. Det blir alltid bra med dem!
Jag ska sakna My en smula också, lite mer än jag redan gör. Men hon är där hon måste vara så jag kan inte vara arg på henne, det kan jag ioförsig ändå aldrig. Jag ska iallafall sakna henne ikväll, så hon får vara med på ett hörn. <3

Vem lämnade vem?

Du har säkert hört
att jag träffar honom nu
Jag håller mina löften
precis som du

Han kommer varannan vecka
och på söndagen när han går
Då känns det lätt att vara ensam
svårt att vara två

På andra sidan gatan
från ett fönster jag minns
Har jag gömt mig bakom trädet
som inte finns

Jag kan sitta i flera timmar
Jag kan gå igenom allt
Det tog slut för länge sen
men du är överallt


Och jag ska sakna dig imorgon
ja, du vet hur jag kan bli
Så kom och hälsa på om du tar vägarna förbi

För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.


Last time I saw you I can't remember.

Trettio minuter. Hm, varför är jag ens uppe ur sängen? Längtar redan till morgondagens sovmorgon. Och det blir den sista för den här veckan.. Sen blir det upp senast 5.30 om dagarna, och då blir det stress. Det är inte ens roligt!
Fredag idag iallafall. Med regn kommer solsken, eller? Min första lektion är sam. hur tråkigt som helst vi läser om "så styrs sverige" like I'd care! Men obligatoriska lektioner är tyvärr obligatoriska. Därefter är det en hel eftermiddag med måleriteknik. Ska hinna ringa till min "chef" också och kolla hur nästa vecka ser ut i verktygsväg.
Och i vanlig ordning har jag bråttom nu. Great! Heidå.

Som en studsboll.

Den enda baksidan med att träna till 22.00 på vardagar är att man inte känner när man borde sova på samma sätt som när man inte tränat. Eller vad vet jag egentligen, jag tränar nästan dagligen men ändå. Trött, sovtrött åtminstonde, är en väldigt konstig kännsla för mig på kvällstid. Morgontrött, hell yeah! Även eftermiddagstrött. Aldrig kvällstrött. Och det är inte så kul faktiskt.
Fast just idag gör det kanske inte så mycket egentligen. Men jag känner att kroppen börjar segna till men huvudet är på helsnurr, what to do? Ska nog hoppa in i en dusch och sen krypa ner och kolla på One Tree Hill tills huvudet kommer ikapp kroppen. Sounds great!
Imorgnobitti ska jag upp 7.10 och äta hallonpaj och kolla på Disney. All frukt är bra! Dessutom är det Fredag och jag har egentligen sovmorgon, men Disney känns mer stimulerande. Vilket babbel, förlåt!
Tack och hej.

Kännslan av äkta lycka.

Fem personer, eller sex kanske vi blev till slut? Hur som. Inte OK. Inte alls. Men vi hade en helt OK träning ändå och roligt hade vi också så bortkastad tid var det absolut inte. Dock är det tråkigt att komma ner till en träning supertaggad och sen går det inte att köra fullt ut för att mer än halva laget inte har orkat knappa iväg ett sms till Erik. Dålig laganda!
Vi slapp även 20-40-20 intervallerna och jag tar genast tillbaka allt elakt vi sa om Erik i omklädningsrummet innan träningen. Helt underbart, vi hatar just de intervallerna lite extra. Men fotarbetet och spänsten slapp vi självklart inte.. Happy me. Jag sammarbetade jag med Madde och vi gjorde hela grejen lite roligare så det var mycket bra. Sen på själva hallträningen sköt vi i princip hela träningen igenom, avsluade med en strafftävling och gissa vem som vann!? RÄTT! Jag. Moi. Me. Tror aldrig det har hänt förut och att vi bara var sex personer DET behöver vi inte nämna haha.
Nu taggar jag inför lagkvällen imorgon. Ska möta Amanda i centrum runt halv sex och ta bussen hem till Erik. Jag berättade för honom om våra planer på att leka hela havets stormar i hans lilla, lilla lägenhet och helt omöjligt lät det inte. Han skulle försöka fixa stolar. Wiie! Nu är jag helt uppe i varv och bara skriver av farten, kommer läsa det här inlägget och skämmas över det imorgon. What the fuck! Borde sova.
Längtar till imorgon kväll!
puss

ps. jag spelar på söndag, jippi! :)
12.00 solnahallen AIK-Tyrold. DE SKA NEEEEER!

AIK - Irsta, matchbild.



Matchen i sig var det ingen vidare kvalitet på. Dock förlorade vi, mest på grund av slarv och stress. Sånt är jättetråkigt och fruktansvärt lärorikt. Så något bra fick vi nog ut av det även om det just då känndes skit. Vad som gör det ännu tråkigare är det faktum att man vet att vi skulle kunna ha vunnit. Vi kan bättre och det gjorde förlusten lite tyngre!
För mig personligen flöt det på bra, men vad hjälper det i en lagsport egentligen?
3 mål blev det för min del, ett gult kort och en två minuters utvisning. Helt OK!
Nu har vi ingen juniormatch igen förens den 16:e november, dit längar vi!

22/10 Torsdag 2009.

Det känns väldigt tungt när alla pratar om hur skönt det ska bli med lov nästa vecka, själv har jag som sagt var inget. Här blir det att väckarklockan ringer vid 5.00 och sen är det bara att ge sig iväg ut i mörkret. Så lov känns väldigt avlägset för mig, 18:e december får jag ledigt. Ganska surt men ack så glad jag kommer vara när pengarna rullar in på kontot, så helt värdelöst känns det faktiskt inte.
Idag har jag presenterat min tredje sista svenska A uppgift på den absoult sista svenska A lektionen. Dock fick jag två uppgifter till för att kompletera mig till ett högre betyg. Tiden räckte inte till för sådant på lektionerna eftersom läraren gick och blev på smällen mitt i kursen. Så det blir hard work med det ensam, deadlinen är den 5 november så mycket tid har jag inte heller. Men men..
Ska väll börja städa mitt rum i vanlig ordning på Torsdagar. Det är så mycket skönare att gå upp Fredag morgon till ett städat rum. Sen är det handboll ikväll, precis som vanligt. Fast det första Torsdagen på länge eftersom jag i vanliga fall jobbar Torsdagar - idag är ett undantag. Och jag är inte helt olycklig över det :)

Allt som är bra har jag en förmåga att glömma bort.

Har suttit och skrivit på min näst sista uppgift i svenska A innan betygen sätts och belive me or not men jag blev helt klar. Det tog tre timmar och jag är inte helt nöjd, jag kan bättre men jag har inte tid för i min värld prioriteras skolan i andra hand. I första hand kommer handbollen. Och idag är det match. Förmodligen är det tack vare tanken på den jag orkade skriva klart mitt p.m. Mycket bra!
Nu ska jag laga middag till mig och mina syskon. Eller kanske ska jag byta om först? Något i den stilen i alla fall. Ska infinna mig i solnahallen om två timmar. Och det är de två sakerna jag ska hinna med innan. However. Idag står Irsta för motståndet, ingen aning om hur dom är så det är bara att köra på. Ska bli skitkul!
puss

Try your best now baby.

you can't break a broken heart..

Bussen går 07.51

Jag orkar inte gå upp .
Jag orkar inte sova nu.
Så hur löser vi detta på bästa sätt?

Fantomsmärtor, jag vet inte om jag saknar dig.

Ikväll har jag lite ont, lite ont i själen. Jag saknar lite för intensivt just ikväll, men bara lite. Så jag ska avsluta dagens kapitel med mina goda vänner i böckernas värld. Där sorg är något vackert och där kärlek existerar. Imorgon ska jag leé precis som idag och ingen behöver se att det är lite jobbigt just nu. För det går över.
Imorgonkväll klockan sju kommer det vara bortblåst och adrenalinet kommer pumpa igen. Då spelar inga trasiga hjärtan och smärtande själar någon roll, då behöver jag inte tänka längre. Där finns inga falska leénden och det finns ingen som behöver veta att igår var en lite jobbig dag för i det nuet kommer allt vara perfekt.

Wondering how.

Hur ska jag veta om ingen lärt mig?
Och hur ska jag våga chansa jag som aldrig haft någon tur?
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt.
Men hur ska jag kunna falla när jag inte kan falla fritt?

somliga går i trasiga skor

Vi är inslåsta; jag och Ella. Inlåsta i en tom datasal med insyn i verkstan. Det går alldeles utmärkt att stirra ut ettorna på det här viset. Inte jätteintressant om ni frågar mig men .. Har man håltimme i fyra timmar är det ett helt OK tidsfördriv.
Lyssnar på Melissa Horn och har försökt att jobba lite på svenskan men det gick inge vidare. Tog av mig skorna så nu känner jag mig lite mer hemma. Funderar på att gå och lägga mig i soffan i uppehållsrummet snart, skulle inte vara helt fel att sova middag.

Dagens bästa: Ella's humör är på topp :)
Dagens sämsta: fyra timmar hål är inte jätteroligt..
Dagens måste: gå ut och springa med Elin innan träningen ikv.

Why life still is worth living.

Taggar inför dagens höjdpunkt. Min träning börjar 19.15 med löpning och fortsätter sedan med bollträning från 20.00-21-30. Det tar emot lite att behöva gå ut i mörkret och kylan men fördelarna väger tyngre! Har längtat efter det här sen i Fredags.
Den här veckans handboll.
Måndag. 19.15-21.30 löpning+handboll.
Tisdag. 18.00-20.30 löpning+handboll+styrka
Onsdag. 19.00-21.30 uppvärming+match mot Irsta från 20.20
Torsdag. 20.00-22.00 fotarbete/spänst+handboll
Fredag. kvällstid middag med juniorerna+tränare+någon form av aktivitet
Söndag. 11.00-14.00 match med damerna mot Tyrold, vet ej om jag spelar - HOPPAS!
Kommer bli en kanonvecka tror jag.
Och den börjar om en timme :)

We've shared it all, every breath.




ingen är lika nostalgisk som jag och ingen saknar det lika mycket som jag gör
jag saknade det innan det tog slut och jag saknar det fortfarande om än inte lika mycket
och även om jag vet att vi kommer dela våran framtid lixom våran dåtid
så behöver jag veta att minnena finns kvar, jag vill inte att allt ska dö ut
då är det tyggt att veta att förut alltid kommer finnas kvar när jag är med dig <3

Twilight - obsessed .

He might be my Jacob. 
It doesn't make anything different
because you are my Edward?

Promenad genom stan.

Det blev en kvällspromenad med min bästa vän ikväll. Superkallt!

                                    

                                     

Just my will to keep living.

Höst. Höst. Höst. Vaknade av regnet imorse, det lyckades ta sig in genom mitt fönster och blötte ner mitt täcke. När jag skulle gå ut tog jag för första gången på evigheter på mig mina träningsoverallsbyxor och en hood trots att min destination inte var en sporthall. Jag blev frälst och från och med idag kommer min outfit se ut så allt oftare. Och det känns okej, för nu kommer hösten på riktigt och kylan gör mig inte väl. Bara tack vare löven överlever jag hösten, det är det enda vackra som finns kvar i omänsklig form nu när kylan tagit död på min sommar. Så jag lever för löven nu, löven och handbollen.

En dag ska de ta över vad vi påbörjar nu.

Elin glömde glasögonen hemma och la hela ansvaret på mig och Andrea. En mindre katastrof skulle jag vilja kalla det men vad kan man begära av 6-åringar och andra sidan? 00:orna döremot var riktigt duktiga och utklassade självklart handbollsskolan. Andrea tog killarnas matcher och jag tjejernas. Min visselpipa är troligen slutkörd nu, belive me or not men ljudet av en visselpipa tycktes inte gå igenom fantasibubblan hälften av barnen verkade leva i. Sen att reglerna var helt nya för de flesta av barnen var även det ett litet problem. Men det kommer med tiden ska vi se; Freddie får kämpa vidare med dem ett tag till. Men vi fick skratta en hel del och det ÄR charmigt med gluggar, toffsar och rosa strumpor i en härlig blandning med femtiotolv storlekar för stora matchställ och tusen dumma frågor. Faktiskt.
Så på det stora hela gick det väll helt OK,
men barnen var inte riktigt lika lätta som vi hoppats på.

Har du en famn för mig?

För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men de är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och jag tackar dig för det

Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller i tid och evighet

Det regnar i Stockholm idag.

Och det har det gjort mest hela dagen. Fruktasvärt kallt är det också. Utöver det är min lärare hemskt dålig. Annars har väll dagen varit helt OK. Christian överlevde missödet igår, han högg sig i fingret med en stålspackel så man såg benet. Men han överlevde som sagt var, fyra stygn och ett bandage. Starkt jobbat!
Borde nog ta tag i mitt mission för tillfället, "byta-om-till-mjukiskläder" kan vi kalla det. Ska strax åka upp till Tallbacka och förbereda inför matcherna. Och nu måste jag verkligen byta om ifall jag ska ha någon som helst möjlighet att hinna.. Håller alla tummar jag har för att barnen är lättlärda! Önska mig lycka till..

Thank god it's Friday.

Fredag = Sovmorgon(!) det är så skönt. Sov till åtta och sen dess har jag suttit ihopkrupen i soffan och tittat på Vakna Med The Voice. Nu är det snart dags att röra sig mot skolan, min buss går 9.55. Hoppas verkligen att skoldagen går fort, har ingen ork kvar. Ikväll spenderar jag mestadels min tid i Tallbacka. Mini-folket ska spela träningsmatcher och jag, Elin, Mimmi och Andrea ska vara där och hjälpa till. Det ska bli roligt.
Men som sagt var först måste jag överleva skoldagen. Och jag hatar samhällskunskapen så chansen att jag går helt levande från den är inte stor. Anyhow. Dags att hoppa i uggsen, det är en plusgrad ute idag, jackan och linda in mig i tre meter halsduk.
Ha en fantastisk Fredag. ♥

Everything seems to fall apart right in front of me.

Skolan håller på att knäcka mig just nu. Egentligen är det väll inte så mycket om jag jämför med mina smarta vänner som går sam.sam eller natur men för mig har det blivit för mycket. Noll till hundra på bara någon vecka. Att jag dessutom belönats med ett mindre antal hjärnceller än övrigt folk födda 1992 hjälper mig knappast.
HUVUDVÄRK! Pluggat i hundra år idag. Jag vill inte tänka mer. Nu ska jag sova och imorgon har jag en liten, liten sovmorgon som jag ska ta vara på. Godnatt!

Imorgon är Idag Igår.

Imorse kom den första riktiga snön till Sundbyberg. Närmare bestämt till Sundbybergs IP strax innan vi skulle springa cooper-testet började det snöa riktigt mycket. Och det höll i sig.. Den optimala starten på en fortsatt usel dag.
Målerilärare än inte min favortilärare, han är ingens favoritlärare. Vi saknar Robert! Men jag och Ella lyckades få smita en timme tidigare så helt usel var kanske inte dagen ändå.
Tredje och sista faktorn för att dage var usel, våran träningstid var inställd eftersom det är ladskamp på Råsunda och det var något arangeman i sammband med det i Solnahallen. Och jo, jag mår dåligt av att inte ha träning en dag. Nu blir det ingen handboll förens på Fredag och då ska jag bara dömma och lära ut regler till våra nollnollor. Men det kommer nog bli kul! :) Vi blir fyra från laget, lite gamla ledare och så. Nice!
Men idag var ingen bra dag. Väldigt tråkigt utan handbollen..

Save it for the Living instead.

don't bring flowers after I'm dead

Winther!

Nu käns det som att det är dags för hyresvärden att sätta igång elementen. För tillfället skulle jag inte bli förvånad om jag vaknade med en isbjörn i sängen imorgon eller springer in i en pingvin i hallen. Helt seriöst.
Var ute och sprang innan träningen idag men helt utan resultat. Frös lika mycket när jag kom tillbaka som när jag sprang iväg. Inte helt OK väder. Dessutom snöade (!) det nu när jag gick från träningen. Jodå, vintern är här.
Så nu ska jag byta om till pyjamasbyxor, krypa ner under mitt täcke och be för att det regnar när jag vaknar imorgon. Ska känna om elementer är igång också, annars blir det klagomål till hyresvärden imorgon.
Godnatt.

Ideologi? Idioti!

Att jag stressade sönder imorse kändes fruktansvärt dumt. Var i tid till 8.30, satt till och med i sofforna med Aron och Simon en kvart innan vi började. Tror ni vi hade någon lektion? Nej. Hon var sjuk så mitt vanliga hål på fyra timmar som ligger schemalagt Tisdagar utökades plötsligt till sex timmar.. Inte nog med det, på eftermiddagen har vi bara en lektion .. i samhällskunskap. Mitt favoritämne, speciellt nu med politik, ideologier och .. idioti. Nej jag förstår verkligen ingenting, jag tycker det är jättesvårt och då är det klart det blir tråkigt. Men lärare är väldigt snäll så Ella och jag fick en hemuppgift så vi skulle slippa uggla i skolan i sex timmar.
Med andra ord började jag 8.30 och slutade 8.40, jobbig dag! Hur som har jag verkligen försökt med hemuppgiften i många timmar i förmiddags men jag kom inte jättelångt, som sagt var tycker jag det är jättesvårt och tråkigt. Någon som är proffs på ideologier och som har tid att hjälpa mig innan Fredag?
Att jag ska ha koll på det här om ett år är ett stort mysterium för mig. Det blir antagligen så att jag röstar på den finaste färgen i nästa val.. Om inte ett mirkal inträffar och politik blir enkelt.

Jag får för mig att jag kan vara kvar men vet inte hur.

Min största räddsla är att verkligheten kommer ikapp mig.
För jag saknar dig och i min verklighet finns du inte längre.

what you're looking for has been here the whole time

You're on the phone with your girlfriend, she's upset.
She's going on about something that you said.
Cause she doesn't get your humor like I do.

I'm in my room, it's a typical Tuesday night.
I'm listening to the kind of music she doesn't like.
And she'll never know your story like I do.

But she wears short skirts, I wear T-shirts.
She wears high heels, I wear sneakers.
She's cheer captain and I'm on the bleachers.

Dreaming about the day when you wake up.
When you find what you're looking for
has been here the whole time.

Can't you see that I'm the one who understands you.
Been here all along, so why can't you see?
All this time how could you not know.
Baby you belong with me.
You belong with me.

.. and they lived happily ever after.



Grattis på eran trettonde bröllopsdag mor och far! <3

12/10 Måndag 2009.

Ett konstaterande. Ingenting av värde visas på svensk TV mellan 8.00-10.30 på Måndagar. Tro mig, jag har studerat det ingående idag. Fruktansvärt tråkigt! Nu är det bara två timmar kvar till naturkunskapen börjar och det är bara ca. tre och en halv timme tills den är slut. Mmh. Om en halvtimme ska jag ta bussen till skolan och äta lunch med Jessica och Ella.
Och vid typ halv tre, kvart i tre är jag hemma igen. Då blir det lite segt som morgonen varit eftersom jag näst intill aldrig har något plugg alls. Skönt men sjukt ovärt när man har noll att göra och alla andra är upptagna med att plugga.. Längtar till träningen ikväll!

puss&kram

If love should come and knock on your door.

All of this time, I can't belive I couldn't see.
Kept in the dark, but you were there in front of me.
I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything.
Wthout a thought, without a voice, without a soul.
Don't let me die here.
There must be something more.

Sovmorgon till 12.50.

Tror ni jag kom det förens, typ nu? Nej. Så här sitter jag helt klar för att gå men börjar inte förens om fyra timmar. Kul. En lektion idag, Naturvetenskap - så onödigt. Varför ska jag veta sånt? Hur som helst börjar inte den förens 12.50 och vad jag ska pyssla med tills dess - det har jag inte en aning om.
Först blir det nog frukost och skäp-TV i någon timme.
Ciao!

Whenever it's pain I can't stand it.

Vad dumt av mig att tro något annat.

Handboll uppdatering.

Det gick inte så bra! Vi spelade mot det i särklass sämsta laget jag någonsin mött och vi förlorade med en boll. Jag vet att man inte ska skylla på domarna men ska inte domare som dömmer div.3 matcher vara utbildade? Har aldrig hört Erik svära som han gjorde idag och då har jag haft honom i fem år nu. Nej. Den här matchen glömmer vi bort så fort vi bara kan. En positiv sak fanns det ändå med matchen; våra nya mathcställ hade kommit! Dock var mina storlekar helt fel, tröjan i M satt som en kort klänning och shortsen i S vek jag upp femtioelva varv för att det inte skulle se ut som basketshorts. Herrstorlekar? Jag vet inte men det skulle jag kunna tänka mig.
Efter matchen stannade Kjell och jag kvar och kollade på herrarna när de spelade. Både Erik och Johan var med. Platt match, vi gick i halvlek eftersom våra herrar då ledde med 19-8 och de andra laget hade börjat spela handboll gående. Men utöver det var det kul att se, tränarna ska allt få höra på måndag var det är de behöver träna på. Ungefär som det klagar på oss jämt och ständigt! :)
Nu är jag nyduschad. Det blev sent idag. Planen var att åka till Jenny och kolla på matchen men nu blev klockan så mycket att jag inte skulle hinna dit innan matchen börjar och jag vill verkligen se den. Trist, var så länge sen vi träffades - innan hon åkte till solen! Innan vintern blev ett faktum. Usch vad länge sedan det var. Ska kolla med henne vad hon gör imorgon och se om vi kanske kan träffas då :)
Dags att varva ner. Adrenalinet dansar fortfarande i hela min kropp.
Så för att summera dagen: den var helt OK, handboll är alltid roligt och för er intresserade. Fjärilarna i min mage väcktes åter till liv idag, de har kännts tomt i några veckor men nu är de tillbaka. Och jag gillar det! Så mysigt..

Handboll!

Inatt har Sandra sovit här! Supermysigt. Vi kikade på Idol och sov trångt. Mitt rum är superlitet och jag har mycket möbler ändå trängde vi ihop oss tre personer där inne. Dock fick jag sova på golvet men det gick bra det också. Kommer ihår för några år sedan, typ fyra, då sov vi fem personer där inne. DET var trångt. Men värt det om jag inte minns helt fel.
Hur som. Idag står handboll och städning högst på schema. Handbollen börjar om två timmar. Ska alldeles strax börja röra mig mot Råstapark, samling 12.30. Det är match med damlaget idag mot Årsta. Jag är supertaggad! Hoppas det blir en bra match. I eftermiddag ska jag städa och rensa under min säng, var länge sedan så det är välbehövligt. Sen är det fotboll på TV ikväll; eller Kim Källström är det väll jag ska kolla på egentligen. Men det är nästan samma sak.
Nu måste jag börja röra på mig om jag ska komma i tid.
Önska oss lycka till!

I'm falling so fast I can't belive it's happening.

You belong to me and I belong to you.
And that I always thought I would hear.
You belong to me and I belong to you.
But here I stand all alone.
What have you done to me?

8/10 Torsdag 2009

Vilken dag! Aktiv är bara förnamnet. Speciellt eftermiddagen/kvällen. Måleritekniken flöt på helt OK och därefter hade jag bråttom ut till Kevin som väntade på mig utanför skolan. Vi tog bussen hem och han fick passa tvättstugan medans jag sprang upp och hämtade mina kläder. Sen spenderades oräkneliga timmar i tvättstugan, sen när blev det så komplicerat att tvätta? Varför inte bara ha en on/off knapp + två hål att hälla skölj-/tvättmedel i? Tog en stund att förstå och jag tror är inte jag fick alla rätt. Och torktummlaren ska vi inte ens snacka om(!) tvätten torkade aldrig och jag fick superbråttom!
Jobbade 18.30-ca.21.00. Hon är bra söt lillaE! Vi lekte och tittade på Mamma Mu och Kråkan. Därefter blev det till att åka hem och nu ska jag alldeles strax vika tvätten innan jag går och lägger mig. Då blir det lite Scrubs och imorgonbitti ska jag upp 6.45 även fast jag har sovmorgon. Tre saker står på min to-do-list inför morgonen imorgon.
1. Ut och springa!
2. Damma, dammsuga och plocka undan.
3. Ducha, fixa mig och äta stadig frukost (naturell yougurth med äppel i, MUMS!).

Punkt tre's sista sak har sina anledningar. Imorgon blir dag ett på min sushi-vänjning. Yes, you heard me right! Jag ska lära mig att tycka om sushi och imorgon ska Jessica visa mig och Ella hur man gör på lunchen. Great. Men nu måste jag dra mig tillbaka om jag ska palla med punkt ett imorgon.
puss!

Hatade innebandy.

"hm, vart är du på väg?"
"jag ska träna"
"är du säker på det"
"JA!"
"så du försöker inte smyga in på matchen?"
"nej jag ska träna"
"jahaja, vad tränar du för något?"
"handboll och jag kommer försent om jag inte får gå in nu"
"hmm .. har du någon handboll i väskan?"
"NEJ! eftersom hallen är bokad idag har vi fys, då behövs inga bollar"
"njea, jag får nog följa med och se så att du verkligen ska träna"


HERRE MIN SKAPARE! Jag är noll intresserad av innebandy, jag kommer i träningskläder med en trunk som är nästan lika stor som mig själv. Stor risk att jag släpar med mig det till en innebandymatch. Pucko! Vi ogillar innebandy, de tar ALLTID våra halltider. Kom hur som helst in i solnahallen efter att mina tränare bekräftat att jag tillhörde dem.. suck! Blev helvetesintervaller och styrka, nice! Riktigt trött blev jag och det händer inte allt för ofta. My kikade förbi en snabb också, det är så tråkigt nu när inte hon får träna :( det är nästan som att halva jag inte är där. Väldigt trist.
Blev uttagen till lördagens match, nice! Hoppas det blir en bra match för jag är riktigt taggad och det är bara Onsdag. Imorgon blir det ingen träning då ska jag först ha tvättstugan och sen vid halv sju börjar jag jobba. Förmodligen kommer Kevin och hjälper mig med tvätten, gulligt! Lite tråkigt för honom kanske men han erbjöd sig faktiskt helt själv. Han skulle kanske komma till min skolan imorgon också. Och det är nice, för det var minst tusen år sedan vi gjorde någonting tillsammans.
Och nu måste jag sluta pladdra och gå och sova. Lång dag imorgon, 8.30-15.50 och troligtvis massa spring till Fordon eftersom Ella's pojke kommer tillbaka imorgon, hela FD3:an kommer faktiskt tillbaka så vi ska ner och socialisera lite med dem. Det blir nog en bra dag och jag hoppas på pannkakor till lunch!
Sov gott.

Jag ångrar mig!

Min syster har som känt börjar på media med inriktning foto och ja..
Gissa vem som får agera "modell"? Rätt! Det är jag det.
Dagens uppgift var att fota ett konstverk i egen tappning.
Och eftersom Johanna är rätt elak valde hon två fulingar med ihopväxta ögonbryn.
Hennes motivering: det var det enklaste att göra.
Jag fick vara båda(!). Så nu sitter jag här med kajal i halva pannan och röda läppar.
Och jag ångrar mig något enormt. Nu kommer hela kunskapsgymnasiet i Globen
få sig ett gott skratt. Buhu! :(

25/7-06

Everybody got someone that they never forget to turn the road with no regret.
A long gone love that never lost it's shine.
Everybody got that one that won't fade away, who keeps on taking you back to those days.
A memorie you can't leave behind. And you, you are mine.

7/10 Onsdag2009

Vilken bra dag jag har! Den började med sovmorgon, jag hade tid att försova mig utan större missöden. När jag kom till skolan var Ella tillbaka, då blev jag jätteglad(!). På målerilektionens första hälft fick vi gå tidigare eftersom vi var klara då satt vi i sofforna och smsade med Mattias och åt lunch. Efter lunchen var lektionen kort och halva tiden satt vi på lastkajen och rökte (alla utom jag och Ella), pratade och halvt frös ihjäl. Sista för dagen var skolfoto(!) vi var inte så många, de "tuffa" pojkarna vägrade - men det gör inte så mycket, de är inte speciellt vackra att se på! Vi som var där hade det jävligt roligt. Och efter det gick vi hem.
Och nu medans dagen fortfarande känns så bra ska jag ta tag i samhällsplugget och referatet i svenskan som ska vara inlämmnat imorgon. Så jag har ladat upp med skorpor, teé och en filt. När jag är klar ska jag glo på TV en stund och sen är det fysträning ikväll. Löpning och styrka i en och en halv timme. mmh!
Puss.

Wanna see you like I got to know you years ago.

Kärleken övervinner allt så kom ta min hand, låt oss bli besegrade av kärleken.
Du är vackrare än när jag såg dig sist och du är trasigare än jag någonsin sett dig.
Jag saknar dig mer än någon annan och hålet i min bröstkorg värker fortfarande.
Älskade du, låt mig laga oss - låt mig visa att människor kan förändras.

My Love 17år.



Idag fyller min trolovade 17år.
Grattis. Grattis. Grattis. Kära du!


även om 17 känns ganska kasst

5/10 Måndag 2009

Ettorna saboterar våra bås! Så effektiva har vi varit idag, att vi bara inspekterat vad de pysslar med. Nej, men efter engelskaprovet imorse fick vi ledigt och eftersom lunchkorten inte börjar fungera förens efter 10.30 och lektion slutade 9.30 stannade Jessica och jag kvar i skolan ett tag och irriterade ettorna litegrand.
Resten av dagen spenderade vi i Solna Centrum, eller ja efter ett snabbt besök i Sundbybergs Centrum - inte mycket att hurra för. Spenderade lite pengar - har blivit alldeles för bra på det endast 400kr kvar av studiebidraget nu. Vilken tur att jag har ett jobb!
Fick i alla fall med mig en halsduk från H&M hem och även en T-shirt från SALT. Halsuken behövdes verkligen, min från förra vintern har varit med om bra mycket vid det här laget - stackars trasa. Ska köra den i tvättmaskinen tänkte jag och se om den överlever och kanske får lite mer färg igen.
Nu ska jag lägga mig i soffan och krypa ihop till en boll innan kylan äter upp mig.
Puss&Kram

Has no one told you she's not breathing?






tonight I won't be alone
you know that don't mean I'm not lonley

Champions

Champions aren't made in gyms.
Champions are made from something they
have deep inside them - a desire, a dream, a vision.

Old Love

my heart still breaks whenever I think of you

AIK damjuniorer.

Amanda, Andrea, Anna, Björken, Becca, Elin, Hellan, Jessle, Mimmi, Mirana, Madde, My, Malin, Erik och Johan. Jag älskar mitt lag! Allihopa. Igår hade vi seriepremiär, vi har ganska säkra på att vi skulle bli utklassade. Det blev vi inte, vi förlorade visserligen men bara med en boll. Vårat lag hade stora hål, sju eller åtta spelare saknades osv. Men vilken match! Vilken oerhörd lycka jag kännde igår när jag kom hem.
Åh, längtar så tills på måndag när det är träning igen.

Thinking of You.

Comparisions are easily done once you've had a taste of perfection.
How do I get better once I've had the best?
You said there's tons of fish in the water,
so the waters I will test.

He kissed my lips, I taste your mouth.
He pulled me in I was disgusted with myself.

Cause you're the best.
And yes I do regret how I could let myself let you go.
Now the lessons learned, I touched it I was burned.
Oh, I think you should know.

When I'm with him I am thinking of you.
Thinking of you and what you would do,
if you were the one who were spending the night.
Oh I whis that I was looking in to your eyes.

It's Friday I'm in love.

Håller alla tummar och tår för att P-O ska vara trött idag, då orkar han inte vara vikarie för S.E och då slutar vi 11.40. Jo, våra lärare har korta namn. Oddsen är små men jag tänker fortsätta hoppas ett litet tag till i alla fall. Och med otur slutar jag 14.15 vilket inte är helt illa heller. Så länge jag har Jessica där idag ska det inte vara några problem som helst! Vi ska nog limma ner tapeterna från väggarna och plasta in dem, ZZZzzz.
Ikväll smäller det. SERIEPREMIÄR(!) juniorer säsong 09/10. Vi möter Västerås klockan 19.45 i Råstapark. Kommer bli en intressant match då vi knappt har ett fullt lag. Vi har en ordinarie spelare ur niometersuppställningen men andra ord spelar nog även jag där idag. My är också borta så det blir Malin i mål, senast hon spelade regelbundet var för fyra år sedan. Men det kan nog bli en rolig match! Kom och kolla.
Nu har jag lite bråttom. Bussen går 9.55 och jag skulle vilja hinna duscha innan.
Ciao!

Story of My life.

Nu har min statistikmätare antingen flippat eller också har läsarantalet ökat något kopiöst. Hoppas på det senare alternativet However. Det är kul, vad är annars meningen med att vända ut och in på de få tankar som faktiskt snurrar i mitt huvud - om ingen ska läsa dem menar jag.
Hur som haver, lilla E börjar inse att jag är nästan lika tråkig som alla andra vuxna i hennes omgivning. Idag när det var dags att sova försökte hon med att hon måste gå upp igen för att göra en "viktig sak", idag var det viktiga att vänta på blomman. Huh?! Men kanske var det sånt man försökte med när man var två år. Söt som en docka är hon i varje fall.
Nu sitter jag och garvar åt allas våran Björk, som helt utan vidare skriver på MSN "tänk om det blir jordbävning och ditt land flyttar på sig, jobbigt med tattueringen då" HAHAHAHA. Ja, fan att jag inte tänke så långt - nu ångrar jag den verkligen, tänkt om det blir jordbävning. Knäppare finns inte, inte roligare heller.
Dags att plocka undan lite innan det är dags att sova. Puss!

Out of my league.

Now the leaves are turning brown, I watch 'em blow.
Where the earth pulls them down I let you go.

spelar inte längre någon roll jag orkar inte slåss
du är bortom min kontroll, du lämnade mig ensam

1 oktober 2009.

Jag spyr på testosteron för tillfället! Hjälp, jag trodde jag skulle kvävas idag - boysen i min klass har större egon än vilken spegelbild som helst. Jessica kom till lunch men försvann efter bara någon timme så var jag ensam med dem igen. Det är dagar som dessa jag undrar varför ja inte valde frisör istället..
Nu slänger jag i mig lite mat och senare ska jag iväg och passa lilla E. Hon är sjuk men det hon har ska tydligen inte smitta på barn över 10 år så blir jag smittad är det ett mirakel. Ska röja undan lite plugg också och bada ikväll, imorgon är det sovmorgon. Thank god it's friday

                                        Och sist men inte minst. Sandra blir 17 idag! Hurra-hurra-hurra!
                                                Grattis på födelsedagen, hoppas den blir perfekt!

                                     

RSS 2.0