Uppdatering.

Hej, jag har blivit sämst på att skriva
men det är lungt ni är sämst på att komentera :).


Nu skriver jag iallafall. Mest på begäran men ändå. Kvällen har varit lugn, skönt. Jag menar folk backar när de hör hur jag låter, eller pappa skrattar. Så det var nog bra att jag inte gick ut. Kollade på en film nyss, Chuck och Larry något. Jätterolig, bortsett från att jag hostade sönder halsen varenda gång jag skrattade. Annars har det inte hänt mycket, rättare sagt inget sen jag skrev sist. Ska snart hoppa in i duschen och sen dricka ett par lite hostmedicin och försöka få lite sömn. Morgondagen blir lika lugn som idag, måste bli lite friskare tills på måndag. Skola, igen. Ungefär elva veckor kvar nu. Det slut snart fan. Nu ska jag inte uppehålla er mer utan sysselsätta duschen.
 
På återseende.

Lördagen 29/2 2008.

Dagen har jag spenderat med syster, mammi och Sofie. Vi åkte in till stan för att spendera pengar. Med mig hem följde en singoalla tunika och ett par trosor från Cubus, två linnen från boutique surprise och ett linne från HM. Folk såg typ på mig att jag var sjuk, eller kanske hörde, men alla flydde när jag kom i närheten haha. Lite roligt faktisk. Resten utav dagen ska jag spendera här hemma och bara vara. Bli fri från förkylningen. Skriver kanske senare.

Luddigt.

Snacka om att hamna helt fel i tiden. Har inte sovit mer än kanske fyra timmar sen i Onsdags. Sov nyss en stund men vaknade och kunnde inte somna om. Inte kul alls, dessutom har jag åkt på världens förkylning och är inte alls på bra humör. Är även skeptisk till lite allt möjligt och har tyvärr inte lyckats släppa det här trots veckan i Tyskland. Jag orkar inget nu. Vill sova, kan inte. Vill glömma, kan inte. Vill ge det en chans, kan inte. Vill tro, kan inte. Hej du negativa! Nej, det här är inte ens kul längre. Håll mig hårt eller släpp mig helt. Det passar fan bra in här nu tycker jag. Det är säkerligen ingen som förstår vad jag skriver om, det blev ganska luddigt känner jag. Thats me. Imorgon ska jag till staden med mammi och syster ifall jag mår bättre och/eller lyckas sova minst åtta timmar inatt, helst flera! Ska ge det ett försök nu och lyckas jag inte så ger jag inte upp, jag ska ligga här i minst åtta timmar. Då blir man lite utvilad iallafall.

Det finns två sätt att lösa det hära på.
Mitt sätt och fel sätt.

STRANDLUDER.

image330

Jag vet inte vad det betyder.
Men priset var för handdukar.


Back on track.

Jag är sjuk. Har ont i halsen (sjuk) och är astrött (bussresan).

Kom nyss ut ur duschen. Underbart att kunna duscha länge utan att folk står på kö och också vill duscha, haha. Sitter iallfall i sängen nu, men katten bredvid HAN HAR SAKNAT MIG ;O. Sitter och väntar på att syster min ska komma hem, saknar henne något överjävligt. Ska kanske ta en tripp till vardagsrummet och se ifall Oscar har ätit upp allt godis jag köpte till honom i tyskland .. !? Eller ska kanske bara sitta kvar här och slå på TVn. Fasst då kommer jag ioförsig somna, men vafan det är två dagar sen jag sov sist. Ikväll ska jag umgås med min älskade familj, tror jag. Äsch, nu ska jag låta er vara.

Ejräääh.

HELLO SWEDEN!

Nu har jag kommit hem, tyvärr. Hade mer än gärna stannat en vecka eller två till. Det känns lite jobbigt att berätta i detalj vad vi har gjort i 8 dygn, så jag hoppar över det. Kan sammanfatta veckan med ett ord; UNDERBART! Vi har haft jätteroligt, enda minuset var bussresorna men resten var kul! Bilder kan jag inte heller ladda upp nu för kameran la jag i Mathildas väska så det får jag på måndag eller tisdag. Då kanske jag berättar mer om resan.

Nu tänkte jag bara säga att jag är hemma igen. :)

Hejdå Sverige!

Nu har jag packat klart. Allt är färdigt och så, men det känns ändå som att jag har glömt allt! Buuuhuuu, resfeber! Men nu kommer jag iallafall inte skriva mer här, för nu ska jag fixa klart lite smådetaljer försöka stänga väskorna och sådär. Kommer hem på fredag om en vecka, alltså den 28/3!

Försök att inte sakna mig för mycket!

Time passes by.

Det blir fortfarande dålig uppdatering, mest för att det gör ont att skriva men också för att idag har jag haft en massa annat för mig. Mormor var till exempel här och så har jag packat, städat och sånt. Körigt som fan. Tråkigt också att packa är inte min starka sida alls, har med mig fyra klänningar, två leggins, två jeans, tre mjukisbyxor, 12 strumpor och lite annat och jag är borta i sex dagar. Iallfall, det är vad jag har gjort idag. Har även med mig TVÅ bikinisar, onödigt jag vet! Men sån är jag. Ska packa resten imorgon, ska även fixa lite andra saker imorgon som te.x växla pengar, köpa mat och tidsfördriv till bussen, fixa musik, köpa shampoo och annat sånt. Sen imorgon åker jag ju också. 18.00 går bussen från Solna Hallen. Shit, det känns som att det var igår de berättade för oss att vi skulle åka men det är typ ett halvår sen om inte mer kanske ;S. Vet inte om jag skriver mer innan jag åker, det beror på om jag hinner det imorgon vi får se. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen om en timme är det Grey's Anatomy.

I'll miss u for the rest of my life.
But it's your choise, and I accept it.

Tisdagen 18/3 2008.

Sverige nu är jag tillbaka. For real. Trotsar handen och skriver med bägge. Är ni inte överlyckliga? Lite om idag då. Som jag sa i tidigare inlägg var jag på sjukhuset imorse, igen. Sen körde mamma mig till skolan och SO-lektionen. Mathias satt och antecknade åt mig hela lektionen, aaw. Sen hade jag bara en lektion till, engelska, fy fan. Vandrade sen hem i snö ovädret, tur jag har Rasmus som orkar med mitt gnäll jämt och ständigt! Träffade också Fanny idag och så var jag nere och träffade laget en snabbis. Mysig dag, lite sorgligt att inte få träffa alla på 12 dagar nu. Men tid ifrån varandra har jag hört är bra. Men nu strejkar handen igen. Förlåt för tråkiga inlägg!

Det är faktiskt sant.

Det finns en pojke speciellare än andra.


Förstör det inte för mig nu.

Exuse moi.

Dålig uppdaterng jag vet! Lite jobbigt att skriva med en hand, så jag lät bli. Men nu mår handen lite bättre, eller egentligen inte men jag måste röra på fingrarna ifall den ska läka. Så här är jag. Kom nyss hem från akuten, och min hand kommer läka fin fint. Kanske till och med kan få spela lite i tyskland. Yeey.

Nu sitter jag iallafall här. Ska till skolan om någon timme eller så. Kommer iallafall på två lektioner idag! Sen är det lov för min del! Så imorgon blir det till att packa hela dagen och sen åker jag ju på torsdag. Men nu ska jag käka lunch tror jag, haha klockan tio på morgonen men vafan. Tyvärr har jag för ont för att fixa med färger och sådant!

Förlåt!

Jag känner mig riktigt elak. Usch! 
Igår var Rasmus och kollade på min match, så söt!
Och så skulle jag gå på hans idag, men icke.
Förlåt förlåt fötlåt Rasmus! :(

Ursäkta dålig uppdatering.

Har inte haft tid att blogga. Igår spelade jag match och efter det åkte jag med mamma, pappa och Oscar till nowhere och kollade när Oscar spelade. Igårkväll och inatt satt jag på akuten. Slog sönder min högerhand igår på matchen. Blev arg, klev av plan och slog till ribbstolen. Kanske inte värdens smartaste, men så är det. Kan inte använda högerhanden men de såg ingen spricka på röntgen, men jag är tveksam. Orkar inte skriva mer, det var jobbigt med bara en hand! Nu vet ni iallafall.

Daniel, jag saknar ihjäl mig!

image328
image329

KOM HEM IGEN.
JAG ÄR INTE HEL UTAN DIG!
KOM HEM TILL MIG,
BÄSTAVÄN! <3


Pratade nyss med Daniel, som ni ser. Och vet ni? Han kanske komma på min födelsedag till sthlm! :). JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!

Gästbloggerska.

Hej jag heter Jenny. haha. Anledningen till att det  är jag och inte Helena som skriver nu är för att jag är här hos Helena idag och ska sova här :) Haha jag suger på att skriva blogginlägg. Men aja, vi har bakat en chokladtårta med form av en stjärna och nu kollar vi på Mr and Mrs Smith. Nu kommer jag  inte på något mer att skriva så nu ska Helena fixa med färger. BYE!

/ Jag fixar inga färger eftersom jag inte vet hur Jenny vill ha det. Puss och kram. - Helena.

It's to late to apologize.

I'd take another chance, take a fall,image327
 take a shot for you. And I need you like a heart needs a beat, but that's nothing new! I loved you with a fire red, now it's turning blue! And you say, Sorry like the angel heaven let me think was you. But I'm afraid It's too late to apologize, it's too late!


Fler Fredagar åt folket! Idag hade vi två roliga lektioner så jag tänker bara berätta om dom. Gymnastiken jag hamnade i lag med Magnus, Rasmus och Albin. Vi spelade något konstigt och förlorade alla tre gånger. Förlåt pojkar men jag måste bara säga att ni är sämts :) ! Skämt åsido. Sen musiken var rolig, jag sjöng en duett med Rasmus (bilden) Apoligize (texten högst upp). I början gick det inte alls bra, men sista gången när vi spelade upp för den andra gruppen. We rock! Sen nu har mammi och jag varit i SC en stund fick med mig ett par jeans hem och två sport BH'ar. Ska nog snart äta middag och efter det ska vi hämta Jenny. Hon ska sova här i inatt, yeeey!

Älska Fredagar.

Kort, snabbt inlägg.

Ska möta Jenny om tio minuter vid fylleparken så det tar inte så långt tid att gå dit. Annars idag så är det fredag, yeey. Om en vecka sitter jag på en buss genom tyskland vid den här tiden, ooh! Idag har jag kort/lång dag, slutar sent men det brukar gå fort. Har SO, NO, FRANSKA, IDROTT och MUSIK. 3/5 roliga. Men nu måste jag nog springa, idag blir det jag som är sen igår var det Jenny.

Ge upp, snälla?

Kom nyss hem från träningen. Vi gjorde samma sak som de senaste gångerna. Seriöst, det hjälper inte vi får inga inspel på linjen under match hur bra det än går på träningen! Förutom att vi gjorde samma sak som alla andra gånger så var träningen kul. Nu är jag totalt slutkörd. Över två timmars prov, sjukgymnastik och träning. Det går inte ihop någonstans. Nu ska jag slå på TV burken och kika på den tills jag somnar.

image326

Som alla andra dagar.

Kortslutning.

Är totalt slut i huvudet. Har skrivit ett prov idag, över två timmar tog det och då fick vi ändå hjäpa varandra i slutet för att vi inte skulle behöva gå över. På det gick jag till sjukgymnasten som upptäckte att mitt högra knä är svagare än vad hon trodde tydligen. Alltså jag är totalt slut nu, tänk att få krypa ner i sängen och sova ett tag. Men icke, jag har snart träning igen. Mitt liv är stress, stress och lite mer stress - men då och då är det väldigt bra också.
Juste! Idag är det exakt en vecka tills jag åker.

Imorgon är det iallafall fredag. Sovmorgon, två roliga lektioner och sovsällskap. Can't be better.


image324
Bilden är från matchen igår.
Jenny Lillebror Jag.

Just like every other day.

Morgontrött?
Jag?
Skojar du?


Snoozade från 05.45 till 06.30 innan jag överhuvudtaget tänkte tanken på att gå upp. Upp gick jag väll vid 07.00. Är iallafall helt klar för att vandra nu men jag orkar inte stå ute och vänta på Jenny i tjugo minuter. Har klänning på mig så det skulle bli alldeles för kallt. Men nu ska jag iallafall börja blåsa håret tänkte jag och sen blir det nog till att vandra iallafall, hoppas Jenny är ute i lika god tid! Slutar senast 14.20 och sen sjukgymnastik 15.00.

The only differens is that this time it's for real.

Att kämpa för dig är som att gå på smältande tunn is. Ena dagen är aldrig den andra lik. Samma ord i olika tonlägen kan vara droppen. Du vet att jag lider, ärligt talat det är det jag gör på riktigt. Du vet vad jag vill, hur jag känner. Du vet fan allt, men jag vet inte om du lyssnar längre. Det ligger iallafall inte längre i mina händer. Jag har inget att säga till om, jag kan inget göra. Älskar du mig inte så kan jag inte tvinga dig. Jag har inte riktigt förstått att jag aldrig mer kommer få tillbaka det jag hade för ett par månader sen och än mindre har jag förstått hur jag ska kunna leva utan det. Att aldrig mer vakna upp brevid dig, eller somna i dina armar. Jag förstår inte. Jag var ingen ängel, absolut inte. Men jag tror inte ens jag förtjänar att bli behandlad såhär illa. Efter alla gånger du skrikit på mig de senaste veckorna förstår jag inte vad det är som får mig att vilja ha dig tillbaka. Du har inte haft tid att träffa mig på åtta veckor jag förstår inte hur dum jag egentligen är. Jag borde ha gett upp för ett bra tag sedan, för flera veckor sen borde jag ha slutat. Men jag har ärligt talat inte kunnat, jag vet inte om jag klarar det nu heller men jag tror jag måste. Jag måste släppa taget och låta dig gå om det är det du vill. Måste kunna slå mig fri, jag vill inte må såhär längre. Du är högt älskad utav mig och det vet du, men jag vet inte varför efter all den här tiden. Föralltid sa du, föralltid lovade du eller vi men det hände aldrig. Grejen är att jag vill det fortfarande, jag gör vad som helst dumb as som jag är. Men jag klarar inte av det här längre, allt ligger i dina händer och du är tydligen inte villig att ge mig en chans. Fine, life goes on I hope. Förlåt för allt jag gjort, förlåt för att jag inte var värdig dig nu låter jag dig gå. Jag vill inte ha det om det inte är ömsesidigt. Jag kastar in handuken, slaget är vunnet och jag står som ensam förlorare. Tack för den tiden jag fick med dig och ytterligare än gång förlåt.

Jag hoppas på att du en dag kan se mig i ögonen och kalla mig din vän.
Tills dess, ta hand om dig du är ärligt talat bara värd det bästa. Den bästa.
Och hon var inte jag. Du vann, grattis, förlåt och jag älskar dig fortfarande.

Tio snabba.

1. Vad åt du till frukost idag?
En smörgås och mjök om jag inte mins helfel.
2. Vad åt du till middag idag?
Kyckling med nudlar.
3. När fick du en kyss senast?
Massa veckor sen :(. Min tunga är lika oanvänd som Maddeluu's asg.
4. När stötte någon på dig senast?
Hela dagen idag faktisk. Han beter sig lite som när man var kär när man var liten, söt.
5. Vad gör du helst en vardag?
Studiedagar är inte helt fel!
6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
Ehm .. kroppen överhuvudtaget, sen öga näsa mun haha.
7. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Oj, jag är utbildad målare förhoppningsvis sambo med någon söt prick!
8. Hur perfekt är ditt liv nu?
Det är rätt jobbigt om jag ska vara ärlig, men det finns undantag i mina underbara vänner! <3
9. Vad har du på dig för kläder nu?
Vitt linne och hotpants, ligger fan i sängen under täcket.
10. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
Absolut.

Tolfte mars tvåtusenåtta.

Dagen har varit rätt så skön faktiskt. Har inte gjort mycket alls tycker jag. image323
Skolan såklart, men där är jag alltid känns det som så det räknas inte. Och ifall det hade räknats så gjorde vi inte så mycket i skolan heller, det enda roliga var bilden. Började med stora kol-teckningar, dessutom kladde jag lite kol på både Rasmus och Mathias. Sen när jag kom hem var jag väldigt trött, så jag sov helt enkelt var ioförsig trött även när jag vaknade sen men inte så farligt. Nu har jag nyss suttit och läst igenom massor utav gamla blogg-inlägg, sen i november/december, det känns som att det var igår jag skrev dem! Ikväll är det match som jag ska gå på,pappa och Jenny ska följa med. Ska nog strax åka och picka upp Jenny och sen vidare mot Solna Hallen. Förhoppningsvis hinner jag även hem till Grey's Anatomy efter, vilken toppenkväll.

Nedräkning.

9 DAG AR K VAR.

American History X

American History X

image315Vi såg ärligt talat klart filmen igår men diskuterade den idag. Det är i särklass den bästa filmen jag sett! Den är verkligen sevärd!

Sen är bröderna Derek (Edward Norton) och Danny (Edward Furlong) jävligt snygga i filmen!




Klicka på bilderna nedan för större bilder.

Bilderna är från google.

Confessions of a totaly broken heart.

Jag vill slå huvudet i väggen oräknerliga gånger
bara för att se om det ens känns.
Jag vill lägga mig under täcket och fortsätta gråta
som ett litet barn tills jag inte orkar mer.


Jag orkar knappt stå upp idag. Men det är det ingen som ser, för jag är förjävla bra på att spela min roll. Jag vill inte gå till skolan, jag orkar inte spela ännu en roll för alla där. Men vad gör man då? Att sjukanmäla sig för att det känns som att hjärtat är i tusen och åter tusen bitar för att HAN får dig vilja dö, jag tror inte det funkar så. Jag vill kunna bryta ihop på riktigt, det kanske skulle gå över sen? Men jag kan inte det går inte överhuvudtaget. HAN har mig i ett järngrepp, och jag kommer varken närmare eller längre ifrån. Jag orkar seriöst inte mer, jag står på botten snälla hjälp mig upp utan
HONOM känns det som att jag aldrig kommer varken klara det här eller må bra någonsin igen. Kärlek finns inte det är ett jävla påhitt om olycka och sorg.
Och ändå är jag kär i dig.

Mina egna ord.

I woke up ever fucking morning just cause' I knew you loved me.
I fell asleep every damn night with a smile on my lips, thanks to you.

If I cried I knew I had someones shoulder to cry on.
If I had to talk to anyone you always were listening.
If I fell I knew you'd stand behinde and pick me up.

One day I'll thank you for all that but right now I can't.
I still love you, and those days are still on my mind.
I want you, I need you and I'm sure I can't live whitout you.

I miss you.
I miss us.


- Ta inte texten utan att fråga mig!

Älskade vänner.

Idag hade vi världens roligaste gymnastik lektion. Vi hade, håll er hårt nu, YOGA! Matilda hade elevlektion och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde åt flertalet av pojkarna idag. Och ni påstår att ni är vältränade? Dream on boys, ni kan inte ens sära på benen ordentligt vafan. Kul var det iallafall och Matilda var duktig!

Eftermiddagen har jag spenderat med näsan i So- och Noböcker, och så har jag börjat på mitt MVG arbete i Geografin. Kalla mig duktig. Blev ingen träning för mig idag, men det fick funka iallafall. Nu ska jag slå på TV burken och se ifall det finns något sömnpiller att kika på tills man .. just det somnar. Imorgon börjar jag tidigt, får se om jag orkar skriva innan skolan annars senare på kvällen ifall jag inte känner för att ge mig dataförbud igen.

Say Goodbye.

Can you answer me?
No more time for questioning.
My car's outside I want to leave.
Well I'm listening, everything's obvious.
The way you put your hand on me.
The way you talk so easily.
The way your lips are glistening.

Well I'm listening.

But you get around.
You want me.
You come around.
You need me.
But this time around,
I won't be back at all!

Måndagen 10/3 2008.

Jag ljög. Förlåt. Jag får inte leka med lera/ha bild idag. Nej, Freja och jag är för dåliga - vi ska ha extrafranska. Usch! Det är inte kul alls, men sånt är livet. Annars blir dagen som jag skrev igår, och då är det ganska bra faktiskt tycker jag, eller helt okej iallafall. Men nu måste jag dra, har tappat bort min rosa musikspelare - måste hitta den!

Sju dagar till helg.

Söndagkväll .. igen. Buuhuu, blir galen. Det tar aldrig slut! Allt går runt, runt och runt. Livet känns rätt meningslöst faktiskt, särskillt en söndagskväll som denna. Imorgon är det nya tag som gäller. Ska ha x & y - terapi, kolla på film, leka med lera, exprimentera, ha yoga och läsa. Ska man säga det på ett tråkigt sätt ska jag ha matte, engelska, bild, NO, idrott och svenska. Sen på kvällen ska jag träna, solnahallen 20.00-21.30 intervaller och styrka. Undra vilken dag den här veckan jag ska göra mitt hemprov? Måste fixas ganska snart. Men nu ska jag sova.
image312

Söndagen 9/3 2008

27 - 6, dom var inte sämre än så.

Spelade mot Skånela i Vikingahallen tidigare denna dag. Vann som sagt var med 21 mål, ganska bra. Matchen var .. händelserik! Höll på att bli slagsmål faktisk, deras vänsternia total flippade och gick på Elin när hon inte kom igenom. Det skreks både det ena och det andra, Elin fick en smäll också och konstigt nog fick tjejen inte rött kort, vad tänkte domarna med? Sen är väll inte Elin den bästa att gå på, det kunnde gått illa ifall hon blivit lite lite argare. Iallafall, vi vann och det är väll vad som räknas. Den där tjejen i skånela kommer säkerligen inte få spela på ganska många matcher, deras tränare blev riktigt förbannad!

Efter matchen åkte vi och handlade. Eller jag låg i bilen och sov medans mamma handlade och sen åkte vi hem. Sen dess har jag sovit lite mer och laddat lite musik till nya datan. Känner lite söndagsångest såhär nu. Usch, imorgon är det skola igen inte speciellt kul alls faktiskt. Men det är bara en och en halv vecka till sen åker jag till Tyskland så det ska nog gå bra. Nu har jag precis ätit middag, fiskpinnar, potatismos och grönt slem (kommer inte ihåg vad det heter).

Skånela.

Okej, finns inget kul att skriva med tanke på att jag har sovit hela natten. Och nu måste jag faktiskt dra, det här blev ju ett väldigt roligt inlägg. Ska åka till Märsta nu och spela match, mot Skånela. Skriver senare, för nu har jag inget mer att skriva. Sorry.

Hej, jag är konstig!

Är konstigt nog på väldigt bra humör just nu. Ligger i sängen och smsar med en viss person och lyssnar på musik. Smsen är inte ens speciellt roliga, så fråga inte varföra jag är på bra humör det bara är så. Ska iallafall snart gå och sova, eller ska läsa Vecko Revyn tänkte jag får se om Johanna tog den isånnafall blir det sova bums.
Imorgon är det match i Märsta. Så för den som inte har något vettigt för sig är varmt välkomna till Vikingahallen vid kvar över tolv tror jag att det var. Det är mot Skånela som ligger fyra tror jag, eller kanske till och med trea? Iallafall, vi måste inte vinna serien är avgjord och vi har vunnit och så, men vi vill gå obesegrade igenom den så en vinst imorgon. Nu ska jag stänga av här och sen tvätta bort smink och sånt och kanske packa en väska till imorgon?

Lördagen 8/3 2008.

Gott folk - I'm back!

Har inte skrivit något sen i måndags pga frivilligt datorförbud. Valde det faktiskt själv och tillsammans med mamma, anledningen tänker jag inte skriva här. Men nu är jag tillbaka iallafall. Orkar inte skriva om hela veckan men här kommer lite om gårdagen och dagen.

Igår var det skola, as usual. Det roligaste var musiken, jag lyckades få med mig Rasmus på att sjunga - så han och jag sjöng Apologize! Det lät verkligen bra, haha. Sen efter det gick jag, Jenny, Johanna, Freja och Dannis till huvudsta och fotade. Efter det hade jag bråttom hem, halv sju hämtade Kajsa mig så mötte vi upp damjuniorerna vid SolnaHallen. Sen åkte vi till Västerås. Det blev en förlust, mest pga otur och att bollen hade badat i klister. Sen i natt kom jag hem och stupade i säng på en gång nästan.

Idag vaknade jag sent av att Julia kom och satte sig bredvid mig. Gick upp och sådär och fixade lite. Sen åkte jag med Johanna och Sofie till Eriksdalsbadet. Vi kom nyss hem därifrån och resten utav dagen kommer spenderas hemma .. tror jag? Juste! Har fått en ny dator också, TACK TACK TACK ROBBAN!

Här är fyra bilder Freja tog igår! (klicka för stora bilder)

1. Allihopa.
2. Jag.
3. Jenny.
4. Dannis.

Måndag 3/3 2008.

Idag har varit en toppendag. Förutom ett par undantag.
 

Undantag 1, min BH försvann i omklädningsrummet.
Undantag 2, vikaren sa att jag och Mathias inte fick läsa samma bok
och tänkte ge oss kvarsittning men det fick vi inte.

Annars, har det varit en bra dag. Hade elevlektion på gympan med Madde och på klassens begäran lekte vi kryssarkungen. Sen har vi haft Johan, den sjukaste vikarien i världshistorien, två lektioner idag. Sen på vägen hem gick jag med Madeleine, Danniella, Johanna och Rasmus. Johanna skulle i keramiken och Rasmus vet jag inte vart han skulle, han följde med nästan hela vägen hem! Ikväll ska jag träna tror jag, eller jag ska göra det eftersom Pontus inte kan träffa mig. Kommer alltså komma hem sent eller vid 22.00 så kommer komma i säng sent iallafall.

Bilden är klickbar och föreställer Mathias.
Undra varför kan kallas bög då och då? ;) Söt ju!


Klassen har ni saknat mig?

image304

Skulle inte tro det va. Haha. Men nu är det varesig jag vill eller inte slut,
lovet alltså.
Usch. Inte är det en rolig första lektion, inte andra heller för den delen. Tredje är okej men fjärde riktigt tråkig. Femte ska jag leda lektionen med Madde tror jag och sjätte är den sista för idag. Men det ska nog funka iallafall, så illa kan det väll inte vara? Ska väll börja röra mig mot skolan om ungefär en tjugo minuter, eller ska först till centrum och möta Freja :). Sen ska vi röra oss mot skolan. Slutar fyra idag, så det är lång dag ;0. Hur ska jag klara det? Men ska sluta babbla nu och göra något vettigt, skriver säkert ikväll någonting.




"This is the way that we love, like it's forever.
Then live the rest of our life but not together."

Back to buissnes.

Imorgon börjar det igen. Buuhuuu. Har inte satt min fot i närheten av skolhelvetet den senaste veckan, känns underbart. Men imorgon börjar det igen, känns mindre kul. Men det är bara två och en halv vecka kvar till påsklovet så det ska nog gå bra ändå tror jag :) . Nu ska jag kika på I en annan del av Köping och sen kommer jag tillbaka hit.

Död åt ..


.. TV-SPELEN!
image302

Kanske var att ta i lite, men nästan! Spelade nyss BUZZ Junior
men mammi, baba och lillebror - gissa vem som förlorade?
RÄTT gissat. Jag är sämst till och med när jag får ha min favorit apa,
den blåa. Usch, död åt TV-spel tycker jag faktiskt,
iallafall tills jag har blivit lite bätte ;).

Söndagen 2/3 2008.

AJAJAJ.

Idag har det inte hänt mycket, ska jag vara helt ärlig ingenting. Eller det enda som har hänt är att jag totalmissade att jag har, eller hade är det väll nu, en fotknöl. Den åkte lixom med när jag rakade benen. Så det svider som 'piip' under plåstrena nu. Tyck synd om mig, snälla!?

Sen idag är det bara18 dagar kvar tills jag åker till Tyskland, Zweibrücken. Satt och kollade lite på bilder därifrån och konstaterade att det ser lika tråkigt ut som jag föreställde mig. Det ser grått och grått och grått ut. Kanske beror på de svart-vita bilderna (?), men ändå. I mina ögon är Tyskland grått, får väll se om jag har rätt när jag kommer dit.



Björn Gustafsson.

image301

Jag bara måste säga .. aaaaah! <3

This is worthless.

Raderade nyss ditt nummer.

Men till vilken mening när jag
blandar ihop mitt eget med ditt?

Tack och hejdå!

Sista inlägget för idag skulle jag tro. Ska överge datoren till syster min om ett par minuter tänkte bara säga farväl. Ähh .. vet inte vad som flög i mig, men what the fuck! Nu ska jag läsa en ny bok som jag lånade på biblioteket idag. Bra Helena! Sen ska jag kolla på A Cinderella Story, sist jag såg den var med Sandra och Maria för hundra år sen. Men nu måste jag sticka innan jag blir slagen eller något!

Bilden; För er som inte ser vad
den föreställer är det jag på en asfaltshög, Jenny är fotografen.

Candy.

"MER ÄR ALDRIG TILLRÄCKLIGT"
image298
Kollade nyss på en film. Candy hette den. Tänker inte berätta vad de handlade om faktiskt, då förstör jag. Men skriver vad som stod på baksidan och så rekomenderar jag er verkligen att se den. Det var seriöst den bästa filmen jag sett på länge!

Heat Ledger är den hoppfulla poeten Dan som hals över huvud förälskar sig i konstnären Candy (ABBIE CORNISH). Dan är heroinmissbrukare, men Candy är fascinerad och dras till honom. Tillsammans beger de sig ut på ostadig mark. sammanbundna av deras vansinniga kärlek och glupska sexuella aptit. Med hjälp av univeristetsprofessorn Casper (GEOFFREY RUSH), som kan skaffa dem pengar och gratis droger, inleder de båda bohemerna en farlig flört med döden.

Lördagen 1/3 2008.

Godmorgon eller kanske inte morgon men iallafall!
image296

Sov jättelänge idag, nästan så att jag kännde att det inte gick att sova längre utan att sova bort hela dagen. Nu har jag varit vaken ett tag och klätt på mig och så. Blir myskläder idag, den gråa, stora, stickade tröjan jag köpte igår, leggins och keps. Det där var inte speciellt intressant jag vet! Men jag har inte så mycket av intresse att skriva om så det får bli sådär. Ska snart till centrum med mammi och syster. Vi ska till biblioteket och sen handla middagsmat och lite sådär. Annars vet jag inte vad som händer, eller vi ska ha innekväll - pappa är på pyjamasparty så vi är bara fyra hemma ikväll. Sen såklart melodifestivalen haha. Men nu ger jag upp kommer ändå inte på ngt att skriva här under kommer en bild på hur jag ser ut idag.

RSS 2.0