28/2 lördag 2009.

Idag fick jag faktiskt med mig mer hem från kista än ett par leggins.
Sen när jag kom hem hade min klänning blivit färdig och jag hade fått ett armband från Herbert. Från kista följde också en kjol och en fodralklänning med mig hem. Bilder? Yes, min syster fottade mig faktiskt idag.
Några förklaringar också. Det blåa linnet kommer inte att användas tsm med kjolen i framtiden, jag ska köpa ett vitt baslinne från gina tricot när de får in mindre storlekar igen. Legginsen får ni ingen bild på och den svarta klänningen fick vi inga bra bilder på så det är "in action bild" jag klippte ut ifrån.

Kjol H&M divided
Fodralklänning H&M divided
Lila klänning Vero Moda
Leggins H&M
Armband från Herbert.

Bilderna är klickbara om ni vill se större.

---
---



Det var det. Nu är det snart söndag, sista dagen på lovet. Vad ska man hitta på? Det får framtiden avgöra. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen. Sen går jag nog och lägger mig. Antagligen blir det några avsnitt från One Tree Hill innan jag somnar också. Ovanligt. 
Föresten är det någon som vet vart man kan köpa en rymlig garderob som inte tar extremt mycket plats? Mina kläder får inte plats längre och en mycket större garderob skulle ta upp all plats i mitt rum. Så något mitt-i-mellan skulle vara bra! Hojta till om ni vet något :)!
Sov gott.  

Forever united somehow.

Tänk vad lycklig jag är för att vara ledsen. 
Jag har bevisat för mig själv att jag inte ville ha dig bara för att ha någon. Det fanns mer där. "that you'd rather be alone than without me", jag är faktiskt hellre ensam än utan dig. Jag är lycklig för nu vet jag hur det känns att sakna, hur det känns att älska och hur det känns att hata.
Jag saknar dig för du verkligen var allt för mig.
Jag älskar dig för att du orkade med mig så länge.
Jag hatar dig för att du lämnade mig helt ensam.
Nu vet jag hur det känns att gå ner sig totalt och jag vet hur det känns att vara lycklig. Tyvärr förknippar jag allt med dig.
 Saknad, kärlek, hat, medgångar, motgångar, olycka och lycka. Allt. Du var mitt liv.
Nu ska jag lämna ett liv bakom mig och bygga ett nytt. Hur då? Jag vill verkligen inte krossa mina drömmar och börja om igen. Raderar jag dig måste jag radera allt. Stänga alla dörrar och förstöra alla nycklar. Jag orkar inte ens försöka. Det skrämmer mig att se framåt, en framtid utan dig. Det går inte ihop i min värld.
Ärligt talat tror jag nog att jag kan bli lycklig och fortfarande sakna. Är du lycklig så kan jag inte annat än att vara lycklig för din skull. Tyvärr bestämmer man inte vem man älskar så jag kan inte sluta älskar dig. You can't fight fate.

Leggins är en förbrukningsvara.

Igår kom jag hem typ 23.30. Allt gick jättebra, fram tills ca 22.30. Då steg lilla-e's feber och hon började drömma feber-drömmar så hon vaknade och var jätteledsen :(. Tog en stund att få henne lugn sen somnade hon halvt men vaknade igen när hon hörde sin mammas röst. Men fram tills 22.30 var allt toppen! Hon var på riktigt bra humör och vi satt och läste böcker och tittade på bolibompa.
Idag ska jag och mina riktiga lillasyster och min halv lillasyster till Kista och bränna pengar. Jag ska iallfall allra minst ha med mig ett par leggins eller strumpbyxor hem för just nu går jag omkring i ett par med hål i grenen. Och eftersom i min garderob i princip består av klänningar, fodral och långa tunikor behöver jag ett par leggins/strumpbyxor väldigt mycket! För min del är det en föbrukningsvara. De går alltid sönder så jag brukar försöka se till att alltid ha två par till hands. Lyckas inte alltid så bra.
Hoppas på att hitta något annat fint också. Jag är på jakt efter en fin ring, det behöver jag. Har två, en "förlovningsring" och så har jag en som helt tappat formen efter fem års flititg användande, den anv'nder jag fortfarande men den har blivit så stor att jag är rädd att tappa den. "Förlovningsringen" har jag dessutom lyckats limma fast i en låda så den är oanvändbar även om den sitter finfint på HÖGER ringfinger. Så om någon sett/vet var det finns en fin ring som man kan ha på lillfingret raise your voice! :)

Nu ska Johanna och jag gå och möta min andra lillasyster.
Puss&Kram.

Kloka ord jag vill tro på.

"everything will be okey in the end.
if it's not okey, it's not the end."

BILDER 6-7/2.

Nu kommer lite bilder från när vi målade om Jenny's rum.
Inte många och väligt sena.
Bättre sent än aldrig, aight?


---
---
1. Ella.
2. Jenny var otroligt fokuserad när hon lagade våfflor.
3. Mina fötter innan vi skulle ut och gå.
4. Ella och Jag i soffan första kvällen.
5. Delen Ella och jag målade presis när vi sparmålat (och kladdat)
6. Ella och Jessica leter efter okänt föremål.

Det var vår på min balkong.

Idag känns allt bra, utom mitt finger - men det kan jag leva med. Nu var jag nyss ute på balkongen i min bommuls tunika, termometern visade på +20*C och solen låg rakt på. Livskvaliten steg omedelbart väldigt mycket. Det var verkligen vår på min balkong .. fast det är snö ute.
Nu håller jag tummarna för att solen är kvar när jag ska gå till bussen om en halvtimme. Hoppas hoppas hoppas! Och så hoppas jag verkligen att våren är på väg nu att det sista snön fallit för den här vintern. Den är välkommen tillbaka i början av december igen.
Så håller vi tummarna för att lilla-e är på lika bra humör som jag idag också så kan inte dagen blivit mycket bättre för min del.
Inte på realistiska vis iallfall.

27/2 fredag 2009.

Jag har aldrig tänkt på hur mycket man använder högerhanden egentligen. Tro mig, när fingret känner för att bli bra igen ska jag uppskatta den bra mycket mera.
Att tömma och fylla diskmaskinen tog fyrtiofem minuter idag.
Det tog trettio minuter att få på mig kläderna.
En kvart att bädda sängen.
Där gick en och en halv timme lixom. Utan högerhand skulle man behöva femtio timmar på ett dygn så man hinner med något vettigt också! Förstår inte hur jag överlevde med handen förra året, då var det tio gånger värre än nu.
Mina planer för dagen är inte stora och inte många. Ikväll sitter jag barnvakt från ca 17.30. That's it. Det blir nog en lugn kväll, lilla-e är sjuk så det blir till att läsa lite böcker och sådär skulle jag tro. När hon har somnat ska jag också läsa lite i min bok, måste hitta tid att läsa klart den. Har ingen ro att ligga och läsa på kvällarna längre tyvärr, så det har tagit ett tag - men den är så bra och bara man kommer igång tar det nog inte mer än en timme kanske.
Nu ska jag kyla fingret i frysen en stund och titta lite på tv innan det är dags att äta middag och börja sig mot lilla-e.

Drugs don't work.

love

26/2 torsdag 2009.

Lång dag, längre än väntat.
När jag kom till dagis idag så tyckte de flesta barnen nog att jag var väldigt tråkig för med mitt onda finger kunde jag inte leka. Lycklingtvis har jag en liten fanclub som ställde upp även på lite lugnare aktiviteter. Sen fick lilla-e feber så då satte jag mig med henne i soffan så hon fick lite lugn och ro stackarn. Senare gick jag hem med lilla-m, hon är alltid på bra humör - tror aldrig jag sett ungen gråta och jag har ändå spenderat ganska mycket tid på dagiset.
När mamma slutade gick vi till ICA och handlade middag och kakao+socker. Pappa och Johanna hämade oss så åkte vi hem. Sen följde jag med Johanna och Sofie ner till centrum Johanna skulle spendera pengar och jag impulsköpte hårfärg.
När jag kom hem bakade jag, eller jag sa till Sofie vad hon skulle göra för det är väldigt svårt att baka med en hand. Tänk vilken tur att Sofie finns då! Efter det hjälpte mamma mig att slinga håret för jag köpte blond hårfärg. Blev dock ingen större skillnad, ska försöka bleka lite slingor senare i vår istället. Fast vet man om att jag färgat det så syns det faktiskt! Måste förändras lite igen. Visst passar jag i mörkt hår men nu till sommaren är det lite mysigt med ljusare nyanser. Jag vet ändå att innan juli är slut är jag nästan svarthårig igen. Jag gillar att förändra mig själv!
Johanna och Sofie hade gått och hyrt film undertiden, High School Musical 3. Den har jag faktiskt velat se ett bra tag så mamma, Oscar och jag satte oss och kollade på den. Helt OK, jag gillar sånna filmer. Enkal, inte läskiga och roliga lite här och var. I den här var det förvisso den usla översättningen som var roligast.
Nu sitter jag här och plågar mig själv med att knappa på tangenterna. Mitt finger mår uselt. Vi fruktar en spricka eller ett benbrott. Men det gör de inte något åt på sjukhuset så jag tänker inte åka dit, det får läka själv. Ska linda det innan jag sover så det läker rakt iallfall.
Imorgon var planen att sitta barnvakt åt lilla-e på kvällen. Troligvis är det fortfarande så, fast hon är sjuk. Vi får se. Innan de ska jag städa och diska, det är sjukt vad det går fort att stöka ner och slabba ner all disk i den här familjen. Och då jag verkligen inte klarar av när det ser ut som det gör blir det jag som får ta tag i det. First thing in the morning. Och då jag inte ska lämna lilla-m imorgon och inte ska till dagis så tänkte jag ta en rejäl sovmorgon.
Nu ska jag slå på One Tree Hill och varva ner en smula eller två.

Sov bäst.

Impossible to break a broken heart.

Impossibele to break someting already torn apart.

-

There's no easy way to say goodbye.

"But even in his darkest houres he knew in his heart that
someday she'll return to him and his world would be whole again
."


Var det meningen så kommer du tillbaka en dag, eller hur?
Jag lever för den dagen, det gör för ont att släppa taget.

Nio korvar och en ballong.

Det är en hel vetenskap att diska en bränd kastrull med bara en hand, speciellt när det är vänster. Jag blir galen! Försökte sminka mig .. det var ingen bra idé. Försökte sätta på mig jeans, omöjligt. Hur ska jag få på mig skorna? Förstår inte hur jag klarade mig förra året när jag slog sönder handen. Ska försöka lägga in en bild från då så får ni se vad jag menar.
Sen är det så att jag har korvfingrar i vanliga fall, nu har jag nio korvfingrar och ett ballongfinger. Riktigt snyggt! Ska börja med helkroppsskydd när jag spelar kanske? Om inte kommer jag se ut som frankenstien om några år.
Nu ska jag iväg till mammas jobb.
Blir självfallet ingen träning ikväll,
hur skulle det gå till när jag knappt kan använda högerhanden?
Så jag är nog tillbaka här förr eller senare.

always and forever

I may have failed but
I have loved you from the start.

Ofrivilligt vänsterhänt.

Okej, vart ska jag börja? Där saker började hända, såklart. Dum fråga.
Åkte till dagis och lekte i några timmar. Givande! Det är på min nivå där ;) .. nästan. Gick hem med lilla-M, mysig promenad. För när jag går med henne tar det ungefär femton minuter, på tillbakavägen tar det tre. Så det blir en promenad trots att den bara är 400 meter lång. Gick tillbaka till dagis och lekte med lilla-E.
När mamma slutade åkte vi till Solna Centrum och åt greksikt, mums! Väntade på Oscar och styrde sedan stegen mot solnahallen. Fick mig en tankeställare för Oscar sa ett ord jag aldrig i hela mitt liv hört och mamma visste vad det betydde. Jag brukade vara bra på svenska? Sen släppte det lite och i skytteholm fick vi oss ett gott skratt, en kontorsnisse som gick och tjattrade i telefon gick rakt in i en hel svans med hängade grenar och fastnade! Då sa han i telefonen "Oj, jag har visst fastnat i ett träd" man bara "NEHE!?" det var roligt!
I solnahallen hade vi en snabb samling och började värma upp. Då inträffade olycka ett. Elin sköt, jag täckte med näsan och resten av ansiktet. Just nu är jag ganska blå och öm om nosen. Men det räckte tydligen inte. Tio minuter senare skulle Mie kasta en kontringsboll på mig som olyckligtvis hamnade rakt på mitt högra långfinger. Så det är nu dubbla storleken från normalt och oanvändbart. Därmed har jag blivit vänstehänt, ofrivilligt. Det var en hel vetenskap att duscha ska ni veta!
Trots dessa incidenter gick matchen strålande! Vi vann med 36-14. Klart godkänd match mer än godkänd faktiskt! Dessutom är det fortfarande mycket roligare att spela de här matcherna. Inte lika slappt som A-flickorna och inte lika gravallvarligt som A-damerna. Faktiskt var det presis vad Elin, också 92:a, och jag pratade om hela uppvärmningen - utom när hon sköt mig i ansiktet. Nej, men det är faktiskt så. B-laget passa mig mycket bra!
För att skryta lite mer om matchen, jag gjorde två mål och fick en tvåa dessutom spelade jag asbra i försvar och spärrarna satt där dom skulle. GRYMT HELENA! Ja, jag är nöjd med min insats.
Det var min dag det. Imorgon kommer jag vara totalt mörbultad. Mitt finger lär ha stelnat till ännu mera och näsan lär vara blåare än en smurf. Kroppen är redan blåfläckig. Men jag klarar mig nog ganska bra iallfall. Det brukar jag göra.
Är faktiskt mycket nöjd med min dag. Som ett bra slut på dagen ska jag alldels straxt slå på One Tree Hill. Sov bäst :)

Katastrof, alarmet har slutat fungera?!

Okej. Jag har varit uppe innan 9.30 varje morgon nu. Utom idag. Hur gick det till? Jag ställde klockan på 8.30, tänkte snooza till 9.30 och kom upp 10.45. Mysterium - jag kan inte ens minnas att klockan ringde?  
Hur som haver. Under den timmen jag varit vaken har jag hunnit kolla på Zac&Cody på Disney tv och diskat. Nu ska jag ta tag i att packa väskan till matchen och försöka få i mig lite frukost/lunch, lasagne var det tänkt men det känns inte riktigt frukost för mig.
Efter det ska jag åka till mammas jobb. Vid 15.30 ska jag gå hem med lilla-M och sen ska mamma och jag till centrum och käka middag innan jag ska till solnahallen. Men om jag ska hinna med något är det nog bäst att sätta igång nu.
Senare mina vänner, senare.

Living for someday.

I knew that this moment would come in time.
That I'd have to let go and watch you fly.
So why am I dying inside?
Guess there's no easy way to say goodbye.

I'll be standing at the edge of the earth.
Hoping that one day you'll come back again.
I'll be standing at the edge of the earth.
Hoping that someday you'll come back to me.
I'll be praying for whatever it's worth.
Beliving that one day you'll come back again.
I'll be standing at the edge of the earth.
Hoping for someday.

24/2 tisdag 2009.

Hey.
Nu ska ni få höra. Idag har jag hunnit med massor.
I eftermiddags började jag "jobba". Har fått ett "jobb" genom mammas jobb igen. Nu ska jag hämta en liten tjej i fyra veckor och gå med henne hem. Vi kan kalla henne lilla-M. Ganska mysigt faktiskt. Lättförtjänta pengar.
Så den här veckan blir det till att gå hem med lilla-M imorgon och på torsdag också. På fredag sitter jag barnvakt åt lilla-E, den tjejen jag suttit barnvakt åt ett par gånger nu. Blir mycket barn den här veckan! :)
Under kvällen har jag också hunnit med en promenad och snökrig med Kevin. Förutom den lilla detaljen att han är starkare än mig och utan problem fällde mig i snön var det roligt. Drog med honom i fallet några gånger men han blev inte ens lite vit eller snöig :( trist!
Nu ska jag ta hand om mina genomfrusna fötter och kolla på tv.
Imorgon blir det sovmorgon, dagis och så promenera hem med lilla-M.
Spelar match med B-damerna också, 19.00 i solnahallen. Kom och titta?

Beautifully broken.

If I don't need you then why am I crying in my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my husband?
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?

'Cause I love you whether it's wrong or right.
And though I can't be with you tonight.
You know my heart is by your side.

Tonight and every night for the rest of my life.

If you just could forgive me I would be able to move on.

Everywhere I turn, I hurt someone.
But there's nothing I can say.
To change the things I've done.

There's no way out of this dark place.
No hope, no future.
I know I can't be free.
Well, I can't see another way.
I can't face another day.

Tell me where did I go wrong.
Everyone I loved, they're all gone.
I'd do everything so differently.
But I can't turn back the time.


I know it's hard but you found somehow.
To look into your  heart and to forgive me now.
You've given me the strenght to see just where my journey ends.
You've given me the strenght to carry on.
I see the path from this dark place.
I see my future.
Your forgivness has set me free.
Oh and I can see another day.
I can face another day.

Always and forever.

Jag saknar dig.
Mer än igår och hälften så mycket som jag kommer göra det imorgon.
Nog för att ord inte läker mig men dem gör det lättare att leva vidare. Även om du aldrig läser ett enda av de hundratusentals jag kommer skriva så gör dem min väg lättare. Orden betyder inget. Inte längre. Allt jag skriver nu, är det jag borde sagt då. Fast åt andra hållet. Alla texter om hur mycket jag saknar borde jag skrivit då om hur mycket jag älskade.
Men vad spelar det förr roll vad jag borde gjort då? Gjort är gjort och är för länge sen borta. Jag saknar, varje dag. Det spelar bara ingen roll längre. Inte för någon annan än mig. Men jag hoppas fortfarande och det är jag glad för. Det betyder att jag älskade på riktigt. För mig var han allt. Jag ser det inte som att slösa tid när jag sakar honom, han är värd varje minut.
Det må vara försent, men.
Jag älskar dig fortfarande.
Always and forever.

Mitt i natten.

Hey, sleeping trouble.
Jag är stentrött och klockan är snart halv två. Sitter och pratar med Aron om dreads, klassen och om vad tjejer gillar/ogillar angående killars utseende. Dock kan jag inte ge honom några svar på det för hittills i mitt liv har jag inte stött på någon annan än jag som gillar "min typ av killar". Och vad jag gillar vet alla redan.
Pratar även med Kevin, men där om förhållanden. Och på den punkten har vi olika åsikter så det skriker om det. Tror nästan han blev lite sur på mig nu. Men det går över. Det brukar det göra, iallfall jämt hittills.
Nu ska jag nog ändå överge boysen och gå och sova. Kanske slå på One Tree Hill? Imorgon är det typ städdag här hemma så om någon vill rädda mig från det är det bara att höra av sig. Snälla!?


/H

No matter how I try, I can't hate you.

You're not the person that you used to be.
The one I want who wanted me.
And that's a shame.
But there's only so many tears that you can cry.
Before it drains the light right from your eyes.
And I can't go on that way.
And so I'm letting go of everything we were.
It doesn't mean it doesn't hurt.

Sometimes you hold so tight,
it slips right through your hands.
Will I ever understand?

21/2 lördag 2009.

Idag hade vi lite oflyt med domarna.
Men vi körde på ändå. Första halvlek gick segt i halvtid stod det 4-14. Andra halvlek krossade vi i. Nog för att vi förlorade på pappret. Det gör faktiskt inte så mycket, vi vann andra halvlek och slutresultatet blev 21-25.
Matchen var jätterolig att spela. Själv gjorde jag ett mål, fick en utvisning och spelade grymt bakåt. Om man ska lyssna på de andra i laget iallfall. Dessutom lyckades jag med något omöjligt. Jag bet en tjej i pannan. Så jag är helnöjd med min insatts och alla andras också. Idag var det roligt igen!
En extra eloge till Annica, hon gjorde allt mycket roligare. (och erica)

Nu ska jag på kalas. Julia fyller 7år.
Grattis på henne och hejdå på er.

AIK - Lidingö, gångsätrahallen lidingö 11.45.

Klockan är 00.30, jag är klarvaken.
Om ca. tio timmar ska jag vara ute på Lidingö. I toppform. Pigg, glad och inte sliten. Om elva timmar börjar matchen. Vad de kommer vara glada på mig om jag är allt annat. Trött, grinig och sliten alltså. Förhoppningsvis löser det sig, det brukar det göra.
Vem vaknar inte till i ett omklädningsrum som luktar gamla strumpor och av matchställ som är så indränkta i klister att det knarrar när man rör sig i dem? Gör man det inte är det bara att springa och se glad ut. Det brukar också funka.
Ska iallfall hämta KLICK och lägga mig under mitt siden(!)täcke. Kanske somnar jag då?
Förövrigt hatar jag mitt täcke, men det var det enda rena påslakanet.
Håll tummarna för mig imorgon och sov gott.

Say it's not right for you but it's right for me.

-  -  -

20/2 fredag 2009.

Okej, vad var denna dag bra för? En halv målerilektion, engelska med Robban som inte kan ha fått så jättehögt betyg i engelska och ingen idrott. Ella & jag han sätta väv på trumman, det är inte ens en våd. Känndes otroligt nödvändigt att slita sig från sängen imorse, inte.
Köpte med mig lunch på vägen hem och kikade på One Tree Hill medans jag åt. Sen somnade jag. Fick sms från Erik om ifall jag ville/kunde spela ikväll med juniorerna mot Lagunda.
1. Vart ligger Lagunda?
2. Jag såg inte smset förens en timme efter han skickade, lite sent kanske.
Nu är det iallfall lov vilken gör mig på på mycket bättre humör.
Imorgon har jag match med B-damerna 11.45 på Lidingö. Samling 10.45 alltså åker vi från Solna ca. 10.00. Så då blir det lite sovmorgon. På eftermiddagen ska jag på kalas med la familia.
Nu ska jag gå och hitta något att stoppa i mig har inte ätit sen 12.00 och får inte middag förens vid 20.00 och nu håller jag på att svälter ihjäl. Bäst att göra något åt det. Uppdrag, hitta mat.
Over and out.

Du tog mitt jag, nu känner jag inte igen mig själv.

Vet ni hur trött jag är på mig själv? Satt och läste genom bloggen nyss, jävlar vilken negativ energi jag måste ge er. Förlåt. Bloggen har på senare tiden blivit dedikerad den enda personen som inte läser den. Personen jag borde avsky med inte kan.
Hur blev det såhär? Jag har, nästan, alltid beskrivits som positiv och glädjespridare. Now that's gone. Ärligt talat orkar jag inte vara positiv för just nu känns allt så meningslöst. Det roliga är att när jag skrivit mina depp-texter blir jag på bättre humör, för kanske kanske han läser det.
"Hej, jag heter Helena och har blivit patetisk".
Mister du en står dig tusen åter, säger man inte så? I mitt fall stämmer det iallfall inte. Ordspråk brukar inte klicka med mig. Vad trött jag blir på mig själv. Jag önskar jag aldrig träffat honom. Vad lätt livet skulle vara nu då.
Jag vill spola tillbaka, göra om, göra rätt och bli mig själv igen.
Tyvärr ser jag inget slut på det här i dagsläget.
Jag är ledsen.

Tack så mycket.

Tack Christian. Ett gott skratt förlänger livet idag förlängde du mitt med säkert tio år.
Hans föredrag om slaktare var .. sjukt roligt. Skrattade så tårarna sprutade.
Det gjorde verkligen min dag, synd att ni inte fick se det!
Och jag som tyckt Christian har varit en av de plattaste människor jag träffat.
My mistake. Den uppfattningen är som bortblåst. :)
Han är numera en av de skönaste människor jag träffat.

Elsewhere.

"say it's not right for you, but it's right for me"

Jag vill skriva något som får dig att reagera. Det går inte, du läser inte det jag skriver. Sen spelar det ingen roll, för du vet redan precis hur jag känner. Inget jag har att säga kan chocka dig, innerst inne vet du redan allt.
Just därför undrar jag hur du kan vara såhär? Du om någon vet hur det känns att bli ignorerad av någon man värderar högt. Någon som betyder lite mer än de flesta.
Jag kommer aldrig be dig om någon andra chans. Mina chanser är slut och det vet jag. Men är det för sent att vilja?
Du och ingen annan fick mig att inse att kärleken är blind. För vi var allt annat än bra ihop. Ändå är allt jag vill ha DU. Dig. Oss. Varje gång en stjärna faller eller klockan slår lika är det allt jag önskar.
Men jag kommer aldrig be om någon andra chans. Inte på det sättet.
Jag vill ha dig mer än något annat. Du vet. Alla vet. Men det är bara jag som förstår hur det känns.
Har du någon gång älskat någon så mycket att det skulle göra ondare att glömma allt
än vad det skulle göra om du påminndes om att du förlorat denne person varje dag?

Inte förens du kännt så kan du säga att du förstår. Livet går vidare, jag kan bara inte följa med. Jag står kvar vid stationen den 11 september i år. Ett halvår har jag missat.
Jag kan leva utan dig. Det kommer jag vara tvungen att göra, det gör jag nu. Men jag vill inte. Och jag glömmer aldrig helt. Du har märkt mig som med en tatuering. En tatuering som får mig att minnas mitt största misstag.
Men hur fan kan det vara så att du är den rätte för mig när jag inte är det för dig?
Hur kan jag älska någon som verkligen hatar mig?

We belong together.

Alla har en mening. Min måste vara du.
Den här hösten och vintern har varit katastrof. Aldrig har jag sett dig så lite.
Jag saknar dig. Jag saknar oss.
Kommer du ihåg den sommaren vi gick och
sjöng Mariah Carey's We Belong Together?
Det gör vi. Annars hade jag väll inte kännt mig hel med dig och halv utan?
Jag vill vara i ditt liv mera igen. Jag vill vara vad du är för mig.
För mig är du bäst. Du förstår mig mer än någon annan. Du läser mina tankar.
Jag behöver dig mer än någon annan. Något annat.
Minnerna med dig är många men för få. Jag skulle inte klara det om du försvann.
Men jag vill ha dig mera som förut.
Jag vill inte förlora dig.
Fanny Ahlström, kan vi bli som förut och ännu bättre?

Du är min andra halva, min bästa vän. Soulmate.
Jag saknar dig.
.--
--
---
--
---
----
---

18/2 onsdag 2009.

Idag har jag städat lite, pluggat lite och träffat Mathilda lite.
Mitt framförande imorgon kommer gå käpprätt åt helvete men jag orkar inte angagera mig mera. Sen när är jag bra på att hålla föredrag? Never been, never will. Dessutom satsar jag på godkänt inte högre. Håller tummarna för det.
Sen tog jag en sväng till centrum och införskaffade nytt nailhardner. Slank även in på Claes Ohlson och införskaffade en ny diskborste. Är rätt trött på att bo i detta kaoos. Antingen hoppas jag att vi hittar ett hus att flyttar till eller så vill jag flytta hemmifrån, vi får väll se vilket som inträffar först.
Mötte sen upp Mathilda vid ca. 17 för en fika. Vi satte oss på café SOLO och uppdaterade varandra om mycket nödvändigt och onödigt. Riktigt mysigt var det. Inatt åker hon till Marocko så nu får jag sakna henne i en hel vecka.
Kom hem och åkte med pappa och bror till Lötsjön och sprang ett par varv. Skönt! Hämtade också ut min One Tree Hill säsong 3 på vägen hem. Lycklig för det är jag, bästa serien någonsin.
Nu ska jag väll fundera ut lite vad jag ska säga imorgon och sen börja kolla på mitt One Tree Hill.
Min onsdag var skön, varför är man inte ledig jämt?

Mer än igår, hälften så mycket som imorgon.



är det för sent nu, allt vilja?

From the bottom of my heart I apologize.

---
jag lovade dig att aldrig glömma att du älskade mig.
nu har du glömt bort att älska mig.

17/2 tisdag 2009.

Tuff dag. Idag har jag prövat på mycket nytt.
Ett värt tandläkarbesök, vävsättning och underarmsskott.
Vi säger såhär; Elins "och vi låter Perniz avgöra nu, haha armhävningar för oss" var befogat. Shit vad kassa mina underarmsskott var. Hjälp. Vem börjar på shack med mig?
Vävsättningen var smått klurig iallfall innan vi började. Sen tog det inte mer än trettion minuter att sätta sju våder. Så kanske att det kan bli målare av mig en dag ändå.
Nu har jag lallat runt sen jag kom hem från träningen vid ca. 21.00. Ska snart hoppa in i en dusch och sen somna till One Tree Hill. Föresten, men lite tur kommer min nya box imorgon. Vem tror ni kommer vara död på Torsdag morgon då? Död och glad.
Hur som helst är jag ledig imorgon vilket är heaven. Först ska jag sova och bara göra inget. Ska göra mitt muntliga framförande (tar kanske 20 minuter). Sen ska jag ta en tripp till H&M, införskaffa nytt nailhardner, saknar mina fina nalgar från i somras. När pappa har jobbat klart blir det ett par varv runt Råstasjön också. Värd dag på pappter såhär i förhand. Sovmorgon också för den delen.
Hur kan det bli så långa texter hela tiden? Inte undra på att ingen orkar läsa hela texterna.
Fast det är ganska roligt när någon skickar ett sms efter att ha läst en halv text och typ ; "ÅÅH! gud vad sorgligt, jag lider med dig gumman! ;'( <3" det smset fick jag för någon vecka sen när hon hade läst ett gammalt inlägg där jag recenserat en bok. Uppenbarligen hade hon bara läst halva texten för i slutet står det vem som skrev boken OCH att det VAR en bok.
Nej nu får jag ge mig.
Kortare texter.
Kort och konsist.
Hörs imorgon.

Karius & Baktius.

Åh, nostalgi. Utan att tänka så skrev jag rubriken "karius & baktius" sen kom jag på att det var min favortibok när jag var liten. Min farmor hade den och alltid när vi var där så läste jag den.
Handlar om två små tandtroll som ska bygga
hus tänder i munnen på någon stackare,
sen gömmer de sig för tandläkare
och kvävs nästan av tandkrämen.
Kommer inte riktigt ihåg slutet, ska nog kolla med farmor om hon möjligtvis har kvar den. Troligtvis inte för vad jag minns så var den lätt utsliten sist jag såg den för 100 år sen. Men med lite tur så kanske. Då blir det raka vägen ner till henne för en läs stund! :)
Hur som helst var det här inte menat som något nostalgist. Nej, jag tänkte bara tala om hur det gick på mitt tandläkarbesök imorse. Det gick väldigt bra. Jag är smått rädd för tandläkare så pappa fick följa med. Men tandläkaren jag fick var jättebra, supertrevlig och berättade precis vad han gjorde. Kanske för att det står i min journal att jag har tandläkarskräck? Bra var han iallafall. Mina tänder mådde också bra i det stora hela. Borstar dock för hårt på vissa ställen och behöver skölja med flour oftare. Sen skulle han slipa bort något också, det kittlades och började blöda lite. Men äckligst var att att sen smörjde han in de sex tänder han slipat med flourpasta, smakar .. riktigt äckligt. Den där satt kvar och gör fortfarande. Försökte äta lunch men när jag tuggade hamnade smaken i maten så de blev inte så mycket för mig. Så jag håller på att svälter ihjäl nu!

SAMMANFATTNING
För alla som inte orkar läsa den långa texten.
Jag saknar min favoritbok från när jag var liten.
Tandläkarbesöket imorse gick bra.
Däremot har jag gått med flourpasta i käften hela dagen.
Den smakar jätteäckligt och smaken sätter sig i allt jag tuggat på.
Alltså har jag inte ätit så mycket idag och håller på att svälter ihjäl.

Take a look at me now, there's just an empty space.

Jag har gjort misstag här i livet omöjliga att göra ogjorda. Saker jag ångrar mer än något annat. Ett är du. Missförstå mig rätt.
Jag ångar inte att jag en gång började älska dig.
Jag ångrar att jag fick dig att sluta älska mig.
Jag borde vara tacksam för de åren jag fick med dig. Vem lyckas träffa en person som dig på första försöket? Du tog mig genom åren som brukar vara de jobbigaste i livet för tjejer. Då man inte riktigt vet vem man är ännu. Killar är något nytt och fester ska man gå på om man vill vara någon. Dom åren.
Jag behövde aldrig festerna jag var jag var redan någon i dina ögon. Det räckte för mig.
Tyvärr var jag osäker på vad folk tyckte om mig. Jag kan inte skylla det på någon annan, för det var jag som inte vågade visa vad jag egentligen kände. Jag ångrar att jag inte var starkare än så då.
Du stod ut med att vara osynlig för min värld så länge. Jag är ledsen för att du behövde gå igenom det. Verkligen! Jag önskar att jag bara kunde spola tillbaka och göra allt bra den gången. Man lär sig av sina misstag, aight? Vad jag önskar att jag hade haft en pojkvän innan dig, då hade jag redan gjort mina misstag och jag hade behandlat dig som den underbara person du var.
Mitt liv blir aldrig detsamma. För även om jag gjorde många misstag i vårat förhållande så känner jag innerst inne att du var den rätta. Är den rätta. Jag står fast vid föralltid, det kommer inte gå en dag av mitt liv utan en tanke på dig. En tanke på hur mitt liv skulle varit om du fortfarande var kvar i det. Det är allt jag tänker på.
Egentligen behöver jag dig mer än någonsin nu. Jag kommer alltid behöva dig, det finns ingen som någonsin kommer få mitt hjärta att slå som du kan få det att göra. Men jag respekterar att du inte längre känner detsamma för mig.
Jag tycker bara du ska veta att jag kommer vänta om det så ska ta föralltid.
Jag vill inte dö. Jag vill bara inte leva längre. Inte utan dig.


"and you coming back to me is against the odds
that's the chanse I've got to take.
and to wait for you is all I can do."

Fotografier.

Hittade två bilden på mig från öppna huset.

-
in action

-
jag är den som hänger på fönstret

Grattis farfar!

För han fyller 73år idag.

Still need you in my life.

I know deep within my heart it doesn't matter if it's wrong or right.

En vecka till en veckas frihet.

Nu är det en vecka mindre till sommaren än förra söndagen. Skönt är väll det, jag behöver få leva lite igen.
Nu väntar en vecka med tandläkarbesök, redovisningar och faktiskt en studiedag. Jag gillar det sistnämnda, fast då ska jag förvisso. Ska göra en power-point som jag kan använda  på min redovisning på torsdag. Så det var inte så roligt att jag faktiskt skulle få göra precis vad jag vill den dagen, nej. Men så har jag faktiskt träningar alla kvällar den här veckan utom möjligtvis onsdagen så jag måste göra den på onsdag annars blir det inget betyg för mig i hantverksorienteringen och jag orkar faktiskt inte läsa någon extra kurs för att kunna ta studenten om två år, nej onsdag får det bli studiedag eller inte. Lyckligvis är det sista veckan innan lov, så jag är inte alltför ledsen.
Resten av kvällen ska jag spendera med en gammal förälskelse som aldrig tycks svalna. One Tree Hill.

Losing it must be worse.

If tradgedy is getting exactly what you want, then what is losing it?
If I got to wake up beside my dearest beloved every day,
if I got to fall asleep in his arms every night - would you be sad for me?
I know I would not. I'd be the happiest person in the whole world.
And if that is tradgedy, then give me tragedy.

15/2 Söndag 2009.

Idag pluggar varenda kotte jag frågat. Det är rätt kasst. Ska försöka få tag på ett par till, sen ger jag nog upp för idag. För det verkar som att varena en som har något att plugga gör det idag. Mitt problem är att i min skola får vi nästan aldrig något plugg. Annars hade väll jag också pluggat. Nu kan jag inte det för jag har som sagt var inget att plugga.
Nu vill jag göra något kul.

You're the only one who really knew me at all.

---


 So take a look at me now.

'Cause there's just an empty space.

And there's nothing left here to remind me,

just the memorie of your face.

Take a look at me now.

'Cause there's just an empty space.

But to wait for you is all I can do.

And that's what I've got to face.

Take a look at me now.

'Cause I'll still be standing here.

And you coming back to me  is agains the odds.

That's the chance I've got to take.

What if.

What if you were left with a stone cold heart
and you're all alone just falling apart,
would you rise again?
What if hope was lost for a hundred days
and you feel your life was just slipping away,
would you rise again?

Äventyr på bensinmacken.

Nu ska ni få höra på vilken miss jag gjorde idag.
Jag gick in i väggen. Jag missade utgången när jag och Oscar var på bensinmacken och köpte tidningen. Jag missade utgången och gick rakt in i väggen. Det är kanske inte så jättekonstigt att det händer mig men viktigt att tillägga är att killen i kassan var otroligt söt. Snygg kanske man säger? Pinsamast var nog ändå att jag inte fick gå innan han hade försäkrat sig om att det gick bra med mig.
Så nu kan jag aldrig mer handla där. Jag lär ha hamnat på övervakningskameran och de som kollar av den lär ha fått sig ett gott skratt. Men det är väll alltid kul att kunna roa någon?

Musik på bloggen.

Hör ni? MUSIK!
Hittade en sida där man kan göra sin egen online-iPod.
Titta längst ner får ni se, visst är den fin?
Jag älskar den i allfall.

De tio låtarna jag valde att lägga in är:
1. Om du lämnade mig nu - unkown.
2. To be with you - Mr Big.
3. How you reminde me - Nickelback.
4. Som jag hade dig förut - Melissa Horn & Lars Winnerbäck.
5. Goodbye my lover - James Blunt.
6. If today was your last day - Nickelback.
7. Never again - Kelly Clarksson.
8 I don't belive you - Pink.
9. Fairytale gone bad - Sunrise Avenue.
10. Against all odds - Mariah Carey feat. Westlife.

Dom passade mig tyckte jag. Det är kärlek som jag upplever den nu.
(klicka på den så kan ni göra en egen att ha på bloggen)
Ni kan också välja själv vilken låt ni vill höra när ni läser,
samma knappar som på de riktiga iPodarna.

14 februari.

I kärlekens tecken.
Nog för att jag är oromantiskast på det norra halvklotet, men i år är det inte ens någon som älskar mig. Ingen som saknar mig. I år finns det ingen kärlek för mig helt enkelt. Känns sådär. Få hoppa på trenden "alla hjärtans dag är överskattat". Nej, jag önskade mig kärlek den önskan blev inte besvarad. Livet går nog vidare iallfall. Lite tråkigt känns det ändå. Förra året var jag älskvärd, i år är jag ingenting.

ps. emma fyller 16år idag. Grattis hjärtat, jag saknar dig! <3

Livet när det var som bäst.

-
sommaren 2007,
jag ångrar att jag inte förstod då.

I'm losing you and it's effortless.

Where did I go wrong?
I lost a friend somewhere along in the bitterness.

12/2 Torsdag 2009

Idag lyckades jag få med mig en klänning och tre par skor hem från centrum. Allt jag inte planerade på att köpa. Däremot blev det inga leggins, säg är det inte konstigt? ALDRIG köper jag det jag behöver. Klänningen är inte riktigt vardaglig och skorna skriker "VÅR". Men jag är nöjd iallfall. Legginsen eller strumpbyxorna får vänta tills nästa vända i en klädbutik.
Träningen gick super. Iallfall okej. Fick röra på mig i vilket fall, och det är ren lycka! Sen blev det inte mycket mer gjort idag. Hantverksorienteringen får vänta tills på lördag, jag tänkte att kanske är det till och med mer oromantiskt än skräckfilm så det blir ett superbra alla <3 dag tidsfördriv!
Imorgon är det FREDAGEN DEN TRETTONDE. Och med tanke på hur otursförföljd jag redan är så ska jag hålla mig borta från burken under morgondagen. Helt. Man vet aldrig vad som kan skrivas genom cyberymden. Nej, otursdagar är verkligen otursdrabbade i mitt fall. Jag säger bara den 11 september.. vad ska inte då hända fredagen den 13:e? Ja, jag tror på sånt! Mitt mellan namn är nog inte hanna sofia egetntligen utan OTUR Imorgon ska jag alltså ägna mig åt icke-farliga aktiviteter. Såsom, rensing av garderoberna, rensning av lådan under sängen, sortera gamla foton, dammsuga - ja ofarliga saker helt enkelt.
Men vi hörs åter igen den 14e. Alla <3 dag. Eller kanske inte föresten. Den dagen känns inte som en turdag för mig heller. Ska vi säga den 15e? Så får jag väll se då om det hänt något trist. Tillsvidare min vänner, hörs 15e.
Och imorgon, försök iallafall allra minst att hålla er vid liv! :)

Jag har hört att hon är allt jag aldrig var.

Hur du ser på henne.
Hennes hand i din.
Era läppar emot varandras.
Det är mer än jag kan ta.
Men ännu värre.
Hur du älskar henne.
Mer än du någonsin älskade mig.

12/2 Torsdag 2009.

Sitter på datalektionen och jobbar med Aron och Ella.
Hjälpte nyss Gabbe, dagens goda gärning.
Vad jag är snäll. Nu ska vi rymma. Önska oss lycka till!

When friends goes to waste.

Det är sorgligt när människor du känner, blir människor du kände.

Okej, mitt immunförsvar har get upp.

Igår morse vaknade jag med världens illamåenden MEN jag tog mig till skolan iallfall. Förmiddagen spenderades på golvet i Ellas bås och eftermiddagen i M2 på samma stol i tre timmar. Sen kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem ca. 15.30 gick jag och la mig och sov i 18 timmar. Blev hemma idag och har helst bara velat kräkas bort illamåendet. Har inte gått så bra, men iallamåendet försvann nästan helt och nu mår jag lite bättre nu. Ska pallra mig till skolan imorgon. Dock får vi se hur det blir med träningen, får hoppas på det bästa.
Känns helt sjukt att jag varit hemma så mycket i år. Har aldrig varit sjuk såhär mycket förut. Aldrig. Inte ens när jag var liten har jag hört. Men det ska bli bättre, får väll ta mig i kragen och gå till något apotek eller liknande och införskaffa lite vitamin-ersättning, bubbelbrustabletter typ. Kanske börja äta lite mer och lite bättre också och sova bättre i förhållande till träningarna. Helt enkelt ta tag i mig själv, igen.
Efter lovet, då ni.

Jag andas i det tomrum som blev över.

Kvällarna och nätterna är värst, hur kommer det sig egentligen?
OK om det är de första veckorna men nu är det fem månader sedan. FEM!
Uppenbarligen var det jag inte trodde på sant. Föralltid.
Han man en gång älskat på riktigt - då älskar man föralltid.
"you can stop being inlove whit a person,
but you'll never stop loving that person
"
Varför kan jag inte vara lite mer som min syster?
Hon har nya killar på löpande band men visst verkar hennes hjärta helt.
Jag önskar jag hade varit mer som hon, inte blivit kär på riktigt.
Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig.

ps. på onsdag firar jag fem månader som .. misslyckad. happy me.

9/2 måndag 2009.

Okej, idag har jag gjort alla-hjärtans-dag kort. Till mig själv. Det var faktiskt roligt att göra kort. Klippa&klistra<3. Dock känns det rätt trist att ge kortet till mig själv, någon som vill ha lite kärlek på alla-hjärtans-dag?
Måndagen har varit, OK. Inte mer, inte mindre. Nu ska jag iväg och träna. Ge upp tänkandet för ett par timmar.


Om du lämnade mig nu.
Hur bra sjunger inte de?

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad.
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främande stad.
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny.
Jag har rätt mycket med mig själv precis som du.
Jag skulle andas i det tomrum som blev över,
om du lämnade mig nu.
Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockolm va.
Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha.
Jag skulle unna mig att drömma hundra miljoner mil genom Europa.
Om en främling lika tillitsfull som du.
Jag skulle präva mina läppar mot nån annan,
om du lämnade mig nu.
Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ut balans.
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut blivit sams.
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som varit med förut nånstans.
Jag antar det finns nån annan du skulle ringa om jag inte fanns.

I might miss out on the love of my life.

'Cause you know as time moves on,
I won't always be there.
I'll be gone and I won't always be down.
'Cause I'm givin' it up to you.
And you knoe this much is true.
As time moves on.
Consider me gone.
'Cause I'm movin' on.

Vecka sju och åtta.

Ny dag, ny vecka.
Snön ligger åter igen på marken alltså är jag åter igen rätt irriterad.
Nej, inte irriterad. Jag blir bara deprimerad av all snö.
Hur som helst nu är det bara 12 dagar kvar till lov. Happy feet.
En liten grovplanering kanske?

måndag 9/2 - skola, handboll.
tisdag 10/2 - skola, handboll, plugg.
onsdag 11/2 - friluftsdag eller hantverksorientering + seminarie på kvällen.
torsdag 12/2 - skola, handboll, plugg.
fredag 13/2 - skola, TA DET LUGNT.
lördag 14/2 - match.
söndag 15/2 - preliminära planer med flickorna.
måndag 16/2 - skola, handboll, hantverksorientering.
tisdag 17/2 - skola, handboll, hantverksorientering.
onsdag 18/2 - hantverksorientering hela dagen.
torsdag 19/2 - inlämning och redovisning hantverksorientering, handboll.
fredag 20/2 - skola. LOV!

Det är iallfall bara åtta vanliga skoldagar. 11e och 18e är specialdagar.
Dock är det alldeles för lång tid för mig. Jag är skoltrött. Vintretrött.
Allmänt trött helt enkelt. Jag vill ha sommar nu, tack!

Jag saknar dig.

Det finns alltid skäl, du dolde dem väl.
Du var inte riktigt den som jag trott.
Det lät ju så bra, allt du sa.
Även om allt är förstört nu så finns bilderna kvar.
Och det dom som jag spar.
Jag tänker, att kanske kan det finnas ett världe
i allting ändå - ja det måste va så!
Att hur den är är, är du värd allt besvär!
Fast det aldrig kan bli som det var.
Men tack för allting, alla fina ord.
Jag sparar på allting, även på dagar
då allt inte var perfekt.
För mig är de allting, varje minut som räknas
när dagarna har tagit slut. Så jag sparar.

Jag tar våra minnen gör om dem till nåt fint.
Nån slags verklighet. Jag sparar.
Allt, alla minnen. Sorterar, rättar till.
Gör allt fint igen och jag sparar.


Jag vet att det är en sång text, men det skulle lika gärna kuna ha varit mina egna ord. Jag var 13år när jag träffade min stora kärlek. Jag var 16år när han insåg att jag inte var hans stora kärlek. Så var det med den saken. Vad ska jag göra åt det menar jag? Visst, min blogg är lite väl mycket sånt just nu. Men jag gillar det, jag blir gladare för varje text. Kärlek är vackert även när den är förstörd.

159kr åt helvete, kalendrar funkar inte!

I år inföskaffade jag mig för första gången en kalender. En svart, lagom stor, helt perfekt kalender för mig. Tror ni det funkade? Nej. Jag skriver upp ALLT, verkligen allt. Nödvändigt & onödvändigt. Men jag skjuter också upp allt. Nu har jag världens längsta lista på saker jag vill göra. Tyvärr en nästan lika lång lista på saker jag behöver men inte vill göra. Hur gick det här till? Kalendrar funkar helt enkelt inte! & med tanke på hur förvirrade jag är med min kalender kunde jag lika gärna ha köpt underkläder för pengarna och på sätt varit mycket gladare i några dagar. Nej, jag är kass på att planera. Men roligt är det.

Pure happiness.

-

dessa dagar var de bästa i mitt liv
sommaren 2007

7/2 lördag 2009.

Kom hem en dag för tidigt. Dels för att jag inte känner mig helt kry. Dels för att inte behöva gå upp i ottan imorgonbitti. Jennys rum blev iallfall fint, fast jag skulle dock gladeligen flyttat in där om så väggarna var fulla av spindlar. Så mycket gillade jag hennes rum. Så på frågan om det blev fint är jag ingen säker källa, fråga henne. Mer om helgen kommer i ett senare inlägg, imorgon eller under den kommande veckan.
Nu har jag suttit och kikat lite på gammla bildet. Hittade en underbar bild från sommaren 2007 på mig och Zorro. Ska lägga in den i ett senare inlägg för jag blir nästan lika lycklig som jag var på bilden när jag ser på bilden. Lovely!
Imorgon är det handboll på morgonen eftermiddagen tror jag att jag kommer dedikera till hantverksorienteringen. Otroligt tråkigt men otroligt nödvändigt. Hur som haver tycker jag att ni ska röra på fläsket och komma till eriksdalshallen vid 10.30 imorgon och heja i vårat derby. AIK - hammarby, hallå hur spännande är inte det?

Föresten, om en vecka är det allas våran favoritdag. Alla-hjärtans-dag.
Vad har ni för planer då?
Själv ska jag för första gången i mitt liv kolla på en riktigt äcklig
skräckfilm och bara glömma allt vad kärlek och pojkar är för en dag.
Någon som är på?

Norr ort, inte ett nytt.

Sitter här i handuk och med tandborsen i högsta hugg. Är på väg in i duschen för att sen gå och sova. Idag har det inte  hänt något av intresse om jag ska vara ärlig. Rätt tråkig dag.
Nu tänkte jag bara medela er om hur mina närmaste framtidsplaner ser ut, helgen med andra ord. Sen ska jag hoppa i säng och kika på OTH.
Imorgon efter skolan följer jag, Ella & Jessica med Jenny hem till Kallhäll. Där stannar vi tills på söndag morgon och sen drar jag mig mot Eriksdalshallen. 10.30 spelar jag och resten av mitt lag derby mot hammarby, KOM OCH HEJA!
Det blir nog bra det här. Med Ella och Jennica brukar jag inte ha tråkigt!
Får se om kanske det finns tillfälle att uppdatera over there.
Annars hör ni kanske från mig på söndag igen.

5 februari 2009.

Den dåligaste tänkbara starten på den här dagen.
Utanför mitt fönster är det snöstorm. Eller snöar gör det iallafall, ganska mycket. Det betyder att det är kallt, blött och äckligt ute. Vilket i sitt fall leder till att jag inte vill gå ut idag, alls. HATA SNÖ.
Men det måsste jag, ganska snart faktiskt. Min buss går 8.16, bäst för den att den kommer i tid! Blir mössa, halsduk och vantar idag. Kanske tillomed vinterjacka?
Dagen är lugn i varje fall. Måleriteknik alltså ska jag immitera furu på dörren i tre timmar. Det blir pannkakor på Åhléns till lunch. På svenskan skulle vi prata om hantverksorienteringen. Datan är aldrig speciellt jobbig och efter den skulle vi ha en kort genomgång igen av hantverksorienteringen.
18.15 är det träning för mig i solnahallen, det var länge sen jag tränade nu! Blev sjuk måndag-tisdag. Men det får bli som det blir. Just nu är jag inte pepp på någonting, allra minst att gå utanför dörren. Men nu måste jag det iallfall.
HJÄLP! Jag vill stanna inne hela dagen.

För mig är du död.

-

Jag saknar honom varje dag. Inte dig. Honom. Den pojken jag blev kär i.
Han som inte behövde vara som alla andra.
Han brydde sig inte om vad alla andra tyckte.
Han som vågade vara sig själv med mig.
Nu finns han inte mer.
För mig är han död.
Jag saknar honom.
Varje dag </3

Damien Rice - 9 Crimes.

Okej, lyssna på låten!
Den är otrolig.
Läs texten!
Jag älskar det.
Alltihopa.
Åh.



Leave me out with the waste
this it not what I do.
It's the wrong kind of place
to be thinking of you.
It's the wrong time
for somebody new.
It's a small crime
and I've got no exuse
.

Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded.
Is that alright with you?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it.
Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded.
Is that alright with you?
With you.

Leave me out with the waste
this is not wath I do.
It's the wrong kind of place
to be cheating on you.
It's the wrong time
she's pulling me through.
It's a small crime
and I've got no exuse.

4 februari 2009.

Updates från skolan.
Har rast, typ. Till om fem minuter.
Egentligen har jag måleriteknik men jag har faktiskt torktid och INGET
annat att pula med. Ella och jag lyckades smita in i snickarnas datasal.
Annars har det inte hänt mycket idag. Imorse läste de flesta, jag hade ingen bok.
Sen hade vi lunch och nu måleriteknik.
Vi är typ sju personer här idag, resten är på studiebesök.
Men nu måste jag in i verkstaden igen, min furu-immitation ska fördrivas. Suck!
Slutar vid 15.00. Zzzz. Jag håller redan på att somna.
Kommer. Inte. Orka. Någonting. Ikväll.



Update 21.44.

Där hade jag fel. Har varit väldigt duktig under kvällen!
Börjat på allvar med hanverksorienteringen.
Tack för hjälpen pappa, du kommer stå med som en källa alla gånger.
Jag har också köpt One Tree Hill säsong 3 på någon hemsida.
Maraton. Maraton. Maraton. Lycklig är jag iallfall för det.
Kvällen blev mer kreativ än vad jag kunnat drömma om.
Bra slut på en helt okej dag!

This must be heaven on earth.

Varje sommar blir det samma sak, man tröttnar på livet på Nåtarö efter ett par veckor.
Under vinterhalvåret ångrar man att man tjatade till sig att åka hem till stan tidigare.
Det är slut med det nu, jag lever för sommaren och den blir inte bättre än där!

Jag låter bilderna tala för sig själva.
Nåtarö, min största kärlek.
(klicka för större bilder)


.
..
...
.

Om fyra månader är jag där igen.
Om fyra månader är jag lycklig igen.


3 februari 2009.

Inte mycket att säga.
1. Jag hatar hantverksorientering.
2. Det är riktigt tråkigt att var hemma och sjuk.
Imorgon blir det skola igen, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Kanske lite bättre än att ligga hemma som ett paket iallafall. Sen ska jag plugga hantverksorientering på kvällen för Mathilda var tydligen upptagen. Förvånad? Nej, mina planer spricker alltid! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ladda om batterierna resten av dagen, så jag inte är supertrött imorgon. Vad mitt liv känns i obalans just nu, får ta någon dag av lovet (om två veckor) att organisera lite igen.

Kvar i något du lämnade för länge sen.

-

2 februari 2009.

Idag är det sjukstuga hemma hos familjen Pernehagen.
Min hals blev inte bättre under natten så idag ringde pappa in mig sjuk till skolan. Lillebror är också hemma och sjuk idag. Eftersom han inte är mer än 11 år så tog mamma en VAB dag. Sjukstuga här helt enkelt!
Sen gymnasiet började har jag varit sjuk ca. fyra gånger. Det är mer än vad jag var under åk6-9! Mitt immunförsvar har väll gett upp antar jag. Det är väll såhär när man börjar bli gammal? (förstå ironin)
Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och lura iväg mina halsmonster med halstabletter och teé. Blir hemma imorgon också så jag är på topp tills på Onsdag. Men imorgon ska jag försöka ta tag i lite plugg om jag mår lite bättre.

Livet rullar på, jag hänger bara inte med.

Så var ytterligare en helg slut. Vart tar tiden vägen? Det är 1:a februari idag. Hur kan det vara en månad sen det var jul&nyår? Det är åtta månader sen jag lämnade min förra klass nu. Det är sex månader sen jag började i min nya klass. Det är fem månader sen jag var lycklig på riktigt. Hur kan allt gå så fort?
Om lite mindre än fyra månader fyller jag sjutton. Ett par dagar senare har jag gått mitt första år i gymnasiet. Det är sjukt. Jag hänger inte med längre. Livet rullar på, jag står kvar i september någongång.
Sen september har mitt liv stått på paus. Det har varit; handboll&skola. Jag som skulle förändras? Jag som skulle våga bli den jag vill vara istället för att fastna i mitt gamla jag. Nu står jag där i september igen.
Kvar i något du lämade för länge sen.

Imorgon är det skola igen. Handboll igen. Så förutsägbart. Jag längtar till helgen. Den kommer bli värd om den blir som vi planerat. Jag längtar till på onsdag också! Nu ska jag dricka tée och ragga upp lite halstabletter. Håller på att bli sjuk!

Idag fann jag mig själv på botten, igen.

Jag hatar det. När jag inte har en aning om varför det känns som väggarna vilken sekund kommer rasa emot mig och krossa mig. När hjärtat svider och tårarna bränner.
Jag hatar det!
Det är så mycket enklare att vara ledsen när man vet varför man är det.
Idag är inte sån dag.
Idag är jag bara ledsen. För ingenting.

Matchdag A-damerna.

AIK - Vadstena IF 14.00, Solnahallen.
(kanske lite mer speltid igen?)

update. 15.57

Nu är min damsäsong över till 98%. Fan vad arg jag blir.
Det är klart jag förstår om de behövs mer rutinerade spelare.
Det är klart man ska satsa på att vinna och göra allt för det.
Men då finns det två saker jag blir lätt förbannad på.

1. Elin har väll ingen rutin som mittsexa? Hon är skolad nia!
Det är Lisa som har rutinen, sätt in henne istället.
2. Se till att ni har hela bänken med rutinerade spelare
istället för att fylla halva med folk som inte få spela.

Visst, man är viktig på bänken också.
Men man känner sig USEL.
TA INTE UT MIG TILL ERA DAM-MATCHER 
NÄR JAG INTE FÅR SPELA MER ÄN 5 MINUTER.

Låt mig spela på min nivå om jag
nu inte klarar av det på eran.
FAN!

ps. de vann för fösta gången på .. jättelänge.
26-24 tror jag det blev tillslut.
RSS 2.0