bubbelbad

Det var äckligt skönt! Måste bubbelbada oftare Johanna fotograferade också lite, ni får ursäkta min spökhud ungefär så blek är jag haha. Annars är det bra. Var lite svårt att läsa Vecko Revyn dock, ALLT skumm hammnade lixom uppe vid öronen på mig, haha. Men nu kanske jag ska åka timm Tumba eller så ska jag kolla Gery's Anatomy, vi får se. Puss!

image91image92

onsdagen

Vaknade ganska sent imorse igen närmare bestämt halv tolv! Nästan exakt då ringde Fanny och vi bestämmde att jag skulle ringa henne när jag var färdig med allt som har mer mornar att göra. Så jag fixade mig relativt snabbt och slog henne en pling runt ett tiden. VI bestämmde att hon skulle komma hit så kunnde vi hjälpa min syster att hitta vinterjacka och så skulle Fanny byta en klänning på Gina Tricot. Vid två var Fanny här vi stannade här en stund och pratade lite om allt som hänt sen vi träffades sist, ganska mycket alltså! Sen gick vi i kylan och mötte Anki utanför donken i centrum. Sen gick vi i centrum till halv fyra och Johanna hittade inte en enda jacka hon ville ha, så det blev ingen jacka. Sen mötte vi upp mamma och fick pengar till mat så medans Johanna och Fanny gick och köpte mat följde jag med mamma till pressbyrån och köppte en bussremsa. Sen mötte jag upp Fanny och Johanna och vi gick hem och åt och så hade vi köppt en hel låda med chokladbollar, fan jag mår illa och jag åt bara två Fanny och Johanna åt många fler och är mycket smalare och inte fan klagar dom på illamående. Sen skulle Fanny hem till Jennifer så jag följde henne till T-banan och sprang samtidigt in på pressbyrån och köpte Vecko Revyn.

Hadde hoppats på att få träffa Pontus idag men så blev det ju inte. Han blev sur istället, kommer nog inte träffas på ett tag om han ska ha den attityden hela jävla tiden. Så ikväll blir det jag, min säng, Vecko Revyn och Grey's Anatomy. Men först en dusch eller ett bad kanske? Så får det nog bli, gud så mysigt! Återkommer kanske senare, det beror på! Puss.

snö till helgen?

Jag har själv inte sett det men egna ögon men min mor berättade att imorse var taken helt vita när hon vaknade och till helgen ska det enligt tidningarna bli snö och jag älskar snö! Idag är det också 54dagar kvar tills det är jul, mysigt! Det är lite konstigt för jag har pratat med ganska mycket folk om det här med julen och vinter och nästan alla suckar, varför det? I början är den ju helt underbar, massa snö och så är det sådär riktigt kallt och så blir det mörkt och så hänger folk upp massa krimskrams och levande ljus och tomtar och allt vad det är, det är helt fantastiskt ju! Varför klaga över att sommaren är över? Det kommer en ny om inte allt för många månader, faktiskt! Nej jag älskar snö, hoppas nu bara tidningarna har rätt!

Så till idag. Jag har varit vaken ganska länge faktiskt, men inte riktit orkat angagera mig i något ordentligt. Men nu ska jag göra det ska klä på mig, måste ta bort det gammla nagellacket och måla nytt sen ska jag ringa Fanny sen vet jag inte så mycket mer kanske ska iväg ikväll men det är inte riktigt bestämmt så vi får se. Återkommer senare med mer info om min just nu ganska tråkiga dag. Puss!

LG shine Titanium black

image90
Snälla, snälla tomten - den här mobilen är extremt snygg!

oh herregud

Mina ögonlock behöver snart tändstickor för att orka hållas uppe, det sjukt hur trött man kan vara. Sen sova kommer jag ändå inte kunna göra har världens jävla mensvärk - hata! Sen så måste jag än en gång leka psykolog jag örjar bli riktigt duktig nu efter över ett år. Sen chattrar jag lite med Kevin, why can't he just tell her what he feels? Nej, nu ska jag nog läsa lite första världskriget om skyttegravar och annat spännande sen är det dags att låte ögonlocken vila. Puss på er!

JUSTE! anledningen till att jag skulle skriva det här var att jag egentligen skulle lagt upp lite bilden men sen kom det svåra, hur fan laddar man över dem till datorn? Sladdar och sånt är inte min grej så det får vänta tills jag får hjälp!

Gotta go my own way - High School Musical.

I gotta say what's on my mind, something about us doesn't seem right these days.
Life keeps getting in the way, whenever we try somehow the plan is always rearranged.
It's so hard to say, but I gotta do what's best for me. You'll be okey!
I've got to move on and be who I am, I just don't belonge here - I hope you understand.
We might find our place in this world someday, but at least for now I gotta go my own way.

Don't Don't wanna leave it all behind , but I get my hopes up and I watch them fall everytime.
Another color turns to grey and it's just too hard to watch it all slowly fade away.
I'm leaving today 'cause I've gotta do what's best for me. You'll be okey!
I've got to move on and be who I am, I just don't belong here - I hope you understand.
We might find our place in this world someday, but at least for now I gotta go my own way.

godmorgon mitt på dagen

Det var kanske en timme sen jag gick upp men jag är inte vaken i huvudet än! Har inte heller hunnit med så mycket druckit lite youghurt och städat upp lite. Annars händer det nog inte så mycket idag tränarna har dragit ner våra träningar under den här veckan har bara en och den är ikväll. Eller inte ikväll halv fem åker vi nog Oscar tränar innan sen börjar min träning vid halv sex och slutar halv åtta. Så det händer nog inte så mycket idag nu ska jag återgå till att vara på lika dåligt humör som nyss, för tillfället klarar jag inte av människan! Men skriver kanske senare, puss!

update

Jenny kom hit vid kanske kvart över sju och möttes i hallen utav min för dagen inte allför trevliga kusin. Vi bestämmde att ifall det slutade regna skulle vi gå ut men det regnade på så vi stannade inne. Målade naglarna, spelade tv-spel och lite annat. Pratade om massa onödigt, mysigt! Nu släppte jag nyss av henne vid bussen ute i det regninga vädret, tur att det inte alls är långt härifrån! va rute i kanske tio minuter ändå var jag dyngsur när jag kom in. Herreguu'! Nu ska jag krypa ner i sängen med min te-kopp och sätta på en ny skiva ut OC boxen och kolla tills jag somnar. Så skönt!

Puss och godnatt!

om idag

Idag har jag haft en extreemt lat dag, inte gjort någonting faktiskt! Vaknade vid halv ett (!) måste bli ändring på det, sover ju bort dagarna. Sen gick jag upp klädde på mig gigantiska träningsoverallsbyxor och ett linne, gjorde en kopp te och gick och la mig i sängen igen. Jag satte på första skivan från boxen säsong 3 av OC sen kollade jag klart de avsnitten det tog tre och en halv timme (såg en halvtimma igår)! Sen kännde jag att jag måste göra något så jag hoppade in i duschen, laddade ner lite ny musik och sen åt jag middag. Nu är min kusin Calle här och spelar TV-spel med min bror och så är Jenny på väg hit. Vet inte riktigt om vi ska bara ta det lungt och kolla någon film eller något eller ifall vi kanske går ut i regnet och ser om det finns något att göra. Nu ska jag iallfall gå och kolla vad de spelar i väntan på att Jenny kommer. Faerwell!

PS. Min hemtelfon är död, det är sorgligt!

ångest

Nej nu har jag inte gjort någonting på hela dagen, usch! Måste ta tag i det här nu, ska göra det strax. Först blir det en snabb dusch sen får vi se vad som händer. Tråkigt att det blir mörkt ute redan vid fyra, och så regnar det - men ingen har dött av lite vatten. Så något ska det väll gå att göra. Vi hörs kanske senare!

extremt lat

Idag orkar jag ingenting alls. Vaknade vid ett och stannade kvar i sängen. Så får det bli idag, ska kolla OC tills jag inte ens orkar det längre, Johanna fick ju boxen med säsong 3 när hon fyllde år. Började nyss på avsnitt tre - Marissa börjar nya skolan där hon träffar Johnny. Men nu ska jag inte sitta här längre utan återgå till OC, ha en bra dag.

en timme känns!

Usch! Det blev mörkt vid halv fem idag känns lite jobbigt. Men nu är det bara ett halvår kvar tills vi vrider fram klockorna och det blir ljusare på kvällarna, var positiv. Iallafall vaknade tillsammans med älsklingen vid halv två, inte fan blev man piggare av den där extra timmens sömn! Sen åkte jag med mamma och Johanna till centralen där Johanna skulle slösa födelsedagspengar och presentkort. Mamma skulle till närakuten vid halv fem så då åkte vi hem eller bara mamma och jag. Satt i väntrummet och läste FRIDA, den var faktist bättre än tidningen Mamma. Efter det gick vi till Solna C och handlade middag jag sprang in på H&M och köpte nail hardner, nagelack och en fil, kännde att jag måste ta tag i dem nu!

Sen gick vi hem och lagade lite mat och jag fixade naglarna blev väll helt okej tycker jag. Sen hjälpte mamma mig att söka lite extrajobb är i stort behov utav mer pengar än vad jag har idag om vi säger så! Kollade på en bra film med mamma vid åtta kommer inte ihåg vad den hette men kärleksdravell utan något slag och sen skulle jag kolla DVD OC BOX 3 i vardagsrummer men jag och teknik går inte ihop så jag hörde var dom sa men såg ni vet det svart vita som flimrar? Så det blev till att sätta sig här istället. Och nu ska jag nog sova om inget bättre kommer upp, men det tror jag inte. Sov Gott!

massor

Förs var det 70års firande och sen kom Marie, Robban, Julia och Oliver hit. Så det har varit att göra hela dagen. Har också hunnit med att se ett antal avsnitt Hannah Montana och så High School Musical 2 - riktigt Disney Channel freak! Men nyss åkte iallafall Marie med familjen hem och nu sitter jag här. Lyckades väll inte sådär jättebra med att fixa en bättre eller roligare blogg idag, men förhoppningsvis blir det bättre med tiden. Fick en värmande komentar igår tack Julia! http://www.uunderdosed.blogg.se värd att läsa, hon skriver bra! Men nu kom Pontus så och jag ska hoppa in duschen en snabbis och sen sova. Eller efter 02.00 ska jag för jag ska vara först med att vrida tillbaka klockan =D. Sov gott!

image89
Jag Oliver & Julia, så sööta!

stressigt?

Mamma väckte mig tydligen strax efter tio men det har jag inget minne utav sen väckte hon mig igen vid halv tolv och då var det bråttom att fixa allt. Morfar fyller ju 70år och så firar mormor och morfar 45årig bröllpsdag idag så det var massor som hände här. Det är städat överallt och så är det ljus tända här och var. Sen har mamma gjort massa saker och så fick jag och mina syskon göra pinsesstårta :) goosh vad dom blev snygga! Nu kommer snart lite folk hit så vi hörs väll senare =)

image87image88

skräp

Har suttit och kollat runt på lite annat folks bloggar och när jag läser och jämför med det jag skriver känns det som mitt är skräp eller något. Alla andra skriver så mycket bättre, tycker iallafall jag! Det får bli till att börja skriva mer intressanta saker eller kanska mer tankar än sånt som hänt, jag vet inte riktigt men försöka göra det till roligare texter. Det ska jag göra. Från och med i morgon ska min blogg bli bättre, så bra det går med mina förutsättningar devillsäga. Sen vet jag att det finns mins en som gillar det jag skriver hittade plagiat utav min rubrik, men det kan ju inte vara annat än positivt eller hur?

Äsch! Måste sova nu imorgon är det alldeles för mycket för mig. Ska  baka prinsesstråtor och plocka löv och köpa blommor och massa annat innan senast klockan två vilket betyder att jag måste upp vid kanske tio halv elva någongång. Varför? Jo för att morfar fyller 70år på söndag men vi firar imorgon och sen firar mormor och morfar sin 45:e bröllopsdag imorgon. Eller idag blir det ju. Nej nu blir det sådär tråkigt igen, godnatt ni tappra som orkade läsa såhär långt!

november

Kom just på att November kommer bli stress i högsta grad. Det är en miljon saker med allt om gymnasiet och sånt, sen har vi prov så det räcker och blir över. Tränar gör vi också 3ggr obligatoriskt och 1 frivillig och på det matcher. Sen ska jag på konsert och så ska jag hinna plugga och så har vi en miljon repetitioner inför lucia. Så här mycket brukar det bara vara veckan innan sommarlovet! Men so what? Det är bara att bita ihop och se glad ut! Det är ju trots allt sista året.

djupt chocktillstånd

Idag måste jag verkligen vara snygg när min syster (som brukar klaga på att jag inte orkar angagera mig i vad jag har på mig  när jag bara ska till skolan) frågar varför jag inte går klädd såhär i skolan. Så idag är jag snygg - bara så alla vet! =D

höstlov

Äntligen! En vecka utan något som helst som har med skolan att göra, möjligtvis att jag ska plugga lite första världskriget men det är det enda. Dagen idag var skön faktiskt, och atomfysik är verkligen min grej. Seriöst! Jag förstår vad det är han snackar om och jag hänger med riktigt bra iallafall nu. Sen gymnastiken var väll inte allt för tung blev inte ens svettig, och nu är det lov.

Juste! Igår vid 19.05 ungefär blev en kille på 15år överkörd utav ett tåg på Solna Station all trafik ställdes in och som ni nog förstår är han död. Han var ju inte så smart som sprang över spåret men det är hemskt iallafall!

Nu ska jag hoppa in i en varm, extremt varm dusch och sen ska vi åka till Bromma hela familjen till fam. Bergroth. Vi hörs!

fredag morgon - fredag överhuvudtaget

Underbart! Om exakt fem timmar är det HÖSTLOV. Extremt skönt, extremt extremt skönt!

Min dag är inte heller så jobbig, 
så här ser den ut: 
09.30- 10.30 SO - jobbar om första värdskriget.
10.35-11.25 NO - atomfysik och diskussion om broke back mountain.
11.25- 12.20 LUNCH
12.20- 13.10 FRANSKA - pluggar till provet tror jag
13.25- 14.15 IDROTT - har hört rykten om att det ska vara styrketräning

14.15 den 26/10 - 09.00 den 5/11 HÖSTLOV. =)

Nu ska jag börja vandra mot skolan, vi hörs!  

mitt i natten filosofi

Jag känner att jag har blivit extremt dålig på att skriva, inte på hur ofta jag skriver utan mer det jag skriver. Det blir lixom inte bra hur jag än vänder och vrider på det. Kanske har det med min skoltrötthet att göra, först skriver jag hela dagarna i skolan och sen när jag kommer hem ska jag skriva om vad jag har gjort hela dagen? Det kan inte bli annat än dåligt.

Fasst mitt i natten går det bra även om det inte är så mycket mer än mina egna funderingar och problem som kommer fram men what the hell det är bättre skrivet än inläggen på dagarna. Kanske ska bli nattbloggare? Finns det något som heter det föresten? Någon som inte under några omständigheter får skriva på dygnets ljusa timmar, skulle kanske funka. Fasst det klart! Dagen skulle jag ju ha glömt bort vid det laget, äsch det får bli en blandning av bra och dåligt.

Imorgon ska jag försöka lägga upp världens sötaste bild som togs idag på Johanna och Kevin, aahw! Dom är så söta och så kanske jag ska lägga upp en bild på tröjorna Anki och Sofie gjorde om Johanna som de hade på sig idag fram stod det: "Grattis Johanna 12 14 =)" och på baksidan: "We would be nothing whitout Johanna" och så hade de ritat tre figurer som skulle föreställa dem. Så min födelsedag är då den 26maj det är bara att börja göra tröjor gott folk =)

Men nu är det bedtime, nybäddat och mysigt! Imorgon sovmorgon och på kvällen fam. Bergroth. Perfect friday if you ask me, utom att det är styrketräning på idrotten men jag överlever förhoppningsvis, sov gott och dröm om mig! ;)

systers födelesedag

Idag har jag hafft två lektioner, svenska och sen film på NO/MATTE lektionen. Broke back mountan, någon som sett den? Iallafall jag tycker inte den var bra alls, halva intrycket var nog för att det gjorde så ont att sitta på stolarna i två timmar hade man sett den hemma hade den nog varit iallafall lite bättre, tänker inte berätta vad den handlar det är för invecklat.

Livskunskapen var inställd för att våran manliga lärare var sjuk eller hemma för vårda sjukt barn. Det här var Arvins komentar, haha.
- JUSTE! Han är mammaledig den här veckan.

Sen så fyller min syster fjortis idag, så det ska vi fira nu snart. GRATTISGRATTIS! 

Nu är de bara imorgon sen är det höstlov, amaagaad vad sköönt! :D
& imorgon blir det fam. Bergroth också. Martina here I come ;)

julsånger och FN-dagen

Idag började repetionerna inför lucia och i år ska jag faktist vara med. Ruuligt! Så idag repeterade eller gick vi igenom sånger och hur och varför han viftar med armarna. Sen kom Vicky på en otroligt bra idé (?) eller inte men hon tyckte iallafall att vi skulle tända eld på håren istället för små ljus så blir effekten större, haha det var väll inte så seriöst men kul! Missade hela SO:n pågrund av kören så måste ta Jenny's eller Johanna's antekningar. Nästa repetion är efter höstlovet första lektionen, haha.

Sen var det ju FN dagen idag, våran uppfinningsrika skola tyckte vi skulle äta FN-korv. Sagt och gjort det bars ut grillar och allt vad det heter och högtalare och musik och så skulle vi fira FN dagen på skolgården. Vi stod i kö för att tiden skulle gå och sen får vi reda på att vi inte skulle ha någon engelska så jag som hatar korv kunnde lika gärna gått hem på en gång! När jag kom hem städade jag och duschade och sen somnade jag. Väcktes av att Pontus låg bakom mig och sen har jag umgåtts med han hela dagen.

Juste! Om 30 minuter blir min syster officiellt fjoortis, fjorton år imorgon! =)

godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen och sticka på min halsduk som beräknas vara färdig hösten '08, började idag. Sen blir det lite telefon och sen på samma dåliga sändningstid mitt i natten är det Sex And The City. Mys! Så, godnatt =)

oh, seriöst jag skulle vilja vara en björn.

För visst björnar sover i flera månader? Det skulle jag verkligen behöva! Har sommnat kanske tio gånger den senaste timmen missade halva vänner utan att märka något. Nu har jag iallafall skrivit klart svenska uppgifften och den blev väll någorlunda iallafall. Sen följde jag med syster till solna centrum och sen till ishallen och hennes loverboys. Nu ligger jag med filt och grejjer i sängen och vänta på att DHW ska börja, efter det blir det till att sova DIREKT! Imorgon tror jag att jag har en skön dag, men jag vet inte får hoppas på det. Nu är det bara tre dagar till lovet, jiippii! =)

tisdag

Godmorgon. Fick somsagt sovmorgon idag sov ända till tio över sju och det är faktist länge för att vara vardag. Idag på schemat finns syslöjd, SO, franska och engelska tror jag. Sen ikväll blir det till att göra klart svenskauppgifften, känns som ett omöjligt projekt då jag inte förstår någonting men men. Efter det är det DHW och sen ska jag förska sova tidigt, tveksam till om det kommer funka vi får väll se. Nu börjar skolan om 40minuter ska borsta tänderna och sen börja gå tror jag, det är säkert redan folk där så. Men skriver kanske innan svenska uppgifften och/eller efter. =)

only four days to go

Här igen. Har ioförsig inte bloggat speciellt mycket idag, har jag ens gjort det alls? Iallafall kom hem för kanske 40minuter sen, tränade i solnahallen för ovanlighetens skull idag. Vi fick prova nya matchtröjor, riktigt fula (lägger upp en bild när de kommer) vi kommer se ut som ett gäng pingviner armarna går lixom neranför armbågen och det är inte så skönt att spela i. När jag kom hem åt jag chokladflingor och mjölk och läste expressen efter det hoppade jag in i duschen. Sen hamnade jag här. Är på facebook har blivit beroende haha töönt. Sen msn som vanligt. Har även plockat fram kläder till imorgon så jag kan sova länge! Fick ju lite sovmorgon utav syslöjdsfröken, =).

Så imorgon är det tisdag, händer inte mycket alls. Skola, plugga, DHW, sova. Men det är bara fyra dagar kvar till lovet och då tänker jag inte ens titta på en bok som har något med skolan att göra. Hoppas på att träffa Danuuel på ett eller annat sätt, sakna sakna sakna. Nu ska jag leta mer folk på facebook och sen inatt på en extremt dålig tid gå sex and the city men vafan jag har sovmorgon och en halvtimme hit eller dit, bara jag kommer till skolan så. Så nu blir det facebook, msn, sex and the city, sova. Godnatt!

back on track

Se var det skola imorgon igen, jag borde inte klaga låg hemma tre av fem dagar förra veckan. Men inte hjälpte det om man är skoltrött. Veckan kommer nog gå fort iallafall, det är ju faktist ganska mycket att göra och sovmornarna är inget att klaga på.

Veckan som kommer:
Måndag: Börjar 09.00 slutar 15.05. Fortsätta med svenska uppgiften. 19.30-21.30 träning.
Tisdag: Börjar 08.40 slutar 14.20. Intervjua farmor (?) / Göra klart svenska uppgiften. 17.30-19.30 träning om jag hinner. Efter det duscha kolla DHW sen sova.
Onsdag: Börjar 08.15 slutar 14.40. Ledig eftermiddag/plugga ikapp förra veckan.
Torsdag: Börjar 08.30 slutar 14.20. Johanna fyller år så det kommer folk hit.
Fredag: Börjar 09.40 slutar 15.05. Sen är det lov.

Så veckan är egentligen inte alls något att klaga på, men skoltrött är jag!

söndag

Vaknade alldeles nyss tog en sovmorgon, en låång sovmorgon! Så idag kommer det nog inte bli så mycket gjort, ligger fortfarande i sängen och kollar TV. Disney Channel ofcorse, haha jag kollar alltid på det på morgonen. Men just nu finns det inte mycket att säga så jag skriver kanske ifall det kommer upp något intressant, annars får ni vänta. Juste! Bli kompis med mig på www.facebook.com  =) !

happy birthday

Ja, grattis sötaste kusinen. Två år idag :)

Kom hem därifrån alldeles nyss och iish så söt hon är! Så ska mina barn bli när jag blir stor, haha. Iallafall det är ungefär vad jag har gjort idag vet inte om det blir något med något ikväll eller om jag kanske ska kolla Beck, får se hur det ser ut om någon timme. Nu är det mat kycklig får jag idag :)

känner mig duktig

Nu är det så att för tjugo minuter sen väckte mamma mig och två minuter senare övertalade pappa mig att följa med ut och springa. Han lyckades nu sitter jag här i mjukisbyxor, knäskydd, T-shirt och en toffs mitt på huvudet, vi ska ta två vart runt Råstasjön tror jag. Nu får vi se hur det går har inte tränat sen i måndags, håll tummarna för att det går hyffsat iallafall!

my feelings won't go away

Trodde det var över nu men idag kom jag fram till att det kommer aldrig vara över, inte helt och hållet iallafall. Du kommer alltid finnas i mitt liv på ett eller annat sätt. Pratade med dig i telefon i flera timmar nyss och lyckades prata dig ur gråten än en gång och det känndes skönt. Jag mår bra av att höra din röst för det mesta, utom ibland då får den mig att vilja spy men inte idag. Du betyder världen för mig och oavsett vad så kommer jag alltid älska dig på ett eller annat sätt.

han är sällskapssjuk

Usch vad jag känner mig som ett andrahandsval. När Johanna är hemma är han bara på henne utom när han ska sova då ligger han i min fotända men nu när hon är borta då verkligen försöker han krypa in under skinnet på mig. Sällskapssjuk är vad han är. Just nu ligger han halft under min tröja och drar huvudet fram och tillbaka över magen och så halv jamar han. Vilken utnyttjare, men söt är han annat kan man inte säga!

image86
Han heter Zorro och är en blandning mellan norsk-skogskatt och bondkatt och jag tror han är åtta år gammal
.

förnyingar är aldrig fel

Sitter just nu med blonderingsmedel i håret, men inte hela utan bara slingor lite överallt. Blonderingar brukar inte fungera på mig så förhoppningen är att det iallafall ska bli någorlunga ljusare på vissa ställen i håret. Förövrigt har min dag varit bra, vaknade utan att vara illamående imorse vilken var otroligt skönt, tyvärr kom det tillbaka efter att jag hade ätit en halv smörgås med det gick över sen igen. Mammi och jag har varit i Centrum idag köppte ett par leggins och födelsedagspresent till min kusin som fyller två år imorgon och till Fanny som fyllde år för flera veckor sen. Till kusinen köppte vi en dockvagn och en docka. Till Fanny kan jag inte säga vad jag köppte förens hon har fått det. Sen köppte mammi och jag hårfärg jag blondt och hon mahogny tror jag det hette som vi nu har satt i håret nu.

Senare under dagen blir det skräpmat tror jag. Pappa skulle till ögonläkaren och skulle typ köpa med sig mat hem då. Sen ännu senare blir det Idol och det där tråkiga programet som är emellan fredag någonting tror jag det heter. Men nu är det snart dags att skölja håret, håll tummarna för att det blir bra! Kan nog inte lägga in en bild idag eftersom min syster har kameran men imorgon kanske efter vi har firat Mathilda som fyller två år. Ha en skön fortsatt fredag!

It's a love story.

image84image85



Såg nyss klart Grease med mamma, den är så bra! Jag bara älskar hur dom är i filmen, surt att jag inte är född på den tiden haha. Den filmen kommer aldrig bli dålig, helt klart den bästa filmen som gjorts!

Sen fick jag höra att det hade gått bra för flickorna idag. 21-6 borta mot Huddinge, så vi är fortfarande obesegrade! Nu ska jag prata lite med Danuuel och sen kolla Scrubs sen blir det till att sova ska se om jag kanske orkar följa med mamma till SC imorgon, skulle vara skönt att inte bara ligga inne. CIAO!

klass 9:4

Jag är sjuk och har inget att göra så det här är min klass i korta drag. Jag skriver efter hur de står på fotot!

Mathias: Extremt underbar kille, rentutav världens sötaste. Aldrig att jag släpper honom.
Albin: Både extremtsöt kille och ibland är han helt sjuk. Men so what? Jag gillar honom.
Arvin: Pratar inte så mycket med honom, men han brukar väll vara snäll tror jag.
Jenny: Vad svårt, hon är en extremt söt tjej lätt att prata och umgås med. Kärlek
Helena: Alla älskar mig, haha.
Johanna: Har kännt sen dagis hon är världens snällaste, underbar är rätta ordet.
Tobias: Otroligt söt kille, har kännt i massa år och har massa minnen med. Underbar han med.
Rasmus: Har verkligen förändrats från bråkstake till riktigt snäll faktiskt!
Ola: Lärare.
Madeleine: Hon är mitt allt, hand i hand till graven och vidare i helvetet! <3
Samuel:
Är Jonathans kusin från Australien. Känner honom inte.
Patrik: Går mestadels på mimers.
Matilda: Lätt att umgås med, men hon brukar inte vara med oss i klassen så mycket längre.
Freja: Ouufh första kompisen haha. Sen regnbågen men nu har vi nog växt isär ganska mycket.
Magnus: Går mestadels på mimers.
Sverker: Han pratar hela tiden om smarta saker iallafall på lektionerna.
Danniella: Så söt! Hon är världens sötaste skulle jag tro! 
Jonathan: Ibland helt nuts och ibland riktigt rolig. Men för det mesta bra kille.
Robert: Ehm .. lång? Nej men han är väll snäll känner honom kanske inte så bra.

Okej, vet inte om jag ger en rättvis bild utav allihopa - det är lite svårt med bara ord lixom. Men överlag är dom ganska bra, jag har iallfall inga problem mot mig är de snälla och nu går vi sista året tillsammans. Jag kommer gråta på skolavslutningen har ändå gått i samma klass som vissa i 10år nu. Och några har jag faktist lärt känna extremt bra kommer bli konstigt utan just dem jag gillar mycket, men dem tänker jag hålla kontakten med! 

otroligt onödigt

Hårfärg: Äkta brunett.
Ögonfärg: Blå.
Längd: 168cm över marken. 
Studerar: Sista året 9:4.
Favoritklädesplagg: Måste vara mammas mjukisbyxor.
Har alltid med mig i väskan: Nycklar och oftast träningskläderna.
Dricker jag läsk dricker jag: Cola om inte Ramlösa räknas som läsk!?
Tatueringar, piercings: Piercad i näsan och sen fyra hål i öronen.
På datorns skrivbord har jag en bild av: Ingen bild alls.
Imorgon kommer jag: Förmodligen sova länge och hoppas på att bli frisk.
I sommar kommer jag klä mig i: Extremt korta shorts.
Jag är född: Den 26maj 1992.
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Summer (Rachel Bilson) från the OC.
Min all time favourit parfym är: DKN - Be Delicious. (den gröna)
Nu ska jag: Kolla på Nanny på TV3 15.30.
Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: Nicole Richie.
Senaste blogg jag upptäckt: www.kenzaas.blogg.se
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt.
Humör just nu: Jag är sjuk så det är väldigt lågt.
Favoritgodis: Choklad av alla sorter.
Nåt jag absolut inte äter: Äckliga saker såsom ärtsoppa och sånt.
Kläder just nu: Mammas mjukisbyxor, farfars gamla collage tröja och knästrumpor sånna som fotbollsspelare har.
Musik just nu: Bandit 106.3.
Va sa du senast: "Hejdå, vi ses på torsdag" typ till mormor.
Sommarplaner: Huh!? Det har inte ens varit vinter ännu, men antagligen landet några veckor iallafall.
Fisk eller badkruka: Beror på när, var och med vem ska bada.
Hur många kuddar: Sju, men ska ha fler när jag får en ny säng :)
Tror du på mirakel: Mirakel? Ehm nej, ärligt talat inte händer något så är det meningen inget mirakel.
Bio eller promenad: Beror på sällskapet.
Favoritväder: När det är kallt och blåsigt och regnar på hösten, riktigt snökaos eller tropisk värme.
Det här är jag bra på: Jag kan inte säga att jag är bra på något specifikt, men andra kan!
Tre saker att ta med på en öde ö: Roligt folk ett tält och en stor båt att åka hem i.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska, har alltid varit kommer alltid vara.
Spara eller slösa: Alltså det här med pengar, ibland sparar jag ibland inte och ibland försvinner dem bara.
Vad är viktigast för dig: Familj och vänner.

Hur är din drömkille: Snäll, charmig, lång, blond, välbyggd, bra på det mesta. (han finns och jag vet vem han är)
Finns det liv på andra planeter: Ofcorese, jag är född på mars!
Hur många barn vill du ha: Beror på vem jag skaffar barn med. Men kanske 2 - 3st.
Är du kittlig: Fråga Tobias.
Snarkar du: Nej men pappa gör så att han väcker grannarna typ ;)
Stjärntecken: Tvilling.
Rädd för insekter: Det är det värsta som finns!
Äckligaste djuret: Spindel.
Chips, morötter eller godis: Godis såklart :D
Pizza eller hamburgare: Pizza.
Skriver du dagbok: Nej, bara bloggen.
Stökigt eller välstädat: Mitt rum är för det mesta välstädat faktist det är mysigare så.
Gungar du på stolen: Nej då skulle jag bara ramla.
Skulle du kunna hoppa Bungyjump: Utan problem, jag ska göra det när jag blir äldre.

Vilken hand håller du gaffeln i: Menar du att jag skulle veta det?
Hur många syskon har du: Två och ett halvt, Johanna - Oscar och så Katten.

skofotona

image82
Översta raden från vänster: Mathias, Albin, Arvin, Jenny, Helena (jag), Johanna, Tobias, Rasmus.
Mellan raden från vänster: Ola, Madeleine, Samuel, Patrik, Matilda, Freja.
Nedersta raden från vänster: Magnus, Sverker, Danniella, Jonathan, Robert.

Kanske kan skriva en kort presentation utav allihopa någongång
eller iallfall utav dem jag faktist känner.
Klassfotot blev ju som det blev och det blev ensam fotot med, inte bra alls!

image83

It's like a fairytale

Eller inte, det känns mer som en utragen och äcklig mardröm. Inte en sån man blir rädd för utan mer en sån man är rädd att aldrig vakna ur. Iallafall idag känns det ungefär som igår kanske aningens bättre efter duschen men annars är det som igår. Snart kommer mormor hit ska intervjua henne till min SV uppgift som ska lämnas in nästa torsdag. Efter det blir det nog mest till att göra ingenting resten utav dagen, det är jag alldeles för trött för.

Sen det där med skolfotona igår fick jag dem och jag ska lägga in dem. Men kameran ligger på laddning så det får bli lite senare efter intervjun och det, haha vad sjukt det låter när man säger att man bara ska prata med mormor. Men nu kom mormor så nu ska jag väll göra intervjun. Hörs senare.

gift dig med mig, snälla?

Visst han är väldigt många år äldre, känd och grymt duktig fotbollsspelare och dessutom upptagen. Men vad gör det när han är så grymt snygg och verkar vara jordens gulligaste kille? Aldrig att jag skulle tacka nej, ifall det mot alla odds i världshistorien någonsin skulle hända. Det här är kärlek, Kim Källström be my man!

hata att inte orka något

Igår skulle jag ha tränat men så blev det inte. Drabbades av illamående och allt vad det innebär när vi var i Råstapark så det blev till att åka hem istället. Jag slocknade i sängen och efter det sov jag till DHW som jag såg till och från sen slocknade jag igen. Vaknade runt halv elva och tog bort sminket och borstade tänderna sen gick jag och la mig och somnade igen. Sen vaknade jag vid halv tre i eftermiddags och efter det har jag kollat på skolfotona som vi fick idag (dem var hemska, lägger kanske upp de här senare) och läst SOLO och kollat lite på TV. För en halvtimme sen fick jag i mig en kopp te och fryser inte riktigt lika mycket längre, som tur är har jag inte inte spytt men jag fruktar att det kanske kommer min mage är kaos. Sen igår har jag fått i mig två koppar te och en halv smörgås. Men nu orkar jag inte ens sitta här längre. ska kolla på Hanna MontanaDisney Channel och senare ikväll blir det Sverige-Nordirland. Kanske skriver ett mindre flummigt och mer detaljrikt inlägg  senare eller imorgon.

sängen är extremt skön runt sex halv sju sju

Sängen är extremt skön sådär runt sex halv sju sju. Men inte får man sova då längre, nej skolan börjar åtta och så ska man hinna fixa allt - duscha, klä på sig etc. På schemat idag finns bara tråkiga lektioner, men dagen slutar iallafall vid halv tre och det är ju skönt. Efter skolan kommer kanske Pontus hit och sen senare ikväll är det träning i Råstapark och så blir det till att springa runt råstasjön. Nej, nu ska jag bortsa tänderna sen går jag nog.

en bästavän förblir en bästavän oavsett hur långt bort denne bor

Det spelar ingen jävla roll ifall du bor ett stenkast bort eller på månen, jag älskar dig lika mycket för det!

Pratade med Daniel idag, usch vad jag saknar honom! Vi pratade bara om massa onödigt, men det gjorde inget för man blir alltid glad av att prata med honom. Som sagt var en bästavän förblir en bästavän oavsett hur långt bort denne bor, och det är du ett levande bevis på Daniel. Du är min bästavän då nu föralltid.

Sen hade vi träning idag, ojojoj vad jag kommer få leva med träningsvärk imorgon! Men det är det värt 6-pack till i sommar har Erik lovat oss om vi kämpar på såhär bra varje träning och det skulle ju inte vara helt fel med magrutor, eller vad tycker ni?

Nej nu är det tid för mig att läsa min bok, så mysigt jag älskar den. Efter det sovdags. Sen är det tidig dag imorgon, men det gör inget för syslöjd är inte alls speciellt ansträngande. Godnatt.

inga planer på att bli volleyboll proffs

Det skulle gå åt skogen med en gång. Men det är ingen i min klass som ens skulle kunna bli bra på det som det såg ut idag. Inte en enda boll gick över nätet utan att bryta mot någon regel mer än gång och det är ju inte så bra. Annars har min dag varit, hur ska men beskriva det? Med ett ord skulle jag nog säga tråkig. Eller händelselös, det gick så segt hela dagen. Sen kännde jag mig förolämpad när min engelska lärare lät hur förvånad som helst när han sa att jag hade fått VG på mitt engelskaprov, som att jag skulle vara jättedålig. Sen något mer att berätta som skulle kunna vara kul att läsa om finns inte, och nu måste jag börja göra mig iordning till träningen som börjar 17.00. Kul med intervaller, styrketräning och individuell teknik idag - eller inte. Inte alls vad jag känner för just nu, men det ska nog gå bra sen ikväll ska jag läsa klart boken och försöka sova några timmar mer än de jag sov inatt.

timmar utav tunga ögonlock är min närmaste framtid

Eller faktist inte, så trött är jag inte! Konstigt nog sov ju inte så värst många timmar den här natten. Men sen sov jag ioförsig någon timmer mer än vad jag borde ha gjort idag, annars hade dagen nog varit körd! Nu är det snart dags att gå till skolan och det väntande matte provet, känns verkligen som en kul start på veckan - eller inte! Måste blåsa håret också så det inte fryser till is och om jag ska hinna det är det nog dags att gå nu. Hörs senare.

image81
Bilden är på min syster och mig.

att bara blunda hjälper oftast inte

Klockan är egentligen långt efter läggdags. Visst har jag försökt att sova men jag är inte skapt till det ifall det finns något annat jag hellre gör och ikväll eller inatt fanns det det. Min bok har hållit mig klarvaken fram till för en kvart sen ungefär. SJUTTON heter den och är skriven utav Per Nilsson. Den handlar om Jonatan som hamnar på akuten efter att ha druckit alldeles för mycket, den handlar om Jonatans pappa som inte har funnits där sen Jonatan var fem och och Jonatans flickvän Josefin. Längre har jag inte kommit.

Men Jonatans pappa - Göran Persson heter han - är den som iallafall i början skriver i jag form om de åren han har missat i Jonatans uppväxt. Även de tidigare åren, ja ända sen han träffade Jonatans mamma Karin första gången. Den handlar om det de två bygger upp, hur de måste ge och ta för från början är de väligt olika, familjen de bildar och sedan hur allt rasar samman.

Sedan kommer Josefin in i bilden. När Göran sitter där på akuten och berättar allt för Jonatan som ligger på en madrass på golvet. Då kommer hon in och hon har hört så mycket om den fråvarande pappan, alkolisten och hotaren och nu sitter han framför henne och hon känner igen honom. Hon ser Jonatan i honom. Hon kommer iallafall in där och ber om att få vara själv med Jonatan en stund. Då är det hennes tur att berätta för honom hur de träffades och vad hon kännde för honom då och vad de har byggt upp under nästan två år. Hon berättar för honom hur underbar han är och att han inte är som alla andra. Hon målar upp en bild utav honom för mig som gör att jag känner mig som att jag är i hennes skor. Det känns som att jag känner Jonatan att han är min pojkvän och inte hennes. Hon berättar om varför han ligger där han gör, och hon ber om förlåtelse. Hon berättar även om bilden hon har målat upp av Jonatans pappa utifrån vad Jonatan själv och han mamma Karin har berättat och om hur den förändras när Göran själv berättar.

Pappa Göran kommer tillbaka och fortsätter berätta när Josefin hör på och de pratar med varandra. Och den kärlek som boken speglar, kärleken som orden målar är starkare än något annat. Det känns som att Jonatan faktist hör det dom säger trots sitt tillstånd där på madrassen. Göran och Josefin berättar för Jonatan att de är där för att de älskar honom, och att de aldrig någonsin skulle vilja göra illa honom. Göran ber även han om förlåtelsen för de åren han inte fanns där.

Jag har inte kommit mycket längre i boken men  jag är fasst. Jag är kär. Förälskad! Hur man nu kan vara det i en bok? Det känns som att jag skulle vilja vara där, jag skulle vilja vara Josefin känna det hon gör. Finnas där för Jonatan och höra Göran berätta om sin sons bakgrund. Jag har ungefär en tredjedel utav boken kvar och har redan läst i registret att Jonatans mamma Karin kommer även hon att berätta sin story. Den här boken är underbar! Jag vill bara byta plats med Josefin jag vill berätta jag vill veta vill se och höra med egna ögon och öron. Det går egentligen inte att förklara om man inte kännt den här desperata kännslan av att vilja ha något man inte har. I det här fallet en kännsla!



Oj! Det blev ett långt inlägg. Men det känndes som att det behövdes. Nu ska jag försöka sova, det blir kanske några timmars sömn. Boken har jag iallafall lagt undan och tänker inte läsa mer förens imorgon. Det är ett hett tips att läsa den för den är faktist jättebra! Men nu måste jag sova på riktigt. Men som sagt var att bara blunda hjälper oftast inte, man måste vara trött också. Godnatt.

this was my weekend

I lördags hade jag en sovmorgon till någongång runt 10.00-10.30 ganska länge för att vara mig. Sen drog jag till Tallbacka för ännu en seriematch denna gången mot skånela. Det gick bra och vi vann med 20-12. Kollade lite hur våran grupp ser ut efter tre omgångar och vi leder med enormt mycket. På tre matchen har vi gjort 83 mål och släppt in 24 vilket ger oss en målskillnad på 53 och de som ligger efter oss (bolton) har 10 i målskillnad.

Efter matchen skjusade mamma och pappa hem mig och sen stack de nästan direkt och så var jag och Johanna ensamma hemma. Jag dushade och Johanna bakade kakor. Sen bråkade jag och Pontus lite, inte så ovanligt och sen blev vi iallafall sams och bestämmde att han skulle åka hit. Då gick jag och Johanna till ICA och handlade massa skräp som vi skulle äta och sen lagade vi mat. Den blev svart och stenhård :D haha.

När Pontus kom var maten inte riktigt klar men när den blev klar satte vi oss framför tv:n och åt. Vi skulle kollat fotboll men den hade inte börjat och när vi ätit färdigt ville vi hyra film istället så vi gick mot ICA igen och hyrde Pledge This med Paris Hillton, usel enligt min uppfattning. Sen blev det iallafall lite fotboll och sen dushade vi och hoppade i säng. Somnade gjorde vi inte förens ganska många timmar senare, men mysigt var det.

Imorse vaknade jag vid 08.00 av att min älskade pojkvänn sover som en fällkniv eller något liknande, så jag puttade på honom och somande om vid 10.00 gick jag upp och började fixa mig inför herrmatchen. Idag skulle jag, Anna, Ollie, Hellan och Hanna jobba det blev Hanna och Ollie som fick torka golv :/ usch nästa gång måste nog jag. Iallafall jag mötte Anna vid T-banan halv ett och vi gick mot Solna Hallen. Matchen var bra till och från men AIK vann iallafall. Sen fick vi fem städa läktaren det tog inte så lång tid sen gick jag hem.

Hemma åt jag en smörgås och så sjöng vi singstar en stund. Sen hamnade jag och Pontus i sängen och jag somnade haha. Sen sov jag tills han skulle gå och kolla Malin tror jag som spelade i Tallbacka, när han hade gått somnade jag om. Sen kom mamma och pappa hem och vi åt middag, inge gott idag! Sen är det typ nu och så var min helg. Haha, ointressant läsning för den som orkade läsa igenom allt ;D. Nu ska jag äta ett äpple, ha det bra!

otroligt onödigt

Hur svarar du i hemtelefonen? Helena.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå?
Ringer det mycket till dig? Njae, om det ringer en gång ringer det oftast flera efter det men annars inte så farligt.
Ringer du mycket? Kan man väll inte påstå.
Vem ringde du senast och när? Pontus, igår innan han skulle hit.
Hur mycket pengar har du? Jag är fattig.
Senast kramat och när? Pontus för kanske tre timmar sen när han skulle hem.
Antal timmar sömn inatt?  Ingen aning faktist, inte sådär läskigt många.
Sov du ensam? Nej.
Vem sov du hos senast och när? Ehm .. oj det var länge sen men det var nog Pontus för ett par månader sen typ.
Vem sov hos dig senast? Ponuts inatt :)
Vem vet mest om dig? Pontus och kanske Madeleine.
Vem vet du mest om? Ibland Madeleine och Pontus alltid.
Vad ser du fram emot? Torsdagens match i Huddinge och en spelledig helg i helgen.
Vad vill du ha just nu? En ny större säng, måla om rummet, nya hyllor. Förnya rummet helt enkelt.
Vem hånar du? Ingen, ibland är jag snäll.
Vem längtar du mest efter? Pontus, haha.
Vem vill du helst slippa? Är skolan någon?
Vem stör du dig på?  Inga namn men hon vet nog.
Vem vill du sova bredvid inatt? Pontus.
Vilken buss åker du oftast?  Jag åker inte buss alltför ofta.
Vilken årstid är det nu? Höst.
Anser du dig själv snygg? Kan jag väll inte påstå.
Har du varit kär? Helt klart.
Är du kär nu? Absolut!
Är du en bra partner? Den bästa.
Har någon varit otrogen mot dig? Ehm .. jag vet inte.
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Ja.
Har du varit otrogen? Inga komentarer.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Ehm .. inget utav det?
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja, just nu faktist.
Vad åt du senast? Rosa godisar av syster.
Är du polare med grannarna? Mina grannar är läskiga!
Har du varit på ett party? Haha, ja.
Har du varit utomlands? Bara inom norden.
Var är dina syskon just nu? Den ena tror jag ligger i sin säng och den andra sitter på golvet i hallen.
Vilken tid gick du upp imorse? 10.00 tror jag.
Vad gjorde du kl 2 inatt? Kramades (A)
Vad är det första du gör på morgonen? Trycker på snooze på mobilen.
Vad ska du göra efter det här? Fördriva söndaskvällen, kanske plugga matte.

kvällen

Har spenderat kvällen först i Råstapark och sen direkt hem till Idol, och nej vad arg jag blir. Patrizia skulle inte ha åkt ut, Sam var mycket sämre! Men sånt är livet, för övrigt hoppas jag på Mattias eller Daniel som vinnare och på dem två emot varandra i finalen. Imorgon blir det match hemma mot skånela och sen händer det inte mycket mer, ska sova hela dagen! Ha en mysig natt åt mig, det behöver jag :)  
image80

Det är så det ska vara

image77image78image79
Daniel, Madeleine, Tobias & Mathias.
& så jag såklart ;)

grattis mor och far

Idag är det deras 11:e bröllopsdag om jag inte har helt fel!? Men det brukar jag inte ha, haha. Iallafall jag vet inte om man säger grattis eller hur man säger men något sånt är det väll. Ni vet vad jag menar. Så idag är det 11 år sen jag grät i kyrkan för att prästen sa döden, 11 år sen jag hade den lilla söta rosa klänningen, 11 år sen johanna gick fram och tillbaka över mammas slöja, 11 år sen vi åkte den gamla svarta bilen, 11 år sen johanna jag och rebecca var brudnäbbar, 11 år sen jag och johanna åkte taxi i bakluckan hem till mormor och morfar, 11 år sen vi sov hos mormor och morfar  11 år sen annika lärde oss att måla nagarna och så är det ju 11 år sen ni gifte er också ;) Ha en mysig bröllopsdag i Råstapark, grattis eller hur man nu säger! Jag älskar er.

höst

Hösten är här för att stanna. Snart blir det säker vinter, det skulle inte förvåna mig. Idag haglade det faktist, stora hagel som gjorde ont i att få i huvet och så regnade det massor både idag och igår. Men vad gör det om det är kallt och mörkt ute, då blir det skönt att komma hem sen när man har varit ute. Gjorde om lite på bloggen, så nu är det höst här med!

sovmorgonen gick åt skogen

Det kan man verkligen säga! Hade säkert kunna sovit till 8.00 utan problem, men nej. Jag trodde att jag hade glömt skicka mitt arbete om Nationalis-Imperialism-Kolonialism till skolmailen och så trodde jag att jag behöve renskriva min kompletering men båda dem hade jag gjort däremot visste jag inte vart mina leggins var och det vet jag fortfarande inte. Men sovmorgon kan jag inte kalla det, det gick åt skogen.

Idag är det iallafall fredag - SKÖNT! Sköna lektioner med, So och No där vi gör inget just nu. Franska där jag mest sover och försöker förstå de lättaste orden och sen idrotten som brukar bestå av lekar på fredagar. Efter skolan blir det kanske råstapark och kolla på Oscars första match på stor plan. Annars blir det väll inte så mycket idag, nu ska jag gå. Ciao!

torsdagens äventyr

Fasst man kan ju inte påstå att det har varit speciellt äventyrligt men ändå. Dagen började med en timmes träning i hörförståelse till Nationella proven. På lektionen efter som var livskunskap fick vi se våra enskillda skolfoton vilket känndes kasst då jag ser ut som en fotboll med massa hår! Sen franskan var seg som alltid men på NO:n fick vi tillbaka proven och så fick vi veta massa onödiga saker om mens och så kastade Tobbe och jag kondomer på varandre, på provet fick jag MVG! Sen sista lektionen skulle vi göra fördjupningsuppgiffter i matten men madde och jag ritade istället och våran lärade stod bakom och pratade samtidig sa inget om att vi skulle fortsätta med matten, han gillar oss helt enkelt - föresten vem gör inte?

När jag kom hem skulle jag gjort kompleteringen som ska lämmnas in imorgon men jag hade glömt boken i maddes väska, så hon fick skicka svaren på msn. Sen läste jag om gymnasieval i någon tidning jag fick hem, det känns ganska hopplöst. Snart kommer pappa hem och sa utfodra mig och sen blir det väll att göra klart uppgiften till Nationalism, Imperialism och Kolonialism sen träning ikväll. Hoppas på att piggna till tills dess, just nu sover min hjärna! Nu ska jag iallafall inte tråka ut er mer här, det kanske blir något senare! :) Ciao.

Grey's Anatomy en perfekt avsutning på dagen

Fan vad skönt det är att springa, ärligt faktist. Jag har gått från natt till dag med det där, senast för två veckor sen HATADE jag att behöva springa innan träning och gick då halva varvet i princip. Men nu har jag börjat träna upp konditionen och det går riktigt bra har sprungit massa nu idag och det var skön! Så nu ska det inte vara några problem på Tisdagar att springa runt, jag springer ju med pappa massa nu.

Nu börjar Grey's Anatomy om tre minuter, det är nog det bästa som sänts tillsammans med the OC och Desperat Houswifes. Iallafall lovade jag min bror glass idag så jag får också, ska äta det och en banan och kolla på Grey's Anatomy och sen blir det nog till att sova. Ha en mysig kväll och natt också för den delen - det tänker iallafall jag.

image59

förstår nästan varför inga normala vikarier kommer till vår skola nu

Igår var vi - Råsundaskolan - på första sidan utav solna tidningen Mitt I Solna. Det stod om den katastrofala klassresan där lärarna söp ikapp med eleverna. Eller så stod det inte riktigt men det var en utav 9:orna som åkte på klassresa till Gotland (jag tror nästan att det bara var vi som inte gjorde det). på den klassresan dracks det iallafall oräkneliga mängde alkohol och lärarna som var med såg det men agerade inte, även lärarna sägs ha varit påverkade. Det här hade lite att gör med rubriken iallafall halva.

Här kommer resten. Idag var NO läraren borta, alltså fick vi ha vikarie. Vi har hafft den här vikarien förut och visst han är ganska rolig, men han babblar så mycket. Det roligaste var iallafall när vi ställde om klockan och fick sluta tidigare och när han stod och berättade om könssjukdomar och pekade på den tomma tavlan, undra om han såg något inte vi gjorde? Vi ska iallafall ha honom någon vecka framåt sådär vi får se hur kul vi kommer ha.

Nu ska jag ut och springa med pappsen, kanske skriver ikväll - vi får se. CIAO!

att gå upp ur sängen ofrivilligt är verkligen den optimala starten på en usel dag!

Som sagt var, hata att gå upp. Tänk er minst fem kuddar, ett stort varmt mysigt duntäcke, en fleecefilt och en varm katt, vem fan går hellre upp och fryser än att ligger kvar där!? Inte jag iallafall! Nej usch, men nu när jag ändå är uppe få jag väll försöka göra dagen så bra som möjligt, hur nu det ska gå till med engelskaprovet på shemat?

image58

en bild säger mer än tusen ord - JAG ÄR TRÖTT!

image56image57

Jag är alvarlig när jag säger att du är resten av mitt liv.

image55

även sega dagar måste få finnas

image54

That's me, förutom att jag inte är grön utan mer vit som snö!
Men så blir det efter först en hel dag i skolan och sen plugga flera timmar på kvällen i förhoppning om att jag iallafall ska få G på egelskaprovet. Det enda på hela dagen som var kul var frågorna på NO:n snacka om fantasi dom kan ha, det var riktigt konstiga frågor närmare går vi inte in på det mamma och pappa är trogna läsare. Sen var det kul att åka plint på idrotten också! Annars har det gått segt som attans, men som sagt var även sega dagar måste få finnas!
Nu ska jag snart krypa ner i sängen skolan börjar igen om mindre än tolv timmar, känns det inte tragiskt?

vinterjackan återupplivas

5grader är inte mycket! Det är vad iallafall min (våran) termometer visar idag. Vinterjackan blir det absolut idag, utan tvekan. Annars är det en skön dag idag, utom kylan alltså. Liten sovmorgon till 08.55 har jag och efter det två korta lektioner i form av eng. och matte. Efter det en längre bildlektion och på det lunch. Efter lunchen får vi väll svara på killarnas frågor från i fredags och sen sista lektionen är Idrott. Idag och några måndagar framöver är sista lektionen svenska inställda pågrundav att vi ska göra en intervju med en pensionär och det ju skönt!

Efter skolan hinner jag väll vara hemma kanske en timme innan det är träning. Idag i Skytteholm med dessa äckliga intervaller, usch! Skönt att den är tidigt iallafall så man hinner plugga lite engelska eftråt och inte bli underkänd på det provet som är någon dag i veckan tror jag (?). Nu ska jag iallafall gå och leta upp förra årets vinterjacka, och sen kanske börja bege mig mot skolan även om vi inte börjar förens om femtio minuter finns det alltid någon som är med kans är jag och är där någon timme innan. Ciao.



I brist på bilder, godmorgon ego!

hittade dessa frågor på en annans blogg, så bra!

FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?

SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större.
Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en
stor mage.

FRÅGA: Är simning bra för figuren?

SVAR: Tja, se på valar

FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet,
stämmer det ?


SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under
livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat
snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer
frukt och grönsaker?


SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko?
Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett
effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En
fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker !

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?

SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin.
Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av
det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

FRÅGA: Är choklad osunt?

SVAR: Är du tokig? Kakaobönor = bönor och bönor, linser o dyl är
vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa
'feel-good'-maten man kan få!!

kopierat ifrån http://helena91.blogg.se

man får alltid veta något nytt

Försökte måla naglarna idag för ovanlighetens skull, men tröttnade efter ex antal tussar med nagellacksborttagning på högerhanden. Vänsterhänt kommer jag aldrig att bli! Iallafall i bilen på väg till Råstasjön idag pratade jag om hur sur jag hade blivit på nagellacket och hela historien och vet ni vad han säger? Att han kan måla naglar, det ska han allt få bevisa någon dag! :'D

aktiv söndag

Mina söndagar brukar se ut som följande exemplar: Vaknar vid kanske 12.00 om jag inte har match sen ligger jag kvar i sängen tills jag inte orkar ligga stilla då går jag upp, bäddar och äter frukost sen sätter jag på datorn och tar med den till sängen och ligger där tills jag i princip spyr på den. Efter det städar jag eller något annat mindre roligt tills det är middag, efter det slår jag på tvn och ligger stilla tills jag sommnar eller chattrar med folk på msn. Ibland spenderar jag söndagarna med pojkvännen också - men då är det inte riktigt samma som det jag skrev.

Men idag var det inte riktigt likadant. Nej för idag sova jag till 13.00 sen slöade jag till 15.00 efter det följde jag med pappa och lämnade Oscar på kalas. Sen sprang vi ett varv runt Råstasjön och sen bar det av till hans jobb där jag gjorde massa saker typ staplade stolar, sprayade stolar, lastade bord och ben, rullade skåp och så åt jag en glass. Sen hämtade vi Oscar och åkte hem för att äta och i dörren kom Turde springandes och Oscar kännde inte igen henne det var lite kul! (Trude är mammas kompis, eller ärligt talat dom är nog mer än kompisar typ själsfränder eller något rolig är hon iallafall :)) Sen åt jag Lasagne och pratade lite med Maddeluu och nu sitter jag här och ska snart ut med syster för att gå ner till Macken, haha.

visst är han söt? :)

happy day

Sov till 13.00 idag, och det var helt underbart! Inga matcher man måste gå upp tidigt för eller något, underbart! Sen dess har jag kollat på Disney Channel haha, underbar söndagsmorgon fan! Sen återstår det väll inte så mycket mer att göra idag, kanske ska försöka ut och springa med pappa men det bli mycket senare i kväll! Ciao.

helvete vad jag älskar dig!

Det är konstigt, men det är så det är. Fan i hela helvete hur kunnde jag gå och kärra ner mig i en annan människa så djupt, det är inte alls vad jag trodde om mig själv. Men tydligen, det är kanske så det ska vara.

konstigt

Jenny hittade lite folk från råsundaskola som är med i ungdomslandslagen i fotboll och jag visade Maddeluu. Nu har vi kommit fram till att det är konstigt att vi inte är uttagna!? Hur kunnde det hända, vi som är skickligare med bollar än vad Zlatan och gänget är, haha det här var konstigt! :)

huvudvärk

Dagen började med uppsammling vid solnahallen och inpackning i bilar och sen iväg mot Täby. Där väntade en trevlig (?) promenad i ett mindre trevligt område och sen värmde vi upp. Matchen som följde finns det inget att säga om vi vann med 31-11, bra tjejer vad ska man säga?

Efter matchen körde vi först hem Molly, Jossan, Mathilda och Andrea och sen åkte jag och mamma till Sös och morfar. Där träffade vi också Anders min morbror och mormor, morfar hade lyckats ta sig ner till fiket så vi fikade en stund, sen bar det iväg upp på rummet. Jag körde morfar i rullstolen, rullstolsrally ( ; . Sen var vi uppe tills han tog trötthetspiller då givk vi ner till avdelingen under där Birgitta jobbat r (fannys mamma) och pratade lite med henne. Sen bar det iväg hemmåt.

Det blev en lång resa utav en kort väg. Redan i södra station var jag kissnödig och sen var jag det på bussen och sen på ICA och sen fick jag gå hem, men det var plågsamt. Nu har jag sorterat ALLT i mitt rum inget onödigt kvar och så försökte jag bleka slingor i mitt hår eller mamma försökte men det syns inget resultat! Nu ska jag tjocka i mig kladdkaka och ha en så trevlig kväll det bara går. Ciao.

rubriken: jag har en dunkande huvudvärk, faktist!

grattis

Först och främst grattis Martina, 15 idag. Bättre sent än aldrig, kunnde tyvärr inte fira dig idag - men det kommer!

Sen Madeleine, rymddräkt är det minsta jag skulle göra för dig! Du är världens bästa - glöm aldrig det! Allt för dig, hand i hand till graven - visst? <3

 
Martina & Madeleine.

jag ger upp

Du är allt och just nu känns det som jag vill leva resten av mitt liv med dig, så kanske inte fallet är för din del men men. Jag älskar dig och det kommer jag aldrig sluta göra, du är det bästa som hänt! Jag vet att med dig skulle jag vara lyckligast i världen, tyvärr tycker du tydligen inte så om mig. Jag älskar dig och så ska det fortsätta, kom ihåg det!

fredag

Ja, det bästa på dagen måste ha varit glassen imorse haha. När jag kom till skolan fick vi en uppgift om Nationalism, Imperialism och Kolonialism (kanske inte stavas så) som ska vara inlämmnad på fredag om en vecka. Sen SO:provet gick inte bra, men det visste jag redan! Jag fick G men ska skriva en kompletering med hjälp av boken till henne tills på fredag, skönt att slippa omprov iallafall.

På NO:n började vi med sex och samlevnad ett år försent, men bättre sent än aldrig. Vi tjejer fick skriva frågor till killarna och dom till oss, vårt problem var att killarna inte är så intressanta i våran klass, sorry. Däremot killarna hade väldigt roligt. Efter NO:n mådde jag inte bra alls, hata mensvärk! Men hann iallafall träffa Mia några minuter innan jag gick hem. Väl hemma tog jag en Ipren och somnade vid 12.00 och vaknade alldeles nyss, kul dag va?

glass och cartoon network

Sommnade väldigt sent i natt och trodde inte att jag skulle orka gå upp över huvud taget idag. Men där hade jag fel, var uppe innan åtta. Efter det dushade jag kallt och nu ligger jag i sängen igen fasst nu mer påklädd. Har ätit glassen som blev över igår till frukost och kollar på Cartoon Network. Man få göra det på Fredagar. Haha :).

Juste, det är Fredag idag fan vad skönt! Inför helgen har jag inga större planer imorgon spelar jag match tror jag ute i Täby om jag inte har helt fel och på Söndag ska jag rensa ut ALLT som bara ligger och skräpar, det kommer nog inte vara så mycket kvar. Men nu ska jag fixa det sista och sen gå mot skolan med syster. Ciao.

stavfel

Ursäkta stavfel, min stavning är inte perfekt. Men å andra sidan bloggen är om mitt liv och det är inte heller perfekt. Där blir det någon slags utjämning, men ursäkta endå om du stör dig på det :)

vad vill du egentligen?

Just nu känns det som om jag har ett förhållande med en gråsten, förlåt älskling. Men faktist. Du skriver inte till mig på msn, svarar inte på mina sms eller sms:ar själv du ringer inte heller. Och om jag försöker prata med dig är du alltid upptagen, eller du säger att du inte är det men du pratar iallafall inte. När jag frågar säger du att du vill vara tillsammans med mig och att du älskar mig, men är det verkligen sant?

I över ett år har det varit vi nu, men upp och ner gångar men i ett år om man räknar bort veckan vi inte var tillsammans. Det är lång tid, man får sluta älska - hela livet ligger framför oss och du vill kanske inte lägga ner mer tid på mig eller oss. Men snälla säg det då istället för att ignorera, du vet själv hur tråkigt det är att bli ignorerad, eller hur!?

Jag vill verkligen få det att funka, men ett förhållande måste innehålla två och det är också två som måste bestämma tillsammans för att det ska funka! Efter att vi gjorde slut för ett tag sen mådde jag dåligt hela veckan vi inte var tillsammans och jag lovar jag var lyckligast i världen när vi blev tillsammans igen! Men var du glad över det? Ville du det ens?

Nu vill jag veta om du vill ha kvar mig. Om du vill lägga ner mer tid på mig och oss. Jag vill iallafall ha kvar dig! Men om du vill ha mig kvar måste du också angagera dig, jag vet att du har gjort det i ett år men man kan inte sluta helt plötsligt. Jag vill att du ska visa ditt intresse annars kommer det leda till att du förlorar mitt, är det de du vill? Iallafall om du vill lägga ner mer tid och orkar angagera dig så är jag lyckligast i världen! Jag är din sålänge du älskar mig!

förlåt för att jag kallade dig gråsten!

sent

Klockan närmar sig tolv och jag kanske borde sova, men det är absolut omöjligt! Adrenalinet från träningen har lixom inte släppt, får se om den överhuvudtaget gör det. Iallafall så på träningen hade vi mycket individuellt roligast var nog att hoppa över innebandysargen, usch det känndes som kan skulle slå i med fötterna och ramla med näsan före i golvet. Men jag lyckades faktist, sen min kondition är väll ungefär SÄMST! Men jag sprang hela varvet idag, till och med uppfärsbacken som fortfarande ger mig lite känningar i knät, men vadå lixom? Känner fortfarande att knät inte är så stadigt som det var innan skadan men det är på bättringsvägen så det är nog ingen fara. Det är nog bra att börja köra backar så att musklerna byggs upp ordentligt.

Nu ska jag krypa ner i sängen med ny Vecko Revyn, jag är slaviskt beroende av den tidningen! Varför vet jag inte, men det är så mysigt att krypa ner under täcket och bara sjunka in i tidningen. Jag är så vimsig så att första gången jag läser den missar jag mins hälften, andra gången hittar jag lite till men jag måste läsa om tidningen mins 5-6 gånger för att ha läst allt som verkar intressant - men sån är jag. Godnatt.

det är skönt att sova

Haha, kom hem för kanske fyra timmar sen men somnade nästan exakt när jag kom hem. Riktigt skönt! Det behövdes faktist efter NO:provet i Genetik som tog två timmar att skriva var jag ganska slut i huvudet, men faktist så tycker jag att jag borde få ett iallafall realtivt bra betyg på det provet, jag förstod nästan allt faktist!

Nu vaknade jag som sagt var alldeles nyss men ligger fortfarande i sängen och försöker piggna till om mindre än två timmar är det träning, känns väll inte sådär jätteupphetsande - men jag blir nog piggare när det sätter igång. Innan det ska jag sätta på mig träningskläder och nu ska jag nog snart äta, det luktar så - det luktar konstigt! CIAO!

morfar

Har träffat honom nu på sjukhuset! Vi var där en stund i eftermiddags eller kvällen var det, men iallafall. Han såg inte speciellt pigg ut och han såg ut att ha åldrats på bara några dagar. Lite lullig var han också, men nu har jag iallafall varit där och det var skönt. Men sjukhus är så deprimerande så jag nästan börja gråta, usch jag klarar inte av sånt! Nu ska jag kolla vidare på Fråga Olle på kanal 5, ciao.

hata det här och grattis!

Jag hatar när det ALLTID blir såhär. Det är omöjligt att vara glada på varandra hela tiden, visst. Men vi är nästan ALDRIG sams. Att behöva gå på tå för att försöka att inte reta upp dig är extremt jobbigt, och att allt HELA TIDEN alltid ska handla om dig - that's is not how it works! Det är omöjligt att ha det såhär en längre tid, det är ohållbart!

Nu ska iallafall jag till skolan och efter det till sjukhuset och träffa morfar. Juste! Idag fyller min soulmate år, världens bästa Fanny. Säg grattis till henne om ni inte har något annat för er F-4NNY på playahead.se - det ska nämnligen jag göra HELA DAGEN! Jag älskar henne extremt mycket och det ska jag göra resten av mitt liv. Grattis på födelsedagen förlåt för att jag inte kan fira dig idag, men jag lovar det blir en annan dag! <3

emo

Jag förstår inte! Vad är det folk inte förstår? Hur kan ett ord som emo bli ett skällsord, något fult? Insatt i ämnet är jag eftersom min älskade lillasyster och hennes kompisar är det folk brukar kalla emo. Men man kan inte vara emo, emo är en förkortning för emotional hardcore och som de flesta förstår är det en musikstil presis som hiphop, rnb, pop, hårdrock, etc och inte kan man väll vara en musikstil? Och eller hur att om din bästa kompis skulle lyssna på hårdrock och du inte gillar den musiken, inte skulle väll du gå och kalla honom/henne för hårdrock? Trodde väll inte det.

Emo är alltså en musikstil,är ni med så långt? Sen finns det människor som tycker om att klä och sminka sig som artisterna som sjunger musik med stilen emotional hardcore, och det är oftast dessa som kallas emo. Av de som klär sig på det sättet finns de dem som kallar sig själva emo också och inget fel med det jag tycker det låter ganska bra! Men ett skällsord? Så om jag inte gillar rnb ska jag gå runt och kalla personer som lyssnar på det för rnb och tycka att dom är äckliga och fula? Det skulle ju låta helt sjukt!

Idag har emo iallafall blivit ett problem i min skola. Och i flera andra! Där de som klär sig och sminkar sig som artisterna som sjunger musikstilen emotional hardcore gör, får stå ut med att människor skriker fula ord, klottrar elaka saker på deras skåp, ja till och med hotar dem till livet. Ni tycker inte det har gått lite för långt va? Det är ju helt seriöst inte de som lyssnar på emotional hardcore som är rubbade utan de människor som påstår att dom såkallade emosarna är det! De är ju som alla andra men lyssnar på emotional hardcore och har personlig stil!

I många fall tror jag att de som är elaka, skriker och hotar själva lyssna på emotion hardcore, kanske inte bara. Men det finns säker en eller några låtar de gillar med den stilen. Betyder det att de tycker att de själva är fula och äckliga och allt va de säger? Tror knappast det utan det är bara de som vågar klä sig som de själva tycker är snyggt som får skit för att de lyssnar på musiken. Det är sjukt hur vissa beter sig. Visst de som klär sig annorlunda kanske får fler blickar, men det är de säkerligen medvetna om redan innan de klär sig så. Men att bli nedtrampad för att man vågar ha sin egen stil, nej så ska det inte vara!

Jag är emo. Lika mycket emo som min syster som faktist klär sig i vad hon vill sminkar sig hårt och har sin egen stil. Lika mycket emo som hennes kompisar och som deras kompisar och som alla andra. Jag sminkar mig inte hårt, eller har annorlunda stil på kläderna - jag ser ganska vanlig och trist ut men emo är jag om min syster är! För musiken hon lyssnar på, lyssnar jag också på och jag tycker den är sjukt bra! Och eftersom ordet emo kommer ifrån musikstilen måste ju jag också vara emo, eller hur? Jag kanske inte klär mig udda eller sminkar mig hårt men jag lyssnar på emotional hardcore!

Det är så fel att bli utsatt för det jag vet personer blir pågrund av hur dom väljer att se ut. Dom är fortfarande människor med samma rättigheter som du och jag. Jag har kommit fram till att emo är en musikstil och även ofta förknippas med en klädstil som de som klär sig så oftast accepterar. Men eftersom det är musikstilen det kommer ifrån är jag också emo. Så där har ni det  svart på vitt jag är en emo, ska de vara elaka mot mig nu också i skolan?

dom är starka

Läste några bloggar med folk som förlorat sin pappa. Och det är beundransvärt jag förstår inte hur dom orkar. Meningar som 'jag är glad att jag iallafall fick ha honom i 12år' det är helt sjukt att de orkar tänka så. De människor som förlorat sin pappa, mamma eller syskon måste verkligen vara extremt starka! Jag kan inte säga att jag förstår hur det känns och hoppas på att aldrig behöva förstå det heller - men de männsikor borde vara sönderslitna inombords! Jag är nästan säker på att jag skulle bryta ihop och vara okontaktbar i flera år om det hände mig.

Även ett par vänner till mig har förlorat sina pappor och det är helt fantastiskt att de orkar! Det kanske är fel att skriva det här och om du känner att jag ska ta bort det är det bara att säga till. Men för mindre än ett år sen dog den här personens pappa och efter det såg jag den här personen med helt andra ögon. Det är helt fantastiskt hur den här personen kunnde dölja hur personen kännde, men ändå kunnde man se det så otroligt lätt om man bara tittade på personen. Den här personen står mig extremt nära och personen betycder extremt mycket för mig! I mina ögon är personen den starkaste jag någonsin träffat! Du är otrolig!

Ärligt talat utan min pappa skulle jag nog dö. Utan vem som helst i min familj. Tänk att någon man träffat varenda dag helt plötsligt inte finns!? Det skulle aldrig gå. Jag tror iallafall inte det. Iallafall en eloge till männsikor som förlorat någon nära familjemedlem, ni är hjältar ni är det starkaste utav starka som finns på jorden!

studiebesök idag

Godmorgon! Idag ska jag på studebesök antingen om det var i Riksdagen eller Regeringen. Iallafall vi ska till något som heter demokrativerkstaden!? Och hela skoldagen utom en lektion försvinner, nice! Efter besöket som tydligen skulle vara till ett så ska vi tillbaka till skolan för att ha Engelska och sen slutar vi! Det är skönt! Ikväll är det träning i Råstapark och sen DHW, mysigt! Skriver kanske senare! Pussen.

riktigt onödigt,

PERSONLIGT
Vad heter du:
Helena.
Vad heter du i mellannamn: Hanna & Sofia.
Vad heter du i efternamn: Pernehagen.
Internet nick: ehm .. va!?
Smeknamn: Perniz.
Syskon och deras ålder: Johanna 13 & Oscar 10.
Vad kallas du av den du är intim med: Helena!?
Vad heter din bästa vän: Nämnen inga namn, hon vet.
Vad heter din mamma: Kia.
Om du fick välja efternamn, vad skulle du välja då: Nej, jag vill inte byta eller kanske Källström ;).
Vad heter/hette ditt favorithusdjur:  Zorro.
Vad hette din fröken i första klass: Maggie tror jag jag hade i första klass.

MAT OCH DRYCK
Vad är det äckligaste du någonsin ätit:
Kanske .. nej jag vet inte.
Vad skulle du hellre svälta ihjäl än äta: Sniglar.
Vilken dryck köper du när du är törstig: Loka med röd kork.
Mammas eller pappas mat: Mammas! (utom kyckling, det gör pappa bättre)
Om du skall bjuda en kille/tjej på middag, vad lagar du då: Något han äter?
Kinesiskt, thailändskt, indiskt eller japanskt: Ärligt talat .. what's the different?

FAVORITER
Artist/band: My Chemical Romance, Chris Daughtry, Avril Lavigne, det finns så många!
Låt: Avril Lavigne - When you're gone.
Citat: It's aint over til' it's over.
Bok: Linas Kvällsbok 1&2 är lättläst och faktist bra, just nu läser jag SJUTTON av Per Nilsson.
Legend: I'm a ledgend.
Plats: Stockholm skärgård!
Site på nätet: allt möjligt.
Stad: Stokholm (solna).

INTIMT
Har du skrivit ett kärleksbrev till någon du inte varit tillsammans med: Jo, fasst det är några år sen ;).
Vems läppar saknar du: Ingens?


STORLEK
Längd:
168cm
Vikt: Muskler är tungt!
Ålder: 15.
BH/Penis: Blandras helt klart.
Lägenhet: Femma med familljen.

MOBIL
Mobiltelefon:
Sony Ericson någonting.
Senast mottagna sms: Världens sötaste från Fanny <3
Senast skickade sms: Mamma tror jag.
Senast mottagna samtal: Johanna igår.
Senast uppringd: Pontus igår.
Senast missat: Hemligt nummer idag.


HAR DU GJORT DET(?)
Rapat någon i örat: Nej, usch!
Skurit dig med ett vasst föremål: Inte med flit.
Ätit något äckligt bara för att chocka andra: Kan jag inte minnas, men kanske.
Varit på Hultsfred: Nej, och det känns inte lockande med tanke på vad som skrevs i år.
Älskat någon du inte kunnat få: Nej, jag hade kunnat få honom om jag inte var feg.
Varit tänd på en lärare: Om man räknar med vikarien!?
Stulit något från en kompis: Nej!
Tyckt en artist är bra, men inte vågat erkänna det: Jag vet inte, kanske.
Ätit tills du spytt: Nej och om jag har spytt när jag ätit har det nog inte varit på grund av matens mängd.
Sjungit när du satt på toaletten: Inte vad jag kan minnas.
Varit rädd för något helt ologiskt: Haha, såklart - det är mig vi snackar om!
Legat på sjukhus: Nej, men jag är där läskigt mycket.

SKOLA
Klass: 9:4
Skola: Råsunda Skola.
Bra klass: Helt okej, ibland har vi riktigt kul. Iallafall vissa utav oss!

morfar

Imorgon opereras han och på Onsdag får jag kanske träffa honom :). Han har varit inlagd sen i Fredags och inte förens idag hittade dom felet. Eller han har hafft feber och sånt men idag hittade dom infektionen. Vilken tur att han är en gubbe av stål min morfar. Snart fyller han 70 också, allt på en gång. Iallafall - JAG ÄLSKAR MORFAR! (mormor,farmor och farfar med)

RSS 2.0