Who's the best?

Färdigt. Klar. Finito.

Fan vad jag är bäst! Har gjort allt jag ska idag. Utom att duscha men det tänkte jag vänta med ifall jag skulle få lust att gå ner till brasan, då är det rätt skönt att bli av med röklukten någorlunda. Annars har jag packat för tre dagar på landet. En och en halv väska, inte dåligt! Och det är inte ens min resväska, det är min bag och handbagageväskan som jag gick runt och bar på i Tyskland. Riktigt stolt, aldrig packat så bra. Fasst det klart har säkert glömt minst hälften, men jag får klara mig utan helt enkelt. Nu ska jag snart eller om kanske 20 minuter börja röra mig mot centralen och möta Pontus där. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, brasan kanske? Äsch, måste ändå upp så tidigt imorgon så det blir inte till att vara ute länge. Men ändå. Nu ska jag nog börja kika på när jag borde åka.

Puss på er.

Valborg.

Gott folk. Nu är jag här igen. Började tidigt imorse med nationella prov i matte, det muntliga. Olyckligtvis hamnade jag eller vi (Läs: jag, Madeleine och Johanna) tsm med Robert. Han är på tok för smart för oss. Men ett G iallafall. Sen håltimme och plugg till nästa prov, religion. Hatar verkligen det ämnet, alltihopa är som dåliga sagor. Jag tror inte på ngt. Skrev iallafall sex sidor om det och besvarade alla G och MVG frågor, VG frågorna gjorde jag bara två av. Fick tillbaka Islam - Från Vaggan Till Graven, MVG på mig. Så det var en skön sista skoldag för denna vecka.

Idag är det också valborg, ingen som missat det. Men det är extremt överskattat. Fjortisfylla i hela sthlm idag. Kul. Nej, usch inget för mig. Vet inte ens om jag orkar gå till brasan vi får se hur det blir kanske en snabbis det är inte så långt härifrån. Men nu ska jag börja packa till landet och städa lite. Reprisen av Unga Mödrar tänkte jag också kolla på.

Puss på't.

Träningen var presis så rolig som jag trodde och hoppades. Till och med varvet runt råstasjön var skönt fan. Sjukt vad mycket det gör att byta tränare då och då. Mitt liv känns rätt bra nu. Imorgon har jag bara två lektioner, och på dem är det prov. Först muntliga nationella i matte tsm med Johanna, Madeleine och Robert sen Isalm-prov. Slutar tidigt som satan. Sen på Torsdag åker jag till ön, yeey. Ska fixa med tälten och sånt, träffa kusinen, morfar och morbror - låtsasmoster och hennes "gubbe" och bara vara. Sen har jag andra planer senare under helgen som jag inte kan yttra mig om här, men det ska bli mysigt! Nu måste jag springa in i duschen och sen kika på Desperate Houswifes.

Islamist.

Studiebesök i moskén idag. Dessa slöjor, det var lixom inget man hade över huvudet nej man hade den över hela sig som en klänning med luva - den gick längre ner än fotknölarna. Snubblade minst sagt hela tiden. Vi såg inte riktigt kloka ut, ska se om jag kan få tag på en bild senare så ska ni få se. Annars har jag mest gått runt och förbannat mörka kläder idag, fan vad det blir varmt alltså! Senare blir det träning vi har min absoluta favorit tränare genom tiderna idag. Så det ska bli roligt och så är det soligt så blir man brun om benen när man springer runt sjön. Men innan det ska jag plugga lite till provet imorgon.

Min favorit religion, inte.

För att allt är skit.

Snacka om att verkligen inte ha något att göra. Vet inte ens varför jag skriver nu heller, antar att det är för att jag inte kunde sova och vägrar lämna mitt rum. Tänker fan inte göra något, inte på ett bra tag. Inte ofta man känner att det ska bli skönt att gå till skolan imorgon bara för att komma härifrån. Usch. Kan ju passa på att skriva lite mer ingående om min dag. Nu kan ni vänta er ett långt inlägg. Vaknade av solen imorse faktiskt men snoozade i en timme efter larmet gick igång. Gick upp och duschade och fixade mig och vandrade vidare mot skolan. Hade en kort matte lektion och en kort engelska lektion, det känns som att det inte längre finns något att göra i skolan. Sen hade jag min jävla extrafranska som gick lätt idag och jag hann till och med upp på bilden nästan hela den lektionen. Sen var det lunch och NO nästa lektion. Fick en uppgift som ska lämnas in 12 maj. Eller senare, han kan aldrig bestämma sig. Sen var det idrott, frisbee (stavas det så?). Mitt lag vann konstigt nog, men vad väntade man sig egentligen vi hade ju mig ;). Sen hade vi svenska och den var bara skum tycker jag, men fort gick det. Sen snackade Madde och Matilda till sig ledigt imorgon eftermiddag. Så vi har ingen Engelska. När jag kom hem hann jag vara hemma kanske en tjugo minuter sen började jag bråka med mamma och nu pratar inte vi med varandra längre. Orkar faktiskt inte bry mig, jag bad aldrig om att bli född. Så har legat i sängen och halvsovit hela eftermiddagen, eller diskade också. Men nu ska jag faktiskt försöka sova, tror jag iallafall.

DEPP!

För er skull. För att jag blir bombad på msn om jag inte skriver. Men vad ska jag skiva då? Är verkligen på asdåligt humör. Skulle gärna gräva en grop, lägga mig i den och be ngn snäll människa täcka över. Fyfan! Orkar inte mer nu. Jag vill flytta hemifrån, jag vill inte vara kvar här längre. Men längre än såhär blev inte inlägget. Nu ska jag sova.

Ointressant.

Vart tog sommaren vägen?
Det som var så fint väder,
nu är det grått igen.
Grått och tråkigt.
Kom tillbaka värmen,
kom tillbaka solen,
kom tillbaka sommaren!

Förövrigt har helgen varit mysig. I Fredags var jag i bromma och firade mina kusiner som båda hade fyllt år. Hoppade mest studsmatta och krigade mot spindlar. Igår hjälpte jag mamma med att bära ner saker i källaren och bära jord. På kvällen var jag hemma hos Martina. Det var mysigt, måste träffa henne oftare. Sen idag har jag bara vandrat runt i pyjamas och nu tänkte jag strax hoppa in i duschen.

Älska sol.

Älska sommaren. Okej, kanske var lite att ta i för sommar är det väll inte riktigt.
Inte i April. Men om man inte visste att det var April skulle jag nog gissa på Juni iallafall.


Dagen var skön. En lektion på morgonen. Efter det gick vi (Läs: jag och Madde) till skytteholm och solade i parken. När vi kom tillbaka så behöve jag inte gå på franskan, de hade prov och jag ligger massor efter så den lektionen satt vi och solade utanför skolan. Sen bytte vi om till gymnastik och solade lite mera och på själva lektionen spelade vi fotboll. Mellan den och sista lektionen satt vi och solade en stund. Och så sista lektionen. Musik, sjöng U2 - One. I orignalstil, det var åter igen jag och Madde som gjorde det. Det lät faktiskt rätt okej, om man höll för öronen under vissa delar. Nu om ett tag ska jag iväg och fira kusinerna som fyllt 11 respektiive 13 år, grattis. Men först ska jag sola en stund.



En daglig dos av mig.

Dagen började med nationella prov.
B1 och B2 (inte bananerna i pyjamas, tyvärr)
i matte, jag tycker att ett G image351presterade jag väll ändå.
När det var klart gick vi och käkade lunch och sen var det vikarie på de lektioner vi hade kvar, och han är knäpp så vi stack. Jag gick med Madeleine och Mathias bort till Lötsjön halvt runt den och upp till Sumpan och till Råsunda och till Ankdamsronedellen och därifrån till centrum och sen hem. Mycket mysigt med en solig promenad! Förutom att jag har massa äckliga blåsor på hela fötterna nu från dom nya skorna jag hade på mig. Gick barfota en bra bit ändå. När jag kom hem skrev jag färdigt Islam-uppgiften "Islam - från vaggan till graven" är ganska nöjd faktiskt. När mamma kom hem sa hon att jag skulle till sjukgymnastiken, vilket jag totalt hade glömt med dit gick jag iallafall sen och pratade lite och visade lite och nu behöver jag inte gå dit något mera, ska fortsätta träna själv. Nu ska jag snart iväg igen och möta Mathilda om en timme ungefär vi har träning i Solna Hallen idag. Underbart att gå ut och springa bland alla Djurgårdare, inte. Men solen är i alla fall inte helt fel.

Kära Dagbok.

Kul med data strul. Allt mitt om Islam hade försvunnit. Har suttit i över en timme nu och skrivit nytt, har inte hunnit lika långt så det blir mer jobb för mig imorgon. Hata att min dator inte har Word. Men sånt är livet. Nu har jag bara två tredjedelar av uppgiften kvar och se där använde jag mattematiska termer, inför nationella imorgon. Nu ska jag i vilket fall sova ska upp vid sex imorgon. Förlåt för att jag är tråkigt. Men det är så mycket nu.

22/4 2008.

I LOVE MIN SÄNG!

Är verkligen trött. Ska sova nu alldeles straxt tänkte bara knappa in en kort text om min dag. Skolan var slapp, hade slöjd, kör repetion, religion och franska. Fick tillbaka historia provet, VG på mig! Hade träning idag också, kommer ärligt talat inte ihåg vad det var vi gjorde så den var väll som vanligt helt okej. Sen när jag kom hem dog jag i soffan framför Desperate Houswifes. Nu ligger jag som sagt var i min underbara säng och är fortfarande död. Så ska nog göra slag i saken och sova. Hoppas jag kommer på något mer intressant att skriva om imorgon, tror att jag ska ut och gå faktiskt (kanske springa). Måste även hinna med att skriva min Islam-hemuppgift, men det går nog rätt fort tror eller hoppas jag iallafall. Nu ska jag ägna mig helhjärtat åt sängen tills John Blund känner för att titta förbi!

Det är vår nu.

IIIIH! Älska att våren är här nu. SUUNSHIIIINE!

Anyway, dagen har varit rätt så seg om jag ska vara ärlig. Har haft håltimme från 11.00 - 14.20, det är rätt drygt. Annars har jag haft kul, spelade brännboll på gympan. Gissa vem som lyckades få i en fullträff med det runda träet? Jag såklart och faktiskt så vann mitt lag också, inte på grund av det kanske. Men vann gjorde vi. Efter skolan möttes jag utav en pojkvänn och en syster. Följde med som smakråd när hon skulle köpa en klänning och sen gick vi hem. Resten utav eftermiddagen spenderades med just de två. Nu är det nog på tiden att jag kryper ner i sängen och försöker få några timmars sömn innan det är dags för skola igen. BTW! Det är fem veckor tills jag fyller år idag, tiden bara rusar iväg.

Veckoslutet.

Och så var en till vecka slut. Nästan.
Orkar inte skriva så mycket om idag så här kommer ett kort sammandrag.

Har kollat på finalerna i Team Sportia-cup i Eriksdalshallen.
Har träffat Sandra, William och Pontus.
Har varit ute i solen, det har varit underbart väder!
Har eller pratar faktiskt just nu med min käraste Fanny.
Har införskaffat nytt nagellacksborttagningsmedel.
Har kollat på One Tree Hill.

Ska skriva en NO uppsats.
Ska duscha och fixa naglarna.
Ska lägga mig så tidigt jag kan.
(Ska läsa Nya VeckoRevyn.)

Småfolket.

Har suttit och kollat på video från när jag spelade slutspel 2004 och från 1994 image350
när jag och syster van miniatyrer. Snacka om att hon var drama queen syster min, verkligen hysteriskt charmig. Själv hade jag världen fulaste frisyr och byxorna uppe vid hakan ungefär, rysningar i hela kroppen! Sen hör man mamma och pappa kanske fjortontusen gånger under filmen "INTE DÄR!" "GÅR DÄRIFRÅN" "AJAJAJ" "VAD GÖR DU?" "NEJ!" etc. you got it. Vi var väll inga änglar kanske. Men söta iallafall.

Bilden är tagen något eller några år efter '94.

Tog av syster.

När killen är nykär.

Tjejen:
Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen:
Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mej?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling...
Tjejen: Älskling...

När killen har tröttnat.
Läs nerifrån och upp.

Fredag och Lördag.

Okej. Jag skriver inte så ofta, men så ofta jag har tid iallafall. Igår spelade vi slutspelsmatch, mot Gustavsberg som kom tvåa i Elit. Vi förlorade med tre mål, helt underbart! Gustavsberg var tippade att vinna med minst tio bollar. Men vi spelade helt faktastiskt, det kunnde lika gärna varit vi som vunnit med tre mål. Nöjda med säsongen är vi iallafall, vi kommer ansöka om spel i Elitserien och med matchen igår bakom oss tror de att det är stor chans att det blir så.

Idag har jag varit inne i stan hela dagen. Gått i gamla stan och så. Med hem följde ett par ballerinaskor, en sommarklänning och en grå tunika/tröja. Annars har det inte hänt något alls idag faktiskt. Resten utav dagen kommer se likadan ut tror jag. Om ingen roligare kommer upp. Imorgon ska jag till Eriksdalshallen och kolla 92:ornas final, den vi egentligen borde ha spelat.  

En snabbis bara.

Dålig upptadering. Förlåt vänner och fiender. Iallafall har dagen varit lugn, vi hade vikarie i NO:n helt störd är han. Vi fick lyssna på hög musik och sitta fönsterna och sola. Mysigt! Sen började kör repetionerna till skolavslutningen, man skulle kunna säga att vi låter som .. FELIX just nu. Fasst MATHIAS haade tydligen bra röst tyckte läraren, haha det trodde vi aldrig om umeå ;). Sen har jag möblerat om i mitt rum, AND I LOVE IT! Och nu nyss kom jag hem från träningen som gick jättebra. Nu väntar duschen och sen min älskade bok.

BARA 56 dagar tills vi inte finns längre 9:4.

Dubbelt upp.

Kaos dag idag. Försov mig, men är redan klar iallafall så annat än snabb kan ni inte kalla mig! Sen nu måste jag gå till skolan vid halv måste vara där en kvart innan vi börjar för att ta reda på vart vi ska vara när vi skriver Nationella nu på förmiddagen. Efter det har vi lunch I GUESS, borde vara så iallafall. På det Svenska och sen Bild med den knäppa vikarien och efter det har jag och MATILDA muntliga Nationella i Engelska. Sen ska jag gå hem och sova, eller vila och bara ta det lungt och läsa ut lite böcker som måste läsas ut innom kort. Men två nationella på en dag, Lycka Till Helena.

Nu är det bara 57 dagar kvar tills vi inte finns längre 9:4.

Utomjordingarna invaderar!

De måste iallafall ha tagit över min tränares kropp. Lyssna på det här, vi skulle springa lungt idag runt sjön imorgon är vi strängt förbjudna att träna överhuvudtaget och på Torsdag har vi ingen styrketräningn. Jag sätter en miljon på att det inte är gamla vanliga ERIK, det är är en utomjording helt klart! Helt knäppt, han kör verkligen stenhårt med oss i vanliga fall men inte denna vecka. Säkerligen pga slutspelsmatchen på Fredag men ändå. Idag på träningen var det en ny tjej och tränade, CAROLINE hette hon. Jättetrevlig och jätteduktigt, vet inte om hon stannar men det hoppas jag på. En vänsterhänt skytt, CAROLINE vi behöver dig! Nu ska jag läsa min bok, jag är kär i den, besatt jag klarar mig inte utan den. Sen imorgon är det nationella, två för mig - uppsats på förmiddagen och muntliga på eftermiddagen tillsammans med MATILDA. Men nu ska jag överlämna datorn till min mini-kopia här bredvid och lägga mig bekvämt och läsa.

Oplanerade .. !?

Skolan är helt jävla fantastisk på att vara sämst. Vi har hundra grejer att göra, inlämningsuppgifter, prov och nu börjar även kören och debattlag hit och dit. Extra aktiviteter ska prioriteras säger lärarna, men jag undrar hur dom tänker. Till exempel imorgon ska vi ha Nationella prov i Engelska men läraren som ska vakta oss är inte där + att han har gett oss en uppgift vi ska börja med och göra klart tills på fredag på hans lektion imorgon som uteblir pga nationella provet. Det är riktigt uselt planerat nu innan sommaren, för ja: dom börjar med nedräkning dom med! Vi har på tok för mycket att göra och på Torsdag börjar repetionerna för kören som ska sjunga på avslutningen. Det är inte långt kvar nu iallafall. Ska iallafall lägga mig och läsa min underbara bok nu.

58 dagar tills vi inte finns längre 9:4.

Starts over.

Jag känner inte för att gå till skolan idag. Inte alls faktiskt. Jag menar hur rolig är en förmiddag med matte, engelska och franska? Och en eftermiddag med no, idrott och svenska. En rolig lektion på hela dagen som vi säkert kommer göra något tråkigt på, usch! Går dessutom 09.00 - 16.00, buhuu. Sen i kväll är det derby, mamma jobbar sent och pappa och JOHANNA ska stå och visa vart de som ska på fotbollen får parkera så jag och OSCAR är ensama. Eller ÄLSKLINGEN skulle komma ikväll så helt solo är vi inte :).

Idag är det föresten 6 veckor tills jag fyller år.
& 59 dagar tills vi inte finns längre 9:4.

Words can't tell.

25/7-06 <3

Handboll iallafall.

Det blir så iallafall nu. Mamma och Oscar ska med så då får jag åka bil dit. AIK - Heid är det som spelar. Vinner AIK med 13 mål är de klara för allsvenskt spel 2008. Dessvärren förlorade de första kvalmatchen mot Heid med 23-35. Men man ska aldrig säga aldrig. Nu ska jag åka, fortsatt trevlig Söndag.

Söndagsångest, as usual!

Jag är bäst! Har varit vaken i över en timme nu, sov inte bort hela dagen iallafall. Egentligen skulle det kanske ha varit ett alternativ med tanke på hur händelselös dagen kommer att vara. Vädret är verkligen pisstråkigt och då känner man verkligen inte för att gå ut alls! Jag vet att herrarna spelar något slags kval idag, men vet inte om jag orkar gå dit i regnet känns rätt trist. Men vi får se OSCAR ville gå så kanske ändå. Annars tänkte jag vara lite duktig och plugga både lite ANDRA VÄRLDSKRIGET och FRANSKA-GLOSOR. Ni hörde rätt, jag ska plugga franska. Kors i taket! Roligare än så blir inte min Söndag och imorgon börjar skolan igen.

Och nu är det bara 60 dagar tills vi inte finns längre 9:4.

Riktigt jävla duktig!

image349Samma sak som igår natt då. Inte kan jag sova inte. Det var kanske lite väntat med tanke på att jag gick upp väldigt sent idag, men det känns ändå rätt kasst. Men jag är oroväckande duktig på att totalvända på dygnet bara över en helg. Idag var pojken på bilden här tillsammans med hans mamma. Bilden är väldigt missvisande måste jag också lägga till, han har växt till sig väldigt mycket bara sen i sommras! Helt sjukt faktiskt. Anyway. Fram tills  för en stund sen låg jag i soffan tillsammans med JOHANNA och kollade på TUMMELISA, men jag somnade till och vaknade och nu ligger jag här klarvaken. Idag tänker jag slökolla på en komedi som börjar på TV3 om femton minuter. EN HET AFFÄR. Helt klart ett sömnpiller som alltid funkar, dåliga amerikanska komedier som man tillslut inte ens orkar läsa undertexterna till. Det blir perfekt och imorgon får jag absolut inte sova lika länge som idag!

Sextioen dagar kvar.

Det är nästan så att vi kan börja räkna ner. Av de etthundratjugo månaderna som man går i grunkskolan är det nu bara två kvar på dagen. 1997-2007. Det är slutet nu och jag kommer sakna ihjäl mig efter er. Jag menar Daniel slutade för ett år sedan, jag saknar fortfarande honom. Den här gången kommer det inte bara vara en person!

Men nu börjar nedräkningen.
61 dagar tills vi inte finns längre 9:4.

Just like I said.

Gick upp efter klockan två idag. Sen dess har jag städat, duschat och klätt på mig. Det tog ett tag tydligen för min klocka står på 16.57 just nu. Snart kommer TRUDE och FELIX, då ska vi äta middag och sen vet jag inget mer om ikväll. Eller en sak klockan 19.00 på kanal ett är det EVA & ADAM och det måste jag se faktiskt. Men det är par timmar tills dess. Tänkte nu lägga mig och läsa lite ANDRA VÄRLDSKRIGET faktiskt, så jag kan få mitt MVG på Tisdag menar jag. Sen tycker jag tro det eller ej, att det är roligt. Inte att nazisterna döda alla utan att läsa om det. Eller roligt är nog fel ord men intressant lät så tråkigt tycker jag.

Sömnlösa natt.

Jag kan inte sova. Det är nästan så att det behövs tändstickor för att hålla uppe ögonlocken men ändå kan jag inte stänga dem och sova. Har läst ut en bok, läst minst tolv bloggar jag inte ens tycker är bra, sjungit femhundra låtar och kollat på några miljoner klipp på YOUTUBE. Det är verkligen omöjligt för mig att sova, dessutom är det inget på TV som man kan slumra till och min DVD-dosa är borta och att kolla på DVD utan text känns inte sådär jätteroligt. Dessutom är jag smågrinig och djävlig. Usch för att behöva sova med mig inatt, stackars mig.

Med vad göra? Jag vill inte ligga uppe hela natten och sova bort hela dagen imorgon. Det vill jag verkligen inte faktiskt. Och läsa orkar jag inte, inga fler bloggar eller filmklipp. Och att sjunga kommer bara driva resten utav huset till vansinne. På msn sover de allra flesta eller så är de väll ute antar jag. Min syster sover och det finns inget att göra såhär sent har jag nyss kommit fram till. Usch. Äckliga sömnlösa natt.

Titta vad jag hittade!



VÅRAT LUCIATÅG '07.
Det är jag med det vita lucialinnet och glitter i håret ;).

Estetisk talang.

image348

Det här var vad jag gjorde idag, iallafall på Franskan. Fatta att jag är noll intresserad! För er som inte ser är det ödlor. En svart, en vit, en prickig och en fläckig. Sen har jag spelat Volleyboll, tjejerna + Ola mot killarna. Vi förlorade trots att vi faktiskt var mycket bättre än pojkarna. På musiken lärde jag mig introt till EYE OF THE TIGERvem är bäst? Sen har jag också köppt en vårjacka idag. En grå, lång sak från Stadium om jag inte minns helt fel. Sen tagit det lungt, kollat på filmen SUPERSUGEN och bara legat i soffan. Imorgon ska jag ut och jaga JOHANNA runt Råstasjön, beach '08 är snart här faktiskt! Sen kommer TRUDE och FELIX hit och hälsar på imorgon, Guitarhero och sånt antar jag att det betyder. Men nu ska jag ge upp och gå och sova eller något.   

My Chemical Romance.

If you ever felt alone.
If you ever felt rejected.
If you ever felt confused.
If you ever felt lost.
If you ever felt anxious.
If you ever felt wrong.
If you ever felt wronged.
If you ever felt unclean.
If you ever felt angry.
If you ever felt ashamed.
If you ever felt curious.
If you ever felt used.

Be prepared to feel revenge.
Feel the romance.


My brutal romance.
My beautiful romance.
My miserable romance.
My x-rated romance.
My innocent romance.
My chemical romance.

FEL FEL FEL!

Allt gick fel idag på träningen. Fyfan! Är på asdåligt humör och känner att jag borde nog gå och lägga mig bums. Men icke, för duschat har jag inte och jag orkar inte. Fatta att inte jag orkar duscha! Det händer inte ofta! Men idag. Typiskt. Dessutom åt jag en jättegod kaka nyss, men den är slut nu det är nästan så att jag vill gråta. Men nu ska jag låta er slippa mina depptimmar och sysselsätta mig med viktigare saker.

Tionde April.

Gissa vem som blev godkänd på no provet? Fan vad stolt jag är över min själv nu, det trodde jag aldrig! Annars har vi mest förberett oss för nationella proven i matte och busat med Mathias. Efter skolan gick jag på upptäcksfärd i sunbyberg, med andra ord: Jag gick vilse! Skulle till mammas jobb men det låg inte där det gjorde förut så jag fick orientera utan karta. Det gick till slut iallafall, sen stod jag på deras gård med alla småbarnen i en timme. Så full rulle hela dagen och den är inte slut ännu. Nu ska jag snart käka middag och efter det hjäpa mamma att baka och senare ikväll har jag träning. Sen är det också match på Råsunda idag = Problem att hitta parkering. För er som inte vet bor jag tjugo meter från Råsunda stadion, så det är ganska kaoos när det är match. Mamma kommer inte hitta någon parkering efter hon kört mig till träningen.  

Men ska kila, bakpotatisen väntar!

Överskrift.

"Oooj .. vad fin."  *kollar snett på min bild*
Yeah right, LIAR.

 
Våran bild vikarie var helt skum, en skum japan. Hon kallade en kille för Daniella och hon tyckte Jennys bild hade likadana ögonfransar som Jenny. Sen tyckte jag att Madde ritade en bög. Han var verkligen über-bög, det gick inte att missta sig. Stackars Madde som försökte rita sin drömkille! Annars har jag skrivit ett prov idag, ELEKTROKEMI det gick åt helvete sen fick jag tillbaka mitt arbete om U-LÄNDER också och det gick heller inge bra. INGEN BRA DAG SO LONG. Men jag överlever nog ska ni se, det är ju faktiskt en dag imorgon också!

Konstigt nog helt underbar.

ALLA måste ha sett Achmed The Dead Terrorist? Eller .. !?
 Här är när han sjunger julsånger.


Tisdagen 8/4 2008.

ELEKTROKEMI, jag hatar verkligen dig!

Nu har jag gett upp med pluggandet. Det får gå hur det vill nu, jag kommer inte lära mig mer om jag sitter och läser i fyra timmar till så. Kom nyss ut ur duschen however, tränade idag för första gången sen tysklandsresan. Det var OLIVIA, HANNA, ANNA, MOLLY och så jag såklart. Vi spelade mot lillebrors lag först, dom är födda '97 - extremsöta är dom. Sen hade vi plojträning, jag menar hur seriöst kan det bli med fem personer? Kul hade vi iallafall. Men nu tänkte jag lägga mig och sova faktiskt, eller kolla på tv kanske. Ska väll drömma om periodiska systemet eller något annat mysigt inatt, usch. Men nu fick ni lite update idag också. Imorgon eftermiddag är jag ledig så då blir det nog lite mer uppdatering.  

En måndag utan skola.

Vad är ELEKTROKEMI bra för? Jag fattar iallafall ingenting, inte är jag intresserad heller. Har läst alla sidor i boken, svarat på de flesta frågorna men jag förstår ändå inte hur det hänger ihop. Och alla dessa kemiska förkortningara. Annars har jag sovit, tittat på tv och lekt med maten idag. Potatisbullar smakar jord så jag fixade till dem lite (klicka på bilden). Har föresten feber också, det trodde jag inte men så var iallafall fallet. Ont i huvudet med. Usch vad jag klagar, förlåt. Känner mig iallafall totalt snurrig så tänkte krypa ner i sängen och läsa min bok, älskar den. FÖRE OCH EFTER BELLA, heter den.

Uppe med tuppen.

Vaken, uppe och pigg. image344

Inte helt men nästan. Var i skolan för ca. en timme sen. Hämtade böcker till mig och Johanna. Såg inte en enda kotte i skolan. Ganska skönt faktiskt, med tanke på hur lätt det skulle vara att förväxla mig med snyggingen här intil. Men sånt är livet ibland. Resten av dagen kommer jag att sova och plugga. ELEKTROKEMI har jag prov i på Onsdag och sen ANDRA VÄRLDSKRIGET har jag prov på nästa Onsdag. Inte så roligt men det måste göras. Ska hinna tvätta håret ordentligt idag också, annars har jag inga fler större planer. Nu ska jag sätta på tv burken och lägga mig i soffan, då somnar jag alla gånger.

Zzzzzzz

En daglig dos utav mig.

image343Utan att egentligen ha så mycket att skriva om så sitter (Läs: ligger) jag här igen. Har legat i soffan sen One Tree Hill började, soffpotatis någon? Äsch! Imorgon får iallafall Tobias som han vill, han tyckte min röst lät förjävlig och bad mig gå hem hela förra veckan. Så jag är hemma så jag blir fullt frisk och kan börja träna igen. Åker till skolan på morgonen och hämtar böcker så ska jag plugga lite imorgon också. Börjar kännas lite nu att det inte är så många veckor kvar av skolan nu. MÅSTE VERKLIGEN KOMMA IN PÅ MITT FÖRSTAHANDSVAL ANNARS KOMMER DET GÅ ÅT HELVETE OCH DET VILL JAG FAKTISKT INTE. Sen idag är det också bara 50 dagar kvar till jag fyller år. Grattis till mig då! Men med den här charmiga bilden, på mig i tyskland, säger jag godnatt och ni lär inte slippa mig imorgon heller!

One Tree Hill. <3

Har missat alla avsnitt den här säsongen.
Men idag ska jag se det. Nu faktiskt.
Så nu slipper ni mig, in minst en timme till!

Lördagen 5/4 2008.

Jag vet klockan är över tolv,
men jag har inte haft tid att skriva tidigare.


Så nu skriver jag om Lördagen. Vaknade vid ca.12.30, väldigt sent för att vara jag! Sen gick jag upp, Pontus åkte hem jag la mig i soffan och somnade. Slö tittade på Mitt Liv Som Popstjärna mellan 15.00 och 17.00. Senare vid ca. 18.30 åkte vi till kusinerna och hoppade studsmatta på vägen hem från dem hyrde vi tre filmer. Brokeback Mountain <3, The Cave och Raise Youre Voice. Älska Brokeback mountain, The Cave har jag inte sett och Raise Your Voice var för sorglig grät genom halva filmen fan. Nu är iallafall Pontus tillbaka. Och vi vet inte vad vi ska göra, säkerligen sova om en stund men vi får se.

Rubrik.

Det blev så att jag sov en stund. Iallafall en liten. Sen väckte Johanna mig och vi gick till ICA, ni vet jag och glass. När vi kom hem så kom Pontus hit och lurade med mig till Tanto. Men där var det dött och sen kom polisen så vi åkte hem igen typ en timme senare. Träffade iallafall massa nya folk, fast dom kommer nog inte ihåg det när de vaknar imorgon. Sen åkte vi hem och nu ligger vi i sängen. Jag ska hoppa in i duschen och Pontus ska skriva hur mycket han älskar mig i sin blogg.

Ni kan själva läsa här: http://chipplen.blogg.se.

Totalt värdelöst.

Nationella prov.
BINGO på Franska.
Fylla i sjuk balankett.
Snacka bort musiklektionen. 
Och det där tog åtta timmar!


Rätt värdelös dag med andra ord. Och seriöst hur många utav eleverna i åk9 eller åk2 i gymnasiet har tagit fler än tio bilar eller rånat en bank? Det var bara sånna där konstiga frågor på blanketten vi fyllde i idag. Sen har vi haft två håltimmar, den ena satt vi ute på skolgården och kollade på när Albin hoppade med en BMX cyckel över en buske, eller han försökte. Han gjorde sig illa! Det var sol och varmt så det var rätt skönt faktiskt. Nu har jag ätit middag och ligger i min säng, funderar på att sova en stund. Känner mig helt väck! Men vi får se, vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll.

Fredagen 4/4 2008.

Fredag.
Älska.


Det är så mysigt att vakna på fredagar, det känns nästan som att det är helg redan. Men så är tyvärr inte fallet. Strax ska jag rusa till skolan och skriva nationella prov i flera timmar. Buuhuu. Desutom hatar, verkligen hatar, jag engelska. Jag fattar verkligen inte något om varför jag ska kunna mera när jag redan kan göra mig förstådd? Men tydligen så måste jag det iallafall. Efter skolan ska jag gå hem och dö på min säng, gud så skönt det låter! Perfekt fredag faktiskt. Men måste faktiskt gå och borsta mina tänder nu.

Toodeluu.

Tyskland '08.

image340
Det ni kallar världsklass.
Det kallar vi standard.

Ny design.

Nu har jag hunnit med allt jag skulle. Eller iallafall de två saker jag ville hinna med, städa och fixa bloggen. Ligger och funderar på om jag ska duscha nu ikväll eller imorgonbitti. Det är ganska svårt med tanke på två saker.

1. Jag är jättetrött nu och tror jag skulle somna ifall jag ställde mig i duschen. = Hjärnskakning, brutna ben?
2. Imorgonbitti kommer jag säkerligen försova mig det har jag gjort hela veckan. = Äcklig och oduschad till skolan.

Men iallafall. Imorgon har jag nationella prov i Engelska i massa timmar på morgonen. Fuck off, dom har ställt in våran sovmorgon pågrundav det lixom. Kul start på dagen eller inte. Sen har vi gymnastik som jag inte får vara med på och musik och imorgon spelar min grupp synt. Tråkig dag. Tur det är Fredag annars hade jag ruttnat. Men nu ska jag återgå till att tänka på om jag ska duscha nu eller imorgon.

Tooodeluuu.

Börjar om från noll.

Nu börjar jag om från noll med bloggen.
Lovar bättre uppdatering och ny design.


Är sjuk. Eller förkyld, vet egentligen inte vad det är med jag hostar och låter som en kråka. Faktiskt det är inte bara mormor som kallar mig det these days. Sjuk = Ingen träning. Så ikväll tänkte jag dels fixa med bloggen men i första hand städa mitt krypin. Damma, damsuga, plocka, rensa, bädda rent etc. Tänkte kanske också lägga in några bilder från Tysklands resan på bilddagboken kanske någon eller ett par här också. Men nu har jag suttit här allt för länge om jag ska hinna med allt innan jag somnar. Kommer med all säkerhet skriva senare iallafall.  

RSS 2.0